Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat moet wijzigingen doorvoeren door afwezigheid van drie basisspelers

Laatste update:

Feyenoord neemt het zondagmiddag op tegen FC Groningen en trainer Dick Advocaat moet een aantal basisspelers missen voor de confrontatie met de Trots van het Noorden. Nicolai Jörgensen, Ridgeciano Haps en Rick Karsdorp zijn door blessureleed alle drie niet van de partij in het Hitachi Stadion.

Jörgensen is zaterdag tijdens de laatste training voor de wedstrijd afgehaakt, zo weet RTV Rijnmond toe te voegen. Zijn positie in de punt van de aanval zal worden overgenomen door gelegenheidsspits Luis Sinisterra, terwijl Sam Larsson linksbuiten gaat spelen. Lutsharel Geertruida en Tyrell Malacia zullen in Groningen de backposities voor hun rekening nemen.

Centraal achterin keert Eric Botteghin terug in het hart van de defensie. Zijn rentree gaat ten koste van de basisplaats van Jan-Arie van der Heijden. Marcos Senesi, die in de vorige Eredivisie-wedstrijd tegen RKC Waalwijk in de 85e minuut het winnende doelpunt binnen kopte, behoudt zijn basisplaats wel.

FC Groningen en Feyenoord beginnen het duel, met allebei twintig punten, als de nummers negen en tien van de Eredivisie. Met name de thuisploeg is aan een goede serie bezig in de competitie, aangezien er van de laatste vijf wedstrijden vier werden gewonnen en een gelijk werd gespeeld. Feyenoord won na de nederlaag in De Klassieker die het vertrek van Jaap Stam inleidde van VVV-Venlo en RKC Waalwijk. Het eerste fluitsignaal in Groningen zal om 12.15 uur klinken.

Opstelling FC Groningen: Padt; Zeefuik, Te Wierik, Itakura, Warmerdam; Hrustic, El Messaoudi, Memisevic, El Hankouri; Asoro, Sierhuis

Opstelling Feyenoord: Vermeer; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Fer, Kökçü,, Toornstra; Berghuis, Sinisterra, Larsson.

Wat verwacht jij van FC Groningen - Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vermoeiend. Ik schrik iedere keer weer als ik zie hoeveel blessures Feyenoord heeft. Wat is er in vredesnaam aan de hand met de medische staf en de fitheid van de spelers? We zitten inmiddels op 1/3e van de competitie en Feyenoord kan nog geen 90 minuten lang volle bak gaan zonder kramp of vermoeidheid. Een Fer is geschikt voor 45 minuten en een Botteghin is sowieso te traag. Ook waarschijnlijk niet helemaal fit, maar ben benieuwd. Karsdorp is af en aan, die speelt soms en dan weer niet. Haps was eindelijk wel op een niveau wat mij kon bekoren, maar blijkbaar ook weer een blessure. Over Jorgensen nog maar te zwijgen.

24 november 2019 om 11:32

En dat terwijl een groot deel van de zo talentvolle jeugd zich thuis zit te vervelen

24 november 2019 om 12:23

Zo talentvol zijn ze niet hoor. Het WK onder 17 liet dat wel zien. Er waren amper spelers mee.

24 november 2019 om 12:01

Ik schrik iedere jaar maar weer van feyenoord. er is altijd wel een excuus, ieder jaar maar weeris het niet de directie, zijn het de spelers die niet professioneel genoeg zijn zich te motiveren tegen mindere tegenstanders.er is trouwens ook nooit geld, terwijl wel ieder jaar spelers verkocht worden. Nu snap ik wel dat er schuilden zijn, maar je wil toch ook enigszins meedraaien in de top. Koop dan ook voor een deel van dat geld weer nieuwe spelers.en de scouting kan trouwens ook beter. kijk bijvoorbeeld naar ajax met Sanchez, voor 5 gehaal en voor meer als 40 naar tottenham

24 november 2019 om 13:04

En dan ga jij een excuus zoeken in de scouting. Feyenoord heeft niet de middelen om risico te nemen. Daarom gaan zij voor gevestigde orde met Haps, Larsson, Karsdorp etc. Spelers die zich al bewezen hebben in de competitie en dat pakt ook lang niet altijd goed uit. Maar de exotische verrassingen die Ajax uit de hoge hoed tovert, kan Feyenoord gewoon niet.

24 november 2019 om 13:21

@martyn7 juist het aankoopbeleid van Feyenoord is een risico gebleken. we hebben nooit een speler die voor de hoofdprijs verkocht word waardoor we nu zelfs voorbij zijn gestreefd door AZ

24 november 2019 om 12:01

Bijzonder pijnlijk om te zien dat een team als Groningen op 3 a 4 plekken gewoon een speler heeft die beter is. Zou nooit mogen. Over de blessures. Ja als alles tegenzit voel je de pijntjes meer, nu zijn het al jongens die al snel, ziek zwak en misselijk zijn.

24 november 2019 om 12:36

Het verbaasd me niks dat Feyenoord zoveel geblesseerde heeft. Sommige kwamen bij Feijenoord niet volledig fit , of al geblesseerd.

Laten we aub ons verlies pakken en Jörgenson eind van het seizoen lozen... Wat heeft die man een klote instelling zeg...

24 november 2019 om 11:27

Dus omdat de beste man last heeft van een blessure, heeft hij een klote instelling? Wat een totale onzin, het ligt compleet buiten zijn eigen invloedssferen.. Verder geeft hij wanneer hij speelt altijd de volle 100% en verricht hij veel arbeid. Ik zou heb absoluut niet proberen te lozen maar wel verkopen tegen een mooi bedrag mocht dit voorbij komen. Het belangrijkste is dat Feyenoord gewoon een goede 2de spits gaat aantrekken.

Ik ga er niet om liegen: als supporter v.d. rivaal ben ik blij dat die 3 niet meedoen. Uiterst belangrijke spelers, het is dat Berghuis en Larsson (als ie het op zn heupen heeft) er zijn, anders had ik puntverlies verwacht.

Ik ga niet pretenderen dat ik wil dat PSV, AZ, en Feyenoord de competitie spannend houden. Wat mij betreft wordt Ajax ieder jaar met 20 punten kampioen, zolang ze maar goed voetbal op de mat leggen. De rest kan mij gestolen worden, zolang het niet Europees voetbal is. Daar ben ik eerlijk in.

24 november 2019 om 12:13

Nou juve is de afgelopen jaren al makkelijk kampioen geworden. En geloof me. Dat gaat erg vervelend hoor. Als er bijna geen tegenstand is. Dit jaar voor het eerst weer. Alleen afwachten tot hoelang Inter mee gaat doen.

24 november 2019 om 12:39

Misschien heb je wel gelijk, en gaat het hier ook vervelen. Dat zien we dan wel hahha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren