Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alex adviseert: 'Als ik hem was, had ik Paris Saint-Germain verlaten'

Laatste update:

Marquinhos doet er goed aan om Paris Saint-Germain te verlaten, zo stelt landgenoot Alex. De 21-jarige verdediger maakte in de zomer van 2013 voor ruim dertig miljoen euro de overstap van AS Roma naar de Ligue 1-club, maar door de moordende concurrentie was hij in ruim twee jaar tijd nooit verzekerd van een basisplaats.

/

Alex, 33 jaar, speelde zelf drie seizoenen in het Parc des Princes en komt nu voor AC Milan uit. "Marquinhos zou bij elke andere grote club in Europa in de basis staan", zo verzekert de ex-speler van onder meer PSV. "Zijn probleem bij PSG is dat hij op zijn positie tegen twee van de beste verdedigers van de wereld moet opboksen."

"Thiago Silva en David Luiz kunnen zeker nog vijf of zes jaar mee. Dat is vervelend voor Marquinhos. Alle grote clubs willen hem. Elke transferperiode krijgt hij geweldige aanbiedingen", zo weet Alex. "Hij is nog jong en moet spelen om zijn meerwaarde te kunnen bewijzen. Als ik hem was, had ik PSG verlaten." Marquinhos, die een contract tot medio 2019 heeft, kwam dit seizoen in vier van de negen duels binnen de lijnen.

Marquinhos is een betere verdediger dan David Luiz

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Enige probleem is dat PSG hem niet wil laten gaan.
Maar gezien het feit dat Manu niet te beroerd is 80 miljoen neer te leggen voor een talent, zou dat een opening kunnen zijn voor januari.

Nou Arsenal, probeer het eens! Een uitmuntende vervanger voor Mertesacker! En dan heb je met Gabriel en Chambers 2 prima back-ups.

26 september 2015 om 20:50

Oh man. Dat zou een droom zijn. Marquinhos is in mijn ogen het beste verdedigend talent, met Zouma net erachter. Heb je hun twee in je selectie dan kun je nog jaren vooruit.

Ideale speler voor Barca, al blijkt PSG een enorm lastige onderhandelingspartner te zijn. Je maakt alleen een kans als de speler zelf een vertrek wil forceren, kan me wel voorstellen dat dat moment steeds dichterbij komt.

Marquinhos moet gewoon meer spelen, david luiz krijgt te vaak de voorkeur.

23 september 2015 om 11:15

Marquinhos wisselt vaak genoeg af of het nou met luiz en silva is. En ik vind het terecht dat luiz de voorkeur krijgt is samen met luiz miss wel de beste verdedigingsduo.

23 september 2015 om 11:15

Met silva*

23 september 2015 om 13:21

Zeker niet, er zijn genoeg voorbeelden van verdedigingsduo's die veel solider en beter zijn dandavid Luiz-Thiago Silva.

23 september 2015 om 13:28

David luiz doet het ook niet slecht maar marquinhos is jong en heeft een hele grote potentie. Hij heeft gewoon meer minuten nodig om te groeien als een speler.

23 september 2015 om 13:32

Dat duo wat op het wk in eigen land zowel tegen Duitsland als Nederland klop kreeg?

23 september 2015 om 15:17

Nee, Silva deed niet mee tegen Duitsland.

23 september 2015 om 15:30

Tegen Nederland volgens mij wel. Thiago Silva behoort tot de beste verdedigers van de wereld, David Luiz is op een goede dag ook een erg goede verdediger maar een van de beste duo's van de wereld? Nee, dat toch ook weer niet.

Barcelona en Manchester United kunnen nog wel een centrum verdediger gebruiken. Zijn toekomstige club zal wel de portemonnee moeten trekken, maar daar hebben beide clubs geen problemen mee.

Deze jongen is toch gewoon beter dan David Luiz? Thiago en hij zouden een uitstekend duo zijn naar mijn mening en in geval van nood kan Marquinhos eventueel naar de rechtsback positie verhuizen. Hoop dat Barca toeslaat als hij eventueel op de markt komt.

23 september 2015 om 11:20

Was al op de markt en barca sloeg al toe zelfde gold voor silva en luiz barca had naast gegrepen bij elk van deze spelers.

Maar toen hij op luiz zijn plek speelde zij die niks toen zat marquinhos ook op de bank. Marquinhos maakte vorig seizoen volgens mij wel 35wedstrijden. Datis vrij veel voor een 21jarige bij een topclub. Die jongen zit goed hij leert veel van spelers zoals maxwell,silva,luiz,en toen ook van alex. Miss is dit wel heel goed voor hem hij heeft een goede omgeving binnen en buiten het veld zijn beste vriend lucas speelt er ook. Ik weet wel zeker dat marquinhos gelukkig is.

Kom maar naar Barcelona jongen. Vind hem in potentie echt zo gruwelijk. Is een verdediger die ook echt kan verdedigen, maar ook heel goed kan voetballen. Daarnaast heeft hij ook snelheid. Maar PSG had afgelopen een bod van 40 m afgewezen. Ben benieuwd.. Als hij zelf ook weg wil wordt het een makkelijkere zaak. Zou wel goed zijn.. Krijg je die concurrentiestrijd met Varane wellicht door de Spaanse media etc. En dan kunnen die 2 ook het beste in elkaar naar boven halen haha

Noemde hij nou David Luiz één van de beste verdedigers ter wereld?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren