Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax start gesprekken en gaat vol voor nieuwe centrumverdediger

Laatste update:

Ajax wil zich versterken met Jakov Medic, zo meldt Voetbal International donderdagavond. De centrale verdediger staat onder contract bij St. Pauli en ligt nog vast tot medio 2024. De Amsterdammers en de club die uitkomt in de 2. Bundesliga voeren reeds gesprekken over een transfer.

Het is vooralsnog onduidelijk wat de transfersom is die St. Pauli wenst te ontvangen voor de Kroaat. Volgens Transfermarkt is de 24-jarige centrumverdediger circa twee miljoen euro waard. De eventuele komst van Medic moet trainer Maurice Steijn meer defensieve opties geven. Josip Sutalo is nog altijd het voornaamste doelwit, maar duidelijk is dus dat directeur voetbalzaken Sven Mislintat ook vol wil gaan voor op Medic.

De Kroaat maakte in zomer van 2021 de overstap naar St. Pauli en werd daar een onbetwiste basiskracht. In de afgelopen twee seizoen op het tweede niveau van Duitsland kwam hij in totaal tot respectievelijk 30 en 29 optredens. Afgelopen seizoen was hij relatief vaak trefzeker voor een stopper: Medic scoorde viermaal in de 2. Bundesliga.

Verder lijkt Ajax ook de strijd om Sutalo te gaan winnen. De Amsterdammers hebben hun pijlen al langer op de Kroatisch international gericht. Sutalo kan eveneens rekenen op belangstelling van Fiorentina, al heeft la Viola zijn interesse inmiddels verlegd naar de transfervrije Yerry Mina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zal dan de backup worden voor de rcv!
Ben benieuwd, ken deze jongen niet 😅

3 augustus 2023 om 21:19

Dit is een prima speler goede statestieken ik Ajax zijnde zal hemaar gauw halen

3 augustus 2023 om 21:20

Ik heb zo’n vaag vermoeden dat je niet heel veel onderzoek naar hem gedaan hebt Sebastiaan

3 augustus 2023 om 21:26

Vaag? Nou betrouwbare bronnen ook Ajax v10

3 augustus 2023 om 21:28

Vermoeden van, dat wil zeggen vermoeden want daar heb ik geen bewijs van natuurlijk.

3 augustus 2023 om 21:20

Kan me niet voorstellen dat dit een topper is. Hij speelt al een tijdje in de 2e Liga en als het een groot talent was had een Bundesliga club hem wel al gehaald. Die zijn ook niet achterlijk.

3 augustus 2023 om 23:14

Ach, Trauner speelde ook lang in Oostenrijk. Wieffer speelde ook tot zijn 23e KKD. Dat zegt niet alles.

Het is een verdediger die comfortabel aan de bal is, vooral lange passing valt op. Hij is ook heel kopsterk, fysiek ook sterk, leest het spel ook goed. Als ik hem bekijk, doet hij mij behoorlijk aan Trauner denken. Opvallend detail is dat Mislintat hem vorig jaar ook al wou hebben namens Stuttgart, had toen ook geboden maar ze wilden hem niet laten gaan. Heeft nu nog 1 jaar contract, mss verandert dat de zaak.

3 augustus 2023 om 23:30

Knap aangezien Wieffer op dit moment 23 is... En Wieffer promoveerde met Excelsior naar de eredivisie en stak er zwaar bovenuit. Deze Medic is al 24 en niet eens de beste bij de nr 5 van de 2. Bundesliga. Het zal wel een backup worden, maar het lijkt me sterk dat dit een hoogvlieger is of kan worden.

3 augustus 2023 om 21:56

Ik hoop maar dat het Moneyball scenario voor al die spelers geldt. Ben ook erg benieuwd. Het zijn geen voor de hand liggende aankopen dus er zou een plan achter moeten zitten zou je denken

3 augustus 2023 om 22:33

@Giannini inderdaad Ajax gokt vol op Moneyball beleid hahaha dit gaat nog leuk worden zeker gezien de hoge uitgaven en de vaste contracten. Ajax kon deze outsiders beter huren voor een laag bedrag met optie tot koop. Is het een topper meteen lichten, is het bagger laten varen. Risicomanagement is nu niet bepaald aanwezig want als dit in mekaar flikkert, zit je nog tijden opgescheept met een ondermaatse selectie. Dit is erg risicovol. Deze Medic uit 2e Bundesliga, reserve keeper halen voor 10 miljoen (!) waar zowel club als speler zelf van schrikken. Hebben nog nooit op hoogste niveau gespeeld laat staan Europees gespeeld. Om nog maar te zwijgen over CL niveau waar Ajax zich aan meet. Kijk, koop je deze jongens voor een prikkie kun je nog stellen dat het een gokje is maar met deze bedragen is het echt all in. Ben benieuwd of diezelfde fans duimpjes omhoog blijven geven als de trein niet loopt. Dezelfde die Sven nu verdedigen zullen dan #Svenout roepen ... Let maar op!

3 augustus 2023 om 22:47

Je weet helemaal niet waar je praat man. Blind weg, Tadic weg, Timber weg, Bassey weg. Stuk voor stuk grootverdieners. Veel ruimte in het salarishuis gecreëerd dus. Het schijnt, maar dat wil je vast helemaal niet weten met je vooringenomenheid, dat Sven prestatiecontracten opstelt. Die gasten gaan dus pas écht veel verdienen bij CL deelname. Daarbij zal Alvarez nog gaan en Kudus ook(al verdient Kudus maar een kleine 15000 per week) Iedereen zit elkaar hier na te papegaaien (de wens is de vader van de gedachte) maar ondertussen zijn alle gaten in de begroting zo goed als gevuld en gaat er met de verkoop van Kudus, Alvarez en Daramy nog een kleine 100mio binnen komen. Dus waar heb je het over met je moneyball? Er zijn welgeteld 3 spelers binnengehaald voor 28 mio. Komt er nog 23 bij voor Sutalo en dan nog heb je meer binnengeharkt dan uitgegeven. Dan is er ook nog een EV van 270mio.

All in…. Waar heb je het over man.

3 augustus 2023 om 23:46

@MISTERAFCA Hahahahaha wie (!) van significante waarde oftewel bewezen track record van niveau is er binnen gehaald voor die 28 mio waar jij van spreekt? Een reserve keeper met twee optredens, een verdediger uit de 2. Bundesliga en een jeugdspeler van City zonder enige trackrecord op het hoogste niveau. Daarbij heeft Borges nog een hoge doorverkoop percentage dus een duur betalen en gereduceerd worden bij verkoop. Dat allen meegenomen is praktisch all in gezien Sven aangaf dat er niet veel uit te geven valt. Zie zijn persco. Kun je wel leuk en stoer het EV van Ajax noemen maar dat wordt sowieso niet in zijn geheel uitgegeven en zegt dus shit. Met all-in bedoel ik wat wel vrij besteedbaar is voor transfers door dit soort gokken te nemen. Let je wel op: 10 miljoen (!) voor een reserve keeper van een degradatie tijger en dat zie jij niet als Moneyball hahahaha Feyenoord spendeert dat aan een scorende tweede spits en is nog international ook met marketingwaarde om maar een contrast te geven. Zelfs vd Boomen en Tahirovic zouden breedte spelers moeten zijn voor een club als Ajax. Ajax moest een kwaliteitsverhoging creëren ten aanzien van wat er al stond (3e plek) , van die ploeg gaan zijn de sterkhouders weg: Tadic, Blind, Timber, Alvarez en Kudus straks ... En dan komt dit handjevol voor terug en jij denkt dat dat vooruitgang is? Dit is niet eens break even draaien. De ploeg is kwalitatief minder dan vorig seizoen. Gezien jij roept dat ik niet weet waar ik over praat (waardoor je de suggestie wekt dat jij het wel weet. 1 vraag: waar is de kwalitatieve inhaalslag? Men heeft al moeite met een aanvoerder aanwijzen en daarbij waar is de ervaren categorie tussen de 24-28 jaar met significant bewezen diensten? Je vult aan met jeugd (Godts, Vos etc.) en gaat dan ook tav 30 mio andere jeugdspelers oftewel Onder 23 kopen. Wie neemt dit Ajax bij de hand als het tegen zit? Berghuis? Klaassen? Brobbey? Zeg het maar, je schaapt zoals velen achter Sven aan zonder zelf kritisch te kijken naar wat er gebeurd. Een en al moneyball beleid - maar goed beantwoord de gestelde vragen zodat we inhoudelijk kunnen gaan ipv wishful thinking en onderbuikgevoel.

4 augustus 2023 om 00:46

Uiteindelijk hebben deze spelers niet meer gebracht dan een derde plek, een neergang in europa en bijna alle toppers verloren. Is al eerder gebeurd, Bergkamp en Jonk die niks wonnen bij Ajax. Vervolgens een leegloop en door met jeigd......1995 winst CL met de perfecte trainer voor dat moment.een gymleraae ....louis genaamd. Nu ook gewoon lekker laten gaan die gasten. Zwaar cashen overall. Nieuw team met gastwn die er wel vol voor gaan. Sven .... bedankt kerel.

4 augustus 2023 om 01:20

Bergkamp en Jonk wonnen gewoon een Europa cup met Ajax.

4 augustus 2023 om 18:53

Het is idd moneyball.
Maar het eerste stuk was financieel op orde zijn.
Vanuit daar beginnen met bouwen.
Dat betekent dat als het fout gaat, geen man overboord is

Niet heel raar, maar er wordt vooral gekeken in Duitsland. Het is ook niet heel origineel en om nou blij te worden van een 2.Bundesliga speler, ik weet het niet zo.

3 augustus 2023 om 21:16

Aan de andere kant is het aantrekken van ‘grote’ namen vorig jaar niet perse geslaagd. En als dit een back up is voor weinig geld is dat prima toch?

3 augustus 2023 om 21:18

Klopt hoor, maar ik zou meer vanuit Zuid-Amerika willen zien.

3 augustus 2023 om 21:21

Een backup uit de 2e Liga halen? Dat moet je toch echt zelf kunnen opleiden?

3 augustus 2023 om 21:25

Kwam een Wieffer ook niet uit onze eigen 2e Liga?

3 augustus 2023 om 21:26

Tja die Zuid-Amerikaanse markt schijnen we helemaal kwijt te zijn, met het vertrek van Overmars en Veldmate. Zonde.

@BurdyM - Wat een open deur. Dan kan je dus nooit meer een back up kopen? Je ziet zelf toch ook dat Aertsen er op dit moment niet klaar voor is?

3 augustus 2023 om 21:42

Ja heel veel buitenlandse spelers, lijkt me toch niet wenselijk om veel verschillende voetbalculturen op te pakken zo laat in het seizoen

3 augustus 2023 om 22:03

Ja daarom heeft een Nederlandse club hem ook gehaald en geen buitenlandse club. Bovendien kostte die ook geen miljoenen.

3 augustus 2023 om 22:05

@MessiBazoer, zijn de zuid Amerikaanse markt niet kwijt. Het is nu niet het moment. Dergelijke spelers hebben meestal even nodig om te wennen aan land en klimaat. Daar is de ruimte niet voor..ajax moer nu een geraamte neerzetten en dan kunnen we in de winterstop voor tropische verassingen gaan.

Wel eens met dat open deuren geneuzel. Back ups moeten we zelf kunnen opleiden, maar dat wordt een beetje moeilijk als je zelf opgeleide verdedigers op steeds vroegere leeftijd worden weggekocht. Sterker nog. Een 17 jarige uit de opleiding stevent af op een basisplek. Dan is het niet heel raar dat je een back up moet aantrekken.

3 augustus 2023 om 22:06

@messibazoer,

Natuurlijk kun je wel een backup kopen. Maar het beleid van Ajax was altijd dat backups uit de eigen jeugd kwam en dat aankopen wat extra’s moesten toevoegen. Koop dan als backup een ervaren verdediger die al wat heeft laten zien. En niet een verdediger uit de middenmoot van de 2e Bundesliga die niet is gescout door de Duitse Bundesliga clubs.

3 augustus 2023 om 22:25

Messi vorig jaar werden er ook niet echte grote namen gehaald hè.
Vorig jaar werd er voornamelijk te veel betaald voor spelers.
Bassey en Bergwijn niet echt grote namen he. Bergwijn bankzitter en werd gehaald voor positie van je aanvoerder..
en ik vergeet brobbey waar veel voor betaald werd maar ook geen grote naam.
Dus voornamelijk heel veel betaald voor middelmaat

3 augustus 2023 om 21:18

Ik weet het ook niet.. Borges voor zoveel geld terwijl je Bergwijn hebt. 10mil voor een 2e keeper. Maatsen straks voor 20? miljoen. Nu deze gozer uit de 2eBundesliga. Het is nog vroeg en er kan nog steeds een hoop gebeuren, misschien heeft Mislintat echte diamanten ogen en worden al z’n transfers toppers. Ik kreeg er wat meer vertrouwen in een paar dagen geleden toen er opeens zoveel berichten uit de lucht vielen, maar wat er daadwerkelijk komt stemt me nog niet tevreden. Met in het achterhoofd nog de kans dat Alvarez (die ik zou houden en gebruiken als RCV) en Kudus vertrekken op het laatste moment moeten ze nu echt doorpakken. Ziyech koste wat het kost binnen halen, een echte concurrent voor Brobbey, links en rechtsback en dan ook nog èèn of twee RCVs en LCV’s. Mislintat is dus nog lang niet klaar.

3 augustus 2023 om 21:39

Ziyech moet je niet meer aan beginnen. Geen restwaarde meer, salarishuis hebben ze net ingeperkt. Ook heb je genoeg flankspelers.

3 augustus 2023 om 21:55

Ook jij ben het spoor bijster. RVC daar ligt Alvarez zijn kracht niet, dat heeft ie al.bewezen. Misschien voor een wissel of iets dergelijks, maar niet structureel.

Dat was ook de fout van Schreuder, iedereen uit zijn kracht halen en op diverse posities neerzetten.

3 augustus 2023 om 21:59

Maar de rvc is toch al vrij goed bezet met van halst en consorten? Wist niet dat daar nog iemand nodig was

3 augustus 2023 om 22:01

Ik ben het spoor bijster, maar jij wil Alvarez in de raad van commissarissen. Hij spreekt geen Nederlands en z’n Engels lijkt me ook niet goed genoeg. Ik heb het over Rechts Centraal in de verdediging. Dan heb je je voetballende verdediger. Met fatsoenlijke collega’s kan Alvarez echt wel CV spelen als hij blijft natuurlijk.

3 augustus 2023 om 22:17

@Mansje
Als je in de positie zit waar Ajax zich nu kn begeeft moet je investeren, in èèn of meerdere leiders. Dat Hakim dan geen reet waarde heeft boeit me niet. Misschien kan je hem zelfs nog aan Saudi Arabië verkopen over 2 of 3 jaar.

3 augustus 2023 om 22:36

Wat moet Alvarez in de Raad van Commissarissen van Ajax? Om zichzelf sneller te verkopen?

3 augustus 2023 om 21:18

Aanwinsten Van der Boomen, Tahirovic en Borges komen geen van allen uit Duitsland en/of de Bundesliga, en ook de hevig gelinkte targets Sutalo en Spertsyan niet. Dus nee, er wordt zeker niet alleen in Duitsland gekeken. Maar dat Mislintat als Duitser daar weet meer lijntjes heeft is ook weer niet gek natuurlijk. Ken deze speler overigens totaal niet maar in principe zijn er 2 rechter centrale verdedigers nodig want Aertsen is nog niet klaar voor Ajax 1 en zal zijn minuten bij Jong gaan maken. Kan wellicht een goedkope back-up zijn achter Sutalo als die deal inderdaad doorgaat.

3 augustus 2023 om 21:23

Helemaal waar, alleen zijn we natuurlijk wel verwend de laatste jaren onder Overmars: die haalde relatief goedkoop Zuid-Amerikaanse verrassingen en voor Ajaxbegrippen gevestigde namen uit topcompetities. En dat aangevuld met eigen talent was een gouden greep. Het kan succesvol worden wat Mislintat doet hoor, maar hij haalt niet bijster veel materiaal dat op het hoogste niveau heeft gespeeld.

3 augustus 2023 om 21:28

Ben bang dat met het vertrek van Veldmate de focus op Zuid - Amerika ook is vertrokken

3 augustus 2023 om 21:40

Met het weggaan van Overmars is de ondergang ingezet. Moet je kijken welke troep er aan transfers is binnengehaald sindsdien, werkelijk niet te geloven. En ja Overmars had ook missers, voor iedereen weer met dat flauwe rijtje mindere spelers aankomt om ik weet niet eens welk punt te maken.

3 augustus 2023 om 21:43

Doodzonde dat Ajax momenteel niks in Zuid Amerika lijkt te doen. Hadden in Véliz een fantastische jonge spits kunnen halen, maar die lijkt nu naar spurs te gaan voor 15 miljoen. Prestianni wil weg bij Velez na problemen met de harde kern en is een waanzinnig talent, maar lijkt nu hard op weg naar Benfica. Zeballos van Boca zou een goede versterking zijn die op beide vleugels uit de voeten kan, maar ook daar geen geruchten over. Net als Redondo die het heel goed doet bij Argentinos en een briljante voetballende vervanger van Alvarez zou kunnen zijn. Dan is er nog Montiel die weg moet/wil bij Sevilla vanwege financiële problemen en een zeer geschikte back zou zijn voor Ajax. Maar die is nu in gesprek met River Plate. Ik heb vertrouwen in Sven, maar in Argentinië lopen heel wat geschikte talenten voor Ajax rond

3 augustus 2023 om 22:52

Zaten aardige doorverkoop percentages op Neres en Antony en die hadden er bar weinig wedstrijden opzitten in het eerste in Brazilië. Dus hoezo vrij gevestigde namen?

3 augustus 2023 om 21:21

Mwah de competitie zou ik nou niet zo naar kijken. Arsenal haalde Martinelli ook uit de 3e of 4e competitie in Brazilie

3 augustus 2023 om 21:34

@myvision: Ja, want VD Boomen, Tahirovic, Borges en Sutalo komen ook allemaal vanuit een Duitse competitie...

En knap dat je deze speler nu al hebt afgeschreven zonder dat je hem waarschijnlijk ooit hebt zien spelen.

3 augustus 2023 om 21:53

Whut, waar schrijf ik hem af? Ik ben juist nooit voorbarig, ik zeg alleen dat ik niet weet of ik er blij van word.

3 augustus 2023 om 22:00

Je kent hem niet, ik ook niet. Maar waarop baseer je nu al dat je hier niet blij van wordt. Geef hem gewoon een kans en wacht lekker af. Dan zien we het zelf wel.

En met meester verkoper Mislintat kunnen we hem altijd nog wel met winst slijten als het niets blijkt te zijn.

3 augustus 2023 om 21:38

Haal dan mbuyamba voor 2,5. Jong Nederlands, echte verdediger. Brengt lengte mee, is aanvoerder bij volendam.

3 augustus 2023 om 22:02

@mansje: Die 2 centimeter zal inderdaad een hoop schelen. En ik schat Sankt Pauli toch iets hoger in dat FC Volendam.

3 augustus 2023 om 23:43

@myvision - Het is wel duidelijk dat Mislintat het vak niet echt in de vingers heeft. Dat wil niet gelijk zeggen dat hij niet kan slagen als TD bij Ajax, maar kijkend naar het feit dat hij al een netwerk zou moeten hebben, een scouting ter beschikking heeft en middelen heeft waar andere Td's maar wat graag mee zouden willen werken, oogt het allemaal nogal chaotisch en wanhopig. Het is wel duidelijk dat hij zonder plan begon en totaal geen overzicht had van wat te halen en waar. Als dat plan er wel was, is er in ieder geval geen touw aan vast te knopen.

4 augustus 2023 om 02:56

@myvision
Van alle aankopen tot nu toe komt er eentje uit Duitsland, er wordt dus weldegelijk verder gekeken dan Duitsland. Verder zijn ze ook nog met Zagreb aan het onderhandelen. Dus om te zeggen dat er vooral in Duitsland wordt gekeken vind ik een rare opmerking .

Oh god, weer een artikel dat Ajax iemand wil, in gesprek gaat of in gesprek wilt. Als dit allemaal doorging had Ajax al 20 nieuwe spelers

3 augustus 2023 om 21:11

Volgens mij is het hetzelfde voor de andere twee topclubs.. Feyenoord zou van Hooijdonk, Brenet, Hilgers, Zakharyan ofzo en weet ik het wie halen.. journalist zijn is tegenwoordig zo simpel

3 augustus 2023 om 21:13

Maar hoeveel mensen op Vz dan ook niet al hele ajax opstellingen maken, alsof het allemaal al rond is. En dan termen erbij zetten, het lek is boven met dit team. Mislintat verdiend een standbeeld etc

3 augustus 2023 om 21:22

Dan heb je toch echt een goede verbeelding hoor PirloTes want dat zeggen echt niet veel mensen... xD Het lek is nog verre van boven, er moet nog voldoende gebeuren bij Ajax en dat beaamt 99 procent van alle Ajacieden hier. Een standbeeld van Mislintat heeft echt letterlijk nog nooit iemand gezegd. Wel lekker makkelijk om zelf dingen te verzinnen en daar vervolgens op te hameren. De algemene tendens rondom Ajax is gemiddeld genomen hartstikke negatief, ook onder de eigen supporters. Dat zie jij ook wel als je niet zo selectief leest.

3 augustus 2023 om 21:22

Nou is Ajax ook simpelweg dicht bij de komst van bepaalde spelers (Sutalo, Spertsyan), dus opzich is het niet heel gek dat je dan gaat fantaseren hoe dat eruit zou kunnen gaan zien.

3 augustus 2023 om 21:14

Grappig hoe snel dat gaat. 2 dagen geleden had Ajax nog 0 nieuwe spelers gehad gezien het aantal artikelen en in 2 dagen zijn er ineens 20 spelers naar Ajax geschreven.

3 augustus 2023 om 21:36

Bovendien kan dit ook helemaal niet waar zijn. Mislintat is toch alleen maar op het trainingsveld te vinden????

Valt me wel op dat hij wel heel veel in de duitse markt zit. Die keeper van Eintracht, de Japanner, de spits van Stuttgart kwam langs en nu ook Medic van St Pauli. Allemaal toch geen wereldtoppers in de Bundesliga naar mijn idee.

3 augustus 2023 om 21:19

Het is natuurlijk de vraag of al die geruchten ook maar enigszins op waarheid berusten. Ik geloof in ieder geval heel weinig van de geruchten die op VZ voorbij komen, want ik denk dat zeker 80% een broodje aap is

3 augustus 2023 om 21:58

Inderdaad een speler van City Engeland en een speler uit de Franse competitie en nog een speler uit de Italiaanse competitie . Kijkt inderdaad veel naar de Duitse markt , klopt.

3 augustus 2023 om 23:46

Op zich niet vreemd natuurlijk. Het gros van z'n netwerk zal Duitsland betreffen. Wat mij vooral 'verbaast', is het gebrek aan een duidelijke visie en ik heb ook niet de indruk dat er nou zo'n goed doordacht plan aan vooraf gaat. Mislintat oogt als een kat in het nauw die rare sprongen maakt en hoopt dat het goed uitpakt. Het hoeft niet per se waar te zijn en het is veel te vroeg om conclusies te trekken, maar dat gevoel krijg ik er wel bij.

Dit is wel een beste verdediger! Die had ik graag bij een Bundesliga club gezien. En stiekem misschien wel bij ons, maar onbetaalbaar. Jammer dat het met Heidenheim niet is gelukt .

3 augustus 2023 om 21:18

Zou je dat wellicht kunnen onderbouwen? Het lijkt namelijk dat je de speler kent?

Ben vooral benieuwd naar de specifieke kwaliteiten van Medic!

3 augustus 2023 om 21:26

Ja ik ken de speler, ik volg al jaren de auto 1/2/3 Bundesliga. Absoluut fan van het Duits voetbal, maar deze jongen is een grote robuuste verdediger, lang en kopsterk. Geen verfijnende verdediger. Hij speelt voornamelijk rechts centraal. Pauli speelt vaak met 3 CV’s en 2 wingbacks. Werd de laatste tijd veel met Bundesliga clubs in verband gebracht, maar met Heidenheim is het op de klippen gelopen. Zag ook dat Stuttgart hem in de gaten hield als vervanger voor Mavro .Is daarnaast ook nog maar 24, dus zit nog wel rek in.

3 augustus 2023 om 21:35

Bedankt! Goede info. Zojuist was beelden bekeken en moet zeggen dat ik wel positief ben. Fysiek echt een beer en daarnaast ook een prima lange bal.

3 augustus 2023 om 21:45

This is Gelsen; groot en robuust. Een soort Bassey?

Komt allemaal goed kinderen! Tuurlijk willen we onze aankopen zsm zien, maar ik heb liever dat we geen paniekaankopen meer doen omdat iedereen de druk maar opvoert.

3 augustus 2023 om 21:10

Deels akkoord, maar het verbaasde me dat volgend weekend(!) al het nieuwe seizoen begint. Nieuwe spelers die nu nog moeten komen, gaan toch aantal wedstrijden missen. M.a.w, risico op puntenverlies

3 augustus 2023 om 21:14

Dat is waar, maar een seizoen duurt wel 34 wedstrijden. Als we deze week een goede CV presenteren dan moet het toch wel goed komen.

3 augustus 2023 om 21:16

Dat is inherent aan de eerste maand van de competitie gezien het systeem zo achterlijk is dat de window nog open is als de competitie gewoon gestart is. Want dat zorgde er in het verleden ook vaak zat voor dat je dat dat een sterkhouder zou blijven op het laatst nog werd verkocht.

Poeh! Belangrijk detail dat er staat “ook met Medic”. Dacht ff dat Sutalo niet meer zou komen. Satulo is echt onmisbaar wilt Ajax wat presteren dit seizoen..

3 augustus 2023 om 21:10

Mislintat heeft 2.5u gepraat en onderhandeld maar het bod 20m is resoluut afgewezen. Met de staart tussen de benen terug.
Er wordt tussen de 25m en de 30m verlangt

3 augustus 2023 om 21:15

Als je dan toch 20 bied, doe dan niet moeilijk en bied die 25 mil. Ze hebben Bassey voor bijna het zelfde bedrag verkocht, gewoon ff het geld verschuiven

3 augustus 2023 om 21:24

Is natuurlijk wel wat simpel gedacht Maurootje . Maar ik help het je hopen dat ze er nog 25 van maken (met eventueel bonussen oid)

3 augustus 2023 om 21:33

Ik hoop het niet! Borges is al een behoorlijke gok en zoals zelf aangeeft hebben we voor Bassey de hoofdprijs betaald. Daar hebben we het geluk gehad dat hij homegrown is en we hem hebben kunnen sluiten in de Prem. Dit geluk hebben we niet bij onze Kroatse vriend! Dan zie ik liever een Medic en Mbuyamba met Aertsen erachter.

3 augustus 2023 om 21:45

Trobiii als Sutalo een goed seizoen draait (en gezien zijn kwaliteiten acht ik die kans zeker aanwezig), verkoop je hem waarschijnlijk weer voor minstens 40mln door. 25 mln lijkt me ook de max, maar zou ik het wel voor doen denk ik.

3 augustus 2023 om 21:15

Hoe kan iemand onmisbaar zijn, als die nog geen wedstrijd voor Ajax heeft gespeeld. Men is weer lekker voorbarig hier.

3 augustus 2023 om 21:18

Directe kwaliteitsimpuls, weet jij ook. Speler die er direct staat, is onmisbaar voor dit Ajax momenteel.Ajax verdediging heeft OF pure kwaliteit nodig OF ervaring. Anders wordt het weer elke wedstrijd een tegen doelpunt, wat niet mag bij Ajax

3 augustus 2023 om 21:26

Daar ben ik het mee eens dat Ajax daar behoefte aan heeft, maar ik weet nog helemaal niet of Sutalo dat kan brengen.

3 augustus 2023 om 21:30

Ik ben er vrij zeker van. Hele sterke verdediger, al genoeg minuten in de benen, lang, goed aan de bal, sinds kort basispeler Kroatië. Beter verdediger kan Ajax niet halen, de betere zijn namelijk niet haalbaar en zo te lezen is Sutalo ook bijna niet haalbaar

3 augustus 2023 om 21:36

Dan ga ik af op jou expertise Maurootje en ben ik van goede hoop dat het goedkomt dit jaar met Ajax als Sutalo komt haha! En zal je natuurlijk ook de credits dan geven over een klein jaar.

Waarom kijken we niet wat breder dan alleen Duitsland? Kijk bijvoorbeeld naar transfervrije opties. Als Sutalo niet doorgaat kan je misschien ook wel voor Bonucci gaan zoals de Telegraaf dat aangaf. Gewoon op een 1 jarig contract binnenhalen en die 4-5 miljoen die je normaal aan een transfersom uitgeeft nu aan jaarsalaris aanbieden.

3 augustus 2023 om 21:20

Ajax is juist het salarishuis aan het inkrimpen. En Bonucci, een goede verdediger hoor, maar echt te oud

3 augustus 2023 om 21:32

Ervaring kan geen kwaad. Maar zie Bonucci ook de nodige fouten gaan maken, dus niet de meest geschikt Inderdaad.

24 jarige verdediger met een marktwaarde van 2 miljoen, die speelt in de 2e Bundesliga. Lijkt me geen aanwinst voor Ajax. Sterker nog, spelers als deze zijn niet de vijver waar Ajax in zou moeten vissen

3 augustus 2023 om 21:25

Ik hoop dat de scouts van Ajax wat verder kijken dan dit soort dingen

Weer een speler van een club die ergens onderin hangt, heb het idee dat Mislintat het niveau van de Eredivisie iets onderschat.. Als we meer dan 5m voor een backup uitgeven zijn we sowieso gestoord, dan maar wat extra bijleggen voor Sutalo.

3 augustus 2023 om 21:16



Sutalo is ook nog toptarget. Ze willen sowieso 2 centrale verdedigers halen. Dit is 1 van die extra opties, net als die Japanse jongen en Vitik.

Nog nooit van hem gehoord. Maar staat dus los van een eventuele komst van Sutalo. Ajax heeft sowieso twee centrale verdedigers nodig en dat zullen dan misschien Sutalo en Medic worden. Hij zal waarschijnlijk een stuk goedkoper zijn dan Ito, die waarschijnlijk 15 miljoen of meer moet gaan kosten en dat vind ik toch veel te duur voor een speler die kans heeft op de bank te belanden.

Heb ondertussen het een en ander opgezocht over Medic en was de afgelopen seizoenen vaste basisspeler. Is iemand die lang is met z'n 1,93m en ook goed in de lucht is. Voetballend is hij ook wel oké, kan met ruimte in zijn rug spelen.

Zijn contract loopt dus volgend jaar af zoals in de tekst staat, dus zal niet mega duur zijn zoals Ito verwacht ik.

3 augustus 2023 om 21:12

+ zijn marktwaarde is 2,3 miljoen. Zal dus zoiets ook we kosten en een niet enorm hoog salaris

3 augustus 2023 om 21:26

Ito lijkt me meer als optie voor LCV en dan Hato op linksback? Althans ik denk dat dat het idee is als Ito gehaald wordt.

3 augustus 2023 om 21:51

Hato wil ik het liefst centraal blijven zien. Speelde het afgelopen seizoen weleens als linksback, maar vond hem in het centrum een stuk beter en heeft daar ook een hoger potentieel. Ito kan ook als linker centrale verdediger spelen maar ook als linksback en hij is voetballend goed, verdedigend heel solide en kan met ruimte in zijn rug spelen. Maar ik zou op dit moment eerder de voorkeur geven aan Hato dan dik 15 miljoen neerleggen voor Ito waarbij dan of Ito, of Hato op de bank belandt of 1 van hun 2 op linksback komt te staan en voor beide vind ik dat toch te riskant omdat je naar mijn mening hun potentieel niet benut.

Dan heb ik liever een goedkopere optie. En ik lees net dat Bayer Leverkusen zich ook heeft gemeld voor Sutalo en dat niet uitgesloten moet worden dat Leipzig zich ook zal mengen nu Gvardiol is vertrokken. Ajax heeft blijkbaar 23 miljoen geboden en dat is wederom afgewezen, ik zou nu gewoon doorschakelen.

Misschien kan zelfs Medic nu gewoon eerste keus worden in plaats van Sutalo, al zal je dan nog steeds een extra cv moeten halen. Ondertussen heb ik meerdere beelden van hem bekeken en opgezocht en is voetballend prima. Lijkt op de eerste meters niet heel snel, maar is toch vrij snel, heeft goede tackles, in de lucht sterk en doet mij qua type een beetje denken aan Toby Alderweireld.

Hij is niet exact hetzelfde zoals Alderweireld bij Ajax, maar ongeveer hetzelfde type zoals hij bij Ajax was. Heeft een hard en goed afstandsschot in zijn benen en heeft ook een hele goede crosspass in zijn benen over tientallen meters, zoals Alderweireld ook deed. En inmiddels heeft Medic ook al wat ervaring opgebouwd en zal ongetwijfeld een heel stuk goedkoper zijn dan Sutalo en Ito.

In tegenstelling tot Ito is Medic een rechtsbenige verdediger, waar Ito linksbenig is. En natuurlijk zal het niet heel aansprekend zijn om een 24-jarige (wordt in september 25) uit de Bundesliga 2 te halen, maar lijkt mij gewoon een prima aanwinst en iemand die ook wat langer bij Ajax zal blijven.

Ramaj
Rensch
Medic
Hato
Aankoop
vd.Boomen
Tahirovic
Borges
Spertsyan
Bergwijn
Brobbey
3 augustus 2023 om 21:36

Wellicht wordt het de Lodeiro van Satulo

3 augustus 2023 om 22:20

of die Colombiaan voor Sanchez

Niet zo wanhopig allemaal, de bundesliga 2 is een prima competitie. Het gaat natuurlijk een backup speler en zal niet meer dan 2/3 miljoen kosten. Is een 24 jarige jongen die nog door kan ontwikkelen. We haalden tot 2/3 jaar geleden ook ieder seizoen voor dat soort bedragen spelers uit afrikaanse en zuid amerikaanse competities. Dan blinken er een paar uit.

3 augustus 2023 om 21:23

Dat dacht ik ook van een reserve keeper van Frankfurt, maar hier gaan ze 10 miljoen voor betalen. Wat een wanbeleid

Het beest is in Amsterdam eindelijk de kooi uit. In rap tempo de een na de andere transfer, onderhandeling of bod. Of het versterkingen zijn of niet, als fan is dit wat je wil lezen. AZ heeft wederom een uitstekende transferperiode achter de rug. Feyenoord ook actief bezig, al kan daar nog veel getouwtrek ontstaan. Ajax is inmiddels ook zeer actief. Dan blijft het als PSV supporter zuur om zo weinig activiteit te zien. Zelfs Jong PSV is nauwelijks versterkt met potentiële toppers. Kan niet anders dan dat de schatkist in Eindhoven zo goed als leeg is.

Een van de opties voor backup rcv naar het schijnt. Sutalo is target nummer 1 op rcv nog altijd!

Je vraagt je echt af wie er beleid voert bij ajax? Dit is toch geen speler voor ajax? Dan ga je deze houthakker halen terwijl je de afgelopen seizoenen een Schuurs en een Botman hebt laten gaan omdat ze blijkbaar niet met ruimte in hun rug konden spelen.

Dalijk nog even de de targetman van Greuter Furth en de spelmaker van Darmstad, en het draait weer.

Even serieus, Hancko, Trauner, Aursnes en Pedersen waren voor mij ook totaal onbekend, en klonken nou niet echt als Braziliaanse samba voetballers, maar uiteindelijk allemaal toppers, dus ik laat me graag verrassen door Mislintat.

Volgens het Mislintat algoritme verwacht ik een bod van 20 miljoen dan.

Bod van 23 miljoen voor Sutalo schijnt afgewezen te zijn. Zagreb gaat voor de hoofdprijs, Leverkusen lijkt ook in de race te zijn volgens de geruchtenmolen.

Herr Sven heeft z'n verlanglijstje van Stuttgart erbij gepakt, Ajax is wel een niveautje hoger normaal gesproken. Laten we nou niet voor dit kaliber gaan, of dit moet echt een moneyball-speler zijn. Beter dan Aertssen zal ie vast wel zijn, mocht ie komen hoop ik dat ie beter is dan Gooijer in ieder geval.

2. Bundesliga en 3. Liga zijn bij mij in Polen live.

Niveau daargelaten, maar Medic is wel een hele aggressieve houthakker hoor, niet je verfijnde Ajax verdediger. Niet het type dat je bij Ajax zou denken, maar wel een type dat Ajax op dit moment mist: type niet lullen, maar poetsen-karakter wat je eerder met Utrecht of Feyenoord associeert.

Dit zijn toch geen hele goede spelers lijkt me! Uit de tweede Bundesliga? Is dat het niveau dat we nu gaan nastreven?

Nou opzich we aardig dat we weer voor lange verdedigers gaan die ook een beetje kunnen koppen, dat hebben we afgelopen seizoen zwaar gemist. Werden altijd geslacht door type Luuk de Jong bij hoge voorzetten. Timber, Rench en Wijndal allemaal matige koppers.

3 augustus 2023 om 22:48

Alsjeblieft een verdediger die Luuk de Jong bij elk luchtduel aanpakt, dat zou nog eens een verademing zijn.

Ik was aan het kijken op Transfermarkt en ik wist echt niet wat ik zag. Hij kan centraal achterin spelen (links en rechts), als verdedigende middenvelder en als SPITS! Wat??? Spits.. hahaha. Hij is lang, dus pinchhitter denk ik. Maar dat is echt voor het eerst dat ik dat zie.

Vroeger hadden we ook nooit van chivu en grygera gehoord waren uiteindelijk ook toppers

Hoppakeee een echte klapper van St. Pauli. Nee geen idee wie deze jongen is. Back up rcv kan in ieder geval geen kwaad, profiel is goed of hij kan voetballen dat zullen we vanzelf zien.

Dit klinkt een beetje als een Football Manager aankoop, waar je voor een koopje een potentiele topspeler op de kopt tikt.

Hij zal waarschijnlijk iig z'n fysiek wel op orde hebben, na 2 seizoenen Bundesliga 2.

Maar goed, ik verwacht dat dit een aankoop voor de breedte is.

Ken deze speler niet, maar Mbuamba van Volendam zou meer mijn voorkeur hebben als extra CV.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren