Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Abdenasser El Khayati: ‘Een kans bij Feyenoord zou ik zeker overwegen’

Laatste update:

Abdenasser El Khayati hoopt deze zomer op een nieuwe sportieve uitdaging. Als er in de komende transferperiode echter geen mooie club voorbij komt, overweegt de creatieveling een lucratieve stap naar een verre bestemming. “Ik ben wel dertig. Als het sportieve uitblijft, moet ik misschien een financiële stap maken. Ik heb een paar keer clubs uit Oekraïne en het Midden-Oosten afgewezen. Het kan goed zijn dat zo’n trein nu al niet meer voorbij komt”, aldus de smaakmaker van ADO Den Haag.

Door Peter van Drunen

El Khayati wordt dikwijls aangeduid als ‘laatbloeier’, omdat hij in 2014 op 25-jarige leeftijd, na kortstondige avonturen bij profclubs, nog uitkwam voor amateurclub Kozakken Boys. Bij De Boys speelde hij zich vervolgens in de kijker bij Jimmy Floyd Hasselbaink die toen trainer was bij Burton Albion, een club uit de League Two. In zijn eerste jaar bij de Engelse club promoveerde El Khayati met de Brewers naar de League One. Daarna reisde hij Hasselbaink achterna naar het Londense Queens Park Rangers dat uitkwam in de Championship. Via QPR kwam hij bij ADO Den Haag in de Eredivisie. Een wonderlijke carrière die nog steeds in volle bloei lijkt.


In bovenstaande video vertelt Nasser El Khayati over zijn droomclub uit Spanje en over zijn voorliefde voor Feyenoord.

Voorlopig is de aanvallende middenvelder bezig aan zijn tweede seizoen bij ADO. Dit seizoen staat de teller na 23 wedstrijden op 13 goals. De Nederlandse Marokkaan noemt de 2-4 overwinning van ADO Den Haag tegen Excelsior, waarin hij alle vier de treffers voor zijn rekening nam, het absolute hoogtepunt uit zijn loopbaan. “Als je al ziet dat spelers er vier maken in één wedstrijd dan is de score vaak veel hoger. Vier goals maken is altijd mooi, maar vier van de vier doelpunten maken is wel heel bijzonder.”

Nasser laat doorschemeren het liefst naar een buitenlandse club te verkassen. Toch zou hij een avontuur bij zijn favoriete club in Nederland ook niet uit de weg gaan. “Feyenoord is natuurlijk een heel mooie club. Het is misschien mijn favoriete club, omdat ik daar als kleine jongen al vaak in het stadion was. Ik woon in Rotterdam en ben er geboren en getogen. Maar om daar nu mee bezig te zijn, dat niet. Er zijn ook mooie clubs in het buitenland. We zien het deze zomer wel. Als zo’n kans zich voordoet, ga ik zeker overwegen om het te doen."

Zie jij Nasser El Khayati komende zomer naar Feyenoord verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Feyenoord moet voor toppers gaan niet voor spelers zoals El Khayati en Bryan Linssen. Dan vissen ze weer in de vijver van Toornstra, Larsson, Ayoub. Zijn allemaal nuttige spelers die af en toe een hele goede wedstrijd spelen. Kies dan maar voor eigen jeugd die zich nog wel echt kunnen ontwikkelen.

9 maart 2019 om 10:18

Hier ben ik het niet mee eens. Toornstra os heel nuttig gebleken en ik ben van mening dat ayoub zeker wat gaat toevoegen. Daarbij komt kijken dat Feyenoord ook niet in staat is grote transfer bedragen uit te geven..

9 maart 2019 om 16:58

@trobiiii

er zit wel een heel groot verschil tussen een topper en een nuttige speler

9 maart 2019 om 10:21

Welke topper is haalbaar dan? Komende jaren blijf je toch echt in de vijver vissen hoor.

9 maart 2019 om 10:30

Van Geel heeft nu al het geld weer doorheen gejaagd met subtoppers. Een gemiste kans om 1 a 2 toptalenten naar De Kuip te halen. De komende jaren zal Feyenoord moeten hopen op een goede doorstroom vanuit de jeugd.

9 maart 2019 om 12:30

Vind de aankopen Clasie, Haps, Larsson, Berghuis en Jorgensen en Sint Juste zo slecht nog niet en denk dat echte aanstormende talenten (Odegaard, Doan, Stengs) niet haalbaar zijn en laat staan de gevestigde namen. Van Geel vergeet echter om spelers op de top van hun kunnen te verkopen (Jorgensen, Berghuis) want dan was het perspectief ineens anders en zou van Geel worden bejubeld. Nu worden ze steeds minder waard. Geef nou eens meer geld aan de pareltjes in je opleiding en ook de scouting, want met het geld van Sinistera hadden wij Chong en Zirkzee kunnen behouden.

9 maart 2019 om 12:54

Clasie is gehuurd. Vind jij hem echt het geld waard? Het is toch 1 miljoen per jaar.

9 maart 2019 om 13:39

Clasie en daar blijf ik bij is een nutteloze investering van 1 miljoen. 3 leuke potjes. V Geel kennende haalt die Clasie nog op voor +/- 8mln....

9 maart 2019 om 15:09

Sorry, jullie hebben natuurlijk gelijk want Clasie is gehuurd. Hij is een ontzettend belangrijke spil in het elftal omdat hij het spel razendsnel kan verplaatsen. Zodoende krijgen anderen meer tijd wanneer tegenstander uit positie staat. Hij heeft nog niet het niveau van zijn eerste periode bij Feyenoord maar van mij mogen ze hem permanent contracteren.

9 maart 2019 om 15:14

@gerben1978, sorry hoor maar ik kijk ook wedstrijden van Feyenoord. Het spel verplaatsen heeft Clasie enkel gedaan in de laatste 2 seizoenen van zijn vorige Feyenoord periode. Wat hij nu laat zien (niet onlogisch na 2 jaar bankzitten) is ver onder de maat. Hij haalt net als Frenkie de Jong de bal bijna op de eigen 16 meter op alleen vergeet hij dan (wat Frenkie wel kan) om de bal in hoog tempo bij een medespeler te krijgen. Clasie denkt veels te veel in de breedte omdat hij het spel niet snel genoeg leest om direct aanvallend te spelen.

9 maart 2019 om 17:00

@cthegrave

2 jaar geleden hadden we voor die 30 miljoen zeker wel een paar toppers kunnen halen maar dan moet je er wel van op de hoogte zijn dan er buiten Nederland ook gevoetbald word en volgens mij weten ze dat niet bij Feyenoord.

de scouts bij ons hebben nog nooit in een vliegtuig gezeten volgens mij, die worden op zondagavond voor een TV neergezet om te kijken of ze een goede speler kunnen ontdekken via de samenvattingen op Studio Sport

9 maart 2019 om 17:03

@gerben1987

die kwaliteiten die jij noemt weet Clasie dit seizoen goed verborgen te houden dan

en wat hebben we aan "niet slechte" aankopen? we hebben behoefte aan goede aankopen. voor de bedragen die wij hebben uitgegeven aan spelers als Larsson, Amrabat en St.juste heeft de concurrentie spelers als Davinson Sanchez, Dumfries en Tagliafico gehaald wat gewoon topaankopen zijn

9 maart 2019 om 17:50

@gerben1978

dat gebeurd er als je geen netwerk hebt of verstand van zaken. zo een Doan bijvoorbeeld was voor FC Groningen blijkbaar wel haalbaar maar Feyenoord ontdekt dat soort talenten pas als ze ergens doorbreken in de Eredivisie en ze niet meer te betalen zijn, omdat er op scoutingsgebied geen enkele creativiteit is

zo een buitenlandse aankoop als Doan word dan gezien als risicovolle aankoop maar 6 miljoen voor een middelmatige Eredivisie speler uitgeven is dan een "veilige" aankoop

9 maart 2019 om 18:09

Groningen en Heerenveen hebben goede scoutingsnetwerken. Die hebben in het verleden genoeg spelers gehaald met potentie. Het probleem is dat als die spelers gelijk bij clubs als Ajax , PSV en Feijenoord waren begonnen , die potentie er misschien helemaal niet zou uitkomen. Alleen het afbraakrisico is wel kleiner.

Maar je hebt gelijk , 'feijenoord loopt met de scouting flink achter. Dit gaan ze ook niet even inlopen . De jeugdopleiding gaat heel belangrijk worden , maar dan praat je tenminste over 5 jaar wil je daar de vruchten van gaan plukken.

Zo lang er bij Feijenoord geen zilvervloot die Kuip komt binnen varen zie ik het somber in . Dan zijn overwinningen op Ajax en PSV het hoogst haalbare

9 maart 2019 om 18:45

@bossie

met een goede scouting kan je heel veel inlopen in korte tijd hoor. kijk naar de hoeveelheid winst die Ajax heeft gemaakt in 5 jaar tijd aan uitgaande transfers van creatief gescoute spelers die niet duurder waren als pakweg een Larsson en St.juste. die goede scouts moeten dan alleen wel door Feyenoord aangetrokken gaan worden

9 maart 2019 om 16:46

@Paauwer
Hahahah mee eens, gerard Joling past wel in het teampie. Komopnou, feyenoord moet god op ze blote knietjes danken als het lukt om een speler van dit kaliber binnen te halen.

Ach daar is ie weer. Was al een tijdje geleden dat hij zich voor het laatst aanbood bij de top3. Komt gewoon tekort voor de top. AZ of Utrecht, dat zou een mooie stap zijn.

9 maart 2019 om 11:10

Tja hij wil naar een mooie club in het buitenland. Dit lees ik als.....ik wil veel geld verdienen. Waarom zegt hij dat niet gewoon.
Ik heb in hem wel meer vertrouwen dan Ayoup bijvoorbeeld, maar Feyenoord even te hoog gegrepen. Lekker bij ADO blijven.....of evt in de eredivisie een stapje hoger.....prima toch

9 maart 2019 om 12:31

Gast, dat zegt hij letterlijk in de inleiding. Wanneer de sportieve stap niet komt dan wil hij een financiële stap.

9 maart 2019 om 12:48

Tja geef hem is ongelijk. Hij is te goed voor Ado en wil t maximale halen uit zijn resterende jaren, dus waarom niet. Hij laat t zien op het veld.

9 maart 2019 om 16:27

Waarom niet, misschien zou hij het niet eens zo verkeerd doen bij een Feyenoord. Het is niet dat ie even een paar maandjes heeft gepresteerd, pak zijn statistieken er maar bij, beter dan de meesten in de eredivisie

9 maart 2019 om 17:42

Er is geen sprake van een top 3 meer. Voor de top 2 komt hij inderdaad tekort, voor een club als Feyenoord, AZ en Utrecht zou dit een prima speler zijn.

9 maart 2019 om 18:43

Dat zeg je wel, maar noem eens een technische middenvelder bij Feyenoord? En kijk eens hoeveel die de afgelopen jaren heeft gescoord of assists heeft gegeven? Deze jongen kan doen wat Schöne bij Ajax doet. Naast een zeer nuttige speler zijn, ook de rest van het voor in je team tijdens wedstrijden op max. zetten. Dit soort professionals, dus die als motor kunnen dienen, heeft Feyenoord in mijn ogen zeker nodig.

als ik feyenoord was zou ik niet voor hem gaan.beter gaan ze kijken hoe de situatie is van vincent janssen denk dat hij de perfecte aanwist zou zijn voor feyenoord .

9 maart 2019 om 11:00

Zolang Jorgensen blijft is Vincent overbodig.. vooral defensieve versterking en creativiteit op het middenveld is belangrijk

9 maart 2019 om 11:22

Jorgensen moet je niet willen laten blijven. Jorgensen is een eendagsvlieg die never nooit meer zo'n seizoen, als zijn 1e bij Feyenoord, zal evenaren. Dat wordt nooit een scorende spits. Daarom ook stom dat ze hem niet voor ruim 18 miljoen aan Newcastle hebben meegegeven. Zo'n kans krijg je nooit meer. Maar je moet nu hopen dat je hem van de zomer nog voor 10 miljoen kan weg doen, al wordt dat nog een heel moeilijk verhaal.

Janssen, die wordt genoemd is echter ook geen optie, naar mijn mening. Dat is net als Jorgensen een eendagsvlieg gebleken. Zo'n seizoen als bij AZ zal die nooit meer hebben. Daar moet je ook niet aan beginnen.

Beste is gewoon om van Persie te overhalen om nog 1 jaar er aan vast te plakken en deze dan in de spits te positioneren. Niet op 10 zoals van Bronckhorst stelselmatig doet maar echt in de spits

9 maart 2019 om 13:49

Jorgenson krijg je never nooit 10 mln voor. Heeft zga een heel seizoen gebankt door verschillende oorzaken. Geheel eens dat ze hem moesten verkopen. IJzer smeden wanneer het t heetst is.

Janssen is toch niet meer (gelukkig maar) te halen ivm transfersom en loon.

Robin is gewoon klaar, helaas. Lichaam is op maar we laten we genieten van hem zolang hij nog speelt.

9 maart 2019 om 14:29

@raubaht; als jouw beste oplossing een kansloze missie is als; haal vpersie over langer te blijven, dan ben ik blij dat je niet aan het roer staat bij feyenoord.

9 maart 2019 om 17:12

@ijsmuts

wat er nu aan het roer staat heeft er ook amper kijk op. volgens mij zou @rauhabt het niet eens slechter doen dan Van Geel. wat Van Geel scout hadden wij ook nog wel kunnen verzinnen. Van Geel voert het beleid wat een supporter zou voeren

9 maart 2019 om 16:29

Ik ben bang dat Janssen nooit meer hetzelfde gaat worden na zn blessure. Maar als Feyenoord zijnde kan je het proberen. Maar Jorgensen en Van Persie kwijtraken en dan een blessuregevoelige Vincent Janssen halen, zou het ze niet aanraden

9 maart 2019 om 17:02

Laat Janssen ver wegblijven van Feyenoord. Alsjeblieft zeg. 1 zwaluw maakt nog geen zomer. Zie Jorgenson o.a.

9 maart 2019 om 17:11

@iemandniemand

wat Feyenoord echt nodig heeft is creativiteit, zeker op het middenveld maar ook in de aanval. Janssen is alles behalve creatief

wat zeg je nou toppers zijn niet te halen voor fyenoord kansloos

9 maart 2019 om 16:33

Toppers niet maar een categorie eronder proberen. Wie weet spelers van vroeger, probeer Fer, Boetius, Nuytinck of zelfs Vormer terug te halen. Jongens die nog niet helemaalklaar zijn en misschien haalbaar zijn en Nederland missen

9 maart 2019 om 16:34

Waarom niet die Dilrosun van Hertha ofzo. Groot talent en geef hem een basisplaats

9 maart 2019 om 17:06

@acmilan1973

alsjeblieft niet hoor, koop liever dan helemaal niks. ipv dat zooitje armoede te kopen kan je beter voor dat geld een paar capabele scouts in dienst nemen want wat Feyenoord haalt kan de gemiddelde Studio Sport kijker ook nog wel verzinnen. dat heeft niks meer met expertise of kundigheid te maken

Feyenoord heeft helaas geen geld. hadden wij ook maar een keer een miljoentje of 30 om kwaliteit in te kopen *kuch *kuch

ik hoop trouwens echt niet dat we El Khayati gaan halen en ook geen Clasie of weet ik veel wat voor middelmatige, voorspelbare aankoop. laten we een keer ambitie tonen en een speler zoeken waar we echt wat aan hebben. ik weet niet of ze er bij Feyenoord van op de hoogte zijn maar buiten Nederland lopen er ook voetballers rond

9 maart 2019 om 17:06

Japie

Nope, helaas weinig centen te makken, 8mln ofzo had ik begrepen plus verkopen.

Buitenlandse spelers? Iets met scouting enzo. Hoef ik je niks over uit te leggen 😂

9 maart 2019 om 17:14

@fr_jc

ze hebben Larsson (6 miljoen), St.juste (5 miljoen) , Amrabat (5 miljoen) Haps (6 miljoen) en Berghuis (7 miljoen) toen gehaald. dat zijn toch hele flinke bedragen die zijn uitgegeven. daarvoor nog aankopen als Bilal (3,5 miljoen) en Vejinovic (3,5 miljoen). het is toch aardig wat geld wat er over de balk is gesmeten voor een club die zogenaamd niks te besteden heeft

bij Feyenoord weten ze niet dat er in het buitenland ook gevoetbald word

9 maart 2019 om 17:43

Japie

Weet wat v Geel uitgegeven heeft aan wat er nog rondloopt en wat niet. Had het meer over budget voor komende zomer. Da's niet zo heel veel en nog enkele verkochte spelers. (Als uiteraard)

Ik zeg niks voordat ik je weer wat aanvoer geef

9 maart 2019 om 17:48

@fr_jc

het word iig een zwaar seizoen voor Stam. Van Persie stopt, er lopen geen spelers in het elftal die veel waarde vertegenwoordigen en geld voor spelers die wat toevoegen is er ook niet. laten we hopen dat we iig derde kunnen worden volgend jaar maar ik heb er een hard hoofd in. of we dat dit seizoen gaan redden is al de vraag

9 maart 2019 om 18:11

@Japie

Dat gaat het zeker worden voor Stam, waar ik ook (nog) niet zeker van ben. Laten we hoopvol zijn en zoals altijd vol goede moed. Daarbij moeten we nog afwachten of er verkopen en aankopen komen. Hoop alleen dat v Geel Clasie niet vastlegt. Die brengt niks. Nou ja 3 goeie wedstrijden van de...

9 maart 2019 om 18:44

@fr_jc

ik hoop met je mee. of Van Geel er nog zit volgend jaar weet ik ook niet. ik denk dat als AZ ten koste van ons de derde plek gaat halen dat hij ook exit is

Feyenoord hoort gewoon in deze vijver te vissen iets anders komt simpel weg niet richting Rotterdam het is sneu maar waar..

9 maart 2019 om 17:08

@akinfeev

onzin natuurlijk. zo een Doan bijvoorbeeld is beter dan alles wat wij op het middenveld hebben lopen en die heeft ook gewoon gekozen voor FC Groningen, wat nog een veel kleinere club is als Feyenoord. zo zullen er nog wel meer grote talenten op de wereld lopen die wel bij Feyenoord zouden willen spelen als ze benaderd zouden worden

Bedelen, smeken, of hij bij een topclub mag spelen. Stop daar nou eens een keer mee, ook als de vraag aan jou gesteld wordt. Straks gaat hij zich nog inschrijven voor allerlei talentendagen, een vlog beginnen of hooghouden op het Leidseplein. Lekker bij ADO blijven.

Dit zou weer een typische Van Geel aankoop zijn. Goed.voor de middenmoot maar komt zwaar tekort voor het niveau dat Feyenoord moet nastreven.

Goede speler voor Feyenoord. Ze moeten Feyenoord City niet gaan bouwen joh. Investeren moeten ze in de selectie en in een renovatie van de Kuip. Opstelling:
Vermeer,
Janmaat, St. Juste, vd Heijden, Malacia,
De Guzman, Vilhena,
Kuwas, El Khayati, Linssen,
Dervisoglu.
Niks mis mee zou ik zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren