‘Luis Sinisterra kan voor maximaal 25 miljoen de Champions League in’

Donderdag, 12 mei 2022 om 13:57Shane Jebbink • Laatste update: 14:02

Luis Sinisterra staat volgens Kicker in de belangstelling van Bayer Leverkusen. De vleugelaanvaller beleeft een ijzersterk seizoen bij Feyenoord en zou nu ook bij de technische leiding van de Duitsers zijn opgevallen. Leverkusen zou een bedrag van maximaal 25 miljoen euro overhebben voor Sinisterra, maar wil zich pas na het seizoen eventueel melden in Rotterdam.

Sinisterra werd in de zomer van 2018 voor circa twee miljoen euro overgenomen van het Colombiaanse Once Caldas. Waar zijn productie in zijn eerste twee seizoenen mede door een ernstige kruisbandblessure wat tegenviel, betekent het huidige seizoen de definitieve doorbraak van Sinisterra. De Colombiaan is in bloedvorm en was dit seizoen al goed voor 23 doelpunten en 13 assists in het shirt van de club uit Rotterdam-Zuid.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Het contract van Sinisterra bij Feyenoord loopt na dit seizoen nog twee jaar door, wat de noodzaak om tot verkoop over te gaan voor de club niet groot maakt. Feyenoord zal hopen dat het tot een biedingsoorlog komt tussen verschillende geïnteresseerde partijen, waar dus ook Leverkusen onder valt. Die Werkself eindigt ongeacht de resultaten op de laatste speeldag in de Bundesliga op de derde plek, waarmee plaatsing voor de Champions League is veiliggesteld.

Om zowel in Duitsland als in Europees verband te strijden voor goede resultaten wil de club zich versterken. De club uit Leverkusen heeft tussen de 20 en 25 miljoen euro over voor de aanvaller, maar wil wel wachten tot na het seizoensslot voordat wordt aangeklopt bij Feyenoord. Eerder werd Sinisterra door L’Équipe gelinkt aan Lille OSC en OGC Nice, terwijl Corriere dello Sport Napoli noemde als mogelijke bestemming voor de vijfvoudig international.

Met een transfersom van 20 tot 25 miljoen euro zou Sinisterra de duurste speler ooit worden van Feyenoord. Dirk Kuyt heeft het record al zestien jaar in handen, nadat hij in 2006 voor 18 miljoen euro vertrok naar Liverpool. Rick Karsdorp (voor 16 miljoen euro naar AS Roma), Terence Kongolo (15 miljoen naar AS Monaco), Jordy Clasie (15 miljoen naar Southampton) en Royston Drenthe (14 miljoen naar Real Madrid) completeren de top vijf uitgaande recordtransfers.


Poll

Zou Bayer Leverkusen een goede vervolgstap zijn voor Luis Sinisterra?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

84 reacties (laatste reactie door rmossing)

20 tot 25 miljoen is naar mijn mening te weinig. Het wordt tijd dat Feyenoord eens casht aan de topspelers. Dit is bijna de helft van het bedrag dat voor Gakpo gevraagd wordt terwijl er naar mijn mening niet verschil zit in kwaliteit.

12 mei 2022 om 14:08

Moah, Gakpo is natuurlijk ook international en PSV staat iets hoger aangeschreven dan Feyenoord. Zet Sinistera (met zijn huidige kwaliteit) bij PSV en hij kost 30 miljoen. Zet hem bij Ajax en ze krijgen er 50 voor. Dat is vooralsnog ook een beetje de aantrekkingskracht waar we het (nog) mee moeten doen. Ik zou hem sowieso verkopen. We hebben ook wel vaak de fout gemaakt om door te gaan (bv met Jorgesson) en er later niks meer voor te vangen. Cold hard cash kan je gewoon goed gebruiken.

12 mei 2022 om 14:13

Sinisterra is ook international bij Colombia. Voor de rest geef ik je gelijk, want qua transfersommen worden er bij Feyenoord minder verdiend voor hun topspelers in tegenstelling tot PSV en Ajax.

12 mei 2022 om 14:31

Vind nog steeds wel dat iedereen achteraf makkelijk praat over Jorgensen. Feyenoord was net kampioen geworden met een weergaloze Jorgensen. Vervolgens raakt hij geblesseerd en staat Feyenoord er in de winterstop zeer matig voor, met nog de mogelijkheid om te gaan stijgen op de ranglijst, waarbij Jorgensen hard nodig was. Er was bovendien geen enkele aanleiding om aan te nemen dat Jorgensen zo zou blijven sukkelen met blessures en er kwam een WK aan. Zeventien miljoen klinkt als veel geld, maar het was echt niet heel veel om je sterspeler in de winterstop voor te verkopen

12 mei 2022 om 14:34

Ik ben ook enorm benieuwd naar Arnesen. Kwa aankopen scoort hij wel een voldoende. Verkopen hebben we hem op Berghuis na nog niet echt kunnen beoordelen.

12 mei 2022 om 14:48

@westend,
Maar als Senesi en Malacia voor leuke bedragen verkocht worden en daar is genoeg interesse voor, hoef je Sinisterra helemaal niet te verkopen. In dat geval kan je ook hoger in de boom gaan zitten qua bedrag. Willen ze het betalen, prima dan heb je er het maximale uitgehaald, Willen ze het niet betalen blijft hij mooi een jaar en houd je een van de sterspelers binnenboord. Zelfde strategie zou ik hanteren bij Kokcu. Indien Feyenoord de kern bij elkaar houdt kunnen ze het kampioenschap aanvallen, aangezien het maar afwachten is hoe de nieuwe trainers bij psv en ajax.
Verhaal van Jorgensen is pure pech, dat is een uitzondering.

12 mei 2022 om 15:02

En dan raakt hij volgend jaar geen knikker meer en krijg je niks. Nee, zo kan Feyenoord niet werken. In ieder geval nu nog niet.

12 mei 2022 om 15:11

Tsja, dat is handelen vanuit angst, omdat het toevallig een keer gebeurd is met Jorgensen. Word ook wel een beetje moe dat dit verhaal bij iedere transfer van Feyenoord wordt aangehaald. Is eenmalig gebeurd, nog uit te leggen ook (zie Bobiku zijn reactie), andere spelers waren niet goed genoeg om het transfer record te verbreken, dus daarna of daarvoor is het nooit op die manier "mis" gegaan en degene die met die transfer te maken hadden zijn al lang weg. Het zou echt belachelijk zijn om heel je beleid aan te passen naar dit voorbeeld. Waarmee ik niet zeg dat je de risico's niet moet afwegen.Maar Ajax gaat na het geval met Onana toch ook niet ieder bod accepteren voor spelers, want men loopt het risico dat een speler later betrapt wordt op doping en niks meer waard is. Of dat ze iedere speler met een 2 jarig contract zeker verkopen, want Mazraoui is gratis de deur uitgelopen.

12 mei 2022 om 15:39

Inderdaad FR010. Beleid baseren op één onfortuinlijk geval... dat is pas wanbeleid. Bij PSV wordt nog altijd gesproken over die zomer waarin Depay en Wijnaldum nog een jaar bleven, om sportief echt stappen te zetten. Daarover zeggen we ook niet dat ze dat risico niet hadden moeten nemen

12 mei 2022 om 15:45

PSV was in de tijd Wijnaldum Depay ook een totaal andere situatie. Die zaten al in een financieel sterke periode en deden al continu mee om de prijzen. Wij mogen niet arrogant zijn en denken dat we daar ook staan. Dat is gewoon nog niet zo.

12 mei 2022 om 16:03

Aan de ene kant geef ik jullie groot gelijk, aan de andere kant moeten jullie je ook realiseren dat feyenoords recordtransfer nog uit 2005 stamt. 25 miljoen is gewoon echt een topbedrag voor feyenoord die dik over dat record heen gaat. Gezien het feit dat jullie amper 4 miljoen bij mekaar kunnen krijgen voor dessers moet het geld toch ergens vandaan komen. Je praat wel gewoon over een halve jaarbegroting voor feyenoord he. Wijzen naar Ajax en psv heeft weinig zin. Die zijn financieel veel stabieler en hebben een betere naam in het buitenland. Spelers laten zich vaak ook op een hoger niveau (cl/el) zien en zijn allemaal international. Je moet ze ook niet allemaal verkopen, maar 2 topspelers verkopen voor een goed bedrag vind ik eigenlijk wel een must voor de lange termijn. Dat doen Ajax en psv ook elk jaar gewoon. Met een goede scouting/opleiding halen ze altijd weer goede spelers terug.

12 mei 2022 om 16:22

@Zytto, ben het met je eens. Situaties zijn niet geheel te vergelijken en hoog tijd dat het transferrecord sneuvelt, (laat Malacia dat maar doen), maar dat is wat mij betreft wat anders dan dat Feyenoord nu maar eens moet gaan cashen omdat het toen met Jorgensen de mist is ingegaan. Daarbij moet je dan nooit alle 5 je sterspelers verkopen, er moet een basis blijven staan die je kunt uitbouwen.

12 mei 2022 om 16:27

Dat staat toch ook nergens dat je ze alle 5 moet gaan verkopen...? Senesi, Malacia en Kokcu kwam je zelf mee. Ik denk trouwens dat Malacia, in het kader van het WK van de winter, nog miminaal en half jaar blijft zitten. Nu verkassen is een grote kans dat hij het WK niet gaat halen (omdat je bij een nieuwe club toch ook weer te maken krijgt met wennen, die Dumfries)

12 mei 2022 om 16:31

De kans dat Malacia vertrekt bij een goede aanbieding is zeer groot. Tevens bevestigd door Feyenoordtm dat Feyenoord bereid is om Malacia te verkopen.

12 mei 2022 om 16:38

Ik ben het er mee eens dat feyenoord kokcu moet proberen te behouden en alleen laten gaan bij de echte hoofdprijs, maar die heeft dan ook een contract tot 2025. Malacia en sinisterra allebei tot 2024, als je die niet verkoopt gaat vaak de waarde hard achteruit met 1,5 jaar contract of minder ookal blijven ze presteren. Als ze bij willen tekenen oke graag, maar volgens mij hebben ze beide aangegeven graag verder te willen, dus die kans zie ik klein. 20 tot 25 miljoen lijkt mij een mooi bedrag hoor. Bergwijn en malen gingen beide volgens mij voor 30 en die kwamen toch tot meer doelpunten/assists, waren nog wat jonger en hadden een langer contract. Nu word er natuurlijk naar meer gekeken dan alleen goals/assists maar ik denk dat er niet veel meer in zit persoonlijk al helemaal niet als je straks naar een 1 jarig contract gaat.

12 mei 2022 om 20:26

Het zou typische Feyenoord pech zijn om hem niet te verkopen en dat dan volgend seizoen zijn kruisbandblessure weer opspeelt ofzo. 25-30 miljoen gewoon pakken, zeker als je al een vervanger op het oog hebt.

12 mei 2022 om 22:34

Daar heb je zeker een punt fr010. Overhaast verkopen, want zie geval X moest je ook niet doen. Echter zou 25-30 miljoen een zeer mooi bedrag zijn voor hem. Ik denk dat het onrealistisch is om te verwachten dat je hem ooit voor nog meer gaat verkopen. Of je moet volgend jaar de EL winnen.

12 mei 2022 om 23:58

Daarvoor heeft sini over meerdere periodes te goed voor gespeeld om dat te concluderen

13 mei 2022 om 01:39

Die 4 miljoen voor Dessers kan echt wel makkelijk afgetikt worden. Omdat er een paar van die idiote fans een inzamelingsactie starten wil helemaal niet zeggen dat Feyenoord het niet kan betalen. Oke we hebben geen 100 miljoen maar Feyenoord zegt altijd dat het niets heeft. Komt bij onderhandelingen niet verkeerd uit.
De vraag is of Feyenoord Dessers wel vast wil leggen. Misschien hebben ze een jongere, betere en iets duurdere spits op het oog die meer geld op kan brengen. Met daarachter een gratis Danilo als tweede spits.

12 mei 2022 om 14:12



Ik ben het ermee eens dat Sinisterra niet heel veel onderdoet voor Gakpo. Maar marktwerking in het voetbal zit echt niet zo in elkaar dat men altijd kan vragen wat diegene wilt. Er zitten heel veel verschillende factoren in waarde in een voetballer. waar de grootste misschien wel van zijn het afschrijven van een speler, de risico op waarde verminderen en zeker ook de financiele situatie van de verkoper. Ondanks dat Sinisterra als voetballer wellicht een vergelijkbare waarde als Gakpo zou kunnen hebben, weet elke technisch directeur hopelijk ook dat Feyenoord 0,0 geld heeft om te investeren deze zomer en dus meer verplicht is om te verkopen dan een PSV of in nog grotere mate Ajax. Iedereen roept dat Feyenoord 40 miljoen moet vragen. Maar de enige keer dat Feyenoord dit heel duidelijk heeft gedaan praten we nu nog steeds over als de domste financiele keuze die Feyenoord ooit gemaakt heeft. Namelijk Jorgensen. Feyenoord zit niet in de positie om nee te zeggen tegen 25 miljoen

12 mei 2022 om 14:14

Iedere uitgaande transfer van boven de twintig miljoen is voor Feyenoord een enorme vracht geld. Feyenoord moet inderdaad eens cashen, maar dat doen ze al wanneer Leverkusen inderdaad met dit bedrag op de proppen komt. Beter dan afwachten totdat een speler zijn waarde weer verliest, die fout hebben ze in Rotterdam al veel te vaak gemaakt. En laten we eerlijk zijn, Gakpo is wel een stuk beter dan Sinisterra.

12 mei 2022 om 14:27

Ben het totaal niet eens dat Gakpo een stuk beter dan Sinisterra is.

Luis Sinisterra : Marktwaarde TM 18 Miljoen - 22 jaar
45 wedstrijden
23 goals
13 assist

Anthony: Marktwaarde 35 miljoen - 22 jaar
33 wedstrijden
12 goals
10 assist

cody gakpo: Marktwaarde 25 miljoen - 23 jaar
46 wedstrijden
21 goals
15 assist

Jesper karlsson: Marktwaarde 14 miljoen- 23 jaar
46 wedstrijden
19 goals
14 assist

tadic: Marktwaarde 13 miljoen 33 jaar
44 wedstrijden
16 goals
21 assist

12 mei 2022 om 14:52

Gakpo een stuk beter...ik blijf me verbazen dat mensen dat zeggen. Dat is letterlijk nergens op gebaseerd. Niet op de cijfers, niet op de interlands en niet op de grote wedstrijden. Daar doet zondag niks aan af. Maar blijkbaar ben je automatisch minder als je bij Feyenoord speelt.

12 mei 2022 om 14:58

Jammer dat mede-Feyenoordfans het niet kunnen verkroppen dat ik een speler van PSV beter vind dan Sinisterra. Dat is niet gebaseerd op statistieken, maar op persoonlijke voorkeur. Ik dicht Gakpo een veel grotere toekomst toe dan Sinisterra. Ik hoop dan ook dat Feyenoord op het juiste moment tot verkoop overgaat, voordat hij zijn huidige goede vorm verliest en zijn marktwaarde weer keldert. Dat zou niet de eerste keer zijn namelijk.

12 mei 2022 om 15:02

Zijn huidige goede vorm is gewoon zijn niveau. En dat je iemand beter vindt.....dat kan, maar je brengt het als een feit en dan ook nog "veel beter".....en dat is nergens op gebaseerd.

12 mei 2022 om 15:20

Dat "veel beter" is wel degelijk ergens op gebaseerd, namelijk op mijn persoonlijke mening. Ik vind Gakpo daadwerkelijk stukken beter dan Sinisterra. En sorry als ik het teveel laat overkomen als een feit, dat is absoluut niet de bedoeling. Net zoals jouw toevoeging "zijn huidige vorm is gewoon zijn niveau" ook niet teveel als een feit moet overkomen, toch?

12 mei 2022 om 15:21

Gakpo is beter aangezien hij die potentie al langer op een hoger niveau laat zien, onder een totaal andere druk en zich heeft ontpopt tot captain. Neemt niet weg dat Sinisterra zich vooral dit seizoen enorm heeft ontwikkeld, waar hiervoor nog grote twijfels over waren.

12 mei 2022 om 15:33

Ho Fckorsou daar ga je even de mist in. Voor dat Sinisterra die grote blessure kreeg was die enorm goed. Hij heeft dit seizoen laten zien dat hij dat niveau voor ze blessure vast kan houden en in vind hem alleen maar beter worden trouwens.

12 mei 2022 om 16:01

Ik zeg ook niet dat hij er niks van kan he, ik denk dat iedereen de potentie ziet. En nogmaals, vooral dit seizoen heeft hij zich enorm ontwikkeld. Alleen Gakpo zit wat dat betreft gewoon nog een niveau hoger, mede door de eindstand, strijden om de titel en de Europese tegenstanders. Dat is ook precies de reden waarom Ajax hogere bedragen ontvangt.

13 mei 2022 om 01:56

De druk bij Feyenoord is hoger dan bij PSV.Sinisterra laat het buiten zijn 1e seizoen en zware blessure ook al seizoenen lang zien.De enige reden dat Feyenoord niet langer mee heeft gedaan voor het kampioenschap is de VAR.De tegenstanders van PSV in Europa zijn niet veel beter geweest dan die van Feyenoord en wij staan in de finale terwijl PSV het overal heeft laten afweten.Misschien zal PSV Gakpo echt niet om willen ruilen voor Sinisterra. Maar ook wij zouden never nooit Sini omruilen voor Gakpo.Luis heeft betere cijfers en is jonger. Heeft het ook al buiten zijn eigen land laten zien door als broekie al naar Europa te verhuizen en heeft laten zien zich goed aan te kunnen passen. Die kan nu de hele wereld aan.

12 mei 2022 om 14:26

Die heeft nog een contract voor 2 jaar, op zicht een mooi bedrag 25 milj. Laten Feyenoord maar eerst het 'toptransfer' van Dirk K. verbreken van 18 mij. misschien dat dan de vloek wordt doorbroken. Ik zeg doen, strik erom heen.

12 mei 2022 om 15:03

Ze mogen best hoog in de boom gaan zitten en als ze de finale winnen en sinistera scoort, dan kan dat nog best succesvol zijn. Anders moet je blij zijn met 20 plus bonussen. Iedereen kent de situatie bij Feyenoord, die moeten verkopen en hij nog maar twee jaar contract heeft. Als je eenmaal in de situatie Benfica komt, het allerbeste voorbeeld van het creëren van een club waar je succesvolle talenten weghaalt en die eigenlijk niet hoeven te verkopen, dan kan je van die gekke bedragen gaan vragen. Maar zelfs een club als Ajax komt daar nu niet mee weg.antony zal ook niet voor meer dan 40 weggaan ben ik bang, en dat is een Braziliaans international. Maar de clubs weten ook dat Ajax moet verkopen en dus gaat niemand daar meer voor geven.

12 mei 2022 om 15:53

Oh God laten we niet zo moeilijk doen! Als dit bod er is, moet je hem gelijk verkopen. En niet kijken wat PSV doet of gaat doen.

Laten we eerste stap zetten en dan kijken of we stijgende lijn ervan kunnen maken.

Er is ook een grote verschil hè, als een club uit Engeland bied, dan bieden ze altijd teveel.

12 mei 2022 om 15:58

Vind Sini niet meer dan 25 waard, mocht Colombia zich hadden geplaatst voor het WK en Sini kon zich laten zien op het mondiaal had ik zeker gezegd 30+ miljoen of kan je zelfs aan 40+ denken maar een speler die alleen bij Feyenoord heeft laten zien, Conference League speelt en niet op een WK actief is binnenkort zeg ik 25 miljoen en geen cent meer !

12 mei 2022 om 16:19

Het is een juist een prachtig bedrag. Een echt goed jaar ED, Conference League en wat interlands brengen niet meer op. Supporters verwarren de emotionele waarde die spelers voor hen heeft met marktwaarde. Ook vergelijkingen met Nederlandse internationals met CL en EL in de benen gaat mank. Feyenoord mag zijn handen dichtknijpen met 25 miljoen en heel tevreden zijn met 20. Als ze de stijgende lijn kunnen vasthouden, dan kunnen ze over een pasr jaar de hoofdprijs gaan vragen.

12 mei 2022 om 18:11

Nee ik zou als ik Feyenoord was hem voor dat bedrag verkopen als dit waar is. Ik denk niet dat het bestuur niet dezelfde fout wil maken als bij Jörgensen die in zijn topseizoen voor 25 miljoen naar Newastle kon en dat dat niet door ging en dat het daarna minder werd

12 mei 2022 om 18:23

25 miljoen, het wordt steeds meer

12 mei 2022 om 19:06

Jorgensen was achteraf een foute keuze maar op zich ook wel logisch. Die man had z'n beste vorm ooit, voelde zich vrij en goed. Was onbetwist basisspeler bij het nationale team en er kwam een groot toernooi aan. Daar 2 goals en hij had nog meer waard geweest. Klonk allemaal logisch helaas verliep het achteraf onfortuinlijk

12 mei 2022 om 18:40

Het Colombia van vandaag is niet meer zo top als enkele jaren geleden dus dat zegt minder. Daarnaast heeft die nog niet tegen topverdedigers gespeeld van CL kwaliteit of zelfs EL kwaliteit. Ja hij heeft kwaliteiten maar die zijn niet getest op topniveau. Daarom is de vraagprijs gewoon lageren is dit een net bedrag voor een Feyenoord speler met nog 2 jaar contract.

13 mei 2022 om 02:00

Slavia, Berlin, Partizan en Marseille zijn gewoon EL kwaliteit.




Ben benieuwd waar hij dan moet spelen. Paulinho en Diaby zijn nog een klasse beter.

Ik vind Leverkusen wel echt een leuke club. Spelen dit seizoen heel goed voetbal en hebben zoveel talent met Tapsoba, Diaby, Paulinho, Schick,frimpong etc. Misschien momenteel wel mijn favoriete team in de Bundesliga.

Zou eigenlijk alle talentvolle voetballers uit de Eredivisie Leverkusen als tussenstap aanraden. Gravenberch had daar 2 seizoenen kunnen wennen aan de intensiteit van de Bundesliga en ook een Kokcu zou daar goed passen.

12 mei 2022 om 14:08

Paulinho loopt volgend jaar uit contract en willen ze dus deze zomer nog verkopen.

12 mei 2022 om 14:15

Voor beide spelers is veel belangstelling. Van Diaby uit de absolute top Arsenal, PSG en Chelsea genoemd volgens mij. En Paulinho loopt zoals genoemd uit zijn contract.

12 mei 2022 om 14:46

Paulinho, die jij een klasse beter noemt, staat in de belangstelling van Ajax en Diaby wilt graag de PL in. Er is dus ruimte genoeg op de vleugels bij Bayer Leverkusen aankomend seizoen.

12 mei 2022 om 14:53

Denk niet dat Paulinho Ajax als een stap vooruit ziet. Die kan ook naar Spanje gok ik.

12 mei 2022 om 18:46

Als Paulinho zijnde lijkt het me dat je nu een club wilt hebben als springplank naar een grote club. Hij heeft nog niet echt goed gesprekstherapie bij leverkusen. Ik denk dat hij ook wel kijkt naar de uitgaande transfers bij Ajax. Perfecte stap vanuit zijn oogpunt.

Leverkusen heeft een prima track record met betrekking tot dit type vleugelspeler. Het zou een alleraardige stap zijn en Feyenoord kan de centen goed gebruiken.

Pfoe lastig... is een smak geld en Sinisterra heeft voor Feyenoord genoeg gedaan om zijn transfer te verdienen. Het zou een beetje aan de rest van de transferperiode liggen. Mochten Kocku, Malacia en Senesi ook vertrekken zou ik er in ieder geval 2 houden. Welke 2 van de 4 ligt aan het bod. 25 miljoen + 5% doorverkoop is een goede deal.

12 mei 2022 om 14:08

Zou ze juist allemaal nu verkopen en gewoon weer met een nieuw team gaan bouwen volgend seizoen. Elke speler die je te lang vasthoud wordt alleen maar minder waard.

12 mei 2022 om 14:13

Makkelijk gezegd, de gehele linkerflank weg, 1 centrale verdediger en je centrale middenvelder... zijn niet de minste posities om op te vangen. Na eindeloze jaren heb ik weer vertrouwen in ons transferbeleid ( afgaand op de laatste 2 jaar ) dus ik hoop dat ik hier een jaar aan kan toevoegen. Misschien krijgt Slot bij verkoop van alle 4 de spelers 20 miljoen (?) om de gaten op te vullen naar zijn wens, dat is ook niet mis. We zullen zien!

12 mei 2022 om 14:22

Senesi is met Geertruida en Hendriks wel goed op te vangen. Denk sws dat het lastig wordt om sini en Malacia op te vangen maar veel keus heb je niet. Malacia, Sini en senesi kun je niet tegenhouden denk ik. Kokcu kan nog wel 1 seizoen blijven lijkt mij.

12 mei 2022 om 14:29

Niet perse, door de huidige succes van dit seizoen staan ze in de belangstelling. Wie zegt dat zij aankomend seizoen ook z'n succes jaar zulle meemaken. Zie Jorgensen, zulke fouten kunnen wij niet meer permitteren. Verkopen van spelers voor een mooie prijs en talentjes kopen of opleiden dat moet de huidige koers zijn. Met z'n TD en Trainer hebben wij al een goede slag geslagen, nu nog de transfers en jeugd doorzetten.

12 mei 2022 om 15:00

Eens met Deen. Iedereen die zegt "alles verkopen"...dat is vooral korte termijn denken en snel cashen, terwijl je er juist alles aan moet doen om de kwaliteit van de selectie zo hoog mogelijk te houden en het succes van dit jaar een gevolg te geven. Daarmee word je aantrekkelijker voor spelers, maar daar kunnen andere spelers zich ook weer aan optrekken. Daarbij is het een uitgelezen mogelijkheid om te profiteren nu Ajax en PSV een nieuwe trainer krijgen. En ja, dan loop je het risico op een Jorgensen scenario, maar dat gebeurt echt zelden en is een risico dat je moet nemen. Ook met 2 transfers ga je er financieel op vooruit.

12 mei 2022 om 14:11

Senesi zou ik sowieso verkopen dit seizoen of contract één jaar verlengen met een afkoopsom van 20 miljoen in z'n contract. Denk dat die wel verkocht wordt om eerlijk te zijn. De rest is een beetje afhankelijk van wat er geboden wordt.

25 miljoen voor Sinisterra is echt wel een goed bedrag, maar wie weet als er een biedingsoorlog ontstaat wat ze ervoor gaan geven. Concurrentie is trouwens niet mals bij Leverkussen, maar voor zo'n bedrag neem ik aan dat ze wel een basisspeler in hem zien.

De flanken bij Leverkussen zijn goed bezet dus ben benieuwd of hij dit ziet zitten. Aangezien ik ook rekening houdt met een vertrek van Malacia. Kunnen we misschien proberen om Sinkgraven in de deal te betrekken. 25 miljoen en Sinkgraven vind ik prima

Snap heus dat Feyenoord nog niks respectabels heeft binnengehaald qua transfersommen, maar deze zomers moet je echt klappers maken om alleen al een statement te maken. Dus 25 voor Sini.. Daar moet echt meer uit te halen zijn. Absolute uitblinker, finalist, geweldige statistieken en gewoon een weergaloze dribbelaar.

12 mei 2022 om 14:08

We moeten denk vooral hopen dat hij bovenaan de lijstjes staat van meerdere clubs. Dan zou het een mooi bedrag kunnen worden. Maar door zijn 2-jarig contract en onze financiën hebben we helaas niet veel te willen. Des te langer het allemaal van de zomer duurt, hoe nadeliger het word voor ons.

12 mei 2022 om 14:53

“Finalist”… hahah in de conference league, kom op man. 25m is gewoon een mooi bedrag voor een club als Feyenoord

12 mei 2022 om 15:08

Finale conference league is gewoon een hele knappe prestatie. Niet zo denigrerend doen.

12 mei 2022 om 16:23

Tegen een ploeg waar jullie vorig seizoen niet van konden winnen..

12 mei 2022 om 15:13

Tja, ik snap aan de ene kant wat je bedoelt, maar je kan ook weer te maken hebben met Jorgensen situatie waar je 20+ miljoen weigert en hij daarna alleen maar geblesseerd is en/of slecht speelt. Ook heeft Feyenoord nu na jaren weer eens een goed Europees seizoen, ik weet niet of je dan al gelijk met je vuist op tafel kan gaan slaan en meer geld eisen.

Lekker zakcentje hoor. Lijkt me ook wel een mooie stap. Doodzonde als we hem kwijtraken, maar een ilusie dat we alle toppers kunnen houden.

Als ze het iets kunnen oprekken richting een bedrag tussen de 30 en 35 miljoen dan zou ik het gewoon doen als Feyenoord zijnde. Zo'n kans kun je dan gezien de situatie waar ze in zitten niet laten lopen.

Veel te weinig natuurlijk, bij psv zou deze speler 2x zoveel waard zijn en bij ajax 3x zoveel. Helaas zijn de verhoudingen op dit moment zo.

12 mei 2022 om 15:41

Is gewoon niet waar. Zie hier veel mensen Gakpo noemen, vind ik nogal raar. De prestaties zijn misschien vergelijkbaar, maar het contract is echt totaal anders natuurlijk. Gakpo ligt tot 2026 vast terwijl Sinisterra nog maar 2 jaar vastligt. Zulke dingen spelen allemaal mee.

Misschien zijn de spelers van Feyenoord inderdaad een paar procenten minder waard. Maar de verhoudingen zijn veel kleiner dan je denkt. Feyenoord heeft ook gewoon jaren geen aanvaller of middenvelder gehad die echt de stap naar het buitenland kan maken.

Het wordt hoog tijd dat het record van Kuyt wordt verbroken. Daarbij denk ik dat Sinisterra het meeste kan opleveren. Heeft een geweldig seizoen gehad, en ook Europees. Ben blij te lezen dat Feyenoord in verband wordt gebracht met een bedrag van 25 miljoen, dat is volgens mij nog niet eerder gebeurd. Ik denk dat 25 miljoen, of 30 miljoen, ook wel een realistisch bedrag is.

Lijkt me een prima bedrag voor hem. Snap niet dat mensen denken dat hij veel meer moet opleveren. Blijft de nederlandse competitie en conference league. Zelfs Ajax vangt al een hele tijd geen klappers meer.

Wordt Sinisterra de volgende Feyenoorder waarbij de club een dikke transfersom gaat mislopen? Leverkusen reserveert zo te zien de helft van hun transferbudget maar het is niet genoeg.

Mooie club! Alleen zou ik als Feyenoord zijnde een zo hoog mogelijk bedrag proberen te krijgen. Hij heeft heel veel potentie

Bayern Leverkusen is op zich wel een mooie stap voor Luis Sinistera zeker met een minimum bedrag van 25 miljoen euro. Luis is maar mijn mening vrij compleet voor een buitenspeler. Kan zowel binnen als buitendoor, heeft een goed rechter en linkerbeen kan redelijk koppen, goede en mooie individuele actie met een goede versnelling en dit alles gekoppeld aan een goed rendement wat wel altijd nog hoger kan. Zou echt top zijn als deze jongen gewoon 30 miljoen oplevert.

12 mei 2022 om 14:39

Het is alleen geen minimum. 'leverkusen zou een bedrag van maximaal 25 miljoen euro overhebben'. Dat bedrag is natuurlijk nergens op gebaseerd, net of Leverkussen erbij gebaat is dat Feyenoord het maximum bedrag weet wat ze willen betalen.

het is echt een mooie club en het is een mooi bedrag voor Feyenoord, het enig minpuntje is dat Leverkusen niet zo'n mooie stad is. maar de club kan nog groeien en misschien hun succes herbeleven net als in de periode met Michael Ballack. want met Sinisterra Schick Diaby en daarachter Witz hebben ze een goede aanval. die allemaal nog kunnen doorgroeien

Leverkussen gaat hoogstwaarschijnlijk aardig boeren voor die Diaby. Ik hoop voor Feyenoord dat Diaby eerder vertrekt dan Sini, want dan kan je het nog eens goed tegen hun uitspelen. Dan kan je gemakkelijk meer dan 25 miljoen vragen, aangezien Leverkussen hem ''dan nodig heeft''...

Denk persoonlijk dat Sinisterra niet zo staat te springen om Leverkussen, maar dat is een wilde gok. Lijkt mij meer een speler voor een club als Sevilla bijvoorbeeld. Waarschijnlijk omdat hij ook Zuid-Amerikaans is en dat een land als Spanje hem dan waarschijnlijk ook meer trekt.

Al hoop ik voor Feyenoord dat hij nog een jaartje blijft. Heerlijke speler!

Ik denk dat Duitsland Sini wel goed ligt, maar toch hoop ik dat Feyenoord er wat meer geld uit gaat slepen. 25 miljoen zou fantastisch zijn hoor, begrijp me niet verkeerd. Voor onze maatstaven een enorm bedrag, maar toch denk ik dat hier meer in het vat zit. Ik hoop dat Sini het in de finale op de heupen krijgt, 3x scoort en zijn marktwaarde even met 5-10 miljoen ophoogt. Naar verluid kan er ongeveer 30% weer worden geïnvesteerd van het geld van binnenkomende transfers. Als je zowel Sini, Kokcü, Malacia als Senesi verkoopt, moet er wel ongeveer 30 miljoen aan investeringsbudget zijn. Een aantal gerichte aankopen op jonge leeftijd, een aantal ervaren huurspelers erbij en ik denk dat Slot wel weer wat kan bereiken met de club. Fingers crossed.

12 mei 2022 om 15:24

Dus voor die spelers vangen wij 100 miljoen samen ?

12 mei 2022 om 15:27

Denk
Malacia 20
Sini 30
Kokcu 30
Senesi 15

En dan ben ik echt uiterst positief.
Maar goed hoop het ook, vind 30% herinvesteren wel mager maar beter 50 miljoen op de bank houden en daarna gas geven om champions league te halen. Geloof over 2 seizoenen is startgeld 60 miljoen als je champions league haal ?

12 mei 2022 om 16:20

Natte vingerwerk dit. 20, 30, 15 miljoen. Wie biedt meer? Je staat niet op Mart in Blaak he. Als de paniek in Manchester toeslaat voor een back, kan Malacia ineens het dubbele waard zijn. Kopen ze iemand anders en is de markt verzadigd, krijg je er niks meer voor. Zelfde voor al die andere spelers. Vraag me ook nog sterk af wat de conference league (3de divisie) doet qua spelers transfersom. Als je 30 miljoen te besteden hebt, kijk je toch sneller naar de Europa League of Champions League.

12 mei 2022 om 16:29

Tja, natte vingerwerk, dat doen wij hier toch dagelijks, alsook alle analisten? "hoeveel wordt het vanavond?" "waar denk je dat hij kan eindigen?" "is hij goed genoeg voor de top?" Gaat Ten Hag slagen bij Man Utd?" We weten het allemaal niet, maar kunnen wel op basis van feiten en kennis een inschatting geven, en onze mening. Ik vind dat @dogman dat best goed heeft gedaan, en zoals hij al aangeeft uiterst positief. Het zou ook Malacia 20, Sini 28, Kokcu 23 en Senesi 12 (gelet op zijn eenjarige contract) kunnen zijn.

Om eerlijk te zijn is dat toch een heel mooi bedrag? Ik lees hier dat het te weinig is, maar hij is geen basisspeler bij Colombia, speelt Conference league.... Misschien als hij de finale beslist en geweldig speelt, dan komen er meerdere clubs en kan je de prijs opdrijven. Maar ik zou tekenen voor 25 miljoen. Daar kan Feyenoord de selectie voor komend seizoen flink mee versterken! (zeg het nog maar keer: Openda...)

12 mei 2022 om 15:58

Hij is de laatste wedstrijden juist wel basisspeler geweest bij Colombia. Luis Diaz stond op links en Sinisterra op rechts

Nou dat is dan duidelijk...ze willen maximaal 25mj betalen en dan ook na de zomer.

Andere clubs kunnen dus stoppen met bieden want Leverkusen zal dit maximaal betalen.

Grappig hoe dit tegenwoordig bij spelers van Feyenoord gaat!

12 mei 2022 om 16:24

Haha, wat lul jij nou? Niet na de zomer, na dit seizoen. Dat loopt nog maar 1 of 2 weken door. En waarom kunnen andere clubs stoppen als Leverkusen een bod zou doen? Er staat toch nergens dat er geen onderhandelingen zijn. Als Lille (bijvoorbeeld) 40 miljoen biedt, gaat Leverkusen er blijkbaar niet overheen en gaat hij dus naar Lille.

Goede opvolger van Diaby, mocht hij vertrekken. 25 miljoen max is prima. Niet meer bieden, dat is ie niet waard.

Of hij nu meer waard is of niet. De realiteit is dat er bij feyenoord geen absurd hoge transfersommen worden gevangen en dan vind ik 20/25 miljoen gewoon een heel goed bedrag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. LinssenAanvaller3413
L. SinisterraAanvaller3012
J. BijlowKeeper220
R. NelsonAanvaller212
T. JansenKeeper00
O. MarcianoKeeper120
D. RemieKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

3 fans
Aanvaller, 22 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren