Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan mede dankzij beauty Rafael Leão opnieuw langs tien man Slavia Praag

Laatste update:

AC Milan heeft zich op vrij eenvoudige wijze weten te plaatsen voor de kwartfinale van de Europa League. De ploeg van trainer Stefano Pioli speelde net als in de heenwedstrijd in Milaan (4-2) lange tijd tegen een tiental van Slavia Praag, dat in eigen huis opnieuw een nederlaag moesten slikken: 1-3. Christian Pulisic, Ruben Loftus-Cheek en Rafael Leão scoorden nog voor rust voor Milan.

Bij Milan begon Tijjani Reijnders op de bank. De Oranje-international zag Yunus Musah de voorkeur krijgen op het middenveld. Verder stelde Pioli veelal zijn vertrouwde namen op. Olivier Giroud werd in zijn rug gesteund door Rafael Leão, Loftus-Cheek en Pulisic. Bij Slavia begon Mick van Buren op de bank.

De schrik zal er al vroeg in bij Milan. De mee opgekomen rechtsback Tomás Vlcek raakte met zijn knie de kuit van Mike Maignan, die met een van pijn vertrokken gezicht naar de grond ging. Reservegoalie Marco Sportiello maakte zich direct klaar voor een invalbeurt, stond klaar, maar kon weer zitten toen Maignan toch nog door bleek te kunnen spelen. Dat hij in orde was liet hij even later zien met een katachtige redding op een schot van dichtbij van Mojmír Chytil.

Tomás Holes ging niet lang daarna hard op de enkel van Davide Calabria staan. Arbiter Glenn Nyberg werd door VAR Pol van Boekel naar het scherm geroepen en kwam tot de conclusie dat de actie van Holes een rode kaart waard was. Calabria kon verder, dat gold niet voor Maignan. De Fransman moest zich uiteindelijk toch laten vervangen door Sportiello. De Italiaan zag teamgenoot Pulisic aan de overkant een in alle vrijheid stuiten op Slavia-goalie Jindrich Stanek, die vlak daarna ook Leão van scoren belette.

Stanek moest tien minuten voor het rustsignaal alsnog capituleren. Theo Hernández speelde af op Leão, die op zijn beurt Pulisic bediende. De Amerikaan kapte en schoot met links binnen in de korte hoek: 0-1. Van spanning was, gezien de stand over twee duels en de rode kaart bij Slavia, geen sprake meer.

Sterker nog: het werd al snel 0-2. Na een aanval uit het boekje legde Pulisic breed op Loftus-Cheek, die bij de tweede paal simpel binnentikte. Vlak voor het rustsignaal klonk werd het 0-3 via Leão, die het net vond met een fantastische knal in de kruising.

Van spanning was na rust geen enkele sprake meer. Milan kon vrijuit voetballen en had via Giroud op 0-4 kunnen komen, ware het niet dat de wereldkampioen van 2018 van dichtbij net naast schoot. Matej Jurasek zorgde vlak voor tijd nog voor een eretreffer voor Slavia. De Tsjech
draaide zich knap vrij en rondde schitterend af met een knal in de verre hoek. Zo hadden de thuissupporters toch nog wat reden tot juichen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slavia kreeg weer rood, maar waar het vorige week “licht” rood was, was deze rode kaart niet eerlijk. De speler ging weliswaar op de enkel staan maar ging echt per ongeluk. Zuur voor Slavia.
Voor de milan fans mazzel en goals werden gemaakt door, wie anders, Pulisic RLC en dit keer ook Leao! Leao deed tevens ook wat hij wel vaak doet; ook nog een assist.

Maignan, weer geblesseerd uitgevallen. Milan speelt vaker met z’n 2e of 3e keeper dan de 1e.. Milan heeft daar echt vaak pech mee. Al kon ik niet goed inschatten hoe serieus het was betreft Maignan. Op naar Verona en daarna weekje rust, hopelijk is dat genoeg voor Maignan…

14 maart 2024 om 21:53

Vind het heel mooi dat je bij elke Milan wedstrijd je verslag plaatst voor bijv de mensen die het niet hebben gezien. Het word gewaardeerd

14 maart 2024 om 22:30

Danku, en VZ plaats altijd speciaal voor mij een Milan artikel, vind ik aardig van hun 😉

15 maart 2024 om 04:52

Leuk om te zien dat de ex Chelsea spelers het goed doen bij Milan, vooral RLC gun ik het beste!!

Jammer dat de Nederlander Van Buren niet heeft kunnen spelen. Prima speler die enorm veel inzet toont. Maarja, die had ook niet het tij kunnen keren. Fijn voor Milan dat ze door gaan. Milan is ook een mooie club met een mooie geschiedenis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren