Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax - Sturm Graz: blessures, schorsingen en vermoedelijke opstellingen

Laatste update:

Ajax neemt het woensdagavond op tegen Sturm Graz in de tweede voorronde van de Champions League. De nummer twee van het afgelopen seizoen in de Oostenrijkse Bundesliga is voor de Amsterdammers de eerste horde op weg naar de groepsfase van het miljardenbal. In aanloop naar de eerste ontmoeting van de tweeluik nemen we de afwezigen, twijfelgevallen en vermoedelijke opstellingen van beide ploegen door.

Ajax heeft geen goede herinneringen aan Oostenrijkse tegenstanders. In 2014 was Red Bull Salzburg in de knock-outfase van de Europa League een maatje te groot voor de ploeg van toenmalig trainer Frank de Boer. In 2015 werden de Amsterdammers in de derde voorronde van de Champions League uitgeschakeld door Rapid Wien. Woensdag hoopt Ajax op een beter resultaat. Aan het vertrouwen zal het niet liggen. "Als wij een goede dag hebben, heeft Sturm Graz weinig kans”, zei de Oostenrijkse verdediger Maximilian Wöber op weg naar de wedstrijd. Hij benadrukte overigens wel dat Sturm Graz niet onderschat mag worden. “Sturm Graz is een goed team dat zeer compact verdedigt met vijf verdedigers, maar er ook erg snel uit kan komen en voorin veel individuele kwaliteit heeft."

Erik ten Hag gaf dinsdag aan dat zijn ploeg klaar is voor Sturm Graz. Hij noemde de Oostenrijkers een ‘sterke, solide, stugge ploeg die gepassioneerd voetbal speelt’. De trainer van Sturm, Heiko Vogel, is een bekende van Ten Hag. De twee werkten samen bij Bayern München. "Ik zal hem zeker spreken. Heiko is een goede collega, we hebben destijds veel inhoudelijke gesprekken gevoerd", aldus de Nederlandse coach. Vogel sprak op zijn beurt met veel respect over Ajax. "Over Ajax moeten we niet veel zeggen. Dat is een van de grootste clubs in Europa. Wij hebben echter ook onze droom om de groepsfase van de Champions League te halen.”

Schorsingen Ajax en Sturm Graz

Bij Ajax moet Zakaria Labyad de wedstrijd van woensdagavond noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan door een schorsing. Vorig seizoen probeerde hij met FC Utrecht de groepsfase van de Europa League te bereiken. In de voorrondes pakte hij gele kaarten tegen Valletta, Lech Poznán en Zenit Sint-Petersburg. Utrecht plaatste zich niet voor de groepsfase, waardoor hij zijn schorsing meeneemt naar dit seizoen. De aanvallende middenvelder annex buitenspeler is wel inzetbaar bij de return tegen Sturm Graz in Oostenrijk. Bij de tegenstander van Ajax zijn alle spelers beschikbaar.

Blessures Ajax en Sturm Graz

Aan de kant van Ajax staat alleen achter de naam van Kasper Dolberg een groot vraagteken. De spits heeft klachten overgehouden aan de training van afgelopen maandag. Hij kampt met een blessure aan zijn buikwand, zo gaf Ten Hag dinsdagavond op de persconferentie te kennen. Aankopen Dusan Tadic en Daley Blind zijn door de coach opgenomen in de wedstrijdselectie, maar een basisplaats lijkt te vroeg te komen voor de routiniers. Hakim Ziyech en Lasse Schöne ontbraken in de oefenwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers door blessures, maar zijn fit genoeg voor het duel met Sturm Graz. De langdurig geblesseerden Hassane Bandé (kuitbeen), Václav Cerny (knie) en Joël Veltman (knie) zijn er woensdag niet bij.

Bij Sturm Graz beschikt trainer Heiko Vogel over een vrijwel compleet fitte selectie. Alleen over de inzetbaarheid van Fabian Koch (rechtsback) en Jakob Jantscher (middenvelder) is onzekerheid, zo meldt de club via de officiële kanalen.

Vermoedelijke opstellingen

“We moeten kijken naar het beste team. Dat is altijd het geval, maar zal woensdag nog veel meer gelden”, zei Ten Hag op weg naar de wedstrijd van woensdag. De coach benadrukte dat misschien niet de beste spelers gaan spelen, maar wel het beste team. De coach hecht veel waarde aan fitheid tegen de Oostenrijkers en daarom is volgens De Telegraaf de kans groot dat Blind en Tadic op de bank beginnen. Er wordt ook een basisplaats ingeruimd voor Carel Eiting, waardoor Ziyech naar de positie van linksbuiten verhuist.

Het is onduidelijk voor welke elf spelers Vogel gaat kiezen. Afgelopen zaterdag kwam zijn ploeg in actie in het Oostenrijkse bekertoernooi en werd ASV Siegendorf met 0-2 verslagen. Naar verwachting verschijnen woensdagavond dezelfde elf spelers aan de aftrap tegen Ajax.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana, Mazraoui, De Ligt, F. de Jong, Tagliafico, Eiting, Schöne, Van de Beek, Neres, Huntelaar, Ziyech

Vermoedelijke opstelling Sturm Graz: Siebenhandl, Avlonitis, Ferreira, Hierlander, Hosiner, Lovric, Maresic, Obermair, Pink, Spendlhofer, Zulj

Bijzonderheden

Voor de aftrap wordt met een minuut stilte stilgestaan bij het overlijden van Heinz Schilcher. De oud-speler van onder meer Ajax en Sturm Graz overleed afgelopen vrijdag op 71-jarige leeftijd. Hij werd met de Amsterdammers kampioen van Nederland in 1972 en 1973 en won de Europacup I. Vanaf 2007 was hij nog enkele jaren aan Ajax verbonden als scout.

Wie bereikt de derde voorronde van de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet echt niet wat ik moet verwachten. Voor mij is Sturm Graz een grote onbekende, ken geen enkele speler van hun en begreep ook dat hun beste spelers deze zomer zijn vertrokken. Ook bij Ajax moet ik nog maar zien hoe het gaat. Shone speelde 3 weken geleden nog op het WK en Eiting en Marzouri hebben amper ervaring. Daarnaast moet ik nog maar zien hoe gemotiveerd Ziyech nog is aangezien hij ook weg wil. Denk dat het een hele vervelende wedstrijd wordt om te kijken maar dat Ajax wel een nipte overwinning haalt. In Oostenrijk zijn de nieuwe aankopen ook allemaal beschikbaar geloof ik.

25 juli 2018 om 09:12

Verwacht dat Ajax snel op 1-0 gaat komen en vervolgens met 3-1 wint. Eiting en Marzouri hebben weinig ervaring inderdaad. Daarom zou ik Wober laten starten (kent de Oostenrijkers), Frenkie doorschuiven en Eiting slachtofferen. Dan is het mijn inziens wel verantwoordelijk om met Mazouri te spelen, al vind ik Kristensen ook geen probleem.

25 juli 2018 om 10:50

@lucas1234&objectief7

Is Mazraoui nou zo moeilijk om te typen?

25 juli 2018 om 11:12

Blijkbaar wel. Ik zit op mijn telefoon dus kan niet zo makkelijk de naam checken of ik het goed heb geschreven zonder mijn hele reactie opnieuw te moet schrijven. Daarbij ken ik de speler niet bijster goed, dus moet je me vergeven dat ik niet precies weet hoe zijn naam is gespeld. Gelukkig weten we allemaal om wie het gaat he 😉

25 juli 2018 om 12:33

Haha nou ja het is nou niet de makkelijkste naam die ik ooit gehoord heb. Misschien dat 10 voor taal.nl iets voor jou is.

On topic: vind het een vreemde en opstelling. Ik was eerder gegaan voor Frenkie op 6 en Blind gewoon laten starten. Beter wissel je hem dan weer na 60 minuten met een voorstand ipv dat het bibberen wordt met een zeer onervaren verdediging.

25 juli 2018 om 18:20

Ik denk zelfs dat het zelfmoord is om met deze opstelling te spelen. Er staan met de Ligt en Tagliafico maar 2 echte verdedigers in het veld en de rest zijn middenvelders. Ik hou van aanvallend voetbal maar dit lijkt me naïef en onverstandig.

25 juli 2018 om 19:17

Burdym

Het is een veredelde 4-4-2 he. Zo aanvallend is dit niet, als je bedenkt dat er twee controleurs op het middenveld staan (eiting en Schone) en Ziyech ook nog een vrije rol krijgt als extra middenvelder. Ten Hag heeft echt wel voldoende verdedigende zekerheden ingebouwd.

25 juli 2018 om 18:40

Als ziyech graag weg wilt, dan lijkt me dat ie nog ff wil vlammen in deze wedsteijd

Sorry als ik het even gemist heb, maar waar is Orujela, Veltman? Wie is die Mazroui dan op de rechtsback?

25 juli 2018 om 08:27

Veltman weten we pas 4 maanden van dat hij dit kalenderjaar niet meer in actie komt vanwege een kruisband blessure. Orejuela heeft er nooit in gestaan omdat ie er geen klote van kan. Het was kiezen tussen Mazraoui (eigen jeugd) die vorig seizoen daar al meerdere keren heeft gespeeld of Kristensen. Kortom onder welke steen heb jij de afgelopen 4 maanden gelegen?

25 juli 2018 om 14:35

Ik woon in Brazilië, grote vriend. Dus ik heb niet altijd de nieuwtjes direct in beeld . In ieder geval bedankt voor je toelichting, al mocht dat Amsterdamse tongetje wel wat minder nadrukkelijk gebruikt worden.

25 juli 2018 om 16:14

Reageer eens even rustig joh, niet elk lid op VZ die een vraag stelt is aan het provoceren. Ik weet ook niet precies hoe het zit op de RB positie bij Ajax hoor.

Met deze opstelling ben je gedoemd te falen. 2 middenvelders in de verdediging. Het middenveld zelf bestaat uit spelers zonder creativiteit. De buitenspelers die geen van beiden buitenom zullen gaan en een spits waar de scherpte al een tijdje vanaf is. Wat kan hier nou mis gaan. Oh ja, met Ziyech, Schone, van de Beek, de Ligt, en Frenkie de Jong staan er ook nog 5 spelers die recent met pijntjes kampten, waardoor ze in de voorbereiding (bijna) geen hele wedstrijd hebben kunnen spelen. Ook op het gebied van fitheid ga je dus in de problemen komen.

25 juli 2018 om 14:02

Als outsider heb jij natuurlijk er een betere kijk op dan de insiders.

25 juli 2018 om 15:35

De insider heet Ten Hag en daar heb ik minder vertrouwen in dan in de opstelling van de gemiddelde VZ bezoeker.

25 juli 2018 om 19:22

Leidsehood

Waarop zou jij eigenlijk baseren dat een gemiddelde VZ bezoeker beter in staat zou zijn een (winnende) opstelling te maken? Want het idee dat mensen die hun leven ofwel nauwelijks tegen een bal heebben getrapt zelf danwel zelf nooit een team hebben getraind en/of gecoached het beter zouden doen dan mensen die zelf al bijna 30 jaar in het betaalde voetbal rondlopen klinkt alleen al op zichzelf behoorlijk absurd.

Ik snap het niet. Waarom stelt hij niet gewoon Wober en de Ligt op en zet hij Frenkie op het middenveld.

25 juli 2018 om 09:29

Ik denk dat ze er vanuit gaan dat Sturm bal aan Ajax zal laten en dat Frenkie heel veel positiewisselingen met Eiting gaat doen (opstelling van Verweij in oog houdende) om het dynamisch te houden. Dan gaan afwisselend de backs en Frenkie diep, dat gaat met Wober minder goed. Denk dat Wober een optie zal zijn als iedereen fit is en geen extra aanvallende impuls nodig is (ontbreken van Tadic, Labyad) dat ze dan soms naar 343 kunnen bijvoorbeeld met Blind - Wober - De Ligt bijvoorbeeld. Heel benieuwd wat Ten Hag gaat doen dit jaar, enorm veel opties met deze selectie. Maar de fitheid van Frenkie, Blind, Tadic, Wober is niet optimaal dus is nog beetje passen en meten vrees ik.

Dat middenveld, dat kan toch niet. Belangrijkste wedstrijd van het jaar en dan start je met Eiting en Schone ? En Mazraoui, doe dan Kristensen, die is meer ervaren.
Wober naast de Ligt, kan je de Jong op het middenveld zetten.

Overigens zou ik mét Tadic en Blind starten. Tadic is topfit. Blind kan je zo 60minuten laten spelen. Geef ze in de competitie maar wat extra rust, deze wedstrijd is van cruciaal belang.

25 juli 2018 om 08:40

Heb je de voorbereiding gezien? Eiting was constant de speler met de beste prestaties.

25 juli 2018 om 09:18

Welke wedstrijd dan?
Ik heb toevallig tegen Wolves gekeken en daar was hij verre weg de slechtste op het veld.

Kwam geen bal aan en alles ging ook nog eens veel te traag. Ben normaal wel weg van Eiting, maar om in zo'n belangrijke wedstrijd hem daar te zetten is echt onzin. Vooral omdat de Jong zo weer word misbruikt en verpest centraal achterin. Zet hem daar en Wober naast de Ligt.

Dood zonde van Frenkie zijn kwaliteiten dat hij weer word misbruikt.

25 juli 2018 om 09:32

Ik ga niet beweren dat hij geweldig speelde tegen Wolves maar was niet zo slecht als je hem nu af wilt schilderen. Even de droge statistieken erbij: 96 passes, 88% pass accuracy, 2 key passes, 3 interceptions, 2 tackles won, 7/9 duels won. Dit zijn fijne onderliggende stats voor een wedstrijd waar hij niet top was, alleen was wel jammer dat heel Ajax elke pot opnieuw na 60 minuten op leek, ben bang dat er tevaak getraind is en dat de fitheid nog niet optimaal is nu.

25 juli 2018 om 10:52

Ik denk dat frenkie daarom wel wat ziet in een transfer naar barca. Leuk hoor als middenvelder in de verdediging spelen bij ajax

Eiting was belabberd tegen Wolves. Constant balverlies! Weet niet welke wedstrijd jij hebt gezien.

25 juli 2018 om 08:54

Mee eens, ik denk dat dutchmen die wedstrijd niet heeft gezien. Niet erg in een oefenwedstrijd en als jeugdspeler om een wedstrijd belabberd te spelen, maar het is onmogelijk om hem op basis van die wedstrijd(en) in de basis te zetten.

Dit wordt om veel redenen een moeilijke pot;

1 Je moet winnen en dat met 30 graden Celsius
2 Matig op elkaar ingespeeld na een zwarte voorbereiding
3 Weer veel blessures
4 Een stugge tegenstander die niet komt om te voetballen
5 Spits problemen
6 De aankopen niet speelt klaar

Etc,etc..

Hopelijk zie ik het te somber in..

Als Eiting serieus boven F. De Jong op het middenveld wordt gezet, dan ben ik gelijk klaar met Ten Hag. Wat is er met Wober?. Buiten dat je dan een ontzettend traag middenveld hebt, is het toch niet te geloven dat De Jong gewoon weer genegeerd wordt op het middenveld. Juist daar heb je iemand nodig die snel de ballen tussendoor kan geven tegen een verdedigend ingesteld team. Hij samen met Ziyech zou echt niet misstaan op het middenveld. Het is al ongelofelijk dat hij in dr verdediging plaats moet nemen, en uiteindelijk komt Eiting nog boven hem op het middenveld. Ik had er nog zin in maar na dit. Hopelijk hebben ze het fout.

25 juli 2018 om 09:43

Ik ga er vanuit dat het een verkapte 3-4-3 is/wordt, maar volledig met je eens dat Schone/eiting/vd Beek te weinig dynamisch is.

25 juli 2018 om 09:49

Ik vind dat Wolterx hierboven een goede verklaring geeft van de tactiek die Ten Hag hiermee wellicht (hopelijk) voor ogen heeft, dat verklaart waarom De Jong teruggehaald is naar de verdediging en hij daar staat in plaats van Wöber. Een kwestie van opties hebben om afwisselend de backs en de CV als een libero door te laten schuiven. Wöber laten inschuiven lijkt me namelijk niet zo'n best plan, en De Ligt houd je ook liever achterin om de verdediging te regisseren.

Toch vraag ik me af of het niet ook mogelijk zou zijn om Eiting aan te leren die rol in de verdediging die De Jong nu krijgt in te vullen. Niet voor vanavond, aangezien Eiting daar geen ervaring mee heeft, maar voor op langere termijn, als stand-in voor Blind in eenzelfde inschuivende rol. Ik zie in Eiting meer een verdedigende middenvelder dan in De Jong, want De Jong heb je wat mij betreft liever wat dichter richting het doel van de tegenstander. Vanuit zijn rol als CVM zou Eiting volgens mij ook wel de kwaliteiten moeten hebben om iets verder terug te zakken naar de CV-positie, om van daaruit bij de opbouw ook zijn waarde te kunnen hebben.

25 juli 2018 om 12:14

Eiting was in de jeugd ook wel eens periode CV (periode met Jonk als trainer bijvoorbeeld) met De Ligt naast hem. Dat kan in jeugdvoetbal perfect maar mist hij nu atletisch vermogen voor en de Ligt kan dat niet volledig compenseren omdat hij niet bepaald uit doet blinken in zijn wendbaar en acceleratie, Eiting naast iemand als St Juste of niveautje hoger een Sanchez zou denk ik wel werken. Blind als CV is ook geen zekerheid maar is zeker verder dan Eiting op die positie. Het laakt bij Carel aan atletisch vermogen om daar te spelen in een inschuivende rol. Frenkie heeft een goede lichaamsschijnbeweging en heel goede versnelling met gevoel voor timing waarmee hij dat wel kan. Eiting is enorm slim met momenten kiezen en positiespel maar niet de speler om met bal aan de voet in te schuiven om afstand te winnen zoals Frenkie. Dat is wel typisch Eiting, je kan enorm veel zwaktes opnoemen en als je daarnaar kijkt zal je niets zien in hem, maar de manier waarop hij alles doet compenseren en uit kan blinken in bepaalde aspecten maakt hem heel erg interessant naar mijn mening. Wil het niet over kwaliteit hebben maar Pirlo was ook zo'n speler -> niet snel, niet sterk, scoorde uit open spel niet belachelijk veel etc maar ondanks alle tekortkomingen was het gewoon echt een fabelachtige speler als je zijn sterktes erbij paktm

Lang erin voor Schone of Eiting (bij gebrek aan andere alternatieven voorin) - zodate Ziyech een linie kan zakken. Met Schone, Eiting, vd Beek heb je een te traag middenveld en weet je nu al dat het 90minuten breien in de 30 graden wordt.

Uiteraard kunnen we ook massaal hopen op die ene briljant vrije trap van Schone maar ik zie weer een veel te statisch middenveld op papier, ook als De Jong wel regelmatig inschuift en het vaker 3-4-3 is waar ik vanuit ga.

25 juli 2018 om 10:55

Vind het ook een beetje apart. Kan me niet voorstellen dat je opeens niet meer 90 minuten kan ballen. Je hebt toch getraind

25 juli 2018 om 15:06

Dat is moeilijk voor te stellen als je nooit prof bent geweest.

Ik hoop echt dat het goed komt met ajax. Europees gezien dan maar ik heb mijn twijfels. Het is heel apart dat iedereen nu zegt ajax is kampioenskandidaat nr 1. Op basis waarvan? Omdat ze Blind en Tadic hebben gehaald. Ik wil eerst nog weleens zien of Tadic en Ziyech samen in een elftal kunnen spelen. Ze willen allebei altijd de bal hebben. De vrije trappen en hoekschoppen zijn bijna altijd voor Ziyech terwijl bij Southampton en Servie tadic ze altijd neemt. Ik ben bang dat ze elkaar in de weg gaan lopen. Je hebt Tadic gehaald als opvolger van Ziyech en nu moeten ze opeens samen spelen.

25 juli 2018 om 12:11

Dat regelt de trainer heel simpel, daarnaast is Tadic niet iemand met een overdreven groot ego en zal hij het waarschijnlijk geen probleem vinden om bijvoorbeeld de hoekschoppen niet te nemen.

Wat een waardeloze opstelling, oprecht. Ziyech moet gewoon op het middenveld spelen, Frenkie gewoon op het middenveld. Je kan niet met zo'n zwak middenveld beginnen. Eiting die heel af en toe in een oefenduel een bal een paar keer leuk raakt same met Schöne en Donny kan gewoon echt niet. Daarnaast heb je met Ziyech ook meteen een gebrek aan diepgang op links. Ik had liever Wöber naast De Ligt gezien en Frenkie in ieder geval op het middenveld. Daarnaast vind ik het zo dom dat Blind en Tadic er zogenaamd niet klaar voor zijn, je hebt het wel over fitte profs. Gewoon laten spelen, anders heeft het misschien voor de volgende wedstrijd al geen zin meer als je hier weer eens klassiek om de oren krijgt door middel van counters.

25 juli 2018 om 18:39

Het zijn dus geen fitte profs. Geven ze zelf aan. En begrijpelijk ook. Als je zelf meegemaakt hebt om op een heel hoog niveau iets te doen dan is een break van 2 a 3 weken heel lang. Je bent ten eerste volledig uit je ritme. Daarnaast daalt je fysieke fitheid ook met de dag. Logisch dus dat ze niet in de basis staan.

Hopelijk voor Ajax gaan ze ook niet spelen. Als ze wel in zullen vallen betekent dit dat Ajax moeite heeft en de wedstrijd wil openbreken met de creativiteit van bijvoorbeeld Tadic.

Snap niet helemaal waarom Blind er niet in genoemd word. Lijkt mij toch naast de Ligt een solide verdediging en met Tagliafico en Mazraoui op de zijkanten denk ik ook niet dat we daar in de problemen gaan komen. Wel verrassend dat Lang niet op de vleugel begint aangezien hij meerdere oefenpotjes de vervanger van de geschorste Labyad zou zijn

25 juli 2018 om 12:15

Blind is nog niet fit genoeg om 90 minuten te spelen, denk Frenkie en Blind allebei een helft nu. Ook reden dat ze niet samen gaan starten want dan ben je twee wissels kwijt al.

25 juli 2018 om 12:23

Maar frenkie word toch soort van doorgeschoven naar middenveld dat je aanvallen 3 4 3 hebt?

25 juli 2018 om 13:31

Verwacht afwisselend backs en Frenkie. Is geen reden om iemand als Mazraoui te spelen als je hem niet in aanvallend opzicht gaat gebruiken, kan ook bedoeld zijn als Blind erin komt dat ze dan via backs gaan spelen.

Waarom zetten ze ziyech als rechtsbuiten en niet op 10?

25 juli 2018 om 13:32

Tadic nog niet klaar om 90 minuten te spelen, Labyad geschorst deze pot door openstaande schorsing en Bande is geblesseerd. Dus is of Lang/Johnsen of Ziyech naar de flank.

Als Ten Hag nu weer Frenkie in de verdediging zet ben ik alle vertrouwen in hem kwijt, ik vond Sinkgraven als back al lachwekkend maar 1 van je beste aanvallers in de verdediging zetten is compleet van de zotte, zeker omdat je prima alternatieven hebt.

Zet gewoon eerst je beste spelers op posities waar ze het best renderen en zich het prettigst voelen, Frenkie wil daar ook helemaal niet spelen.

25 juli 2018 om 13:59

Als je kritiek wilt leveren op Ten Hag, zorg dat je dan ook goed geïnformeerd bent.

Kan me niet vinden in deze opstelling. Zou persoonlijk altijd Eiting en Schone op de bank zetten. Blind centraal achterin en Lang op links. Middenveld met De Jong, vd Beek en Ziyech.
Lang heeft leuke dingen laten zien in de voorbereiding en kan je prima de kans geven.

Kan me toch bijna niet voorstellen dat deze opstelling klopt.... Als er één speler wedstrijdfit moet zijn is het Tadic. Die Moet dus spelen. En a.u.b. geen Schone. WE moeten vooral niet denken dat we het in het 2e potje wel even klaren... Knallen vanavond!

Kan ik deze wedstrijd vanavond op tv zien? Zo ja, waar?

25 juli 2018 om 18:24

Ziggo Sport, ook als je een andere provider hebt. Kijk even op hun twitter of zo.

Heel veel succes aan alle Ajacieden hier. We moeten dit seizoen samen Europa in, dus zorg er in ieder geval voor dat je deze ronde doorkomt...

Makkie, 5-0 voor AJAX met al zijn wereldtalenten. Zou een schande zijn als dit weer misloopt.

Waarde van de selectie van Sturm Graz is net zoveel als Blind.......
Wordt dus walk over.

25 juli 2018 om 18:47

En hoeveel was/is de selectie van Rosenborg waard? :' )

25 juli 2018 om 18:54

Zeker met de verwachte opstelling geen makkie hoor. Ik heb Ajax al een tijdje niets meer vanzelf zien winnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren