Veerman ziet ‘aardige beer' bij PSV lopen: ‘Verwacht ik zeker wat van’

Donderdag, 7 juli 2022 om 07:52Rian Rosendaal • Laatste update: 08:13

Joey Veerman is meer dan tevreden over het transferbeleid van PSV. De Eindhovense club haalde in deze transferperiode onder meer Luuk de Jong, Xavi Simons en Walter Benítez naar het Philips Stadion. Veerman is nu al behoorlijk onder de indruk van Benítez en verwacht dan ook het nodige van de Argentijnse doelman. De middenvelder praat daarnaast ook over zijn eigen rol in het elftal van trainer Ruud van Nistelrooij.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Joey Veerman als basisspeler aan het seizoen beginnen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

117 reacties (laatste reactie door pasevski)

PSV heeft echt goed ingekocht. Afgelopen seizoen was het een spannende strijd om het kampioenschap. Dat wordt dit jaar zeker niet minder.

7 juli 2022 om 08:23

Tot nu toe prima inderdaad, maar we moeten ook niet overdrijven he. Met de spits en keeper gaat PSV er zeker een heel stuk op vooruit. Maar Til is buiten doelpunten natuurlijk wel 4 stappen terug tov Götze en van Simons is het nog wel afwachten wat hij kan brengen. Al heb ik wel veel vertrouwen in hem. Zelfde geldt voor Hoever, die was de eerste oefenwedstrijd heel matig. Zegt nog niks natuurlijk maar die moet het ook maar gaan laten zien. Centraal achterin is het nog steeds veel en veel te dun bezet, zowel kwalitatief als kwantitatief. Obispo komt tekort vind ik en Boscagli ligt er nog tot januari uit. Tel daar de blessures van Mauro en Ramalho bij op die tegenvallen en er moeten eigenlijk nog 2 CV's bij. Ook op de vleugels is het nog niet bijzonder. Achter Gakpo en Madueke (als Gakpo blijft) heb je nu Bakayoko en Antonisse. Savio komt dan waarschijnlijk maar is ook maar gewoon een tiener die niks bewezen heeft. En als Sangare blijft vertrekt Guti denk ik, dus ook daar moet nog wat gebeuren. Voordat PSV over een heel seizoen competitief kan blijven mag John nog wel aan de bak dus.

7 juli 2022 om 08:53

Los van dat Boscagli er nog lang uit ligt is hij als CV ook erg matig. Goed in de opbouw, maar zeer kwetsbaar verdedigend. Is nogal eens zijn man kwijt, en was afgelopen seizoen toch wel schuldig aan aantal goals hierdoor.

7 juli 2022 om 08:57

Ja het is geen onbetwiste topper inderdaad, maar vind hem wel beter dan Obispo. Zeker voetballend en positioneel.

7 juli 2022 om 08:59

Vertesssen heb je ook nog op de vleugel een prima invaller backup is dat

7 juli 2022 om 09:07

RvN ziet Vertessen als spits, die zal back up van Luuk zijn. 1 speler voor twee posities als back up gebruiken lijkt me niet handig over een heel seizoen.

7 juli 2022 om 18:47

Op bepaalde vlakken is Til een achteruitgang tov Gotze, maar Til zorgt voor meer loopvermogen en meer doelpunten. Zo wordt het als snel appels met peren vergelijken, maar een fitte speler die veel doelpunten maakt heeft mijn voorkeur.

7 juli 2022 om 09:28

Dit zal het dan worden: Benitez - Hoever, Ramalho of Teze, Vacature, Mauro - Sangaré, Veerman, Xavi of Guus - Madueke, Luuk, Gakpo.

Als je als LCV een ervaren speler haalt zal denk ik Teze spelen, als je een soort van Usain Bolt haalt speelt Ramalho er naast.

Benieuwd of Xavi er nu al klaar voor is.

7 juli 2022 om 10:39

Volgens mij kun je Prima met Teze & Ramalho spelen toch?! Dan heb je Obispo als goede back-up en Boscagli die vanaf januari weer aansluit. Als PSV Bazoer zou oppikken zit je helemaal goed die kan zowel op 6 als in het centrum uit de voeten voor het geval je Sangare of Guti nog verkoopt.

Denk dat Veerman wel zeker is van een plekje op 8. Dan gaan Til en Simons het uitvechten voor de nummer 10. Of van Ginkel moet helemaal herboren zijn deze zomer maar dat kan ik me niet voorstellen. Als Sangare blijft heb je dan een aardig middenveld. Dan zal Guti wel vertrekken dus moet er wel een vervanger komen. Nog genoeg werk te doen voor John!

7 juli 2022 om 08:21

Ik vond het vorig seizoen wel apart dat v Ginkel een goede scherpe voorbereiding speelde, maar daarna eigenlijk niks meer heeft klaargespeeld en wel klaar leek.

7 juli 2022 om 08:44

Ja geen idee. Het is ook nog een prima middenvelder natuurlijk maar kan het denk ik gewoon niet meer belopen met die knie. Tegen Cambuur etc moet het nog wel lukken maar daarbuiten wordt het lastig ben ik bang. Wel een goede jongen om er bij te kunnen houden denk ik.

7 juli 2022 om 09:22

Pieterpost eens, lijkt in één seizoen ineens 5 jaar ouder geworden. Zo’n trage balbehandeling.

7 juli 2022 om 08:29

Van Ginkel is denk ik klaar, zal fungeren als back up van de back up. Rond Sangaré vind ik het verdacht stil. Hoop dat hij blijft. Er zijn voor Marcel en John nog een aantal posities te vullen:
LB= oppergard is nog te licht
CV= hoop iemand met ervaring rond de 24-26.
LW= achter Gakpo staat niks.

7 juli 2022 om 08:49

Denk eigenlink niet dat er nog een linksback komt als Max, Oppegard en Mauro blijven. Al mocht Max voor het juiste bedrag weg dus wie weet dat daar nog wat gebeurt. Over CV en linksbuiten wel eens inderdaad.

7 juli 2022 om 08:53

@fossen Nee daar heb je misschien gelijk, maar dan heb je 2-3 backs met teze, max en mauro en daarachter 2 jeugdspelers. Reken erop dat er een geblesseerd raakt en je bent erg kwetsbaar. Mwene win je de oorlog ook niet mee. Mauro kan natuurlijk wel op beide posities terecht dus dat is wel een meevaller.

7 juli 2022 om 08:56

Wellicht nog een jonge extra spits, met luuk en Vinícius heb je beetje 2 dezelfde types, en fofana is ook nog wel even verwijderd van het eerste door zijn blessure.

7 juli 2022 om 08:58

@altf4, Hoever is er ook nog he. Dus rechts Hoever/Mwene/Sambo (Mwene mocht vertrekken volgens mij) en links Max/Oppegard/Mauro waarbij Mauro aan beide kanten kan spelen. Zolang er niemand vertrekt zal er ook niemand bij komen denk ik hoor.

7 juli 2022 om 09:10

@fossen Verrek! Die was ik helemaaal vergeten! Dan is het inderdaad niet nodig. Het is nog vroeg zullen we maar zeggen...

7 juli 2022 om 09:10

@ricottofc Je hebt daar Vertessen nog?

7 juli 2022 om 13:33

Hmmm vertessen als spits liever niet.

7 juli 2022 om 08:54

Weet je wat ik wel vond? De combinatie Guti Sangaré was ontzettend goed, waarbij Guti altijd bleef hangen en Sangaré naar voren kon, meer als box-to-box kon spelen. Die kon daardoor hoger op het veld de ballen veroveren. Zet je hem op 6, dan benut je nog steeds zijn kwaliteiten erg goed, maar wel meer teruggetrokken op het veld. Zou op zich niet tegen een middenveld met Guti op 6, Veerman en Sangaré ervoor. Je hoeft ook niet per se met een 10 te spelen he. De afwisseling op het middenveld is overigens wel erg prettig. Veel verschillende type spelers, Sangaré als powerhouse, Veerman en Simons zijn aan de bal erg goed, Guti is een goede en felle controleur en Til en vginkel zijn de lopende mensen. Je kan je middenveld op zo veel manieren vormgeven, dat je je middenveld prima kan aanpassen op de situatie zonder in kwaliteit achteruit te gaan.

7 juli 2022 om 08:59

Zeker waar. Op het middenveld kun je op dit moment eigenlijk elk denkbaar systeem wel spelen. Groot pluspunt. Maar als Guti geen zicht heeft op een basisplek zie ik hem niet blijven. En als hij wel blijft zal hij moeten verlengen gezien zijn 1 jarige contract.

7 juli 2022 om 10:43

Guti gaat denk ik inderdaad vertrekken en ik zou graag van Ginkel bij Vitesse zien?! Het is zonde dat hij zo weinig speelt en denk dat hij geen zicht heeft op een plek bij de eerste 11 bij PSV! Is in er in de jeugd bij PSV nog een talent voor het middenveld die eraan komt? Voor de back positie heb je Sambo, Oppergaard en voorin Bakayoko, maar voor het middenveld heb ik geen idee?

7 juli 2022 om 09:14

Met Benítez, Veerman, Sangaré, Til, Gakpo, Luuk en Madueke -indien alles fit blijft- wordt PSV met 10 vingers in de neus kampioen. Frustrerend om te zien hoe Ajax met tientallen miljoen smijt zonder plan.

7 juli 2022 om 09:44

10 vingers? Wat een gelul zeg. Selecties zijn hooguit aan elkaar gewaagd.

7 juli 2022 om 09:57

Er is wel wat weggegaan en er gaan er misschien nog meer bij ajax. Eerst afwachten wat er voor terug komt en hoe het klikt. Dat geldt bij PSV ook natuurlijk. Maar PSV lijkt sterker geworden en ajax niet. En het verschil was niet zo groot vorig seizoen in punten. Maar dat maakt het leuk nu. Iedereen is benieuwd hoe zijn/haar/hen club het gaat doen.

7 juli 2022 om 10:00

Aanval is op dit moment gelijkwaardig aan elkaar, middenveld denk ik in het voordeel van PSV, verdediging ruim in het voordeel van Ajax, keeper denk ik PSV de betere. Al met al aan elkaar gewaagd inderdaad, Ajax wel overall sterker en bredere selectie vermoed ik. Buiten dat, duurt nog twee maanden haha, er valt echt nog 0,0 over komend seizoen te zeggen.

7 juli 2022 om 10:44

Fossen

Hoe is aanval gelijkwaardig?

Volgens mij heeft PSV Gakpo, Luuk, Madueke, Vinicius, Vertessen, Babyoke en wie vergeet ik.
Bij Ajax: Tadic, Brobbey, Antony, Bergwijn, Daramy, Ihattaren en Unuvar. Als Antony blijft, heeft Ajax toch een betere aanval.

Middenveld schat ik ook anders in. Ik schat Sangare iets hoger in dan Alvarez, maar rest bij Ajax lijkt mij echt wel beter hoor.

PSV: Sangare (top),veerman, Guti, Til, Simons, v Ginkel en Ledzema is toch in basis niet beter dan wat bij Ajax loopt. Misschien wel in diepte op dit moment.

Ajax: Alvarez, Taylor, Berghuis, Klaassen, Kudus,

Verdediging ook niet eens. ZIe daar voordeel PSV. Vooral als Martinez en Taglifico vertrekken, dan doen wij paar jasjes uit. PSV lijkt mij stuk beter. Als Blind naar centrum gaat, zie ik geen stabiel en compleet Cv's. Timber moet naast een slager en niet een voetballende CV zoals Blind.

Keeper, lijkt mij duidelijk dat PSV hier paar klassen beter is.

7 juli 2022 om 11:00

Brobby is geen Ajax speler meer hè. Daar moet eerst nog flink voor betaald worden. Overigens denk ik wel dat Ajax nog steeds over alle linies meer kwaliteit heeft, op de keeper na.

7 juli 2022 om 11:24

@MrKrillin nouja ik doelde meer op de huidige situatie en de basis he. Jij hebt het meer over de complete selectie en wat er nog kan gaan gebeuren. Zoals ik in mijn laatste zin ook zei: het duurt nog 2 maanden dus daar valt niks over te zeggen. Dus als je kijkt naar huidige (!) basisspelers in de aanval bij PSV heb je nu Gakpo/Luuk/Madueke. Dat vind ik wel vergelijkbaar met Bergwijn/Tadic/Antony ja. Bovendien noem je Brobbey maar die speelt niet bij Ajax haha. Een middenveld met Sangare/Veerman/Simons vind ik iets sterker dan Alvarez/Taylor/Berghuis (Simons moet alles nog bewijzen natuurlijk maar dat moet Taylor ook). Niet overduidelijk veel sterker maar als ik er eentje moet kiezen dan die van PSV. Verdediging lijkt me wel overduidelijk toch? PSV heeft op dit moment veel blessures en zou nu met Hoever/Teze/Obispo/Max gaan spelen. Dan is Ajax met Rensch/Timber/Martinez/Wijndal klasses beter. Zelfs zonder blessures bij PSV. Keeper eens inderdaad. En nogmaals: mijn reactie ging over de basiselftallen van de huidige selectie he, niet over wat er mogelijk nog gaat gebeuren. Want dat weten we simpelweg niet. En daarbij gaf ik natuurlijk ook aan dat Ajax over de hele breedte van de selectie sowieso sterker is, dus op dat punt zijn we het gewoon met elkaar eens 😁

7 juli 2022 om 16:30

Dat jij het plan bij Ajax niet ziet betekend niet dat er geen is... Ik denk persoonlijk dat Daramy de kans gaat krijgen op links (waar vorig seizoen 12 mil voor betaald is) Tadic in de spits met vlakbij hem Bergwijn als schaduw spits/nr 10 en op rechts Anthony. Met berghuis en Alavarez (of die vervanger) tegen zwakke tegenstanders op het middenveld laat je daar geen punten tegen liggen. En tegen sterke tegenstanders Taylor en alvarez maak je ook tegen topclubs kans in de CL.
Ik lees hier dar PSV met het ouderwetse Barça systeem wil gaan spelen. Maar daar heb je hele creatieve middenvelders voor nodig en dat terwijl Sangare en Til dat totaal niet zijn. Ik vind daar juist een duidelijk plan niet zichtbaar maar dat zal dan wel weer aan mij liggen.

8 juli 2022 om 04:30

Sangare zijn zwakte is te lang de bal bij zich houden maar gaat tempo omhoog is echt een fenomeen. niet met de eindpass maar wel gevaarlijke spelers 1op1 zetten.

7 juli 2022 om 09:14

In het artikel wordt alleen gezegd dat Van Nistelrooij met de punt naar achter wil gaan spelen en dus zonder 10. Ik ben benieuwd hoe Til als CM zal renderen. Toch wat anders dan dat hij gewend is.

Ben erg benieuwd naar hoe het middenveld uiteindelijk ingericht gaan worden. Er zijn in ieder geval veel mogelijkheden, dat is altijd fijn voor een trainer!

7 juli 2022 om 09:30

Uit de eerste oefenwedstrijden bleek dat PSV gewoon met een diepe 8 en 10 gaat spelen, dus niet zozeer in een CM rol. Ook veel afwisseling tussen die twee posities. Positioneel zal er voor Til niet veel veranderen denk ik, hooguit inhoudelijk en het feit dat er nog een andere diepere middenvelder naast staat.

7 juli 2022 om 10:39

Ah top, thanks. Klinkt als een flink aanvallende opstelling, ben benieuwd!

7 juli 2022 om 09:37

@Fossen altijd goed om jouw mening te lezen. Prima kijk op de situatie, met een onderbouwing.

7 juli 2022 om 13:52

@Fossen Als veerman op 8 speelt en PSV speelt met een echte 6 (controleur, zoals aangegeven in het artikel) dan is er geen 10. Dat wordt dan de rechtshalf die naast Veerman komt te spelen.
Moet het nog zien of het middenveld dan zo sterk is.
Veerman is de enige met kwaliteit. Sangare heel erg beperkt aan de bal, een drama zelfs en til moet de ruimte achter de spits eigenlijk van beide kanten inlopen want Veerman gaat er nauwelijks overheen.
Verdediging en middenveld ben ik nog niet van onder de indruk. Wel veel vertrouwen in Ruud Ruud Ruud dus die moet nog even flink aan de bak.

7 juli 2022 om 14:05

'T is maar net welke naam je het beestje geeft. Maar zoals RvN wil spelen is simpelweg met de punt naar achter met daarvoor een 8 en een 10 naast elkaar. En sorry, maar als je nog steeds Sangare 'een drama aan de bal' noemt dan heb je denk ik niet veel naar PSV gekeken. Dat stempel heeft hij na een paar verkeerde passes in het begin gekregen van analisten en iedereen neemt dat klakkeloos over terwijl de feiten iets compleet anders zeggen. Dat de verdediging geen indruk maakt ben ik met je eens.

7 juli 2022 om 16:38

Sangare is geen drama aan de bal maar in een 41221 systeem heb je juist creatieve middenvelders nodig en laat Sangare daar juist net tekort inschieten. Als PSV heel dominant gaat spelen als city en dan met sangare in een Rodri rol dan schiet je verdediging toch echt tekort en zul je er door veel teams uit gecounterd worden. Als je iets verdedigender gaat spelen heb je toch echt een creatieve regisseur als xavi Simons op die positie nodig. Maar wat die je dan met sangare?

Moet het allemaal nog maar zien met die keeper. Vond hem bij Nice nou ook niet zo een geweldige indruk maken. Maar voor pak en beet een PSV moet het denk ik wel voldoende zijn. Wel wanbeleid daar in Eindhoven. Drommel voor miljoenen ophalen en hem dan vervolgens op de bank zetten!

Toegevoegd: Geef hem dan de kans het is gewoon zonde om een jonge keeper te halen en die na een jaar af te schrijven. Je weet dat hij fouten kan maken, maar je moet hem dan wel de kans geven om zich te herpakken.

7 juli 2022 om 08:22

Wat wil je nu precies met deze reactie bereiken? Dat ik nu een paar miskopen van Ajax ga opnoemen? Je bent op 1 ding uit en dat is het topic vervuilen, zoals je wel vaker doet. Het zou je hobby maar wezen

7 juli 2022 om 08:26

Wat heeft Ajax hier nu mee te maken? Totaal een off-topic reactie dit!

Ik geef gewoon mijn mening en zeg dat het gewoon slecht beleid is om een jonge keeper te halen en deze na een jaar al af te schrijven. Geef hem dan de kans.

7 juli 2022 om 08:29

Dat is een beetje als een buitenspeler voor 13 miljoen uit Denemarken halen, hem bijna nooit minuten laten maken en vervolgens een andere linksbuiten voor 30 miljoen halen.

7 juli 2022 om 08:31

Het is slecht beleid om door te selecteren op spelers die niet presteren? Dat jij als ajax supporter hoopt dat PSV matige spelers opstelt snap ik, maar doe dan niet alsof het wanbeleid is als dat niet gebeurt.

7 juli 2022 om 09:04

Drommel heeft toch de kans gekregen? En tot dusver ook nog beide oefenpartijen een helft gespeeld. Zoals wel vaker heb je dus geen idee waar je over praat Duivendrecht.

7 juli 2022 om 09:06

Maar duivje.. helemaal niemand zit te wachten op jou mening. Dat snap je toch zelf ook wel.

7 juli 2022 om 09:14

Neh.. Ik weet het niet hoor Fossen. Ik denk dat Drommel nog een jaartje de kans moet krijgen. Net als Marciano bij Feyenoord trouwens. Wij blijven schuurs ook maar kansen geven, dus het moet wel een beetje spannend blijven.

7 juli 2022 om 09:31

@DeNuanceman eens inderdaad. Dan halen wij Behich en Sainsbury nog even terug, veel te weinig kansen gehad die twee.

7 juli 2022 om 10:00

Hij wil dus ook met Magnallan gaan spelen want die heeft ook wat gekost. Of hij wil drommel in de goal hebben want anders wordt ajax geen kampioen. Nog te vroeg om iets over benitez te zeggen maar hij hoorde bij de 4 beste keepers in lique 1. Dat zegt wel wat

7 juli 2022 om 08:22

Net zoveel wanbeleid als pak 'm beet Klaiber, Schuurs en Pierie halen om ze op de bank te zetten?

7 juli 2022 om 08:27

Dat zit heel anders, maar daar ga ik niet op in omdat het totaal Off topic is.

7 juli 2022 om 08:42

@ Duivendrecht ... "Dat zit heel anders maar daar ga ik niet op in" ... dus je erkent gewoon dat ze gelijk hebben, geef het gewoon toe jongen.

7 juli 2022 om 08:23

Makkelijke reactie dit. Hoeveel heeft Ajax betaald voor Bandé en Daramy? Veel meer en die 2 komen ook niet aan de bak, is dat dan ook wanbeleid bij ons Ajax?

Elke club heeft wel eens een speler waar het een flink bedrag voor betaald en die niet de verwachtingen waar kan maken.

7 juli 2022 om 08:28

Wat heeft Ajax met dit artikel te maken? Ik wil hier best op ingaan maar dan in een Ajax topic.

7 juli 2022 om 08:44

Omdat ajax net als psv spelers voor vele miljoenen haalt en niet gebruikt, logisch dat mensen met deze voorbeelden komen, doe nou niet of dit als een verassing komt... beetje zwak om te zeggen dat dit geen ajax topic is als er met voorbeelden gekomen wordt over een onderwerp dat je zelf plaatst.

7 juli 2022 om 09:52

Wat ben jij vermoeiend zeg. Je wil je niet met zulke discussies bemoeien maar je hebt hier wel minimaal 5x op gereageerd

7 juli 2022 om 12:40

@duivendrecht: Dat heeft met dit artikel te maken omdat je een verkeerde aankoop van PSV betiteld als wanbeleid.

Als je het zo wilt bekijken voert iedere club wanbeleid, omdat je nooit weet of een aankoop gaat slagen of niet.

7 juli 2022 om 08:25

Ben jij dit Maarten?

7 juli 2022 om 08:26

Wil Drommel nog niet afschrijven. Die kerel werd dat horrorseizoen van Twente ook op doel gezet als tiener, was er nog niet klaar voor en werd compleet verguist in de media. Als je dat kan verslaan kan ie dit ook wel binnen een paar jaar.

7 juli 2022 om 08:27

Nee Bergwijn en Brobbey zelf opleiden en voor miljoenen terug kopen is lekker beleid.. Dit soort reacties is waarom VZ steeds meer een zielig potje zwartmaken van de tegenstander aan het worden is.. Treurig.

7 juli 2022 om 08:29

We hebben het hier nu niet over Ajax, maar over PSV. Ik mag toch best kritisch zijn . Als je een jonge keeper haalt dan is het gewoon zonde dat je die na een jaar al afschrijft.

7 juli 2022 om 08:37

Jammer Duivendrecht, iedereen heeft je door. Je komt hier met je Ajax plaatje en naam alleen om PSV te bashen. En je staat extra voor lul met je opmerkingen omdat PSV de enige club is die juist wel lekker aan het bouwen is ipv inlevert.

7 juli 2022 om 09:57

Hahaha Mulenga, dat doet hij in elk Feyenoord topic ook. Zo doorzichtig.

7 juli 2022 om 08:32

0% kans dat jij vorig seizoen naar Nice gekeken hebt. 0%.

7 juli 2022 om 08:39

In Fifa heeft Benitez “maar” een rating van 80. Ik neem aan dat hij daar op doelt ;-)

7 juli 2022 om 10:18

Je bent aan het bijten.

7 juli 2022 om 12:33

Dat kan soms toch zo heerlijk zijn hé!

7 juli 2022 om 08:36

"pak 'm beet een Psv". Je hebt zeker wel erg lang na moeten denken over dit voorbeeld?

On; Benitez Ziet er inderdaad goed uit vooralsnog, hoewel je natuurlijk niet heel lang hoeft te zoeken voor een betere keeper dan die van vaorig jaar.. Ben heel erg benieuwd naar hoe hij zich staande gaat houden met al die topspitsen.

7 juli 2022 om 08:40

@ Duivendrecht... Je spreekt jezelf (meerdere malen) tegen.
Je zegt dat drommel de kans moet krijgen, dit heeft hij meerdere keren gehad, hij is het grootste deel schuldig aan het mislopen van de titel.
(Je kan nu ook zeggen geef benitez een eerlijke kans niet 😉... ik betwijfel of je hem wel meer dan één keer bij nice hebt zien spelen.)

Als je het dan op wanbeleid wilt gooien, hoe zit het dan met ajax en die jongen die voor 15 mil uit Denemarken was gehaald? Krijgt ook geen kans toch volgens jouw redenering. Jullie zetten hem niet eens op de bank om over speeltijd bij ajax maar te zwijgen.

7 juli 2022 om 08:49

Hij behoorde wel tot de beste keepers van Frankrijk dus een beetje een rare reactie maar hij moet het nog wel laten zien op Eredivisie niveau

7 juli 2022 om 08:57

@duivendrecht, bij Nice geen geweldige indruk maken? Heb je het aantal tegendoelpunten gezien? Minste van Ligue 1 samen met PSG. Meeste clean sheats van Ligue 1. Dus je bent gewoon aan het stoken hier. Ja je hebt een keeper gehaald voor een aantal miljoen die niet voldoet. Kan wel eens gebeuren he. En Drommel hebben ze nog niet afgeschreven he. Die gaat gewoon mee blijven trainen, krijgt in de twee oefenduels tot nu toe ook gewoon zijn minuten. Maar gaat voorlopig tweede keeper worden.

7 juli 2022 om 09:02

Drommel was 3 miljoen. Heeft niet gebracht wat er van werd verwacht. Maar wanbeleid? Ben je ook zo kritisch op daramy? 9 miljoen.

7 juli 2022 om 09:14

Daramy, Magallan, Brobbey (geef dan vrijwillig 15/20 miljoen aan Leipzig en hou hem), Marin. Blijkbaar ook wanbeleid als je het op enkele namen gooit. Duivendrecht is vrij kinderachtig. En zulke fans zijn voor mij dus dé reden dat ik Ajax veel misgun. Als iedereen nou was zoals Sulejmanii, SanderK of IneMontana, dan was het anders geweest. Het soort fan als Duivendrecht, Musi of MyVision stoort mij enorm. Het zorgt er weer voor dat ik (en vast meer mensen) net wat negatiever alles van Ajax belichten. Het maakt discussies er niet gezonder op. Zonde.

7 juli 2022 om 09:07

Iedere club heeft domme aankopen. PSV een paar, Ajax een aantal, Feyenoord enkele (minder dan de andere 2). Het hoort erbij

Daarnaast lijkt Benitez een goede aankoop. Samen met Feyenoord lijken daar nu beste doelmannen rond te lopen. Kunnen de andere 16 clubs jaloers op zijn. Sowieso ben ik onder de indruk van de selectie van PSV. Zeker als Sangaré en Gakpo blijven. Prachtig team zeg. En deze trainer gun ik ook alles. Hij zou zeker kampioen kunnen worden met deze selectie en ik denk dat velen hem dat ook meer dan gunnen

7 juli 2022 om 09:09

@Duivendrecht Drommel heeft PSV natuurlijk punten gekost en wat is jong? Hij is 25 jaar. Zeker niet oud voor een keeper maar hij is wel op een leeftijd dat je wat meer stabiliteit mag verwachten. PSV is een topclub in Nederland en dan weet je dat je moet presteren. Ik vind eigenlijk dat hij nog best lang de kans heeft gehad vorig seizoen. Hij zal nu opnieuw moeten vechten voor zijn kans

7 juli 2022 om 09:16

Hij heeft een heel jaar gehad en iedere wedstrijd maakte hij wel een cruciale fout. Op een begeven moment zijn zijn kansen voorbij.

7 juli 2022 om 10:45

@Duivendrecht.

1- Meneer de keeper behoorde afgelopen misschien wel tot de beste keeper van Ligue 1

2- Zoals aangeven heeft Drommel genoeg kansen gehad. Dus slecht beleid laat ik even in het midden.

3- Voormalig jeugd spelers voor voor een godsvermogen terug kopen noem ik slecht beleid.

7 juli 2022 om 10:47

Duivendrecht

Ik zou momenteel Pasveer en Steek inruilen voor 1 Benitez.

Normaal eens, dat je zo een jonge keeper kans moet geven, alleen nu komt er een gouden buitenkans langs. DIe moet je als club pakken. Kan Drommel nu in luwte ontwikkelen.

7 juli 2022 om 11:17

Dat we Bezitez eerst maar eens aan het werk moeten zien voordat we hem kunnen beoordelen, ben ik het met je eens. Denk dat er heel weinig mensen hier zijn die Benitez meer dan 3 wedstrijden live heeft gezien dus hun oordeel is gebaseerd op de indruk die PSV van hem maakt.

Wat betreft Drommel; Drommel heeft er hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat PSV aan het end van de rit 2 punten te kort kwam t.o.v. Ajax. Willem II uit, waarin PSV 1 schot op goal tegenkrijgt en er 2 tegen krijgt, is volledig aan hem te danken. De uitwedstrijd bij FC Twente ziet hij er bij alle 3 de tegengoals verkeerd uit en dan is de afgekeurde goal niet meegeteld maar anders hadden het er 4 geweest. Kost je aan het eind al 5 punten..... Deze man moet heel snel het veld verruimen en zijn heil gaan zoeken bij een andere club, daar hij een seizoen lang de kans heeft gehad en deze gewoon niet heeft gepakt.

Ik krijg weer zin in de Eredivisie na zulke artikelen. Ben heel benieuwd hoe PSV het gaat doen. Persoonlijk kan ik als voetballiefhebber ontzettend van Joey Veerman genieten. Ben erg nieuwsgierig hoe Van Nistelrooy een machine (of haperende tractor) maakt van een team met Benitez, Veerman, Madueke, De Jong, Simons (en eventueel Gakpo en Sangare). Hopelijk kan PSV Ajax het moeilijk maken, want net als bij een Bundesliga of Ligue 1 is dominantie niet goed voor de sport en kijkplezier.

7 juli 2022 om 11:14

Van z'n dominantie is gelukkig geen sprake, Ajax heeft al een keer geluk geluk gehad met het afgebroken seizoen. En ook afgelopen seizoen, kon het maar zo anders uitpakken. Alles viel net gunstig voor Ajax. Er zijn wel vaker periodes geweest dat Ajax of PSV vier jaar heerste en daarna kwam er weer een verschuiving in de top.

7 juli 2022 om 11:35

Daarom hoop ik ook dat de concurrentie zich goed versterkt. Dat alles gunstig viel ben ik niet helemaal mee eens, Ajax heeft ook gewoon een heel goed team, geluk dwing je af. Zolang beide ploegen maar niet met de volle 3 punten uit de Euroborg vertrekken volgend seizoen.

7 juli 2022 om 11:41

Dat Ajax een goed team heeft ben ik met je eens maar het ontbrak ze toch echt niet aan enig geluk afgelopen seizoen. Geluk hoort bij het voetbal maar het had ook de andere kant op kunnen vallen. En dat is het verschil tussen een Bayern en Ajax. Als het geluk de andere kant op valt is de marge van een Bayern zo groot dat het nog kampioen is, bij Ajax niet.

Wel luxe zo'n goed bezet middenveld. Alleen op de wings moeten er versterkingen komen en in het hart van de defensie. Ik zie als rechtsback-backup sambo weer graag terugkomen. Opergard lijkt me te licht. Ben benieuwd wie er nog gaan komen, ik verwacht er nog 2-4!!

7 juli 2022 om 11:16

Ik heb Sambo en Oppergard een aantal keer zien spelen maar die kunnen mij beiden niet bekoren. Ik dicht ze niet de potentie toe om een vaste waarde te worden voor het 1e.

Kan nog wel s in 1 klap de beste keeper vd eredivisie zijn of worden.

7 juli 2022 om 10:21

Dat is ie al. Alsof er een betere in Nederland rondloopt.

7 juli 2022 om 10:47

Mogelijk Bijlow

Benieuwd naar beiden dit seizoen wie contstanter gaat zijn.

7 juli 2022 om 11:40

Inderdaad; mogelijk Bijlow. Deze man heeft echter het streepje voor gezien zijn carriere, ervaring en (gebrek aan) blessuregevoeligheid.

Weet je wat ik niet snap: als deze "geweldige" keeper zou goed is, en is was transfervrij. Waarom gaat die dan naar alle respect de eredivsie.???

7 juli 2022 om 09:24

Prijzen winnen zonder op de bank te belanden? Hij kon naar PSG en daar was hij dan derde viool achter Navas en Donnarumma. Hij wilt nog voor het nationale team uitkomen en de Eredivisie wordt wel aardig goed gevolgd door Scaloni als je kijkt dat hij al Senesi, Tagliafico en Martinez heeft geselecteerd. En daarnaast krijgt hij waarschijnlijk best goed betaald als die transfervrij is overgekomen. Spelers zoals Max en Gotze werden destijds ook in verband gebracht met clubs in een betere competitie, maar kwamen ook naar de Eredivisie. Uiteindelijk kreeg Max zijn eerste paar caps voor Duitsland en Gotze werd ook weer opgeroepen en kon rustig aan speelminuten komen. Blijkbaar staat de Eredivisie nog hoog aangeschreven door mede bondscoaches. Persoonlijk vind ik het de goeie kant opgaan als je kijkt watvoor spelers er worden aangetrokken en hoe Ajax presteert in Europa, maar er moet echt een tandje bij om ook in de Europa League en Champions League ver te reiken voor andere Eredivisie clubs. Het is inmiddels al een tijdje geleden dat er twee Eredivisie clubs actief waren in de Champions League (seizoen 18/19 met PSV van Van Bommel en de prachtige campagne van Ajax met Ten Hag).

7 juli 2022 om 09:33

Misschien dat de Eredivisie er internationaal toch beter op staat dan we zelf denken? Ajax speelt bij tijd en wijle Europese tegenstanders zoek, heeft 4/5 jaar geleden nog halve finale CL gespeeld, Feyenoord speelde vorig seizoen finale ECL en PSV blijft ook altijd een aansprekende naam in het buitenland.

Veerman niet heel vaak zien spelen, maar bij Heerenveen wel soms. dat ik hem niet vaak zag spelen, was ik niet zeker over mijn mening over hem. Ik vond hem juist wel goed genoeg voor PSV. Nu blijkt die het toch goed te doen. Hij komt me over als een C-klasse Sneijder, B-klasse Ziyech/theo Janssen. Is dit niet iemand wat het Nederlands elftal echt mist? Afgezien van zijn kwaliteiten, maar dat type dat met passen anderen goed weg kan steken?

7 juli 2022 om 11:20

Veerman heeft een goede pass, maar komt snelheid en felheid te kort na mijn mening. Als ik een ziyech zag vechten om een bal terug te winnen is dat nogal een groot verschil ten opzichte van Veerman. Dan heb ik het nog niet eens over het kwaliteitsverschil op het voetballende gedeelte.

Veerman is gewoon een prima speler. Denk ook wel dat Sangaré en Veerman redelijk vast gaan zijn op het middenveld. Op de 10 positie kan dan gerouleerd worden met Xavi Simons, Guus Til & eventueel van Ginkel als die weer eens iets van niveau gaat laten zien.

Guti is dan gewoon back-up voor één van de twee erachter (sangaré/veerman), tenzij ze Guti nog weten te slijten (want volgens mij heeft hij nog een contract voor een jaar?)

7 juli 2022 om 11:15

Voor PSV wel belangrijk om Sangare te behouden, omdat je die rol niet goed ingevuld krijgt door Simons, Veerman, van Ginkel

7 juli 2022 om 11:27

Dat is helemaal waar. Maar eerlijk gezegd is het ook vrij rustig rondom Sangaré, tot nu toe.
Denk ook dat Guti & Sangaré concurrenten voor elkaar zijn. Hoogstens kan Boscagli daar nog spelen, mits hij weer fit is.

7 juli 2022 om 12:21

Maar dat maakt in t geval van sangare niet echt uit, als iemand zn afkoopsom betaald en hij wilt naar die club is die gwn weg.

Word als Ajacied inmiddels best wel zenuwachtig voor PSV, ook gezien onze zomer. Die hilarische berichten over het Bayern van Nederland doen we hopelijk weer een decennium de ijskast in. Misplaatst disrespect voor PSV vind ik dat

Ik denk trouwens dat Ruud Nisterlrooy niet echt veel vertrouwen heeft in de afgelopen seizoen-spelers aangezien al deze aankopen. En ze blijven roepen dat er nog meer bijkomen.

7 juli 2022 om 10:26

Götze/Doan en Zahavi zijn vervangen door Simons/Til en de Jong. Drommel moest duidelijk worden vervangen. De verdediging was te dun bezet waardoor Boscagli en Gutierrez vaak centraal achter hebben gestaan, dus is nu Hoever er bij en zoeken ze er nog één. Ook Thomas is vertrokken.

De verdediging blijft de achilleshiel van PSV, maar er is versterkt waar het broodnodig was. Er loopt nu veel meer kwaliteit in de breedte rond. Ben er wel jaloers op. Bij Ajax hebben we nu onze spits verkocht en gaan we hem vervangen met een veel te dure vleugelspeler.

7 juli 2022 om 10:43

snap ook wel dat psv zich zo heeft versterkt, moeten eindelijk ook eens in Europa meedoen ipv alleen in de Eredivisie.

Wat betreft ajax, hebben de lijstjes allang klaar. Met Wijndal en Bergwijn al 2 prima aankopen gedaan en overige wordt "gewoon" gevuld met eigen jeugd (taylor en Rensch)

7 juli 2022 om 11:39

Rensch is echt niet goed genoeg. Taylor kan ik nog inkomen. Maar er is geen spits en nu gaan we weer dertig miljoen uitgeven voor een positie waar we al onze aanvoerder en sterspeler hebben staan. We hebben drie keepers waarvan we alleen weten dat Pasveer betrouwbaar is (maar dat kan gezien zijn leeftijd zo klaar zijn) maar die alle drie blessuregevoelig lijken te zijn. Straks vertrekken Martinez en Tagliafico en staan daar Blind en Wijndal, je levert in de kleedkamer zoveel gusto in.

7 juli 2022 om 14:30

Rensch nog niet afschrijven! Nog nooit echt aantal wedstrijden kans gehad, maar maakte idd niet al te sterke indruk afgelopen seizoen. Spits zal idd wel brobbey of Zirkzee worden. Als Martinez zal vertrekken, komt daar iemand voor terug. Dus al met al... Don't worry, everything....

7 juli 2022 om 14:42

Ik heb bij Rensch echt niets gezien tijdens wedstrijden dat hype waarborgt. Afschrijven, nee, maar je zag dat Antony niet rendeerde met hem erachter en hij komt niet in de buurt van Mazraoui. Brobbey gaat niet komen, Leipzig gaat daar gewoon heel erg veel geld voor blijven vragen. Was het 15 miljoen, oké. Maar nu is het 25 en dat kunnen Huntelaar en Hamstra toch onmogelijk goedpraten?

En wie moet nou Martinez vervangen? Dat wordt een paniekaankoop. Straks sta je daar met Schuurs of Alvarez het halve seizoen.

Wat een heerlijk middenveld heeft PSV zeg!
Guti, Sangare, Veerman, van Ginkel, Til en Xavi voor 3 posities. Xavi kan je ook nog op de flanken gebruiken. Mocht Wijnaldum komen zal van Ginkel denk ik het minst aan spelen toekomen.

7 juli 2022 om 10:45

Sangare; een balafpakker die hem ook 9 vd 10 keer weer inlevert bij de verkeerde kleur. Guti/van ginkel matig, Veerman en Xavi verwacht ik wel veel van.

7 juli 2022 om 11:23

Als je dit over Sangare zegt heb je de Eredivisie denk ik al anderhalf jaar niet meer gevolgd.

7 juli 2022 om 11:28

Sangaré die 9 van de 10 keer de bal weer inlevert? Wanneer heb je hem voor het laatst zien spelen? Hij is echt fors vooruit gegaan.

7 juli 2022 om 11:33

@DwightYorke dat fabeltje dat Sangare alle ballen inlevert is inmiddels al een keer of 183 weerlegd met statistieken hier he? Dus het komt een beetje subjectief over als je dat blijft gebruiken.

7 juli 2022 om 11:42

Ik vind Sangare echt niks minder dan Alvarez die wij als Ajacieden toch 40 miljoen prima waard vinden. Maar respect over goede PSV-ers blijft lastig

7 juli 2022 om 12:23

@vtotheb ik durf zelfs zo ver te gaan dat Sangare bij elk elftal in de wereld mee kan. In sommige gevallen niet direct als basisspeler maar wel als ideale 12e man. Ik weet dat ik voor gek verklaard ga worden maar ik vind het echt een bijzonder goede speler😜😁

7 juli 2022 om 14:26

Sorry voor mijn mening Maar zeg ook niet dat ie slechter is als Alvarez. Ik snap ook echt dat ze in de Premier League dat soort types zoeken, omdat ze groot en sterk zijn. Maar ze kunnen niet voetballen. Tactisch, voetballend waardeloos. En volgens mij is dat ook al vaak aangetoond. En ja, ik durf ook te zeggen dat Sangare nog maar 6 vd 10 ballen inlevert.... knap!

7 juli 2022 om 14:52

Dat mag jij van mij durven te zeggen maar de statistieken laten zien dat hij een passingspercentage van 86% had. Dus dan kun je een 'mening' willen hebben maar daar hebben de feiten niet zoveel mee te maken.

7 juli 2022 om 15:03

Misschien heeft hij net de overige 14% gezien Fossen weten wij veel😜

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.PSV33
3.AZ32
5.Ajax31
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. VertessenAanvaller00
W. BenítezKeeper10
J. DrommelKeeper00
K. PeersmanKeeper00
B. WatermanKeeper00
O. BoscagliVerdediger00
J. BranthwaiteVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

4 fans
Middenvelder, 23 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 PSV 1 0 0 0
2021/2022 PSV 15 4 0 0
2021/2022 sc Heerenveen 18 3 1 0
2020/2021 sc Heerenveen 31 7 3 0
2019/2020 FC Volendam 3 0 0 0

In de wandelgangen

Dinsdag 9 augustus
Orkun Kökcü is mogelijk de volgende Feyenoorder die de stap naar het buitenland gaat maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren