Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als het goed gaat, ligt het aan hem, als het niet loopt aan de spelers'

Laatste update:

Chelsea won zaterdag met 3-0 van Stoke City en beleefde daarmee een goede generale repetitie voor het treffen met Paris Saint-Germain. The Blues moeten dinsdag in eigen huis proberen om een 3-1 achterstand ongedaan te maken en volgens José Mourinho zal dit bijzonder lastig worden. De coach van Chelsea doet er weer alles aan om zijn ploeg in de underdogrol te krijgen.

/

Chelsea heeft uitstekende spelers, maar dat valt volgens Mourinho wel mee: hij is vooral op zijn aanvallers erg kritisch. "Wat dat betreft is het met hem weer hetzelfde liedje", schrijft Johan Cruijff in zijn column in De Telegraaf. "Als het goed gaat, ligt het aan hem, als het niet loopt ligt het aan de spelers. Ik heb bij Real Madrid gezien hoe hij daarmee de spelersgroep voor zich verloor en ik sluit niet uit dat dit ook bij Chelsea gaat gebeuren."

"Om een spits van zeventig miljoen te vragen alsof het de normaalste zaak van de wereld is, is een houding waar ik moeite mee heb. Helemaal als je ziet welke aanvallers hij in zijn selectie heeft", vervolgt Cruijff, die stelt dat het probleem is dat Mourinho altijd voor het resultaat gaat. Volgens Cruijff denkt de Portugees alleen aan de korte termijn en daar heeft hij niet zoveel mee.

Johan Cruijff heeft gelijk

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 april 2014 om 08:14

Johan heeft altijd gelijk! Tenzij van gaal het er niet mee eens is

7 april 2014 om 08:43

Hoevaak gaat Cruijff nog zeuren over Mourinho in de media? Wat schiet hij ermee op? We weten al lang dat hij Mourinho en alles wat een Madrid verleden niet mag. Laat hem nou maar op zijn Barca concentreren met hun schandalige praktijken want daar hoor je hem dan weer niet over.

7 april 2014 om 09:25

Door te zeuren over de beste trainer van de wereld krijgt hij ook een beetje aandacht =)

7 april 2014 om 09:53

Nou, als je het column nou eens leest dan kun je zelf ook lezen dat hij daar zeker op terug komt.

Ik geef Cruijff helemaal gelijk. Mourinho heeft bewezen misschien wel de beste trainer ter wereld te zijn, maar ik begin zijn houding ook wel zat te raken.

7 april 2014 om 10:12

Meer dan gelijk heeft onze johan valt niks tussen te krijgen.

Ja Cruyff, we weten nu wel dat je het niet eens bent met Mourinho's methoden, maar moet je dat nou echt zovaak herhalen? Laat die man zijn werk doen, want de Chelseafans zijn gek op hem. Ik wou dat wij eens iemand met een grote mond hadden, maar dan voor de spelers, want Wenger kan ze niet meer motiveren.

7 april 2014 om 08:26

Krijgt hij niet gewoon een vraag? En daarnaast klopt het toch ook gewoon?

7 april 2014 om 08:44

Nee, dit komt uit zijn column uit de telegraaf. Dat betekent dat Cruijff zijn standpunt uit zichzelf formuleert over iets wat actueel is, dus er wordt hem hierover niks gevraagd . Maar zoals zo vaak heeft hij wel degelijk gelijk inderdaad.

7 april 2014 om 08:45

Waarschijnlijk krijgt hij idd geen vraag. Wetende dat hij zijn eigen column schrijft...

7 april 2014 om 08:56

Dat zou ook heel goed kunnen. Dan nog heeft hij gelijk. Wanneer Jose blijft herhalen dat hij een nieuwe topspits wil, dan mogen anderen daar toch ook wat van blijven vinden?

7 april 2014 om 09:07

Dat mag, maar blijft hij ook herhalen wat hij van de transfer van Neymar vind? Die werd ook voor 85 miljoen aangetrokken met nota bene een 1-jarig contract, terwijl Messi, Sanchez en Pedro er al rond liepen voor de basis en Villa ook prima mee had gekund. Dat laatste is wel zichtbaar geworden bij Atletico. Cruijff heeft gewoon weer even wat aandacht nodig en gaat dan maar weer haten op iemand die hij niet mag. Het is gewoon een ouwe zeur waar ik totaal geen respect voor heb als columnist.

7 april 2014 om 09:34

Als columnist wordt er natuurlijk wat van je verwacht. Wanneer er dus geen resultaten worden geboekt is het logisch dat er dan herhaling in de oorzaak zit, die verandert niet ineens.

Ach en dat jij er geen respect voor hebt, dat zegt wellicht meer over jou! Wanner de grootste Nederlandse voetballer en grootste voetbalicoon van Nederland al geen respect krijgt, dan ben ik benieuwd hoe je jezelf zou classificeren (let wel op je taalgebruik, ook al is schuttingtaal hier gewenst )

Op welk punt heeft hij geen gelijk?

7 april 2014 om 11:22

Haha cruijff die zijn eigen column schrijft....
Die wordt gewoon gebeld door een journalist die dat in zijn naam schrijft hoor.
Cruijff maakt zoch echt niet druk om chelsea.

Is dat niet overal zo?

Ik ben het met Cruijff eens. Mourinho richt zich op de korte termijn, perst zijn spelers uit en vervolgens vertrekt hij. Ik ben er, net als Cruijff, geen fan van. Echter kan ik het niet afkeuren; Mourinho presteert wel. Er zijn meer wegen die naar Rome leiden.

Hii heeft wel gelijk, niemand heeft het bv over Inter die alles won, maar over Mourinho, of bij Real toen hij de titel pakte, dan was het Mourinho die Barca had afgestopt, en als ze verloren, dan waren het de spelers die niet goed waren.

7 april 2014 om 08:28

Klopt terwijl Inter op elke plek topspelers had. Beste verdediging met de beste rechtsback ter wereld. Op dat moment was Sneijder de beste nummer 10. Cambiasso op zijn hoogtepunt en Motta was van wereldklasse.

Eto en Milltio in de spits. Prachitge elftal die meer respect hoorde te krijgen.

7 april 2014 om 09:32

Sneijder heeft Mourinho zelf opgehaald bij Madrid waar hij bankzitter was.
Eto'o ruilde hij voor Ibra en met het geld dat ze kregen haalde hij ook nog Milito.
De Inter die hij "kreeg" was een uitgerangeerde ouwe elftal waar geen hond International iets voor gaf.
Daar maakte hij een super team van, die in het seizoen na zijn vertrek direct door Rafa Benitez werd ontmanteld, om hetnetjes te zeggen.

7 april 2014 om 15:26

Dat Sneijder toen bankzitter bij Real zat wil niet veel zeggen en Eto voor ruilen voor Ibra en nog is 40 mil krijgen is waarschijnlijk 1 van de beste deals ooit geweest.

Je liegt gewoon wanneer je zeg dat er geen hond international om gaf elk jaar werden ze als kanshebber gezien. Dat zij Mouronho al toen die bij Chelsea zat. Elke keer stelde Inter telleur en had men hoge verwachtingen.

7 april 2014 om 09:30

Bij Ajax 1996 zeggen ze toch ook altijd het Ajax van van gaal? Het milan van Sacchi. Het inter van Herrera. Het United van Ferguson het Arsenal van Wenger.

Dat Inter als team collectief zo sterk was is aan Mourinho te danken.

Waarom heb ik nog niks gezien van Cruijff over die schandalige acties bij Barcelona? Of heb ik dat gemist? On: De selectie van Chelsea is ook niet goed genoeg. Mourinho heeft aangegeven alles dubbel bezet te hebben. Daarvoor is nog een back nodig. Naast Matic speel je met een matige CVM, Ramires, Mikel of een verouderde lampard. Ook van Ginkel niet, door zijn blessure.. En geen een van de spitsen is wereldtop!

Als de special one zo goed is als men beweert wat heeft hij dan de 3 jaar bij real gedaan ? in mijn ogen helemaal niets 1 beker en een keer kampioen en in de CL helemaal niet en met toch niet zulke misselijke spelers , dus je moet trainers zeker niet overschatten en met de selectie van Chelsea kan iedere trainer om de titel spelen hoor en toch wil hij er nog een spits bij , want de jeugd krijgt bij hem helemaal geen kans want hij kijkt de voorzitter even aan en er wordt weer een speler gekocht dus hij koopt ook gewoon zijn elftal bij elkaar. hij is in iedere geval geen opbouw trainer.

7 april 2014 om 09:42

Barcelona;s overwicht ontmanteld.

7 april 2014 om 11:39

Barcelona is nooit door Mourinho ontmanteld. Het is voor elke club onmogelijk om zolang te domineren en hongerig te blijven, vooral in het hedendaags voetbal. Het ging na 2011 gewoon minder met Barcelona en dan kan je aan het spel, puntenaantal en CL resultaten aflezen. Mourinho had daar niks mee te maken, die heeft er alleen een seizoentje van geprofiteerd.

Mourinho en Van Gaal zijn hetzelfde; gaat het goed, dan hebben zij het gedaan, gaat het mis dan hebben de scheidsrechter en spelers het gedaan. Mourinho is ook nog es een laffe trainer, tegen minder sterke teams durft hij vrij en blij aan te vallen en tegen topteams speelt hij afbraakvoetbal. Dat is niet verboden, maar niet om aan te zien voor teams als Chelsea, Inter, Real Madrid!!

7 april 2014 om 09:32

Vandaar daar dat Chelsea 6-0 Arsenal gaf , City van de mat hadden gespeeld. Tottenham overklastte.

7 april 2014 om 09:32

Niet serieus nemen deze OPA ? waar haal je het vandaan om Cruijff zo af te schilderen Mourinho mag de veters nog niet vastmaken van Cruijff jij durft zeg , Kijk even naar de representatie van de twee , overal ter wereld waar Cruijff komt gaan de deuren wagenwijd op, en jij zegt niet serieus nemen deze opa ik kan alleen maar zeggen : A rest my case

7 april 2014 om 09:40

Ik heb al gezegd dat ik respect heb voor zijn spelerscarriere.

7 april 2014 om 10:04

Zeg er maar "én trainerscarriere" achteraan, want welke topspits heeft Cruijff nou helemaal gehad toen hij de CL won?
Salinas en/of Goikoetxea?
Dat waren, ook destijds, toch wel wat mindere namen dan Ronaldo, Torrez, Eto'o en dan zijn dit alleen zijn laatste 2 clubs.

7 april 2014 om 10:07


on: helemaal met je eens Kuala. Het is gewoon pure afgunst. Cruijff is een slimme man, maar hij heeft geen gelijk hier. Mourinho gaat/wilt niet eens feestje vieren als hij een titel heeft gewonnen. Meestal loopt hij gewoon weg want hij vindt dat het de titel van de spelers is. Maar goed, zolang niemand van Cfc (etc) Cruijff serieus neemt, komt het wel goed.

7 april 2014 om 10:18

Dat jullie moet niet op mij slaan want ik scheld niemand uit hoor ik constateer alleen dat iemand hier Cruijff een oude seniele OPA noemt nou dat vindt ik respectloos , en dat vind ik ook van Mourinho met zijn soms onuitstaanbare gedrag ook maar ik zal nooit scheldwoorden gebruiken , het gaat mij er om hoe je representatief bent en daar kan Mourinho nog een hoop leren van Cruijff.

7 april 2014 om 11:51

@blink En ik noemde Mourinho ooit een mafkees en zag mijn bericht ook verwijderd worden. Je bekijkt alles uit het perspectief van calimero. Als iemand Mourinho voor Hitler uitmaakt wordt daar echt wel wat van gezegd hoor.

Mourinho wil geen feestje vieren omdat hij vindt dat de titel van de spelers is? Jij gelooft dat? Schattig.

7 april 2014 om 12:02

@blink Jaaaaa dat jij nog gelooft dat hij vind dat het de titel van de
spelers is na een kampioenschap. Waarom denk je dat Mourinho minder respect krijgt in Nederland van velen? Waren je ogen dicht de afgelopen jaren?
Na een titel loopt hij zelfvolfdaan zonder emotie om te laten zien kijk mij nou, normaalste zaak deze titel op naar de volgende project. Helaas in Spanje niet al te geslaagd he. Het is niet voor niets dat hij altijd in de ik-vorm praat.
Mourinho is een trainer die aan zichzelf denkt. Egocentrisch in de meest zuivere vorm die er bestaat.

7 april 2014 om 11:05

Waarom noem je niet Hazard, Oscar, Schurrle etc? Normaal noemen jullie Chelseafans dat ook aanvallers en nu ineens niet als Cruijf er commentaar op heeft.. Nou dan zijn het middenvelders dan heb je daar nog:

Matic, Ramires, Lampard, William.

Chelsea heeft van alle clubs ter wereld er het meeste geld in gepompt. Zou een schande zijn als Mourinho niet alles wint wat er te winnen valt in principe toch?

Daarbij als je enige interviews van Mourinho ziet en die serieus neemt.. Dan zie je gewoon dat hij zijn spelers afvalt als ze verliezen. Het is niet zo alsof hij gaat zeggen ja we hebben verkeerde tacktiek gehanteerd etc. Hij zegt dan ook dat zijn selectie te zwak is en dat ze nieuwe spelers nodig hebben. Dit is wat Cruijf bedoelt. Elke keer als ze verliezen is de selectie te zwak en zijn er nieuwe jongens nodig..

Mourinho is wat dat betreft precies hetzelfde als Van Gaal. Zo enorm vol van zichzelf dat ze nooit of nauwelijks zullen toegeven fouten gemaakt te hebben tactisch bijvoorbeeld.

Als Mourinho een spits wilde had hij William en Matic niet moeten halen of Demba ba en Torres moeten verkopen. Schurrle haalt hij als spits maar dan komt hij erachter dat het geen spits is, tja dom dan dat je die haalt. Je kan niet alles hebben als Mourinho. Hij wil wel alle spelers maar geen consessies doen.

Als je ziet met wat voor een selectie United vorig jaar kampioen is geworden(met nog meer punten dan huidige Chelsea). Dan zou een echte topcoach dat met de selectie van Chelsea zeker moeten kunnen, of niet?

Cruijf bemoei toch met je Barca zaken in plaats van Mourinho af te zeiken. Wanneer een wedstrijd verloren wordt geeft Mourinho altijd zijn eigen schuld.

Dat een spits niet man scoren kan hij er toch niks aan? En hij zei 60 miljoen en geen 70. Dat zegt al hoeveel onzin hij kraakt.

7 april 2014 om 11:32

Dus Cruijff mag geen mening vormen over Mourinho in een column maar Mourinho mag wel andere managers als Pellegrini en Wenger afzeiken? En je tweede zin is ook onzin, Mourinho gaf tegen PSG zijn verdediging de schuld bij de derde goal en zit al maanden af te geven op zijn aanvallers. Hoe is dat de schuld op zichzelf nemen? Daarnaast doet Eto'o het prima, maar krijgt hij gewoon geen lof daarvoor.

Bovendien is het prima mogelijk dat Mourinho in ponden praat en Cruijff in euro's. 60 miljoen pond is 70 miljoen euro. Conclusie, jij praat meer onzin dan Cruijff doet..

8 april 2014 om 16:40

Wenger en Pellegrini zijn concurrenten van Mourinho of niet? Mourinho praat feiten gewoon , terwijl Pellegrini elke week over Mourinho praat en Wenger die Mourinho afkraakt voor zijn speelstijl terwijl hij zelf met 6-0 vernederd wordt. Ga janken man met je onzin. Zeg maar dag tegen CL.

7 april 2014 om 11:52

60 in plaats van 70? Oh dat verandert het hele punt van Cruijff.

Dit zijn mind-games van Johan Cruijff, om de aandacht op zichzelf te richten in plaats van Barcelona. En iedereen reageert er ook nog op, het werkt!

Buiten Nederland is deze mening van Cruyff niet eens een commentaar meer waard. De redenen hiervoor is simpel. Mourinho heeft heel veel prijzen gewonnen met teams, die daarvoor niet eens in aanmerking kwamen door de zogenaamde experts, en de uitlatingen van Cruyff hebben een jaloezie gehalte. Waarom eigenlijk? Omdat Mourinho meer prijzen gewonnen heeft als trainer? Omdat die de voorkeur aan een andere spelstijl geeft?

Natuurlijk kan je kritisch zijn over Mourinho. Die man heeft ook slechte karakter eigenschappen, en dat is soms heel vervelend. Vind iedereen. Maar, deze coach is ook geliefd bij de vele wereldspelers en heel populair bij vele fans.

Cruyff moet zich nu met zijn veldjes bezig houden en vooral jongere mensen hun werk laten doen. Het wordt tijd dat in Nederland de voetbal op een moderne stand gebracht wordt, met lopen en met fysieke fitness, ook is dat tegen de filosofie uit de jaren '70. Misschien krijgen we dan ook uiteindelijk weer onze nationale voetbal op de rails.

7 april 2014 om 10:15

Ajax kwam dat de afgelopen 4 jaar zeker wel? Nou echt geen moment hoor, elke keer pas op het einde van de 2e seizoenshelft.
Het Barcelona van Cruijff in 92 zat zeker ook vol met sterren volgens jou?
Én het Ajax en Oranje van rond de jaren 70 zat vol met superatleten en dat Ajax had ook de besturing van een topclub ipv een amateurclub.

Of het Barcelona waar Cruijff in belandde toen hij net bij Ajax vandaan kwam, die hadden al jaren niets gewonnen en stonden één na laatste toen Cruijff kwam, maar in werkelijkheid was dat natuurlijk een slapende reus met super spelers.

Wat een onzin verzin je toch, zelfs een keeper kan zien dat de selectie van Vitesse nog beter was dan dat van Ajax dit jaar, maar Cruijff zijn mannen deden wederom het onmogelijk geachte. Cruijff komt nog regelmatig op TV in zowel Spanje als Engeland, ondanks dat hij veelal in het buitenland zit en ook nauwelijks tijd heeft voor dergelijke afspraken.

7 april 2014 om 11:07

Tja, deze reactie had ik dan ook verwacht.

Het kampioenschap in Nederland stelt helemaal niets voor, maakt niet uit of Vitesse of Ajax of wie dan ook de titel haalt. Als je in de EL van een deerde rang Oostenrijkse team zo dramatisch verliest, weet je precies waar je staat met je voetbal. Dat de "binnenlandse" voetbal fans zich met de Eredivisie bezig houden, het zij zo. Ik ben dan toch meer voetbal fan.

Wat hebben die andere opmerkingen van jou uit de jaren 70 en 92 met het thema te maken?

Elke optredens van Cruyff op buitenlandse TV zender gaan om prijs uitreikingen en dergelijks. Niemand vraagt hem meer om zijn mening. Vrienden van mij in Barcelona zeggen dat vele mensen daar hem beu zijn, omdat die altijd zijn gelijk halen wil.

Had wel leuk gevonden als in een reactie op mijn vragen gereageerd was.

7 april 2014 om 13:17

Ja hoor, nu is plots de titel halen in de Eredivisie niet knap meer?! Wat een onzin, een titel winnen met Real Madrid is een stuk gemakkelijker dan met Ajax. Verder heeft Ajax nooit tegen een derderangs Oostenrijkse club gespeeld, wel tegen een Oostenrijkse club die het ook moeiteloos won van Bayern Munchen, maar dat is natuurlijk totaal andere koek.
De opmerkingen over de jaren 70 en 92 gingen over het punt dat Mourinho zogenaamd vrijwel onmogelijke prestaties behaald heeft. Echter vind ik de CL 3 keer op rij winnen met een omzet zo groot als een amateurclub een veel grotere prestatie. Verder won Johan Cruijff de CL met hele matige spelers in verhouding tot de spelers die Mourinho tot zijn beschikking had.
Middenvelder Wesley Sneijder was volgens velen de beste middenvelder van Europa, maar zat onder Mourinho regelmatig op de bank, Torrez won laatst de CL, won al een WK en een paar Ek's, Mourinho echter vind hem maar matig.
Ja, zo kun je iedereen wel waardeloos noemen.
Antwoorden op je vragen:
Mourinho had commentaar op Cruijff zijn acties omtrent Ajax en de revolutie daaromheen een paar jaar geleden. Verder heeft Mourinho het voetbal beschadigt door mensen van Barcelona (letterlijk) hun ogen in te steken, te acteren alsof Messi stinkt, wedstrijden tussen Barcelona en Real onnodig beladen te maken en noem maar op. Als je dat allemaal nu al vergeten bent zegt dat veel over je.

Verder is Ajax samen met AZ de enige Eredivisieclub die momenteel de boel behoorlijk op de rails heeft en wel omdat Johan Cruijff eiste dat de Boer op zijn positie mocht blijven en er nog veel meer voormalig topvoetballers binnen Ajax werk krijgen op alle niveau's, net als bij Bayern Munchen.

Als je oprecht denkt dat niemand meer op Cruijffs mening vraagt ben je echt totaal de weg kwijt. Misschien moet je je maar eens wat beter verdiepen in de feiten voordat je weer een berg onzin opschrijft.

7 april 2014 om 14:22

Helaas, weer geen antwoorden op mijn vragen.

Hier nog wat rechtzettingen:

A) Bayern verloor een pre-season vriendschappelijke partij tegen Red Bull, die niemand, behalve jou, serieus naam, of, denk je dat Red Bull beter is dan Man C of Man U, etc.

B) Sneijder won onder Mourinho de CL, en is hem naar eigen zeggen eeuwig dankbaar.

C) Torres, met s en niet met z, is al jaren op zoek naar zijn form. Mourinho is pas terug bij Chelsea. Sindsdien heeft Torres in de verhouding vaker gespeeld dan onder di Matteo.

D) En ja, ik denk daadwerkelijk dat de Eredivisie titel niets waard is ten opzichte van de prestaties in Europa, waar we, helaas, al lang geen rol van betekenis meer spelen.

E) Als Cruyff blijft maar zeuren over Mourinho, dan denk ik, heeft die een persoonlijk probleem met die man. Maar wie is daarin geinteresseerd?

7 april 2014 om 14:45

"waarom eigenlijk? Omdat Mourinho meer prijzen gewonnen heeft als trainer? Omdat die de voorkeur aan een andere spelstijl geeft?"
1: Zie het al gegeven antwoord op jouw vragen.
2: Dit is een totaal onvergelijkbare situatie, elke keer dat Johan Cruijff een club binnen kwam was dat een club die er op dat moment waardeloos voor stond, elke keer dat Mourinho aan kwam was het een club die al de beste selectie van dat land had op zijn eerste paar clubjes na.

A: Pre-season? Het gebeurde gewoon rond de winterstop, op het top van Bayerns kunnen zo een beetje.
B: Natuurlijk is Sneijder hem daar eeuwig dankbaar voor, maar feit dat je, zelfs spelers als Sneijder nog gewoon op de bank kunt zetten zegt wel wat over de selectie die je tot je beschikking hebt. De club, die al kampioen was, won inderdaad weer wat prijsjes, maar dat was toch allerminst een verrassing.
C: Oh sorry, form is met een v trouwens. Mourinho klaagt en klaagt maar over zijn voorhoede, ook over deze man die voor meer dan 50 miljoen aangekocht is, wat dat aangaat is Frank de Boer een stuk beleefder en realistischer, die hoor je niet klagen als Suarez verkocht wordt en hij zijn beloofde vervanger ook nog eens niet krijgt terwijl hij al een punt je 10 achter staat op de koploper en wordt desondanks gewoon kampioen.
D: Mag je best vinden, maar ik denk niet dat Mourinho Ajax 4 keer achter elkaar kampioen had weten te maken en Frank de Boer doet dat wel.
E:mourinho had commentaar op Johan Cruijff toen die zich met Ajax bemoeide en heeft zijn ongelijk gekregen. Verder heeft de gehele voetbalwereld een probleem met die man gezien hij voetbal in diskrediet brengt met het doelbewust treiteren in alle omstandigheden met als excuus dat je het doet voor de winst. Cruijff beschrijft enkel Mourinho's handelswijze.

7 april 2014 om 15:00

A) Ja wel, winterstop, voor het begin van de tweede helft van de seizoen oefen wedstrijdje, je probeert maar wat. Niet te vergelijken met het echte werk.

C) Klopt, vorm is met een v. Waarschijnlijk doe ik nog meer fouten, want Nederlands is alleen mijn vierde taal, en ik heb geen kans, behalve hier, te oefenen. De Boer moet het nog maar laten zien. International stelt die tot nu toe niets voor.

E) Zoals altijd zijn er mensen "die problemen" met iemand hebben en anderen die dezelfde mens prima vinden. So, who cares? Het gaat blijkbaar om iets persoonlijks bij Cruyff. Gezien zijn verdiensten uit het verre verleden maakt die zich met zijn opmerkingen heel klein.

7 april 2014 om 15:14

A: pre-season is toch voor het seizoen begint? De winterstop is dat niet, al beaam ik dat Bayern niet voor de volle 100% inzet getoont zal hebben zullen ze toch echt niet voor de lol met 3-0 naar huis gaan.

C: Internationaal stelt de Boer niets voor? Daar zullen City, United, Milan, Barca, noem maar op het vast en zeker mee eens zijn.

E: Ook in persoonlijke zin is Mourinho alles behalve beleeft geweest inderdaad.

7 april 2014 om 17:28

A) Toch wel, dat heeft de Duitse trainer van Red Bull officieel beaamd. toets bij google.de, Reaktionen auf den Sieg über Bayern.

B) Wat heeft de Boer tot nu toe international bereikt?

E) Wat wil je zeggen?

7 april 2014 om 19:58

A) Nou, ze zaten toch echt midden in het seizoen

B) Status en hij heeft gezorgd voor zo een 100 miljoen euro voor Ajax

Misschien weer een onzin topic al slaat cruiff hier wel de spijker op zijn kop.

Is ook hetgeen ik me aan stoor, bij persconferenties is dit precies wat hij doet.
Hij heeft naar mijn weten, zichzelf nooit de schuld gegeven van een slecht resultaat.

Zie een aantal reacties hier, dat morinho de beste trainer is... Ja miss een paar jaar geleden. Pep is op dit moment de beste trainer als je puur naar prijzen kijkt.

Zijn vooral de fans die dit vinden. Als het slecht loopt is elke speler een drama. En als het goed loopt is het hala Mourinho en zijn fantastische tactiek en motivatie. Feit blijft dat er een miljard in de selectie is gepompt en het dus eigenlijk niet de spelers en Mourinho zijn die verantwoordelijk zijn voor de prijzen maar Abramovic.

Kijk alleen al naar Di Matteo. Wat die met Chelsea heeft gehaald en hoe hij Chelsea liet spelen is beter dan Mourinho en sindsdien is er alleen maar meer geld in gepompt. Maarja als Luiz hem in zijn eigen doel glijd is het de schuld van Luiz en als Luiz hem in het andere doel glijd is het Mourinho die het hem weer flikt..

hij heeft gelijk, mourinho denkt alleen aan korte termijn. ik verwacht dat hij volgend seizoen ontslagen wordt door abramovich

Johan idiote opa, je kramelt alleen onzin uit.

Ik neem Johan niet serieus
Hij is precies zelfde het moet gaan zoals hij wilt anders is het niet goed!
En na zijn barca tijd-perk is die bang nog trainer te worden omdat hij weet dat die die glorie jaren zijn kredits gaat verliezen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren