Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat komt in actie en stuurt assistent-bondscoach naar Arnhem

Laatste update:

Marko Vejinovic moet nog altijd een keuze maken tussen het Nederlands elftal en de nationale ploeg van Servië. De middenvelder van Vitesse speelde al wel twee interlands voor de beloften van Oranje, maar kwam nog nooit voor het eerste elftal van een landenploeg in actie. Volgens Servische media als Vesti en Kurir probeert de Servische voetbalbond om Vejinovic te overtuigen.

/

Bondscoach Dick Advocaat heeft Zeljko Petrovic, zijn rechterhand, naar Arnhem gestuurd om eens met de 24-jarige Vejinovic te praten. Hij was de hele week in Nederland en bezocht ook trainingen op Papendal. Het is niet bekend wat er uit de gesprekken is voortgekomen. Vejinovic kent tot dusver een uitstekend seizoen, want in tien duels was hij al goed voor zes goals en drie assists in de Eredivisie.

In gesprek met De Gelderlander laat de ex-speler van Heracles Almelo overigens weten dat hij nu alleen bezig is met Vitesse en daarom niets over zijn interlandcarrière kwijt wil. Over ruim een week maakt Advocaat de selectie bekend voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Denemarken.

Bij welk land zou Marko Vejinovic meer kansen krijgen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is nou een jongen die je graag voor je verdediging wil hebben. Heeft een fantastische pass en inzicht en heeft de kracht om eventueel verdedigend werk te doen. Lijkt me verder ook een 'normale' , goede jongen!

Voor het Nederlands elftal heeft hij wel flink wat concurrentie. Strootman en De Jong zijn natuurlijk geen makkelijke jongens om straks uit de basis te spelen, maar ik vind persoonlijk wel dat Guusje maar eens in gesprek moet gaan met Marko.

27 oktober 2014 om 20:27

Strootman snap ik.. Maar De Jong is al wat ouder. Vejinovic is pas 24 en echt de sensatie van dit seizoen bij Vitesse. Het team is om hem heen gebouwd en veel gaat via hem. Verdient een kans voor Servie of Nederland imo!

27 oktober 2014 om 21:35

Als Nigel wegvalt heb je Daley nog die gewoon wekelijks basis bij united staat. Vejinovic is een leuke voetballer, maar die gaat Nigel, Daley, Strootman, van Ginkel echt niet uit het NL elftal spelen. Hij is net zo oud als Daley en Strootman, van Ginkel is zelfs jonger. Als hij verstandig is, kiest hij dus voor Servie, absoluut niks mis mee lijkt me, hebben echt een heel leuk team!

27 oktober 2014 om 21:36

Overigens, Nigel is ook pas rond de 30, die gaat nog wel een paar jaar mee hoor als breker.

28 oktober 2014 om 00:52

Ik vind Vejinovic in potentie beter dana Blind. Helaas wordt deze jongen een beetje over het hoofd gezien. Ik denk toch de beste cvm op de Nederlandse velden..

28 oktober 2014 om 02:06

Nee maar Strootman is nog geblesseerd toch? Dan zou hij heel goed naast Nigel kunnen spelen.
Vooral in een 4-2-3-1 opstelling

28 oktober 2014 om 02:13

bv zo

Cilessene
vd Wiel
De Vrij ?
Vlaar
Buttner
Marko V
Nigel de J
Robben
v Ginkel ?
Depay
Huntelaar

Tja, oranje zal die toch nooit halen.

27 oktober 2014 om 20:29

Dan moet jij eens een wedstrijdje van Vitesse kijken kerel!

Hij zou bij Nederland en Servie niet misstaan denk ik

Als ik Vejinovic was had ik gewoon voor Servie gekozen. Natuurlijk is hij heel goed en gaat hij nog beter worden, maar de concurrentie bij Nederland is de komende jaren met Strootman, Maher, Wijnaldum, Clasie etc. gewoon te groot.

28 oktober 2014 om 00:43

Hij heeft ook niet gekozen. Advocaat wil hem wel graag erbij hebben.

28 oktober 2014 om 02:16

Voor zijn positie zie ik eigenlijk alleen Strootman als concurrent. Hij is wel beter dan die andere spelers hoor. Maher zie ik meer als een nr. 10 dan als een verdedigende middenvelder.

Als Gudelj geselecteerd is voor Servie, dan kan Vejinovic ook mee. Geweldige speler met een prachtige pass. Ik vind hem zelfs beter dan Gudelj momenteel, dus Dick, neem hem mee!

27 oktober 2014 om 20:05

Ja maar wie moet er dan afvallen? Ze hebben al een goede, talentvolle selectie dus ja... als ik vejinovix was had ik allang voor servie gekozen. Nederland is natuurlijk pas zijn tweede land.

27 oktober 2014 om 20:35

Volgens mij klopt het niet wat je zegt. Marko is in Nederland geboren en getogen dacht ik.

28 oktober 2014 om 02:18

Gudeji kan ook spelen maar dan als een nr 10.
Zo best een aardig elftal zeg.

Cilessen
vd Wiel
de Vrij
Vlaar
Buttner
Marko Ven
Nigel d J
Robben
Gudeji
Depay
Huntelaar

Denk dat vejinovic op dit moment best het niveau van oranje aan kan. Vind hem zelfs beter dan propper. Snelheid, loopvermogen, zeer technisch , en een enorm schot in de benen.

Hij moet gewoon kiezen voor Servië aardige speler om naar te kijken maar voor Nederland ? Heeft hij een veel concurrentie en van Blind wint hij het nooit

27 oktober 2014 om 20:37

En van matic natuurlijk wel

28 oktober 2014 om 02:20

Van Blind dus juist wel. Met zijn ogen dicht!

u7uüüüüüü

Guus moet hem gewoon oproepen als het uiteindelijk niks word roep je hem gewoon niet meer op speelt op dit moment zeer sterk en hij zou zeker een meerwaarde kunnen zijn.

27 oktober 2014 om 21:37

Dan moet hij nog zelf de keuze maken of hij speelt voor Nederland. Denk je dat hij niet kijkt naar toekomstperspectief.

28 oktober 2014 om 02:21

Ik niet want Vitesse heeft hem nodig en met hem erbij zouden we eens een keer mee kunnen doen voor het kampioenschap, mits we een andere keeper krijgen want dat natuurlijk huilen met de pet op.

Hij zou op dit moment de ideale man zijn om de problemen van Ajax op het middenveld op te lossen. En mocht Ajax er ook zo over denken dan gaat hij vanzelf ook in beeld bij oranje komen. Want hoe je het ook went of keert spelers van Ajax worden sneller opgeroepen.

27 oktober 2014 om 22:43

Tuurlijk tuurlijk... Pff ja en gerrard zou prima bij Dordrecht passen..

28 oktober 2014 om 16:03

Opzicht zijn er al best wat spelers opgeroepen voor een voorselectie van oranje\ de laatste jaren, maar niet echt verder gekomen: Van Aanholt, Büttner, Van Ginkel en Pröpper de laatste jaren. Bij Vitesse heb je dus ook best een kans, maar het ligt aan jezelf.

Hoop dat hij voor Oranje gaat uitkomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren