Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax, met scorende Siem de Jong en Carel Eiting, baalt van Jonas Arweiler

Laatste update:

In een besloten oefenwedstrijd hebben Ajax en FC Utrecht dinsdag met 3-3 gelijkgespeeld. De Amsterdammers speelden met een mix van spelers uit het eerste elftal en talenten; Siem de Jong, die sinds 15 april 2018 geen officiële wedstrijd meer speelde voor Ajax, was de aanvoerder. Namens FC Utrecht was Jonas Arweiler de grote man met drie doelpunten.

Omdat de interlandperiode gaande is, waren de internationals er niet bij. Behalve Siem de Jong speelden onder meer Zakaria Labyad, Perr Schuurs, Bruno Varela en Carel Eiting vanaf de aftrap bij Ajax. Ze kregen gezelschap van Liam van Gelderen, Dean Solomons, Nordin Musampa; Jasper ter Heide, Tunahan Tasci en Damjan Dostanic. Spelers als Hassane Bandé en zomeraanwinst Filip Frei vielen na de rust in.

Ajax kwam op voorsprong via Van Gelderen. De rechtsback werd weggestuurd door Tasci en vond in eerste instantie doelman Jord Ruigrok op zijn pad, maar was succesvol in de rebound. Eiting, die zijn rentree maakte na blessureleed, verdubbelde de marge na twintig minuten via de binnenkant van de paal. Arweiler repareerde de schade echter nog voor rust met een dubbelslag.

In het tweede bedrijf benutte De Jong een penalty voor Ajax, waarna Arweiler in de blessuretijd opnieuw toesloeg. Het duel werd afgewerkt op sportpark De Toekomst en was niet van tevoren aangekondigd; Ajax maakt pas na afloop melding van de uitslag en het wedstrijdverloop. FC Utrecht heeft de opstelling niet bekendgemaakt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ohja, Siem de Jong was er ook nog.

3 september 2019 om 21:06

Ja jammer dat feyenoord niet siem en labyad heeft overgenomen. Voor zo een club prima spelers.

Bande ja, hij is er nog. Hoeveel koste hij ook alweer. Tegen de 10miljoen geloof ik. En we hebben hem na die blessure tegen anderlecht nooit meer gezien.

3 september 2019 om 18:51

Hij heeft überhaupt zijn officiële debuut nog niet eens gemaakt.

3 september 2019 om 18:52

Ik zie hem altijd druk feesten na het winnen van een prijs. Hopelijk wordt hij nog fit, hele vervelende blessure.

3 september 2019 om 20:37

Ik zeg dat ook altijd tegen mijn vriendin. Stond overal vooraan tijdens elke huldiging terwijl hij nog geen minuut heeft gemaakt. Hopelijk dit seizoen fit en kan hij de concurrentie gaan kietelen.

3 september 2019 om 19:45

Omdat hij... een blessure had. Mind blown, I know

3 september 2019 om 22:16

8,25 miljoen

En gezien de ernst van de blessure is het niet vreemd dat we hem nog niet gezien hebben

Ben benieuwd of die Bandé er nog iets van kan. Is toch voor veel geld gehaald vorig jaar.

3 september 2019 om 21:07

ik gun hem.zo

Leuke titel voor die jongen die een hattrick maakt. Ik dacht dat hij iemand vol uit de wedstrijd getrapt had.

3 september 2019 om 18:55

Inderdaad aparte titel dit...

'jeugdspeler FC Utrecht bezorgd Ajax met hattrick gelijkspel in besloten oefenwedstrijd'

Journalistiek gezien vast niet perfect met alle tussenwoorden. maar al een stuk leuker dan zo graag Ajax in de titel te hebben dat er meteen een komma achter moet...

3 september 2019 om 19:21

'Jeugdspeler FC Utrecht dompelt Ajax in rouw'. Voila, zo moeilijk is het niet!

3 september 2019 om 19:27

Nou ja, in rouw zal ajax niet zijn hoor, het was 3-3!

3 september 2019 om 19:02

Alles voor de clicks, dus geld, tegenwoordig...

fijn dat ze ook de spelers van utrecht opnoemen....

3 september 2019 om 19:37

Er staat dat Utrecht de opstelling niet bekend heeft gemaakt. Hoe moeten ze dan de spelers noemen als ze geen namen hebben?

Het was beter geweest voor Siem de Jong om gewoon te vertrekken. Gezien zijn leeftijd is het wellicht interessant om eens flink te cashen en anders kan hij nog aardig van waarde zijn voor veel Eredivisie-clubs, al denk ik niet dat veel clubs hem kunnen betalen.

3 september 2019 om 20:18

Tsja, waarom vertrekken? Als je in Australië al niet voldoende indruk maakt, houd het wel even op met clubs van een bepaald niveau en ook clubs met veel geld zullen eerder kiezen voor andere opties.. Dan zou ik ook lekker in Nederland bij Ajax blijven. Je woont dicht bij familie, contract is waarschijnlijk prima, je staat onder contract bij je lievelingsclub en kan alvast veel leren over opleiden en het trainersvak.

3 september 2019 om 21:57

Ik denk dat hij momenteel liever vertrekt. Uiteindelijk zijn het randzaken en ik geloof niet dat hij blij is met het spelen in Jong Ajax. Dan zie ik 'm nog eerder een stap terug doen binnen de Eredivisie. Ik denk niet dat hij nu al van plan is te stoppen.

Mijn god he, er deed 2 clubs mee aan deze wedstrijd. het is echt heel naar om te lezen hoe ajax minded dit artikel is.
Arweiler heeft het geweldig gedaan en hij wordt als een boem man neer gezet, waar slaat dit op. VZ moet neutraal zijn en niet een Ajaxzone worden.

3 september 2019 om 19:39

Als je even nadenkt, zul je je realiseren dat dit artikel hoogstwaarschijnlijk overgenomen is van de Ajax-site. Het was immers een onaangekondigde wedstrijd (dus er was geen pers bij). En aangezien Utrecht de opstelling niet bekend heeft gemaakt, zijn de namen niet bekend.

3 september 2019 om 20:21

Snap niet zo goed waar je je druk om maakt, als Psv/nec fan zijnde...

4 september 2019 om 08:38

Heb je de text wel gelezen? Dan moet je toch hebben gelezen dat Utrecht niks gepubliceerd heeft dus ze hebben alleen wat Ajax aangeleverd heeft.

4 september 2019 om 17:03

lees de laatste zin van wat ik schrijf dan weet je precies waarom ik me hier aan erger

Als Siem de oude is kan hij zeer waardevol zijn. Ik hoop het, geen geweldenaar maar wel functioneel heel goed.

Kan Valentijntje even de Utrecht opstelling bij elkaar liegen?
Die man weet altijd alle ins en outs als het over Ajax gaat, toch ? Valentijntje ...ben je er nog ?
Of sta je eindelijk op non - actief ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren