Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax wil nog drie man kwijt: ‘Er moeten alleen spelers weg’

Laatste update:
/

Ajax is qua inkomende zaken volgens Frank de Boer klaar op de transfermarkt. De onttroond kampioen van Nederland trok in de zomer een aantal nieuwe spelers aan en zag drie man vertrekken: er mogen er daar nog drie bij komen van de trainer.

Niklas Moisander ging transfervrij verder bij Sampdoria en Ricardo Kishna werd verkocht aan Lazio. Kolbeinn Sigthórsson vertrok naar Nantes FC en een paar spelers verlieten Ajax op huurbasis. De selectie van de Amsterdammers is echter niet compleet af.

De Boer sluit in gesprek met De Telegraaf uit dat zijn club nog nieuwe namen haalt. “Er komt niks meer bij, nee. Of er moeten opeens belangrijke spelers weggaan, maar daar gaan we niet van uit. Er moeten alleen spelers weg.” De krant weet dat de trainer doelt op Nicolai Boilesen, Lerin Duarte en Thulani Serero.

Denk je dat Ajax de drie genoemde spelers kwijtraakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde toch van Serrero. Met zijn geweldige aannames die soms onnavolgbaar waren, ik heb toch het gevoel dat er nog zo veel meer in die jongen zit als voetballer.... Jammer hoe het is gelopen met hem.

15 augustus 2015 om 07:27

Mag toch hopen dat de telegraaf ernaast zit, en dat Andersen ipv Serero mag verkassen, wellicht tijdelijk. Andersen moet gewoon minuten maken nu, bij een andere club. Serero is nuttig voor de breedte van Ajax 1.

15 augustus 2015 om 07:42

Helemaal gelijk dat het zonde is van Serero maar wel te begrijpen. Hij is de 5e middenvelder en dat is voor hem ook niet alles. Ajax kan eventueel met Schone, Viergever of talenten blessures en schorsingen opvangen van de eerste 4 middenvelders.

Zijn aannames zijn fenomenaal.

15 augustus 2015 om 07:57

Van Boilessen is niks geworden nadat hij dat sprintduel met Lens op pijnlijke wijze verloor (letterlijk en figuurlijk). De aanvoerdersband heeft hem weinig meer waarde gegeven. Perfect voor een niveautje Graafschap als je t mij vraagt.
Serrero is geen hele goede speler maar wel een erg nuttige enkelbijter die heel goed van pas kan komen, voor Ajax en iedere andere club. Een team met alleen maar goede, mooie voetballers gaat falen, 100% zeker.
En Duarte heeft geen enkele belofte waar gemaakt. Lekker terug naar Heracles, kan hij daar 'lekker ballen'.

15 augustus 2015 om 08:03

"jammer hoe het is gelopen met hem."

Hoe dan?

En verder vind ik het jammer dat Serero weg zou moeten. Ik snap echt niet waarom je een speler zoals hem zou dumpen wanneer het niet moet. Speelt al een tijdje bij Ajax, is 25 jaar en dus veel ouder dan de rest en heeft al wat meegemaakt en is en blijft een nuttige speler. Zo iemand moet je niet laten gaan.

Ok, we kunnen de hoop op urby dus definitief opgeven? Jammer...

15 augustus 2015 om 07:42

Misschien als Duarte weggaat

15 augustus 2015 om 08:13

Ze zijn er toch van begin af aan duidelijk over geweest dat ze Urby geen contract gingen aanbieden. Hij is niet nodig in dit team. En hij zelf kijkt ook liever nog even verder dan Ajax. Dus waarom jij nog hoop had is mij een raadsel.

15 augustus 2015 om 12:35

Urby heeft toch vrij duidelijk aangegeven dat hij heel blij zou zijn als Ajax hem een contract aan zou bieden, maar dat dat helaas niet aan de orde was. Van Ajax kant lijkt er inderdaad geen interesse, wat ik erg jammer vind. Multifunctionele speler die op de hele linkerflank en het gehele middenveld gebruikt kan worden.

15 augustus 2015 om 22:51

Maar daar hebben we dus juist geen speler nodig. Linksback misschien.

Willem II of PEC Zwolle geen optie? Of dumpen we daar alleen de definitief afgeschreven talenten met een jeugdcontractje?

15 augustus 2015 om 10:45

Zoals dijks?

15 augustus 2015 om 14:12

@madrid99

Dijks was dan ook definitief afgeschreven, we hadden hem ook geen nieuw contract aangeboden, hij mocht transfervrij overstappen naar Willem II. Dus zoals Dijks inderdaad, had Dijks niet zo ongelofelijke stappen gemaakt dit seizoen, was Boilesen niet zo ongelofelijk stil bijven staan in zijn ontwikkeling dan had Ajax hem ook nooit geprobeerd aan te trekken.

Boilessen mag echt opdonderen, na zo'n slecht seizoen durf je nog loonsverhoging te vragen en als je dienniet krijgt weigeren te tekenen ook???

Die mag echt opdonderen, zo'n haatverwekkende speler. Denkend dat hij een ster is -_-

15 augustus 2015 om 07:37

Volgens mij sta je gewoon in je recht als je niet bij wilt tekenen. Soms is de voetbal net het echte leven. Zou niet weten waarom je hem dan zou moeten haten. Vergeet niet dat ie ook gewoon aanvoerder en basisspeler is gebleven, zo slecht deed ie het blijkbaar niet.

15 augustus 2015 om 09:04

Hij stond erin omdat viergever nog slechter was

15 augustus 2015 om 08:10

Beste iemand genaamd Kohaku,

Als je als aanvoerder van Ajax zo'n matig seizoen hebt gespeeld, mag je blij zijn dat je volgend seizoen nog mag blijven. Dan ga je zeker niet om een loonsverhoging vragen...

15 augustus 2015 om 08:47

Als je iemand aanvoerder maakt, altijd in de basis zet, dan geef je wel een signaal dat je diegene geweldig vindt... Verder 23 jaar met een 1 jarig contract en Deens international, ja.......

15 augustus 2015 om 08:53

Precies. Als je niet goed genoeg bent hoor je niet te spelen en zeker geen aanvoerder te zijn. Als je daarentegen wekelijks speelt en aanvoerder bent doe je het blijkbaar goed. En anders heeft de trainer iets uit te leggen waarom hij iemand wekelijks opstelt en aanvoerder laat zijn terwijl die persoon niet voldoet.

15 augustus 2015 om 08:22

Marc overmars is een slappe zak..'man geef es een keer 10 mil uit

15 augustus 2015 om 11:38

Het is belachelijk dat De Boer Boilessen niet aan het voetballen kreeg. Boilessen heeft meer talent dan die houthakker die er nu loopt.

Volgens meneer molenaar die ons verzekerde dat er een top aankoop zich moet voor doen . Zegt Frank al er komt niks bij. Dit de voorbeeld dat er niet word gecommuniceerd . En weer roept Frank dit is zijn beste selectie . Geloofwaardig is nu wel naar nul procent.

15 augustus 2015 om 10:36

En waarom zou Ajax met Molenaar moeten communiceren dan?
Bij mijn weten heeft Keje Molenaar helemaal niets met het aan en verkoopbeleid van Ajax te maken, dus zie niet zo waarom het dan met hem gecommuniceerd zou moeten worden.

De Boer kan dadelijk als ie eruit gegooid wordt overal weer samenwerken met 'n oud speler van Ajax 1. Niet normaal, het talent dat verkwanseld is onder zijn trainerschap. In een aantal gevallen zullen diezelfde spelers geen goed woordje voor 'm doen. Heeft toch meerdere conflicten gehad met spelers.

15 augustus 2015 om 08:21

Het talent dat hij verkwanseld... uhm ja.

v.d. Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Anita, Blind, Eriksen, S. de Jong .. (En Klaassen, Bazoer en El Ghazi komen er aan) sjonge jonge, noem op de Depay na eens 1 speler van Psv of Feyenoord die het momenteel verder heeft geschopt (in de tijd dat de Boer bij Ajax zat)??

Martins Indi houdt vooral de bank warm en Strootman is hoofdzakelijk geblesseerd.

Kan niet echt pijlen voor welke club jij bent... maar als ik Psv zie... ik ben echt fan van Hendrikx en Locadia... die worden pas verkwanseld. Of wat te denken van Vilhena en Boetius.

Je hebt helemaal gelijk man, bij de Boer heb je niet echt toekomstperspectief

15 augustus 2015 om 08:24

Ik weet er al 1. De vrij

15 augustus 2015 om 08:33

De Vrij ? Die doet het aardig... Maar om die afgetakelde Italiaanse competitie te vergelijken met de Engelse is weer een andere discussie. Met uitzondering van Juventus en Napoli zie je ze (net als de Nederlandse clubs) nooit meer in Europa!

Lazio is in ieder geval geen Spurs.

15 augustus 2015 om 08:41

Wie maakt die vergelijking dan? Volgens mij maak jij die zelf als het jou niet uitkomt. Zelf kom je aan met indi die altijd op de bank zit en strootman altijd geblesseerd is.

Toch houd de vrij zich goed staande terwijl iedereen op voorhand verwachtte dat die het in Italie moeilijk kreeg omdat die geen topper is mbt verdedigen. Ze hebben toch met hem vCL bereikt wat een Napoli niet gelukt is.

15 augustus 2015 om 08:57

Locadia wordt niet verkwanseld, die heeft de Jong voor hem. En dat de Boer zoveel jeugd opstelt is niet zo moeilijk, er is weinig anders bij Ajax.

Aan de andere kant zijn er genoeg spelers die door de Boer verkwanseld worden. Praat maar eens met vd Hoorn en ga maar eens bij Willem II kijken.
Ook wel typisch dat een speler bij een andere club wel opbloeit en vervolgens terug gehaald wordt (dijks). Wat er onder de Boer niet uitkwam lukte bij Streppel wel.

15 augustus 2015 om 09:36

Dat de boer jeugd opstelt is een keuze en niet omdat het niet anders kan.
Ajax kiest er bewust voor.

Hoop dat de telegraaf ernaast zit en Frank doelt op een verhuur van Andersen.

Serero was vorig seizoen de enige constante factor bij Ajax en dus de beste speler afgelopen seizoen! Daarnaast vind ik het persoonlijk de beste bal-afpakker in Nederland.

Wat een mentaliteit heeft die gozer.... gaat voorop in de strijd en zeurt niet als het tegen zit. Snap dat Gudelj basis staat, maar later in het seizoen kan Serero zeker bruikbaar zijn met (eventueel) Europees voetbal.

Persoonlijk zou ik het doodzonde vinden als hij gaat. Voetballend kan hij mee (bij de eerste 18) en het is volgens mij ook nog eens een gouden kerel!

Duarte raak je nooit kwijt. Die heeft een veel te mooi salaris... op huurbasis misschien maar anders moet hij wel erg veel inleveren.

Eigenlijk wel oneerlijk tegenover de spelers. Ajax wilt zsm hun selectie op orde hebben. Zodra de inkomende spelers zijn gehaald, kan er pas gekeken worden wie weg moeten. Echt heel slecht beleid van Ajax. Dit getuigt gewoon van weinig respect naar de werknemers. Spelers worden hierdoor wel onzeker van. Ik snap best dat veel spelers niet naar Ajax willen. Bij PSV laten ze tenminste in een vroeg stadium weten of ze mogen/moeten vertrekken.

15 augustus 2015 om 12:28

bij een Ajax was het ook al vooraf bekend wie er weg mochten, dat ze nog niet weg zijn is vers 2.

maar een Boilisen, Duarte, Serrero en Andersen was al voordat transfermarkt open was gecommuniceerd dat die overbodig waren, waarbij voor Andersen alleen verhuur een optie is gezien ze wel zien dat het een groot talent is alleen gewoonweg moet spelen in een 1ste elftal.

Zwolle is de laatste tijd wel erg op de Ajax tour dus die zal zich wel weer gaan melden voor zeker 1 van deze spelers

Boilesen, Duarte en Vd Hoorn denk

15 augustus 2015 om 13:24

Duarte?? Die het onwijs goed heeft gedaan bij Heerenveen.... *not* Boilesen?? Die het niveau gewoon weg niet meer aankan na zijn blessure. Met Dijks was het dus juist goed dat hij naar Willem 2 ging, omdat daar de druk minder is en in wat meer rust kan opbloeien.

Misschien is dat wel het enige kritieke punt wat met Dijks is overkomen, dat de druk op jonge spelers te heftig is. Wanneer Zivkovic, de Sa en Ligeon terug komen en ze zouden daar helemala weer opgebloeid zijn, dan zou ik als Ajax zijnde is onderzoeken of de druk op de jonge spelers niet verlicht kan worden

Kvind het toch spijtig dat serero moet vertrekken! en van duarte had ik toch meer verwacht die was echt goed bij hercales maar helaas was ajax een stapje te hoog

Ik hoop dat serero blijft. Boilesen moet zo snel mogelijk vertrekken en is duarte niks voor roda?

15 augustus 2015 om 15:41

@ Mitchelldijkss

Nu ben ik het met jou eens dat we echt nog wel behoefte hebben aan versterkingen, maar ik vertrouw Overmars er echt niet meer in dat hij met iets degelijks op de proppen komt. In die zin vind het goed, want hij heeft al meer dan genoeg geld door de plee gespoeld. Persoonlijk vond ik het niet nodig dat er weer een onderzoekje kwam, maar laten we hopen dat 1 van de adviezen daarin is; dat Overmars het veld moet ruimen en dit dan ook gebeurd.

En Ajax op zoek gaat naar een directeur voetbalzaken die wel capabel is, dan denk ik bijvoorbeeld aan Beenhakker, die man heeft toch een aantal goede spelers naar Ajax gehaald waaronder Zlatan. In tegenstelling tot Overmars beschikt Beenhakker wel over een goed internationaal netwerk en heeft ervaring. Daarnaast denk ik dat hij een veel beter oog heeft voor gerichte aankopen. Ten slotte denk ik dat hij met zijn persoonlijkheid wel in staat is; om het al decennia durende conflict met het scouting apparaat op te lossen, in plaats van die te verergeren zoals Overmars heeft gedaan.

Weet niet wie de waarheid spreekt. Maar er gaan geruchten dat Frenkie de Jong naar Ajax komt. Kunnen blijkbaar meer bieden dan PSV. Idd jammer dat Serero ook weg moet kun je er goed bij gebruiken.

Serero is toch wel 5 klassen beter dan meisje Andersen??? En kan op diverse middenveldposities spelen. Maar met de Boer weet je: hij is nog niet klaar met de neergang van Ajax. Hopelijk zien de bestuurders tijdig dat deze man zo snel mogelijk (met zijn Botox broer!) moet moven.....

Serero is 25 jaar en dus geen talent meer. De vergelijking met Andersen gaat dus niet op. Die zou je overigens zeker mogen verhuren wat mij betreft. Serero heeft aangetoond weinig toe te voegen aan ajax en op het middenveld is veel concurrentie. Ik kijk hierbij ook naar de talenten die eraan komen. Serero komt fysiek tekort, heeft geen assist in de benen en scoort nooit. Daarbij is hij 1 van de spelers waardoor ajax zo traag in de opbouw was. Hoop dan ook dat er een club komt voor hem deze zomer.

Dat er niets meer bij zou komen wisten we allang al, ondanks dat we nog we wat zouden kunnen gebruiken is het eigenlijk maar goed ook. Overmars zijn track record is zo beroerd als het maar zijn kan, daarbij heeft hij ook al meer dan dertig miljoen door de plee gespoeld. Laat Ajax maar op zoek naar een nieuwe directeur voetbalzaken die:

- Oog heeft voor (potentiële) kwaliteit, en die wel in staat in om serieus gericht aan te kopen.

- Die op zijn minst over een degelijk internationaal netwerk beschikt.

- Iemand die wel in staat is om het decennia lange durende conflict met het scouting apparaat op te lossen, in plaats het te verergeren.

- Iemand die niet te lui is om intensief te scouten.

- Iemand die zich niet continue laat verassen.

- Iemand die wel het beleid zal uitvoeren, in plaats van maar zijn eigen draai eraan te geven.

- Iemand die niet een loopje met de waarheid neemt, of met compleet onzinnige en onrealistische uitspraken komt.

Nee, laat een nieuwe man dit maar doen, want Overmars heeft al genoeg miljoenen door de plee gespoeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren