Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Al dagenlang is Depay bezig om vooroordelen te bevestigen'

Laatste update:

Memphis Depay zit niet lekker in zijn vel. De aanvaller heeft een teleurstellend debuutseizoen bij Manchester United achter de rug en liet ook afgelopen vrijdag in de oefeninterland van het Nederlands elftal tegen Ierland weinig zien. Bovendien viel het de Nederlandse journalisten op dat Depay niet alles gaf op de trainingen: zo liepen alle spelers bij de warming-up netjes door tot het laatste hoedje, maar keerde Depay al bij het voorlaatste hoedje om.

/

Journalist Jaap de Groot van De Telegraaf vindt dat het tijd wordt dat de managers die Depay begeleiden ingrijpen. “De verhalen van die hoed en rijden naar de training met een Rolls Royce of wat dan ook geloven we verder wel, maar het echte bewijs dat het niet goed zit levert Memphis nu bij het Nederlands elftal”, schrijft De Groot. “Al dagenlang is hij zowel binnen als buiten het veld bezig om vooroordelen te bevestigen.”

“Dat is jammer, dat is zonde. Voor het Nederlandse topvoetbal en Memphis zelf”, vervolgt de verslaggever. “Het is schrijnend om te zien hoe de 22-jarige aanvaller er een potje van maakt. Langzaam maar zeker transformerend van rolmodel tot het zoveelste voorbeeld van hoe het niet moet.” Het Nederlands elftal oefent woensdagavond tegen Polen; het is nog even afwachten of Depay dan weer in de basis zal gaan beginnen.

Komt het nog goed met Memphis Depay?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die jongen moet nu langzaam maar zeker de knop omzetten. Dat je buiten het veld doet waar je zin in hebt ok, maar binnen het veld moet je het laten zien ook op de training. De mensen om hem heen moeten ook hun verantwoordelijkheid pakken en hem steunen en sturen ..

1 juni 2016 om 09:22

Blijkbaar heeft hij maar weinig geleerd van afgelopen seizoen waarin hij telkens om de verkeerde reden in het nieuws kwam. Ik heb er dus maar barweinig vertrouwen in dat hij die knop zal gaan omzetten. Dat had hij al lang moeten doen!

1 juni 2016 om 10:08

Royston Drenthe 2.0.
Nog een veel meer voorbeelden van spelers te noemen die hun voeballoopbaan verknooiden door niet kunnen om gaan met rijkdom.

1 juni 2016 om 10:23

Eigenlijk zijn we best een raar gegeven wij als maatschappij. van der Meijde heeft er overal een potje van gemaakt zelfs erger dan Memphis door de drank, drugs en strippers maar toch omarmen we hem door zijn grappige karakter en zijn I don't give a f... about anything lifestyle. Memphis zal dat nooit krijgen dat krediet behalve als hij goed gaat presteren denk ik. Ok hij staat pas aan het begin en Andy had iig bij Inter een goede start zeker ook in de CL. Toch denk ik dat hoe Memphis overkomt bij de mensen hem niet geliefd maakt en dat dat daarom zwaarder weegt dan alleen zijn slechte spel tov bijv een van der Meide die warm is, open en de lachers op hand heeft. Ken Memphis niet persoonlijk maar van die beelden van zijn familie en dat pleeggezin kreeg je toch wel het id dat het een goeie gast is. Hoop voor hem en NL elftal dat ie zn draai gaat vinden.

1 juni 2016 om 11:22

Nederigheid siert de mens.. Als je stuk bakt maar wel arrogant blijft doen......

1 juni 2016 om 11:30

COjw

het verschil met Royston Drenthe is dat hij zijn eerste 2 jaar wel presteerde naar zijn kunne. en soms met iets knaps.

Memphis heeft los van een europa cup duel geen enkele wedstrijd een 8 gespeeld.

Mourinho heeft geen tijd voor dit als zefs van Gaal het niet heeft.

1 juni 2016 om 12:19

Ja maar Andy is een ras echte Hollander dat is het verdchil!

1 juni 2016 om 14:59

Die vergelijking Vd Meyde VS Depay/drenthe gaat zowieso niet op omdat vd Meyde tijdens het grootste gedeelte van zijn loopbaan vwb voetbal gewoon de juiste mentaliteit had.

Na zijn Everton periode ging het minder en zijn periode bij PSV was natuurlijk een lachertje, maar aan het begin van zijn periode viel er weinig op hem aan te merken. Dat hij sportief mislukt is bij Inter is een ander verhaal.

1 juni 2016 om 17:09

Hadden Drenthe en Depay dan niet de juiste mentaliteit in Nederland?

2 juni 2016 om 17:38

Waar zie jij staan dat ik refereer aan hun periode in NL ?!precies...nergens.

vd Meyde begon pas rare fratsen te vertonen aan het einde van zijn carriere en daarna, Depay en Drenthe aan het begin van hun carriere.

Ik zou ook gek worden van al die specifieke aandacht aan hem. Laat hem lekker met een mooie auto komen, wat maakt dat nou uit. Mensen zoeken zo erg naar dingen die hun vooroordelen bevestigen...

1 juni 2016 om 07:56

Er staat dus ook dat we het verhaal van de auto's en een hoed verder wel geloven, maar dat het nu gaat om zijn inzet op trainingen en in wedstrijden. Dus jouw reactie snijdt niet zoveel hout! Iemand beoordelen op zijn instelling qua voetballer lijkt me geen specifieke aandacht.

1 juni 2016 om 08:11

Als hij inderdaad weinig inzet heeft bij trainingen en dergelijken mag daar best iets van gezegd worden, ook al heb ik daar weinig bewijs van gezien.

1 juni 2016 om 08:21

Kijk, Zlatan is ook een mafkees, maar die legt wel prestaties op de mat. Of een Ronaldo, steekje los hoor. Maar wat een statistieken..

Als Depay gewoon presteert en zich inzet zul je niemand horen over zijn 'eigenaardigheden'.

1 juni 2016 om 11:10

Waarom moet iemand per se heel goed presteren om anders te zijn?

Daarnaast vind ik Depay helemaal niet zo opvallen. Komt op mij niet over als iemand die veel gekke dingen doet.

1 juni 2016 om 08:47

Depay dreigt de nieuwe Balotelli te worden als hij op deze manier doorgaat.

Deze jongen moet terug naar de basis, normaal doen en kei hard gaan werken om weer op het oude niveau te komen. Maar ook dat kei harde werken neemt deze jongen niet zo nauw.

Hopelijk begint hij niet in de basis vanavond. Want momenteel (al bijna heel het seizoen) heb je er helemaal niets aan.

Hij zal wel eens moeten gaan nadenken bij zichzelf. Snap ook dat hij nu niet supergemotiveerd is na zo'n seizoen. Gewoon met rust laten.

1 juni 2016 om 08:48

tja..dan zegt ie na het seizoen: ik ben teleurgesteld in het aantal wedstrijden dat ik mocht spelen...
hij had ook kunnen zeggen: ik ben teleurgesteld in het niveau dat ik gehaald heb....consequentie daarvan is dat de trainer uiteraard ook minder speeltijd voor me had.

Deze vent is denk ik toe aan vakantie. Gewoon uitblazen en daarna knallen op een wat lager niveau. Denk dat depay ook de ster moet zijn in een ploeg om alles uit zichzelf te kunnen halen. Sommige spelers dwingen dat uiteraard gewoon af. Misschien speelt zijn vriendin ook een rol. Minder kunnen focussen als prof en te veel oelala gedoe. Psv verliest misschien wel 3 vleugels dit jaar. (Lestienne, narsingh en locadia). Met de nadruk op misschien. Ik had het wel geweten hoor. Depay gewoon onderdak aanbieden.

Nog maar een jasr terug naar PSV zou hem misschien goed doen.

Tja wat wil je als je zo jong bent en zo'n smak geld verdient. Daar zouden heel veel mensen gekke dingen van gaan doen. Er zijn toch maar weinig jongens van die leeftijd die met zoveel geld op het rechte pad blijven en ook nog de motivatie hebben om zich 10 slagen in de rondte te werken.

Mag hopen dat hij voor zichzelf de knop omzet, anders wordt Depay de zoveelste 'could have' in de voetballerij.

1 juni 2016 om 12:22

Welke gekke dingen doet hij?

Collins John 2.0? Niet te hopen.

1 juni 2016 om 12:24

Wat is er mis met de carriere van Colins John?

zeiken om het zeiken vind ik dit. pfffff. Doe even normaal zeg. Willen ze perfecte mensen? Dan moet je naar het hof van Eden gaan. oh wacht ..

1 juni 2016 om 08:00

Het gaat om een professionele werkhouding, dat staat los van 'perfecte mensen'.

1 juni 2016 om 08:04

denk je dat de andere spelers op de training altijd hun oefening afmaken? tuurlijk niet. Omdat het Memphis is wordt het onder een vergrootglas geplaatst. En daar kan ik me aan ergeren

1 juni 2016 om 08:43

@marrieaandebal
Wellicht heb je Depay tegen Ierland gezien. Als je zo speelt en je loopt er nog op de trainingen de kantjes vanaf is dat iets waar ik me aan kan ergeren. Dat heeft niets te maken met perfecte mensen maar met werkethiek en gevoel van eigenwaarde. Hij is een groot talent en gooit dat op deze wijze weg.

1 juni 2016 om 09:23

Alleen zijn het letterlijk ook clublegendes van Manchester United zoals Scholes en prominente voetbalfiguren als Ruud Gullit die ook spreken over geluiden dat Depay het echt niet goed doet op de training daar. Dit is niet een simpel verhaal van een verhaal verzinnen na een aanname gedaan op 1 ding dat je van hem ziet op de training, er is een voorgeschiedenis. Er zijn gewoon teveel belangrijke mensen die hints hebben gegeven of hebben gezegd dat zijn instelling gewoon niet goed genoeg is.

1 juni 2016 om 09:38

@marrieaandebal

En weet je waarom Depay juist onder een vergrootglas ligt ? En niet Bruma, Veltman of Promes ?

1 juni 2016 om 12:25

Ik zag hem hardwerken! Je kan iemand het niet kwalijk nemen als hij kwaliteit mist.

Omdat ie bij de warming-up een beetje smokkelt? Dat gebeurde vroeger natuurlijk nooit...

1 juni 2016 om 08:02

Als je er 25 injaagt oke.. Maar dit soort dingen roepen gewoon ergernis op als je naar zijn prestaties kijkt.

1 juni 2016 om 08:48

@daam het is een optelsom

In dit geval toch jammer dat spelers als Van Persie en Huntelaar niet bij de selectie zitten om die jongen te vertellen hoe het werkt. Zo'n snotaap als Depay staat met zijn beperkte ervaring toch al vrij hoog in de huidige hierarchie binnen het Nederlands Elftal, dat helpt ook niet mee.

Het is ook niet makkelijk als je de grote jongen uithangt en veel mensen er stiekem van genieten als je jezelf voor lul zet. Dan kun je geld zat hebben, maar je maakt mij niet wijs dat je daar dan ongevoelig voor bent.

1 juni 2016 om 09:24

Van Persie heeft hem in het verleden erop aangesprokwn, maar Depay trok zich daar weinig van aan. Deze jongen lijkt totaal onhandelbaar geworden, de knop moet echt omgedraaid worden bij hem.

1 juni 2016 om 09:24

Van Persie deed dat een keertje "je voelt je een grote jongen zeker?", kwam Memphis met de reactie "spelen grote jongens bij Fenerbahçe?".

Tsja.

1 juni 2016 om 09:30

Dat is een van zijn grote problemen. Hij zou moeten luisteren naar die ouderen maar daar haalt hij zn neus voor op. Misschien wel de grootste misplaatste reactie en arrogantie van hem. En hij denkt nog echt dat ie goed is ook!

Natuurlijk ziet iedereen dat de man niet lekker in zijn vel zit nu. Maar om nu op alle slakken zout te leggen ... er wordt nu net gedaan of ie een halsmisdrijf heeft gepleegd ... "zo liepen alle spelers bij de warming-up netjes door tot het laatste hoedje, maar keerde Depay al bij het voorlaatste hoedje om."
Oh nee! Stop de persen! Extra vergadering bij de VN Veiligheidsraad! Djeeeez. Waar gaat het over.
Ja, hij is niet in vorm en nee, hij is misschien niet de meest likeable mens die je kunt tegen komen, maar hij heeft het moeilijk. Geef de man wat ruimte.

1 juni 2016 om 08:49

@rudeboy65 als je het moeilijk hebt als sporter is er maar 1 echt goede optie....keihard werken. Hij doet nu het tegenovergestelde. En dat incident met de warming up is een optelsom.

1 juni 2016 om 09:34

Op zich mee eens babymongo, maar het is in topsport ook een bekend gegeven dat je te hard kunt trainen en te geforceerd bezig kunt zijn.
En een incident kan natuurlijk geen optelsom zijn, maar ik denk dat ik snap wat je bedoelt.

1 juni 2016 om 10:56

Ik denk dat het weinig met trainingsintensiteit te maken heeft, maar meer met het aspect van discipline en professionaliteit. Zeker wanneer je ver ondermaats presteert.

1 juni 2016 om 11:00

Feit is dat je absoluut geen punten scoort als je niet presteert en dan de kantjes eraf loopt. Een Messi mag best de kantjes eraf lopen denk ik, die presteert toch wel. Een Lewandowski kan dat ook doen. Zelfs Guardado zou dat kunnen bij Psv. Maar Depay is zowel bij United als bij Oranje niet in een geode vorm en laat al heel lang niets meer zien. Dan kun je het je niet permitteren om de kantjes eraf te lopen.

Tja, dat krijg je als de naar 1 redelijk seizoen en een leuk WK naar United gaat. Zo goed waren de statistieken van Depay ook niet. Ik bedoel, als je zo vaak mogelijk op goal schiet eindig je wel op een mooi aantal goals, masr dat is het ook wel. Vond Depay in zijn laatste jaar bij PSV vaak onzichtbaar, maar een vrije trap of afstondschot verbloemde dat weer.

Dit zag iedereen toch al lang aankomen? Die jongen liep er bij PSV al bij alsof hij Ronaldo was. Dan wordt hij ook nog gehaald door Man Utd (alléén omdat van Gaal daar trainer was), waardoor hij de bevestiging krijgt dat hij inderdaad bij de wereldtop hoort, terwijl dat natuurlijk niet zo is. Dan zit alles tegen, en dan komt ook de mentaliteit van zo'n jongen naar boven. Hij is niet de eerste, en zal zeker niet de laatste zijn, zijn helaas altijd dezelfde types. Ze zijn veel meer bezig met hoe ze willen dat de wereld hen ziet, dan hoe ze daadwerkelijk zijn.

Komt vanzelf allemaal wel weer goed joh, tis nog een jonge speler waar zoals gewoonlijk ups n downs bij zitten.. In plaats van het afkraken allemaal.. Moeten we m juist allemaal steunen 🙏

Ik ben een groot fan van Depay maar hem vetrouwen geven helpt niet meer. Blind moet hem gewoon eens een paar keer niet meer oproepen. Nu is het wel heel gemakkelijk voor hem. Alleen op talent zit ie nu bij het NL elftal. Het gaat om de vorm van de dag. Het is toch raar dat als je niet speelt bij je club toch word opgeroepen in de zin van we hebben niets beters. Als hij er nou hard voor zou werken en het ongelijk van zijn clubcoach wil bewijzen maar zelfs dit is niet aan de orde. Ik ben een groot fan van Memphis vanaf toen hij bij PSV in de jeugd kwam maar waar hij nu allemaal mee bezig is snap ik echt niet. Hij moet gewoon eens zijn voeten laten spreken.

Depay wordt geweldig overschat. In de eredivisie kon hij veel op kracht doen maar in de PL zijn de verdedigers minimaal net zo sterk als Depay en dan zie je eigenlijk pas hoe beperkt hij is al voetballer.
En dan heeft hij ook nog een chronisch gebrek aan mentaliteit en doorzettingsvermogen en dan ga je dus faliekant op je snufferd in de PL. Het is ook nog maar een kwestie van tijd dat hij niet meer geselecteerd wordt voor Oranje nu teert hij nog op z'n PSV tijd maar dat duurt niet lang meer.

Dat juist hij nu bij Oranje zit, geeft te kennen.

Depay kent een dramatisch seizoen en toch wordt hij geselecteerd. Hoe kan dat ? Dat kan blijkbaar alleen bij softie Blind ! Depay teert op zijn talent en op zijn Eredivisieprestaties.

Depay is meer bezig met image en andere randzaken. Dat mag, dat is zijn keuze ! Maar dan moet je niet zeuren dat je gepasseerd wordt. En je ziet het, hij traint zich ook niet het apezuur, daarvoor ontbreekt de drive. Een typisch voorbeeld van een jonge speler, die de weelde niet kan dragen.

Daarom moet je hem heel snel passeren en aan de media de taak om hem volkomen te negeren. Hopelijk komt dan het besef en weet hij op aarde terug te keren.

1 juni 2016 om 09:58

Een andere grote reden voor zijn selectie is dat er helaas nauwelijks alternatieven zijn voor z'n positie op dit moment. Elia? Spelers uit Jong Oranje of misschien tijdelijk overstappen naar 4-4-2?

Drenthe 2.0 lekker afscheid van nemen

Media. Zal vast een deel waar zijn, maar het steeds uitvergroten helpt niets. Depay is niet de snuggerste, maar dat hoeft ook niet. Hopelijk kan hij zich volgend seizoen revancheren.

Als deze jongen komende belangrijke interlands paar belangrijke goels erin schiet praat verder niemand over de hoed of de bolide of de training, het punt is enkel dat de grootste nederlandse toptalent niet waar heeft gemaakt en dan komen opeens allerlei randzaken naar boven, het is nu aan Depay om zich te bewijzen op het veld.

1 juni 2016 om 11:08

Als als als

Eng arrogant mannetje.
Mag van mij, maar dan wel presteren.

Van der Meyde is ook verguisd hoor. Dat hij nu 'geliefd' is staat los van het feit dat hij gewoon een puinhoop van zn voetbalcarriere gemaakt heeft.

1 juni 2016 om 12:33

Wanneer is hij verguisd? Ik heb denk ik dan iets gemist?

Gewoon voorlopig niet meer selecteren voor Oranje, je hebt toch niets aan een Depay die met slaperige oogjes zijn zoveelste verloren bal nakijkt in de hoop dat een ander het wel weer opknapt.

Depay maakt een dramatisch seizoen door. Ja, het is zijn eerste seizoen, so what? Ik denk dat Iwobi en Rashford allebei een veel betere indruk achtergelaten hebben, en voor die twee was het ook allebei het eerste seizoen in de PL. En dat geldt ook voor Martial. Ja, hij heeft een paar keer vrij aardig gespeeld, maar al met al denk ik dat hij van alle aankopen van United van dit seizoen de slechtste was. Natuurlijk kun je een keer een mindere fase hebben, die had Hazard ook, maar dan moet je jezelf gewoon kapotwerken en weer op niveau komen, en geen grote mond hebben tegen alles en iedereen. Hij had veel krediet, maar lijkt het steeds verder te verspelen.

waarom hij uberhaubt is geselecteerd is mij een vraag, elke keer maar weer wordt er gezeurd over dat spelers die geselecteerd willen worden speeltijd in de basis moeten hebben gehad, dat is duidelijk niet het geval met depaytje, neem dan van persie mee want janssen en de jong zijn echt om te huilen

Ik begin steeds meer te vrezen dat hij Drenthe en Balotelli achterna gaat. Het talent heeft hij zeker, maar mentaal gezien komt hij tekort voor de top. Hij komt vaker in het nieuws wegens privezaken, dan voetbalgerelateerd. Jammer want hij snijdt hiermee alleen zichzelf in de vingers. Nu wordt hij continu door de pers gezocht en wordt zijn imago alleen maar slechter.

Dat iedereen zich zo druk maakt om zo'n onnozel stuk vreten. Laat hem z'n gang gaan en als dan straks z'n spaarcentjes op zijn lekker bij de burgerbaas aan het werk en af en toe in de VI met een jankverhaal. T Zal hem leren, de vlegel.

PSV heeft er prima aan verdient, door kampioen te worden en zijn transfer. Maar ik was eigenlijk toen al wel uitgekeken op deze speler, die zo veel potentie heeft.

Op deze manier komen er snel andere opties voorbij in Oranje. Bij united is het al gebeurd.

Depay gaat eerst op wat lager niveau spelen in Engeland dan naar italie en daarna eindigt het ergens in China of zandbak

Al een te gehypte speler bij Psv. Er was weer behoefte aan een ,,ster-speler'' in de NL competitie. Nou, als je zijn wedstrijden in het laatste seizoen analyseert, dan is dat louter tegenvallend op alle fronten. Het achterlijke gedrag past precies bij deze blaag. Geld en luxe zijn het belangrijkste in z'n leven. Dat heeft hij nu gerealiseerd, maar de knop naar sportief succes kan hij niet meer omzetten. Deze speler zien we zeker niet meer terug bij MU, en denk dat ze bij het Nederlands elftal ook wel klaar zijn met dit zelfingenomen figuur. Ego en achtergrond zitten deze gast teveel in de weg. Daar hebben we er genoeg van in de NL competitie. Wie volgt!!!

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren