Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Almere City FC komt na twee nederlagen op rij met de schrik vrij

Laatste update:

Almere City FC heeft enigszins met moeite een einde gemaakt aan het verval in de Keuken Kampioen Divisie. Na twee opeenvolgende nederlagen was het team van trainer Ole Tobiasen zaterdag met 2-4 te sterk voor TOP Oss, dat een achterstand van 0-2 had weggepoetst en uitzicht had op een derde treffer. Door de zege komt Almere op evenveel punten als De Graafschap, 53, en bedraagt de achterstand op SC Cambuur 4 punten. De koploper kwam vrijdagavond niet verder dan een 1-1 gelijkspel bij Jong Ajax. De Graafschap speelt zondag bij NEC.

De start van Almere City in het Frans Heesen Stadion was veelbelovend: Thomas Verheydt knikte de bal na zeven minuten binnen op aangeven van Thibaut Lesquoy. Doelman Bo Geens deed nog een poging om de bal te keren, maar haalde de bal volgens de lijnrechter achter de doellijn vandaan: 0-1. Het team van Tobiasen had kansen via John Yeboah en Damon Mirani om de voorsprong uit te breiden, maar kwam ook goed weg toen een rebound van Mart Remans op de lat eindigde.

Na iets meer dan een half uur spelen verdubbelde Almere City de voordelige marge uit een corner. Daniël Breedijk torende hoog boven iedereen uit en kopte over Geens, die de bal verkeerde inschatte, heen: 0-2. Het bleef bij twee doelpunten voor rust, ook omdat Geens een kans voor Yeboah ontnam en Mees Kaandorp het doel miste na een individuele acyie.

Een vroege aansluitingstreffer na rust leidde de comeback van TOP in. Een prachtige streep van een meter of twintig van Philippe Rommens knalde de touwen in: 1-2. Twintig minuten voor tijd viel ook de gelijkmaker. Na een keurig uitgespeelde aanval van TOP schoot Ruben Roosken op doel: Kyvon Leidsman veranderde de bal op meters afstand van richting, waardoor deze loeihard het dak van het doel in ging.

Almere City kwam negen minuten voor tijd, tegen de verhoudingen in, opnieuw op voorsprong dankzij een kopbal van Yeboah. Diep in blessuretijd bracht Elias Sørensen de score met een intikker bij de tweede paal nog op 2-4. Over acht dagen staat een kraker op het programma: Almere City ontvangt Cambuur. TOP, de nummer veertien van de ranglijst, wacht een dag later de visite van NAC Breda.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe het komt weet ik niet, maar de focus was volgens mij in de kleedkamer gebleven! Het is maar Top om het zo te zeggen maar ook tegen de "kleintjes" moet je altijd je focus erbij houden! Nou kijken wat De Graafschap doet morgen en dan komende week de inhaal wedstrijd winnen tegen Volendam wat ook niet makkelijk gaat worden!

20 februari 2021 om 16:44

Wedstrijd tegen Volendam is pas week erop, 3 maart Eerst volgende wedstrijd is tegen Cambuur. Dan moet er echt wel uit een ander vaatje getapt gaan worden dan laatste weken want anders gaan we er weer met 2-7 vanaf. Vandaag wat geluk gehad, maar 4 doelpunten maak je ook niet zomaar. De luchtbrigade en standaardsituaties zijn wel echt enorme wapens dit seizoen.

20 februari 2021 om 23:23

Een Almere fan, die TOP een kleintje noemt... moet toch echt nog even wennen aan de nieuwe verhoudingen!

Almere had geen pech met de doelpunten. 0-1 is erg discutabel. Lastig te zien, lijkt niet geheel over de lijn, maar ook de grensrechter had dit nooit kunnen zien aangezien hij niet op een lijn stond.
De 2-3 komt uit een vrije trap dat natuurlijk geen vrije trap was. Vond de scheidsrechter erg onzeker.

20 februari 2021 om 23:22

Inderdaad, ik vind het altijd een klote excuus, maar vandaag hadden we de scheidsrechter zichtbaar tegen!
Ondanks dat waren we voetballend beter dan hoogvlieger Almere, maar na 90 minuten 2-4 op het bord, een hele zure middag!

Het zou voor een betere spreiding van Eredivisieclubs over ons land het beste zijn dat in ieder geval SC Cambuur en Almere City dit seizoen rechtstreeks promoveren vanuit de Keuken Kampioen Divisie. Dat is mijn persoonlijke mening, welke waarschijnlijk niet wordt gedragen door de aanhang van De Graafschap en Nac. Helaas pindakaas.

20 februari 2021 om 16:34

Je slaat zelf al de spijker op zijn kop. Liever nac of de graafschap dan almere....

20 februari 2021 om 16:40

Een persoonlijke mening wordt hier niet getoleerd is mijm ervaring. Je mag alleen hopen dat "volksclubs" promoveren.

20 februari 2021 om 17:02

@benzema, gelukkig is het nog steeds toegestaan hier je persoonlijke voorkeur over een onderwerp te geven. Ook al wijkt die af van de aanhang van clubs als De Graafschap, NAC enz. Derhalve stemde het mij zeer tevree toen Almere City vlak voor het laatste fluitsignaal nog twee keer scoorde. Het bord huisgemaakte bruine bonensoep dat mijn vrouw me op dat moment voorschotelde, smaakte dubbel zo lekker!

20 februari 2021 om 17:08

Iedereen mag zijn mening geven hoor! Zelf kan ik weinig met die loze uitspraken dat een club als RKC niet in de Eredivisie hoort en clubs als Nac en NEC wel. Volgens mij is het nog altijd het voetbal wat bepaalt of je in de Eredivisie hoort of niet. Als een club met een kleinere aanhang en stadion het met goed beleid tot de Eredivisie schopt, en grotere clubs als Nac er een puinhoop van maken, wie zijn zij dan om te zeggen dat een club er wel of niet in hoort.

20 februari 2021 om 17:14

RKC vind ik een hele leuke toevoeging aan de Eredivisie. Persoonlijk hoop ik dat Almere en NEC erbij komen. Telstar zou ook leuk zijn.

20 februari 2021 om 17:43

@benzema, van harte mee eens. Zeker en vooral nu RKC op echt gras speelt. Met dank o.a. aan Frenkie de Jong.

20 februari 2021 om 16:46

Deze zal ook niet gedragen worden door neutrale kijkers. Degraafschap ligt namelijk best hoog aan gunfactor in Nederland, bijna iedereen (behalve misschien de Ajacieden ) zien graag juist Degraafschap weer in de Eredivisie omdat zij als een van de weinigen altijd aanvallend voetbal laten zien.

20 februari 2021 om 17:10

Nou met de gun factor valt het best mee hoor .

20 februari 2021 om 20:06

Jij spreekt voor iedereen? Zie vaker berichtjes langskomen waarbij mensen het DeGraafschap gunnen wat ik volkomen snap tenzij je zoals ik zei Ajacied bent, dan denk je toch snel weer terug aan die ene wedstrijd.

Tja....zo heeft iedereen zijn voorkeur voor clubs die zouden moeten promoveren. De een wil of gunt het Cambuur en de Graafschap, ik ook trouwens en de ander Almere en weer andere zien toch liever clubs met een grote Eredivisie historie, zoals Roda, NAC en NEC. Dat laatste heeft vooral mijn voorkeur. Alles is nog mogelijk.

Helmond heeft het dit jaar toch wel beter voor elkaar dan de afgelopen seizoenen. Ze strijden niet meer om plek 16 t/m 20. Dat is mooi voor Helmond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren