‘Bekerwinnaar Betis haalt viervoudig CL-winnaar binnen met gigasalaris’

Dinsdag, 26 april 2022 om 10:06Jordi Tomasowa • Laatste update: 12:28

Isco heeft met Real Betis een akkoord over een transfervrije overstap bereikt, zo meldt AS. De dertigjarige middenvelder beschikt over een aflopend contract bij Real Madrid, waar hij dit seizoen een bijrol vervult. Isco kan bij Betis naar verluidt tien miljoen euro per jaar verdienen en zou daarmee de best betaalde speler uit de geschiedenis van de club worden.

De komst van Isco en het hoge salaris dat hij kan gaan verdienen bij los Verdiblancos hangt nog wel af van het eventueel veiligstellen van Champions League-voetbal in het komende seizoen. Daarnaast moet de club ook nog een grote uitgaande transfer in de zomer doen. Betis staat momenteel vijfde in LaLiga met 57 punten uit 33 duels. De achterstand op nummer vier Atlético Madrid, dat bij deze stand het laatste Champions League-ticket zou bemachtigen, bedraagt momenteel vier punten.

Volgens AS heeft Isco dus overeenstemming bereikt om voor twee seizoenen bij Betis te tekenen met een optie voor nog een jaar. De komst van Isco heeft echter wel een keerzijde. De club zal in de zomer één van zijn sterspelers moeten verkopen. Afgezien van verdedigende middenvelder Guido Rodríguez - voor wie veel belangstelling bestaat uit de Premier League - lijkt de verkoop van Nabil Fekir momenteel het meest realistisch.

De Fransman verlengde zijn contract begin 2022 tot medio 2026. Het bestuur hoopte de middenvelder afgelopen zomer voor minimaal veertig miljoen euro te verkopen, maar een bevredigend bod bleef destijds uit. Isco moet de derde aanwinst voor komend seizoen voor Betis worden. Eerder verzekerde de club zich al van de transfervrije komst van Luiz Felipe van Lazio, terwijl Luiz Henrique voor dertien miljoen euro wordt overgenomen van Fluminense.

Pellegrini werkte tussen 2011 en 2013 bij Malaga al samen met Isco, die dit seizoen bij Real Madrid in twaalf competitieduels niet verder kwam dan 275 speelminuten. Bij Real moet Isco op de flanken doorgaans voorrang verlenen aan Vinícius Júnior, Marcos Asensio en Rodrygo, waardoor hij bij Betis komend seizoen weer aan meer speelminuten hoopt te komen.Gerelateerd

Meer sportnieuws

63 reacties (laatste reactie door real8madrid)

Geweldige speler voor Betis. Hef zal voor de Spaanse competitie top zijn als clubs als Betis de aansluiting gaan vinden met de top. Spanje heeft dan straks ook gewoon een competitie waarin her vwrschil tussen de nummer 1 en 8 niet extreem groot is.

26 april 2022 om 10:23

Hoop dit ook, clubs zoals Betis, Villarreal, Sociedad en hopelijk Valencia mogen zich van mij mengen in de strijd voor de champions league plekken.

26 april 2022 om 10:31valencia zal hem niet worden door de eigenaar die de club aan het verzieken is, jammer genoeg. Ik zie het tussen villareal, sevilla en betis gaan om plek 4.

26 april 2022 om 10:38

Heel jammer want Valencia is echt een mooie club. Die Peter Lim is inderdaad een slechte eigenaar. Het rare ontslag van Marcelino na de Copa winst van 2019. Spelers voor weinig verkopen. Echt jammer dit. Top 4 zal wellicht Real, Barca, Atleti en Sevilla blijven maar zolang clubs zoals Villarreal en Betis hun kunnen challenge des te beter voor La Liga

26 april 2022 om 11:44

@Pieter: oprechte interesse, waarom is de eigenaar de club aan het verzieken?

26 april 2022 om 12:00@gluubstertj

Ik ga het proberen uit te leggen. De sleutels om het succes van Valencia onder Lim te begrijpen waren Mateu Alemany (nu voetbaldirecteur van Barcelona), Marcelino (de coach) en Pablo Longoria (directeur Scouting). Lim na 15/16 (gary Neville lmao) en 16/17 (nog erger) gaf het op. Hij wilde niet betrokken raken bij de puinhoop die hij had veroorzaakt, dus raadde Javier Tebas (voorzitter van de liga) hem aan om het bestuur van Valencia te delegeren aan een professional, en dat was Mateu Alemany. Mateu, Marcelino en Longoria creã«erden letterlijk de 17/18-selectie en leidden de club 2 opeenvolgende seizoenen naar de UCL en wonnen ook de Copa del Rey (18/19) Het was geen covid-probleem, de ondergang van Valencia begint wanneer Peter Lim Marcelino en Mateu Alemany ontslaat, omdat hij na alle triomfen niet graag verdiensten met hen deelde. De meeste spelers van het eerste team hielden van Marcelino en probeerden het onmogelijke om zijn baan te redden, zelfs pratend met Anil (president van Valencia en Lim rechterhand in Valencia), waaronder Parejo, Rodrigo, Kondogbia, Coquelin...

Lim stelde verdomde Celades aan, een klant van Mendes die geen enkele professionele voetbalervaring had, en raad eens, het seizoen was een ramp. 8e in La Liga, vernederd door Atalanta in UCL en uit de beker geslagen door Granada... En dit is het moment (zomer 20/21) dat Lim besluit de club te liquideren. Verkoopt 8 belangrijke grote spelers, waaronder de aanvoerder van Valencia, gratis omdat hij tegen Lim sprak, en tekent verdomme niemand. vechtend om een ​​relaas te vermijden tot wedstrijd 35. Het was nooit een covid-ding, het was en het is een vreselijke administratiekwestie, van UCL-avonden tot degradatiegevechten, dit jaar hebben ze de laagste FFP in la liga, 30 miljoen hetzelfde als Eibar die in de Segunda Division speelt. De club staat op het punt failliet te gaan. Volgende zomer moet Valencia 37 miljoen euro halen uit de verkoop van spelers om een ​​reden voor ontbinding te voorkomen.


26 april 2022 om 10:53

Tja, dat dacht ik eerlijk gezegd ook toen ze Fekir en Carvalho wisten binnen te hengelen. Of wat te denken over die dertig miljoen die ze voor Borja Iglesias hadden neergeteld. Ik zie het niet gebeuren dat Betis of Villareal structureel mee zullen doen voor de top 4. Ik denk dat beide clubs daar te klein voor zijn. De enige ploegen die de potentie hebben om Barca en Real van de troon te stoten zijn Valencia, Atleti en Seviila. Laatsgenoemde kan je eigenlijk gewoon afaschrijven, want die choken toch altijd. Waar Betis wel bijvoorbeeld ambitieus zijn in hun uitgaves (ook al is het niet voldoende), haalt Sevilla onder Monchi echt allemaal van die matige spelers.

26 april 2022 om 11:09

Atletico was 10 jaar geleden ook gewoon een club zoals Betis en Villareal nu zijn. Die kunnen prima een zelfde ontwikkeling doormaken.

26 april 2022 om 11:21

Dan vergeet je voor het gemak even 1 ding. Atletico heeft gedurende haar hele historie al titels gewonnen. Hetzelfde met Valencia. Het zit gewoon in het DNA van die ploegen. Die kunnen echt uit het niks weer een titel/copa winnen. Sevilla heeft ondanks al die Elwinsten toch nog vrij weinig klaargesopeeld. Hoeveel copa's of Europese supercups hebben ze gewonnen? Valencia stond nu weer in de finale en onder Marcelino wonnen ze zelfs die beker. Dat met veel minder materiaal dan Sevilla.

26 april 2022 om 11:26

Villareal is eigenlijk wel echt een kleine club hoor, Vila-Real is een gemeente van 50.000 inwoners (ter vergelijking: dat is iets groter dan Zutphen of Barendrecht), maar bij die club wordt gewoon heel goed beleid gevoerd; het is al jaren een vaste middenmoter in La Liga en groeit de laatste jaren uit tot subtopper.

Betis komt dan wel uit een grotere stad en heeft een veel grotere achterban, maar niet zoals de echt grote clubs uit Spanje natuurlijk. Maar wat Benzema hierboven zegt, wanneer zij gewoon goed doorgaan is voor hen een Atletico-traject echt niet ondenkbaar. Ze zijn weliswaar de tweede club uit Sevilla, maar Sevilla is wel de vierde grootste stad van Spanje en de grootste/belangrijkste in heel Zuid-Spanje. Daarnaast speelt Betis in de kleuren van Andalusië en is Sevilla meer de stadsclub, dus achterban genoeg in principe. Ze doen daarnaast echt goede aankopen en er staat een prima, complementair elftal met spelers die eigenlijk net te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken zijn zoals Marc Bartra, Bellerin, Bravo, Canales en Iglesias en daarnaast spelers die bij een club net onder de Europese top gewoon zouden spelen met Carvalho en Fekir. Daarnaast ook gewoon een gepokte en gemazelde trainer met Pellegrini die ook nog eens leuk voetbal speelt.

26 april 2022 om 11:36

Het probleem met Andalusie, is dat veel mensen ook voor Real Madrid zijn. Dat is ook vaak de reden dat ploegen als Malaga en Cadiz niet zo'n grote achterbanm hebben. Laten we even stellen dat de meeste supporters buiten Sevilla voor Real zijn. Dan heb je enkel nog de stad Sevilla zelf. Die is dan weer verdeeld in 50 procent Betis en 50 procent Sevilla zelf. Ik denk dat het dan wel echt meevalt met de achterban. Ploegen als Valencia of Barcelona kunnen naast de stad zelf ook vaak vissen uit de hele regio. Bij Atleti is het natuurlijk een ander verhaal, maar zij worden ook wel door veel kapitaal gesteund. Denk maar aan die criminele Gil destijds.

26 april 2022 om 13:57

Op zich een leuk perspectief, maar die kans is wel behoorlijk klein. Zelf een volledig gehavend Barcelona lijkt nu alsnog tweede te worden. Dat laat wel zien dat het gat echt heel groot is. Het gebeurt wel vaker dat de Spaanse subtop even leuk presteert, maar vervolgens vallen ze toch altijd weer terug.

26 april 2022 om 15:09

Laten we het hopen, maar op het moment zijn de financiele/kwalitatieve afstanden tussen Real aan de ene kant, Atletico/Barca daarachter, en Sevilla/Valencia/Villarreal/Betic/Bilbao/etc echt enorm.

Dat betekent niet dat de top 3 per definitie vast staat, iedereen kan een zaad jaar hebben, maar van een gelijk speelveld is absoluut geen sprake.

Mooie stap voor Isco. Precies een team dat bij zijn net-niet kwaliteiten hoort.

26 april 2022 om 10:19

Het werd ook weleens tijd zeg. Die jongen is 30 en heeft na malaga amper een lange periode als basisspeler gespeeld. Vind het echt zonde dat spelers als Isco 10 jaar na hun carrière waarschijnlijk totaal vergeten zijn, omdat ze simpelweg voor veel geld selectie-opvulling zijn geweest. Terwijl hij de kwaliteiten heeft om bij de sub-top een clublegende te worden. Beetje als wanneer Riquelme ervoor had gekozen om als 16e/17e man zijn hele carrière bij Barca te blijven.

26 april 2022 om 12:46

Riquelme beetje rare vergelijking, wls die bij barca was gebleven was die ook wel basis geworden, alleen toen die nog wat jonger was niet en keek die verder

26 april 2022 om 14:15

Dat is zeer te betwijfelen. Bij Villarreal kon hij zich alles veroorloven en was het hele team op hem afgesteld. Net zoals Okocha bij Bolton, Diego bij werder Bremen, Juninho bij Lyon of (in zijn laatste 2 jaren) Totti. Dat kon hij bij villareal en boca juniors wel, maar bij Barca had hij wel af en toe mee terug moeten rennen.

26 april 2022 om 10:20

Sorry? Een van de meest begaafde spelers die ooit op de velden heeft rondgelopen. 4 champions leagues gewonnen met hem als basisspeler op 10. Hoezo net niet kwaliteiten? Heb je die jongen nooit zien voetballen?

26 april 2022 om 10:35

Emerson Palmieri won vorig jaar het WK en de Champions League. Moet dan ook een geweldenaar zijn.

26 april 2022 om 10:42

Als Emerson daar een belangrijke rol in had gespeeld met oa basisplaatsen in CL finales dan was het waarschijnlijk een geweldenaar geweest ja

26 april 2022 om 10:45

Een van de meest begaafde spelers die ooit op de velden heeft rondgelopen? Dus je kan Isco vergelijken met een Iniesta of Zidane?

26 april 2022 om 11:25

Dat je hem vergelijkt met Emerson laat al zien dat je niet in staat bent redelijk en met enig inzicht te kunnen reageren.

En Consy: jazeker, een van de meest begaafde ooit. Dat kan je toch aan alles wat hij doet zien? Of je wilt het niet zien natuurlijk…

Dat hij uiteindelijk qua consistentie niet in de buurt komt, is het verschil tussen een van de beste aller tijden zijn of een van de meest begaafde aller tijden. Ik heb in ieder geval, op dan misschien inderdaad Iniesta, Zidane en Messi na, niemand gezien met zo’n fluwelen techniek.

26 april 2022 om 11:30

Dat is toch wel schromelijk overdreven BR-7. Het kan er allemaal wel smooth en makkelijk uitzien en Isco heeft absoluut een paar fantastische jaren gekend bij Real, maar het is bij lange na geen Zidane of Iniesta natuurlijk, ook niet qua techniek.

Daarnaast speelde hij ook gewoon aanvallender dan die andere twee en vanaf die positie had hij aanvallend meer het verschil moeten maken, zeker met zijn voetbalkwaliteiten en dat kon hij uiteindelijk ook nooit voor een langere periode.

26 april 2022 om 12:06

Sorry, maar dat is toch exact wat ik hierboven uiteen zet? Isco is een geweldenaar, heeft hoge pieken gehad als trequarista van het beste elftal ooit, maar consistentie heeft hem opgebroken. Vandaar dat ik ook zeg: een van de meest begaafde, en niet een van de allerbeste.

Dat hij qua techniek niet bij ze in de buurt komt is natuurlijk een mening. Ik vind hem qua functionele techniek zeker wel bij ze in de buurt komen, al is Zidane daar natuurlijk met kop en schouders nog de grootste in.

26 april 2022 om 13:59

Een van de meest begaafde spelers is wat overdreven, maar hij mag inderdaad wel wat meer krediet krijgen. Isco was wel behoorlijk wisselvallig, maar heeft zeker een rol gespeeld in die prijzen. Echter lijkt hij net als een Sneijder al vroeg uitgeblust te zijn. Of dat met fitheid te maken heeft, geen idee.

26 april 2022 om 10:22

Isco is een fantastische voetballer, nog steeds. Alleen geen harde werker, als hij de mentaliteit had van een beetje Valverde, Modric. Dan was hij gegarandeerd de beste middenvelder ter wereld.

Qua talent doet hij niks onder voor een Kevin de Bruyne.

26 april 2022 om 10:43

Alleen jammer dat hij in al de rest nog niet aan de hielen van een De Bruyne komt...

ON: riskante transfer voor een club als Betis want 10 miljoen euro betalen voor een uitgebluste Isco lijkt me nou niet bepaald slim.

26 april 2022 om 10:31

Net niet kwaliteiten??? Ga je mond spoelen deze man spuit kwaliteit uit zijn oorgaten. Heeft alleen de motivatie en fitness verloren. Hopelijk pakt hij het weer op. Een van mijn favoriete spelers vroeger heb 3 shirtjes van m

26 april 2022 om 10:50

@sosuhsz

Motivatie & fit zijn is ook een kwaliteit, vraag dat maar aan Cristiano.

26 april 2022 om 10:52

En daar noem je precies z'n net niet kwaliteiten.

26 april 2022 om 10:57

@sosuhsz: Coutinho, James Rodriguez, Pato, ... allemaal jongens die kwaliteiten 'uit hun oorgaten spuiten' maar tegelijk ook allemaal jongens die bij geen enkele club hun topniveau van weleer nog maar benaderd hebben. Hetzelfde zal gelden voor deze Isco bij Betis.

Tuurlijk zal hij daar wel nog eens een leuke wedstrijd spelen maar om daarvoor, als Betis zijnde, 10 miljoen euro per jaar te betalen...

26 april 2022 om 18:09

“Net-niet kwaliteiten”, jij hebt zeker Isco nooit echt gevolgd. Want aan zijn kwaliteit als speler ligt het niet, eerder z’n consistentie en fitness.
Isco z’n bal balvaardigheid is second to none, de man was samen met Messi de beste dribbelaar in de Liga.
De man heeft Spanje na het vertrek van iniesta op sleep touw genomen naar het WK in 2018 en was de beste speler aan Spaanse kant.
Je kunt zeggen wat je wilt, maar Isco had alle kwaliteiten om een van de beste spelers op de Europese velden te zijn, maar hij heeft het voor zichzelf verpest. Hij had Real Madrid moeten verlaten, maar hij koos voor comfort en geld. Die man zou het net als Sneijder des tijds helemaal gemaakt hebben als hij Real verliet.

Nee joh…. Zou oliedom zijn om Felir in te ruilen voor een blessure gevoelige speler als Isco.
Zal zeker een geweldige speler zijn voor Betis maar niet als er een topspeler daardoor weg moet….

26 april 2022 om 10:29

Fekir heeft meer last van blessures dan Isco

26 april 2022 om 17:21

Gelukkig speelt Fekir wel eens een wedstrijd. Isco houdt al 2 jaar de bank bij Real warm.

26 april 2022 om 17:45

Klopt, wat is je punt? Lijkt mij namelijk nogal irrelevant als reactie op wat ik zeg?

Heel domme zet van Betis hem zo een salaris te geven. Het was een geweldige speler maar nu is het echt op vrees ik. En zelfs al doet hij het nog degelijk dan is die 10 miljoen nog steeds veel te veel.

26 april 2022 om 10:25

Hoezo is Isco eigenlijk op?

Hij heeft toch dit seizoen de aantal keren toen hij inviel echt wel laten zien dat hij kan voetballen, heerlijk zelfs.

Het is gewoon dat Ancelotti hem dan doodleuk na een goede invalbeurt weer dan 10 wedstrijden niet meer gebruikt.

Ik geloof dat Manuel Pellegrini het vuur in die jongen kan aanwakkeren, voetballen kan hij nog steeds, hij is niet oud, hij moet mentaal even een klik zetten en hij speelt La Liga naar de flarden.

26 april 2022 om 10:34

Zeker vorig seizoen was het gewoon schrijnend wat hij liet zien. Nu had hij inderdaad een aantal leuke invalbeurten en het is inderdaad zo dat Ancelotti zijn wissels echt bijna schandalig behandeld, maar ik denk echt niet dat we de oude Isco nog gaan terugzien.

Ik hoop het wel want hij was zowat mijn favoriete speler rond 2015.

26 april 2022 om 10:52

Ik volg Lierse wel.

Isco is al sinds het seizoen 18/19 vooral wisselspeler (afgaande op zijn aantal wedstrijden in combinatie met gespeelde minuten). Talent heeft hij met overschot maar ik geloof niet dat spelers die meerdere seizoenen relatief weinig spelen, terug op topniveau komen bij een andere club...

Een mooi voorbeeld is James Rodriguez... Volgens vele (real) fans ging die bij Everton ook even de PL kapot spelen. Op een leuk begin na, werd het helemaal niets. Idem met Coutinho bij Aston Villa overigens.

Nee, die Isco zal heus wel nog eens een leuke wedstrijd gaan spelen voor Betis maar La Liga aan flarden spelen zal hij niet doen (en heeft hij nooit gedaan overigens).

26 april 2022 om 10:54

Zeker bij Malaga en in het begin bij Real was hij toch wel echt heel goed hoor. Aan flarden spelen is misschien overdreven, maar het was toch echt wel heel goed.

26 april 2022 om 10:59

Aan flarden spelen, dan denk ik aan Messi, CR7, Ronaldinho, R9,... fenomenen die een competitie naar een hoger niveau tillen.

Sorry maar dat niveau heeft Isco op geen enkel moment in zijn carriere zelfs nog maar benaderd hoor. Uitstekende voetballer, dat wel.

26 april 2022 om 11:06

Nee daar heb je gelijk in. Maar dan leg je de maatstaf ook wel echt belachelijk hoog vind ik persoonlijk.

26 april 2022 om 12:55

Het publiek in Bernabeu scandeerde zelfs enkele jaren lang zijn naam. Hij was echt een publiekslieveling.

26 april 2022 om 14:02

Isco is natuurlijk wel 30 jaar. Niet voor niets verkast hij naar Betis in plaats van een Europese topclub. De kans dat er nog een opleving komt na 2-3 jaar waarin hij weinig heeft klaargespeeld, is wel klein. Isco doet me denken aan spelers als Van Der Vaart en Sneijder. Ontzettend veel talent, maar helaas niet de mentaliteit die nodig is in het moderne voetbal. Spelers zoals zij hadden eerder geboren moeten worden. Dan waren ze er nog mee weggekomen.

Ik neem aan dat hij in de plaats van Juanmi komt te spelen en niet echt als centrale 10, want daar speelt Fekir al.

26 april 2022 om 10:30

Jij hebt het artikel niet gelezen ouwe rakker

26 april 2022 om 10:43

Jawel, maar hij gaat niet verkocht worden daar, niemand gaat betalen voor hem.

Fantastisch voor Betis.

Isco liet nog tegen Osasuna toen hij inviel zien dat hij echt nog heerlijk kan voetballen, ook dit seizoen toen hij x aantal keren inviel, liet hij leuke dingen zien.

Nee Isco is het niet verleerd, alleen is het een mooi-weer voetballer, hard werken staat niet in zijn boek en dat heeft hem de kop gekost bij Real Madrid.

Het is je gegund kerel, je was jaren lang de favoriet van Bernabeu!

Hij zal echt helemaal los komen onder Pellegrini, ben ik heilig van overtuigd.

Prachtige club dat Real Betis met echt een geweldig stadion en supporters ook. Zou mooi zijn als zij de CL kunnen veiligstellen en daarmee boven Sevilla FC kunnen eindigen.
Verder lijkt het me erg vreemd om Nabil Fekir in te ruilen voor een uitgeblufte Isco.

Had hem graag terug zien komen naar Valencia.. Het salaris vind ik wel echt absurd hoog en ook niks voor Betis. Wel mooi om Isco weer veel te zien gaan voetballen, hoop dat die zijn oude niveau kan aantikken.

Mooie stap en de juiste in mijn ogen. En lekker in Spanje blijven. Isco heeft veel ingeboet (op conditioneel en fysieke vlak) maar kwaliteiten heeft hij nog altijd. De cijfers wat hij mogelijk gaat verdienen is wel absurd veel moet ik zeggen, zeker bij een Betis dus of dat allemaal waar is, is nog maar afwachten denk ik. En vraag me ook af of Ceballos ook naar Betis gaat nu zij mogelijk Isco zullen binnenhalen.

26 april 2022 om 10:56

Ceballos moet RM behouden. Prima back-up en doet het best goed.

Hoop dat hij over 2 a 3 jaar terugkeert naar Malaga, vrij zeker van zelfs dat hij dat gaat doen. Mooi om hem weer in het zuiden te zien.

Bijzondere stap voor Isco als je het mij vraagt.
Toch wel een hoop betere clubs waar hij terecht zou kunnen? Of kiest hij gewoon voor de zon, zee en strand in de omgeving van Sevilla?
Voor Real mooi dat we eindelijk van Isco af zijn. Past totaal niet bij dit Real Madrid en heeft alleen maar onnodig salaris gekost. Heeft naar mijn mening ook nooit de verwachting waargemaakt al kan je je afvragen of dat niet komt omdat Real niet speelt met een type als Isco.

Fekir canales isco dat is zeker niet mis. Hopelijk staat er wel een goede stofzuiger achter

26 april 2022 om 11:32

En of ze die hebben bij Betis. William Carvalho is een geweldige verdedigende middenvelder waarvan ik niet snap dat hij niet al jaren in de Europese (sub)top voetbalt. Bij United bijvoorbeeld wandelt hij zo de basis binnen.

26 april 2022 om 13:34

William heeft een te trage handelingssnelheid voor de top. Maar zoekt altijd wel de makkelijke oplossing en is inderdaad een geweldige stofzuiger.

Mooie club voor hem. Hopelijk vindt hij daar zijn voetbalgeluk weer. Is technisch echt een van de beste die ik heb gezien. Alleen zijn motivatie en wil was er niet helemaal meer de laatste jaren. Daarnaast is Pellegrini ook altijd van geweest van hem. Bij Malaga waren ze samen echt heel goed. Hopelijk doet hij het daar goed!

Snap niet dat ze deze vent 10 miljoen per jaar geven. Speelt tweede viool bij Real en dan ga je em sowieso al tien geven, terwijl hij heel erg blessure gevoelig is. Geef em gewoon 5, dat kan oplopen tot 10 met bonussen van een aantal wedstrijden gespeeld, CL veilig stellen en minstens top 4 eindigen ofzo

26 april 2022 om 12:05

Precies, zo denk ik er ook over Als Betis fan, veel geld om eerlijk te Zijn!

Er zijn hier heel veel mensen die Isco nog nooit hebben zien spelen volgensmij, was in 2017 de beste middenvelder ter wereld qua techniek. Het is helaas geen speler uit la masia van Barcelona anders had ie de erkenning gekregen die hij verdient.

Pfoe, Fekir, Canales en Isco. Drie geweldenaren. Ik volg Betis al af en toe, maar zal dat nu zeker vaker doen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Betis

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Barcelona7330
4.Sevilla7023
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Sergio CanalesMiddenvelder345
N. FekirAanvaller346
William CarvalhoMiddenvelder332
Borja IglesiasAanvaller3310
JuanmiAanvaller3316
Willian JoséAanvaller328
TelloAanvaller232
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Betis.

522 fans
Middenvelder, 30 jaar

In de wandelgangen

Zondag 26 juni
Het management van Neymar heeft met Juventus gesproken over een transfer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren