Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aké scoort heel fraai en laat Etihad Stadium ontploffen in bekerkraker

Laatste update:

Manchester City hoeft in de FA Cup niet langer rekening te houden met Arsenal. In de vierde ronde van het nationale bekertoernooi werd vrijdagavond namelijk met 1-0 gewonnen van the Gunners, met Nathan Aké na rust als matchwinner met een fraaie treffer. Beide ploegen vechten ook met elkaar in de Premier League, met Arsenal dat vijf punten voorsprong heeft op City en een wedstrijd tegoed.

Josep Guardiola koos er niet voor om zijn sterspelers rust te gunnen. Hierdoor verschenen Erling Braut Haaland, Kevin De Bruyne, Riyad Mahrez en Jack Grealish aan de aftrap. Collega Mikel Arteta had ook een sterke opstelling in petto, al begon Martin Ødegaard op de bank. Manchester City startte scherp en was al na tien minuten dicht bij de 1-0. Een ambitieuze omhaal van Haaland werd op tijd weggekopt door Takehiro Tomiyasu. Arsenal liet niet veel zien in de eerste helft in aanvallend opzicht, al moest Stefan Ortega optreden bij een krullend schot van basisdebutant Leandro Trossard. Collega-aanvaller Eddie Nketiah, zondag de held tegen Manchester United, raakte een volley niet goed genoeg om te scoren.

Manchester City gooide het tempo omhoog na rust. De eerste goede kans kwam echter op naam van Fábio Vieira, die zijn lob naast het doel zag verdwijnen. Luttele minuten later viel de openingstreffer aan de andere kant. Na een individuele actie van Grealish kwam de bal in de zestien terecht bij de mee opgekomen Aké. De verdediger bleef kalm en schoof de bal met de binnenkant van zijn voet in de verre hoek: 1-0. Grote vreugde bij de doelpuntenmaker, zijn medespelers en de fans van Manchester City.

Arteta greep in en bracht voormalig City-verdediger Oleksandr Zinchenko en Gabriel Martinelli. Laatstgenoemde probeerde kort na zijn rentree bij een aanval Nketiah te bereiken bij de tweede paal, maar het was Manuel Akanji die op tijd redding bracht voor de thuisclub. Ødegaard kwam in de slotfase ook nog binnen de lijnen, maar het was niet voldoende voor Arsenal. Manchester City had het meeste balbezit en liet niet toe dat het nog spannend zou worden in het Etihad Stadium. Het elftal van Guardiola mag zich derhalve opmaken voor de laatste zestien in de FA Cup.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is Nathan Aké toch een uitzonderlijk goede verdediger zeg! Wat een waanzinnige ontwikkeling heeft die gozer doorgemaakt. Een super steady, no-nonse verdediger die vrijwel altijd een dikke voldoende haalt, chapeau! 

Wat betreft Arsenal, tjah het is nooit leuk om te verliezen maar ergens ben ik er absoluut niet rauwig om !

27 januari 2023 om 23:05

Aké en Botman beste Nederlandse verdedigers op dit moment!

27 januari 2023 om 23:11

Klopt, Virgil van Dijk schijnt te zijn gaan volleyballen.

27 januari 2023 om 23:11

Wat heeft van dijk laten zien dit jaar

27 januari 2023 om 23:12

Niks, die is gaan volleyballen, dat zeg ik toch

27 januari 2023 om 23:57

Nee die is enige tijd gelden begonnen met de tegenstander van een afstand te bekijken en van een afstand mee te lopen.

28 januari 2023 om 08:07

Hij is de uitvinder van Aura verdedigen.

28 januari 2023 om 18:09

Van dijk is sinds zijn blessure een hele tijd terug al helemaal niks. Doet het soms weer 1/2 wedstrijden goed en valt dan weer terug.

30 januari 2023 om 13:22

klopt hij speelt dan weer niet ivb met blessure, of bedoel je dat niet? heb je liverpool gezien zonder hem? dat is echt nog veel slechter dan met

Ake beste man op het veld, Saka onschadelijk gemaakt en de beslissende goal gemaakt ook. Zeer puike prestatie van hem en knap dat hij zich zo heeft ontwikkeld als basisspeler en een van de betere verdedigers bij City. Voor de rest had ik meer verwacht van deze wedstrijd.

27 januari 2023 om 23:04

Wil Ake wel tegen Saka zien in de PL. Saka creëerde niet veel 1op1 situaties en was fysiek best slap vandaag.

27 januari 2023 om 23:20

Sorry maar dat maakt toch niets uit, het was vaak 1op1 en keer op keer won Ake. Het was zijn directe tegenstander of het nou FA cup is of de PL. Deze wedstrijd was hij gewoon superieur, verdedigers mogen ook eens de credits krijgen. Nogmaals, deze wedstrijd.

27 januari 2023 om 23:24

Zo vaak zag ik Saka niet met zijn gezicht tegen over het gezicht van Ake.
En ik zag Saka amper zijn snelheid gebruiken. Was vermoeid en speelde ook zonder Odegaard achter hem.

Ake speelde goed maar Saka is normaal gesproken veel beter door de omstandigheden die ik net opnoemde.

28 januari 2023 om 00:12

Als Saka goed speelt dan ligt het aan Saka zelf, wordt die de wedstrijd uitgespeeld door een verdediger zoals vandaag, dan worden er altijd smoesjes bedacht door sommige Arsenal aanhangers. Jammer.

28 januari 2023 om 00:18

Jammer genoeg voor jou wordt Saka bijna nooit uit de wedstrijd gespeeld.
Zijn statistieken liegen er niet om en qua spelbeeld niet.
Jij zei paar weken terug dat Saka niet levert in grote wedstrijden. Waar was die reactie toen hij tegen Man United scoorde?

28 januari 2023 om 00:46

Saka speelt een heel sterk seizoen inderdaad maar dat heeft niets te maken met het feit dat jij voor vandaag meteen naar smoesjes grijpt indien die een keer in de broekzak zit van een verdediger.

28 januari 2023 om 02:36

Wat boeit nou het rest van het seizoen of dat het een PL wedstrijd moet zijn. Saka was vandaag gewoon onzichtbaar door Ake. Kan je best de complimenten geven…

28 januari 2023 om 07:45

Saka speelde in een halve b elftal. Had geen Odegaard bij zich en was vermoeid.

Gelijk zitten wij als Nederlanders te roepen. Hij had Saka in zijn broekzak! Zo gênant ieder keer. Dat Nederlandse spelers ieder keer zo uitgelicht moet worden.

En eerlijk gezegd Ake won niet eens alle duels van hem gisteren. Saka deed te weinig met de bal. Kan gebeuren.
Saka werd ook ieder keer dubbel gedekt. Grealish hielp Ake constant.

Als we echt eerlijk moeten zijn. Zat hij in de zak van Grealish en Ake. Saka heeft amper 1op1 duels uitgevochten met Ake.

28 januari 2023 om 07:47

Meerdere spelers van Arsenal waren onzichtbaar. Zaten ze allemaal in de broek van hun directe tegenstander bij City?
Weet je wie in de broek zat van een verdediger? Haaland. Gabriel at hem op.

Omdat het een landgenoot is moeten we natuurlijk hem ophemelen en zeggen dat hij fantastisch was.

28 januari 2023 om 07:54

Maar als hij vermoeid was heeft de trainer een fout gemaakt door hem op te stellen. Blijkbaar heb je dus aan een half fitte speler niets. En ja het kan toch wel eens dat een speler geen goede dag heeft no big deal.

28 januari 2023 om 07:57

Hij speelde gewoon ruk Ake was de baas over hem mag je gewoon toegeven hoor. Is geen schande dat dat soms gebeurt. Het is natuurlijk ook geen Messi.

28 januari 2023 om 08:18

Haaland was ook vermoeid Somagunner. Nog wel meer vermoeid dan Saka was. 🤣

28 januari 2023 om 08:50

Gabriel kreeg ook genoeg hulp van Saliba om Haaland te verdedigen. Maar dat zet ik er niet bij want niemand die constateert dat Grealish, Ake enorm heeft geholpen en de LCV.
Het was een team prestatie. Saka had amper take-ons gisteren door een goede dekking van City zijn defensie in het geheel.


28 januari 2023 om 08:52

Ake en nog een aantal verdedigers hebben niet alleen Saka maar ook Nketiah uit de wedstrijd gespeeld.
Odegaard was er niet bij en Saka kreeg amper hulp van Tomiyasu.
Odegaard die hem vaak ballen goed geeft aan Saka en opereert aan de rechtshalf positie bij Saka in de buurt. Kreeg de hele wedstrijd een dubbele dekking waaronder Grealish die vaak meeliep om te verdedigen.

Ake was niet de baas over hem. Speelde goed en matchwinnaar. Maar laten we het niet overdrijven. Met termen als in de zak en de baas over hem.
Het was een prestatie van meerdere spelers bij City.

28 januari 2023 om 11:55

Wat een excuusjes weer en de likes zeggen voldoende lijkt mij. Waarom kun je het niet gewoon beamen zoals het is?

28 januari 2023 om 18:11

Ake was man of the match, denk niet dat alleen "wij nederlanders hem zo ophemelen" maar dat iedereen die de wedstrijd zag zonder een Arsenal-bril op hem ophemelt.

Tactische verlies partij van ons. Mooi City minimaal 1 extra wedstrijd aangesmeerd

Ben benieuwd wat we kunnen doen als we op volle sterkte over een paar weken tegen ze spelen!

Coyg!

27 januari 2023 om 23:03

In eigen huis, dat zou een enorme stap in de goede richting kunnen zijn. Hopelijk weet Tottenham volgende week een resultaat te halen tegen City en wint Arsenal 'gewoon' van Everton en Brentford. Dan krijg je echt een kraker van jewelste tegen City

28 januari 2023 om 09:39

Op Spurs hoeven we dit seizoen niet te rekenen lijkt het. Alles is meegenomen maar als wij zelf 1x van City winnen ben ik al erg blij. En natuurlijk moeten we dan ook presteren in de overige wedstrijden.

Vandaag liet zien dat City qua voetbal best armzalig is af en toe. Spelen met een volledige basiselftal behalve op twee plekken. Arsenal dat met een halve b ploeg opstelde en Saka er vroegtijdig eraf haalde.
En toch kon het beide kanten op vallen. Trossard en Tomiyasu mochten scoren vandaag.

Arsenal op volle kracht en met de juiste mentaliteit kan van iedereen winnen. Arsenal begon ook best slap aan de aftrap. Pas na de 1-0 wakker en City liep naar achteren.
Arsenal heeft al 14 keer de FA cup gewonnen. We willen graag de 14e titel zien. FA cup mag naar City.
Haaland niet gescoord. Tussen Gabriel en Saliba wint hij zijn fysieke duels niet. Dat is een pluspunt tenminste vandaag. Holding hield ook stand maar moest te veel overtredingen begaan om hem tegen te houden.

27 januari 2023 om 23:08

Probeer het maar goed te praten met dat ze half B elftal speelden. Tuurlijk zal City niet dominant zijn. Arteta en Guardiola waren gewoon aan het schaken. Was niet anders geweest met A elftal

27 januari 2023 om 23:12

Was gewoon een b elftal. Weet niet wat je probeert.

27 januari 2023 om 23:17

Ik zag qua spelbeeld een Arsenal dat twee versnellingen minder speelde dan normaal. En dat zag je terug op papier.
Arsenal heeft een slopende reeks achter de rug. Brighton uit, Newcastle, Spurs uit en United.

Ik ben zeer tevreden. Ik denk dat Arsenal zeker een goede kans maakt tegen dit City. City blijft favoriet misschien maar qua niveau zijn ze echt niet meer op het niveau van een seizoen eerder. Dat City was pas eng.

27 januari 2023 om 23:24

Ach houd toch op met dat geklaag. Einde van de rit wordt City kampioen ook. Over een paar weken kan Arsenal de druk niet meer aan. Geniet er nog maar even van, en slaap lekker zo.

27 januari 2023 om 23:40

Als City alsnog kampioen wordt dan heb ik alsnog een goed seizoen beleeft. De club zit in de lift. Ik geniet er niet even van. Ik geniet al een tijdje en blijf genieten.

28 januari 2023 om 00:01

Het is jullie ook gegund. Mooi opgebouwd, daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen. En het voetbal is een streling voor het oog.

28 januari 2023 om 04:16

Klasse reactie RM1335 en zo is t maar net. We moeten genieten van t momentum

28 januari 2023 om 08:14

Het is toch wat als je de gunfactor hebt. Dan heb je al jaaaaaaaren niks gepresteerd.

28 januari 2023 om 09:33

Dat maakt elke club wel eens mee. Bij Arsenal is dat nog redelijk binnen de perken als je het vergelijkt met de andere grote namen in Engeland. Droogtes van 3 decennia zijn hen niet vreemd. En wat Arsenal de laatste jaren structureel heeft opgebouwd zie je op het veld terug in de kwaliteit van hun voetbal. En in de jaren dat ze geen titel haalden wonnen ze wel de FA cup een aantal keer en dat is toch de meest prestigieuze van alle nationale bekercompetities in Europa.

28 januari 2023 om 09:42

Arsenal is de laatste jaren het lachtertje geweest van de topclubs in Engeland, die periodes heb je soms en dan is het logisch dat mensen daar nog even in blijven hangen. Arsenal heeft zich aardig herpakt en speelt nu het beste voetbal van Engeland, ook beter dan City dit seizoen. Ik voorspel dat het nog een hele tijd duurt voordat Arsenal weer in zo’n periode komt als die na het vertrek van Wenger, tijd om het record van jaren achter elkaar CL deelname te verbreken. En hopelijk ook weer eens de finale te halen en nu wel te winnen.

28 januari 2023 om 09:47

Heb je een fijn leven Chris?

28 januari 2023 om 18:20

Jij bent echt heel zielig bezig hier in de comments. Alsmaar smoesjes bedenken en city afkraken. Haaland terroriseerde arsenal in de eerste 45 minuten. Pep besloot City's spel tactisch aan te passen en verving onder andere de hele rechterkant waardoor Haaland ook minder in het spel aan bod kwam (bal was toen meer aan de flank). Ake at Saka de hele wedstrijd op en besliste ook nog eens het spel in aanvallend opzicht. Ortega maakte meerdere goede reddingen die Turner nooit van z'n leven zou maken. Daarnaast zag je ook duidelijk dat de city spelers op 70% speelde, helemaal na het doelpunt. Bijvoorbeeld een rodri heeft denk ik al 2 jaar niet zo slordig gespeeld als gister. Alvarez zat te joggen terwijl die normaal 90 minuten lang blijft sprinten. Grealish was overigens ook echt uitstekend. Trossard speelde goed, maar tikte het niveau van 'flop' Grealish niet eens aan. Fabio viera heeft al het hele jaar niets laten zien en was gister ook weer heel matig. Weinig in het spel, veel onnodige kansen verprutst. Tomiyasu viel me wel erg positief op. Ook Partey was goed. City zwaar verdiend gewonnen. Had ook 2/3 doelpunten verschil kunnen zijn.

Had wat meer van deze wedstrijd verwacht. Helaas geen winst voor Arsenal maar toch wel een paar goede dingen gezien. Trossard lijkt een goede aankoop en Lokonga moeten we niet te vroeg afschrijven. Deed het meer dan behoorlijk. Hopelijk komt er nog wel een versterking voor die positie bij. We kunnen ons nu volledig op de competitie gaan richten en we zijn weer op scherp gezet. Op naar het kampioenschap!

27 januari 2023 om 23:16

Sambi moeten ze zo snel mogelijk afscheid van nemen. Bakt er vrij weinig van.

27 januari 2023 om 23:31

Dat zei je vast ook over Xhaka

28 januari 2023 om 08:40

Groot verschil is dat Xkaka ook bij zijn begin periode goede wedstrijden heeft gespeeld. De eerste goede wedstrijd van Sambi moet nog komen. Verder was Odegaard niet voor niets woedend gister omdat Sambi weer niet wist waar die moest lopen.

28 januari 2023 om 09:45

Sambi is een ezel, jammer want ik zag wel iets in hem. Als je zag hoe simpel City kon voetballen op het middenveld, hoe vaak er een speler vrij kwam achter Haaland en Sambi daar minimaal 15 meter vandaan stond. Zoiets gebeurt niet bij Partey. Hopelijk halen we Caicedo nog binnen en sturen we Sambi weg (huur of verkoop), Caicedo heeft al afscheid genomen van de fans en wil graag komen.

28 januari 2023 om 09:50

Bod van 70 miljoen is al afgewezen. Kans lijkt mij klein dat die gaat komen? Al mag ik hopen dat die beter is dan die Bissouma die er weinig van bakt bij Spurs

28 januari 2023 om 10:06

Caicedo heeft een transferverzoek ingediend en BHA lijkt 75 te willen voor hem. Met de scouting van BHA en talent-ID van Arteta mogen ze dat prima voor hem betalen wat mij betreft.

28 januari 2023 om 10:23

Ik dacht gelezen te hebben dat BHA hem niet wou verkopen. Hoop dat die komt want een back up hebben we nodig

28 januari 2023 om 10:38

Ik las net dat Partey een scan gaat krijgen.. Duimen dus.

Klopt, BHA wil hem niet verkopen maar als ze dat echt menen zouden we geen tweede bod doen denk ik.

28 januari 2023 om 11:58

Met betrekking tot Sambi heb je het verkeerd gezien, maar dat kan iedereen overkomen. Al denk ik dat het een prima speler is voor de Italiaanse of Spaanse competitie.

28 januari 2023 om 12:20

Net zoals jij met Arteta hè

28 januari 2023 om 13:18

Wat heb ik verkeerd gezien dan? Jij vindt Sambi goed genoeg om Partey te vervangen?

27 januari 2023 om 23:30

Lokongo is gewoon te weinig voor Arsenal hoor. Was zelfs in België geen absolute uitblinker.

Ik had rond de 70ste minuut graag Martinelli en Trossard willen zien.trossard was onze gevaarlijkste man. Saka had duidelijk niet zijn wedstrijd. Deze wedstrijd had nog 30 minutes door kunnen gaan en wij hadden niet gescoord. Ik hoefde niet te winnen vandaag maar ik had graag een wat leuker wedstrijd willen zien.

Maar goed nu concentreren op Europa League en Premier League.

Wat een saaie wedstrijd beide teams speelden heel behoudend. Je zou na de 1-0 denken dat het een wedstrijd wordt maar nee hoor Guardiola zoals vaker gaat gewoon proberen om de wedstrijd uit te spelen dit heeft hem weleens de das omgedaan. Arsenal had hier helemaal geen zin en komt met paar wisselspelers die het niveau Bournemouth hebben. City hoort na zo lang een vaste coach te hebben en zoveel geld te hebben uitgegeven de laatste jaren echt wat beter voetbal op de mat leggen. Ook dit jaar zie ik ze geen CL winnen en dan vraag ik me af hoelang willen ze nog zo doorgaan.

Saaie wedstrijd, weinig kansen gezien van beide teams. Jammer dat we eruit liggen, had graag dat we wonnen, maar gezien ons diepte niet het einde van de wereld. Trossard goede wedstrijd , blij met hem tot nu toe.

Ligt het aan mij of is het een kansloze beslissing van Arteta om hier niet met je sterkste 11 aan te treden? Waarom zou je spelers rust geven? Je hebt de afgelopen 4 weken notabene 4 wedstrijden gespeeld??! Waaronder eentje tegen Oxford waar je wel makkelijk een B-elftal het veld in kan sturen. De komende maand staan er ook maar 5 wedstrijden op het schema. In Spanje spelen de topclubs momenteel dat aantal wedstrijden in 1 maand, laat staan 2. Bovendien is de FA-cup de enige prijs buiten de PL waar je nog eremetaal kan halen aangezien je al uit Europa ligt.

Het kan zijn dat ik iets mis natuurlijk, ik volg het niet op de voet maar als buitenstaander vind ik dit een kansloze en laffe beslissing die topclub onwaardig is.

27 januari 2023 om 23:13

Arsenal speelt gewoon EL hoor. EL en PL hebben voorrang en Arsenal speelt al heel het seizoen met dezelfde 11. Verder hoeft er maar 1 blessure te vallen en je kunt de mogelijke PL al op je buik schrijven. Vandaar dat het logisch is dat Arteta voorzichtig is.

27 januari 2023 om 23:16

Ah kijk, vandaar dat het niet op hun schema staat. Dan alsnog snap ik het niet. Prima dat je voorzichtig bent maar om daarvoor een trofee op te geven? Dan heb je toch geen winnaarsmentaliteit? Die FA-cup wil je toch ook pakken? Dat je die opgeeft als je een overvol schema hebt tot daar aan toe.

27 januari 2023 om 23:21

Ze willen alles op alles zetten voor de PL, is dat niet voldoende winnaarsmentaliteit? Arsenal heeft geen selectie zoals City met allemaal wereldtoppers op de bank. Dus je zal keuzes moeten maken vooral omdat straks EL ook weer begint. Beide hebben voorrang tov FA cup. Hoe graag je de cup ook wilt winnen

27 januari 2023 om 23:30

Waarom vergeet iedereen dat Arsenal gewoon EL speelt? Notabene groepswinnaar in een poule met PSV, wat vrij bekend is voor Nederlanders...

Tja wat wil je Real8Madrid? Arsenal heeft voor het eerst in 15 jaar kans op de PL titel. Daarvoor moet alles goed gaan en moeten wij geluk hebben met blessures. Waarom zou je dan wel met dezelfde 11 die alles al spelen, gaan voor een FA Cup? Ik vind de FA Cup een mooie prijs, maar sinds wanneer is realisme een gebrek aan winnaarsmentaliteit? Niet iedereen kan a la City gewoon met gemak 2 A elftallen opstellen...

27 januari 2023 om 23:31

Naja neen dat zou ik geen winnaarsmentaliteit willen noemen neen.

Nogmaals, begrijp het best als je een overvol schema hebt dat je voor de titel kiest maar dat is hier simpelweg niet het geval.

27 januari 2023 om 23:37

Isdat iets algemeen? Ik kan niet voor anderen spreken maar voor mij omdat Arsenal geen wedstrijden in de EL in hun speelschema heeft staan omdat ze een ronde overslaan.

28 januari 2023 om 00:48

Dat heet realiteit real8madrid. Zoals hierboven aangegeven, de selectie van Arsenal is in tegenstelling tot City vrij dun. En de FA cup is een mooie prijs, maar wel de minst belangrijke waarvoor ze nog in de race zijn. Premier League en Europa League zijn prijzen met meer prioriteit. Heel kinderachtig om dat neer te zetten als geen winnaarsmentaliteit.

28 januari 2023 om 01:34

De titel die we sinds 2004 niet meer gewonnen hebben willen we koste wat kost winnen. Een FA Cup die we al 4 keer hebben gewonnen in de laatste 10 jaar is dan logisch gezien niet zo belangrijk. Elke geblesseerde speler kan de dynamiek in de ploeg verminderen. Om te zeggen dat er geen winnaarsmentaliteit is, is de grootste onzin. Als je Arsenal dit jaar hebt gezien zou je wel anders lullen.

28 januari 2023 om 02:09

Puur met breedte van de selectie te maken, PL mag Arsenal over dromen! Wat een seizoen maar het is nog lang en spelen veel met zelfde 11 de Breedte van kwaliteit is de volgende stap in het proces!

27 januari 2023 om 23:14

Klopt dat je iets mist want Arsenal is nog actief in de Europa League. Doordat zij groepswinst gepakt hebben hoeven zij de eerste knock-out ronde niet te spelen.

27 januari 2023 om 23:15

Begrijpelijk sentiment als buitenstaander, maar zo diep is het niet. Arsenal zet alles op alles om komend seizoen sowieso CL te spelen en, indien mogelijk, kampioen te worden. Europa League komt er nog bij als het gaat om potten de komende tijd. Arteta z'n focus ligt duidelijk niet bij de FA Cup dit keer, zo mooi als dat toernooi ook is

27 januari 2023 om 23:44

Mark?

27 januari 2023 om 23:18

Nou ja als ze doorgegaan waren, dan had je alweer een wedstrijd extra gehad. En dan zie je ook vaak dat FA cup in het weekend gespeeld wordt, en er weer een Premier League wedstrijd verzet moet worden om later ergens in Maart of April deze midweeks te hebben. En wie weet waren dit er dus nog 2 a 3 geweest, want dit was nog maar de 4e ronde.
Ik vind het een hele logische keuze van Arteta. Ze maken in de Europa League ook nog kans op een mooie prijs, maar duidelijk dat de focus ligt op de Premier League.

27 januari 2023 om 23:20

Omdat de PL nu voor ons prioriteit is. Dat zag je terug bij de spelers die duidelijk met een soort rem op speelden.

Arsenal is al recordhouder van de FA cup. En ook zal het niet lukken. Hoge prio voor de competitie is niet erg. Want dat zorgt voor CL voetbal uiteindelijk.

Oh no.. anyway!

Tevreden met dit scenario. Geen dikke nederlaag geleden en dat met een half B team. Als Arsenal de sterkste 11 laat starten is City zeker te pakken over een paar weken. Volledige focus nu op de PL (en een beetje EL)

Best veel mensen met een achtergrond in Nederland deze wedstrijd Ake, Odegaard, Zinchenko

28 januari 2023 om 08:18

Poeh poeh. 3 van de 40, als je alle reservespelers meetelt. Best veel noem je dat.

Arsenal heeft wel het betere team dit seizoen. Aké doet het ook geweldig als LB. Saka in zijn zak. En scoren.

28 januari 2023 om 02:11

Saka speelde vandaag op 60%

Grap van een wedstrijd, heb nog meer genoten van Almeria - Espanyol dan deze Engelse ‘topper’

Ake, de beste centrale verdediger van Nederland op dit moment en met zijn 27 jaar nog een hele tijd te gaan op erg hoog niveau. Zou hem de komende jaren samen met Timber en/of Geertruida wel willen zien spelen bij het Nederlands elftal. De ligt speelt te weinig, de Vrij en van Dijk beginnen op hun retour te raken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren