Marc Overmars meldt zich om Feyenoord in de wielen te rijden

Vrijdag, 1 juli 2022 om 21:05 • Laatste update: 23:53

Guus Til kan zijn loopbaan vervolgen bij Royal Antwerp. Met dat nieuws komt De Telegraaf vrijdagavond. Marc Overmars, de directeur voetbalzaken van de ambitieuze Belgische club, hoopt de aanvallende middenvelder van Spartak Moskou uit handen te houden van Feyenoord. De Rotterdammers willen Til graag nogmaals in De Kuip zien schitteren.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

50 reacties (laatste reactie door rbn_)

Poeh dat zou wat zijn. Hoop dat Til bij Feyenoord blijft volgend jaar.

1 juli 2022 om 21:53

Ach, Til kun je wel missen toch. Komt op mij over als een redelijk simpele draver ondanks veel doelpunten. Feyenoord moet hoger mikken vind ik.

1 juli 2022 om 21:57

Maar wie? Ekkelenkamp is niet hoger mikken, Dani de Wit is niet hoger mikken (en waarschijnlijk nog te duur ook). Boëtius heeft bij Mainz in eenzelfde rol gespeeld en is transfervrij, dat zou ik ineens wel een hele interessante optie vinden

1 juli 2022 om 22:01

Boetius voor z'n derde termijn. Heb geen idee wat zijn huidige vorm is. Ben altijd wel gecharmeerd van zijn techniek geweest. Of die tussen de 15-20 goals kan maken lijkt me niet.

1 juli 2022 om 22:02

Er is net 17 miljoen voor Malacia geïncasseerd en vorig seizoen ook een mooi bedrag (dik 10 miljoen?) in de Conference League alleen al. Er zou nu toch een keer iets te besteden moeten zijn aan iemand die beter is dan Boetius, Til, De Wit of Ekkelenkamp. Ik zou zo niet weten wie dan wel maar de scouting van Feyenoord heeft vast meer namen op het lijstje dan dit stelletje

1 juli 2022 om 22:15

Een gratis Til is de moeite wel waard. Hoe je het ook wendt of keert, hij schiet er vijftien in, jaagt negentig minuten lang de tegenstander op en is nooit geblesseerd. Dat hij soms ruzie met de bal heeft moet je dan op de koop toenemen, anders was het niveau Thomas Müller geweest. Er kan dus 40% worden uitgegeven van de vijftien miljoen die direct is geïncasseerd, misschien bovenop een klein potje dat er nog ligt en een investeerder die wel wil aanvullen bij een talentvolle aankoop (zoals bij Walemark gebeurde). Er moeten dan opvolgers komen voor Dessers, Nelson, Til en Malacia. Plus het feit dat Malacia eigenlijk al de enige linksback was. Nog veel vacatures, nog weinig geld

2 juli 2022 om 09:13

Vind voor zo weinig geld maar eens zoveel doelpunten terug op die positie...

2 juli 2022 om 09:14

Iemand die minimaal net zoveel goals maakt maar beter kan voetballen? Succes met je karige transferbudget!

Geen Til, geen Flemming. Als het Ekkelenkamp wordt, word ik erg verdrietig.

1 juli 2022 om 23:43

Dan alles op Gnonto zetten. Die kan zowel in de spits als op 10. Soort schaduwspits. Jongens als Ekkelenkamp of Dani de Wit moet je echt niet willen. Denk eerlijk gezegd ook dat als Til de keuze heeft tussen Feyenoord en Antwerp dat hij voor Feyenoord kiest. Hij weet precies wat ie hier heeft en Slot haalt het beste uit hem.

2 juli 2022 om 09:55

De president van Zurich heeft het bod van Feyenoord op Gnonto als belachelijk van tafel geveegd, dus de kans dat hij komt is miniem.

Nee Marc, waag het. Anders zitten wij zo opgescheept met Ekkelenkamp, dan heb ik veel liever Til. Bekend met het systeem, heeft bewezen te kunnen scoren, aanjager en krijgt het publiek achter zich.

1 juli 2022 om 21:34

Misschien had Til al bij Feyenoord en Slot aangegeven niet terug te keren waardoor de keus uiteindelijk op Chong is gevallen. Vorig seizoen speelde Chong op verschillende posities maar het meest als aanvallende middenvelder en als rechtsbuiten.

1 juli 2022 om 22:15

Dat is een optie ja. In dat geval is er snel doorgeschakeld en heb ik veel liever Chong dan eerder genoemde namen. Ook al is Chong ook geen zekerheid.

1 juli 2022 om 22:23

Als Feyenoord Chong fit vindt, gezien zijn twee zware blessures, zie ik het zitten. Vorig seizoen zag je al dat Sinisterra regelmatig als aanvallende middenvelder ging spelen. Met Chong itt Til kan je veel meer van posities wisselen.

1 juli 2022 om 21:58

Feyenoord kan wel iets beters dan Ekkelenkamp halen mag ik toch hopen? Net 17 miljoen voor Malacia geïncasseerd en vorig seizoen dik 10 miljoen voor de Conference League?

1 juli 2022 om 22:04

Denk dat we allemaal hopen dat Ekkelenkamp niet komt. Vooral na vorig seizoen moet Feyenoord op betere spelers richten.

1 juli 2022 om 22:04

40% kan weer geïnvesteerd worden. Er moet nog een spits, een 10 en eigenlijk twee linksbacks bij. Moet dus erg zorgvuldig besteed worden

1 juli 2022 om 22:16

Ruiz_FCT

Ik hoop het wel ja. Maar die naam werd redelijk hardnekkig genoemd en dan blijft je toch die vrees behouden. Ik hoop oprecht dat er een andere lijst. Liever een naam uit de hoge hoed van Arnesen dan een Ekkelenkamp. Dan nog liever Chong, zit in ieder geval onwijs veel talent in.

1 juli 2022 om 22:18

Brenet zou echt een prima linksback voor Feyenoord zijn. Ik zeg dit liever niet want ik hoop echt dat hij bijtekent bij Twente maar die kan je dus gratis ophalen en is echt goed. Een tweede linksback moet toch in de jeugd te vinden zijn. Die nummer 9 en 10 zijn lastiger maar daar mag je wel geld aan uitgeven.

1 juli 2022 om 22:22

@ Ruiz_fct

Weet jij tot wanneer FC Twente Brenet mee laat trainen terwijl hij clubloos is? Ik kan me voorstellen dat FC Twente het zat begint te worden.

1 juli 2022 om 22:27

Brenet zou voor Feyenoord perfect zijn. Zelfs als Senesi vertrekt kun je dan simpel Geertruida in het centrum zetten en Brenet laten concurreren met Pedersen of (waarschijnlijk) Maatsen, voor zowel links- als rechtsback. En dat transfervrij

1 juli 2022 om 22:35

Helemaal met je eens, sterker nog. Ik denk dat Brenet basisspeler zal worden. Ik verwacht dat Senesi inderdaad wordt verkocht waardoor Geertruida naar het centrum gaat maar in alles zie je dat Slot niet tevreden is over Pedersen. Eind vorig seizoen zei Krabbendam al een keer dat Pedersen het meest in de belangstelling staat van andere clubs. Ik denk dat Slot hem wilt verkopen. Feyenoord heeft dan Brenet en Benita voor de rechtsbackpositie.

1 juli 2022 om 22:39

Rbn_, geen idee. Op een gegeven moment zullen ze echt door moeten schakelen maar omdat hij zon kwaliteitsimpuls is zullen ze iets geduldiger zijn dan bij een andere speler denk ik.

2 juli 2022 om 00:43

Die 17 miljoen wordt over 3 jaar gespreid betaald. 40% van 5 miljoen is 2. CL geen ook nog kosten en premies af. Houdt Fey max 3 miljoen aan over. Heb je 5 miljoen + 1 miljoen Linssen over.

2 juli 2022 om 09:59

@4fredondo

Het is normaal dat er in termijnen wordt betaald. Feyenoord al bij ingaande transfers ook in termijnen betalen dus dat moeten we in perspectief plaatsen.

Prima toch, vervanger hebben we in princiepe al in huis met Bassett. kan vgm aardig voetballen die gozer.

Die is dus weg. Als Antwerp Janssen al 2 mil per jaar bieden..

Met de titel insinueren dat Marc het puur en alleen doet om Feyenoord dwars te zitten. Wat een onzin zeg.

On: logisch dat hij na een jaar flink inleveren iets meer wilt opstrijken. En het lijkt toch een leuk project te zijn bij een kapitaalkrachtige club. En niet helemaal aan de andere kant van het continent.

Ben benieuwd wat de opvolger zal zijn bij Feyenoord. De namen die tot nu toe genoemd werden voor die positie stellen me niet gerust. Laten we hopen dat er iets moois nog uit de hoge hoed komt.

Met een eigenaar die een vermogen van bijna 1 miljard heeft, had ik verwacht dat Overmars in een ietwat andere vijver zou gaan vissen. Vincent Janssen, de uitgerangeerde Toby Aldereireld, en nu mogelijk Guus Til, geloof ik niet dat FC Antwerp Europa gaat vervoveren.

Til lijkt me echt een hele verstandige jongen in het algemeen maar ergens hoop ik toch dat die alsnog een jaar voor Feyenoord zal gaan kiezen. Hier is die inmiddels bekend met de club, trainer, spelersgroep, het systeem en zijn rol. Mocht die voor Antwerp kiezen en dit buitenlands avontuur weer niet lukken lijkt het buitenland zo goals als klaar. Ook met het ook op het WK lijkt me een jaar hier nog beter zeker als die weer presteert zoals het vorige eerste halfjaar.

Eens een Ajacied, altijd een Ajacied. Nu zit hij feyenoord alsnog dwars 😱

Royal antwerp wordt Royal oranje en manchester united wordt oranjunited😄

Geen paniek. Als Til zelf naar Feyenoord wil, komt hij naar Feyenoord. Hij heeft met Spartak Moskou en Freiburg al voor het geld gekozen en ik vermoed dat hij daar van geleerd heeft.

Ach daar hoeft Feyenoord niet rouwig om te zijn. Is belangrijk geweest in de eerste twee/drie maanden. Daarna was het zeer pover tot matig allemaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Antwerp FC

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
A. ValenciaAanvaller30
R. CosseyUnknown
J. ButezKeeper40
O. De WolfKeeper00
D. MatijašKeeper00
D. VerhulstKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Antwerp FC.

6 fans
Middenvelder, 24 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 PSV 1 0 0 0
2021/2022 Feyenoord 32 15 2 0
2020/2021 SC Freiburg 7 0 1 0
2020/2021 Freiburg II 4 4 0 0
2020/2021 Spartak Moskou 3 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Van Nistelrooij voert tactische aanpassingen door voor CL-kraker op Ibrox

Ruud van Nistelrooij maakt enkele wijzigingen in zijn basisformatie voor het uitduel in de play-offs van de Champions League tegen Rangers. De trainer van PSV kiest voor het eerst deze Europese...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren