Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nasser El Khayati moet Willem II behoeden voor degradatie

Laatste update:

Nasser El Khayati keert terug in de Eredivisie. Willem II meldt vrijdagochtend op zijn website namelijk dat de 33-jarige middenvelder zijn handtekening heeft gezet onder een contract tot het einde van het seizoen. Het is de bedoeling dat de routinier zondag al meedoet in het zeer belangrijke duel van de Tricolores tegen Fortuna Sittard. El Khayati, die vrijdag al meetraint, moet zijn nieuwe werkgever gaan helpen in de strijd tegen rechtstreekse degradatie.

Voor de aanvallende middenvelder is het een terugkeer op de Nederlandse velden. El Khayati zat ruim een halfjaar zonder werkgever nadat hij vorig jaar vertrok bij het uit de Eredivisie gedegradeerde ADO Den Haag. Hij lijkt echter fit genoeg te zijn om speelminuten te maken in het shirt van Willem II, dat nog negen wedstrijden voor de boeg heeft dit seizoen in competitieverband. De Tilburgers zijn door een slechte reeks afgezakt naar de vijftiende plaats, met nog slechts twee punten voorsprong op het opgeklommen PEC Zwolle.

Bij Willem II wordt El Khayati aangemerkt als vervanger van Thijs Oosting, die vanwege een zware knieblessure voorlopig niet inzetbaar is. De interesse van de laagvlieger uit Tilburg in El Khayati was er overigens al toen Fred Grim en Joris Mathijsen nog fungeerden bij de club als respectievelijk trainer en technisch directeur. De kersverse aanwinst kwam eerder in zijn loopbaan uit voor onder meer FC Den Bosch, NAC Breda, Burton Albion en Queens Park Rangers.

Nasser El Khayati wordt bij Willem II gezien als vervanger van de geblesseerde Thijs Oosting.

Verstandige keuze van Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Willem 2 is verdoemd dat weet je nu al trainer ontslaan wanhopig proberen de mesias binnen te halen maar meestal werkt dat averechts .... wel leuk voor de rest onderin

11 maart 2022 om 08:32

Heeft een halfjaar niet gespeeld, maar wel in staat meteen te spelen. Zal denk ik eerst wedstrijdfit moeten worden. Was laatste periode bij ADO na de woestijn ook niet veel bijzonders, hoop dat het goed uitpakt voor de boys uit Tilburg.

11 maart 2022 om 08:37

Wat ik vooral niet snap is dat ze die gast nu pas binnen halen. Die is al het hele jaar vrij. Dit had een prima keuze geweest als ze hem in December al hadden vastgelegd.

11 maart 2022 om 08:48

Omdat ze tot voor kort nog een fitte Oosting op die positie hadden. Clubs als Willem 2 moeten ook kijken naar salarissen om zelfs transfervrije spelers budgetair te verantwoorden. Ze gaan niet iemand op de bank zetten met een salaris waarvan een jeugdspeler alleen maar kan dromen.

11 maart 2022 om 09:37

Als clubs als Fortuna, PEC en Sparta hem niet eens wouden moet je nagaan.

Als je overgaat tot dit soort 'paniek' aankopen, dan weet je dat het goed mis is. Hij gaat Willem 2 echt niet redden. De voetballer van een jaar of 5 terug wel.

11 maart 2022 om 08:28

Ja echt hé, dit is nou een typische paniek 'aankoop' van een degradant!

11 maart 2022 om 11:55

Helemaal eens. Dit is typisch een voorbeeld van een paniek aankoop. El Khayati is een goede speler maar heeft te lang stil gezeten om de laatste 9 wedstrijden nog het verschil te maken. Dit is een speler die je vanaf het begin van het seizoen in de voorbereiding in je selectie moet hebben.

11 maart 2022 om 10:30

Je kunt ze het eigenlijk toch niet verwijten? Ze moeten iets en dan kom je bij dit soort spelers uit.

11 maart 2022 om 11:49

Als het een enorm succes wordt, dan neem ik mijn woorden terug, maar hij is in mijn ogen gewoon niet klaar om dit team volwaardig te helpen. Totaal niet wedstrijdfit. Wat mag je nou van hem verwachten? Houd het geld in je zak zou ik zeggen.

11 maart 2022 om 11:17

Oosting is zwaar geblesseerd geraakt en ze kunnen hem alleen vervangen met een transfervrije speler. Zoveel opties heb je niet..

11 maart 2022 om 15:58

Hij heeft toen bij ADO iets van 1 seizoen heel goed gespeeld. De naam die hij toen heeft gemaakt brengt hem nu dit contract. Bizar, ik verwacht er helemaal niks van.

11 maart 2022 om 16:12

Hij is wel een echte prof en heeft er veel aan gedaan om al die tijd fit te blijven. Ik ben benieuwd wat zijn niveau momenteel is, want denk dat hij Willem 2 best kan helpen. Al zal het alleen al zijn dmv zijn werk ethiek en creativiteit. Ik hoop dat Willem 2 behouden blijft voor de eredivisie vind het een mooie club met de nodige geschiedenis

12 maart 2022 om 18:11

Heeft inderdaad dagelijks nog als prof getraind de afgelopen periode onder een trainer die ik erg hoog heb zitten, ben benieuwd!

Verwacht er niet veel van. Bij ADO al matig, daarna een half jaar niet meer gespeeld.

Ik ben benieuwd hoe fit hij echt nog is na een half jaar niet gespeeld te hebben.

11 maart 2022 om 08:38

Zal nog wat wedstrijd ritme op moeten doen de komende wedstrijden. Als hij de minuten krijgt dan kan hij topfit de zomerstop in!

Die jongen zoekt al sinds de zomer een club en heeft publiekelijk echt al tientallen keren aangegeven ook gewoon in Nederland te willen spelen. En dan bedenk je in maart om een binnen te halen... Sterk...

11 maart 2022 om 11:12

De TD eruit en El Khayati er direct in. Dat zal Mathijsen (en/of Grim) dan wel hebben afgehouden lijkt me.

Echt paniek bij mijn clubje waar Mathijsen nog niet zo lang geleden overigens van een dipje sprak. Maar deze gast gaat ons niet helpen aan doelpunten en dat is het enige wat er bij ons ontbreekt. er moet gescoort worden. Ze zouden trouwens ook fitte spelers halen en waren vooral in rusland aan het kijken, Deze jongen is zeker niet fit en tegen de tijd dat hij dat wel is is de competitie voorbij. Misschien nuttig als we met een wonder de playoffs kunnen halen maar meer ook niet. Geld had je beter volgend jaar in een team kunnen steken zodat we weer kans maakte op promotie.

Was bij ADO al een veredeld pleintjesvoetballer, maar hij kan van pas komen bij standaardfases. Heel veel keus hebben ze niet op het middenveld met al die blessures

hmm is weer een paniek aankoop van Willem 2, was bij ADO een grote smaakmaker maar denk niet dat El Khayati de man is die dit Willem 2 gaat behoeden voor degradatie

Kan je als speler gewoon bij de selectie aansluiten buiten de transferperiodes om?

11 maart 2022 om 11:11

Als je geen contract hebt wel.

Als ze van Fortuna verliezen staan ze over 2 weken laatste. Dan wordt het wel erg lastig om degradatie te ontlopen. Dus kan me voorstellen dat er paniek is daar.

Goede aanwinst voor Willem 2, als die in vorm is.

Ik denk persoonlijk niet dat dit de ommekeer van Willem 2 gaat worden, zo'n geweldenaar is het niet en daarbij nog het feit dat hij al een tijd niet heeft gespeeld.
Zou wel zonde zijn als ze eruit vliegen, vind het wel een club die in de ED thuishoort.

Half jaar zonder club en bij ADO nauwelijks tot niets meer toegevoegd. Lijkt me nou niet de 'aanwinst' die je gaat behoeden voor dregadatie. Hoop dat de rust in het bestuur kan terugkomen met stabiele personen in de organisatie. Mooie club Willem II. Daarom zo jammer om te zien dat de club nu komt met een uitgerangeerde speler.

11 maart 2022 om 16:04

Mee eens dat dit niet DE redder gaat zijn maar kijkend naar de huidige nr 10 en wetende dat Oosting dit seizoen niet meer speelt is dit ook weer niet zo'n drama aankoop. Nasser is (als ie zn niveau van vorig jaar haalt) natuurlijk altijd nog beter dan Saglam en Meerveld die je nu tot je beschikking hebt.

Overigens zijn ze bezig met nog een speler, geen idee wie maar laat me graag verrassen. Alles wat wel een goal kan maken is al mooi meegenomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren