Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajacied deelt dreun uit aan Schreuder: ‘We wisten niet wat we moesten doen’

Laatste update:

Ajax wist in de tweede helft niet hoe het moest spelen. Dat heeft Steven Bergwijn na afloop van de met 3-3 gelijkgespeelde wedstrijd tegen FC Emmen gezegd. De Ajacieden gingen na een redelijke eerste helft nog met een 1-3 voorsprong de kleedkamer in, maar na rust leek het nergens meer op en dat is een pijnlijke conclusie voor trainer Alfred Schreuder. Bergwijn onderstreepte in gesprek met ESPN ook dat de tweede helft 'Ajax-onwaardig' was.

Toine van Peperstraten vroeg Bergwijn na de wedstrijd of hij uit kon leggen hoe Ajax opnieuw niet wist te winnen. "Eerlijk gezegd kan ik dat niet", begon de aanvaller. "Als je ziet hoe we de tweede helft beginnen, verbaast het me eigenlijk ook niet dat dit is gebeurd. We liepen na rust alleen maar achter ze aan. Ik heb geen flauw idee wat we aan het doen waren en ik had ook niet het gevoel dat we wisten wat we moesten doen. Dat kan gewoon niet, dit is schandalig."

"In de eerste helft was het gewoon prima, maar dan starten we zó slecht", tiert Bergwijn verder. "Iedereen gaat andere dingen doen. Ik heb er geen woorden voor." Op de suggestie van Van Peperstraten dat het kunstgras en het naderende WK een rol speelden, reageert de van Tottenham Hotspur overgenomen vleugelspeler fel. "Dat is geen excuus. We weten allang dat we met kunstgras te maken hebben en daar kunnen wij gewoon op spelen, dus dat is bullshit."

Een verklaring voor het puntenverlies in Drenthe heeft Bergwijn dan ook niet, al lijkt hij niet tevreden te zijn met de manier waarop Ajax verdedigde. De Amsterdamse defensie maakt de afgelopen weken al geen zekere indruk en was ook in Emmen bij vlagen niet bij de les. "We moeten gewoon goed voetballen en als je drie goals maakt, moet je met de punten weggaan", oordeelt de aanvaller. "Het is al de zoveelste keer dat dat niet gebeurt en dat is Ajax-onwaardig."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
12 november 2022 om 21:48

spelers moeten collectief opstaan tegen deze oplichter

12 november 2022 om 21:50

Diezelfde spelers die week in week uit een wanprestatie leveren? Wat geeft hen het recht dan. Schreuder moet zeker eruit, maar welk recht hebben bergwijn, tadic, blind, rensch, timber, taylor, bassie, alvarez en pasveer om de trainer te beschuldigen van slecht presenteren als ze er zelf ook geen reet van bakken

12 november 2022 om 21:51

Bizar, de interne rust die er jaren heerste is compleet weggeveegd door meneer Schreuder. Het team word niet beschermd door hem zelf, valt de een na de ander af. Dan is het wachten tot dit andersom gebeurd, dat zien we nu met Bergwijn.

De enige die zijn niveau haalt is Berghuis maar de rest is geen schim meer van wat zij voorgaande jaren lieten zien met als grootste voorbeelden: Timber, Pasveer, Blind en Tadic.

12 november 2022 om 21:54

Wie heeft hij opgelicht? Hij zal naar zijn beste kunnen het elftal opstellen. Alleen is dit niet zoals ajax hoort te spelen. Maar oplichter vind ik wel een heel zware beschuldiging.

12 november 2022 om 21:54

Bochherief: natuurlijk presteren die spelers momenteel ook niet, maar een trainer/coach is de leider van de groep en het proces. Zodra hij een stabiele basis legt kunnen zij zich individueel gaan onderscheiden. Probleem is, die stabiele basis is er niet, er is geen ondergrond. Een lesje managen, ook al krijg je miljoenen betaald, een groepsproces dient verzorgt te worden door een leider.

12 november 2022 om 21:56

Dude, je snapt toch dat als een team van 11 spelers niet weet wat het plan is (zowel met als zonder bal) er veel fouten gemaakt worden en niemand goed uit de verf komt? Ze lopen als kippen zonder kop over het veld.

12 november 2022 om 21:58

Omdat die trainer miss een hele slechte manager is en een waardeloze tactiek hanteert

12 november 2022 om 22:00

Plan of geen plan, een goede speler kan heus wel een bal inleveren bij het goede hesje, een dieptebal geven, iemand passeren of de bal tussen de palen schieten. Daar heb je geen trainer voor nodig. Deze spelers leveren week in week uit een wanprestatie. Schreuder is verantwoordelijk, maar deze spelers moeten gewoon stil zijn, want eigenlijk mogen ze ook met alfred allemaal hun spullen pakken

12 november 2022 om 22:03

Dat maakt het nog geen oplichter?

Schreuder is een hele matige trainer en daar mag hij prima op bekritiseerd worden, maar dat gedoe dat het een oplichter is is ook wel onterecht. Je zou dat alleen kunnen roepen op basis van het feit dat hij nagenoeg zeker de mol was bij Ajax in zijn periode als assistent-trainer. Echter komt er nu niet buitenproportioneel veel naar buiten bij Ajax en zie ik gewoon een man die zelf ook niet de managementkwaliteiten heeft om dit om te draaien. Ik vind het heerlijk dat Ajax even zijn dominantie kwijt is, maar ik vind het ook wel bijna zielig worden voor Schreuder. Die krijgt de meest erge beschuldigingen naar zijn hoofd, maar is het gewoon zichtbaar helemaal kwijt. Van mij mag Schreuder het hele seizoen natuurlijk nog wel zitten, maar zowel voor Ajax als voor Schreuder is het natuurlijk gewoon het best om zo snel mogelijk uit elkaar te gaan.

12 november 2022 om 22:06

De reden dat hij grotendeels bepaald hoe er gespeeld wordt? Het valt toch niet te ontkennen dat spelers die vorig jaar prima rendeerden nu niet uit de verf komen? Zijn alle aankopen zo slecht of ligt ook dit aan de staf. Ik zie gewoon heel veel basis dingen als snelheid, diepgang en de spelers op de juiste plaats niet meer terug onder Schreuder.
Dus ik denk dat hij de speelwijze verpest heeft en daarmee ook veel spelers aan het verpesten is

12 november 2022 om 23:03

Daarom moet er ook een harde hond als trainer komen. Iemand die deze groep flink aanpakt. Graag van Gaal de tweede helft van de competitie de scherven laten ruimen. Kunnen die kleuters bovenin zien hoe het hoort. Slapjanussen zat bij Ajax. Van hoog tot laag.

12 november 2022 om 23:51

Als jij voor 30+ miljoen gehaald wordt en het rechtmatig vindt om een trainer zo publiekelijk af te vallen mag je harder aangepakt worden dan de trainer lijkt me.

13 november 2022 om 00:35

Je hoeft toch niet uit leggen naar welke kleur ze de bal moeten spelen, de achterlijn halen, man passeren, op het doel schieten. Wat een onzin. Gewoon een schande van de spelers. Een trainer van Ajax maakt toch niet het verschil tegen Emmen. Gewoon een wanprestatie van de spelers.

13 november 2022 om 08:41

Als jij gehaald wordt als linksbuiten maar je wordt op rechts neergezet dan mag je gewoon boos worden vind ik. De coach is gewoon niet goed genoeg. Die van psv ook niet. Alleen Feyenoord heeft een goede coach alleen is die selectie te slecht om kampioen te worden. Al maken ze wel een goede kans dankzij die onkundige managers.

12 november 2022 om 21:49

Probleem is dat dat bestuur ook moet wieberen. Er is nu een machtsspelletje gaande waarbij het ons kent ons netwerk elkaar in het zadel probeert te houden. Slachtoffer is ondertussen de voetbalclub ajax en haar fans

12 november 2022 om 21:54

Sowieso moet het hele bestuur eruit. Transfer Vlachodimos blokkeren. Luis Campos die zich aanbood bij Ajax. Maar daar moesten ze niks van hebben want hij is niet Nederlands... Ondertussen werkzaam voor PSG. Nee, die zal er wel niks van kunnen. Gelukkig dat we die hebben ontlopen!De hele top van Ajax bestaat uit een stel zwakkelingen. Tijd voor een nieuwe revolutie. Iedereen opdonderen.

12 november 2022 om 23:07

Dat keren van die keeperstransfer vond ik een van de dieptepunten van afgelopen zomer. Waar vind je een topkeeper voor 10 miljoen waar je jaren mee vooruit kan? Onee, niet doen, kan niet meevoetballen. Gelukkig maar! Was je ook direct af van dat eeuwige geschuif achterin. Maar nee, liever twee bejaarde keeper en een zenuwpees als derde doelman....

13 november 2022 om 02:06

Wat een onzin! De aankoop van een keeper die niet in de filosofie van de club past zou net zo slecht te verantwoorden zijn als het kopen van bijvoorbeeld een Sanchez.

De afgelopen jaren is het zogenaamd doodnormaal om ieder jaar maar spelers te kopen voor grote bedragen, terwijl ze vaak niet eens een verbetering zijn ten opzichte van wat er al rondloopt.

Tadic en Blind waren schoten in de roos, maar verder zijn de enige goede aankopen een aantal talenten geweest zoals Martinez en Antony. Verder valt alles toch vies tegen?

Gooi dan lekker de jeugd voor de leeuwen. For the future toch?

13 november 2022 om 02:58

Over de jeugd gesproken. Als ik die Reiziger momenteel bezig zie bij Vitesse... Die komt gewoon uit onze jeugd, en heeft bij menig volger van de jeugd een speciaal plekje als penaltyheld in de Youth League.

Die is momenteel toch niet minder dan Pasveer? Het is een keeper naar Ajax filosofie, waarom kreeg die niet de kans zich te ontwikkelen. Nee, dan halen we zo'n Gorter waardoor het perspectief weg was voor die jongen.

Lachwekkend beleid. We stonden bekend om onze jeugd. Maar onze jeugd wordt afgescheept. Idem met Regeer, Unuvar en Hansen die nooit even een wedstrijdje tegen Volendam de kans krijgen.

Vandaar dat ik ook zeg: iedereen eruit. Want dit probleem is groter dan Schreuder.

Al het werk dat Cruijff, De Boer, Overmars en Ten Hag er de laatste 12 jaar in hebben gestopt om Ajax terug te brengen richting de Europese top. Wordt in een jaar tijd afgebroken door een stel machtswellustige klojo's. Ze vinden hun eigen functie daar in de bestuurskamers allemaal belangrijker dan de club.

13 november 2022 om 09:49

Pasveer keepte vorig jaar tot zijn blessure toch gewoon goed? En met een slecht georganiseerde defensie voor je ziet elke keeper er slecht uit. Krijgen nu veel meer kansen tegen en dus ook doelpunten. Pasveer is beter dan die Reiziger hoor. Heb ik nog liever Noppert om maar een naam te noemen.

12 november 2022 om 21:52

Geen enkele trainer gaat uit zichzelf weg hoor, dat zou ook wel oliedom zijn financieel gezien. Wellicht tussen twee seizoenen in, maar echt niet gedurende het seizoen.

13 november 2022 om 00:15

Grote woorden van iemand die net een weekje lid is van Vz...

... Oude wijn in nieuwe kruiken? Waarschijnlijk een hoog reïncarnatie gehalte ...

13 november 2022 om 00:58

Dankzij Schreuder hebben we tenminste nog een spannende competitie, Gracias Alfredo

13 november 2022 om 13:11

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er spelers in de selectie zitten die te dom zijn om Schreuder te snappen en dus idd zeggen dat ze geen idee hadden...

13 november 2022 om 13:28

Toch zegt dit ook iets over de huidige generatie voetballers. Spelers als Gullit en Rijkaard vertelde hun medespelers gewoon hoe er gespeeld moest worden als het niet lukte met de tactiek van de trainer. Hedendaags moet de trainer echt alles uitkauwen en als je dan een coach hebt die er niks van bakt dan gaat het helemaal mis

Weg maar nu. Zo openlijke kritiek is dodelijk

12 november 2022 om 21:53

Dodelijk ook voor Bergwijn ... Dat een recordaankoop als hij zich de 2e helft in laat sturen zonder dat hij blijkbaar weet wat te doen ... wat een flapdrol ...

12 november 2022 om 21:56

Ga jij een individu de schuld geven voor wat een leider/manager na laat? Als hij echt geen idee heeft wat Schreuder wilt van ze dan maakt het onzeker en dan ga je verkeerde keuzes maken als team zijnde.

12 november 2022 om 22:04

Als je iemand bent (en dat ben je met 30 mln waarde) dan neem je je verantwoordelijkheid als je vindt dat zaken niet goed geregeld zijn.

Dat doe ik ook in mijn werk, hoewel ik nog kwetsbaarder ben als Zzp'er dan Bergwijn. n

12 november 2022 om 23:14

Helemaal waar. Zelfs al is Schreuder totaal ongeschikt, dan nog mag en kan je niet een tweede helft als vanavond laten gebeuren. Dit is geen off-day, dit is een stel gasten dat zichzelf helemaal niet als team ziet en daar geen verantwoordelijkheid voor durven te nemen. Totaal geen communicatie tussen de verdedigers. Laat staan dat er nog enige sturing op het veld wordt gegeven of dat spelers net even iets harder gaan rennen.

12 november 2022 om 23:18

ZO eens ... Er wordt gedaan alsof zwaar betaalde (nationale) vedetten onschuldige subjecten zijn in de handen van een boosaardige, incompetente trainer.

Als je geen plan kan ontdekken in het strijdplan van de trainer, vraag je toch om opheldering en ga je niet achteraf lopen janken?

12 november 2022 om 23:22

Njfromvol

Ze hebben maximaal 15 minuten pauze. Heb jij nooit bij een vergadering gezeten waar het chaos was en waar je niet na 15 minuten wist wat er nou de bedoeling was? Ik wel. Dan heeft de leider de leiding niet, en kan je als individu echt niet in een paar minuten de boel helder krijgen. Al je een uur de tijd hebt, tuurlijk. Maar niet in een paar minuten.

12 november 2022 om 23:31

Hoe durf je voor het salaris dat je betaald wordt uberhaupt de kleedkamer uit te lopen zonder een duidelijk plan voor ogen? Dit is gewoon weer dat arrogante Ajax waar het zo vervelend was om naar te kijken. Na de Europese oorwassingen had ik wat meer nederigheid en opgestroopte mouwen verwacht. Vooral van een speler die 30 mil heeft gekost en al maanden maar een beetje heeft laten zien. Maar ach, de beentjes mogen niet te moe worden. Stel je voor dat je een zaterdagavond thuis moet blijven.

12 november 2022 om 23:35

Vernon, voetbal jij zelf?

IK nog (steeds) wel. Als het niet loopt hebben we aan 1 minuut voldoende om de puntjes op de i te zetten. En geloof me, ik ben misschien wel de minst getalenteerde voetballer die je ooit hebt gezien. Waarom lukt het ons dan wel?

En dat noemt zich "professional" en strijkt een salaris op per jaar waar menigeen een heel leven voor moet werken ...

13 november 2022 om 07:18

Nj

Ja, en soms lukt dat, en soms niet. Dan roepen 5 man wat anders en verandert er niks.

12 november 2022 om 21:57

Pasveer en bergwijn met dit soort ‘voor de bus gooi’ commentaar en een blind die überhaupt weigert commentaar te geven… spelers die stuk voor stuk dramatisch acteren de laatste weken… om onverklaarbare redenen wel naar Qatar mogen, maar ondertussen de ene na de andere wanprestatie leveren.

12 november 2022 om 23:07

Maar het is ook gewoon duidelijk dat spelers zonder plan rondlopen en de doelpunten uit de eerste helft kwamen voort uit de spelers maar niet uit de tactiek. Schreuder lijkt niet eens een plan A te hebben, laat staan een plan B. Daarnaast mis je niet alleen Martinez achterin, maar ook Boogarde die er voor zorgde dat Ajax een sterke verdediging had. Dat is nu compleet weg. Er moet gewoon een frisse wind komen.

13 november 2022 om 04:29

Schreuder denkt dat een trainer alleen 11 namen op het wedstrijdformulier moet invullen en dat de spelers het voor de rest zelf wel zoeken wat te doen

Laatste stuiptrekking van Schreuder

Schreuder kan er niks van maar jij bent ook gewoon een 30 miljoen flop Bergwijn

12 november 2022 om 21:50

Of niet. Een aankoop van 30 mil die bij psv en spurs heeft gespeeld moet opstaan en een plan trekken, als de trainer het even laat afweten. Al moet dat laatste überhaupt al niet kunnen natuurlijk

12 november 2022 om 23:23

@held

Maar hij is de aanvoerder niet en je hebt in de rust een paar minuten. Die zijn zo voorbij.

12 november 2022 om 21:56

Speelde gewoon prima totdat Schreuder per se Tadic in de ploeg wilde houden. Prima als het een tussenjaar is maar selecteer dan gewoon door. Tadic lekker zn bijdrage leveren in de kleedkamer en Blind enkel tegen de mindere ploegen voor de inspeelpass. Bergwijn op links, Chico op rechts, Berghuis erachter en gaan.

12 november 2022 om 23:34

Kunnen ze Tadic niet gewoon speler/assistent coach maken ofzo. Schreuder eruit, Tadic afbouwen en ervaring opdoen.

12 november 2022 om 21:59

Kun je niet beoordelen vind ik. Zit in een team waarin geen duidelijke structuren aangebracht zijn door Schreuder waardoor het leggen voor een kwalitatief goeie basis om te presteren moeilijk wordt. Hij is het heus niet verleerd hoor.

12 november 2022 om 21:59

Flop van 30 miljoen, OF hij wordt gebruikt zoals je hem moet gebruiken op de juiste positie?

12 november 2022 om 22:33

Ook op de juiste positie gaf Bergwijn niet thuis als kudus druk wilde zetten liep Bergwijn naar achter een goede trainer had hem naar voren geschreeuwd. Om mee te doen dan kan de rest ook inschuiven maar als je de rechtsback laat op komen ga je achter uitlopen en dat is niet bepaald waar Ajax in uitblinkt.

12 november 2022 om 23:14

Of Bergwijn is tactisch vele malen verder en heeft wel door dat de rest van het elftal naar achteren gaat en probeert het in iedergeval compact te houden. Dat is immers de regel. Naar voor of naar achteren, maakt niet uit, zolang je het maar samen doet. En een eldtal zonder vertrouwen gaat altijd naar achteren. Snapt een Kudus totaal niet. Wat logisch is aangezien het een gevoelsvoetballer is en totaal geen tacticus.....

12 november 2022 om 23:38

Onder welke steen ben jij vandaan gekropen!!

Duidelijke teksten. Positie van Schreuder onhoudbaar. Zit hier lekker Twitter en VZ te refreshen wachtend op het verlossende bericht.

12 november 2022 om 21:50

Haha

12 november 2022 om 22:10

Dat doe ik ook al een week, kan nu toch niet meer missen zou je denken

13 november 2022 om 08:39

Nou ik denk gewoon dat ze hem laten zitten! Anders kunnen ze beter allemaal maar opstappen! Maar het is toch gewoon ook zo dat Ajax een stuk minder kwaliteiten heeft dan vorig jaar! Als je kijkt naar de concurrentie die heeft zich versterkt en bij Ajax is het verzwakt dus dan is het logisch dat alles weer in elkaar schuift! Het is in ieder geval wel leuk voor de competitie en hebben wij weer eens een kansje om kampioen te worden😀

13 november 2022 om 08:38

De RvC kijkt gewoon weg en hebben geluk dat Psv ook verliest. Hierdoor gaan ze niets doen.... schande

Hou toch op man, met het niveau verschil zou je zelfs zonder coach/tactiek moeten winnen van Emmen.

Ik zeg niet dat Schreuder aan moet blijven, maar wedstrijden als deze ligt echt aan de spelers.

12 november 2022 om 22:04

Precies kom op zeg echt makkelijk praten zo… je speelt tegen Emmen en dan niet weten wat je moet doen.

Het interview van de week met Bergwijn sprak al boekdelen. Alles aan zijn uitstraling wees er al op dat ploeg niet (meer) wilt knokken voor Schreuder, maar dat kun je niet zeggen. Nu met deze reactie erbij is het toch wel duidelijk. Schreuder moet er dit weekend nog uit.

12 november 2022 om 21:58

100%. Spelers moeten het welliswaar doen, maar het is aan de trainer / een echte leider om er een team van te maken dat met een helder plan speelt. Met de juiste mix van individuele kwaliteiten. Die gave bezit Schreuder klaarblijkelijk niet

12 november 2022 om 23:47

Ik denk niet dat ze niet willen knokken voor schreuder, denk eerder voor elkaar. Bergwijn moet bijv zijn plek afstaan aan tadic. Iedereen ziet dat ie niet presteert maar speelt toch. zijn aanspeel punt die die graag heeft om te kaatsen is er niet. Ik zou daar ook klaar mee zijn en zo zijn er nog veel meer dingen die niet lekker gaan.

Inderdaad dodelijk. Pasveer deed er nog een schepje bovenop. Jammer dat ze allemaal zo'n beetje naar Qatar gaan (momenteel lachwekkend natuurlijk), hoop dat ze gezamenlijk naar de clubleiding stappen en het heft in eigen handen nemen. Zeker Tadic en Blind mogen zich kapot schamen dat ze hem hebben aanbevolen, toevallig omdat het een bekende is.

12 november 2022 om 22:13

Zal Blind nu wel herzien die aanbeveling.

Mag dat hopen dat je als Ajax zijnde echt wel weet wat je doen moet?! Gewoon een sneer naar Schreuder in de hoop dat hij eruit getrapt gaat worden.

Dat je dat als 30 mln aankoop gewoon laat gebeuren ... Je zou eigenlijk per direct de helft van je salaris moeten inleveren als je niet de verantwoordelijkheid neemt om duidelijkheid te vragen als je het niet begrijpt ...

Serieus? Bergwijn die zegt dat ie niet weet wat de ploeg moest doen… Zorg eerst eens dat je zelf fatsoenlijk speelt. Voor 30 miljoen gehaald, maar laat al weken niets zien.

12 november 2022 om 22:01

Vond hem vandaag als enige verdienstelijk en ook tegen vitesse aardig wat dreiging. Maar het is voor iedereen gewoon lastig zich te onderscheiden in dit ajax. 0 creativiteit ineens, niemand die zich aanbiedt

Bergwijn! Humor? 32 miljoen en levert nooit. Medelijden met Louis van Gaal!

12 november 2022 om 21:56

Bij Van Gaal levert hij anders wel gewoon. Dat hij nu ondermaats presteert bij Ajax zal iedereen zien, maar een trainer die hem en vertrouwen geeft en hem in zijn kracht laat spelen maakt wel een verschil denk ik

12 november 2022 om 22:01

Van Gaal krijgt hem altijd aan de praat. Let maar op

12 november 2022 om 23:20

sterker nog. Hoop dat hij een lekker WK speelt en gewoon vertrekt bij elk fatsoenlijk bod dat op hem volgt. De recordaankoop die moet wijken van zijn favoriete positie en geen vertrouwen krijgt zoek het dan maar uit ook. Dat had Haller zich al bedacht en hopelijk krijgt Stevie ook die kans. Dan berghuis ook nog even een dikke middelvinger richting Ajax en op vertrekken. Mogelijk dat ze daarvan leren. Slappe hap edwin eruit sodemieteren na fout op fout. En gewoon weer een sterke organisatie neerzetten.

12 november 2022 om 23:36

Daar moeten ze dan wel een megabod voor krijgen, want er gaan altijd belasting en fees vanaf. Moet je gewoon 40+ krijgen

Schreuder zal helaas nooit uit zichzelf opstappen. Het publiek en de spelers moeten openlijk gaan eisen dat hij wordt weggestuurd anders komt het er niet van. In de grolsch veste hebben er toendertijd ook genoeg witte zakdoekjes gezwaaid.

Aldus de man die zelf ook zijn bedrag tot nu toe niet waar maakt.. Kan enorm genieten van je spel, techniek etc. maar zelf speel je de laatste periode ook als een natte krant.

Als Feyenoord fan hoop ik dat Schreuder meer tijd krijgt. Dit is een proces laat hem zitten en een elftal bouwen. #Schreuderin

12 november 2022 om 21:51

Ik hoop ook dat Schreuder blijft gaat fantastisch zo 😝😝😝😝😝

12 november 2022 om 21:53

Ik voel een ruildeal met Slot aan komen...

12 november 2022 om 21:59

Vind ik ook, beetje overdreven allemaal, ze staan geen vijfde netals hun held ten hag

#Schreuderin

Tja Schreuder is klaar, die had je na de blamage tegen Napoli er al uit moeten gooien. Geen resultaten en grip op de selectie kwijt. Wat een onkunde na de aankopen van H2 en het gesteggel met de directie. Zo haal je aan bij de Europese subtop een zo breek je het in notime weer af.

Bogarde ging over de verdediging van Ajax en die is helaas vertrokken.

12 november 2022 om 21:58

Dat lag aan Schreuder, niet aan Bogarde. Bogarde had nog gewoon een contract, maar Schreuder heeft zijn eigen assistent meegenomen.

Weten niet wat je moest doen! Je moet voetballen, en die drie punten uit t vuur halen.

Dit is toch precies wat we allemaal al tijden zien. De spelers weten niet hoe ze druk moeten zetten, hoe ze zich moeten opstellen bij standaardsituaties, op welke manier je in de eindfase een tegenstander uit elkaar speelt, etc etc. Deze clown moet er vandaag nog uitgegooid worden.

De spelers zijn gaan muiten dat is duidelijk. Als je je coach weg wil hebben moet je je minder inzetten en dat is de tweede helft gebeurd. Schreuder is een waardeloze coach en Ajax onwaardig maar de spelers moeten zich dood schamen! Zonder coach hoor je ook te winnen van Emmen of Vitesse.

Het ligt niet alleen aan Schreuder. Er is meer aan de hand bij Ajax.

Bedank ons later maar haha...

En die Taylor met zijn 2 goals lekker gebaartjes doen naar het publiek!
Wat hebben wij jou keihard uitgelachen toen je de bus in ging!!!

Alleen Bergwijn had het fatsoen om een paar kinderen een handtekening te geven!

12 november 2022 om 22:05

Geloof mij, elke ajacied heeft Taylor vandaag ook uitgelachen. Beweegt zich over het veld alsof die een dikke drol probeert binnen te houden en komt dan met deze gebaartjes.

13 november 2022 om 01:30

Nja sorry hoor, maar ik als emmenaar vond juist dat Taylor veel te veel vrij stond. Veendorp kon hem niet houden. Emmen was wel degene die 3 punten hadden verdiend.

Schreuder bedanken , getest en te licht voor Ajax. dan maar Reizeger het seizoen laten afmaken.
indien de leiding het niet aandurft dan desnoods een Fred Grim halen die is vele malen beter dan Schreuder , Bogarde meteen terug voor de verdediging , die spelen op dit moment als een stelletje angsthazen.

Die uitspraken van Bergwijn worden wel erg letterlijk genomen zeg. Irritant bijna. Als je "het even niet meer weet", wil niet zeggen dat ze niet gecoacht zijn of geen opdrachten hebben gekregen van de trainer en dat ze letterlijk niet wisten wat ze moesten doen. Zo wordt de schuld wel heel bewust bij Schreuder neergelegd..

12 november 2022 om 22:09

Het is heel normaal dat ze het niet meer weten. Schreuder blijft maar aan het goochelen met de opstelling, waardoor er nooit automatisme kunnen ontstaan. Ook wisseld hij vroeg in de wedstrijd iedere x veel te veel spelers. Dit is dus een typische assistent trainer die geen beslissingen durft te nemen, en een allemansvriend probeert te zijn.

13 november 2022 om 10:25

@marton3103:

Ik weet niet of je de wedstrijd gezien hebt, maar in de 2de helft was er inderdaad geen sprake van coaching; Schreuder zal stoïcijns of de bank en heeft geen seconde langs de lijn gestaan om zijn elftal te sturen. Is toch echt zijn taak; op het moment dat de trainer en zijn staf zien dat het mis gaat hoor je lans de lijn je team tot de orde te roepen !

Ook het halfslachtige wisselbeleid is iets waar Schreuder verantwoordelijk voor is. Lucca 4 minuten voor tijd inbrengen terwijl je al een half uur de lange bal speelt op de 1.60 grote Kudus ? Conceicao niet brengen terwijl je snelheid en diepgang nodig hebt ?

Dit zijn toch basistaken voor een trainer, of niet dan ?

Serieus. Heb je als speler die al jaren speelt n trainer nodig om te zeggen wat je moet doen??? Kunnen ze op t veld zelf niet zien wat ze aan t doen zijn of wat ze moeten doen?? Wat n dom excuus. Je bent gewoon niet goed genoeg jankerd.

Het kan toch niet alleen aan Schreuder liggen joh. Is gewoon collectief falen dit.

Met alle respect overmars was de grote man bij Ajax als TD sinds hij vertrokken is is het hele plaatje ingestort je zag het al bij ten Hag aan het eind van het seizoen de scheuren worden nu blootgelegd. Dit heeft niks met schreuder te maken maar met het beleid en dit beleid leid naar niets helemaal niets

Ze hebben nu een week of 7 a 8 de tijd om te analyseren en de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. 100 miljoen in de selectie met een tactisch sterke coach. Kwestie afstemmen en het komt goed na de winterstop. Goede wijn heeft ook tijd nodig om te rijpen.

Ik kan mij Valentijn Driesen nog herinneren op het moment schreuder vertrok als assistent van Ten Hag: "Schreauder is de man achter het succes van Ajax, Ten Hag heeft nu een probleem."

Nou kijk nu het succes van Ajax.

Welnu meneer Bergwijn, als mijn leidinggevende er maandag niet is neem ik mijn verantwoording en ga aan het werk.
Je speelt zelf als een natte krant.
Kijk in de spiegel en doe wat.

Duidelijk. Maar bepaalde spelers saboteren ook de boel. Zooooooooo duidelijk

Hoe Schreuder al bij Ajax binnenkwam, met gemaakte zelfvertrouwen.
Hij heeft niets te zeggen volgens mij, alleen over de opstelling. En juist die zijn vaak merkwaardig en niet naar behoren.
Snel afscheid nemen en iemand neerzetten die weet wat die doet.

Alle andere dagen van de week ben ik helemaal blij met het gezeik op Schreuder. Vanavond is echter niet zo'n moment. Je leidt met 3-1 tegen nota bene Fc Emmen. Al staat de liefdesbaby van Pipo de Clown en Jan-Peter Balkenende aan het roer, wat vanavond gebeurde mag nooit gebeuren. Ik denk dat niemand van de spelers zich hier verantwoordelijk voor voelt en dat is misschien het ergste. Zulke salarissen, zo veel talent, transferwaarden en waarschijnlijk gaan ze allemaal naar een ander wijzen. De samenhorigheid, het teamgevoel. Dat zijn we sinds juli kwijt.

12 november 2022 om 23:52

En daar zit dus het grootste probleem ind. Die gasten lopen vol met irritatie op elkaar rond. Willen niet voor elkaar knokken.

Wie vliegt er eerder uit: Schreuder of Bergkamp?? Inzetten tot aan de kerst....

Ik vrees ervoor dat Schreuder nog heel lang bij Ajax zal zitten. Flappie(sar) is gewoon iemand zonder enige ruggengraat en dat terwijl die zo groot is.

Mark O was gewoon het brein achter het Ajax succes. Klaas J H is gewoon totaal niet vaardig voor zijn functie. want laten we 1 ding voorop stellen. Technisch kon Klaas er niet zoveel van. Hij was een killer in de 16 maar zijn aankoopbeleid is droevig samen met Hamstra.

Er moet gewoon een grote schoonmaak gehouden worden binnen Ajax, en ze moeten gewoon Overmars terughalen. Die weet wel hoe het moet. En dan moet die maar in de gaten gehouden worden so be it.

Ik riep vanaf het eerste moment dat ik hoorde dat Ajax interesse had in Alfred S dat dit zeer onverstandig is en dat het een drama zou worden als die zou komen.

We weten allemaal hoe het nu gaat. En het ergste is, hij denkt dat ie het nog goed doet ook. Waar halen ze dat soort mensen toch vandaan.

Vrees dat het een lang seizoen gaat worden. Slechte aankopen. Maar dan nog zou Ajax kampioenskandidaat nr1 moeten zijn. We hebben nog altijd de beste selectie (niet op elke positie)

Ajax gaat in dit tempo rap het Feyenoord achterna onder Gullit welke kapot is gemaakt. Ajax heeft een salarishuis waar een paard de hik van krijgt. 2 seizoenen achter elkaar blunderen en je zit in dikke problemen!

Hoop dat er tijdig wordt ingegrepen. Maar ja, nadat Schreuder al zoveel negatieve records heeft gebroken blijft het maar stil.

Als je als international samen met je ploeggenoten die allemaal in de CL hebben gespeeld zelf niet kunnen bedenken hoe ze moeten spelen tegen FC Emmen, dan maakt het niet uit wie je voor de groep zet. Want dan kun je ze allerlei aanwijzingen geven, maar dat snappen ze dan toch niet. Deze slapzak had nu moeten zeggen dat de spelers de trainer hebben laten vallen door niet gewoon de 2-4 te maken.

Schreuder krijgt de ploeg niet meer aan de praat. Na een half seizoen moeten er wel enkele lichtpuntjes te zien zijn. Echter is het nu 1 onsamenhangend verhaal op het veld. En het lijkt per wedstrijd minder te worden. Als de spelers dan vervolgens dit soort onvrede voor de camera’s lopen te spuien, dan is er van vertrouwen ook geen sprake meer. Na een half seizoen heb je een eerlijke kans gehad om het te laten zien als trainer. Tijd om iemand anders voor de groep te zetten.

Nu na deze uitspraken van Bergwijn is de trainer niet meer te houden. Naar mijn mening zou ik niet terug vallen op een NL trainer. Als je in NL gaat zoeken naar een opvolger kom je bij Dickie, ten Kate, Bosz enz. Neem een goede buitenlandse trainer , er is geld . Wenger is helemaal gek van de Ajax school, als je hogerop wil zal je op trainersgebied ook een andere weg in moeten slaan.

Als de schuur scheef staat kijk je als eerste naar het fundament. Dat is hier een bult puin, en dat mag niet meer. Dus puinruimen, een gezonde basis leggen en hier en daar wat staanders bijschaven. Oftewel Schreuder is 0 geloofwaardig meer, maar de spelers mogen ook een standje krijgen. Dit was Klussen Met Tukkers, tot de volgende keer.

Kan iemand mij uitleggen waarom Schreudertje de meest constant presterende speler Berghuis wisselt voor ene Grillitsch? Als die nl. eens een keertje mag invallen kan ik me nooit herinneren dat hij heeft meegedaan!!

Dit moet toch wel de nagel aan zijn doodskist zijn. Als je speler in een interview zegt dat er geen enkel tactisch plan was, dan moet je toch gewoon de eer aan jezelf houden. We zijn de tweede helft gewoon overlopen door FC Emmen, waar gaat het over. Het is half november en ik heb nog steeds geen flauw idee wat onze tactiek is. Tegen PSV was het 15 minuten lange halen gauw thuis, tegen Emmen komen we niet eens tot een slotoffensief. En dat onze aankopen niet leveren, dat ziet iedereen. Bergwijn is toch niet ineens verleerd hoe hij een bal moet aannemen?

In mijn optiek weet iedere speler wat zijn taak is bij Ajax. De trainer de schuld geven van de wanprestaties die de spelers op het veld brengen is wel heel kort door de bocht.
Het is mss ook wel eens goed dat Ajax niet altijd de wind in de zeilen heeft. Maar wie tegen slag ervaart kan er alleen maar sterker uitkomen. Feyenoord staat nu eerste......wie had dat gedacht....

Ajax moet leren verdedigen bij voorsprong kleine clubs. Tegen Feijenoord, AZ en PSV meteen verdedigen en loeren op de counter. Ajax is te voorspelbaar en te kwetsbaar in hun spel. Ze zijn simpel te verdedigen met de kwaliteiten die nu in het veld staan!

Peter Bosz en Edwin van de Sar samen gesignaleerd in Amsterdam.

Wat een onzin zijn het dikbetaalde profs en weten ze niet wat ze moeten doen. Je staat verdorie met 3 - 1 voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren