Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax maakt indruk in Rotterdam: ‘Ze kunnen de Champions League winnen’

Laatste update:

Ajax plaatste zich afgelopen dinsdag ten koste van Juventus voor de halve finales van de Champions League en ook bij Feyenoord is men onder de indruk van die prestatie van de Amsterdammers. Giovanni van Bronckhorst geeft de aartsrivaal zelfs een goede kans om het toernooi te winnen.

Ajax stuit in de halve finales op Tottenham Hotspur, waarna in een mogelijke eindstrijd een duel wacht met de winnaar van het tweeluik tussen Barcelona en Liverpool. "Als je Juventus uitschakelt en je wint bij Real Madrid, hoef je voor niemand bang te zijn. Ja, ik geloof dat ze 'm kunnen winnen", laat de trainer van Feyenoord vrijdag desgevraagd weten aan Voetbal International.

"Zeker in de laatste fase van zo'n toernooi is alles mogelijk, dat zag je bij Manchester City - Tottenham Hotspur, een achtbaan van emoties met een rol voor de VAR", vervolgt Van Bronckhorst, refererend naar het krankzinnig verlopen kwartfinale-duel tussen de twee Engelse grootmachten. Een doelpunt van Tottenham-spits Fernando Llorente werd na raadpleging van de VAR toegekend, terwijl Manchester City in extremis juist beteuterd achterbleef, doordat een treffer van Raheem Sterling werd afgekeurd.

De beslissing van de KNVB om het speelschema op de schop te gooien om Ajax zo tegemoet te komen, is voor Van Bronckhorst dan ook geen issue. "Ik vind het knap en mooi wat Ajax laat zien. Het is voor clubs moeilijk zich te plaatsen voor de voorrondes en groepsfase van de Europa League, maar door Ajax wordt het wel iets makkelijker", stelt de oefenmeester.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat hij dit zegt en denkt.

Maar nu eerst Groningen!

19 april 2019 om 15:49

Blijft gek. Als hij dit in het begin van het seizoen had gezegd had hij enenkeltje dwangbuis gekregen...

19 april 2019 om 15:55

Feyenoord moet gewoon zijn meerdere in Ajax erkennen en daar zijn conclusies uit trekken. Dan kunnen ze daar ook wel weer wat opbouwen in plaats van te blijven hangen in dat kansloze anti-Ajax geneuzel.

19 april 2019 om 15:59

Ik zie jou meer bezig met anti-Feyenoordgeneuzel dan dat ik Feyenoorders zie schuimbekken over Ajax. Mag ik vragen wat jou zo stoort aan mijn club? Vanochtend noemde je veel Feyenoords al tokkies omdat ze tatoeages hebben, en nou kom je zonder enige aanleiding met zo'n uitspraak over anti-Ajax geneuzel? Waar komt dit precies vandaan?

Verder lijkt het me nogal wiedes dat Feyenoord als nummer 3 haar meerdere moet erkennen in de nummers 1 en 2.

19 april 2019 om 16:20

HijNiet! Ik zie dat je dhr.falcao al goed begint te kennen. Die man is altijd bezig om op Feyenoord af te geven. Kansloos gedoe.

19 april 2019 om 16:39

Haha. Ik heb juist een zwak voor Feyenoord maar vind het zo jammer dat ze zichzelf daar in mijn ogen telkens zelf in de voet schieten door meer met Ajax bezig te zijn dan met de ontwikkeling van hun eigen club. Doodzonde.

19 april 2019 om 16:44

Wil niet lullig doen, maar jij bent hier toch echt degene die zonder enige aanleiding een sneer uitdeelt. Het zou dit forum een stuk aangenamer maken als men hiermee op zou houden, waarvoor alvast dank!

Nu Ajax misschien wel de favoriet is tegen Tottenham ben ik benieuwd hoe ze daar mee opgaan. Je speelt natuurlijk vanuit een heel andere uitgangspositie. Ik schat de kansen vooraf op 50/50 zeker aangezien son en kane er niet bij zijn de 1e wedstrijd. Laten we het hopen met zijn alle. Zou toch te mooi zijn

19 april 2019 om 15:53

Waarom is Ajax de favoriet. Tottenham heeft nog steeds n veel groter budget, een veel bredere selectie, en spelers die Veel van zulke top wedstrijden per jaar spelen.

Maar we zijn nu in ieder geval wel af van t gezeur dat Ajax kansloos i s en weg getikt wordt

19 april 2019 om 16:14

Als je Real Madrid en Juventus met fantastisch spel de mat aftikt dan maakt dat je in de ogen van velen wel favoriet tegen een krakend Tottenham zonder Kane en Son.

Ik ben wat minder optimistisch en denk dat Tottenham uiteindelijk aan het langste eind gaat trekken. Tottenham 60/40 Ajax

19 april 2019 om 16:18

"waarom is Ajax favoriet"

Tottenham is niet van het kaliber Real of Juventus. Ajax krijgt in deze wedstrijden alle ruimte om te voetballen en dat kunnen ze beter dan Tottenham.
Met name in de rest verdediging geeft Tottenham veel ruimte weg en daar gaat Ajax zeker van profiteren.

Nederlandse clubs spelen ook vaak makkelijker tegen Engelse clubs dan tegen Spaanse of Italiaanse clubs.

De eerste wedstrijd 1-3 voor Ajax.

19 april 2019 om 16:35

60-40. Is gunstig 40 uitgoals🤣

19 april 2019 om 17:38

Net ofdat Ajax wel van het kaliber City en in mindere mate BVB is. Wat een waardeloos argument.

19 april 2019 om 19:47

Als je zo een wijze van Real en Juventus wint dan ben je dat inderdaad. BVB speelt na de winterstop gewoon waardeloos. En City verdedigde als kleuters tegen Tottenham.

19 april 2019 om 22:51

Als je het over het kaliber van een club hebt dan kun je er toch niet zomaar een wedstrijd uitpikken. Ik heb Ajax net zo goed belabberde wedstrijden zien spelen dit seizoen. Met jouw redenatie zou het dan toch ook niet zo'n prestatie zijn om van dit Real Madrid zijn?

19 april 2019 om 23:56

Tottenham tikte PSV redelijk weg in de groepsfase! Ze hebben een veel groter budget. Ze kopen al tijden de beste Ajax spelers en spelen het grotere regelmaat topwedstrijden.
Tuurlijk is Tottenham favoriet

Mooie reactie van Gio. Sowieso een hele nette man en ik ga zijn persoonlijkheid wel missen bij Feyenoord.

19 april 2019 om 16:07

Ik dus ook. Behalve dat hij Feyenoord de titel heeft bezorgd, vind ik hem altijd als een gentleman overkomen. Lijkt mij een heel sympathiek iemand.

19 april 2019 om 21:19

“Behalve dat hij Feyenoord de titel heeft bezorgd, vind ik hem altijd als een gentleman overkomen”

Kan je deze zin eend toelichten ? Ik heb hem een paar keer gelezen, maar snap hem oprecht niet.

19 april 2019 om 22:23

Ik heb me blijkbaar niet goed uitgedrukt. Mea culpa. Wat ik bedoelde is dat naast de sportieve prestaties bij Feyenoord (tijdens zijn periode als trainer), hij mij op persoonlijk vlak ook een sympathiek persoon lijkt. Een trainer kan successen boeken maar niet sympathiek overkomen. Gio heeft het allebei gedaan: Feyenoord successen bezorgd en hij lijkt mij sympathiek.

19 april 2019 om 22:24

Mourinho boekt successen maar lijkt mij niet sympathiek. Gio allebei. Zo bedoelde ik het dus.

Mooie woorden van Gio, thanks! Wat een spannend seizoen zeg..

Goh, en ik maar denken dat iedereen in Rotterdam schuimbekkend voor de tv zat dinsdagavond. Althans, dat is zoals veel forumleden hier Feyenoorders proberen af te schilderen heb ik gemerkt. Ook bij ons is er vanzelfsprekend veel waardering voor de prestaties in de CL.

19 april 2019 om 16:12

Net zoals er mensen zijn die veel waardering hebben voor de prestaties zijn er ook mensen die er totaal het tegenovergestelde van denken. Als ik gister de sociale media kanalen moest geloven dan is het woord knjb toch wel heel erg veel gevallen, het was zelfs op een moment trending. Als ze dan wat interviews afnemen in Rotterdam en je hoort dan het woord k**** joden, 020, neuzen 25x vallen dan ja, niet zo gek dat er dan op een begeven moment een bepaald beeld ontstaat. Je hebt nou eenmaal verschillende kanten en de negatieve blijven toch vaker hangen dan de rest. Het is zo agressief dat het er toch uitspringt en die gedachte blijft dan hangen. Overigens zijn er ook veel felicitaties etc. uitgesproken door een veelvoud, maar je hebt nou eenmaal verschillende mensen en meningen.

19 april 2019 om 16:56

Afgaande op de sociale media leven we in een land vol zwakzinnigen en betreffende de media heb ik zelf meermaals een roze microfoon onder mijn snufferd gekregen als ik op een vrije dag bij een training van Feyenoord ging kijken, maar was van mijn bijdrage 's avonds in de reportage niets te merken. Vrijwel de volledige aandacht gaat naar de gek aan wie iedereen zich dood ergert, de mensen die meer dan twee volzinnen foutloos kunnen formuleren worden consequent uit de montage geknipt. Helaas werkt dat zo.

19 april 2019 om 17:08

Eens, het zijn sensatiezoekers, ze willen scoren. Met een paar gekken scoor je altijd meer dan mensen die iets zinnigs vertellen want dat levert natuurlijk niet zoveel bekijks op. Het negatieve springt eruit en dat blijft hangen, hoe oneerlijk het ook is dat negatieve geluid gaat wel het land in. Dat is wat de mensen horen en hoe meer dat gebeurt hoe kleiner het positivisme wordt waardoor er alleen maar negativiteit ontstaat. Dan moet je natuurlijk niet iedereen over één kam scheren, maar als je die tegengeluiden amper hoort dan is de negatieve beeldvorming al compleet. Heel oneerlijk maar zoals je zegt, helaas werkt het wel zo.

19 april 2019 om 21:21

Als je het er mee eens bent en het onderkent, waarom doe je er dan aan mee?

Voel je je beter als je een ander kan kleineren?

19 april 2019 om 20:35

Ik ben het met je eens dat dat sneu is hoor, maar jij trekt het je wel heel erg aan. Zeker de derde reactie van je lees hierover. Neem deze tip van me aan, begin er niet aan. Welkom op het internet waar ook 12jarigen en klaplopers zich laten horen. Besteed er geen aandacht aan. Ontopic: mooi dat Gio dit zegt. Nu heel snel van die roze wolk af en op naar morgen.

Mooi van Gio dat hij vertrouwen in ons heeft om die Cup te winnen. Zegt genoeg dat er door onze rivalenstrijd, er ook wederzijds respect is.

19 april 2019 om 17:01

Ik saluut je Berserko. Is toch prachtig als een Nederlandse club zo succesvol is Europees. Als het nou Ajax, Psv of Feyenoord is. Het blijft een "soort van" Nederlands feestje. Als wij de CL winnen, zullen me fey vrienden mij standaard joinen in een feestje. En andersom idem dito.

Toch een vrij normale reactie van een voetballiefhebber. Ik heb als Ajacied ook onbeschaamd genoten van een Feyenoord dat in 2002 nog de laatste cup won in Europa. Ik vond dat oprecht een schitterend team met spelers als Van Persie, Ono, Kalou, Leonardo en van Hooijdonk. Verre van Ajax-spelers, maar het speelde met passie, techniek en was behoorlijk stabiel.

19 april 2019 om 16:18

En eh, niet te vergeten John Dahl Tomasson!! Dat was zeker niet de minste bij Feyenoord, al was de stempel die van Hooijdonk op de Uefa CUP drukte wel gigantisch.

19 april 2019 om 16:52

Ik was met name tevreden met de overtreding van Kohler (die zijn laatste pot speelde) op Tomasson. Rode kaart en een pingel. Toen dacht ik dat Feyenoord 'm ging pakken, want ondanks dat Feyenoord in de eigen Kuip speelde, was Dortmund vooraf de favoriet.

19 april 2019 om 16:58

Nu nog die andere 99% voetbalsupporters overtuigen en dan kunnen we stoppen met uitvakken, buscombis, dwanghekken, grachten en cameratoezicht. Gewoon met z'n allen genieten alsof voetbal maar een spelletje is tot ieders ontspanning en vermaak.

19 april 2019 om 17:04

Dortmund was de kampioen van Duitsland het kon eigenlijk niet dat we daarvan zouden winnen. Het beeld van de grote kleine held Chris Gyan die een kopduel van Jan Koller won zal me altijd bijblijven.

19 april 2019 om 16:19

"Geen idee hoe hij hem er vanaf deze positie in moet schieten... Zó dus ! Goede genade !"

Wat was van Hooijdonk toen legendarisch met zijn vrije trappen. Ongelooflijk.

Je schakelt inderdaad Real Madrid uit die de laatste vijf jaar vier keer de finale gehaald hebben. Vervolgens Juventus wat ook twee keer de finale haalde de laatste twee jaar. Het is compleet absurd, als je aan het begin van het seizoen zegt dat Ajax de halve finale CL gaat halen dan lachen ze je uit. Zeg je dat ze dat doet en ondertussen Juventus en Real Madrid uitschakelen dan komen ze je ophalen. Ongelooflijk dat je nu ook nog een zeer realistische kans hebt op de finale. Tottenham is een zeer sterk team maar zeker meer kans tegen hen als tegen City. Als je dan die finale ook zou halen wil je hem ook winnen, maar ach. Als je tegen Barcelona verliest dan denk ik niet dat iemand ook maar iets slechts over je kan zeggen.

Kijk. Zo kan het ook. Geen probleem maken en schreeuwen over competitie vervalsing. Maar gewoon begrip hebben voor de situatie, waar iedere Nederlandse club uiteindelijk profijt van heeft.

Enkele jaren geleden had Nederland nog 3 afgevaardigden in de CL, waarvan 2 rechtsreeks, kun je nagaan hoe ver we zijn afgezakt.

Laten we hopen dat Ajax de CL wint en ze alle steun verlenen.

"ik vind het knap en mooi wat Ajax laat zien. Het is voor clubs moeilijk zich te plaatsen voor de voorrondes en groepsfase van de Europa League, maar door Ajax wordt het wel iets makkelijker", stelt de oefenmeester."

Als je dit als Ajacied zou zeggen, dan moet je eens kijken wat voor een reacties je krijgt van enkele zoals: "moeten we Ajax nu op onze blote knieã«n danken" en "arrogantie".
Chique reactie van van Bronkhorst, maar ik ben niet anders gewent van deze heer.

19 april 2019 om 16:33

Dat is toch juist het hele punt van een compliment. Dat moet je niet aan jezelf uitdelen, maar van iemand anders krijgen.

19 april 2019 om 16:46

Ik ben het daar wel mee eens. Complimenten moet je krijgen, niet jezelf geven. Maar zoals gezegd, van Bronkhorst is nu eenmaal een gentleman en dat siert hem.

19 april 2019 om 16:50

Is zeker waar. Het zijn ook maar enkele mensen die zo reageren. Maar op topics over de verplaatsing van de Eredivisiewedstrijden ben ik reacties tegengekomen, die ik niet begrijp. Het gaat zich om het laatste gedeelte wat van Bronkhorst zegt. Als je dat als Ajacied zegt, ben je (de) Sjaak , terwijl dit eigenlijk een gegeven is.

19 april 2019 om 21:25

Berserko, er lopen meer imbecielen rond dan dat ervast zitten. Wees er op voorbereid dat nooit de volle 100% je het succes gunt. Of je nu Ajax, PSV, Feyenoord of wie ook bent. Als je dat accepteert, hoef je niet tegen de stroom in te roeien.

Om even aan te haken bij van Bronckhorst:

Ik heb verschillende spelers en mensen gehoord over de negatieve impact van Var. Dat er toch anders wordt gejuicht en een doelpunt anders wordt beleefd dan eerst. Ik moet eerlijk bekennen dat ik in tijden eigenlijk niet met zo veel spanning heb gezeten. Zoals dinsdag bij de eerste goal van Ronaldo en bij de goal van vd Beek. Bij de Spurs/city was deze spanning Bij de 4-3 nog groter. Je juicht misschien met iets meer onzekerheid, maar wow de momenten als een goal worden goedgekeurd of afgekeurd: die paar seconden maken je opeens toch wel jonger of ouder (afhankelijk of de beslissing in je voordeel valt haha).

19 april 2019 om 16:58

@regulator

ik weet niet wie dat zei maar ik vind die VAR geweldig. het systeem heeft af en toe nog wat kinderziektes zoals toen met Kimpembe tegen United en vorige week met Rose tegen City wat overduidelijk geen pingels waren, maar over het algemeen is het spel nu veel eerlijker dan voorheen.

zeker in de wedstrijden van Ajax tegen Juve en die laatste van Spurs tegen PSV heeft de VAR uitstekend gewerkt en is er niemand uitgeschakeld door arbitrale fouten waar een scheids nog wel eens de fout zou ingaan bij die aangeschoten hands van Blind, die vermeende handsbal van Llorente wat geen bewust hands was of die laatste buitenspelgoal van City

19 april 2019 om 17:06

Het systeem heeft geen kinderziektes, de mensen die het hanteren maken soms interpretatiefouten. Die hou je altijd, en al helemaal als het om vermeende handsballen als die van Kimpembe gaat.

Ajax heeft nog niet tegen een ploeg gespeeld zoals een Liverpool of Barcelona. Dit zijn gewoon de beste teams van Europa op dit moment.. Hoe ze Juve hebben uitgeschakeld is razend knap. Juve is geen voetballende team maar toch blijft het verdomd lastig om Juve uit te knikkeren. Voetbal blijft een rare sport en alles kan gebeuren. Ajax kan zomaar de finale winnen(dat zal ik wel gaaf vinden als Barca fan zijnde) Who knows... Liverpool en Barcelona kunnen nog een niveau hoger spelen. Ze houden nog een beetje in. Liverpool begint echt los te raken laatste weken. Bij Barca moet Valverde meer vertrouwen geven aan Dembele dat kan namelijk de X factor worden in de komende wedstrijden.

Mooie trend is er gaande. Mensen zijn supporter van hun club maar momenteel is iedereen fan van Ajax.

19 april 2019 om 18:28

Nee. Ik gun Ajax het op een na beste in Europa (blijft mooi als wij de laatste zijn met een Europese prijs) maar zondag vind ik het prima als Groningen ze pakt.

19 april 2019 om 21:27

Ik waardeer het en gun het wat ze nu laten zien, maar noem me svp geen fan.

Mooie trend is er gaande. Mensen zijn supporter van hun club maar momenteel is iedereen fan van Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren