Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

A1 Ajax neemt revanche en pakt titel weg voor neus van PSV

Laatste update:
/

Afgelopen zondag pakte PSV op adembenemende wijze de tweede landstitel in successie, toen het op bezoek bij PEC Zwolle won en Ajax uit bij De Graafschap juist op 1-1 bleef steken. Twee dagen later voorkwamen de talenten uit de A1 van de Amsterdammers dat de landstitel in die leeftijdsklasse ook naar Eindhoven ging: Ajax won dankzij een goal van Abdelhak Nouri het beslissingsduel met PSV.

In de kampioenspoule eindigden de talenten uit de hoofdstad en de lichtstad gelijk, dus kwam er een finaleduel in het stadion van FC Emmen. Tien minuten na rust werd Nouri matchwinner met een rake vrije schop, die ineens het doel inging en door niemand meer geraakt werd. De A1 van PSV wist zich daar niet meer van terug te knokken en zag de titel op de valreep dus naar Amsterdam gaan.

Ajax werd in de seizoenen 2014/15 en 2013/14 ook al kampioen bij de A-junioren. Samen met Feyenoord eiste de club de laatste acht titels op: drie gingen er naar de Rotterdammers, vijf naar de talenten uit Amsterdam.Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

''revanche''

Dat mensen hier blij mee zijn kan best maar doe niet zo hypocriet want dit verzacht de pijn niet. De titel in de eredivisie, daar draait het om.

10 mei 2016 om 22:02

Mede min, kom op zeg, is toch goed voor de jongere jongens, wat ze gedaan hebben. Beetje meer respect graag

10 mei 2016 om 22:07

Ja natuurlijk is het een prachtige prestatie van ze, daarom is het net jammer dat het zo verwoord wordt ''revanche voor ...''.

Dit staat er compleet los van. Nu wordt opnieuw weer de link gelegd met het eerste.

10 mei 2016 om 22:16

Kampioenen olė olė!
Ik ben zondag nu helemaal vergeten.
Helemaal met je eens Medelin. Dit had een leuk toetje geweest als we zondag gewoon normaal gespeeld hadden. Dit heeft niets met revanche te maken

10 mei 2016 om 22:52

Respect... Jongens kap toch eens met het misbruiken van dit woord..

En natuurlijk is dit geen revanche, maar leuk verwoord. En het scheelt dat dit niet ook de eindhovense kant op valt. Je koopt er niks voor, maar toch leuk dat zo'n finale wedstrijd gespeeld wordt en leuk dat ajax a1 de prijs pakt.

11 mei 2016 om 02:09

Proficiat Ajax. Dit kan je wel zien als een beetje revanche. Jammer voor Psv. Moeten we helaas onze CL-centjes weer investeren in aankopen, daar waar Ajax toch echt meer talentvolle jeugd heeft rondlopen. Ieder zijn ding. En zolang wij met de aankopen volgend jaar weer kampioen worden mag Ajax richting de 150 miljoen op de bank van mij en hoor je ons ineindhoven niet klagen. Nogmaals een gemeend proficiat!

11 mei 2016 om 07:17

Waarom, verdienen die jongens van de a1 dan niet. Zeker is het geen revanche op de eerste landskampioenschap, maar wel een beetje tegen PSV

11 mei 2016 om 07:22

Natuurlijk staat die los van revanche, maar als Ajax deze ook verloren had van psv dan was het binnen heel Ajax wel extra zuur geweest. Nu geeft deze titel voor de jeugd in ieder geval nog een klein beetje glans voor de club Ajax.

11 mei 2016 om 08:47

Je koopt er niets voor maar de Youth League is voor jonge jongens toch wel ontzettend belangrijk en die is nu weer bereikt.

10 mei 2016 om 22:05

Niet blij maar wel heel erg trots op onze jonge gasten. Heeft niks met revanche te maken.

10 mei 2016 om 22:15

Haha precies! Men zou het wel een heel zuur verlies vinden T.T

10 mei 2016 om 22:15

Eens dit staat compleet los van het eerste. Leuk voor de jongens en een mooie prestatie, laat daar gewoon op gefocust worden en hopen dat deze spelers kunnen door groeien naar het niveau dat sommige van hen toegedicht wordt.

10 mei 2016 om 22:32

Titel is raar maar voor de A1 is het zeker revanche wat nog van PSV A1 verloor dacht in de blessure tijd en dan toch winnen van PSV en kampioen worden zou toch als een soort revanche voelen bij ze.

Maar wat VZ hier doet is wel raar dit staat los van zondag had het liever anders om gezien want dit staat voor iedereen los van het eerste

Dit is wel zuur. Wordt dit een beetje gezien als een revanche?

10 mei 2016 om 22:14

Kan me niet voorstellen, de A1 is namelijk niet de club die je het hele jaar support. Al is het wel leuk voor die jongens natuurlijk.

10 mei 2016 om 22:20

Ajax A1 is ook gewoon beter, dus dit hoort gewoon. Ajax heeft de betere talenten, PSV de betere aankopen.

10 mei 2016 om 22:21

Voor de eerste selectie

10 mei 2016 om 22:28

Voor de spelers van A1 wel denk ik hun verloren nog een paar weken terug van PSV nipt waardoor een kampioenschap nog zeker niet binnen was maar hebben zich goed terug geknokt want het was zeker spannend bij de A1 waar Az ook lang om de titel mee deed

Gefeliciteerd jongens, geweldig gedaan.

Het spel vind ik niet super bij de A1, maar wel erg mooi dat ze weer kampioen zijn geworden. Aan het talent ligt het niet bij Ajax! Nouri..wat een topper! Hoop hem snel bij het eerste te zien.

11 mei 2016 om 10:45

Ik snap niet dat hij met de A1 meedoet.. Heeft hij toch niks te zoeken?

Beetje gare titel dit. Mooi is het wel, revanche totaal niet. Zo eerlijk mag je best wezen.

Nouri, een super talent, maar nooit gewaardeerd door De Boer.

10 mei 2016 om 22:05

Hij is nog jong, die komt er echt wel hoor. Nouri is nuchter genoeg om te weten dat je geduld moet hebben. Hij zit bij Ajax op de goede plek. Talent krijgt alle kans.

10 mei 2016 om 22:15

joh! kan je nog meer open deuren intrappen? Donny is niet jong toch? Cerny ook niet he? Hendriks hmm mwahh! al die genoemde talent zijn niets vergeleken met Nouri maar zij krijgen wel de kans in het 1e. Wat moet Nouri nog meer doen? hij is met afstand de beste.

10 mei 2016 om 22:19

Wat maakt het nu uit of de een eerder speelt dan de ander? Weet jij veel wat de beweegredenen zijn om nog even te wachten met Nouri. Rustig brengen is ook geen enkel probleem. Ik denk zelf dat hij het fysiek nog niet aan kan. Waar maak je je druk om? Hij komt er echt wel. En dat weet Nouri zelf ook heel goed. Zolang hij en Ajax het pad naar het 1e weten, hoef jij je geen enkele zorgen te maken.

10 mei 2016 om 22:22

Nouri moet natuurlijk niet Serero en Fischer voor de voeten lopen. Slecht voor hun ontwikkeling zeggen ze altijd bij Ajax

10 mei 2016 om 22:34

Nou dat is mooi, want Nouri speelt niet op de positie van Fischer of serero.. Daarnaast snap ik dat hij nog niet meegedaan heeft. Cerny deed mee omdat we op rechtsbuiten niemand hebben die kan voetballen (kom alsjeblieft niet met schone aanzetten, want die komt als buitenspeler me oma nog niet voorbij en die is dood). Donny heeft daarnaast fysiek en verdedigend iets meer kwaliteiten dan Abdelhak en deed daarom ook al mee. Hendriks die genoemd werd speelde in de spits, zoals bekend ook niet volledig bezet.

10 mei 2016 om 22:44

Maar de boer maakt er toch nooit een probleem van om iemand op een andere plek te zetten.
Cerny vond ik zelf een logische keuze ook al pakte het slecht uit. Ik ben verder ook een voorstander om jeugd rustig te brengen en niet lukraak uit te proberen. Beetje het jaren 80 beleid. Jeugd inpassen in een stabiele selectie.

We passen nu jeugd in in een niet stabiele en onevenwichtige selectie. Overmars ziet al jaren niet dat dit beleid gedoemd is om te falen.

Dus mijn reactie over Serero en Fischer was vooral cynisch. Wat moet je met die twee. En maar door modderen op deze manier

10 mei 2016 om 22:56

Donny was grootste talent vorig jaar en is er fysiek meer klaar voor plus de positie kwam 'vrij'. Nouri doet het prima, maar is ook nog niet elke wedstrijd beslissend. Bij jong ajax bij vlagen geniaal, maar klaar voor 1? Hij speelt of op middenveld, maar dat stond wel prima of links voorin en daar speelde youness gewoon heel erg goed. Niet haasten, die komt er echt wel. Is zo'n speler die 1 keer zijn kans krijgt en die niet meer weggeeft.

10 mei 2016 om 23:16

hahaha ja precies. oh jeej! hij is ee fysiek niet klaar voor. serero en cerny passen samen in 1 rietje. Geloof mij, als hij volgend seizoen niet in het 1e speelt, is hij weg. ik geef hem absoluut geen ongelijk. een ander lid zei dat Donny verdedigend sterker is..daar las ik dus de ondergang van Ajax. We denken nu verdedigend en in het houden van de 0 ipv telraam erbij pakken voor de goals en kansen.

11 mei 2016 om 05:53

Jeugd moet gewoon rustig gebracht worden en in een stabiele basis terecht komen. Die stabiele basis is er niet. Dat is waar het fout gaat.
Appie krijgt echt zijn kans wel. En om dan al meteen te suggereren dat hij anders weg gaat, is ook een beetje onzin. Als je goed genoeg bent, krijg je die kans echt wel. Je speelt in dienst van je club. Voetbal is een teamsport, maar dat weet je denk ik wel

Mooi voor Nouri en co, nu maar doorontwikkelen en straks vlammen in het eerste. Een lichtpuntje in de duisternis dit.

Nou jongens staat het podium er nog? Met zn alles een feestje vieren beter laar dan nooit

Ben hier blij mee maar had liever gehad dat Ajax 1 kampioen was geworden.

10 mei 2016 om 22:13

Oh ik niet hier, ben hier ontzettend blij mee, de jeugd heeft de toekomst he.

10 mei 2016 om 22:21

Haha dat denken ze al jaren in A'dam en we zien wat er van terecht komt(met name in Europa)

11 mei 2016 om 00:06

Nou nou, psv doet nu 1 seizoen een beetje leuk in Europa, daarvoor gaven ze ook geen aandacht en presteerden ze ook niets in Europa met aankopen, dat is dus ook niet heilig.

Kleine pleister op de wond.......................nu vanavond nog effe de finale van het songvestival halen en ben de teleurstelling weer helemaal te boven ;-)

11 mei 2016 om 00:55

Nou jij voelt je weer helemaal goed dus!

Gefeliciteerd jong Ajax. Wel leuk dat er een beslissingswedstrijd komt wanneer beide teams gelijk staan in punten. Opvallend dat ook bij de A-junioren PSV en Ajax de beste van Nederland zijn, weet iemand of het gat met de rest hier ook groot is?
Beide teams hebben volgens mij ook nog eens goed gepresteerd op Europees niveau dit jaar.

11 mei 2016 om 08:33

Denk het niet aangezien er in de text staat dat de laatste 8 titels zijn verdeeld tussen Ajax en Feyenoord

Toch nog een prijs! proficiat

Natuurlijk is dit mooi voor Ajax.

Revanche is onzin. Die verloren eredivisietitel is verleden tijd, je moet nu weer vooruit kijken. In augustus beginnen ze allemaal weer op 0.

10 mei 2016 om 22:21

Inderdaad, gewoon een mooie prestatie van de A1. En mooi dat ze nu ook weer Europees mogen ballen. Maar niks geen revanche of iets dergelijks.

10 mei 2016 om 23:27

Misschien revanche op dat domme geneuzel van Langeler eerder dit seizoen!

Mijn felicitaties aan Ajax A1 en hun supporters. Alsmede mijn felicitaties voor de Ajax 1 fans die door deze revanche zich weer wat beter voelen. Het is jullie gegund

10 mei 2016 om 22:29

Dank Bosche. Wat een ongelooflijk prachtige manier om revanche te nemen! Hebben we jullie toch weer even op de donder gegeven en weer met beide beentjes op de grond gezet! Zeg nou zelf: de eredivisie winnen of de A1 competitie, je zou gek zijn als je niet het liefst dat laatste hebt.

Een kampioenschap bij de A1 is leuk; wat echt telt is het aantal talenten dat doorstoot naar het eerste. Daar leid je voor op.

Bouw het hele podium maar weer op, toch nog een huldiging in de Amsterdamse grachten. Hier zal Sjaak Zwart wel even van genieten denk ik. Dit is toch de toekomst en Ajax is al jaren lang de beste in de jeugd. Come on Amsterdam, de beste wohooo!

Als je je door het seizoen alleen focused op het eerste van Ajax, zal dit de pijn van zondag niet verzachten nee. Als je het vlaggenschip hebt gevolgd ligt deze titel toch anders denk ik. als revanche zie ik het niet want het eerste heeft dat al in Eindhoven genomen op PSV door met 0-2 te winnen nadat het thuis had verloren. De A1 mag nu lekker een feestje bouwen en ik hoop dat er een aantal fans de bus achterna reist om ook een klein feestje met de boys te vieren. Top van de A1!!

Een rare titel aangezien ze het hier op zondag gooien en dit dus een revanche is. Dit is duidelijk een revanche voor Ajax A1 wat ongelukkig verloor van PSV A1 paar weken terug waarom staat het zo er niet leuk voor de A1 volgend jaar dan sowieso next gen waarschijnlijk ben benieuwd hoe kluivert het volgend jaar doet

10 mei 2016 om 22:31

Gezien de inleiding van het artikel zal vz ook wel degelijk revanche bedoelen met het oog op de eredivisie.....

hoe dan ook, erg belangrijke titel gepakt door de a1, niet voor revanche etc. ik vind het niet zo tellen. maar inderdaad gewoon erg belangrijk voor volgend seizoen de next gen series!

10 mei 2016 om 22:34

Klopt dat zeg ik ook dit zou alleen voor de spelers van A1 als een revanche voelen maar niet voor andere of de supporters

Die Nouri, wat een talent is dat zeg! Zoveel rust, techniek en inzicht met een goede trap in de benen. Steekt er zowel bij de A1 als bij Jong Ajax er bovenuit. Sinkgraven wegdoen en deze jongen de kans geven.

Nu maar hopen dat de jeugd van Ajax de toekomst heeft. Binnen nu en twee jaar kan het elftal uit louter spelers uit de eigen jeugdopleiding bestaan:

Onana
Sanniez De Ligt Riedewald Tete
Vd. Beek Frenkie De Jong Nouri
Muric Dolberg Cerny

Revanche kan je dit natuurlijk niet noemen. Het doel van een jeugdelftal is dat er goede talenten doorstromen.

10 mei 2016 om 22:43

Dat komt wel goed volgend jaar, Vd. Beek, Cerny en Muric hebben al even aan het eerste mogen ruiken en ik verwacht dat hun volgend jaar meer kansen zullen krijgen en dat Frenkie De Jong en Nouri daar ook nog bijkomen.

Ze waren er wel erg blij mee. Ik zou als speler niet juichen en nog steeds enorm teleurgesteld zijn dat de club de titel niet wist te winnen. Iets met winnaarsmentaliteit.

10 mei 2016 om 22:44

Onzin, elk voetbalteam zou erg blij zijn als ze kampioen worden.

10 mei 2016 om 22:57

Dus, stel dat jij als voetballer van de A1 van je plaatselijke amateur elftal kampioen wordt, ga jij dan ook niet juichen omdat het eerste geen kampioen is geworden? Wat een onzin.

Iets met winnaarsmentaliteit vind ik meer het juichen omdat een rivaal geen kampioen is geworden. Dan wil je zelf geen winnaar zijn, maar dan wil je dat de grote boze broer uit Amsterdam geen winnaar is.

10 mei 2016 om 23:10

Dat is geen vergelijking, het eerste elftal is belangrijker. Een speler als Robben wat een absolute winnaar is zou niet zo juichen, die zou nog ziek zijn dat zijn club geen kampioen is geworden.

11 mei 2016 om 00:12

Ik neem aan dat je geen Ajaxfan bent, maar voor Feijenoord. Grappig je hebt het over winnaars mentaliteit, maar de 2e prijs werd een aantal jaar toch wel erg uitbundig gevierd. Die mannen van de A1 hebben hier een heel seizoen voor gevochten dus logisch dat die blij zijn.

Hoe laat is de huldiging morgen? Toch nog iets te vieren daar

Een wedstrijd van een dramatisch slecht niveau. PSV terecht verloren. Die bal mag er natuurlijk nooit in. PSV en keepers is niet echt een geweldige combinatie.

Zijn 2 totale anderen teams en competities, vind dit onzinnig maar begrijp dat jullie als Voetbalzone kliks nodig hebben en jullie dit uit strategisch oogpunt doen en maak me er verder niet druk om. 020 heeft de jeugdcompetitie gewonnen, leuk nieuws voor hun want ze zijn graag bezig met jeugd in de basis maar het draait uit eindelijk om het 1e en dat weet iedereen. Op elkaar gaan zeuren heeft geen nut, de belangen zijn duidelijk verschillend als we alleen al kijken naar belangstelling en Champions League voetbal.

Wel blij dat de A1 gewonnen heeft want dan kunnen ze weer internationaal spelen. Daarmee houdt je ook aantrekkingskracht voor talenten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren