Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat: ‘Hij heeft nog niet getekend, maar het ziet er goed uit, hoor ik’

Laatste update:

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Feyenoord zijn gewenste spits binnen heeft. Dick Advocaat benadrukt vrijdagmiddag op de persconferentie in aanloop naar het uitduel met Heracles Almelo van zaterdagavond dat Robert Bozenik nog niet getekend heeft, maar dat de zaak er ‘wel goed uitziet’. RTV Rijnmond meldde eerder op de dag dat de twintigjarige spits van MSK Zilina al in Rotterdam is om de transfer af te ronden.

Er ligt een contract tot medio 2025 klaar voor Bozenik en het doorgaans goed ingevoerde KuipTalk meldt dat hij vrijdag nog gepresenteerd moet worden. “Bozenik heeft nog niet getekend, maar het ziet er goed uit, hoor ik. Ik weet niet of hij in Rotterdam is, hoor”, zo tekent het Algemeen Dagblad op uit de mond van Advocaat tijdens de persconferentie. De Rotterdammers tellen naar verluidt vier tot vijf miljoen euro neer voor Bozenik, die voorlopig de stand-in moet worden van Nicolai Jörgensen.

Voor Feyenoord wacht zaterdagavond een bezoek aan Heracles Almelo, waar Renato Tapia wegens een blessure niet van de partij zal zijn. De Rotterdammers speelden afgelopen woensdag in het bekertoernooi tegen Fortuna Sittard, maar die wedstrijd werd na een uur spelen gestaakt wegens de dichte mist bij een 1-1 stand. “Het was niet goed, maar kijk naar alle andere clubs. Niemand in Nederland speelt voortdurend goed. Wij gaan geen tegenstander zomaar maar even verslaan. Dat is niet zo. Of nog niet zo. Fortuna-uit is voor ons gewoon lastig.”

Collega Frank Wormuth waarschuwt dat zijn ploeg niet zomaar gaat afrekenen met Feyenoord. “Als iemand denkt dat we van Feyenoord winnen: die snapt het niet. Feyenoord is helemaal terug sinds Dick Advocaat daar trainer is”, zo tekent TC Tubantia op uit de mond van Wormuth. De Duitse oefenmeester benadrukt dat Heracles de komende wedstrijden tegen Feyenoord en Willem II kan verliezen. “Maar het gaat erom hoe we verliezen. We willen de duels gebruiken om terug naar de basis te gaan. Geen druk, maar weer als een team aan het werk.”

Is Robert Bozenik een aanwinst voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd naar zijn kwaliteiten. Iemand die we niet kennen ipv Guidetti, Lens etc. Kan mooi achter Jorgensen beginnen en hopelijk over een jaar de positie van nummer 1 spits overnemen !

Toch wel mooi dat zo'n jongen dan voor zijn carriere kiest i.p.v. het grote geld. Zegt iets over zijn mentaliteit. Van wat ik van hem heb gezien is dit vooral een hele slimme speler qua loopacties, gebruikt zijn lichaam goed in de duels en voetbalt lekker mee. Dat maakt mij wel razend enthousiast.

24 januari 2020 om 15:11

Ik ben ook nieuwsgierig naar hem hoor, maar een keuze voor hsv wegzetten als alleen een keuze voor het grote geld en sportief niet interessant lijkt me niet geheel de lading dekken. HSV is geen china ofzo.

24 januari 2020 om 15:20

Ze betalen in iedergeval aanzienlijk meer.

24 januari 2020 om 16:12

Salarisbudget is idd wel een stuk hoger maar het geld klotst momenteel ook niet bepaald tegen de plinten. Dan hadden ze maar direct moeten promoveren.
Sportief gezien kun je als speler zijnde hsv helpen promoveren en daarna knallen in de bundesliga. Lijkt me ook een mooie uitdaging hoor.

24 januari 2020 om 16:21

Klopt. Doelde echter meer op het feit dat hij meer kans heeft op speeltijd bij Feyenoord dan HSV en CSKA. Voor de rest twee prachtige clubs hoor.

24 januari 2020 om 15:16

@repuiztav is het een beetje type Milik? Wat ik zie doet me denken aan hem.

24 januari 2020 om 15:22

@MrKrillin. Een beetje wel. Fungeert vooral als aanspeelpunt en pure afmaker. Ik vind Bozenik wel iets atletischer ogen dan Milik.

24 januari 2020 om 15:28

@repuiztav dan hoop ik dat hij net als Milik voor recordbedrag verkocht wordt en nieuwe fase voor Feyenoord met veel transfers.

24 januari 2020 om 15:17

Hz kiest hij voor zijn carrière ipv het grote geld bij cska en hsv zal je nie theel veel meer verdienen dan bij feyenoord. En feyenoord is een grotere club dan beide.

24 januari 2020 om 15:24

Daar vergis je je dan enorm in. Het salarisplafond bij zowel CSKA als HSV ligt aanzienlijk hoger.

24 januari 2020 om 15:32

Dan onderschat je beide clubs echt hoor. CSKA heeft een gigantische historie en HSV ook, hebben ook de CL gewonnen in het verleden.

Goed dat Feyenoord hem nu al haalt. Kan hij een half jaar wennen en dan volgend jaar knallen. Het is wel te hopen dat je Jorgensen ergens weet te slijten deze zomer. Bozenik oogt op de beelden slim qua loopacties, is handig met de bal en heeft oog voor medespelers. Verder lijkt hij erg gedreven, dat zal goed aanslaan in de Kuip. Enige probleem is het scoren, dit jaar 3 in 16 wedstrijden in de Slowaakse competitie is gewoon veel te weinig om in Nederland het goed te doen, dus ben benieuwd of hij dat gaat ontwikkelen. Een speler van 20 die ook al aan de lopende band scoort is natuurlijk ook onhaalbaar voor Feyenoord.

24 januari 2020 om 15:28

Aan de andere kant. 4 goals in 8 interlands met Slowakije. Gaat nu ook met betere spelers om zich heen spelen en komt in een walhalla voor spitsen terecht (de Eredivisie)

24 januari 2020 om 17:00

heeft ook 4 assists dus betrokken bij 7 goals in 16 wedstrijden. Laten we eerlijk wezen, Pelle had in 8 seizoenen nog geen 22x gescoord voordat hij bij Feyenoord kwam. In Rotterdam liep hij bijna 1 op 1. Guidetti heeft ook 1 top seizoen gehad en daarbuiten weinig gescoord. Jorgenson stond niet bekend als doelpunten maker en wist er in zijn eerste jaar er ook 20+ in te leggen. Zelfs een beperkte speler als Kramer wist er nog 23 in 70 wedstrijden te scoren voor Feyenoord. Kazim scoorde er 14 in 50 wedstrijden. Dus Feyenoord is voor een spits vaak wel lekker om bij te komen.

Goede zaak. Dit is de vijver waar Feyenoord in hoort te vissen. Geen bekende namen of oude spelers zonder restwaarde maar een jonge talentvolle international! Ik ben erg benieuwd wat hij kan en of hij een bepalende speler gaat worden in de Kuip!

Ziet statistisch uit als een goede speler voor Feyenoord. Jaagde op 16-jarige leeftijd al zijn eerste profdoelpunt tegen de touwen en loopt bijna 1 op 3. Prima cijfers voor een ventje van 20, kan Feyenoord naast veel plezier van beleven, ook later een transferwaarde verwachten!

Dat moet wel goedkomen, lijkt me. Lijkt ook (volgens Kuiptalk op Twitter) direct uit de koker te komen van Arnesen en dat is dan een mooie voorbode voor de (in ieder geval nabije) toekomst; inzetten op jong talent. Langzaamaan sluipt er toch steeds meer waarde weer in de selectie in elke linie met (o.a.) Bijlow, Senesi, Kokcu, Sinisterra en deze Bozenik.

24 januari 2020 om 18:32

Hoe zit het qua grote talenten vanuit de jeugd? Waarde op het veld wordt inderdaad steeds iets hoger. Met name Sinisterra en Senesi worden steeds beter, terwijl ook Kokcu een goede ontwikkeling doormaakt.

24 januari 2020 om 18:52

Kokcu komt uit de jeugd, burger gaat nu een half jaar maar excelsior, ik heb zelf veel verwachtingen van el boutchaoui maar die is helaas verhuurd aan Dordecht (niet ideaal voor een spelverdeler / aanvallende middenvelder. In het elftal heb je nu natuurlijk al bijlow, geertruida en malacia staan, gelukkig is er weer wat jeugd met potentie om iig de ed te halen

24 januari 2020 om 19:18

In de huidige O19 spelen Azarkan, Bannis, v/d Zeeuw, Hendriks, Oulad m'hand en Owusu die ik tot de grote talenten reken en in de o17 spelen o.a. 't Zand, el Moussaoui (vandeweek bekend dat hij op z'n 16e contract zal tekenen). Bogarde en Wensink. In elke lichting kan ik eigenlijk, gelukkig, wel een bijzonder rijtje talenten opnoemen.

Ik vraag me toch af hoe het komt dat volgens de Feyenoord insiders er geen geld beschikbaar is, maar er toch 4 tot 5 miljoen betaald kan worden voor een spits.

24 januari 2020 om 16:20

Feyenoord was in de zomer ook nog bezig met Gaich / Barreal. Er is toen niemand gekomen. Maar ze hadden dus sowieso nog budget anders gaan ze niet nog bieden op een aanvaller. Tel daarbij op dat er spelers zijn vertrokken waardoor er ook salarisbudget vrij is gekomen. Die “insiders” praten elkaar allemaal na maar mogen zich wel eens achter de oren gaan krabben. Feyenoord is niet zo arm als gedacht word.

24 januari 2020 om 16:26

Strategie van Feyenoord? Als je als club zijnde de markt laat weten dat je wel over kapitaal beschikt drijft dat de vraagprijs alleen maar op. Het geld zal bij Feyenoord heus niet tegen de plinten klotsen, maar ik geloof ook niet dat er zo weinig geld is als vooraf gesuggereerd werd.

24 januari 2020 om 16:52

er is nooit gezegd dat er geen geld is. Er is gezegd dat er weinig geld en en ze dus zuinig moeten zijn met hun budget. Een spits was noodzakelijk en daar kan dus geld heen. Feyenoord draaide al positieve cijfers en hebben momenteel voor dit seizoen een transferbalans van 10 miljoen in de plus.

24 januari 2020 om 18:54

Als aanvulling op bovenstaande opmerkingen, er is een groot verschil tussen de ruimte om een speler te kopen en een speler op je payrol hebben.

24 januari 2020 om 22:25

Oke dank u allen. Ik dacht namelijk gehoord te hebben dat Feyenoord geen transferbudget meer had.

is het in potentie een 1e spits en vervanger van Jorgensen voor volgend seizoen dan? Gaat ie dat redden? maag aannemen van wel gezien de kostprijs.

24 januari 2020 om 16:34

In iedergeval een uitdager voor de plek van Jorgensen. Tot nu toe was hij onaantastbaar door gebrek aan concurrentie. Nu moet Jorgensen wel presteren, wil hij zijn plekje behouden.

24 januari 2020 om 16:52

Ik vind het wel een beste investering. Zeker voor Feyenoord begrippen. Eigenlijk mag je het geen stand-in noemen, maar gewoon concurrentie. Ze verwachten vast niet dat ie er gelijk staat, maar wel dat ie er gaat komen. Wel benieuwd wat Nicolai volgend seizoen zelf gaat doen. Als hij vertrekt heb je alsnog een extra spits nodig, denk ik. Maar dat is van latere zorg. Misschien kan die wel prima samenspelen met Nicolai .

24 januari 2020 om 17:00

Wellicht dat Bannis zich dusdanig ontwikkelt en uiteindelijk doorgeschoven wordt als tweede spits. Jorgensen gun ik het ook niet om als tweede spits te eindigen, dus ik hoop op een zomerse overstap.

24 januari 2020 om 18:56

Of inderdaad een mooie stap voor nicolai, of toch met 2 spitsen... zou wat zijn, zo heb je er geen en zo heb keer 2 in de basis

24 januari 2020 om 19:08

@Vakkie: jij ziet een ouderwetse 442 wel zitten? Ben ik persoonlijk niet zo een fan van. Vind ook niet dat we daar de (vleugel) spelers voor hebben(lees: Berghuis, Sini en Larsson).Anyway, hele welkome versterking dit, Jorgensen zal toch weer een aantal wedstrijden gaan missen hem kennende. De uitgelezen mogelijkheid voor deze sluwe Slowaak om zich te ontwikkelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren