Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat neemt Feyenoord-spelers in bescherming: ‘Dat mogen ze niet roepen’

Laatste update:

Het lijken lastige tijden te zijn voor Dick Advocaat bij Feyenoord, dat drie keer op rij gelijkspeelde. Er is kritiek van de buitenwacht op het vertoonde spel en het transferbeleid, terwijl er ook wordt geklaagd over het feit dat er weinig jeugdspelers doorstromen naar de A-selectie. De ervaren Advocaat heeft inmiddels geleerd om zich zo weinig mogelijk aan te trekken van de mening van anderen.

Advocaat is momenteel in voorbereiding op het Europa League-duel met Wolfsberger AC van donderdagavond. "We gaan voor de winst, maar mijn ploeg zal net als zondag wel eens meer tegen een gelijkspel of soms zelfs een verlies aanlopen", zo waarschuwt de Feyenoord-coach in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dan mag het niet opeens zo zijn dat mensen roepen dat we er niets van kunnen. Maar ach, dat ze in praatprogramma’s een mening moeten hebben, is duidelijk. Of dat er columns worden geschreven, daar lig ik niet meer wakker van. Vroeger wel, nu niet meer."

Berghuis lag met ‘soort van corona’ dagenlang in ziekenhuis

Een opvallende onthulling van Feyenoord-trainer Dick Advocaat.Lees artikel

De ambitieuze Advocaat heeft een duidelijk doel voor ogen bij Feyenoord. "We willen Europees voetbal halen", vervolgt de trainer van de huidige nummer vijf in de Eredivisie. "En zo lang mogelijk meedoen om de titel. Iedereen kent de situatie nou wel. In februari wilden we we in elke linie een speler halen die beter was dan wat wij hadden." Advocaat komt gelijk met een voorbeeld op de proppen. "Frank Arnesen (technisch directeur, red.) sprak bijvoorbeeld met het management van Mohammed Kudus, die naar Ajax is gegaan. Toen kwam de coronacrisis en moest Feyenoord vooral zorgen dat we iedereen in dienst konden houden."

Advocaat heeft ook een mening over het door sommigen bekritiseerde jeugdbeleid bij Feyenoord. "En over de jeugdspelers: we hebben tegen Wolfsberger AC een selectie van negentien spelers en acht jongens zijn jonger dan 22 jaar." In aanloop naar de Europa League-wedstrijd tegen de Oostenrijkers besloot Advocaat om de pas achttienjarige aanvaller Naoufal Bannis mee te laten trainen, mede ook door de blessures bij Nicolai Jörgensen en Robert Bozenik.

Denk jij dat Dick Advocaat volgend seizoen nog trainer is van Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zou Bannis zou waar eens mogen invallen? Zou toch wat zijn zeg.

29 oktober 2020 om 12:32

Waarom "zou toch wat zijn zeg"?

Heb Bannis meerdere malen gezien en deze jongen valt mij elke keer weer tegen. Is ook pas 18 maar komt op dit moment echt veels te kort.

29 oktober 2020 om 12:45

Omdat Advocaat liever geen jeugd gebruikt. Ik ben nog steeds boos om het feit dat hij Summerville liet gaan had hem gewoon een vaste stek in feyenoord A moeten beloven. Bij een contteh doet hij dat wel terwijl hij komt van tweede divisie Duitsland. En waar is Azarkan ?

29 oktober 2020 om 12:53

Je zou boos moeten zijn op Summerville die na een seizoen ADO dacht een vaste basisplaats op te kunnen eisen. Dat is gewoon geen reële optie en daarna besloot meneer zich als een vedette te gedragen en dus terecht terug gezet. Dat hij dan weg wil, prima. Wegwezen. Zo'n fantastisch talent is het ook weer niet

29 oktober 2020 om 13:45

Als je linssen ziet spelen vind ik het helemaal niet misplaatst, snap natuurlijk als hij dat eist niet goed is maar ik word echt ziek wanneer ik Bryan zie voetballen

29 oktober 2020 om 14:17

Waarom zou je als voetballer niet geloven in je eigen kunnen en de voor jou daarbij passende eisen stellen? Als hij bij Leeds straks gewoon vlieguren maakt dan kan het prima zijn voor zijn ontwikkeling.

Hij zou daar maar zo een aantal jaar kunnen werken aan zijn Fysiek en inhoud tijdens een wedstrijd. We hebben het altijd over Nederlandse talenten die naar het buitenland gaan dat ze niet aan spelen toekomen. Echter hoeveel nut heeft het als je hier in Nederland niet aan spelen toekomt kan hij beter daar op de bank zitten.

Dick is weer lekker aan het mopperen om zijn spelers uit de wind te houden, dat doet hij ijzersterk. Verder is hij ook goed in het managen van de groep. Maar ik heb zo mijn twijfels over zijn gedateerde voetbalvisie. Het zou mij benieuwen vanavond of Dick mijn ideeen over zijn taktisch inzicht bevestigt of niet. Want het is niet zo heel moeilijk om te verzinnen hoe je onder de druk uitvoetbalt van een tegenstander die de volgassmethode aanhangt, alleen moeten zijn spelers dat wel vertelt worden, Gezien het gedrag van onder andere Berghuis op het veld, ik bedoel hiermee inzakken en de bal acher ophalen, krijg ik de indruk dat Dick zijn spelers geen taken meegeeft. Wolfsberger heeft geen bijzondere ploeg, alleen moet je ze niet in de kaart spelen door vanachteruit rustig op te gaan bouwen. Want dan lijkt het opeens dat ze monsterlijk goed zijn.

29 oktober 2020 om 12:01

Zonder Sinisterra is Feyenoord enorm beperkt. Alle spelers komen in de bal. Dat is lekker voor de tegenstander zodat zij nog aanvallender kunnen spelen. Ik ben geen fan van Narsingh maar hij kan door middel van zijn snelheid zorgen dat Feyenoord achter de verdedigingslinie van Wolfsberger gevaarlijk kan worden. Dat kan niet met spelers zoals Diemers op de flanken.

29 oktober 2020 om 12:11

Dan zie ik toch liever Haps op linksbuiten totdat Sinisterra terug is.

29 oktober 2020 om 12:20

Lijkt me ook dat Diemers naar het middenveld gaat door blessure Texeira. Waardoor Haps de beste optie is op linksbuiten. Linssen spits en Berghuis rechtsbuiten.

En toch als ik bepaalde jongens zie falen denk ik.. Dick je geeft ze geen eerlijke kans. Burger heeft het echt niet slecht gedaan als hij erop stond, waarom dan verhuren en Diemers erbij halen? Waarom geef je Geertruida niet de kans bij een schorsing van Senesi ondanks hij het erg goed deed centraal in het begin van het seizoen? Waarom speel je zonder diepgang op de flanken terwijl Arkazan het heel leuk deed in de voorbereiding. Dick maakt structureel keuzes die het minste risico dragen. Prima maar sta daar dan ook voor in en ga het niet rechtpraten.

29 oktober 2020 om 12:43

Ik blijf me altijd afvragen of het er mee te maken heeft dat de talenten die wel de kans kregen de eerste weken, maar door corona niet mee konden naar Duitsland. Waardoor spelers veelste veel minuten moesten maken dan goed voor ze was. Maar na Duitsland heb ik geen talent meer terug gezien. Of dat hij het die jonge gasten kwalijk nam, of hij vind het een risico dat ze andere spelers uit de selectie besmetten of vind hij ze allemaal te slecht. Ik blijf me afvragen of Azarkan bij de selectie had gezeten mocht hij niet ziek zijn geworden.

29 oktober 2020 om 12:50

Schijnbaar was het toch niet voldoende voor Dick. Als ik een Diemers op de linkerflank zie heb ik ook mijn twijfels en mijn gedachten, maar Dick zal als Azarkan net zoveel kan brengen hem toch niet compleet negeren? Burger komt Sparta ook nog niet aan de bak en mocht in de beker ook pas in de 2e helft van de verlenging zijn eerste minuten maken als 5e of 6e wissel. Dan lijkt er toch een kern van waarheid in te zitten dat Dick hem niet goed genoeg vindt, als je bij Sparta er ook niet in komt. Maar goed Burger zit pas een maand bij Sparta, dus wie weet komt het nog.

Dick maak het seizoen af, draag het stokje over en ga genieten. Je hebt een prachtige carriere gehad, chapeau

Nou ik kan je nu al garantie geven met dicky aan het roer ga je helemaal niks bereiken geen goeie verloop in de nederlandse competitie en europa cup wordt ook totaal niks

29 oktober 2020 om 13:30

Sinds zijn aanstelling vóór de Corona periode, was er geen Nederlandse club die meer punten pakte. Die maanden zonder voetbal hebben de selectie geen goed gedaan. Ook ik heb mijn twijfels over sommige tactische keuzes van Advocaat, maar om te zeggen dat Feyenoord onder het bewind van hem niks gaat bereiken, lijkt me wat voorbarig.

Wat een slap excuus management van Kudus gesproken. Dus als dat niet doorgaat heb je geen andere opties meer om je team beter te maken? Denk dat Dick gewoon baalt dat de selectie er echt niet op vooruit is gegaan. Achteraf is makkelijk praten maar ik vraag me af of het voor Feyenoord niet beter was om te cashen op Berghuis en door te selecteren. Ik verwacht een vergelijkbare situatie als met Jörgensen waarin Berghuis eerder minder dan beter gaat presteren en dan zit je met een grootverdiener die steeds minder toevoegt. Af en toe een jeugdspeler eens wat minuten laten maken helpt ook, dan raak je er nog wel eens één kwijt voor een miljoen. Rome is niet in één dag gebouwd en dat zal Feyenoord ook niet lukken, maar er mag best wel wat meer lef in de keuzes zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren