AS: Real Madrid haalt over 672 uur gegarandeerd eerste aanwinst binnen

Vrijdag, 3 december 2021 om 17:42Jeroen van Poppel • Laatste update: 17:56

Real Madrid is er honderd procent zeker van dat Kylian Mbappé naar de Spaanse hoofdstad komt, zo meldt AS. De 22-jarige aanvaller heeft alle lucratieve aanbiedingen van Paris Saint-Germain om zijn contract te verlengen afgeslagen en is klaar voor een transfervrije overstap naar Madrid. Real moet daarvoor nog iets meer dan 672 uur (28 dagen) wachten: op 1 januari 2022 mogen de onderhandelingen officieel geopend worden.

Binnen de gelederen van Real ontstond na het afketsen van de komst van Mbappé op de slotdag van de zomerse transferperiode aanvankelijk wat onrust. De Koninklijke wist dat de Qatarese eigenaren van PSG alles uit de kast zouden trekken om Mbappé alsnog een nieuw contract te laten ondertekenen. Real weet inmiddels dat de komst van de Fransman gegarandeerd is, nu hij alle voorstellen naast zich neer heeft gelegd. "De ondertekening van Mbappé loopt geen enkel gevaar meer", zo klinkt volgens AS vanuit de club.

Mbappé heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Real Madrid zijn droomclub is. Hij stuurde afgelopen zomer aan op een transfer, zodat PSG zijn investering in hem kon terugverdienen. De Qatari wilden daar echter niets van weten en hielden Mbappé zelfs na aanbiedingen boven de 200 miljoen euro in Parijs. De 53-voudig international legde zich daarbij neer, maar nam zich tegelijkertijd voor om absoluut niet meer aan de onderhandelingstafel bij PSG te gaan zitten.

Het heeft Mbappé pijn gedaan dat hij onlangs 'slechts' negende eindigde bij de Ballon d'Or-verkiezing, zo weet AS. De spits eindigde vier jaar geleden als achttienjarig toptalent al op de vierde plek en ziet zijn laatste ranking dus als achteruitgang. Mbappé schrijft dat voor een groot deel toe aan het feit dat hij voor PSG speelt, een club die sportief niet volledig aan de verwachtingen voldoet. Hij weet dat de kansen op een Ballon d'Or veel groter zijn bij Real Madrid, zoals zijn idool Cristiano Ronaldo dat het afgelopen decennium liet zien.

Ook speelt mee dat Mbappé uit de schaduw van Lionel Messi en Neymar wil stappen. "Hier zal hij de posterboy zijn van een ambitieus project", stelt een bron vanuit Real. Carlo Ancelotti droomt van een voorhoede bestaande uit Mbappé, Karim Benzema en Vinícius Júnior. Mbappé speelde veruit de meeste wedstrijden in zijn loopbaan als centrumspits, maar wordt door Ancelotti in eerste instantie gezien als rechteraanvaller. Dat heeft mede te maken met de doorbraak van Vinícius, die sinds dit seizoen geweldig presteert op de linkerflank. De rol van Benzema als centrumspits is bovendien onbetwist.Gerelateerd

Meer sportnieuws

120 reacties (laatste reactie door josemanuelpinto)

Ongelofelijk nog maar 40320 minuten voordat het officieel is

3 december 2021 om 17:51

Echt he. Ik zit zo erg in spanning en tel de 2.419.200 secondes al af!

3 december 2021 om 17:54

Dan ben je te laat

3 december 2021 om 18:00

Hey, je hebt niet de exacte secondes afgeteld vanaf dat dit bericht geplaatst is. Nu ben je desinformatie aan het verspreiden en weet ik niet meer wanneer Mbappe zijn transfer zou kunnen maken.

3 december 2021 om 18:21

Desinformatie? Das toch alleen met Corona zo...

Real gaat de gloriejaren weer tegemoet. Benieuwd wie real de komende jaren zal afstoppen als er zulke versterkingen binnen blijven komen

3 december 2021 om 17:53

Volgens Perez heel veel clubs, want zonder de Super League is Real Madrid in 2024 dood.

3 december 2021 om 18:00

Laten we dan duimen dat het daadwerkelijk gebeurd Ducktaildo.

3 december 2021 om 18:09

Nah Super League verneukt voetbal.

3 december 2021 om 18:12

Zit je wel hoog, he?

6 december 2021 om 11:08

@shevanr7 altijd maar die zure reacties van je. Je zal maar een zuur leven hebben zo te zien. Duim maar hoeveel je wilt maar het zal nooit gebeuren helaas voor jou. Neem volgende keer wat zout dan is het minder zuur.

3 december 2021 om 18:29

Haha alsof alleen grote namen je het succes brengen. Je haalt Mbappe en je denkt meteen gloriejaren te kopen?

3 december 2021 om 19:08

Het is een mooi begin. Als je kijkt naar de genoemde namen (mbappe, Kessie, Haaland, Rudiger) dan heeft dat toch sterk weg van Ronaldo, Benzema, Alonso, Albiol, Arbeloa etc. Dat project heeft ook tot een mooie periode geleid.

3 december 2021 om 19:28

Dat heeft nogal wat jaartjes geduurd voordat de eerste CL gewonnen werd in 2014. Kaka, Cristiano, Benzema, Alonso vlak achter elkaar kopen gaf zeker niet meteen het gewenste succes.

3 december 2021 om 20:13

Hangt er van af wat je ziet als gewenste succes. Ik denk dat Perez zich het nauwelijks beter had kunnen voorstellen. Dat heeft Madrid terug aan de top gebracht in zowel aanzien als financieel als sportief en de club terug in een positie gebracht om in Europa te kunnen strijden en in Spanje met het beste team ooit te kunnen concurreren. Dat was volgens mij het gewenste succes op korte termijn en dat is dus volledig geslaagd. Van 2009 tot 2019 moet je gewoon als 1 project zien hoor. Deze zomer is de start van een nieuw project.

Ben echt blij als dit dan eindelijk realiteit zal worden. Geloof het pas echt als het zover is maar mocht dit kloppen dan hebben we er voor heel wat jaartjes een absolute ster bij. Mbappe naar Real Madrid, hopen dat het niet eindigt met een anti climax.

Marca had inderdaad ook een soortgelijk bericht geplaatst. PSG staat schaakmat in deze situatie, zover is wel duidelijk. Het blijft iets bizars dat ze afgelopen zomer geen 200 miljoen euro hebben aangenomen, wat voor reden ze daar ook voor gehad mochten hebben. Ik denk dat Florentino stiekem wel van die afwijzing genoot, hij kon daardoor nog meer duidelijk maken hoe verziekt de voetbalwereld is geworden en dat er echt hulp nodig is, daarnaast doet Real het dit seizoen gewoon uitstekend zonder die grote aankoop en straks kan Florentino dus Mbappe transfervrij binnen harken nadat hij dit ook al met Alaba heeft gedaan. Nog 672 uur te gaan dus, ik ben al aan het aftellen! Maak er een mooi weekend van Madridistas

3 december 2021 om 17:54

Duidelijk maken dat de voetbalwereld verziekt is? Is Perez daar niet juist mee begonnen?

3 december 2021 om 18:05

Absoluut, Perez heeft de boel op gang getrokken door met Figo en later Zidane 2x het transfer record te breken.

3 december 2021 om 18:06

Vergeet Ronaldo en Bale niet, teller staat al op 4.

3 december 2021 om 18:09

Zullen wij Hazard er ook bij rekenen met zijn 1-jarig contract? En o.a Perez maar piepen dat zij het zonder superleague financieel niet kunnen bolwerken.

3 december 2021 om 18:14

Hoezo verziekt? Gaat juist top hoe hoger de transfer bedragen hoe beter toch? Pas als deze gaan instorten dan kan je pas spreken van verzieking of als het geld allemaal gaat naar de bobo’s maar het gaat juist steeds meer na de voetballers zelf en hun staff (zaakwaarnemers)

3 december 2021 om 18:22

Waren het toch helemaal waard.

3 december 2021 om 19:01

Zekers hazard was het zeker waard

3 december 2021 om 17:59

“Hij kon daardoor nog meer duidelijk maken hoe verziekt de voetbalwereld is geworden” je vergeet effe dat je mattie flo daarmee begonnen is.Twee keer het transfer record verbroken, misschien wel tussen de 120 en 160mil voor hazardous betaald inclusief clausules vmet een eenjarige contract en wilde zelfs 200 mil betalen voor mbappe met een 1 jarige contract…Als er iemand is die de wereld verziekt maakt is het “flo” wel…

3 december 2021 om 18:02

@InsideRMadrid whaha kom je weer weer aan met hele teksten, denk dat jij teveel droomt over perez, krijgen de Blaugranas ook een fijn weekend gewenst?

3 december 2021 om 18:39

Zou geweldig zijn idd, nog afwachten tot het echt officieel wordt maar het is wat. Mbappe transfervrij binnenhalen, zou ongekend zijn. En tsja, men beseft idd wat de zorgen zijn. En dan zie ik stom allerlei reacties richting Perez. Agh, Real is een grote club dat inkomsten genereert, jarenlang de nr 1, dan kun je ook uitgeven maar dat gebeurd altijd geleidelijk en veel inkomsten komen daar ook weer uit voort. Maar ik weet niet, sinds Neymar's transfer door Psg is de markt echt compleet chaotisch geworden. En had je genoeg transfers die nergens over gingen, maar dan had je ook Hazard ja, maar hoelang had Real geen topaankoop meer gedaan, 5 jaar lang ofso, sinds James en Bale. En sinds 2015 zijn er clubs als Arsenal, Everton, en nog wat van zulke clubs die meer hebben uitgegeven dan Real! Check het maar na, en dan verkopen die nog niet eens goed terwijl Real wel aardig wat verkocht. En dat werd opgespaard om Mbappe te kunnen halen, en dan krijg je het bizarre dat een staatsolie club even doodleuk 200 mil kan weigeren.

En dat is de zorg, dat je straks alleen maar meer staatsolie clubs hebt die niet omkijken naar hun uitgaven en inkomsten, het hele eco voetbalsysteem is daardoor verpest of raakt verpest maar dat zal men nog wel inzien later. En dat is waar een Perez ook tegen vecht. Die kijkt vooruit en ziet zorgen die fout gaan lopen. Neem een pandemie, de klassieke clubs konden weinig, maar een Psg kon lekker uitgeven wat het wilde en om het nog even aangenamer te maken versoepelde de Uefa van alles en nog wat. Tsja maar agh, nu heb je zo'n Newcastle erbij, geweldig is dat poeh.

3 december 2021 om 19:33

Zelden zoveel onzin gelezen in één post, echt compleet lachwekkend. Hoe kun je een club verwijten dat ze een bod weigeren wanneer die club geen geld nodig heeft. En dan ook nog PSG de schuld geven van het overhoop brengen van de markt met Neymar terwijl het Real Madrid was die met transferrecords voor Zidane, Figo en later Cristiano Ronaldo de markt steeds een stuk verder bracht richting het niveau van vandaag de dag. Lang leve Florentino Perez, de grootste engnek en hypocriet in het mondiale voetbal (net zo goed als dat hij commercieel geniaal is, dat moet ik toegeven).

3 december 2021 om 19:49

Het was al duidelijk als wat maar ik zou maar even voor de goede orde, Vi's (nee niet die onzin programma op tv) video checken over Psg (titel: PSG Pist In Het Zwembad En Niemand Doet Er Iets Aan!) en wat er gaande is. Daar wordt in detail alles uitgelegd. Daar waar Real bijv. zwarte cijfers behaald, net onder een miljoen, maakt een Psg meer dan honderd miljoen verlies, keer op keer, en de Uefa versoepelt alles even lekker zodat zij mooi hun gang kunnen gaan. En weet je wie toevallig de voorzitter is van een organisatie binnen de Uefa die gaan werken aan een zogenaamd vernieuwde FFP, ... juist ja, Nasser El Khailafi van Psg, hmm.

En daarnaast de kromme sponsor deals die die club heeft met zichzelf uiteindelijk, zo'n Oreedoo dat gewoon van die Qatar staats emir is. Oftewel, ze pompen zo geld in de club wat gewoon van hunzelf is, ...noem je ook wel financiã«le doping. Maar nee het is allemaal onzin natuurlijk, agh!

3 december 2021 om 20:07

consy ik moet zeggen dat jouw reactie net bol staat van de onzin.

Allereerst: elke club heeft geld nodig. Dat PSG een rijke eigenaar heeft betekent niet dat ze geen eigen vermogen moeten genereren volgens ffp. Dat ze doodleuk 200 miljoen laten lopen terwijl ze een jaaromzet van een half miljard draaien geeft aan dat die ffp doorgestoken kaart is. Om nog maar te zwijgen van het feit dat PSG Barca is voorbijgestoken en nu veruit het hoogste salarishuis heeft terwijl ze pas 10e komen in Europa qua omzet. Die geven makkelijk 80-90% van hun omzet als club uit aan salarissen afhankelijk van welke bron je wil geloven.

Wat betreft Figo, Zidane en de rest dat was allemaal wiskundig gegrond. 60 miljoen voor Figo is niet mals maar in de jaren daarvoor en diezelfde zomer zagen we Crespo, Vieri, Buffon, Mendietta etc transfereren voor bedragen tussen de 47 miljoen en 58 miljoen. Dan is 60 miljoen voor Figo geen gekke sprong of wel? 75 miljoen voor Zidane is wel een grote sprong (25%) maar vergeet niet dat de omzet van clubs (madrid in het speciaal) destijds ook enorme sprongen maakte op korte tijd. in '98 had Madrid nog een omzet van 72 miljoen. In 2001 was dat al 166 miljoen.

Ronaldo voor 98 miljoen (een groei van pakweg 30%) is ook niet gek. In 2009 draaide Madrid meer dan 400 miljoen euro aan omzet. Dan is een bijhorende groei in transfersommen en een nieuw record alleen maar een logisch gevolg.

Dat staat in schril contrast met een club die in 2018 500 miljoen aan omzet draait, maar een fractie meer dan Madrid in 2009 en even uit het niets het transferrecord meer dan verdubbelt. DAT is inderdaad de markt op zijn kop zetten. De omzet in het voetbal was niet zodanig toegenomen dat zo'n transfersom verantwoord werd waar dat in 2000, 2001, 2009 etc wel het geval was. Bovendien kwam PSG niet eens in de buurt bij de hoogste omzet onder Europese clubs. Die transfersom was onverklaarbaar ongegrond vanuit het standpunt van het voetbal als industrie en eens te meer vanuit het standpunt van PSG als club en in niets te vergelijken met transfers als Buffon, Crespo, Figo, Zidane, Ronaldo, Ibrahimovic etc die allen voor het grootste deel simpelweg toe te wijden zijn aan de economie van voetbal als industrie. Ik weet dat je het niet zo hebt met Real Madrid maar dat verschil moet toch ook jij gewoon kunnen inzien

3 december 2021 om 21:17

Real verliest 500k euro elke week aan Bale, Hazard is ook een hele dure miskoop, maar Perez is super. Laatste jaren matig ingekocht.

4 december 2021 om 10:16

Vinicius, Rodrygo, Valverde, Courtois, Militao, Alaba, Mendy. Allen zijn de laatste jaren gehaald en doen het tot heden fantastisch.

Natuurlijk kunnen er ook miskopen plaats vinden.

Zoals Hazard en Jovic.

Matig ingekocht? Ik denk eerder heel slim. Met Alaba en nu Mbappé alweer 2 transfervrije transfers van wereldtop niveau.

6 december 2021 om 11:11

Matig?

Enige miskoop van afgelopen jaren is toch echt wel Hazard wat niemand zag aankomen.

Voorderest Rodry, Vini, Mili, Courtois, Alaba, Mendy, Cama zijn echt geen miskopen.
Ja ze zijn nu 500k armer door Bale en Hazard maar ze hebben afgelopen jaar ook afscheid genomen van Varane en Ramos. Daarbij vertrekken volgend seizoen ook Bale, Isco, Marcelo met een aflopend contract. En misschien vertrekken aantal spelers wel?

Lekker laten gaan. Hoe goed deze jongen ook is, hij is zo een egoïstische speler. Alleen als het echt niet anders kan speelt hij zijn medespelers aan. Zou als club zijn Haaland ten alle tijden boven deze jongen kiezen.

3 december 2021 om 18:09

Heeft zelfs met z'n egoïsme al 10 assists dit seizoen, moet je nagaan waar hij op zou staan als hij een echte teamspeler was

Verder heeft Mbappe met Benzema nu al een hele goede klik in het veld, dus ik verwacht niet dat hij hem structureel zal overslaan.

3 december 2021 om 18:16

Zonder hem was PSG echt enorm veel minder. Heeft zoveel wedstrijden voor ze gewonnen dit seizoen.. trouwens al 12 assists dit seizoen in 20 wedstrijden..

3 december 2021 om 19:12

Een van de beste spelers ter wereld op 22-jarige leeftijd laten gaan terwijl hij transfervrij is? Koekoek. Momenteel sluit de komst van Mbappe die van Haaland niet uit. Financieel is het te combineren. Vraag is alleen of Haaland wil natuurlijk.

Jij zou overigens exact het omgekeerde zeggen als dit artikel zei dat Haaland naar Madrid zeker was.

3 december 2021 om 21:19

Haaland komt alleen als Benzema naar City gaat, anders dodelijk duo Mbappe/Benzema

6 december 2021 om 11:12

Waarop baseer je dat? Benzema nog nooit in belangstelling gezien van City.
Benzema is 33 ook niet de jongste meer. Haaland voor 75mil kan je niet laten liggen. Worden genoeg wedstrijden per seizoen gespeeld.

Mocht hij voor Madrid gaan spelen dan heeft Madrid volgend seizoen echt een gruwelijke aanval. Vini - benz- Mbappe is een aanval die echt alles heeft… ben benieuwd wat Madrid dan gaat doen mbt Haaland. Vorige week hebben we overal kunnen lezen dat Haaland voor Madrid wil spelen

3 december 2021 om 18:04

@mcgregor, Vinicius-benzema-mbappe is idd een gruwlijke aanval, maar ze missen echt een linkspoot voorin vind ik, ik zal benzema volgend seizoen als 10 laten spelen, en mbappe als pure en Vinicius aan de linkerkant, asensio heeft denk ik echt een toekomst bij real, speelt echt steeds beter onder carlito, PS: tuurlijk gaat mbappe naar real zie hem naar geen andere club vertrekken, ik gun het hem ook wel

3 december 2021 om 18:16

Hazart loopt er nog als links poot maar verwacht niet dat Madrid met hem verder gaat. Ancelotti ziet het niet in hem zitten en terecht hoor. Grootste miskoop van de afgelopen 15 jaar … Asensio mag blijven dacht ik. Tenminste vorige week las ik berichten op verschillende Madrid forums dat hij zal blijven. Verwacht een vertrek van hazard en sowieso bale , Jovic en mariano diaz die zelf heeft aangegeven weg te willen … komen dus een aantal plekjes vrij in de selectie mbt de voorhoede.

3 december 2021 om 18:41

Ben je serieus of maak je een grap? Hazard linkspoot?

3 december 2021 om 18:42

Hazard is zo rechtsbenig als je maar kan zijn, ik weet niet hoe je erbij komt dat hij links is

4 december 2021 om 03:23

zou als ik jou was dan wat doelpunten kijken, heeft genoeg met links gescoord hoor

In 1 jaar tijd Alaba & Mbappe voor 0 euro aan transfersom. Netjes!

3 december 2021 om 17:55

75 miljoen voor Mbappe en Haaland vind ik ook meer dan netjes. Mocht dat gebeuren natuurlijk 😅

3 december 2021 om 18:12

Valt iets te vroeg. Idealiter was het binnen 2 seizoenen als Benz effectief stopt of vertrekt. Het is een kans die je als Real niet mag laten schieten, anderzijds zit je dan met 4 toppers, en het zou zonde zijn om Vini in zijn huidige vorm naar de bank te verwijzen.

3 december 2021 om 18:15

Sorry maar vini in zijn huidige vorm zet mbappe op de bank

3 december 2021 om 18:59

Ik denk dat je ze prima alle 4 kunt laten spelen, door het systeem te veranderen naar 4-2-3-1 en Benzema op 10 te zetten zodat hij rondom Haaland kan spelen. Dan heb je eigenlijk een optimaal scenario waarin Benzema de vrijheid heeft om uit te zakken en het spel mede vorm te geven, maar dat er dankzij Haaland altijd aanwezigheid in/rondom de 16 zal zijn.

3 december 2021 om 19:11

Dan zou je achter Benz wel moeten spelen met Casemiro en Valverde om te compenseren volgens mij. Moeilijk maar niet onmogelijk.

3 december 2021 om 19:17

Joshuak_ daar ben ik het op zich volledig mee eens maar dan komt Kroos niet meer aan spelen en Modric al helemaal niet. Kroos of Modric op een tweemansmiddenveld is zelfmoord. Ik zie Madrid graag naar een tweemansvoorhoede gaan. Haaland-Mbappe is volgens mij zo'n enorm complementair duo. Die schieten alle records uit de boeken.

3 december 2021 om 20:04

Mijn idee voor deze formatie is om Kroos en Modric in het laatste jaar van hun carrière in een Pirlo rol te plaatsen als spelmaker voor de verdediging ( Casemiro of Kessie/tchouameni ernaast voor het puin ruimen). In de huidige formatie sluiten beiden vaak aan rondom de 16 voor het aanvalsspel, maar volgend seizoen kunnen zij zich puur richten op het voetballende gedeelte en de rest overlaten aan de voorste vier. Hiermee kun je hopelijk de afstanden die Kroos & Modric per pot moeten afleggen verminderen, waardoor ze meer overhebben om voetballend de juiste beslissingen te nemen. Dit is trouwens waarom ik al jaren pleit voor Ruben Neves als ideale opvolger van Kroos, een voetballend sterke controleur die a la Xabi Alonso de lijnen uit kan zetten.

3 december 2021 om 20:16

@joshuak_ Helemaal met je eens, dat is zeker iets wat mogelijk kan zijn en wat prima zal werken. Dan heb je natuurlijk Fede ook nog voor enig loopvermogen. En daar heb je ook een prima suggestie met Ruben Neves. Dat is idd geen verkeerde. Weer een prima optie moet ik zeggen. Ik ga em ook even meteen noteren voor mijn FM22 save haha.

3 december 2021 om 21:56

@sociofan1 Heb net naar Neves z'n stats op FM22 gekeken en het ziet er uitstekend uit moet ik zeggen, genoeg potentie met zijn leeftijd en ook een goede nemer van standaardsituaties!

3 december 2021 om 18:01

Tuurlijk gozer,vergeet je ook is effe het tekengeld dat ze krijgen? En is het niet zo dat ze meer salaris krijgen omdat ze geen transfersom hebben betaald? Volgens mij verdient een Alaba bijna evenveel als toen ramos daar speelde..

3 december 2021 om 18:02

Snapje, het gaat Mbappe ook om het tekengeld natuurlijk, en dan doen alsof hij het seizoen netjes af gaat maken omdat hij respect heeft voor PSG, moet je hem eens zien rondlopen op zo een jonge leeftijd.

3 december 2021 om 18:10

Ik zeg nergens dat ze gratis komen. Maar ook met transfersom betaal je tekengelden en premies aan al de tussenpersonen. Uiteraard liggen die nu hoger, maar voor een Alaba zou je al snel 80 miljoen aan transfersom betalen en bij Mbappe is gebleken dat 200 miljoen niet voldoende is. Daar wordt nu dus een fractie van betaald. En Alaba verdiend effectief iets gelijkaardig van Ramos, maar is tegelijkertijd 6-7 jaar jonger. Goede investering dus, zeker gezien dat Ramos in 1 jaar tijd misschien 5 wedstrijden heeft gespeeld.

3 december 2021 om 18:26

Haha uh dan nog is het peanuts vergeleken als je zulke spelers daadwerkelijk moest kopen indien zij bijv. nog een 3 jarig contract hadden, als dat uberhaupt mogelijk zou zijn deze tijd. Maar hey, prima, ...neem Alaba. Heeft misschien 15 mil tekengeld gekregen, en dan zijn salaris, normaal zeg je oke, 8 mil per jaar maar krijgt nu 12 mil per jaar, 4 jaar lang. Dat is 16 mil, plus die 15 mil tekengeld, is 30 mil, misschien iets meer. Dat is dan wat je kwijt bent als club, wat tegenwoordig peanuts is, zeker voor zulke toppers. Zou je zo'n speler moeten kopen, moet je minimaal 80 mil betalen en dat is dan nog te laag wellicht (indien zij nog een contract zouden hebben). Tsja, maar nu maken het tekengeld en salaris opvallend relevant, agh hoezo? Uiteindelijk is het gewoon top business.

3 december 2021 om 19:40

PSG Wilde hem zelf niet verkopen afgelopen zomer want anders was hij gewoon naar Real gegaan. Dus wat je zegt is onzin @Shevan..

6 december 2021 om 11:15

Wat denk je dat PSG heeft? Geld. Die geven Mbappe zo een bonus van 30 miljoen als het moet. Het gaat niet om het geld bij hem anders had die allaaang getekend. Hij heeft gewoon een droom en dat is spelen voor Real Madrid. Als je dit nog steeds niet weet moet je maar eens meer interviews kijken of eventueel zijn net uitgekomen boek. Je weet zoveel maar niet eens dit.

3 december 2021 om 19:15

Stel je voor dat daar Kessie en Rudiger bijkomen. Of dat je er in slaagt Haaland aan te trekken voor 75 miljoen. Dan betaal je 75 miljoen voor 2 spelers met een gezamenlijke transferwaarde van 310 miljoen euro op dit moment.

Das ook wel lekker voor Real nu hoef je geen 200m te betalen alleen zijn salaris. scheelt

3 december 2021 om 18:27

Je vergeet de dikke vette tekenpremie aan hem en de dikke vette commissielonen aan de makelaars.

3 december 2021 om 19:18

Ja dat komt vast in de buurt van 200 miljoen.

3 december 2021 om 19:24

salaris en transfers worden apart gehouden. Salaris heeft een ander potje. Real heeft dus wel degelijk nog 200m over om uit te geven.

3 december 2021 om 18:29

Kijk het is nog afwachten maar als het gebeurd, poeh dan is het wel echt geweldig idd. Heb je gewoon top zaken gedaan. Laten we zeggen (als Mbappe transfervrij komt) 25 a 30 mil tekengeld, betreft het salaris kan dat misschien 5 mil meer worden. Voor 5 jaar lang is dat 25 mil. Dan heb je wellicht 50 mil moeten uitgeven, dan heb je nog 150 mil bespaard voor andere spelers. Gewoon geweldige zaken zou dat zijn.

Zou dan zeggen hey psg bedankt he voor het weigeren als het zover is.

3 december 2021 om 18:38

@ Sociofan1
De makelaars vergeet je wel. Ik wilde enkel zeggen dat 'gratis' niet bestaat.
Uiteraard dient zijn marktwaarde niet te worden betaald aan PSG.
Bij PSG is er de sheik die geen geld nodig heeft.

Lekker man, en na 2 jaar Madrid niet naar je zin hebben om vervolgens rond te lopen op het veld en te doen alsof je alles al bent, Snap niet dat PSG hem behouden heeft, hij stelt niks meer voor sinds de zomer, met Frankrijk niks gedaan en al weken rondjes lopen en niksen op 22 jarige leeftijd lol.

3 december 2021 om 18:08

Hij stelt niks voor sinds de zomer zegt ie. Ondertussen 9 goals & 10 assist in 20 wedstrijden CL & Ligue 1 dit seizoen alleen al. Ik lees pure jaloezie en zie de afgunst eraf spatten, prachtig dit

3 december 2021 om 18:10

Hoeveel goals scoorde hij voor Frankrijk afgelopen zomer dan? Heb je de laatste wedstrijden bekeken? Hij is helemaal nergens alleen de Madrid fans hemelen hem op.

3 december 2021 om 18:14

Ik heb de laatste wedstrijden zeker bekeken en hoewel hij niet in zijn beste vorm is, nog steeds een top 10 aanvaller in de wereld die letterlijk elke ploeg wil hebben. Dus zeker logisch dat Real fans hem zo graag willen zien komen, ik had hem ook graag bij Barca of Arsenal gezien maar dat gaat nou eenmaal niet gebeuren.

3 december 2021 om 18:16

Shevannr7 waarom ben je zo verdrietig?

3 december 2021 om 18:17

Elke speler heeft op die leeftijd ergens een terugval mat mbappe gaat sws de beste ter wereld worden.

3 december 2021 om 18:17

@Joey91, Als ik Mbappe zo ongemotiveerd zie zie ik het wel gebeuren dat hij hetzelfde gaat doen bij Madrid na 2 jaar, druk is daar wat hoger, als je gaat wandelen krijg je zeker een dikke fluitconcert daar, denk ook dat hij op deze leeftijd naar Madrid wilt gaan om vervolgens naar de PL te verkassen, nee doe mij maar een machine als Haaland.

3 december 2021 om 18:18

@nothingtopsgrun, tuurlijk kan hij een terugval hebben, maar zijn ongemotiveerde houding irriteert me mateloos.

3 december 2021 om 18:19

@J Kuiper, omdat je het me vraagt.

3 december 2021 om 19:23

9 doelpunten en 12 assists. Volgens mij doen enkel Salah, Benz en Vinicius beter dit seizoen. Hij heeft al eens beter gepresteerd na 20 wedstrijden maar 21 goal contributions niets voorstellen noemen? Er is geen reden om jezelf zo voor lul te zetten. Is die afgunst van je gericht op Mbappe als persoon/speler? Of de club Madrid en Mbappe's voorkeur om daarheen te gaan?

3 december 2021 om 21:20

Onze vriend Sheva is de typische anti madridista. Bang voor wat komen gaat probeert hij zich een in de illusie te wanen dat mbappe er eigenlijk helemaal niks van kan. Met een beetje geluk, pech voor sheva, komen beide naar madrid. Sneu en ergens ook wel grappig want wat gaan jullie het zwaar krijgen als anti madridistas

6 december 2021 om 11:17

Hahaah stelt niks meer voor. Gast hij draagt zowat PSG de grote Messi lukt het niet eens. Kijk eens meer voetbal plaats van onzin lopen uitkramen. Voor wat ben je zo jaloers? Vind het een beetje zielig worden. Zorg je dat je toetsenbord niet zo nat word?

Over 28 dagen mag Real pas officieel onderhandelen met Mbappe, maar het is al geregeld blijkbaar. Geen wonder dat deze clubs zich weer eens van deze kant laten zien.

3 december 2021 om 19:24

wees niet zo simpel en lees het artikel. Niemand zegt dat het al geregeld is.

3 december 2021 om 19:38

Ik had het al gelezen en ik las:

Real weet inmiddels dat de komst van de Fransman gegarandeerd is, nu hij alle voorstellen naast zich neer heeft gelegd. "de ondertekening van Mbappé loopt geen enkel gevaar meer", zo klinkt volgens AS vanuit de club.

3 december 2021 om 19:49

Precies. Dus waar staat dat Madrid al met Mbappe heeft onderhandeld of iets anders heeft gedaan wat niet is toegestaan?

De impuls die we nodig hebben voorin. Alleen met Vinicius en Benzema redt je het niet als je de CL wil winnen. Zeker als je met een middenveld speelt die geen type De Bruyne heeft is het erg mooi dat die komt. Als je Haaland voor 75 miljoen kan halen zou dat ook uitstekend zijn. Ja we hebben nog Benzema maar die wordt volgend jaar alweer 34. En je moet ook iemand hebben voor de lange termijn. Bale, Marcelo en Isco gaan sowieso vertrekken volgende zomer dus dan heb je ook nog meer ruimte in je salarishuis.

3 december 2021 om 18:07

Nou als die impuls zoals afgelopen EK en afgelopen wedstrijden is wens ik Madrid veel succes.

3 december 2021 om 18:17

Soms heb je een nieuwe omgeving en impuls nodig. Ik heb er wel vertrouwen in dat hij in Madrid samen met Benzema kan groeien. Bij PSG zit hij nu wel jaren en ik denk ook dat hij wel een volgende stap wil gaan maken in zijn carriére.

3 december 2021 om 18:23

Ben je niet bang dat hij hetzelfde gaat doen bij Madrid? Enige wat nog een beetje glans kan geven is het winnen van de CL met Madrid, gebeurd dat niet krijg je weer hetzelfde gezeik ga ik van uit.

3 december 2021 om 18:29

Denk het niet. Bij PSG is het anders dan bij Real. Daar heb je wel een bepaalde discipline. Net zoals Neymar bij Barcelona. Bij PSG lijkt het net alsof je alles wel kan doen. Bij Real absoluut niet als je bijvoorbeeld geen hand geeft aan de coach. En met Benzema, Kroos, Modric etc heb je spelers die zeker wel de leiding nemen.

3 december 2021 om 18:29

Je hebt precies wel een obesessie met haten op madrid he

3 december 2021 om 18:45

@ModricMagic, ik heb er een hard hoofd in om eerlijk te zijn, bij PSG kan dat allemaal omdat Poch het niet kan handelen, zet daar een Zidane of een andere grote trainer moet je eens kijken hoe ze zich gaan gedragen, bij PSG heb je ook leiders als Marquinhos en Veratti, hij vind zichzelf groter dan de club lijkt het wel, heel dom van PSG om hem niet van de hand te doen in de zomer.

3 december 2021 om 18:47

@Luka Jovic, jij een obsessie met een speler die de tribune warm moet houden zie ik

3 december 2021 om 18:55

Hij speelde toch geen slecht EK? En dit seizoen is hij de beste aanvaller van PSG.

3 december 2021 om 19:30

Hoeveel goals en assists had hij afgelopen EK? Hij is dit seizoen de beste aanvaller van PSG omdat hij de meeste minuten heeft gemaakt. Overigens heeft hij van de 58 schoten maar 7 gemaakt in de Ligue 1 dit seizoen.

3 december 2021 om 20:02

2 Assists in 4 wedstrijden. Verder dit seizoen 7 goals en 7 assists in 15 wedstrijden in de Ligue 1 en 2 goals en 5 assists in 5 wedstrijden. Je kan dus echt wel stoppen met te doen alsof hij een slecht seizoen speelt.

3 december 2021 om 21:20

Ja zijn uitstekende cijfers voor een speler als Mbappe, 58 schoten in de Ligue 1 waarvan 7 keer gescoord, Ballon d’or winnaar 2022 is al bekend!

3 december 2021 om 21:35

Dus nu ga je overdrijven om proberen je punt te redden? Hij speelt gewoon een goed seizoen, niet uitzonderlijk of iets in die aard.

3 december 2021 om 22:04

58 schoten 7 goals, meer dan prima.

3 december 2021 om 23:12

JIj bent de grootse real en mbappe hater maar je bent gewoon bang en onzeker en dat zal ik als ik jou was ook zeker zijn Real gaat weer domineren en jij gaat huilen in een hoekje terwijl Mbappe de ene hattrick tegen Barca maakt na de ander succes ermee

En mede madridstas stop met op hem te reageren hij is beneden de standaard

4 december 2021 om 08:17

Ja het is erg vermoeiend maar prima hij dacht waarschijnlijk het zelfde over vini en die laat dit jaar ook zien enorm gegroeid te zijn. Mbappe is 22 en kan nog enorme sprongen maken. Het is aan mbappe om jochies als sheva het ongelijk te bewijzen. Ik twijfel niet aan hem en weet dat hij is wat madrid nodig heeft

Zolang er niks getekend is ga ik er nog niet vanuit! Te veel goedgelovige hier. Ieder simpel nieuws bericht over Real en mbappe en ze schreeuwen het van de daken. Hij komt, het is officieel! Heb geduld en wacht het af.

"Hij ziet dat als achteruitgang, dat schrijft hij voor een groot deel ook de club aan". Als dit waar is is dat natuurlijk volkomen onzin. Hij was d'r zelf ook bij en hij moet het team roch op sleeptouw nemen? Ze zijn gvd niet eens kampioen geworden, dan moet je ook ff naar jezelf kijken..

Dit zou geweldig zijn voor Real Madrid! Toch vind ik dat Real Madrid verdedigend ook iets moet doen, want het staat niet goed achterin. Rechtsback en een centrale verdediger zijn echt nodig! Rudiger is transfervrij bijna, dat zou echt een master move zijn!

Als de Spaanse banken de Spaanse voetbalclubs verder blijven financieren, kan de Europese Centrale Bank, de geldkraan naar de Spaanse centrale beter dichtdraaien. Dit is werkelijk schandalig. Hoogste tijd om daar een halt toe te roepen.
Met zo'n financiering is het te makkelijk om kalibers zoals Mbappã© al dan niet transfervrij binnen te halen.

3 december 2021 om 19:27

Je hebt absoluut geen idee waar je over lalt of wel soms? Ik zie jou ook alleen maar negatieve onzin uitspugen in topics over Real Madrid. Speaking of jij en jouw negatieve onzin: Alaba doet het trouwens uitstekend tot nu toe. Met Alaba-Militao heeft Madrid dit seizoen een stuk minder tegendoelpunten dan Ramos-Varana vorig seizoen in dezelfde periode.

3 december 2021 om 19:33

@real8madrid
In deze zin praat ik toch niks negatiefs over Real Madrid? Ik vind het niet kunnen dat alle Spaanse topclubs makkelijk een financiering mogen vragen om alles van transfers te financieren. Er zijn Spaanse firma's die naast een krediet grijpen omdat voetbal zogezegd belangrijker is.
Veel vermogen genereren door schulden te maken is te makkelijk en eigenlijk competitievervalsing naar de kleinere clubs.

4 december 2021 om 08:24

Nogmaals, je hebt geen idee waar je het over hebt of wel? Bayern haalt alles weg bij de concurrenten en psg en de premier league hebben olisjeiks of andere investeerders

4 december 2021 om 09:32

@elfaraondcamas
Bayern betaalt alles uit eigen zak met het geld dat zij verworven hebben terwijl de Spaanse clubs spelers ophalen via vreemd vermogen. Met deze financiering bouwen ze achterstallige schulden op en hebben ze niet genoeg middelen om alle kortetermijnschulden in 1 keer te dekken. De oplossing is dat de ECB de geldkraan dichtdraait als voetbal belangrijker is dan de andere bedrijven in Spanje. Als ik lees dat Barcelona voor Adeyimi gaat en Dortmund wil overbieden, dan stel ik me wel vragen bij.
Dat dse Premier League nu eenmaal tv-gelden ter beschikking stelt aan alle clubs is eenmaal een feit. Eveneens dat enkele clubs geen schulden moeten terugbetalen aan de sjeiks.

Nieuws dat al jaren gaande is, maanden, weken.

Het kan niet meer mis gaan. De toekomstig Ballon d’or winnaar, fantastisch gedaan door Perez, werelds gewoon!

Vinicius, Mbappé en Benzema in 1 team. Heel veel snelheid, diepgang en heel veel voetbal.

Kippenvel! KYLL is Madridista!

3 december 2021 om 18:53

Verwacht dat er nog spelers komen... Ik denk bv. aan Gnabry.

3 december 2021 om 18:57

Bayern spelers die naar Real Madrid verhuizen lijken totaal geen last te hebben van aanpassingen of niveau verschil, integendeel zijn vanaf dag 1 werelds.

Als ik 1 Bayern speler zou willen is dat Goretzka wel.

Trouwens, las dat Lewandowski alweer een poging heeft gedaan bij zijn zaakwaarnemer om naar Real Madrid te verhuizen, dus nee geen Gnabry .

3 december 2021 om 19:06

Goretzka lukt niet omdat hij onlangs bijgetekend had.
Gnabry heeft contract tot 2023. Hij moet volgend jaar beslissen om al dan niet te blijven of te vertrekken.
Lewandowski heeft nog niets beslist. Het is Zahavi die altijd handelt zonder overleg met cliënten.
Ik heb eigenlijk geen probleem dat spelers verhuizen van Bayern naar Real of andere clubs. Ik heb enkel een probleem met de manier waarop.
Alaba, Kroos en Ballack verlieten alle 3 Bayern zonder Bayern echt in te lichten. Nooit hadden ze een standpunt meegedeeld waarop Bayern besloot het aanbod op contractverlenging in te trekken. Thiago deelde zelf mee om niet meer te blijven.

3 december 2021 om 19:29

Waar zou Gnabry heen gaan? Speelt in zijn thuisland, bij 1 van de 3 beste clubs ter wereld en heeft de BPL bijvoorbeeld al meegemaakt. Als ie twijfelt over bijtekenen gaat het volgens mij puur om salaris. Bayern heeft zich wel een beetje in de voet geschoten met het salaris voor Sane. Sindsdien hoor je wel vaker over spelers die een hoger salaris eisen dan Bayern bereid is om te bieden. Ik zie Gnabry gewoon bijtekenen. Geen betere plek om te zijn voor hem momenteel.

Dat van Kroos is onzin. Die wou bijtekenen maar aan hetzelfde salaris als Gotze. Dat wou Bayern niet. Kroos vertelde trouwens een anekdote van een wedstrijd waarin Gotze heel goed presteerde waarna Rummenige in de kleedkamer riep "toni, bel je zaakwaarnemer maar. Bij ons ga je nooit 10 miljoen verdienen" waarop Kroos antwoordde met "daar ben ik het mee eens". Ja hallo wat verwacht je daarna? Niet ingelicht zegt ie, koekoek.

3 december 2021 om 19:43

@ real8madrid
ik zei dat Kroos, Alaba en Ballack nooit hun standpunt hadden meegedeeld.
Hun vertrek is definitief het gevolg nadat Bayern het aanbod contractverlenging had teruggetrokken. Ja of nee zeggen is blijkbaar veel te moeilijk.
Bayern kon het salaris aan Kroos nooit garanderen omdat hij bij Bayern een ondergeschikte rol had en omdat er anders een revolte had plaatsgevonden naar de andere spelers toe. Alaba was op persoonlijk vlak wel belangrijk geweest in de kleedkamer. Op sportief vlak had Alaba wel problemen in de centrale verdediging bij tegenpressie en op linksback is er nu ene Alphonso Davies die de pannen van het dak speelt.
Bij Bayern en Duitsland ziet men hoe belangrijk Mã¼ller en Kimmich zijn. Die verdienen het om meer salaris te verdienen dan Kroos. Nadat Kroos gepasseerd is bij de Mannschaft, lukt nu ook beter bij de Mannschaft onder leiding van Flick. Direct voetbal i.p.v. balletje breed naar links en rechts. Dat is wat men wil zien.
Wat salaris betreft bij Bayern. Het is nu eenmaal moeilijk met de coronapandemie. Het duurde lang met Sanã©, maar sinds dit seizoen is hij eindelijk vertrokken.
Wat ik wel toegeef is dat onderhandelen met andere clubs en eigen spelers moeilijker is geworden sinds Brazzo er is. Hij vormt het grootste struikelblok.3 december 2021 om 19:52

Wat de causa Alaba betreft, blijf ik heel negatief naar de personen George Alaba (zijn vader) en Pini Zahavi. Beide heren zijn zeer grote zakkenvullers.

Haha, ik zie dat er alvast gehaat word op mbappe. Wat een afgunst naar real toch altijd in Nederland, triest hoor.

6 december 2021 om 11:20

@shevan kan zo werken bij Ziggo

Dit transfer is een mooie les voor de arrogante PSG eigenaars dat ondanks het feit dat zij 99% van alles opkopen zij toch die 1% moeten incasseren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4274 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Sevilla4618
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
K. BenzemaAanvaller2117
T. CourtoisKeeper220
Vinícius JúniorAanvaller2112
CasemiroMiddenvelder200
F. ValverdeMiddenvelder170
Lucas VázquezMiddenvelder171
AsensioAanvaller175
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

102 fans
Aanvaller, 23 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Paris Saint-Germain 20 10 5 0
2020/2021 Paris Saint-Germain 31 27 5 0
2019/2020 Paris Saint-Germain 20 18 0 0
2018/2019 Paris Saint-Germain 29 33 5 1
2017/2018 Paris Saint-Germain 27 13 2 0
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren