‘Barcelona gaat inderdaad voor Koundé, maar onder andere voorwaarden'

Woensdag, 22 juni 2022 om 23:35Jeroen van Poppel • Laatste update: 23:47

Barcelona gaat binnenkort inderdaad voor de handtekening van Jules Koundé, zo bevestigt Cadena COPE na berichtgeving vorige week van Catalunya Ràdio. De twee radiostations verschillen behoorlijk van mening over de details van de interesse: de Catalaanse radio sprak eerder over een op handen zijnd akkoord tussen Barcelona en Sevilla voor 55 tot 60 miljoen euro, maar Barça wil volgens COPE zeker niet zo ver gaan. De club heeft goede hoop flinke korting te bedingen voor de 23-jarige centrumverdediger.

Koundé moet vanaf komend seizoen leiding gaan geven aan de defensie van Barcelona, daar zijn beide stations het wél over eens. De Franse mandekker wordt gezien als opvolger van Gerard Piqué, van wie Xavi langzaamaan afscheid wil nemen. Koundé is eveneens zeer gewild door Chelsea, dat in de winterse transferperiode al dicht bij zijn komst kwam. Koundé heeft een ontsnappingsclausule van 90 miljoen euro in zijn contract, maar geen van beide geïnteresseerde partijen zal dat bedrag op tafel leggen. Toch heeft Chelsea nog altijd goede papieren voor de Fransman.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Sevilla telde drie jaar geleden 25 miljoen euro neer voor Koundé, die met zijn overstap vanaf Girondins Bordeaux de duurste speler uit de clubhistorie is. De achterhoedespeler is inmiddels een vaste waarde in de Franse selectie van bondscoach Didier Deschamps, die inmiddels elf keer een beroep op hem deed. Koundé speelde de afgelopen drie jaar 133 keer voor Sevilla en zag onlangs zijn vaste verdedigingspartner Diego Carlos verkocht worden aan Aston Villa.

Barcelona zit in financieel zwaar weer, maar kan binnenkort enorm gaan spenderen op de transfermarkt. De club sloot namelijk vele maanden van onderhandelingen een deal met investeringsmaatschappij CVC Capital Partners en verwacht daardoor een kapitaalinjectie die kan oplopen tot 200 miljoen euro, zo legde Eduard Romeu, financiële man bij de club, onlangs uit in de Spaanse media. Zodra dat geld binnen is, zal Barcelona naar verwachting Robert Lewandowski overnemen van Bayern München. De club droomt verder van de komst van Bernardo Silva, maar Manchester City vraagt volgens Fabrizio Romano liefst 80 tot 90 miljoen euro voor de Portugese middenvelder. Zijn komst zal alleen mogelijk zijn indien Frenkie de Jong verkocht wordt aan Manchester United.Gerelateerd

Meer sportnieuws

109 reacties (laatste reactie door puyolmessi)

Kiezen tussen Lenglet, Dest en Trincao lijkt me ook niet echt iets waar Sevilla wakker van ligt. Dan ruil je een mooie BMW voor een gebruikte Ford Focus, lijkt me niet echt handig.

15 juni 2022 om 20:45

En dan ook nog eens een gebruikte Ford Focus die je een vermogen aan wegenbelasting kost

15 juni 2022 om 21:17

Elke keer als je de naam van Kounde gelinkt zag worden aan een club zou het gaan om een bedrag van 80 miljoen. En komt Barca aankloppen is het opeens 55-60?? Geloof heir helemaal niks van.

15 juni 2022 om 22:02

Omdat ze ook een speler erbij geven. Niet alles is raar bij barca

16 juni 2022 om 11:52

Nu is Trincao natuurlijk nog een leuke speler om erbij te hebben, maar wat heeft Sevilla aan een rechtsbuiten waar ze Ocampos hebben rondlopen. En dat terwijl ze hun vaste centrum dan kwijtraken…

Te pas en te onpas onzin berichten verspreiden, daar is vz ondertussen niet vies van.

23 juni 2022 om 10:15

Toch rij ik liever in een Ford Focus dan in een BMW, ja je hebt op papier een topper. Werkelijkheid blijf je problemen houden met het tevreden houden van de motor, techniek en vooruitgang. Ford is daarentegen stabiel, harde werker, geen klager en kan mee met een merendeel van de BMW's. Daarentegen Lenglet, Dest en Trincao zijn meer afgeragde Fiat Punto's die nog op 3 cilinders lopen...

23 juni 2022 om 13:02

Toch moeten die weg, ook al hebben ze geen motor. Trash moet snel weg

Ik verheug me nu al op de soap vwb de inschrijving van de aankopen die er gaat ontstaan vlak voor de eerste competitiewedstrijd. Spelers die moeten vertrekken en hun hakken in het zand zetten, spelers die niet willen inleveren tbv de nieuwe aankopen, nieuwe aankopen die niet weten of ze opgesteld mogen worden, etc. Bakkie popcorn erbij, heerlijk!

Die hebben waarschijnlijk een Catalaanse geldboom achter Camp Nou.. man man man

15 juni 2022 om 20:46

Het staat wel tussen haakjes, dus vooralsnog is dit slechts een gerucht. Althans, ik mag het hopen want anders zijn ze Russisch roulette aan het spelen daar in Barcelona.

16 juni 2022 om 11:19

Russisch roulette waar barca nooit in verliest

15 juni 2022 om 20:55

Misschien dat Frenkie toch voor veel geld naar Manchester verkast

15 juni 2022 om 22:09

Heb je nou niet door dat 99% van dit soort geruchten pure onzin is?

15 juni 2022 om 22:27

@itsmealex, er bestaat een kans van 99 procent dat mensen als Sefo niet snappen dat clubs, naast geld verliezen, ook geld genereren zo nu en dan.

15 juni 2022 om 22:25

Een boom achter Camp Nou is sowieso al Catalaans, pipo

16 juni 2022 om 08:07

Moet er nou echt bij elk transfergerucht weer een verhaal komen over geld? Word echt heel saai.

Tja, Kounde.. Eerste gevoel zegt dat óók deze verdediger Barca niet terug gaat brengen. Een Ruben Diaz en Laporte zitten in diezelfde prijsklasse, maar die schat ik wel écht een stukje hoger in..

15 juni 2022 om 21:06

Diaz voor 60 miljoen? Koekoek!

15 juni 2022 om 22:18

Haha koundé is gewoon beter dan laporte hoor. Weet nier vanwaar je deze onzin haalt.

Jaaa! Come on!! Het lijkt wat te gaan worden. Nu nog Frenkie op de plaats van busquets en we kunnen gaan vlammen. Ze zijn nog niet binnen, maar ik kan me niet voorstellen dat er niets gaat gebeuren. Visca el Barça!

15 juni 2022 om 20:58

Je bent toch niet serieus? 😂

15 juni 2022 om 21:07

Waarom zou hij niet serieus mogen zijn, veel mensen doen alsof ze de financiële situatie van Barcelona exact te weten en er zijn nog genoeg andere clubs die hun zaakjes niet op orde hebben, Laten we gewoon afwachten wat er gaat gebeuren maar Kounde zou een goede versterking zijn

15 juni 2022 om 21:17

Ze kunnen Christensen en Kessie niet eens inschrijven dus ik denk dat iedereen aardig op de hoogte is van de financiële situatie bij Barca. Ik zelf zie deze transfer ook echt niet gebeuren maarja je weet het nooit er zijn gekkere transfers geweest ik wacht het rustig af maar verwacht dat Kounde bij Chelsea gaat tekenen.

15 juni 2022 om 21:50

Frenkie zal moeten worden verkocht om dit mogelijk te maken. Als Pique vertrekt scheelt t ook enorm op de salarissen, hopen dat Griezmann nog een jaar extra wordt gehuurd, Dembele van de loonlijst, dat begint wel op te schieten. Ter Stegen is dan geloof ik een van de laatste grootverdieners die nog weg moet.

Maar als Barcelona werkelijk terug moet naar een salarishuis van circa 100m, dan moeten de nieuwe aanwinsten wel spelers zijn die voor weinig willen spelen.

15 juni 2022 om 21:57

Waarom zou Ter Stegen weg moeten? Speelt idd niet heel lekker afgelopen 2 jaar maar in vorm woon een van de beste keepers ter wereld.

15 juni 2022 om 22:05

Enorm duur qua salaris, en een zeer langlopend contract. Als je het salarishuis van 600m naar 100m moet terugbrengen dan kunnen zulke spelers niet blijven, ook al zijn ze goed. Probleem is, hij wil niet weg.

Dit zou natuurlijk heel typisch voor Chelsea zijn. Vorig jaar al een akkoord hebben met een speler, willen afdingen en vooral niet aan de clausule willen voldoen, een CV verkopen om ruimte te maken voor Kounde, de deal mislopen, een seizoen later weer een akkoord bereiken met de speler, weer willen afdingen en de speler uiteindelijk dus mislopen.. Mocht Kounde echt naar Barcelona vertrekken dan zou dat betekenen dat Chelsea (denk ik) vol voor De Ligt zal gaan.

15 juni 2022 om 23:07

De Deense foutenbrigade inwisselen voor de Nederlandse. Op het veld merk je geen verschil, de bankrekening wel.

16 juni 2022 om 06:43

Nou dit dus, bij de gedachte word ik echt doodongelukkig.. Hopelijk is dit een storm in een glas water en weten we Kounde (en misschien zelfs wel Koulibaly) over de streep te trekken.

16 juni 2022 om 02:46

Staat De Ligt echt zo hoog op de shortlist? Ik meende dat Gvardiol van Leipzig iets hoger stond aangeschreven aangezien hij iets multifunctioneler en voetballend beter is als De Ligt, tevens wat goedkoper. Ik zou het persoonlijk proberen met Colwill.

16 juni 2022 om 06:45

Ik hoop ook dat Colwill de kans krijgt, maar er zal echt een cv bij moeten komen. Zeker als we gehoor zouden willen gaan geven aan de vertrekwens van Azpiliqueta. Dan moeten er zelfs 2 komen.

Ze kunnen al amper Lewa halen voor 40 miljoen, dan is 60 miljoen voor Kounde natuurlijk helemaal onmogelijk. Verder zitten ze ook nog met hoge salarissen van Lewa, Christensen en Kessie.

15 juni 2022 om 20:47

Er is gewoon geld hoor. Grappig dat mensen nog steeds denken dat er niet is. Er komt 200 miljoen beschikbaar.

15 juni 2022 om 20:53

"gewoon geld", "komt ... beschikbaar", je doet alsof het heel normaal is, maar het is van den zotte dat ze na al dat mismanagement alsnog zo mogen spenderen

15 juni 2022 om 21:00

Zelfs Real heeft net nog 200 beschikbaar en die hebben La Liga en de CL gewonnen, ik weet niet welke verhalen Laporta jullie Barca fans verkoopt maar jij bent wel heel naïef.

15 juni 2022 om 21:01

Waarom mag je na mismanagement geen geld meer uitgeven?

15 juni 2022 om 21:11

Als alles binnen de regels gebeurt, wat gewoon zo is, dan is er niets loos. Maak je eerder zorgen om een PSG.

15 juni 2022 om 21:25

Gewoon geld beschikbaar en toch een schuld van 2.6 miljard? Toch kunnen ze Christensen en Kessie niet eens inschrijven. Laat staan Lewa en Kounde nog.

15 juni 2022 om 21:26

Alleen al aan stadion inkomsten heb je het over 150-200 miljoen per jaar geld wat ze in de coronatijd misliepen.. er zal altijd geld binnen blijven stromen bij barca vanuit TV-gelden, Sponsers, stadion, merchandising en Champions League. Dus het is helemaal niet gek dat een club als Barca 100 miljoen uitgeeft aan transfers, zeker als er nog spelers verkocht worden of weg bezuinigd

15 juni 2022 om 21:50

1.3 geen 2.6, geen idee waar dat fabeltje vandaan komt. En zolang je je schuld kan aflossen mag je gewoon uitgeven.

15 juni 2022 om 22:04

Daar is La Liga het niet mee eens momenteel.

15 juni 2022 om 22:39

Het zijn de exorbitante salarissen die jullie nu dwarszitten, gap.

16 juni 2022 om 00:01

Lierse daar ga je de mist in. Morgen stemmen de socio’s over enkele “economic levers”. Tebas heeft zelfs gezegd dat barca, wanneer er voor gestemd wordt, niet blut is maar zelfs 200 miljoen ongeveer te besteden heeft. De cvc deal zal ook niet ondertekend worden wat ook een godsgeschenk is.

16 juni 2022 om 00:02

Lierse daar ga je de mist in. Morgen stemmen de socio’s over enkele “economic levers”. Tebas heeft zelfs gezegd dat barca, wanneer er voor gestemd wordt, niet blut is maar zelfs 200 miljoen ongeveer te besteden heeft. De cvc deal zal ook niet ondertekend worden wat ook een godsgeschenk is.

16 juni 2022 om 07:38

Daar ga jij de mist in. “Morgen” is niet “momenteel”.

Toch lekker om geld achter de hand te kunnen hebben. Dan kun je je dit permitteren

15 juni 2022 om 21:08

Ja, keurige boekhuishouding van Barca.
Wat een kermis.

Dus je hebt een schuld van minimaal 2,6 miljard, sluit een deal met een investeringsmaatschappij voor maximaal 200 miljoen euro en denkt vervolgens dat het verstandig is om dat op te maken aan spelers? Ik moet nog maar zien hoe dit afloopt over de middellange termijn. Zo'n investeringsmaatschappij wil dat rendement links- of rechtsom terugverdienen en ik vraag me ten zeerste af of Barcelona dit jaar wel de miljard euro aan omzet heeft gehaald. Ik mag toch hopen dat dit zo'n verzinsel van een journalist is.

15 juni 2022 om 21:00

Na intern onderzoek naar het wanbeleid van ex-voorzitter Bartomeu en uit de officiele stukken van vorig jaar augustus, blijkt Barca een schuld te hebben van 1,35 miljard. Dat is uiteraard nog steeds een mega bedrag, echter bij lange na niet 2,6 miljard.

En twee dagen geleden verklaarde de voorzitter van Laliga, Javier Tebas dat Barca goed bezig is om het financieel beleid weer op orde te krijgen. En zoals bekend is Tebas verre van een vriend van Barca.

En zoals bekend moet iedere transfer goedgekeurd worden door Laliga.

En over die investering; Laporta verklaarde dat zij 2,7 procent rente kwijt zijn. Tegen over 10 procent CVC Laliga deal voor 50 jaar. En Laporta heeft nee gezegd die laatste optie.

15 juni 2022 om 21:21

Ze gaan nog een lening aangaan voor 1,5 miljard voor onder andere het stadion te verbouwen. Volgens mij is dat zelfs al goed gekeurd door de leden van de club.

15 juni 2022 om 21:46

Daar heb ik inderdaad ook wat over gelezen en gehoord. Dit is het laatste wat ik las:

"barcelona verwacht dat er met de verbouwing 900 miljoen euro gemoeid zal zijn. Dit hoopt de club te kunnen financieren met nieuwe sponsordeals, verkoop van extra skyboxen en concerten in het stadion. Daarnaast wil de club de naam van het stadion aan een sponsor verkopen".

Het zou echt bizar zijn als je een schuld hebt van ruim 1,3 miljard en dan ook nog eens een lening afsluit twv 1,5 miljard. Dat valt onmogelijk goed te praten.

15 juni 2022 om 22:06

“Ledenvergadering van Barcelona akkoord met lening van 1,5 miljard euro“.

Een artikel van VZ een klein jaar geleden. Die komt er volgens mij nog gewoon bij hoor. Als ik fout zit wordt ik trouwens graag gecorrigeerd.

15 juni 2022 om 22:31

Hier durf ik je niet tegen te spreken, omdat ik te weinig info heb over de renovatie, de kosten en de financiering.

Het zou wel echt schandalig zijn als het echt om een lening gaat van 1,5 miljard.
Je zou denken dat de naam Spotify en andere sponsoren plus verkoop skyboxen een flinke bijdrage leveren voor de renovatie. Plus misschien de gemeente zoals hier in Nederland met de meeste stadions.

Ik ga hier de komende tijd induiken en kijken of ik wat meer info kan vinden..

15 juni 2022 om 22:42

Ja het is er wel al lange tijd stil over. Maar die verbouwing ging iets van 900 miljoen kosten volgens mij (en meer met het gebied errond).

Lijkt me niet dat ze dat even hebben klaarliggen. Sowieso is die spotify deal niet zo speciaal. Waarschijnlijk zelfs minder dan voordien aangezien dat hele bedrag ook voor het vrouwenteam en de stadionrechten (die eerder niet verkocht waren) is.

16 juni 2022 om 07:34

De extra lening komt er inderdaad bij dat vooral bedoelt is voor het stadion en deals om te investeren.
Het enigste waar ze nog steeds niet mee akkoord zijn gegaan is de deal met de CVC. Dat geld krijgen ze dus op korte termijn er niet bij en dat is een hele slimme zet. Je verdiend er op korte termijn veel geld mee maar op lange termijn mis je een hoop centen.

Christensen en Kounde beiden? Terwijl Araujo zich toch echt al de basis in geknokt heeft? Nah lijkt me stug. Wie wel binnen is: Pablo Torre! Mooie dingen over gehoord, doe er nog maar een talent bij op het middenveld..!

Met alle respect en ik snap dat ze weinig geld hebben maar spelers als Traore, Kessie, Kounde etc. zijn toch geen Barca spelers die de club het aanzien terug moeten gaan geven.
Zet dan verder in op de eigen jeugd...
Lewandowski snap ik dan nog, alhoewel die ook al bijna 43 is...

15 juni 2022 om 21:12

Wat een onzin. Kessie was één van de beste spelers van Milan. Kounde is een topverdediger en traore gaat weer terug.

16 juni 2022 om 00:34

Traore akkoord. Kounde en Kessie zijn gewoon toppers die beide uitstekend presteren bij hun club. Dat je dan wel de 'bijna 43-jarige' Lewa noemt is me een nog grotere vraag.

Denk niet dat dit gebeurd, mocht het wel zo zijn heb je met kounde en Araujo wel een top duo.

Veel geruchten, je vraagt je af hoeveel werkelijk klopt. Want Azpilicueta kwam ook nog, dus met Kounde, Azpi, Cristensen, Araujo, Garcia, Lenglet, Mingueza, Pique en Umtiti zit je dan wel met redelijk genoeg centrale verdedigers.

15 juni 2022 om 21:33

Lenglet zou weg gaan dan als Kounde komt, Umtiti is al lang einde verhaal en azpi en christensen zijn niet eens binnen. Je doet nu net alsof het een en en en verhaal is terwijl het of of is. Dat Piqué ook zo goed als uitgespeeld is ook duidelijk. Daarnaast raken spelers wel eens geblesseerd. Dus voor een topclub is dit niet zo gek..

15 juni 2022 om 21:54

Nee, je leest denk ik niet goed Lionaldinho84. De openingszin is toch duidelijk: "veel geruchten, je vraagt je af hoeveel werkelijk klopt." Er wordt zoveel geschreven van die komt en die is binnen en die gaat. Als de krantjes en media allemaal de waarheid spraken dan had Barcelona nu een selectie van ongeveer 139 spelers voor het eerste team.

16 juni 2022 om 07:36

Lenglet zou weggaan als Kounde komt. Zou je dan niet eerst Lenglet weg moeten doen? En de vraag is, krijg je die weg? Middelmatige speler dat een dik salaris krijgt wat weinig clubs gaan betalen. Denk zomaar dat hij lekker blijft zitten waar hij zit en zijn salaris binnenharkt. Tenzij hij natuurlijk super graag wilt voetballen en wat wil inleveren.

15 juni 2022 om 21:51

Ik betwijfel inderdaad of dit klopt. Paar namen die in de koelkast staan en nog moeten ingeschreven worden, de lonen van Auba, Depay en De Jong stijgen vanaf komend jaar ook weer aanzienlijk,.. alleen daarmee moet je al gaan snoeien. Vervolgens mag men ook van elke euro die er binnenkomt er maar 1/3de weer van uitgeven. Dat betekent dus dat de verkoop van FdJ voor bv. 60 miljoen je 20 miljoen transfergeld opbrengt samen met wat minder loonlast. Ik ben heel benieuwd op 1 september om te zien hoeveel die mensen van Mundo Deportivo en/of Sport hebben zitten uitvinden en van een koude kermis terugkomen.

Diego Carlos voor 35 miljoen.. was beter geweest

De rest van de selectie moet leven op water en brood want er moet weer wat gekocht worden. Wat een bizar sneue club is Barcelona geworden.

🤣🤣🤣dat Barcelona zet zich wel erg voor schut hoor,deze club valt toch niet meer sirieeus te nemen,ze hebben 1 miljard schuld,een salaris plafond van een middenmotor,en ze willen lewandowskie,nu deze weer bla bla bla Barcelona heeft geen geld om uit te geven,die laporta helpt heel deze club nog veel verder de shit in

15 juni 2022 om 22:24

Het zijn vooral types zoals jij die zich zelf voor schut zetten. Elk gerucht van een krant of van de media weer aan komen huppelen met zo’n reactie. Ondertussen heeft Barca niemand nog gehaald van de spelers waar de media al zo lang over schrijfr maar ondertussen blijven typisch als jij maar roepen dat Barca niet serieus te nemen is..

15 juni 2022 om 22:32

Je mag er wel van uit gaan dat Azpilicueta, Christensen en Kessie komen. Zeker die eerste twee laten hun contract bij Chelsea niet zomaar af lopen.

15 juni 2022 om 23:43

Prima transfervrije versterkingen dan verder toch? Wat moeten ze dan? Stoppen met voetbal en eerst de schuld aflossen?

Ik heb eigenlijk maar 1 vraag hierover: hoe dan? Hoe kan een club met zoveel schulden, die op omvallen staat, lonen halveert, etc 60 miljoen neerleggen. Bizar...

15 juni 2022 om 22:33

hoedan?

Makkelijkste /beste antwoord
niet alle geruchten geloven...

Kounde gaat hoogswaarschijnlijk naar Chelsea

Er zijn al 40 verdedigers en 80 aanvallers, waaronder Haaland en Mbappe gelinkt aan Barca.

16 juni 2022 om 07:09

Uiteraard, maar al gaat het maar om een speler van 5 miljoen...onbegrijpelijk dat die club nog mag bestaan.

16 juni 2022 om 07:37

Het is nog niet officieel he. Wandelgangen dus maar het is Barcelona dus plaatst VZ het alsof de deal al bijna rond is.

Nul centen en 60M uitgeven en Tebas denkt dat City en PSG het probleem zijn.... #Hypocriet

16 juni 2022 om 00:13

Nul centen, waar zijn je bronnen? Waar heb je dit gelezen? Waar haal je deze betrouwbare informatie vandaan? Kom eens met bronnen, feiten, bewijzen.

Vond kounde het afgelopen jaar best tegenvallen .. vorig seizoen sterk en ook de eerste maanden van het seizoen. Maar sinds eind Jan zag het er veel minder uit. Weet niet of hij de oplossing achterin is .. tenzij je er een ervaren speler naast zet .
Misschien is Pau van villareal toch een betere speler voor Barcelona .. die speelt wekelijks aardig en maakt weinig fouten

15 juni 2022 om 22:18

Torres zou echt een topaankoop zijn. Zie het ook niet zitten in Kounde, wisselvallig en verlies regelmatig zijn concentratie. Torres is volgensmij voor hetzelfde bedrag op te halen.

15 juni 2022 om 22:33

@Lebuffon Klopt idd. Vooral deze laatste 6 maanden was die echt veel minder en ook regelmatig slordig .. heb nog specifiek op hem gelet omdat er een aantal clubs interesse hebben maar vond hem echt niet bijzonder .. Torres was zowel in La Liga als de championsleaque op geen fouten te betrappen. Is betrouwbaar achterin en denk persoonlijk ook een betere keus. Daarnaast Spaans international.. denk idd dat die voor ongeveer hetzelfde bedrag te koop is.

16 juni 2022 om 00:36

Kounde was totaal verloren toen Diego Carlos langdurig geblesseerd was dit seizoen. Bakte er niks meer van. De grote winnaar is Aston Villa, die de sterkhouder van Sevilla heeft gecontracteerd. Kounde is over-rated en over-priced. Maar dat is maar mijn mening.

Ik snap het echt niet ze moeten frenkie verkopen om geld binnen te halen en vervolgens gaan ze van alles kopen

Als Barca dan toch geld kan uitgeven zou ik vol voor Koulibaly gaan of Kaiky van Santos. Laatsgenoemde is een groot talent van Santos die rond de 20 miljoen moet kosten. Vraagprijs voor Koulibaly zou 30 a 40 miljoen zijn.

Eindelijk een cv met een naam, naast Araujo. Zou echt wat zijn.

Dacht toch echt dat het geld op was daar .
Of zijn ze het geld wat de Jong eventueel op gaat brengen al weer aan het uitgeven zijn.
Niks zou mij meer verbazen bij Barcelona.

Hoezo hoopt barca op korting? Wilt Koundé alleen daar naar toe?

23 juni 2022 om 00:46

Ja korting toch in ruil voor een spotify deal, kan Sevilla wat extra nummers draaien komende zomer. Klinkt best tof. Nee maar wat een gekte, als we de geruchten mogen geloven gaat barca heel veel spelers halen deze zomer uhm.

23 juni 2022 om 10:19

De enige korting die ik kan bedenken is dat ze Lenglet in de deal betrekken. Lijkt me wel realistisch aangezien Lenglet bij Sevilla wel een gigantisch hoog niveau had gehaald en hij toch ook wel weer aan speeltijd zou willen toekomen. Daarnaast is Sevilla nauutlijk ook een hele leuke stad om in te vertoeven. We hebben met Rakitic al gezien hoe moeilijk het is om spelers over te halen om Barcelona te verlaten en hijzelf wilde enkel naar Sevilla. Dus hopelijk is het met Lenlet nu precies hetzelfde scenario.

23 juni 2022 om 14:51

De vraag is alleen welke transferwaarde Lenglet nu moet voorstellen. De beste man is al meerdere seizoenen een schim van at hij ooit geweest is. Lijkt me daarom meer een kwestie van Sevilla over te halen dan Lenglet.

23 juni 2022 om 21:01

15-20 miljoen. 1,5 jaar geleden had ik hem nog een waarde van 30 miljoen toegekend, maar dit jaar is hij idd gewoon helemaal niks. Desalniettemin zou hij voor ploegen als Everton, Sevilla, Lyon,.. wel nog gewoon een topper kunnen zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4953 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Barcelona7330
4.Sevilla7023
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
NetoKeeper
Jordi AlbaVerdediger
Dani AlvesVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

1 fan
Verdediger, 23 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren