Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Khayati tekent na vertrek bij Willem II voor negende werkgever in loopbaan

Laatste update:

Nasser El Khayati heeft met Chennaiyin FC een nieuwe werkgever te pakken, zo meldt de club uit India via de officiële kanalen. De creatieve middenvelder heeft zich tot mei 2023 verbonden aan de nummer acht van de Indiase Super League. El Khayati zat zonder club nadat zijn contract bij Willem II in juli afliep.

De 33-jarige Rotterdammer gaat daardoor opnieuw buiten Europa spelen, na zijn lucratieve avontuur bij Qatar SC tussen 2019 en 2020. Daarna keerde El Khayati terug naar Nederland waar hij in de Eredivisie speelde voor ADO Den Haag en Willem II. Bij laatstgenoemde tekende hij in maart van dit jaar een contract, maar kwam hij slecht tot vijftig speelminuten.

El Khayati kende zijn beste seizoen als profvoetballer in Den Haag bij ADO. In het seizoen 2018/19 was hij in 33 wedstrijden goed voor zeventien treffers en twaalf assists. Naast ADO en Willem II was El Khayati in zijn thuisland actief voor FC Den Bosch, NAC Breda en de Kozakken Boys. In Engeland speelde hij voor Burton Albion en Queens Park Rangers.

Via de clubwebsite van Chennaiyin heeft El Khayati gereageerd op zijn nieuwe avontuur. “Ik ben heel blij om voor Chennaiyin te gaan spelen. Ik kan niet wachten om mijn ploeggenoten te leren kennen en te beginnen. Ik heb er vertrouwen in dat we een goed seizoen tegemoet gaan en ik ga mijn best doen.” Het nieuwe seizoen in India start halverwege oktober.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi land India! Cool om daar te spelen. Voor de rest vind ik de logo van Chennaiyin FC best eng.

30 september 2022 om 20:01

Mooi land is wat over te zeggen. Maar als de totale bevolking even meerekent zit er toch gigantische potentie in dat land. Misschien niet voor de buitenwereld/Europa, maar voor Azië e.d. zeker. Alleen jammer dat ze 2 losstaande competities hebben. 1 met de oude traditionele teams en 1 soort Super League met allemaal opgekochte clubs die mogen vechten voor ACL tickets.

30 september 2022 om 20:05

India leuk land. Ben zelf Marokkaans en heb vrienden uit India en zijn hartstikke gastvrij. Ook zijn er een aantal Marokkaanse spelers die het uitstekend doen in de Indiaanse competitie en enorm populair zijn. Er maken de laatste jaren ook vaak spelers uit de Marokkaanse competitie naar India of andere landen zoals Indonesië. Je wordt goed betaald, fans zijn enorm fanatiek je bent letterlijk een prins in die stad en je hebt een leuke ervaring erbij. Wat wel zo is is dat de locals uit India niet de meest technisch begaafde jongens zijn en wat stappen achterlopen op Europese spelers. El Khayati kan met zijn Nederlandse opleiding wekelijks er een paar ballen inrammen. Enige minpunt : Overbevolking en Hygiëne op sommige plekken.

30 september 2022 om 20:09

Ja idd overbevolking en hygiëne is een probleem in sommige steden. Maar voor de rest top mensen in India super gastvrij en aardig. Denk dat El Khayati een succes kan zijn daar in India. Maar ja voetbal is daar niet zo net als hier in Europa. Ze spelen daar liever cricket.

Ahh, India. Het land van open toiletten en fantastisch eten. El Khayati zal zich helemaal thuis voelen!

30 september 2022 om 17:54

Die toiletten zijn zeer zeker nodig als je van dat fantastische eten gebruik maakt 😂

30 september 2022 om 18:32

Honderd procent. Je geniet in de mond, en je lijdt uit de kont.

30 september 2022 om 22:53

En de neus krijgt het ook zwaar! Het stinkt daar ook nog eens heel erg.

Grappig om te lezen dat hij daar gaat voetballen, maar voetbal leeft totaal niet in India. In 2008 ben ik een half jaar in Chennai geweest en El khayati gaat een cultuurshock krijgen. Het is een hele smerige stad, mensen poepen op straat en de algehele hygiëne is zeer, zeer slecht.

1 oktober 2022 om 07:50

We zijn inmiddels natuurlijk wel 14 jaar verder. Misschien dat het voetbal ondertussen wel wat meer leeft (het zal er niet snel net zo populair worden als cricket, maar als je op zijn minst maar in volle stadions speelt), en dat de algehele hygiëne wat stappen vooruit heeft gezet?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren