Pierre van Hooijdonk vindt uitspraken Justin Bijlow direct na afloop ongepast

Donderdag, 26 mei 2022 om 19:02Mart van Mourik • Laatste update: 11:01

Justin Bijlow kijkt met een positief gevoel terug op de afgelopen Europese campagne. Woensdagavond verloor Feyenoord in de finale van de Conference League met 1-0 van AS Roma, maar bij de doelman overheerst het gevoel van trots. Direct na het interview liet analist Pierre van Hooijdonk in de studio van ESPN weten dat hij de woorden van Bijlow enigszins ongepast vindt.

“Natuurlijk was het geweldig om weer op het veld te staan”, opende Bijlow direct na het laatste fluitsignaal voor de camera van ESPN. “Maar ik had hier toch liever met een ander gevoel gestaan. Dit is verschrikkelijk. We wilden heel graag die cup meenemen, om het publiek te bedanken en om Feyenoord weer op de kaart te zetten. Helaas is het niet zo gegaan. In de tweede helft komen we wel een stuk beter uit de startblokken. Toen wisten we ook een paar goede kansen te creëren. We hadden de druk erop en dan zie je dat zij moeite hebben met ons. Maar het was helaas niet goed genoeg. Balen.”

Hoewel Bijlow aangaf dat de nederlaag hard aankwam, vertelde hij dat het gevoel van trots overheerst. “Het is een beetje cliché wat ik zeg, maar we kunnen niets anders dan trots zijn op het team. Het was wel twintig jaar geleden dat we voor het laatst een Europese finale speelden. Dat klinkt mooi en politiek correct, maar het is wel zo. Maar voor nu is het vooral heel verschrikkelijk dat we de cup niet mee naar Rotterdam kunnen nemen”, besloot de doelman.

Van Hooijdonk keek met enigszins gefronste wenkbrauwen naar het interview van Bijlow. “Ik vond dat Justin Bijlow nu te snel naar het positieve ging. Kijk, ik begrijp dondersgoed wat hij bedoelt en over drie vier dagen mag hij die kaart heus wel spelen, maar dit maak je misschien één keer in je leven mee. Voor de meeste spelers is dit gewoon echt eenmalig”, aldus Van Hooijdonk. Collega Kenneth Perez was het overigens niet eens met zijn collega. “Jij wil de teleurstelling eraf zien druipen en dat je ziet dat hij er echt ziek van is.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

84 reacties (laatste reactie door rkfeyenoord)

Snap niet zo goed wat er mis is met zn woorden. Is ook nooit goed he... jammer maar helaas! Trots maar zo zuur dit

26 mei 2022 om 00:10

Ach die van Hooijdonk heeft altijd wat te zeiken die niet je niet serieus nemen vervelende vent is dat, je komt met 1-0
Achter door een fout van Trauner die verkeerd timend en verder heeft Bijlo 2 ballen gehad en Roma wint , erg jammer dat anti voetbal vaak wint .

26 mei 2022 om 00:24

Ik heb het idee dat Van Hooijdonk doelt op het missen van winnaarsmentaliteit bij Nederlandse clubs in Europa. Ten koste van alles wel finales winnen. Dit zien we terug bij onze clubs, maar ook bij Oranje.

Zo vlak na de wedstrijd wil je horen dat alleen winst telt. Zeker als je ziet hoeveel wedstrijden Feyenoord moest afwerken om in de finale te komen. Dan moet de honger zo groot zijn dat je over lijken gaat bij wijze van. Ik merk zelf dat wij vaak tevreden zijn met een 2de plek. Wij zijn te braaf en snel tevreden. Cultuur moet veranderen willen wij ook prijzen winnen.

En als het niet mooi kan, dan maar lelijk.

26 mei 2022 om 01:15

Er is een verschil tussen winnaarsmentaliteit en na die tijd een volwassen reactie geven voor de camera's natuurlijk. Of denk je nu zelf dat Bijlow direct na het fluitsignaal dezelfde woorden in zijn hoofd had?

26 mei 2022 om 03:02

Marc 433

En dezelfde Pierre loopt te zeiken om de echte winnaarsmentaliteit van martinez en tadic…

Het is bullshit.. degene waar je op reageert heeft gelijk. Pierre moet altijd wat te zeiken hebben. De reactie van bijlow is niets mis mee!

26 mei 2022 om 08:46

Misschien is hij niet zo teleurgesteld omdat het maar de conference league betreft.

26 mei 2022 om 13:52

Bijlow staat toch heel anders in het veld dan de anderen. Heeft keihard gewerkt om de finale te kunnen spelen. Daarnaast beleefd een keeper ook heel anders een wedstrijd mijn inziens. Ik heb er ook nog steeds de pee in, desondanks wel trots op het voetbal wat Feyenoord afgelopen seizoen heeft laten zien. Helaas kwam het er gister amper uit.

26 mei 2022 om 00:28

Pierre verdenk ik van acteren. Voor de bühne het heel erg vinden dat Feyenoord verliest maar als hij vanavond in zijn bed ligt is hij toch vooral opgelucht dat hij nog steeds de laatste Europese feyenoordheld blijft.

26 mei 2022 om 06:56

Staat de Conference League dan gelijk aan de Uefa Cup?

26 mei 2022 om 08:19

Voor de supporters van nu wel.

26 mei 2022 om 14:01

Hahaha ik denk dat je precies doorhebt hoe Pierre zich voelde na deze finale. Dat Pierre het ontzettend goed getroffen heeft met zichzelf weet inmiddels iedereen en net zoals Ajaxxxlove zegt was de hype onder de Feyenoordfans voor deze finale enorm; dan zou er toch een stuk minder snel naar de UEFA Cup van 2002 gerefereerd worden in de toekomst als deze gewonnen zou worden, terwijl dat nu juist extra benadrukt wordt. Pierre kan hier prima mee leven denk ik

26 mei 2022 om 17:42

Zuur omdat je gewoon de keeper had moeten opstellen die ervoor gezorgd heeft dat ze überhaupt de finale hebben gehaald. Doordat bijlow onnodig zijn goal uitkwam hebben ze verloren. Dat vind ik het mooie aan deze hele uitschakeling. Zo zonde om je aan te passen aan de tegenstander.

27 mei 2022 om 10:48

Bijlow is gewoon veel beter dan Marciano. Met Marciano was elke voorzet en elk dood spelmoment levensgevaarlijk geweest, omdat hij altijd mis zit. Niet zo handig tegen Roma met Abraham in de spits. Heeft verder trouwens ook niet zo veel te maken met aanpassen op de tegenstander, want je wil gewoon met de beste elf spelen. En Bijlow heeft meer wedstrijden gespeeld in de CL dus het is niet zo dat Marciano er hoogstpersoonlijk voor gezorgd heeft dat ze de finale hebben gehaald.

Maar Pierre volgens jou zou Feyenoord even 1-3 winnen, kan je niet beter eerst bij jezelf beginnen ?

Ja Pierre, hij had moeten op de grond gaan liggen huilen en zeggen wat voor teringlijers al z'n teamgenoten zijn.

Het zat er helaas niet in, maar trots op de vechtlust ondanks dat Feyenoord echt niet topniveau is.

Bijlow "de echte Rotterdammer" is niet in mineur na deze mokerslag... Misschien al met z'n gedachten bij PSV of Ajax?

26 mei 2022 om 00:16

Z'n Rotterdam en feyenoord tattoo is ook tussen quotes gezet? Leuk dit soort bash opmerkingen, maar Bijlow reageert nu gewoon als een waardige volwassen captain. Geen sensatie, maar trots, zoals het hoort.

26 mei 2022 om 00:24

Zou niet weten waarom de Nederlandse top op hem zou wachten, maargoed. Bijlow is een echte Feyenoorder, zoals Heitinga een echte Ajacied is. Clubmensen. Betekent niet dat ze altijd bij de club blijven, maar wel dat dit soort spelers de club altijd een warm hart toedragen. Bijlow is wel in mineur, stond met tranen op het veld. Hij heeft met zijn club, weliswaar van een nietszeggende flutcompetitie, een finale gespeeld en dat maak je niet vaak mee.

26 mei 2022 om 00:35

Tsja waar flut? Doen we toch ook niet als in Nederland de knvb beker wordt gewonnen. Snap niet zo goed de meerwaarde van dat. Anyway.... Klaarblijkelijk blijven ze in Rotterdam de laatste club met een Europese flutprijs.

26 mei 2022 om 01:00

Nee hoor, de Europa League noem ik meer een hoofdprijs dan de Conference League. En in Nederland doen we dat juist wel.. ik vind de beker alleen leuk als je de dubbel of triple kan pakken, dan heeft het enige meerwaarde. Maar persoonlijk hoop ik elk jaar dat een kleinere ploeg de beker kan pakken, zoals een PEC Zwolle. Ik zeg het al jaren, maar ik ben absoluut geen wijsheid op zich (zoals je al door had): als je de beker wint is het leuk, als je hem niet wint is het geen ramp *mijn mening als Ajacied. Ik zie de JCS en beker niet als hoofdprijzen, dat is voor mij alleen de schaal. Ik vind het altijd prachtig als, ook in het buitenland, de mindere goden het zilverwerk mee naar huis mogen nemen.

26 mei 2022 om 01:05

Ja rutger oh wat ga je daar lekker op he? Flutcompetitie dit dat, hou toch lekker op. Ook Ajax wint deze cup liever dan thuis zitten.

26 mei 2022 om 01:21

"De Europa league noem ik meer een hoofdprijs dan de Conference league". Toen ik dit las nam ik je al niet meer serieus. Misschien is de EL ook 1 stap hoger dan de Conference league? Wij hebben verloren van de nummer 6 of 7 van Italië, terwijl Ajax eruit lag tegen de nummer 3 van Portugal. Portugal ligt qua punten lager dan Nederland dus eigenlijk zouden jullie je moeten schamen als nummer 1 van Nederland. Provocerend gedoe

26 mei 2022 om 01:40

De schaal is pas een flutprijs. In Nederland geen Slavia's, Marseilles en Roma's. Alle 3 hebben namelijk een hogere uefa ranking dan Feyenoord of PSV.

Gefeliciteerd met je flutprijs.

26 mei 2022 om 01:43

Heb liever dat ajax er ongelukkig uit gaat na een leuke CL fase dan dat ze wedstrijden tegen slavia praag en union berlin spelen. Het is leuk die conference league maar niet doen alsof Ajax en psv zo jaloers zijn

26 mei 2022 om 02:09

@Swaggerdrerrie Mijn excuses. Mijn reactie was meer bedoeld op Rutger zijn eigen reactie. Voor Ajax op het moment kan ik het goed begrijpen dat je liever ongelukkig eruit gaat na een leuke CL campagne. Echter kan ik het niet begrijpen waarom sommige puur op cijfers de prestatie van Feyenoord zo naar beneden proberen te praten, want ook zij hebben voor het eerst sinds tijden een enorm leuke Europese campagne gedraaid.

26 mei 2022 om 05:33

@ceejah…..Oh aub doe dit nou niet. Laat Rutgerrr lekker gaan. Ga niet mee die fuik in door zelf ook te beginnen. Gewoon negeren.
Ga gewoon genieten van het mooie Europese seizoen wat Feyenoord heeft gehad. Helaas gister niet mooi afgemaakt maar toch trots

Blijft gewoon flink balen als een Nederlandse club een Europese finale verliest.
Maar uiteindelijk een mooi lang avontuur in Europa. Veel ranking punten binnengehaald, dik 20 miljoen verdiend en spelers zijn meer waard geworden. Dus ik begrijp Bijlow wel.

Inzoomend op de wedstrijd, vind ik dat Feyenoord eerste helft angstig speelde. Te afwachtend en gaandeweg gingen ze steeds achteruit. Met als gevolg een goal tegen door een fout. Wat mij ook opviel is dat Feyenoord ritme mistte. Het liep niet zoals bijv. tegen OM. In die zin kun je zeggen dat er teveel tijd zat tussen de laatste wedstrijd van Feyenoord en de finale vandaag. Spelers als Sini, Dessers, Kokcu, Trauner, Nelson haalden hun gebruikelijke niveau niet.

Verder net niet koelbloedig en slim genoeg om de trekker over te halen. Dit icm pech. Mourinho maakte er een typisch Mourinho wedstrijd van en won. Je kunt veel van hem vinden en hoe zijn ploegen spelen, maar 5 Europese finales spelen en alle 5 winnen is wel heel knap. Kunnen niet veel trainers zeggen.

Wat een ongelooflijk gezeik van Pierre. Het viel mij ook al op dat waar je de verliezend finalist van een WK, CL of EK vaak die medailles af ziet doet, ze die bij Feyenoord wel om hielden. Laten we wel wezen, het is geen Ajax of PSV. De tijd dat Feyenoord ook in Nederland wel eens een prijs pakte begint toch snel verleden tijd te worden. Voor veel jongens is dit ook de eerste finale geweest, die zijn het winnen van toernooien helemaal niet gewend - het zijn gewoon geen winnaars meer. Natuurlijk zullen ze teleurgesteld zijn, maar ze mogen uiteindelijk ook wel trots zijn. Na Drita had niemand verwacht dat Feyenoord iets klaar zou spelen, maar ze stonden er toch mooi maar. Hulde!

26 mei 2022 om 00:25

Eens met je reactie. Ik snap alleen je punt "het zijn geen winnaars meer" niet..

26 mei 2022 om 00:49

Ik ook niet. Feyenoord wint vanaf de onder 13 regelmatig kampioenschappen en toernooien, er is op gehamerd dat die mentaliteit mee moet komen in de opleiding en dat zie je gebeuren. Over een jaar of 5 zal iedereen dit toch wel een mooie prestatie vinden omdat het toernooi dan wat meer naam heeft gemaakt

26 mei 2022 om 01:06

Ik ben, zoals je al gemerkt had, geen fan van dit toernooi. Ik vind het hartstikke leuk dat clubs als Vitesse hieraan mee kunnen doen, maar vind ook dat een club als Feyenoord op minimaal Europa League niveau moet spelen. Ik zie dit toernooi een beetje als 3e worden op een WK. Je mag er trots op zijn, maar het betekent alleen iets voor de kleinere landen. Dat gezegd hebbende; het is een knappe prestatie van Feyenoord. Marseille uitschakelen en de finale halen. De rest van de clubs waren allemaal makkekijke hordes, waardoor dit toernooi pas enigszins interessant wordt richting de finale. Als een club als Vitesse hier vanavond had gestaan, had ik het 20x zo mooi gevonden omdat het dan een prestatie van wereldformaat zou zijn. Wie weet groeit dit toernooi nog in populariteit, mijn mening doet er verder niet toe. Ieder voor zich.

26 mei 2022 om 01:46

Klopt niet. Slaviaheeft een veel hogere uefa ranking. Union is nr 5 Duitsland. Feyenoord versloeg ze 2x. De nr 11 van Duitsland heeft net de EL gewonnen.

Ik snap dat je graag denigrerend doet .. het arrogante ajax gen??

26 mei 2022 om 01:43

Geen winnaars meer....
Feyenoord heeft zelfen veel wedstrijden gewonnen en tegenstanders uitgeschakeld in deze league... En Feyenoord wint toch wel eens een beker of competitie in Nederland.

26 mei 2022 om 05:35

Ik zag meerdere spelers van Feyenoord die medaille meteen af doen hoor. Ik snap dat nooit.

Nou ja, laten we nou niet doen of dit een grote prijs is. De winnaar van dit toernooi is de nummer 49 van het Europese clubvoetbal jaargang 2021-2022. Ik mag toch hopen dat het voor het toch nog jonge Feyenoord elftal niet het hoogtepunt van de carrière is.

26 mei 2022 om 00:53

En de nummer 2 stond op de 7e plek… de kampioen van de uefa cup is een middenmoter, is dit toch een mooiere finale

26 mei 2022 om 00:58

AS Roma staat op plek 11, niet op 49, kijk zelf maar op de site van de Uefa.

26 mei 2022 om 01:04

@gertajax

Champions League: P1 t/m P16
Europa League: P17 t/m P48
Confederation League: P49 ev.

26 mei 2022 om 07:43

Dat is echt de raarste logica ooit. Een ploeg die kansloos wordt uitgeschakeld in de achtste finales van de CL staat dus toch nog per definitie boven de winnaar van de EL? (Random voorbeeld). Zo werkt het dus niet he.

26 mei 2022 om 10:31

@rogerzzz

Leuk dat je je eigen regeltjes moet verzinnen om een punt te kunnen maken, maar de rest van de wereld werkt met coëfficiënten:

1 FC Bayern München

2 liverpool Fc

3 manchester City Fc

4 chelsea Fc

5 real Madrid Cf

6 FC Barcelona

7 paris Saint-Germain

8 juventus

9 club Atlético de Madrid

10 manchester United

11 AS Roma

26 mei 2022 om 01:47

Eh nee, AS roma is nr 11 in de Uefa ranking. Veel hoger dan de winnaar van de EL....

26 mei 2022 om 02:32

Rogerzzz hebben we wel gezien wie de tegenstanders waren? En nee ik ben geen Rotterdammer, maar een Groninger. Uiteindelijk blijven daar best grote tegenstanders over. Maar goed dan snap ik de blijdschap van Ajad ook niet na het winnen van de competitie.. Er deed tenslotte ook een Heracles en Zwolle mee.

Ik denk dat je met zuivere speeltijd de angel kan halen uit de methodes van clubs als Roma en Benfica. Dit was puur afwachten, tijdrekken en de wedstrijd doden. Die tactiek is de makkelijkste moeilijke voetbaltactiek. Even offtopic: kan Voetbalzone wat doen aan de enorme hoeveelheid trollaccounts die hun gal spuien door te provoceren na zulke wedstrijden? Je kan voor Roma zijn, je kan tegen Feyenoord zijn, maar de enorm provocerende onzin die ik hier soms voorbij zie komen is verschrikkelijk. Kan je zulke trolls niet weren? Ja, ik zal vast "woke" zijn met deze oproep tot cancellen >.<.

26 mei 2022 om 01:37

Nonsens. Verdedigen en ontregelen is een kunst; een kunst die slechts weinigen verstaan.

26 mei 2022 om 07:32

Voor kunst ga ik wel naar het museum

26 mei 2022 om 13:16

Dankje Suarez, iemand die ondanks zijn clubvoorkeur altijd normaal kan reageren en niet denigrerend doet over Feyenoord. Kan ik soms zelf ook nog een voorbeed aan nemen!

Welke espn malloot heeft bedacht om Uber Uber feyenoord hater Perez naar Tirana te halen?

26 mei 2022 om 00:14

Perez haat alles. Enorme zeikerd. Nouja, alles behalve Jurrien Timber.

Ik eis dat onderzoekers van alle universiteiten van nederland gaan onderzoeken waar onze finale traumas vandaan komen. Wat Zijn de factoren waarom vaker grotere landen winnen wij nooit. Is dat demografisch? Is dat cultuur? Wij zeggen vaken wij Zijn beter en Dan staan we met lege handen. Het totaalVoetbal is in loop der jaren 1 ding vergeten hoe winnen we prijzen. Zijn we te romantisch ingesteld? We verliezen veel te veel finales ook in andere sporte? Onze mentaliteit moet Echt veranderen Willen we vaker prijzen pakken. Dit is zoveelste verloren finale. Na oranje finale, Dames wk finale, Ajax finale, en nu Feyenoord. Ik zie een patroon en waarom zeggen we weten hoe italitanen spelen en toch trappen we Erin. Speel Dan oook lekker beton Voetbal. We moeten meer prijs gerixht denken ipv romantirk we hebben totaal Voetbal uitgevonden dus dat zit goed. Nu alleen volgende vraag beantwoorden hoe gaan we winnen. Ik Ben van mening we moeten meer passie en andere methodieken gebruiken wij nederlanders Zijn altijd net niet. Graag zou ik rapport over Willen zien. Wij Zijn klein land dit dingen kunnen uitvinden maar niet de beste Worden helaas.

26 mei 2022 om 00:15

Volgens mij zijn meer finales gewonnen dan verloren. Veel heeft ook met kwaliteit te maken. Manchester United speelde in de finale met een speler die zes keer zoveel kostte als het hele Ajax-team in die finale. Een speler als Abraham kost volgens mij ook vier keer zo duur als de hele Feyenoord-selectie.

26 mei 2022 om 00:19

Dus jij zegt dat geld invloed heeft op sport. Maar hoe verklaar je andere sporten door dat vaak 2de Worden. In Voetbal is duidelijk geld bepaald veel. Ik vraag me af als iedereen club gelijk geld had. Zou Ajax psv Feyenoord bij top horen? En hoe verklaar je die verliezen tijdens eks en wks. Ik denk dat er iets mis in met onze mentaliteit tov van andere landen. Hoe kan duitsland veel prijzen pakken? Terwijl zelfde soort Voetbal spelen als wij ongrveer. Is dat demografisch? Geeft duitse rgering meer aan sport? Komt dat de topclubs bayern, dortmund? Vertel het me. Ik heb zoveel vragen. Doet elke keer pijn om nederland te verliezen en tweede worden. Hoe en wat kunnen we doen om meer te winnen? Welke opleidingen hebben guardiola, klopp, tuchel, mourinho, gevolgd. Geen hollandse school? Ze hebben gewoon totaal Voetbal gejat met hun winnaarsmentaliteit? En waarom Zijn deze trainers afkomstig uit landen die veel finales winnen? Er moet soort beleving mentaliteit Zijn. Kijk in de voc tijd waren wij een tijdje machtig land, vervolgens Worden we ingehaald. Percies gebeurde ook met Nl Voetbal. Ajax psv Feyenoord vroeger top dominatie nu niks meer. Zijn wij gewoon een land van momentum. Gewoon 1x in de zoveel tijd dominatie en Dan is het weet weg?

26 mei 2022 om 00:34

80 miljoen inwoners tegen 17 miljoen inwoners. Enorm grote talentenpool. In 2010 speelde je erg volwassen en keihard spel en in 2014 behaalde je met betonvoetbal de halve finale.

26 mei 2022 om 00:41

Hoe verklaar die enorme talentenpool Dan dat we 6de Zijn geworden tijdens de olympische spelen van dit jaar. Wij staan boven veel andere grote landen? Een rusland heeft veel meer inwoners Dan spanje of italie en toch hebben ze relatief gezien weinig kwaliteit dus ik denk niet grote talentpool uitmaakt. Ik denk dat er meerdere factoren spelen en naar de kwaliteit moet kijken. Ten eerst land moet welvarende Zijn. Men moet een goede sport systeem en educatie hebben en competitief Zijn daarnaast geloof ik dat cultuur mentaliteit ook rol speelt. Wij kunnen allemaal herkenne hoe spanjaars, portugeuzen, brazilanene spelen en doen. Ik denk dat wij nederland coaches en heel de sport in nederland moeten om turnen wij hebben goede methodes analyse uitvinden etc. Alleen dat laatste stukje tot success ontbreekt. Wij kunnen weer dominant worden alleen nu focus meer leggen op het laatste stukje.

26 mei 2022 om 00:48

Je hebt goeie faciliteiten hier en kan daarom excelleren op veel vlakken. Bovendien zijn Nederlanders erg professioneel. Dat neemt niet weg dat als er geld bij komt kijken en andere landen soortgelijke faciliteiten op grotere schaal kunnen implementeren, je achter de feiten aanloopt. Niks is zo maakbaar als succes. Elke innovatie wordt gevolgd door een nieuwe innovatie. Ook Nederlanders kunnen vies spelen. Kijk naar 2010 en 2014. Naar PSV in de Champions League in 2015. Naar Ajax af en toe nationaal. Naar Van Bommel, De Jong, etc.

26 mei 2022 om 00:53

Klopt maar dan rest de vraag nog. Economisch doen italie en spanje het slechter Dan wij als land zijnde. Hoe kan het dat deze landen ook historisch veel meer prijzen pakken etc. Wij Zijn nota bene land van uitvindingen en vooruitstrevendheid economisch beste jongetje van de klas alleen Zijn altijd ingetogen met het net niet aspect. Ik denk dat het iets ongrijpsbaar fenonmeen is. Wij doen niet onder qua techniek en methodes denk ik? Wat hebben die duitsers, italianen, portugeuzen, spanjaarden

Als we van Hooijdonk in zijn beste tijd hadden rond 2002 , had de teleurstelling idd. groot mogen zijn, maar met dit materiaal de finale halen is een prima prestatie dus niks mis met zijn uitspraken.

Ik vind elke uitspraak van Van Hooijdonk ongepast, maargoed.

Pierre moet weer laten zien dat hij van de winnaars mentaliteit generatie is en niet kan genieten van een 2e plek ook al is dat al een prestatie tegen alle verwachtingen in. Laat die mensen blij zijn, iedereen beleeft en benadert een verloren finale anders.

Ik zou persoonlijk ook niet zo rouwig er om kunnen zijn. Ja het is een Europese prijs, maar kom op zeg, qua prestige is het net zo veel waard als een Nations League. Leuk om te winnen, maar niemand die er het verder over heeft. Tuurlijk knap enzo, maar als je dan nagaat dat het toernooi dat hoger aangeschreven staat in de finale door Rangers en Eintracht gespeeld werden dan denk je ook van, waar gaat het over.

Wat is er mis met die woorden?
We mogen toch ook trots zijn!

Welke stappen dit team gezet heeft, had niemand aan het begin van het seizoen kunnen voorspellen. Ze gaven ons nog geen stuiver.
Kijk, waar het team nu staat! Idd, Europees weer op de kaart gezet

Wat moet ie eerst doen Pierre? Zich verontschuldigen aan de fans dat Roma vanaf minuut 60 alleen maar tijd gingen rekken? Dat de selectie van Feyenoord niet breed genoeg is voor een troefkaart van niveau, en dat je dan met Jahanbaksh, Toornstra en Linssen aan moet komen wandelen?

Ene kant jammer voor het Nederlandse voetbal. Andere kant gun ik het die schijnheilige Slot ook wel hoor

26 mei 2022 om 08:14

Aan je nick te zien ook wel duidelijk waarom. Wat mij betreft prevaleert de prestaties van het Nederlandse voetbal altijd boven een voorbijganger, want coaches blijven nooit heel lang zitten.

Ik ben ook trots.
Feyenoord was vanavond behoorlijk kansrijk tegen een ervaren en rijke club uit een topcompetitie. Feyenoord geeft onderweg Marseille, 4x Slavia en Berlin verslagen.

Vooraf vonden velen dat Feyenoord dit seizoen niets zou bereiken, ca 7e zou worden.

In tegendeel, 3e, geplaatst voor de EL en finale CoLe. Waarin behoorlijk OK is gespeeld. Geweldig!

Justin keepte ook nog eens prima. Nog een jonge vent. Feyenoord is sws een jong team.

Gezeur Pierre..

Helemaal oneens met Pierre. Relativerend vermogen, het grotere geheel meteen kunnen zien.. het lijken me waardevolle eigenschappen, die meer mensen zouden moeten hebben. Dan zou het vannacht in Rotterdam ook niet zo'n puinhoop zijn geworden.

Alle lof voor Feyenoord petje af
Jammer dat het anders gelopen is dan iedereen gehoopt had het had zomaar kunnen gebeuren Feyenoord was echt niet slechter misschien wel wat beter maar de verdediging was echt wel goed bij Roma kwam weinig doorheen jammer boys en S6 het nieuwe seizoen

Zeiksnor die pi-air... Spijkers op laag water zoeken

Op zich geen hele gekke woorden van Bijlow voor de camera. Toch maar mooi met een smalle selectie die niet overloopt van kwaliteit een Europese finale gehaald. Overigens vond ik zijn optreden bij de 1-0 niet bijster sterk. Hij had het falen van Trauner m.i. nog recht kunnen zetten.

Pierre wordt steeds meer een zielepoot. Wat zegt bijlow verkeerd? Geef die grijze postduif een trap onder zijn kont en weg als "analist "

Lekker gemakkelijk hoe de analisten een gebrek uit hun verband weten te trekken.
Wees trots dat een Nederlandse club een finale bereikt verliezen wil je nooit

Na het seizoen Advocaat een nieuw Feyenoord. Een nieuw beleid op Zuid, Een nieuw elan, een nieuw Feyenoord. Nu jammer, een verloren finale. Kansen gecreeerd maar helaas geen doelpunt voor ons. Respect voor dit Feyenoord. Op weg met deze groep naar het nieuwe seizoen.
Feyenoord never give up! Prestatie om in de finale te staan. Feyenoord in voor en tegenspoed. Ynwa.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AS Roma

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Juventus7020
5.Lazio6419
6.AS Roma6316
8.Atalanta5917
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
P. BoerKeeper
S. GrecoKeeper
Voor de complete selectie: Clubpagina AS Roma.

14 fans
Keeper, 24 jaar

In de wandelgangen

Zondag 3 juli
Vitesse wil Kjell Scherpen tijdelijk overnemen van Brighton & Hove Albion. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren