Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Alle aandacht was voor Messi en Neymar en dan scoort Suárez twee keer'

Laatste update:

Luis Suárez hoeft niet bang te zijn voor een schorsing. Engelse tabloids pakten woensdag uit met foto's waarop het erop leek of Suárez Martin Demichelis in de hand zou bijten, maar inmiddels zijn er al beelden gevonden waarop duidelijk te zien is dat dit niet het geval is. "Er is ook niets in het wedstrijdrapport gemeld en er zal geen actie ondernomen worden", zegt een woordvoerder van de UEFA.

/

Er leek al niet veel aan de hand te zijn tussen Suárez en Demichelis en laatstgenoemde beklaagde zich dan ook niet over de Uruguayaan: hij was juist erg lovend. "Luis heeft in zijn loopbaan al bewezen dat hij een geweldige speler is", zei Demichelis over de man die twee keer scoorde tegen Manchester City. "Zo gaat het in het voetbal: alle aandacht ging uit naar Lionel Messi en Neymar en dan scoort Suárez gewoon twee keer."

"Barcelona heeft veel topspelers, die allemaal het verschil kunnen maken", vervolgde Demichelis. "Maar wij houden vertrouwen dat we dit nog kunnen ombuigen. We gaan naar Barcelona om ons best te doen en proberen om de wedstrijd te winnen. We willen Europa in de aankomende jaren domineren en dus is het belangrijk dat we ervaring opdoen in de Champions League."


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geloof niet in een stunt van M City. Als je zag hoe ze in eigen huis al de eerste helft overhoop worden gespeeld. Ik denk dat dit in Camp Nou nog moeilijker wordt voor City om tegen te houden met zo'n kolkend stadion.

25 februari 2015 om 17:23

Ik geloof er ook niet in, voordeel voor city is dat toure dan weer terug is.

25 februari 2015 om 17:25

Als er iets is dat camp nou juist niet is, is het een kolkend stadion. Weet niet hoe je daar bij komt. Wel is het natuurlijk een voordeel, het veld is maximaal afgemeten waardoor er nog meer ruimte komt. En als busquets niet zo gek gaat doen op het middenveld, dan moet het goed komen. Jammer van de penalty, maargoed. Het zij zo.

25 februari 2015 om 17:46

Ben jij er recent nog geweest? Ik wel en ik vond het een mooie sfeer.

25 februari 2015 om 18:27

In de competitie valt de sfeer inderdaad vaak tegen, maar dat krijg met zo'n gigantisch en open stadion...
In de CL is de sfeer er juist wel goed! Ik verwacht een ruime overwinning van Barcelona.

25 februari 2015 om 17:49

Als je gisteren dat middenveld zag met die Milner, en die Fernando ofzo, dat is toch geen topclub waardig, allemaal beperkte spelers. En Nasri is ook geen top top, eerder een bij vlagen geniale voetballer die meer onzichtbaar is dan wat anders, enkel Silva is topclub waardig en alleen kan hij het uiteraard ook niet. Neen, dit Barcelona eet elke Engelse topclub gewoon op denk ik, Chelsea daargelaten.

25 februari 2015 om 18:43

en wat denk je van demichelis dan? Ik vind dat helemaal geen topclub waardig, valt ook keer op keer door de mand, kan er ook niks aan lopen.

25 februari 2015 om 19:14

Tja, ze misten Yaya Touré enorm. Maar ik vond ook dat Pellegrini zijn tactiek heeft gefaald. Ze kunnen enorm goed voetballen, maar Barcelona moet je niet met hun eigen wapens bestrijden. Waarom speelde hij met 2 spitsen? Op het middenveld kwamen ze een mannetje tekort. En ze moesten de linies veel dichter bij elkaar houden, enkel zo kan je Barcelona afstoppen.

Da's hetzelfde zoals Arsenal tegen Stoke mee zou gaan in het lijf-aan-lijf gevecht ipv ons combinatievoetbal.

25 februari 2015 om 19:48

Belgunner ik was nog helemaal vergeten om te zeggen dat je gelijk had over de uitslag

25 februari 2015 om 23:47

Mancityfifa
Ik heb wel iets met voorspellen . Tot nu toe heel wat matchen correct zoals ook schalke-real en psg-Chelsea, maar de uitslagen van vanavond had ik wel serieus verkeerd. Helaas, normaal zie ik een nederlaag voor Arsenal wel aankomen bijv. tegen onze angstvegners Stoke en Utd.

Daar lag het niet eens aan, Kompany die in de zoveelste keer door de mand valt in topwedstrijd taste daar heel amateuristisch mis .

De eerste goal op conto van Kompany, tweede goal stap hij in als een kip zonder kop, waar door er ruimte ontstaat.. Hij liet Suarez nog een keer gaan, maar dat werd niet fataal..

25 februari 2015 om 17:46

Weer eens haha? Vorig jaar tegen Barcelona speelde hij geweldige wedstrijden. Man, elke goede speler heeft eens een dipje. Bij de eerste goal krijgt hij bal gwn ongelukkig op zich, dat had jij niet beter gedaan. Bij de tweede goal was hij idd te rap uitgestapt, maar dit moest hij doen omdat Fernando al was uitgestapt en hierdoor kreeg Messi ontzettend veel ruimte.

25 februari 2015 om 18:18

Kompany speelt juist heel goed in topwedstrijden. Suarez die zegt dat Kompany de beste verdediger is van de CL. Die speelden in topmatchen tegen mekaar. Costa zat ook integen City in de heenronde in Kompany's achterzak.

Hij heeft al veel goede matchen gespeeld, maar gisteren was hij inderdaad niet goed.

25 februari 2015 om 18:18

Beste van de PL bedoel ik

Ik hoop dat al die haters met hun valse beschuldigingen nu evem op hun plek zijn gezet. Zo kinderachtig om zonder enig vorm van echt bewijs suarez weer van bijten te beschuldigen.

25 februari 2015 om 18:55

Dat heb je nu eenmaal, die kunnen niet verder denken dan die incidenten, wat natuurlijk net goed te praten is. Ze kunnen gewoon niet naar de toekomst kijken en lijken alleen naar het verleden en dan beweegt hij zijn hoofd net op dat moment naar beneden en dan denken ze weer dat hij bijt.

25 februari 2015 om 19:00

En juist die mensen die eerder op de dag moord en brand schreeuwde, zal je in dit topic niet vinden. Diep triest hoe men op basis van vooroordelen (ik erken: die zijn niet onbegrijpelijk) een ander durven te beschuldigen van iets wat hij totaal niet met enige vorm van zekerheid c.q. ernstig vermoeden kunt zeggen. Dat is eigenlijk tekenend voor het misselijkmakend- en misgunnend karakter dat in sommigen verscholen zit. En daar zijn de Engelsen wereldkampioen in. Toch wel lekker dat zo'n speler als Suarez even City de das om draait met 2 goals. Ach ja, iedereen heeft z'n mening......

Dit zal Barca overigens niet meer weggeven. Die voorhoede begint aardig zijn draai te vinden. De afgelopen periode (m.u.z. van Malaga-thuis) is een voorbode voor iets mooi dat nog komen gaat. Ik acht Barca als grootste kanshebber op de CL.

Touré is een groot gemis in de selectie van city. En stap is af van 2 line van 4.
Je ziet de problemen steeds terug komen tegen voetballende ploegen.
Ze zijn steeds te laat als spelers van Barcelona tussen de linies lopen.
Geef is wat meer collectief druk ipv steeds 3 man lopen en de rest hangt achter over

Ter herinnering city verloor in de groepsfase de 1ste wedstrijd van het sterke bayern en won tegen de verwachtingen de 2de wedstrijd. Het word 2-0 voor city in CAMP NOU....

25 februari 2015 om 17:45

Ze wonnen thuis van bayern in de groepsfase, niet se knockoutfase. City moet 2 x scoren en zorgen dat barca niet scoort. Succes!

City gaat het zwaar krijgen in camp nou. Maar nu zien we dat 1 van de 3 voorin wel vaak een hoofdrol speelt. Soms scoren ze alle 3 soms maar 2 en soms maar 1. Maar er staat wel garantie voor doelpunten op Malaga na dan. Wat was Barca toen slecht

Ze doen ook alles om louis aan te pakken -.-

Eigenlijk best wel triest van de Engelse media om Suarez gelijk te beschuldigen van een bijt incident terwijl er helemaal niks is gebeurt. Suarez heeft op de juiste manier gereageerd. 2x gescoord.

Gelukkig is dat ook weer opgehelderd, het was niet eens een aai van de hand het was gewoon echt niks.

Ik denk trouwens niet dat City het gaat redden. Ze moeten minimaal 2 keer scoren zonder dat Barca scoort. Ik zie dat niet gebeuren.

City ligt uitgeteld tegen de mat. De dubbele confrontatie had eigenlijk al na 45 minuten gespeeld kunnen zijn. Barcelona heeft City tijdens de eerste helft voetballes gegeven. Het was voor de spelers van City duidelijk al even geleden dat ze nog een ploeg zo snel het balletje zagen rond tikken. Het niveauverschil was pijnlijk duidelijk. Enkele de score wilde niet mee.
Met 1-2 kun je in theorie nog hopen op een beetje spanning, maar in de praktijk is dit gewoon gespeeld. Barcelona maakt in Camp Nou brandhout van City, met of zonder Touré.

Jammer dat niet iedere ploeg durft aan te vallen tegen barca.
Als ze durfen aan te vallen wordt barca makkelijk kampion.
City moet straks wel aanvallen in campnou het wordt een mooi wedstrijd al had messi gisteren de genade klap moeten geven.

Als city 1 nul maakt in campnou wordt het verlengen of is barca Door
Weet iemand hoe het zit?

25 februari 2015 om 21:19

Uitdoelpunten tellen dubbel. Alleen 1-2 is verlengen. Gelijk spel altijd klaar. 0-1 barca toch door.

Gisteren was het goed te zien dat city toure miste sterke speler vindt ik dat letterlijk en viguurlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren