Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax is een mooie club, de beste club ter wereld voor jonge spelers’

Laatste update:
/

Dejan Meleg kwam vorig seizoen in het nieuws, toen bleek dat Ajax hem graag wilde hebben. Zijn zaakwaarnemer had een zogeheten ‘wurgcontract’ met hem afgesloten, maar desondanks lukte het de Servische middenvelder om weg te gaan bij Vojvodina en naar Amsterdam te gaan. Hoewel hij nog wacht op een kans in het eerste, is Meleg blij dat hij nu bij Ajax zit.

De negentienjarige middenvelder speelt dit seizoen zijn wedstrijden in de Jupiler League, met Jong Ajax. Trainer Alfons Groenendijk stelde hem tien keer op in de basis en gunde hem vier invalbeurten: Meleg scoorde tot nu toe tegen Jong PSV (tweemaal) en Jong FC Volendam. Hij zegt het naar zijn zin te hebben in de hoofdstad. “Ajax is een mooie club, de beste club ter wereld voor jonge spelers.”

In gesprek met Ajax TV geeft Meleg ook aan dat de periode van gewenning er inmiddels wel op zit. Het begin was niet makkelijk, maar nu heeft het talent zijn draai gevonden. “Hoewel ik niet bij het eerste speel, doe ik mijn best om dingen te leren. Het gaat erom jezelf zo snel mogelijk aan te passen en in het eerste te komen. Daarvoor moet ik eerst goed spelen in Jong Ajax.”

Denk jij dat Dejan Meleg dit seizoen een kans krijgt bij het eerste?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd wat spelers als hij in de toekomst kunnen brengen. Zo te lezen is hij inmiddels 19 jaar oud, en dan neem ik aan dat hij in ieder geval volgend jaar toch wel zou mogen aansluiten bij het eerste elftal.

10 december 2013 om 14:40

Ik denk dat hij spoedig zijn wedstrijdjes mee zal pikken.
Leuke speler met potentie!

Ik ben ook benieuwd.
Er zitten toch aardig wat talentjes aan te komen.

Verder denk ik dat hij gelijk heeft.
Het is voor veel jeugdspelers heerlijk om bij Ajax te zitten.
Sowieso de opleiding waarvan het grootste percentage doorbreekt als profvoetballer (al dan niet ergens anders).

10 december 2013 om 14:51

Alleen dit soort jongens, wat maken die nou mee van de opleiding zelf? Ze worden allemaal gehaald als ze rond de 16 zijn.

10 december 2013 om 15:10

Want als je 16 bent kan je niets meer bijleren? Juist dan kom je in een belangrijke fase. Namelijk de doorstroming naar het eerste. Dat kan echt niet zomaar. Daar moet je goed in worden begeleid

10 december 2013 om 15:12

Je kan in 2a3 jaar heelveel leren jij denkt dat het allemaal aan komt waaien.

10 december 2013 om 15:17

Ajax herkent hun talent op die leeftijd (zo mooier zijn als ze dat eerder hadden gezien of de speler al in de eigen opleiding hadden), Ajax probeert ze dan in die laatste jaren waarin de spelers zich moeten ontwikkelen van junior naar senior de benodigde punten bij te leren. Het is dan inderdaad grotendeels geen eigen opleiding meer, maar Ajax probeert deze spelers dan nog zo te vormen dat deze spelers meer uit zichzelf kunnen halen en dat Ajax hier ook nog veel plezier van kan hebben. Het zou het mooiste zijn als dit spelers helemaal door Ajax zelf opgeleid zouden kunnen worden (vanaf een jaar of 10) maar blijkbaar lopen er niet genoeg jongens met deze (uitzonderlijke) kwaliteiten rond in de Ajax jeugd en trekken ze een x aantal van dit soort jongens aan.

10 december 2013 om 18:01

Ik vind dat hij best een logische vraag stelt. In de periode 6-16 jaar leer je voetballen, daarna ontwikkel je jezelf denk ik.

10 december 2013 om 17:53

Ik vindt het allemaal mooi, maar leiden ze niet al genoeg flankspelers op

Opnieuw een topper uit de jeugd van Ajax, verreweg de meest talentvolle jeugdopleiding van de wereld.

10 december 2013 om 14:33

Echte toppers zijn al doorgebroken in het eerste op 19-jarige leeftijd, Meleg is een non talent.

10 december 2013 om 16:35

Net als Veltman zeker, die inmiddels al 21 is? Wat een lulkoek zeg. Er zijn genoeg spelers die pas op hun 20ste of nog later doorbreken. Dit is echt een bewering die kant noch wal raakt.

10 december 2013 om 16:47

Nee Veltman is een verdediger, iedereen weet dat verdedigers later doorbreken dan aanvallers.

10 december 2013 om 16:50

Jack.... Als je geen verstand van voetbal hebt...... Zeg dan niks man!

10 december 2013 om 16:56

Pedro brak anders pas op zijn 22e door bij Barça hoor

10 december 2013 om 18:19

barca is wel wat anders dan ajax...

10 december 2013 om 18:42

Idd, maar de eerste elftal spelers en de talenten zijn relatief hetzelfde en dus zou het kunnen dat Meleg op 22 het niveau van Ajax heeft.

10 december 2013 om 21:00

Hij is ook pas vorig jaar gehaald, of denk je dat je meteen in het 1e speelt als je bij FC Knudde vandaan komt ergens in Servie.

11 december 2013 om 08:17

Dat zagen we na 90 min spelen 😉

10 december 2013 om 14:34

Hij is overgenomen ja , niet zelf opgeleid

10 december 2013 om 15:19

Dat vind ik als Ajaxcied zijnde ook. Hij had in z'n thuisland al wedstrijden in het 1e elftal gespeeld. Voor mij ben je eigen jeugd als je nog een jaar in de jeugd bij een club zit en nog niet in het 1e van je oude club hebt gespeeld. Zo zie ik Eriksen en Fischer als eigen jeugd, maar bijv Andersen en Meleg niet.

On: Ik dnek dat hij die gehele seizoen in JA blijft spelen en volgend jaar wat minuutjes zal maken in t 1e. Of heel misschien aan het eind van het seizoen nog 1 a 2 invalbeurtjes.

10 december 2013 om 15:59

Je bent zelf een Ajacied en dan schrijf je het nog verkeerd ook...

10 december 2013 om 16:10

Denen die naar Nederland gehaald worden om als jeugdspeler aan de gang te gaan bij Ajax en door te stromen naar het eerste vind ik niet dat je kan zeggen het 'eigen' jeugd betreft. Ook zij zijn al vroeg naar Nederland gehaald.

Je bent pas eigen jeugd als je gewoon in Nederland woont en de potentie hebt om profvoetballer te worden en al van jongs af aan door Ajax wordt gehaald bij amateurclubs in Nederland om bij Ajax vervolgens verder opgeleid en begeleid te worden.

10 december 2013 om 16:26

@idev

Het gaat er niet om wat jij vindt, maar wat de de uefa/fifa vinden. Die zeggen namelijk dat een speler 'eigen jeugd' is als deze voor zijn 21ste jaar 3 jaar bij een club speelt. Dus ook al zal jij het niet vinden is Eriksen eigen jeugd, en zullen zowel Fisher als Andersen, mits ze tot hun 21ste bij ajax blijven, als 'eigen jeugd' beschouwd worden in de ogen van uefa/fifa.

10 december 2013 om 14:34

Hij speelt dit jaar toch pas voor jong ajax ?

Vind het niet zo heel bijzonder. hij steekt er niet met kop en schouders bovenuit bij jong ajax. Vond bijvoorbeeld sana meer opvallen gisteren.

10 december 2013 om 15:09

@andrevdd

Meleg is echt een groter talent...hij heeft het inderdaad moeilijk gehad, maar deze jongen kan echt enorm goed ballen. Ik verwacht wel dat hij in de tweede seizoenshelft bij de selectie aan gaat sluiten. We zullen zien.

10 december 2013 om 15:37

Ja ik hoop het voor je

Maar we mogen best kritisch zijn he.. En tot nu toe vind ik hem nog niet heel bijzonder. Maar dat kan ineens veranderen.

Btw gisteren had ajax nog moeten winnen wat een blunder van die keeper zeg pfff.. zat er volgens mij gewoon in.

Tete viel me wel op. Bazoer komt er ook wel. Maar de rest weet ik nog zo net niet.

En denk dat jong psv het beter doet omdat deze spelers veel vaker samenspelen nu. Ik hoorde dat ajax de speler met de meeste wedstrijden pas 14 wedstrijden gespeeld heeft.

10 december 2013 om 14:35

Lees even beter en kijk goed!
Hij is vorig seizoen overgekomen van Vojvodina naar Ajax. Groot talent maar dat kwam niet uit de Toekomst.
Ajax hoeft hem alleen het systeem te leren en wedstrijdritme opdoen en dan kan het een topper worden, maar eerst zien dan geloven.

10 december 2013 om 14:37

Als Ajax hem dat niet leert wordt het niet de speler die hij kan zijn. Ajax haalt dus het beste uit zo'n jongen en zodoende kun je dat wel zien als product van de Toekomst.

10 december 2013 om 14:43

Geweldig. Een Psv fan die een Ajax fan uitlegt dat het weldegelijk een speler van onze opleiding is. Goed, hij kwam wat later, maar Ajax is erg goed in het laten ontwikkelen van talent.

10 december 2013 om 14:59

Ben je nou serieus??? Dat kan je geen eigen jeugd of product meer noemen. Een eigen product is een jongen die van begin wordt gevormd door een club. niet een jongen die op zijn 18e binnen komt en daar worden aanpassingen aan gedaan.
Vergelijk het met een normaal product. Als er een kleine aanpassing aan wordt gedaan aan een fiets door ene fietsenmaker is het niet opeens zijn eigen product. Misschien een rare vergelijking, maar gaat om het principe.

10 december 2013 om 15:06

Het zijn voornamelijk de buitenstaanders die over eigen jeugd beginnen te zeuren. De meeste Ajacieden hebben het over de jeugdopleiding. Die is beroemd. Talent weet zich bij Ajax prima te ontwikkelen vanwege de perfecte opleiding. Ook al ben je 17 jaar, je leert nog steeds verschrikkelijk veel bij Ajax.

10 december 2013 om 15:22

Als Meleg zou blijven voetballen bij zijn oude club of, ik noem maar wat, Inter of Manchester City, dan was de kans op slagen veel kleiner zijn vermoed ik.

En wat Arie Vink zegt, het zijn buitenstaanders die over de eigen jeugd beginnen. Sommige zijn vergeten dat er een revolutie nodig was om de structuur binnen Ajax op orde te stelen, lijkt me heel sterk dat Ajacieden dan gaat lopen pronken met hun jeugdopleiding als het jarenlang slecht ging.

Ik ben ook supporter van PSV maar in Amsterdam ligt waarschijnlijk de beste voetbalopleiding wereldwijd. Accepteer het.

10 december 2013 om 15:57

Als Meleg er in de toekomst er 30 inschiet en/of tig assists geeft zal het me aan mijn reet roesten wat voor naam je het geeft...

Ter vergelijking, die fiets waar je het over hebt, wordt je door die kleine aanpassing de winnaar van de tour de france dan prijst iedereen die fietsenmaker de hemel in... Daar gaat het uiteindelijk om...het Eindproduct!

10 december 2013 om 19:19

Of Meleg nou precies uit de eigen jeugd komt of niet valt over te praten. Ik vind het mooi dat je zegt dat je veel kan leren bij Ajax. Ik geloof dit uiteraard ook, maar is het niet beter voor deze jongen om nu al ervaring op te doen door verhuurd te worden aan clubs op een hoger niveau dan de jupiler league? De stap voor spelers van de Jupiler League naar de Eredivisie is toch nog groter dan de meesten denken. Afgezien van de clubs die promoveren, maken maar weinig spelers deze stap ieder jaar.

10 december 2013 om 14:35

Ik hoopte dat dit sarcasme was, maar toen zag ik je favoriete club; ajax, je meent dit serieus...;

10 december 2013 om 14:56

Lol.

Opzich zegt hij niets verkeeds. Ajax heeft toch een zeer talentvolle opleiding en deze man breekt als professional toch gewoon door bij Ajax? Dan mag je toch zeggen dat hij uit de Ajax jeugd komt?

Of hij helemaal is opgeleid door Ajax is een andere vraag.

10 december 2013 om 14:59

Ik doelde vooral op het feit dat hij Ajax de beste jeugdopleiding van de wereld noemt. Dat is namelijk niet waar.

Bovendien hebben ze best veel talenten op dit moment, maar ik vind het zo jammer dat er geen talenten a la van der Vaart en Sneijder meer zijn. Gewoon Nederlandse jongens die de top kunnen halen. Enige goede talent waarvan ik denk dat die de top haalt is Eriksen de afgelopen jaren. En Vertonghen uiteraard. Helaas leiden ze te weinig Nederlandse toppers op.

10 december 2013 om 15:17

Volgens mij was de jeugdopleiding dit kalender jaar wederom als meest succesvol verkozen. Dit is gebaseerd op het aantal spelers die op het hoogste niveau spelen @ Wilshere

10 december 2013 om 15:18

Ik denk dat er bij ajax nu uit de jeugd (echt uit de jeugd ) toch wel een paar potentieele toppers lopen : Klaassen, Blind, Veltman en Denswil.
Alle 4 nederlanders alle 4 veel potentie 2 al international.

10 december 2013 om 16:16

Wilshere

Je moet begrijpen dat Ajax haar eigen belang voorop stelt. Ajax wil groeien naar de Europese top en kan zich daarom niet bezig houden met dit soort dingen eromheen. Nationaliteit is dus niet van belang, kwaliteit, potentie en talent daarintegen wel. Dat is het belangrijkst bij het scouten en aantrekken van (jonge) spelers en daar focused Ajax zich dan ook op.

Ik durf te wedden dat Ajax dolgraag Nederlanders wil opleiden en laten doorbreken maar als die er niet zijn in Amsterdam of in Nederland dan moet Ajax wel buiten de grenzen gaan kijken.

Nederlanders komen na een tijdje vanzelf en er zal vast wel zeker een buitenlander tussen zitten. Ook toevallig dat de enige mensen die hier over 'klagen' niet-Ajacieden zijn. Ajax en de (meeste) fans hebben er dus weinig tot geen problemen mee.

10 december 2013 om 16:22

Dat begrijp ik inderdaad, en ik snap ook dat jullie dat niet boeit. Maar ik ben bang dat na van Persie en Robben niets meer doorbreekt tot dat niveau van de Nederlanders. Misschien Strootman... Ik hoop dat er na een tijdje een paar écht doorbreken of dat nu bij Ajax of PSV of Feyenoord is.

10 december 2013 om 20:59

Oke, wat dacht je van een klaasen? Praat er nu nog wel vroeg over, maar zijn ze al jaren enthousiast over. En let op er komen er nog meer. De B schijnt een hele goeie lichting te hebben.

Ot.

Wat heet eigen Jeugd???? Van der Sar is een product uit de jeugd opleiding van Ajax. Kwam ook met zijn 17e in de opleiding. Echte jonge talenten zijn er niet veel. Grote spelers worden pas op 16 17 jarige leeftijd ontdekt, komt meestal door de groei en ontwikkeling in de pubertijd. Dus als iemand van 16 17 jaar uit het buitenland komt, behoord hij wel degelijk tot de jeugd opleiding, voor welke club dan ook.

Veel voetballers ontwikkelen zich pas op 16 17 de jaar. Ik had bij mij in het team een jongen zitten, die bij de jeugd van Twente speelde en werd gezien als 1 van de grootste talenten van die club. Lichting cziommer. Heeft het niet gered, omdat hij bleef stil staan in ontwikkeling en te klein was. Dus vanaf 16e 17e is wel degelijk eigen jeugd.

10 december 2013 om 14:39

Ik begrijp de kaleneus wel. Meleg beschikt over bijzondere kwaliteiten die in de jeugdopleiding van PSV niet te zien zijn.

10 december 2013 om 14:44

Al die buitenlanders bij Ajax doen ons nationaal elftal ook niet goed. Laatste toppers die er vandaan komen: Eriksen, Suarez, Vertonghen zijn allemaal buitenlanders. Hopen dat ze een keertje weer het NLse elftal een dienst bewijzen bij Ajax.

10 december 2013 om 14:50

Ajax heeft met Cillessen, van Rhijn, Veltman, Denswill, Blind, Klaassen en de Jong anders genoeg spelers die nu of in de toekomst belangrijk kunnen zijn voor Oranje.

10 december 2013 om 14:51

Dat zegt meer over de andere clubs, zonder Ajax spelers is Oranje weinig succesvol...

10 december 2013 om 14:54

Fcutrecht volgt het voetbal blijkbaar niet, we leveren ook genoeg Nederlandse jongens af aan Oranje. Maar daarnaast is Ajax er natuurlijk niet voor Oranje, Ajax heeft zijn eigen doelen.

10 december 2013 om 14:56

Manonthemoon je ziet toch de laatste jaren het veranderen er zitten heel veel ex feyenoorders, of feyenoorders bij. Ook nog eens jeugdexponenten. Als Bruma, Rekik, Ake, Ebecilio

10 december 2013 om 15:45

Ja precies mijn punt, ik bedoel het niveau is toch ook gedaald?

Oranje, ook gewoon door de manier hoe heel Nederland (ook de Psv'ers en feyenoorders etc.) wil dat Oranje speelt is gewoon de manier hoe Ajax ook ongeveer speelt. Daarom is naar mijn mening Oranje minder als er niet tenminste enkele (oud)ajaciedn tussen lopen. Maar ja wilde dit eigenlijk niet uitleggen want nu ben ik vast weer arrogant

11 december 2013 om 02:25

Die jeugd opleiding is er voor Ajax niet voor het Nederlands elftal.

11 december 2013 om 10:03

Heel Nederland wil dat Oranje speelt is gewoon de manier hoe Ajax ook ongeveer speelt? Knap dat jij de mening weet van de Nederlanders!

10 december 2013 om 14:49

Beetje overdreven om dit een product uit de jeugd van Ajax te noemen. Deze kerel is op zijn 18e naar Amsterdam gehaald. Hij heeft dus zijn gehele "jeugd" bij een andere club doorgebracht

11 december 2013 om 02:28

De meeste mensen die dat roepen zijn anti ajacieden.En die mensen weten de regels kennelijk ook niet terug de boeken in knul.

10 december 2013 om 15:50

Hahaha, hoeveel kostte hij ook alweer.....

10 december 2013 om 16:55

Het is maar wat je jeugd noemt, maar goed. Spelers op hun 16e halen en dan op 19 jarige eigen jeugd noemen vind ik een beetje vaag, maar je zou vast heel objectief zijn aan je nickname te zien.

10 december 2013 om 19:04

Regels schrijven het nou eenmaal voor. Drie jaar voor je 21e jaar bij een club mag als eigen jeugd bestempeld worden. Accept it

10 december 2013 om 21:04

Dat komt, doordat veel jeugd spelers afhaken op hun 16e 17e en er juist veel opstaan na hun zeg maar 16e. Daarom is die regel tot 21 jaar ingesteld en dat is puur gebasseerd opd e ontwikkeling van een mens!!!! Kijk na van der Sar tot zijn 14e ofzo velt speler geweest en pas op 17e naar Ajax gehaald, maar dus wel degelijk goed opgeleid. Dus is geen specifieke leeftijd aan te geven.

Zal nog enige tijd nodig hebben om te rijpen. Laat aardige dingen zien, maar wisselt die nog te vaak af met mindere momenten.
Net zoals er met Fischer en Eriksen enzovoorts is gebeurd, gewoon lekker een tijdje bij Jong Ajax laten spelen en hem rustig aan brengen.

Daar zijn de meningen over verdeeld. Maar natuurlijk zegt hij dit. Hij speelt immers bij Ajax. Nonnieuws dit.

10 december 2013 om 14:34

De een beleefd het anders dan de andere, maar de jeugdopleiding van Ajax wordt natuurlijk al jaren geroemd. In maart dit jaar kwam zelf naar voren dat we de meest vruchtbare opleiding van Europa hadden. Of dat een vervolg gaat krijgen is natuurlijk maar de vraag, maar daar wordt hard aan gewerkt en de toekomst ziet er rooskleurig uit.

10 december 2013 om 15:41

Denk het wel Arie.

Dit jaar alweer klaasen veltman en denswil..
Volgend jaar misschien een minder jaar en weet ook niet wat er echt in de a jeugd rondloopt bij ajax

10 december 2013 om 15:42

De lichting 16/17 is genieten geblazen. Komt echt wel goed hoor.

10 december 2013 om 14:38

Dit is gewoon een interview die hij heeft gegeven op Ajax TV en daar maakt VZ vervolgens een heel artikel van. Daarentegen zegt hij verder niet veel verkeerd toch? Hoe je het ook went of keert, Ajax heeft een grote aantrekkingskracht op talenten uit minder ontwikkelde competities. De geschiedenis, recent en langer geleden, heeft al lang en breed bewezen dat de Ajax-school een uitstekend middel is om je door de ontwikkelen tot se (sub)top van Europa.

Edit: Typefout

Weet weinig over deze jongen, maar de wedstrijd die ik gezien heb (jong Psv) was fantastisch. Ben benieuwd of hij goed genoeg voor het 1e zal zijn.

Een speler van Ajax die tegen het officiele videokanaal van Ajax zegt dat Ajax de beste club voor jonge spelers is. Tja..

Onzinnig om dit te melden, natuurlijk vind hij dat, hij speelt er immers.
En nee, Ajax is zeker niet de mooiste club.

10 december 2013 om 14:36

Onzinnig om te melden dat je Ajax zeker niet de mooiste club vindt. Natuurlijk vind jij dit. Je bent immers fan van een andere Nederlandse club .

10 december 2013 om 14:36

Over onzinnige uitspraken gesproken. Je laatste zin moet je even aanpassen: Jij vindt Ajax niet de mooiste club.

10 december 2013 om 14:39

@ Arie Vink
Ik probeerde het een beetje uit, hoe het zou voelen om op die manier te oordelen. Het is wel lekker makkelijk Maar oké, je hebt gelijk.

11 december 2013 om 10:06

Correctie 99,9% vind Ajax niet de mooiste club, dus onzinnige uitspraak,

10 december 2013 om 14:45

@comred Je weet dat je nu onzin praat? Over wat de mooiste club is zal never nooit niet gezegt kunnen worden. Omdat een ajacied ajax de mooiste club vind, Een feyenoorder feyenoord de mooiste club vind etc etc etc.

Ieder zo zijn mening, zo zal aan je embleem te zien jij az de mooiste club vinden.

10 december 2013 om 16:56

Ik ben voor Psv, maar ik vind borussia dortmund de mooiste club ter wereld

10 december 2013 om 17:18

@psvwatcher -_- je snapt men punt xd

Daarom is het zo belangrijk dat je (vooral als Nederlands talent) doorbreekt in de Eredivisie. Je krijgt kansen om je te bewijzen in een prima klimaat. Zou graag zien dat spelers beseffen dat het geen enkele zin heeft om naar de jeugd van een buitenlandse club te gaan. Zelden wat goeds van gekomen.

Sinds wanneer zit Jong Volendam in de Jupiler L. ?

Ajax moet maar eens zien te stunten... Leuk al die jonge talentjes maar nou eens Europees resultaten neerzetten zoals BVB.. En niet als zwakste schakel gezien worden zoals elk jaar in de groepsfase etc.

10 december 2013 om 14:47

En steeds weer verassen...manu,man c dortmund en Barca waren gelukjes in jou ogen zeker..

10 december 2013 om 14:47

Dortmund is zeker een prachtig voorbeeld voor Ajax. Dortmund heeft in een paar seizoenen tijd een goed en hecht team kunnen smeden. Belangrijkste was dat er geen bepalende spelers vertrokken waardoor het team in tact bleef. Als Ajax er nou voor kan zorgen dat het team een paar seizoenen in tact blijft dan kunnen er hele mooie dingen gebeuren.

10 december 2013 om 15:21

Ja als Ajax nou in een grotere competitie speelde zoals de Bundesliga zou dat makkelijk kunnen je team in tact te houden! Hier kan Ajax zn spelers niet tevreden houden

10 december 2013 om 14:47

Misschien vind jij ajax persoonlijk de zwakste schakel in de groepsfase, maar dat zijn ze dus zeker niet.

de afgelopen jaren heeft ajax prima resultaten gehad tegen: Manchester City, Bvb, Barcelona, AC Milan, Real Madrid en zijn ze niet als laatste in de poule geeindigt.

10 december 2013 om 19:06

Zoals elk jaar de zwakste schakel? Volgens mij heeft Ajax al een aantal malen overwintert door 3e te worden in poule. Dat noem ik niet de zwakste schakel.

10 december 2013 om 19:37

Hopelijk lukt dat dit jaar al. Ik zie wel een stijgende lijn, talenten worden steeds beter. Als ajax het opgespaarde eigen vermogen straks gaat inzetten kunnen we misschien nog weer een stapje maken in bv. salarisschalen en daarmee het aantal jaar dat een talentvolle speler bij Ajax blijft verlengen.

Als Siem de Jong volgend seizoen vertrekt, dan zal hij er moeten staan. Staat hij er dan niet, dan weet ik niet of dit wel zo'n groot talent is. Hij is dan toch al bijna 20.

Dit seizoen gewoon de tijd geven om zich helemaal aan te passen en aan het spel en niveau wennen. Kwaliteiten heeft hij zeker, klasse spat er soms vanaf, maja voor het eerste moet hij wel eerst nadrukkelijker aanwezig zijn bij jong.

Laat ze in amsterdam nou alsjeblieft eens ophouden met die constante zelfverheerlijking. Vanwaar die behoefte om altijd maar te roepen dat je de beste, grootste, mooiste en sterkste bent? Is borstklopperij een onderdeel van het lespakket van de jeugdopleiding van ajax?

10 december 2013 om 15:07

Dat een speler van Ajax zoiets roept is niet zo gek. Dat de media het oppakt is omdat mensen zoals jij erop gaan reageren.

10 december 2013 om 15:17

Ik snap dat dit irritant is..we zitten gewoon vol van onze club, passie hartstocht..mooie club man.
Maar supporters zoeken elkaar nu eenmaal op, en als het goed gaat is alles extra goed, mooi en top. Als het minder gaat zie je ze ook minder...logisch gevolg van succes of geen succes..nu gaat het gewoon even lekker, het ene bericht na het andere..de Media vindt ajax ook een interessante club, het is een combinatie van alles bij elkaar..net als dat jij nu een post maakt en je lichtelijk irriteerd over het feit dat de ajacieden zo vol lof over hun club Ajax zijn.

10 december 2013 om 15:49

Het is Ajax en dit is gewoon voor Ajax TV voor de eigen supporters dus en dat hij deze mening heeft en dat met jullie word gedeeld ligt aan de media. Ajax is nou eenmaal het meest interessant, inderdaad omdat we de grootste zijn en momenteel ook weer de beste. Als het goed gaat met Ajax ja dan besteed de media er extra aandacht aan want dat levert op, als het slecht gaat met Ajax besteed de media er extra extra aandacht aan want dat levert nog meer op omdat er uiteindelijk heel veel mensen als jou zijn die zeuren, maar toch op vele topics van Ajax komen.

10 december 2013 om 16:56

Dat is nou precies het verschil met fey fans. Als het goed gaat zijn ze er en als het slecht gaat ook.

Maar ik wil geen wellus nietus spelletje uitlokken

10 december 2013 om 19:28

Haha, jij blij. Ik zou zeggen vier het.

10 december 2013 om 20:04

Wie heeft het over fans, er is sowieso geen welles/ nietes, want je leest niet eens goed! Ik heb het over de media...

Daarnaast het is ook gewoon bullshit trouwens je zogenaamde verschil, in de 7 jaar zonder titel is het aantal fans niet gedaald, doen alsof feyenoord zoveel betere supporters heeft is echt een zwakte bod zo van kijk dat hebben we tenminste iets..

10 december 2013 om 19:32

@ Superfnoord

Toepasselijke naam voor iemand die loopt te zeiken op de zelfverheerlijking van andere clubs. Als het nieuws je niet aanstaat lees het dan gewoon niet, heb je er ook geen last van. Bovendien snap ik sowieso niet waarom Feyenoorders zich zo druk maken om wat Ajacieden denken en/of zeggen. En om je vraag te beantwoorden, de bravoure behoord idd tot de Ajax cultuur.

10 december 2013 om 19:34

Nee maar is simpelweg de waarheid.. die jongen komt niet voor noppes naar Amsterdam dus dit kun je van tevoren bijna invullen.. Schijnbaar komen zijn verwachtingen overeen met de praktijk, niks met borstklopperij te maken.

Hoewel die jongen vooral slachtoffer is van dat wurgcontract vraag ik me toch af of je als club van het statuur Ajax zaken moet doen met zaakwaarnemers (mihael Stankovic o.a.) die zeer jonge spelers als lijfeigenen onder contract hebben staan. Aan de andere kant, in het moderne voetbal kan je ook weer niet al te ethisch correct zijn, want de concurrentie trekt zich er niks van aan en troeft je daarmee af.

Meleg heeft wel iets weg van Tadic. Redelijk snel, aardige techniek maar moet iets meer durf en lef tonen in duels. Dit jaar is een gewenningsjaar, ik verwacht dat hij volgend jaar zo nu en dan minuten gaat maken in Ajax 1.

Grappig dat sommige een 19 jarige al afschrijven.
Klaassen en Veltman breken toch nu ook pas door, die zijn de 20 en 21 gepasseerd

Is met veel bombarie uiteindelijk gehaald.

Dat hij kan voetballen staat buiten kijf. Maar of hij zich aan wil passen aan het Ajax-spel betwijfel ik. Ik voorzie een soort van Sulejmani (maar gelukkig véél goedkoper) !

10 december 2013 om 19:32

Op basis waarvan doe je deze uitspraken? Hartstikke jonge speler in een volledig nieuw land en bij een hele nieuwe club en speelwijze? Hij heeft absoluut talent dat zie je nu al in wedstrijden jong Ajax. Geef hem de tijd en oordeel dan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren