Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax wil vooralsnog geen werk maken van de komst van Sneijder’

Laatste update:

Ajax heeft vooralsnog niet de intentie om Wesley Sneijder terug te halen naar Amsterdam, zo meldt De Telegraaf. De middenvelder, die transfervrij is na zijn gedwongen vertrek bij Galatasaray, is op dit moment geen optie om de selectie van coach Marcel Keizer van een nieuwe impuls te voorzien.

Volgens de zaterdageditie van het dagblad staat Sneijder open voor een half jaar Eredivisie, om na de winterstop bijvoorbeeld aan te haken in de Major League Soccer. Frans van Seumeren, eigenaar van FC Utrecht, sprak in het geheim met de recordinternational om hem te polsen voor de meest spraakmakendste transfer van de afgelopen jaren.

De buitenlandse belangstelling voor Sneijder, 33 jaar, is echter enorm, ook vanuit competities waar hij direct kan starten. Hoofdtrainer Erik ten Hag wilde eerder niet ingaan op de geruchten. "Ik doe het met deze selectie. We blijven superalert op de transfermarkt. Onze spelers zijn in trek en zo kijken wij ook rond. Mochten er zich mogelijkheden voordoen en het valt binnen het budget van FC Utrecht en dan zullen we daar zeker op inhaken. Maar vooralsnog zeg ik nu: niet aan de orde."

Een wijze beslissing van Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor een half jaar heb je er ook niks aan want als ie komt zet je die man basis(op basis van ze niveau)
Waarna je weer een ander in je basis moet in plaatsen na een half jaar.
Laat hem dan maar ff half jaar Utrecht gaan ook leuk kunnen we toch nog ff van hem genieten.

22 juli 2017 om 08:48

Allemaal onzin verhalen. Die beste man kan overal nog terecht, van Spanje tot Engeland, het is alleen maar de vraag wie hem het beste contract biedt. Het wordt tenslotte zijn laatste, dus neemt hij alle tijd om alles te overwegen.

22 juli 2017 om 09:27

Sneijder gaat echt niet voor Feyenoord spelen hor, daar hoef je niet eens over na te denken. Als supporter mag je altijd je dromen hebben maar wordt wel bijtijds weer wakker.

22 juli 2017 om 09:39

Hopelijk komt hij ook niet naar Ajax. We hebben allemaal jonge honden in onze selectie die hard willen werken. Geen plek voor deze verwende speler die 0,0 affiniteit heeft met de club die hem groot gemaakt heeft. Laat hem lekker wegrotten in Amerika want in Amsterdam hebben we geen behoefte aan hem

22 juli 2017 om 09:47

wat zijn onzinverhalen? het is namelijk een feit dat Sneyder met v Seumeren een gesprek heeft gehad en die optie in overweging neemt net als andere opties. Wat ij daar ook van vinden, maar daar zit geen onzin bij

22 juli 2017 om 15:45

alleen denk ik niet dat de diehard Ajacied Sneijder bij een clubje als Feyenoord gaat spelen. Dromen mogen jullie altijd, net zoals over van Persie. Maar beide zullen niet bij Feyenoord te zien zijn

Sneijder zou zeker een goede toevoeging zijn, maar voor een half jaar is het de moeite niet en moet je daarna het middenveld weer opnieuw gaan neerzetten.

Minimaal 1 jaar en salaris binnen huidige kaders. Anders beter sneijder ergens ander een half jaartje zichzelf fit houden..

22 juli 2017 om 09:39

Ik neem aan dat hij een positie op de bank zou nemen of de concurrentie met schone

Een half jaar contract als opstap naar de MLS?
Nee dat moet Ajax inderdaad niet willen.
Voor een 2 jarig contract was hij wel in beeld geweest, daar kan je vanuit gaan.
Met een half jaar schiet het niet op.

Het zou leuk zijn als hij bij Utrecht gaat spelen, toch zijn stad en hij heeft het ook weleens aangegeven nog te willen. Ajax zou ook mooi zijn, maar daar lijken ze niet te zitten springen om zijn komst. Met Ziyech heb je al zo'n speler natuurlijk. Toch vind ik het wel gek, een beetje ervaring bij Ajax erbij kan geen kwaad. De trainer is op dit niveau een nieuwkomer, de ervaren mannen zijn met alle respect Veltman, Schone en Viergever en er is nog al wat gebeurd met die ploeg de afgelopen maand. En een beetje gevoelloos bekeken, er is ook iemand weggevallen in de selectie en Sneijder is juist goed op die plek.

22 juli 2017 om 07:39

Sneijder wil vooralsnog maar voor een half jaar komen. Dat is wel leuk, maar wat heb je er aan? Je gaat hem niet banken en dan mag je in de winter je basis 11 weer aanpassen, omdat Wesley dan weg wil. Geef Ajax geen ongelijk dat ze daar niet aan beginnen. Voor utrecht zou dat geweldig zijn, maar voor een club als Ajax ga je hem niet voor 5 maanden er bij nemen. Verder vergeet je Huntelaar nog als ervaren man wat gewoon 1 van de grote 5 was.

22 juli 2017 om 07:56

Je hebt gelijk, ik ben Huntelaar helemaal vergeten. Welke grote vijf bedoel je trouwens, ik ben misschien nog niet zo scherp vanochtend, maar ken geen grote vijf, wel grote vier bij Oranje (of bedoel je dat?).

22 juli 2017 om 08:01

Huntelaar, Van Persie, Robben, Sneijder en Van der Vaart?

22 juli 2017 om 08:05

Het was toch altijd de grote 5 met de nemen die De Toekomst noemt? Of ik zit er naast omdat het vroeg in de ochtend is, hahahaha.

22 juli 2017 om 08:12

Ik zou Huntelaar toch niet in dat rijtje willen plaatsen, hij was toch vooral invaller. Dan eerder De Jong, Van Bommel of desnoods Gio, als je graag een grote vijf wil maken. Ik hoorde laatst dat Huntelaar slechts 1 wedstrijd in zijn carrière een basisplaats heeft gehad op een eindronde, toen we al waren uitgeschakeld praktisch (laatste poulewedstrijd EK 2012, Portugal). Voor de rest alleen maar invalbeurten, vaak minder dan 10 minuten. Hij heeft een mooie loopbaan gekend, maar ik denk dat jullie Huntelaar toch overschatten hier. Hij is nooit echt basisspeler geweest in Oranje op belangrijke momenten, en heeft het ook bij bijvoorbeeld Real en Ac Milan niet kunnen waarmaken. Geen schande, en een prima spits, maar echt niet in het rijtje Robben, Van Persie, vd Vaart en Sneijder.

22 juli 2017 om 08:30

Google dan gewoon eens "grote 5 oranje" en "grote 4 oranje". Het waren er dus echt maar 4: Robben, Van Persie, Sneijder en Van der Vaart. Huntelaar heeft daar nooit bij gehoord, die had vrijwel nooit een basisplek in de belangrijke wedstrijden.

22 juli 2017 om 08:57

Schoot ons alleen even naar het ek, om vervolgens genaaid te worden. Huntelaar was wel degelijk een grote. Klopt wel dat hij nooit bij dat rijtje hoorde.

22 juli 2017 om 09:03

Ja ik zie het nu ook. Had het verkeerd in mijn hoofd zitten denk ik. Zal wel door de fase 2009-2014 komen toen v persie 1ste spits was maar Huntelaar het vaak beter deed als hij een kans kreeg in de basis of mocht invallen. Was toen ook gewoon een van de zoniet de beste spits van de Bundesliga rond 2012.

22 juli 2017 om 09:49

Huntelaar was in Oranje 2e keus achter v Persie dus die kan niet bij de grote 5 namen gezeten hebben

vd Vaart in het begin maar die heeft de helft van zijn carriere nog het meest vergooid, heeft na Ajax nooit meer ergens voor een prijs gespeeld

22 juli 2017 om 10:07

Buiten 2012 is Huntelaar nooit verder gekomen dan 12 doelpunten per seizoen Bundesliga. In 2012 waren het er 29, en toen was hij topscorer. Maar Gomez maakte er toen 26 in de Bundesliga en Bayern haalde finale Champions League, het toernooi waarin Gomez er 12 maakte in 12 wedstrijden. Huntelaar is een goede spits, begrijp me niet verkeerd, maar ik denk dat zijn status hier een beetje overschat wordt.

22 juli 2017 om 10:07

Klopt bij Madrid speel je voor spek en bonen mee.

22 juli 2017 om 10:15

Als Huntelaar net zoveel wedstrijden in Oranje had gespeelt als Van Persie, had hij gewoon meer doelpunten gemaakt.

Vanpersie was geen slechte speler, maar heeft wel mazzel gehad met de trainers die er zaten in zijn tijd bij Oranje.

Zal zeker nog van waarde zijn voor Feijenoord, maar dat verwacht ik ook van Huntelaar bij Ajax.

Zou leuk zijn voor Utrecht als Sneijder daar nog een half jaartje voor noppes gaat spelen, hebben ze veel aan als ze EL spelen.

22 juli 2017 om 10:15

een grote ja maar nooit echt geslaagd bij een topclub die ieder jaar om de titel spelen of CL voetbal spelen, het werd subtop Bundesliga

22 juli 2017 om 10:38

Had ie wel moeten hebben, van Persie heeft gemiddeld zeer slecht gepresteerd in Oranje en Huntelaar heeft nooit de kans gehad terwijl hij wel presteerde op de momenten dat ie binnen de lijnen mocht. Met amper basisplaatsen, veelal invalbeurten over 72 wedstrijden, scoorde hij toch 42 keer. Kleine 30 wedstrijden meer, bijna uitsluitend basisplekken, had van Persie nodig om 8 goals meer te maken, dus 50. Denk dat Huntelaar met die extra speeltijd veel vaker had gescoord. En van Persie zou de betere voetballer zijn, beter aanspeelpunt...hij was vaak erg slecht in Oranje, zeker op eindtoernooien. Kon geen bal aan zijn voeten houden..man man, wat hebben we vaak met 10 man gespeeld...

22 juli 2017 om 10:43

Is maar net hoe je de statistieken interpeteert. Huntelaar schoot er ooit 12 in in 18 wedstrijden in de Bundesliga en de rest speelde hij niet door blessures. 12 in een half seizoen is zeer netjes en 20 doelpunten zat er zeker in dat jaar. Bij Real scoorde hij ook gewoon 8x als pinchitter in een half jaar. Hij is nog 1 doelpunt verwijderd topscorer aller tijden van de EL/Uefa cup (voorrondes niet meegrekend). 42 interlanddoelpunten als 2de spits is meer dan uitstekend. In 2014 toen Real met 3-4 won in Bernabeu in de kwartfinale CL was Huntelaar ook de beste man van het veld en scoorde toen ook 2x. Hij wordt niet overschat, want zijn cijfers spreken gewoon boekdelen. Een Huntelaar van 2009-2014 zou nu de absolute ster in Oranje zijn. Ook meer dan 300 doelpunten gemaakt in zijn carriere bij Ajax, h'veen, Schalke, Real, Milan en Oranje.

22 juli 2017 om 11:35

Huntelaar was ook zeker geen prutser, maar hij is niet van het niveau Van Persie, Robben, vd Vaart en Sneijder. En die discussie altijd over dat Huntelaar de kans niet kreeg, tja, ik kreeg de kans ook niet die toernooien. Maar dat kwam omdat ik niet goed genoeg was, nog minder dan Huntelaar, die op zijn beurt weer minder was dan Van Persie. Dat Huntelaar meer scoorde valt nog te bezien, er wordt net gedaan of het wel of niet spelen een toevalligheid is, terwijl dat gewoon op basis van kwaliteit gebeurt. Uiteindelijk winnen we vaker met Van Persie in het team (66,18,17) dan met Huntelaar (48,15,13).

22 juli 2017 om 15:51

Baardgrasmus, Heel Nederland kent de grote 5 behalve jij. Maar ja laat me raden Feyenoorder?
De grote 5 zijn Sneijder, Robben, Huntelaar, Robben, en Van Persie, al heeft die laatste in feite niks te zoeken,

Half jaar? Lol. Indd niet halen dan. Jaartje wel. Aan een half jaar heb je amper wat. Wanneer je hem nodig hebt na de winterstop is hij pleite.

Hier heb je wel iets aan voor Ajax!!! Doen! Ajax naar de champions league schieten!!!!! Altijd goed voor een assist of een goal

22 juli 2017 om 07:54

Wat heb je aan een half jaar Sneijder? Als de prijzen worden uitgedeeld is hij pleitte.

22 juli 2017 om 08:02

Hij heeft een punt. Groepsfase CL is al een 'prijs' die je aan het begin van het seizoen kunt winnen. En met een Sneijder zie ik dat als een extra kracht. Ken ook het middenveld biet goed genoeg nu Klaassen weg is. Heb je zyjech van de beek.. past een Sneijder prima bij toch. En dan kan een De Jong er nog een half jaar veel van leren. Zeker moet je 1 of 2 jaar ambiëren, maar kwaliteit heeft hij nog wel.

22 juli 2017 om 08:11

Punt is alleen dat Sneijder niemand kent bij Ajax en misschien niet fit (?) is aangezien hij de voorbereiding bij Galatasaray heeft gemist. Zie ik hem niet aankomende week al een grote waarde hebben tegen een nice.

22 juli 2017 om 08:13

Volledig mee eens. Moet Dortmund Auba dan nu ook niet meer opstellen omdat hij in de winter naar China gaat? Dit is helaas de nieuwe realiteit geworden maar voor de CL kun je hem goed gebruiken.

22 juli 2017 om 08:56

Sneijder is niet eens speler van Ajax, dus de vergelijking met Auba gaat aardig mank, want die speelt al 4 jaar bij Dortmund en iedereen weet wat je aan hem hebt daar. Sneijder komt gewoon 5 maanden zijn conditie op peil houden voor geld om vervolgens naar de MLS te gaan. Daar is de club Ajax te groot voor om zich zo te laten gebruiken. Mocht Sneijder over de brug komen met 1 vol seizoen dan juich ik dat zeker toe en zou ik het meteen doen, maar zoals ik het lees wil hij gewoon wachten tot de MLS weer begint en een half jaartje voetballen in de Eredivisie is wel handig om wat inkomsten te hebben en fit te blijven.

Blijft een enorme broodvoetvaller.

22 juli 2017 om 07:57

En als hij straks bij Utrecht tekent? Trek je die uitspraak dan in? Alle voetballers spelen voor de knikkers, ze moeten wel, want maatschappelijk hebben ze zich vaak nauwelijks tot niet ontwikkeld.

22 juli 2017 om 08:13

Als die voor 2 jaar tekent wel ja, voor half jaartje houdt dat in dat hij het vooral voor zichzelf doet

22 juli 2017 om 08:20

Ja, maar dat lijkt me logisch, je bent voetballer, geen altruã¯st. Daarbij heb je ook rekening te houden met je vrouw, als die heel graag naar LA wil, doe je het dan voor jezelf?

22 juli 2017 om 10:17

Zijn vrouw bepaalt zijn toekomst als hij 'maar' voor een half jaar bij FCU komt voetballen. Ze laat Wesley makkelijk scoren bij het publiek en hij komt terug op een "belofte" aan Fcu, de stad Utrecht is blij en daarna kan zijn vrouw haar belabberde acteerkunsten laten zien in Amerika.

Je hebt veel vrouwen die hun dingetje doen naast de carrière van haar man, maar in dit geval is het Yolanthe eerst en Wesley mag er ook wat bij doen. Hij was anders al vorig jaar uit Turkije vertrokken naar wellicht een Italië toen hij nog in de belangstelling van de grote clubs stond.

22 juli 2017 om 10:45

Als hij bij fc bal op het dak tekent voor 6 maanden als onderdeel om daarna naar V.s. te gaan met een mega contract is het nog steeds een broodvoetballer. Overigens niets mis mee, maar men heeft vaak extra waardering voor iemand die loyaliteit of waardering toont naar zijn huidige club of ex-club.

22 juli 2017 om 12:32

@baardgramus: alsof hij voor een schijntje bij utrecht gaat ballen.........

Idd broodvoetballer. Niets mis mee want dat zijn ze allemaal. Maar toch fijn als een voetballer dat gewoon zegt

Sneijder zag ik persoonlijk graag komen maar als dat voor een half jaartje is lijkt me dat idd niet verstandig. Ik zou graag Nigel terug zien komen wat zou dat een power injectie zijn voor op het middenveld beetje body kunnen we wel gebruiken!

Elke minuut dat die jongen spelers van Ajax met Sneijder op het veld of trainingsveld mogen staan is alleen maar winst voor de ontwikkeling. Daarbij zou het zeker in dat half jaartje belangrijk kunnen zijn. Zeker nu na alle ellende.

Wat zonde. Dit is toch een buitenkans die je niet moet laten liggen. Ook al is het een half jaar. Dat je na de winterstop dan opnieuw moet beginnen vind ik onzin. Sneijder hoeft niet alles te spelen. Plus de anderen kunnen zoveel van hem leren. En je hebt meteen een goede aanvoerder waar de rest zich aan op trekt. Bij Veltman heb ik daar toch mijn twijfels bij. Oogt vaak onrustig.

Het enige wat ik te zeggen heb: doen! Doen! Doen! Hopelijk valt deze uitspraak in het rijtje van A zeggen B doen a La Ziyech.

Mooi dat heel veel Ajax en feyenoordsupporters in de verschillende topics over Sneijder zich niet kunnen voorstellen waarom hij naar Utreg zou gaan... even een generaliserende theorie: de enige 2 clubs uit NL met supporters uit het hele land ipv voornamelijk uit eigen regio. Die enorme band met je eigen stad en club, zoals heel veel supporters van kleinere clubs die kennen. Ik denk wel aardig te weten dat Sneijder die ook heeft.

Zo'n scenario van een half jaar Utrecht en dan MLS is voor het eerst ook echt reëel. Itt de verhalen van 3 jaar contract

22 juli 2017 om 12:46

@fratelli Mooi verhaal hoor, Echter heeft Sneijder helemaal niet zoveel met FC Utrecht als vele FCU supporters en werknemers ons willen doen laten geloven.

JA hij woonde in Utrecht en zijn familie ook...so What? Het is nu niet bepaald zo dat de Familie Sneijder de deur plat loopt bij FC Utrecht en elke thuiswedstrijd op de tribune zit.

Jouw insinuatie dat Sneijder wel die 'enorme) band met Eigen stad en club heeft' is meer wishful thinking dan dat het op waarheid is gebaseerd.

Nogmaals: Wesley Sneijder heeft helemaal niet zo'n bijzonder sterke band of gevoel voor FC Utrecht, ajax is in NL zijn cub zoals hij ook al meerdere malen in verleden heeft gezegd.

Heel goed dat Ajax hier niet aan meewerkt. Een half jaar slaat nergens op. Zou hij in januari komen dan zou het eventueel nog interresant zijn. Dan kan hij precies nog wat extra geven om een prijs te winnen, maar op deze manier slaat het nergens op.

Een half jaar Ajax en dan door naar Amerika? Ajax is toch geen overblijf oppas?
Dat zou echt idioot zijn. Sneijder komt of voor 2 jaar naar Ajax om op topniveau te presteren of anders helemaal niet.

Waar is deze titel op gebaseerd? Gewoon een nieuwe titel verzonnen voor oud nieuws. Ajax heeft hier helemaal niets mee te maken.

Met Sneijder kan je tenminste met een 10 spelen; Ziyech, Schone/vdBeek/De Jong er achter.

Een tweejarig contract zou voor Ajax een prima zaak zijn, gezien de
jeugdigheid van de selectie en het tragische wegvallen van Nouri.
Echter, een contract voor een half jaar is voor Ajax niet interessant -
al zou hij in de voorronde CL nog wel van enorme waarde kunnen zijn.
Maar gelukkig heeft Ajax haar selectie - als altijd - ruim op tijd op orde....
Toch??

Niet aan beginnen. Zou het wel leuk vinden als hij bij Utrecht speelt, absolute meerwaarde voor iedere club in de eredivisie. Jammer dat hij nog zo gewild is, had hem graag een 2-jarig contract in Amsterdam zien tekenen.

Kan eventueel als hij dan ook tevreden is met een reserve rol en dat hij gewoon vaak mag invallen dan kan dat halfjaar weinig kwaad denk ik. Kunnen de jonkies echt nog wel wat van leren op de training.

Wat is dit jammer. Hij is gratis op te halen. Dit was je kans en Sneijder is nog goed genoeg voor Ajax.

Ik denk dat Frank de Boer hem gaat halen. Mooie competitie, lekker veel geld verdienen en in vorm blijven omdat je fysiek 200% in orde moet zijn om in die competitie te slagen.

Indien het maar voor een half jaartje is heb je er niets aan. Stel hij schiet ajax na de volgende ronde cl/el , en dan verkassen na de MSL terwijl je in die rondes hem juist nodig zou hebben.

Dus ik snap Ajax in die zin wel.

Het zou mij helemaal niet verbazen als FdB een beroep op Sneijder doet. Hij is nog steeds een geweldige voetballer die je best achter de hand kan hebben bij Crystal Palace.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren