Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax moet vanwege interesse Barcelona blijven vrezen voor transfer’

Laatste update:

Ajax lijkt nog altijd rekening te moeten houden met een vertrek van Davinson Sánchez. Hoewel de centrale verdediger heeft aangegeven niet weg te willen, blijft hij volgens Mundo Deportivo hoog op de verlanglijst van Barcelona staan.

/

De Colombiaan is niet de enige kandidaat, want ook ploeggenoot Matthijs de Ligt, Lucas Hernández (Atlético Madrid) en Yerry Mina (Palmeiras) zijn in beeld bij de club van trainer Luis Enrique. De twintigjarige Sánchez kon in de zomer overigens al naar Catalonië verhuizen, maar zag het niet zitten om in het tweede elftal van Barcelona te moeten beginnen.

Sánchez speelde tot dusverre 21 officiële wedstrijden voor Ajax. Daarin kwam hij tot drie doelpunten en één assist.

Denk jij dat Davinson Sánchez volgend seizoen nog voor Ajax speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat ben ik toch blij met deze man achterin! Heeft zich vrijwel moeiteloos aangepast en heeft ook een zeer goede mentaliteit! Zeer leuke jongen ook als je hem ziet bij bijv. Ajax tv, zeer spontaan net als Cassiera overigens. Hoop dan ook dat hij nog 1 á 2 jaar bij ons te bewonderen is, en zo niet dan alleen laten gaan voor een bedrag boven de 25 mil.

31 december 2016 om 00:54

40 mio ? Dan zal hij inderdaad bij Ajax blijven. Sommigen in Nederland beseffen blijkbaar nog altijd niet dat zo een bedragen niet betaald worden voor spelers die het goed doen in een B-competitie. Sorry hoor, maar dat is de eredivisie maar.

31 december 2016 om 01:07

Heeft niks met besef in Nederland te maken. Sanchez speelt nog maar een half jaar bij Ajax en ligt tot medio 2021 vast! Als Barcelona geen geduld heeft, prima, maar dan betalen ze maar lekker 10miljoen per contractjaar dat hij vastligt bij Ajax. En dat is dus 45miljoen. Misschien is hij het niet waard, maar Ajax kan hem nu absoluut niet laten gaan natuurlijk.

31 december 2016 om 01:10

Ajax wilt niet verkopen en Sanchez staat nog 4.5 jaar onder contract. Als Barca hem wilt, zullen ze met idioot hoge en niet te weigeren bedragen aan moeten komen.

31 december 2016 om 01:48

Op langere termijn zal die handelswijze nefast voor Ajax zijn. Een aankomend talent zal dan niet meer voor Ajax kiezen wanneer ze een buiten-proportionele prijs er op zetten. Die jongens zien Ajax als een tussenfase en tekenen tot 2021 om in 2019 of zoiets te kunnen vertrekken.

In 2017 moet er dan inderdaad meer betaald worden maar 40 mio ? Als je nou zou zeggen 5 mio per contractjaar en dus iets van 25 mio, nog altijd belachelijk veel voor een verdediger die het tot nog toe alleen maar laten zien heeft in Colombia en in Nederland...

Zoals gezegd : als er echt 40 mio gevraagd wordt, dan gaan toekomende talenten wel langs pakweg Belgie of Denemarken passeren want uit Nederland raken ze niet weg om in de voor hen droomcompetitie te belanden.

Ajax mag dus zeker 40 of zelfs 50 mio vragen, op langere termijn gaat zo een talent dan zelfs niet meer passeren in Nederland, dan kiezen ze voor een andere Europese B-competitie, eentje waar geen ridicule prijzen worden gevraagd als de top passeert.

31 december 2016 om 02:08

Je maakt alleen een grote fout Joris. Juist de grote clubs zijn er schuldig aan dat dit soort prijzen nu 'normaal' zijn. Milik ging ook weg voor 32 miljoen. Depay voor 35 miljoen. Martial had nog nooit iemand van gehoord. Ging weg voor 80(!!) miljoen. Vele clausules in de NOS liga zijn zo bepaald dat een spelers pas weg mag voor 40 a 50 miljoen en de grote clubs zijn gek genoeg om het te betalen.

Ajax kan prima deze vraagprijs hanteren. Geen enkel probleem.

31 december 2016 om 02:21

Je zegt het letterlijk zelf, ze komen als tussenstap naar nederland en tekenen tot 2021 om in 2019 te vertrekken. Het is nu 2016(2017). Dus waarom niet zo'n bedrag vragen. In 2019 is die stuk minder waard, mits die nog beter wordt. En waarom zouden spelers niet voor ajax kiezen, als ze weten dat clubs als barcelona, tottenham, united er komen scouten. Lijkt me prima beleid.

31 december 2016 om 02:49

Het is precies andersom, juist door markt conforme bedragen te betalen die clubs als Porto al jaren ontvangen i.p.v. je met een fooi te laten afschepen, kan Ajax op termijn doorgroeien naar een sub topper in Europa.

Talent kiest niet voor andere competities, in andere competities krijgen ze helemaal geen kans om door te breken. Dat was zelfs de reden dat deze jongen iet naar Barcda wilde gaan. Gewoon eerst een paar jaar bij Ajax presteren en dan hogerop, dat is zijn plan. Net zoals de keeper van Ajax bij Barca wegging omdat hij wil spelen.

En talent is niet dom, ze hebben een contract getekend voor de periode dat ze bij Ajax willen spelen. Door niet te verlengen zal Ajax ze vanzelf verkopen als de tijd rijp is maar niet na zes maanden.

31 december 2016 om 09:27

Wat een onzin verhaal ondanks alle haat en Jaloezie hier is Ajax nog steeds de club als je professioneel voetbal wil spelen.
Dat maakt echt geen verschil als Ajax hogere prijzen vraagt JorisDR.
Geen club in europa levert meer professionele spelers dan Ajax.

31 december 2016 om 11:25

@joris

Ndidi is bij Genk vertrokken voor 17.6 miljoen euro, had een contract tot 2020.

En wanneer er meerdere clubs interesse hebben, wat sowieso het geval zal zijn bij Sanchez dan gaat de prijs ook op een zeker hoog niveau blijven zitten.

31 december 2016 om 12:02

@kennytete cement tussen de stenen? Hij is de stenen en hij is het cement en bouwt in zijn eentje een muur achterin! En als hij het op zijn heupen krijgt rijdt hij zelf de bus naar voren en scoort zelf! Wat een krachtpatser is dit!
Hopen dat hij nooit een grote knie blessure krijgt, anders is hij de nieuwe Stam, Alex, Ramos, Materazzi, etc.

1 januari 2017 om 14:35

Als hij een grote knieblessure krijgt is hij de nieuwe stam?

31 december 2016 om 12:25

Inderdaad gewoon de jackpot vragen. Heeft nog een langdurig contract en is enorm belangrijk voor ons.

Maar hoezo krijgen we met Tete 5 a 6 minder tegendoelpunten? Ik kan me over de 2e helft van vorig seizoen en de 1e helft van dit seizoen weinig doelpunten herinneren waar Veltman persoonlijk verantwoordelijk voor was. Jij wel?
Overigens ga je er dan waarschijnlijk van uit dat Veltman veranwoordelijk is voor 8 a 9 tegendoelpunten of ging jij ervan uit dat Tete volledig foutloos is/was?

Ook was Tete in de veel wedstrijden dit seizoen erg zwak. 2 bekerwedstrijden (amateurs + JL club) + Rostov erg zwak.

Ik vind Tete een goede back, maar we moeten ook niet overdrijven. Hij moet erg veel corrigeren met zijn tackles. Op het gebied van tackles vind ik hem overigens wel 1 vande beste die ik ooit heb gezien. Maar ik vind Tete op dit moment net zoals Veltman nog geen complete back. En beide zijn niet foutloos. Ik vind Veltman situaties vaak beter inschatten waardoor verdedigende taken er simpeler uitzien en Tete vaker defensief moet corrigeren wat hem 9/10 goed lukt en dat maakt dan indruk op mensen. Maar trainers kijken ook verder dan de actie zelf.
Op het gebeid van aanvallen vind ik beide backs (nog) niet goed genoeg. Veltman zou ik een 5,5 a 6 geven en Tete 4 a 5. Ik begrijp daarom de keuze van Bosz wel, aangezien de backs van Ajax in de ED vooral bezig zijn met het aanvallen.

3 doelpunten en 1 assist in 21 duels...lang niet gek voor een CV in z'n eerste seizoenshelft. Barca mag over anderhalf jaar weer aankloppen vind ik trouwens!

31 december 2016 om 01:01

Is inderdaad niet slecht, maar zijn belangrijkste taak is toch echt achterin en dat doet hij in het algemeen prima

Als ajax zo een belangrijke schakel in de winterstop verkopen dan gooien ze naar mijn idee de landstitel weg. Ik snap dat Ajax tot een bepaald bedrag kan weigeren, maar ook al wordt er 40 mil geboden, dan is het een ingecalculeerde keuze dat ze daarmee de landstitel op het spel zetten.

Ajacieden hoeven zich vooralsnog weinig zorgen te maken; als er al een centrale verdediger wordt aangetrokken, zal dat pas komende zomer zijn. En ondanks dat Davinson Sanchez zonder twijfel gescout wordt, zijn er ook nog andere kandidaten. Yerry Mina is in beeld (en de club heeft al een eerste optie), maar ook Dayotchanculle Upamecano van Salzburg is serieus in beeld. Marlon Santos wordt definitief overgenomen, dus weet niet of Davinson Sanchez wel behoefte heeft om naar Barcelona te vertrekken (maar denk ook niet dat Barcelona voor hem zal gaan komende zomer). Waanzinnige verdediger natuurlijk, maar dat is Marlon Santos ook. Die twee zijn van een soortgelijk niveau, dus het maakt op zich weinig uit welke van de twee je in huis hebt. Denk dat Dayotchanculle Upamecano misschien de meest passende oplossing zou zijn. Kan je nu nog stallen in het B-elftal, heeft ervaring onder Oscar Garcia met de speelstijl van Barcelona en is talentvol genoeg om snel door te stromen naar het eerste.

Davinson Sanchez hoeft z'n debuut overigens in de Colombiaanse ploeg niet meer te maken @voetbalzone.
Dat heeft hij gedaan in de verloren wedstrijd pas geleden tegen Argentiniã«

Btw ik verwacht niet dat hij weg gaat omdat hij zelf aangegeven heeft nog veel te moeten leren in Europa.

Als Sanchez naar Barca wil dan zou het pas eind van dit seizoen zijn. Maar hopelijk blijft hij nog jaren voor Ajax spelen.

Ik begrijp de titel niet. Hoe kan Ajax vrezen voor een transfer als Ajax 1 van de 3 partijen is bij een mogelijke transfer. En wel de partij die de prijs bepaald gezien hij net bij Ajax heeft getekend. Dan krijgt Ajax of de absolute hoofdprijs of Sanchez blijft. Dat laatste lijkt het aannemelijkste gezien hij afgelopen zomer zeer bewust voor Ajax koos.

Misschien op termijn maar tegen PSV verloor hij te veel duels van Ldj. Zeker de beste aankoop van de eredivisie maar moet zich gewoon nog ontwikkelen

31 december 2016 om 01:41

Vind Jorgensen misschien wel een betere aankoop van de eredivisie

31 december 2016 om 12:35

Een centrale verdediger met een centrale spits vallen niet te vergelijken wie er een betere aankoop is.

Sachez samen met Jorgensen de aankopen van het seizoen van de topclubs in Nederland. We kunnen ngo wel wat op het gebied van scouting. Hopen dat Sachez een succes wordt want dan heeft de eredivisie meer aantrekkingskracht voor zulke ruwe diamanten.

Ajax hoeft deze winterstop niets te vrezen van Barcelona. Sã¡nchez blijft lekker bij Ajax.

Bij Ajax is hij op zijn plaats. Hij krijgt daar alle kansen om te spelen, sterker te worden en ervaring op te doen. Barcelona mag in de zomer van 2018 opnieuw aankloppen.

Daarentegen mogen Serero - Gudelj - Westerman - Dijks wel vertrekken. Dus, wie heeft er interesse ??

kunnen ze aardig wat neertellen Sanchez is iemand die we al jaren gemist hebben achterin is echt een beest ajax moet er alles aan doen om hem te behouden anders mag barca de hoofdprijs betalen

Ik vrees nergens voor. Ajax laat een van hun sterkste spelers niet zomaar vertrekken. Niet in januari en zeker niet een speler die pas een half jaar in Amsterdam speelt. Dat er interesse is weten we al sinds de zomer toen Sanchez al naar Barcelona kon gaan. Hij koos bewust voor Ajax dus het lijkt me niet logisch dat hij nu ineens op de bank in Barcelona wil gaan zitten. Speelminuten zijn gegarandeerd in de ArenA, niet in Camp Nou.

Grappemakers.... ligt vast tot 2021.
Begin maar vast te vullen die koffers met geld.

Dat zeiden ze van bazoer ook ooit, laat hem zich eerst een paar jaar bewijzen bij ajax en dan verder kijken.

Die jongen heeft in het verleden bewust gekozen voor Ajax. Die blijft nog anderhalve jaar en maakt die stap als hij zijn sporen heeft verdienf in de uefa cup.

Hij blijft nog wel een paar seizoenen bij Ajax. De vraagprijs voor Sanchez zal voor de meeste clubs te gortig zijn. Ik zie geen club voor hem 35-40 miljoen betalen.

Goeie verdediger moet zeker nog ff blijven. Kwam er maar een bod op Veltman begrijp niet waarom hij steeds opgesteld wordt net zoals viergever mag ook weg die twee zijn niet om aan te zien dan vindt ik dat er wel betere spelers zijn die op hun plek uit de voeten kunnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren