Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alle Franse ploegen uitgespeeld in Europa; AZ treft West Ham United

Laatste update:

West Ham United is de volgende tegenstander van AZ in de Conference League. In eigen huis was de ploeg dankzij een opleving na rust met 4-1 te sterk voor KAA Gent. De Belgen mochten na het 1-1 gelijkspel in Gent en de openingstreffer van Hugo Cuypers in Londen even hopen op een stunt, maar uiteindelijk bleken the Hammers dankzij doelpunten van Michail Antonio (twee), Lucas Paquetá, Declan Rice een maat te groot. AZ was eerder op de avond na strafschoppen te sterk voor RSC Anderlecht (2-2). OGC Nice, de laatst overgebleven Franse ploeg in Europa, ging op eigen veld na verlenging met 1-2 onderuit tegen FC Basel.

West Ham United - KAA Gent 4-1 (heenduel: 1-1)
Gent kwam halverwege de eerste helft verrassenderwijs op voorsprong. Het was Cuypers die op aangeven van Matisse Samoise het London Stadium stil kreeg. West Ham kwam tien minuten voor het rustsignaal terug in de wedstrijd via Antonio, die van dichtbij raak kopte: 1-1. Een wervelende fase van West Ham in de openingsfase van de tweede helft deed Gent de das om. In de 55ste speelminuut zorgde Paquetá dankzij een benutte strafschop voor de 2-1, waarna Rice drie minuten later doelman Davy Roef het nakijken gaf. De beslissing viel in de 63ste minuut, toen Antonio in de rechterbovenhoek doel trof: 4-1.

OGC Nice - FC Basel 1-2
De Nederlandse coëfficiëntenopmars betekent dat Frankrijk in zicht komt en dus was de uitslag van de wedstrijd aan de Côte d'Azur van belang voor het vaderlandse voetbal. De openingstreffer van Nice, die Gaëtan Laborde op aangeven van good-old Aaron Ramsey al na acht minuten binnenschoot, was dan ook slecht nieuws. Lang leek het erop dat die 1-0 de eindstand zou blijven en dat les Aiglons door zouden bekeren, maar in de slotfase kwam het Basel van basisspeler Wouter Burger toch nog langszij. Jean-Kévin Augustin, die voor de Nederlander was ingevallen, dwong een verlenging af door de 1-1 kiezelhard binnen te pegelen. Daarin beslisten de Zwitsers het tweeluik in hun voordeel dankzij Kasim Nuhu, die in minuut 99 met het hoofd voor het winnende doelpunt zorgde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Sorry denk dan einde verhaal voor AZ, zie zeker in London geen kans maken.

20 april 2023 om 23:25

Hou toch op, West Ham stelt weinig voor dit seizoen. AZ kan dit prima winnen

20 april 2023 om 23:33

Alleen maar goeie teams in de PL dus zegt weinig, mogen allemaal miljoenen uitgeven.

20 april 2023 om 23:34

Ondanks de vijftiende plek heeft West Ham gewoon een prima team wat een slecht seizoen draait. Ik acht AZ ook kansloos. Zijn de jongens tegen de mannen.

20 april 2023 om 23:56

Sorry maar dat WHU 15e staat maakt het geen slechte ploeg. Spelers als Paqueta, Rice, Benrahma & Bowen zijn niet niks. Dan nog een sloper als Soucek en een degelijke spits als Antonio maken het toch wel een erg sterk team hoor. Nou wil ik niet zeggen dat AZ kansloos is, maar “even prima winnen” gaat ‘m denk ik ook niet 1,2,3 worden.

21 april 2023 om 00:13

Denk dat je de wedstrijd tegen Arsenal van afgelopen weekend even terug moet kijken, en nee ik doel het niet op 1 wedstrijd.

21 april 2023 om 00:16

Dat doe je wel, je benoemt letterlijk 1 wedstrijd.

21 april 2023 om 01:10

Geen zin in een welles en nietes discussie.

21 april 2023 om 10:40

Soucek scoorde vorig seizoen erg veel en was erg belangrijk. De namen die je noemt zijn inderdaad erg goed. Ik kan me het verval van Hull nog herinneren toen Jarrod Bowen naar WHU ging. Zelf kijk ik PL niet omdat ik geen Viaplay heb. Weet jij waarom ze het zo slecht doen momenteel?

21 april 2023 om 00:34

Zo'n dooddoener hé, we gaan nu ook al ploegen als West Ham groter maken dan ze zijn. Natuurlijk heeft AZ kansen tegen deze ploeg, sterker, ik denk dat ze wel eens kunnen verrassen, genoeg ruimte om te voetballen, dat ligt AZ wel.

Dat moet toch prima te doen zijn voor AZ tegen de nummer 15 van Engeland

20 april 2023 om 23:33

Dat zegt helemaal niks in de PL. We zijn absoluut de underdog. Wil ook wel spelers als Lanzini, Zouma, Antonio en Kehrer in Alkmaar zien. Kansen zijn 70-30 voor West Ham

20 april 2023 om 23:42

Want als je meer geld hebt en duurdere spelers kan halen, ben je ook per definitie een beter team? Misschien eens kijken naar Chelsea? Ik snap dat je AZ in de underdogpositie plaatst, maar dit West Ham is echt prima te verslaan door AZ

20 april 2023 om 23:51

Everton laat toch wel zien dat ondanks tientallen miljoenen aan uitgaven je alsnog er niks van kan bakken. En inderdaad Chelsea ook

21 april 2023 om 08:43

Omdat iedereen tientallen miljoenen uitgeeft ja. Everton stond bij ons gewoon top 5 hoor. Of denk je dat ze net zo slecht zijn als rechterrijtje Eredivisie? Lijkt mij heel sterk. Dat is eerder League One niveau

21 april 2023 om 10:41

Welke miljoenen heeft Everton allemaal uitgegeven? Ik dacht dat ze juist nu geen geld meer hadden, of is dat probleem inmiddels opgelost?

20 april 2023 om 23:40

Hebben een slecht seizoen, maar hebben een mooi elftal. Az heeft geen kans ben ik bang

20 april 2023 om 23:43

AZ heeft Lazio uitgeschakeld, die zijn 3 klassen beter dan West Ham. AZ maakt een prima kans

21 april 2023 om 00:08

Je ziet de klasse van West Ham tegen Arsenal en de 2e helft tegen Gent. Word echt een hele zware kluif voor AZ.

Ze staan 15e in de pl.
Uiteraard is het verschil tussen de pl en ed niet te vergelijken, maar toch liever West Ham als Fiorentina.
Succes de komende Twee wedstrijden in Europa

Tja dat wordt een flinke kluif voor AZ. Wel mooi dat ze al zover zijn gekomen, dus wat dat betreft zou verliezen ook geen schande zijn. In ieder geval een mooi affiche!

Wordt het al tijd om m'n gelijk te halen dat we ook Frankrijk gaan pakken of ben ik dan weer eigenwijs?

20 april 2023 om 23:58

Dan ben je eigenwijs. Althans voor dit seizoen. Volgend seizoen hebben we ze al te pakken namelijk doordat er bij ons een slechter jaar weg valt.

Dit seizoen kunnen we Frankrijk enkel inhalen als AZ beide halve finales wint OF wel doorgaat naar de finale en daar minimaal gelijk speelt.

21 april 2023 om 00:10

Ja, ik keek op de langere termijn maar zelfs daarop werd ik aangesproken dat we Frankrijk never zouden pakken. Frankrijk moet al teveel teren op enkel PSG, terwijl wij in de breedte gewoon sterker zijn. De laatste 3 seizoenen zijn we echt significant beter dus als we ze volgend jaar voor kunnen blijven zal dat ook wel even zo een aantal jaar blijven.

21 april 2023 om 09:19

Ik vind een Lyon, Marseille, Monaco en Nice toch echt niet slecht en zeker geen niveau emmen hoor. elk van deze clubs is tegen de gehele eredivisie, behalve misschien ajax, normaal gesproken favoriet.

Erg knap van Basel, jammer dat ze zo zijn afgegleden maar dit moet toch wel een enorme boost voor ze zijn. Staat in de Zwitserse competitie ook alles erg dicht op elkaar. Goede kans ook nog om tweede te worden. En tja Franse clubs en Europa het blijft een slecht huwelijk. Toch wel ongelofelijk

Italie gaat dit jaar denk ik goede zaken doen op Europees niveau ze zouden zomaar 3 bekers kunnen pakken.

21 april 2023 om 09:12

Lijkt mij sterk. Real/City wint 80% zeker de CL, Sevilla wint vrijwel altijd de EL. Denk wel dat Fiorentina kans maakt op de Conference League

Als AZ beide halve finales en de finale wint zijn we Frankrijk voorbij en mogen we voor het seizoen 2024/2025 3 ploegen direct inschrijven voor de (nieuwe opzet van de) champions league.

(Als Feyenoord niet zo laf had gespeeld in de laatste 15 minuten waren we daar al bijna geweest 😡)

21 april 2023 om 00:13

Herstel: 2 overwinningen en 1 gelijkspel (mits de cup wordt gewonnen) is ook genoeg voor AZ.

Jammer voor de AZ fans, dat West Ham al een tijdje in hun nieuwe stadion speelt. Een uitpotje meemaken op Upton Park was veel mooier geweest.
Nog steeds een mooie trip natuurlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren