Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-fans mogen hopen op langer verblijf Kudus: Paquetá-deal geklapt

Laatste update:

Het lijkt er op dat Lucas Paquetá de overstap van West Ham United naar Manchester City toch niet gaat maken. Volgens de Italiaanse transfermarktexpert Fabrizio Romano gaat de deal zo goed als zeker niet door en zijn de onderhandelingen om de Braziliaanse spelmaker stopgezet.

Het leek er lange tijd op dat de transfer van Paquetá slechts een kwestie van tijd zou zijn. De club van manager Josep Guardiola had naar verluidt honderd miljoen euro over voor de aanvallend ingestelde middenvelder. Waarom de onderhandelingen zijn geklapt, is nog niet bekend. Paquetá moest in het Etihad Stadium de langdurig geblesseerde Kevin De Bruyne gaan vervangen.

Wat het nieuws voor de toekomst van Mohammed Kudus betekent, is nog niet bekend. De Ghanees stond bovenaan het lijstje van West Ham om Paquetá te vervangen, maar dat hoeft nu dus niet meer. Kudus en West Ham zijn nog in onderhandeling over de voorwaarden van een eventueel contract en Romano meldde donderdag dat de Londenaren progressie in de onderhandelingen met Ajax boekten.

De ontwikkelingen hebben wellicht ook gevolgen voor Jesse Lingard. De dertigjarige middenvelder hield de afgelopen weken zijn conditie op peil bij West Ham, dat overwoog om hem een eenjarig contract aan te bieden. De clubloze Lingard werd door Manchester United al eens uitgeleend aan West Ham, waar hij toen veel furore maakte. Afgelopen seizoen speelde de dertigjarige middenvelder voor Nottingham Forest, waar hij niet helemaal uit de verf kwam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben er niet zo zeker van dat dit als positief nieuws wordt ontvangen door de Ajax fans...

18 augustus 2023 om 14:37

Ik vind het persoonlijk prima hoor, zolang kudus maar niet gaat klagen dat hij opeens voor 40 mil naar brighton wil. Dat heeft hij al lang en breed verpest met zijn getreuzel!

18 augustus 2023 om 14:44

40? Op basis waarvan zou hij dat waard moeten zijn dan?

18 augustus 2023 om 14:46

Ze waren al rond over 40. Dus daarom

18 augustus 2023 om 14:55

@suc6 westham wou zelfs 47 geven. Je weet toch dat waarde betrekkelijk is in de voetbalwereld. Waarom is die nieuwe middenvelder van chelsea 130 miljoen waard? Of paqueta 100 miljoen?

T gaat er niet om wat iemand waard is, maar wat je r voor krijgt

18 augustus 2023 om 14:55

47 zelfs, volgens de laatste berichten.

18 augustus 2023 om 15:08

Op basis van de markt natuurlijk, waar dat al geboden is haha

18 augustus 2023 om 14:39

Zou er zeer tevreden mee zijn. Wanneer ook Berghuis terug is ziet je aanval en middenveld er opeens toch op het eerste oog zeer sterk uit.

18 augustus 2023 om 14:54

NJ als hij echt blijft vind ik het prima. Probleem is dat je nu weer 't risico loopt dat hij op d laatste dag weg gaat en je geen vervanger meer kunt halen

18 augustus 2023 om 15:05

Ik zie het wel gebeuren dat hij blijft en dan volgend jaar net voor de transfermarkt zwaar geblesseerd raakt en een jaar later voor niets weg gaat.

18 augustus 2023 om 15:07

@njfrom: klopt helemaal. Van mij mag hij vertrekken. Zeker voor dat bedrag.

18 augustus 2023 om 15:36

Het is zowel positief als negatief. Positief want kwaliteit, en hij leek zich meer in te zetten de eerste wedstrijd, en het is lastig een vervanger te halen. Negatief want 47 miljoen, Kudus is vaak net niet zo geweldig en gemotiveerd als hij zou kunnen zijn, en volgend jaar nog maar kort contract dus dan gaat ie voor weinig weg. Kortom, ik ben hier alleen blij mee als z'n contract verlengd wordt en als Kudus ook echt met inzet en focus bij ons blijft.

Mooi dat de deal geklapt is. West Ham die meer dan 100 miljoen euro wilt voor Paqueta. Die zijn niet goed. City is al gestoord als ze daadwerkelijk 100 miljoen hebben geboden.

18 augustus 2023 om 14:35

Echt bizar hoe de prijzen na de covid-jaren nog harder lijken te stijgen dan daarvoor.

18 augustus 2023 om 15:12

Deze kun je nog enigszins verklaren. Competitie is al begonnen, Rice net verkocht dus gaat niet goed vallen bij fans en het is nu hun absolute sterspeler imo. Is het veel te veel geld? Absoluut. Snap wel dat ze het in deze vragen.

18 augustus 2023 om 17:36

Vergeet niet de financiële injectie die vanuit SA even de PL kant op komt.

18 augustus 2023 om 15:44

Zoals je weet zie ik liever Wirtz komen. Dat gaat ook een smak geld kosten, maar bij hem verwacht ik dat hij onder Pep tot een topspeler kan uitgroeien die De Bruyne op termijn kan vervangen

18 augustus 2023 om 17:18

Die is ook prijzig, maar hoeft nieteens duurder te zijn dan Paqueta. Dan had ik het wel geweten. Ik ben benieuwd, lijkt me een mooie speler en Pep weet wel raad met hem.

Ajacieden zien veel liever een zak geld dan dat een speler blijft hoor. Lijkt wel alsof zij het een grotere prestatie vinden om voor zoveel mogelijk te verkopen dan prijzen pakken.

18 augustus 2023 om 14:37

Onzin. We zien liever spelers die bij Ajax willen spelen, die niet de helft van de tijd buitenspel staan en we zien liever echte buitenspelers aan de vleugels.

18 augustus 2023 om 14:40

Buitenspel is een non argument, dat gebeurde voornamelijk toen hij in de spits werd opgesteld, en dat is niet zijn positie.

18 augustus 2023 om 14:42

Maakt het echter niet minder waar.
Dus je kunt stellen dat dat verder niet zoveel uitmaakt maar je kunt niet stellen dat het een non argument is.

18 augustus 2023 om 14:42

Dat is helemaal geen non argument. Hij staat sinds Heitinga kwam al steevast rechtsbuiten en staat wel degelijk vaak buitenspel. Te vaak. Dat is gewoon een groot irritatie punt onder de meeste Ajacieden.

18 augustus 2023 om 14:46

Zodra je bijv een spits als laatste man opstelt en zegt dat zijn tackles slecht getimed zijn, is dat een non argument. Beoordeel iemand op z'n beste plek

18 augustus 2023 om 14:57

Dus als jij op je werk een andere taak erbij krijgt maakt het niet uit als je het werk niet goed uitvoert? Natuurlijk zal het niet zo zwaar mee wegen als je normale taken maar het is niet dat je dan maar gewoon kunt doen waar je zin in hebt

18 augustus 2023 om 14:57

Wat is Kudus dan? Een 10 of een 8? Daar is hij veel te nonchalant en onbetrouwbaar voor. Ik vind het een rechtsbuiten zoals Ziyech dat ook was. En buiten dat, je weet als profvoetballer toch wel wat buitenspel is? Dat je daar even aan moet wennen kan ik begrijpen als je op je zogenaamd verkeerde plek staat, maar na een dik half jaar??

18 augustus 2023 om 15:08

@MessiBazoer precies dat zeg ik de hele tijd al, buitenspel leer je al bij de pupillen ongeacht welke plek je staat dus dat wij ons er aan irriteren is ons goed recht

18 augustus 2023 om 15:08

@ Bocherrief

Je probeert recht te lullen wat krom is. Spits als laatste man opstellen, wat is dat voor vergelijking man? Spits of buitenspeler, het blijft een aanvaller. Een aanvaller hoort niet zovaak als Kudus buitenspel te staan. Of het nou in de spits is of op rechtsbuiten. Totaal irrelevant!

Je kan alleen zovaak buitenspel staan als je Filipo Inzaghi heet, waarbij je die ene keer dat je niet buitenspel staat 99% een doelpunt is. Dat is bij Kudus niet t geval.

18 augustus 2023 om 15:11

Een spits als laatste man, wat een vergelijking zeg. Kudus speelt bij Ghana ook op rechtsbuiten, dus op deze positie zou hij helemaal niet onwennig moeten zijn wat buitenspel betreft. Maar dat is hij wel, want wij Ajacieden zien dat deze jongen in een hele wedstrijd echt vaak buitenspel staat.

18 augustus 2023 om 14:41

"Ajacieden" worden mensen nou nooit moe van dat generaliseren. Er zijn ruim 7 miljoen mensen die Ajax een warm hart toe dragen en die denken allemaal hetzelfde?
Kudus is een leuke pingelaar maar vind hem zelf te weinig een teamspeler.
Dat zou een reden zijn dat hij van mij mag vertrekken.
Verder om je zin over verkopen enigszins aan te vullen. Inderdaad, Tot nu toe heeft Ajax zowel de hoogste uitgaande als ingaande transfer gehad, als ook de meeste prijzen gepakt. Dus waarschijnlijk zit er toch een goede kant aan dit beleid.

18 augustus 2023 om 14:42

Nonsens. Ze zien de beste spelers graag blijven, mits zij de motivatie hebben om alles te geven. Ook weet Kudus nog niet wat buitenspel is.

Deze gast is zo goed, maar heeft beperkte doorzettingsvermogen. Overmars zei niet voor niets dat Kudus de eerste transfer van Ajax richting de 100m zou worden. Nu krijg je nog 40-50m omdat meneer er met de pet naar gooit.

18 augustus 2023 om 14:59

Jongen we hebben de afgelopen jaren, op vorig seizoen na, consequent de prijzen gepakt nadat we sleutelspelers voor megabedragen hebben verkocht. Wat loop je nou slap te praten…

18 augustus 2023 om 15:05

Ik denk dat je dan alleen niet zo goed begrijpt wat de gemiddelde Ajacied van Kudus vind. Er zal bijna niemand zijn die zijn talent of potentie ontkent, maar het blijft toch een beetje vreemde speler. Geweldige dribbel, soms geniaal. Maar als hij er niet bij is met z'n hoofd heb je er ook helemaal niks aan. Kudus is ook geen echte "klassieke" rechtsbuiten. En een 10 die iemand met een steekbal voor de keeper zet is het ook niet. Als je dan bijna 50 miljoen krijgt die je (gedeeltelijk) kan investeren in een gerichte aankoop is dan mooi meegenomen. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook niet echt weet wat je met Kudus zou moeten doen. Het ene moment denk je dat 47 miljoen fantastisch is, het andere moment zie je hem spelen en vraag je je af wat Ajax zonder hem zou moeten...

18 augustus 2023 om 15:33

Zo flauw. Zo veel afgunst. En waarom...? Ik zie Kudus graag gaan voor een hoog bedrag, omdat hij het tactisch inzicht mist om deel van het team te zijn. Hij doet zo vaak maar wat. En net als Depay lukt er dan soms iets grandioos, omdat hij altijd in de ingewikkelde optie terecht komt, en vergeten we dat. Ik zie liever een team met spelers die precies hun taken uitvoeren. Kan nog steeds prachtig voetbal opleveren.

Ik denk dat we nooit meer zo veel vangen voor Kudus, het is een fantastische speler. Maar hij lijkt het alleen met vlagen op te kunnen brengen, echt te kunnen schitteren voor ons cluppie. En tactisch maakt hij meestal niet de juiste keuzes, dus ik hoop persoonlijk dat hij wel gewoon gaat.

18 augustus 2023 om 14:44

Of hij speelt dit jaar vanaf het begin gewoon alles, is scherper voor de goal en helpt mee in de successen en gaat volgend jaar voor een top bedrag weg. Is ook mogelijk.

18 augustus 2023 om 14:48

Denk het niet, simpelweg omdat hij persé weg wil.

18 augustus 2023 om 15:57

Onside ik heb me twijfels, want hij lijkt gewoon echt motivatie problemen te hebben.

Ik denk dat veel Ajax fans liever de 40-50 miljoen pakken en zien dat er doorgeselecteerd wordt. Kudus is erg wisselvallig en als ie met zn hoofd al ergens anders zit, zal dat zn prestaties niet ten goede komen. Maar het blijft een enorm talent en ik hoop dat ie mijn ongelijk bewijst en efficiënter en constanter wordt.

18 augustus 2023 om 14:59

Ik hoop dat hij baalt dat "slechts" Brighton en West Ham voor hem gekomen zijn en dat hij beseft dat het veel beter moet wil hij in de belangstelling komen van de topclubs waar hij van droomt.

Ik schrik van de reacties hier. Ik zou Kudus voor nóg geen 50 miljoen laten gaan. Fantastische speler, de goal tegen Heracles als voorbeeld. Je gaat er alleen maar slechter van worden.

Daarnaast zijn dezelfde mensen kritisch op het beleid van Ajax dat ze te veel kwaliteit inleveren. Kudus mag weg, Alvarez mocht weg, met Timber was het maar beter dat hij ging. vele ajacieden zijn compleet de weg kwijt.

Ik ben het alleen eens dat het beter was voor Tadic om een nieuwe omgeving te zoeken, veel voor de club gegeven maar tijd voor Bergwijn om op te staan.

18 augustus 2023 om 14:49

Helemaal niet Zeiko , je weet dat Ajax een flink financieel gat moet dichten , dat gaat dus niet als alle spelers blijven. Dat kan alleen als je veel tranfergeld binnenhaald en dat weer in grote talenten investeerd die weer waarde opbouwen. dus die vele Ajacieden zijn niet de weg kwijt

18 augustus 2023 om 14:59

Financieel gat? Heb ik iets gemist? Tuurlijk is Champions League mislopen erg vervelend maar naar mijn weten begroten we nog steeds op 1 van de 2 jaren CL en zijn uitgaande transfers ook gewoon rustig doorgegaan.

18 augustus 2023 om 15:07

Helemaal mee eens, is geen tussenjaar. Wel een jaar waarin je nieuwe investeringen kunnen presteren in een prettig en professioneel klimaat en er in de toekomst weer tientallen miljoenen gaan opleveren. Hebben ze geleverd, 30 + voor een speler, viel het tegen ....bijna altijd eigen geld of meer.

18 augustus 2023 om 15:00

En dan? Volgend seizoen voor amper de helft laten gaan? Die gast heeft z’n kop niet meer bij Ajax en loopt er elke keer als een zoutzak bij. Staat 80 keer buitenspel en mist een hoop kansen. Nu verkopen voor een flink bedrag nu het nog kan.

18 augustus 2023 om 15:45

Zonder Kudus maar met een leuk bedrag om te besteden kan het ook goed komen, of wellicht beter uitpakken inderdaad. We zullen pas weten als Kudus bij een nieuwe ploeg speelt hoe goed hij kan of kon zijn. Tot nu toe bij ajax geen 40 miljoen waard gebeken imo.
Blijft altijd zo met transfers ...meestal weet je naderhand pas of je er goed aan hebt gedaan. Ik sta er neutraal in, dit ajax met een goede Kudus is echt sterk denk ik, Hetzelfde ajax met een Kudus zoals vorig jaar liever dan een goede vervanger, dus Spertyan en geld over voor LB.

18 augustus 2023 om 16:04

Afgelopen wedstrijd heeft hij al een 'normaal' aantal keren buitenspel gestaan geloof ik, heb me er niet aan geergerd tenminste. Plus kansen missen valt volgens mij ook wel mee. Als hij geen transfer kan maken dan moet hij toch wel weer zijn kop bij Ajax hebben? Of is dat wishful thinking?

Ik wil hem in ieder geval niet kwijt, voetballend zo ongelooflijk goed en sterk aan de bal. Een betere speler gaan we er niet voor terug krijgen.

Hopelijk wordt hij toch nog verkocht. Hele goede speler maar geen teamspeler en past qua profiel niet in het ajax spelletje. Er is meer behoefte aan een echte winger met diepgang en oog voor medespelers.

Ik denk als Kudus blijft het transferbudget na Sutalo wel eens op kan zijn. Denk dat er net genoeg aangekocht is om met Kudus een goed seizoen te draaien. Enige zwakken positie nog LB, kan opgelost worden als Medic als LCV voldoet en Hato overblijft voor de LB positie. Prima, Kudus weet ook als ie zich niet laar zien bij Ajax zijn toekomst op het spel staat. Anders moeten zijn zaaknemers ingrijpen. Worden ook betaald om hun speler te begeleiden.

18 augustus 2023 om 14:50

Denk dat dat wel meevalt. Er is ruim voor het dubbele verkocht tov aankopen.

18 augustus 2023 om 14:56

De inkomsten zijn ook een stuk minder

18 augustus 2023 om 15:12



Bruto prijzen, volg elk Ajax bericht en heb de berekeningen naar netto meermaals voorbij zien komen. !00 verkoop houd je 70 over. Anthony van 100 naar 47 zelfs. Doorverkoop, makelaars en meer. Inkoop 60 kost 80. Wederom makelaars, tekengeld en meer. Komt nog bij dat een jaar geen CL moet worden weggewerkt. Wordt nl. begroot op CL deelname in Amsterdam. 40 miljoen in de min. Hopen dat ze EL halen en daar ver komen .... 20 miljoen terug.

Hopen? Je kan verdorie bijna 50 miljoen krijgen. Volgend jaar niet meer dan heeft ie nog een 1 jarig contract en Kudus zou ook zo maar eens een type kunnen zijn dat contract te laten aflopen en gratis weg te lopen. Deze zomer verkopen en snel een beetje

Arsenal over een week met een cheeky bod van 35 miljoen?

18 augustus 2023 om 15:13

Dan blijft hij gewoon. Ajax heeft na de geklapte deal met Brighton al gezegd dat ze hem niet meer onder de 40 laten gaan. Al helemaal niet richting het einde van de transferperiode.

18 augustus 2023 om 15:25

40 miljoen zou ik Kudus nog wel voor halen. Zou mooi zijn. Ideaal voor op de ''aanvallende 8/10'', schaduwspits, rechtsbuiten...

Cancelo, Fresneda, Arnau Martinez of Pavard & een Kudus zou echt top zijn!

Ik was hem liever kwijt voor die 47 miljoen op 10 vindt ik hem niks , omdat hij vaak balverlies lijd .Plus hij heeft totaal geen overzicht aan de bal kijkt hij 9 van de 10x naar beneden .En tegen counters kunnen fataal zijn voor ons omdat we altijd met veel mensen voor de bal staan .Je kan hem alleen op 10 zetten als je met 2 verdedigende middenvelders gaat spelen .Heb liever dat ze een echte rechtsbuiten erbij halen .

Voor die 47M was ik hem liever kwijt, maar dat komt vooral door z'n houding. Puur voetballend gezien is hij nog steeds de beste speler die we hebben. Hij kan Ajax in ieder geval niets kwalijk nemen aangezien ze met elke club met gemak door de onderhandelingen zijn gekomen.

18 augustus 2023 om 17:51

Helemaal waar. Ik zie het alleen echt zo voor me dat er op de laatste dag weer een bod binnenkomt, Kudus moeilijk gaat doen en Ajax weer met een speler zit die er mentaal niet helemaal bij wil zijn.

Blijft een aparte speler is hij gemotiveerd dan kan hij fantastisch voetballen, maar heeft hij er geen zin in,speel je echt met 10 man, en doet hij de domste dingen

Toch vreemd dat er weinig ploegen Lingard op de korrel hebben. Heeft toch veel goede dingen laten zien in de Premier league

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren