Verweij: ‘Bij bod van 40 miljoen moet Ajax er onmiddellijk een strik om doen’

Zaterdag, 27 november 2021 om 19:35Jeroen van Poppel • Laatste update: 20:10

Ondanks diens ongekende doelpuntenproductie moet Ajax bij het juiste bedrag meewerken aan het vertrek van Sébastien Haller, zo vindt Mike Verweij van De Telegraaf. De journalist stelt dat de Amsterdammers bij een bod van minstens veertig miljoen euro 'onmiddellijk een strik om' de 27-jarige spits moeten doen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Moet Ajax Sébastien Haller bij een bod van veertig miljoen euro laten gaan?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

82 reacties (laatste reactie door dzen)

Waarom moet iedereen eigenlijk altijd maar weg bij Ajax?

27 november 2021 om 00:07

Omdat men Ajax het succes niet gunt. Zulke journalistjes denken dat succes gemeten wordt in transferbedragen, terwijl het toch echt de prijzenkast is die er toe doet. Dat Driessen uberhaupt nog over Haller durft te praten, die vent is zo ongekend hard op zn bek gegaan dat niemand hem meer serieus neemt. Ongeschikt voor de CL en vervolgens de topscorer zijn boven een Neymar, Messi, Ronaldo en noem maar op haha. We zagen het eerder al bij Antony; die moet bij een bod van een 50 miljoen ook direct van de hand gedaan worden terwijl die gast 21 is en nog 3,5 jaar vaststaat. Het is pure afgunst.

27 november 2021 om 00:15

@myvision

Niet zo hypocriet. Ook Ajax sups denken in transferbedragen en dat is precies de reden waarom Onana niet (meer) gepruimd wordt.

27 november 2021 om 00:17

Dat is niet helemaal waar, mij boeit het niet dat Onana eventueel gratis wegloopt, mij boeit het dat hij Ajax zijn steun ten tijde van een eigen megafout waar hij de club mee heeft gedupeerd niet terugbetaald in een verlening van zijn contract of überhaupt daar over te willen praten. Ik wil hem nu juist zo graag mogelijk weg hebben, het liefste al woensdag dan vandaag want dan had hij niet meer kunnen spelen. Bovendien: alle supporter denken hetzelfde?

27 november 2021 om 00:19

Maar waarom wil je dat hij bijtekent ... puur voor de transferwaarde toch?

En inderdaad: Niet elke Ajax-sup denkt hetzelfde, maar ik ben lui en wil niet elke keer zeggen "de meeste Ajax sups". Ik reken hier op wat begrip/clementie ...

27 november 2021 om 00:26

Hahaha, mooie laatste zin, sowieso duimpie omhoog. Nee, ik wilde ook dat hij bijtekende zodat hij niet weggaat direct een maand na zijn uitzitten van zijn straf. En die kans acht ik nu zeer groot. Het is mij meer een principezaak dan een transferwaarde zaak, kan me namelijk niet voorstellen dat een dopingzondaar de hoofdprijs oplevert. Verder vind ik de case niet helemaal te vergelijken met vriend Haller.

27 november 2021 om 00:28

Normaal wil je dat je beste spelers bijtekenen zodat ze langer bij je club spelen. Maar mochten ze toch vertrekken dan helpt het inderdaad wel dat een langer contract de waarde omhoog helpt.

27 november 2021 om 00:29

Nee omdat hij de club een mes in de rug heeft gestoken. Zijn vertrekwens is al jaren bekend en dat werd hem gegund. Ajax wilde al genoegen nemen met minder, net als bij Ziyech en Tagliafico bijvoorbeeld. Als bewezen diensten. Schone is transfervrij vertrokken (oke had al niet veel restwaarde), Veltman en Vermeer zijn ook voor een symbolisch bedrag vertrokken. Mazraoui vertrekt waarschijnlijk ook transfervrij van de zomer, maar is nog steeds basisspeler. Oftewel een vertrek werd hen allen gegund, met uitzondering van Vermeer bij een groot deel, allen erg populair nog bij de supporters (was Vermeer ook nog mits hij niet voor een rivaal koos). Bij hen werd er niet/minder naar het geld gekeken. Bij Mazraoui en ook bij Onana baalt men natuurlijk dat er geen geld voor binnen komt, maar dat bepaalt niet de populariteit.

27 november 2021 om 01:40

Eens. Nous gun ik het van harte. Onana is de beste keeper in de Eredivisie sinds Gomes en gaat alsnog door de achterdeur, dat zegt wel iets over zijn streken.

27 november 2021 om 04:58

Myvision, Ajax steunde hem toch ook gewoon vanuit eigenbelang? Misschien denk ik te negatief, maar het komt op mij over alsof Ajax in dit geval dacht: 'wij steunen hem, dan tekent hij wel bij.' Dat gevoel had ik van begins af aan. En trouwens, hoe sneu zou het zijn als Ajax hem niet had gesteund? Onana is onwijs belangrijk geweest voor Ajax en kan dat nog steeds zijn. Zou wat zijn als Ajax hem aan zijn lot had overgelaten. Daarnaast is hij volgens mij dol op Ajax. Is Onana ineens een nare gozer omdat hij transfervrij vertrekt? Die gedachte vind ik zo kil. Alsof je alleen kan deugen als je geld oplevert

27 november 2021 om 05:05

Maar Lunny, ik vind 'mes in de rug' wel een heftige term. Hij stond er in 2016 al in, tot 4,5 jaar later. Hij is toe aan iets nieuws, is het nou zo erg dat hij dan na 4,5 prachtige jaren zijn contract niet verlengt? Van clubs worden harde beslissingen altijd als normaal beschouwd, maar een speler zou dit niet mogen doen? Ik vind dat krom. Maar goed, wie weet hoe ik zou praten als het bij een Feyenoorder gebeurt 😉

27 november 2021 om 07:53

De harde beslissing van de club zou zijn. Fout gemaakt ga maar op de blaten zitten zonder salaris voor 9 maanden. Jij hangt er een gevoel en van alles aan, maar dat is de harde zakelijke beslissing. Onana kon alleen zichzelf iets verwijten en niemand anders en is daardoor niet inzetbaar. Die harde beslissing volgde er echter niet. Dan ben je een naar ventje als jij vervolgens wel die harde beslissing neemt. Beetje hetzelfde als je baas jou helpt in een moeilijke tijd, maar jij vervolgens vertrekt omdat het jou beter uitkomt.

27 november 2021 om 08:01

Wie is in dit geval 'men' ? Ik denk dat er geen enkele club altijd zo bewierrookt wordt in de media als Ajax. Natuurlijk zijn journalisten er ook als de kippen bij als het minder gaat, zo werkt dat in de voetballerij. Hier op VZ gaat ook meer dan 50% van de artikelen over Ajax. Het is de grootste club van Nederland die zich nu weer fantastisch laat zien in Europa. Dan kom jij aan met niet gunnen en afgunst, ik vind dit soort reacties eigenlijk gewoon zielig.

27 november 2021 om 09:58

Afgunst? Op wat voor manier? 50 miljoen is momenteel overigens een eerlijke prijs voor Anthony. Hij wordt alleen maar meer waard als Ajax Europees goed voetbal laat zien en doorbekerd. Ajax doet het al jaren geweldig, maar er is geen garantie voor Champions League voetbal. Als Ajax twee jaar achter elkaar Europa League speelt en Anthony verlengt zijn contract niet zal je er niet meer 50 miljoen voor vangen. Als antwoord op Rikkinho, dat is toch een beetje hoe Ajax al jaren succesvol is? Ze kopen veel talent in, om deze vervolgens tegen een goede prijs te kunnen verkopen, en dat doen ze heel goed. Het is daardoor niet gek dat er zo veel over gepraat word.

27 november 2021 om 11:00

@nj
Ben het vaak met je eens. Maar Onana snap je toch wel waarom we die niet meer te pruimen vinden?

27 november 2021 om 12:02

Ik ben geen nj, maar reageer stiekem toch: nee, dat snap ik niet. Heeft onwijs veel voor de club betekend en nu lijkt dat niet te tellen

27 november 2021 om 12:13

Maar de baas doet het ook vooral om die waarde te waarborgen. Ik zie het niet echt als liefdadigheid van Ajax. Het zou toch idioot zijn geweest als ze tegen zo'n speler hadden gezegd: bekijk jij het maar. Ajax handelde ook gewoon uit eigenbelang, maar

27 november 2021 om 12:56

@hans,

Ik ben wel Nj... Ik kan het als ik enigszins moeite doe om me in te leven er wel eea bij voortellen, maar aan de andere kant is hij voor (bijna) niets binnengehaald, is belangrijk onderdeel geweest van het team dat Ajax verder heeft ontwikkeld en gaat nu gewoon ook weer voor niets weg. Dergelijke passanten zitten er ook gewoon bij. Dat hij al eerder weg wilde, was bekend nu kan hij de ketenen van een opgelegde transfersom van zich af gooien. Ook dat begrijp ik wel.

27 november 2021 om 13:11

Bobiku, die laatste zin is wel waar. Ik denk dat sommige mensen idd anders hadden gereageerd als hij bij je eigen club had gezeten. Geertruida werd ook al van alles toegewenst omdat hij eerst niet wou verlengen en die had nirt eens een pilletje gehad. Ik snap niet dat mensen niet kunnen inbeelden hoe zij het zelf zouden vinden als dit voorval bij hun club zou spelen. Het is natuurlijk stoer en populair om Ajacieden lekker te irriteren maar ach wees eerlijk. Vrijwel niemand had dit toch gepruimd voor welke club je ook bent.

27 november 2021 om 13:16

Nou dat siert je dan nog wel NJ. Dat jij het je kan indenken..
Als dit pil voorval niet had gespeeld had bijna iedereen hem wel een transfer gegund hoor. Het is meer het gevoel dat je helemaal niks van hem terug krijgt. Dat kan best zeer doen. Die jongen is gewoon een brood voetballer. Hij moet zijn hele dorp te eten geven en dat soort onzin

27 november 2021 om 13:22

Nou ik had het anders wel begrepen als Ajax had gezegd bekijk het maar je krijgt 9 maanden geen salaris. Dan had je iig dat al bespaard. Maar nee hoor. De deugkneusjes van Ajax moesten weer achter de speler staan ipv een keer duidelijk zijn.

27 november 2021 om 13:24

Hierboven zeg je nog dat je het wel begrijpt als je misschien voor Ajax was. Met een knipoogje erachter geeft toch alleen maar aan dat je het niet objectief kan bekijken? Waarom waren supporters van Feyenpord boos dat Geertruida niet wou verlengen dan? Snapte je dat wel? Dat is namelijk nog veel krommer!

27 november 2021 om 17:32

@schijntrap
Het feit dat je cynisch meent te moeten reageren, geeft aan dat ik een gevoelige snaar heb geraakt.
Jouw eenzijdige kijk hierop is me bekend.

27 november 2021 om 19:30

Ik heb maar 1 reactie op je gegegeven en daar geef ik je nog een compliment ook... moet niet gekker worden. Maar inderdaad je hebt wel echt een flinke snaar geraakt. Poe hee, ik denk dat ik er vanavond geen oog dicht van doe 🙃🤭

28 november 2021 om 07:14

Schijntrap, dat is omdat Geertruida naar verluidt anderhalf miljoen euro wilde verdienen

27 november 2021 om 00:10

Sommige analisten denken blijkbaar dat Ajax alleen winst moet maken. Je schiet er helemaal niks mee op om Haller te verkopen. Als Ajax zich bij de Europese top wilt voegen moeten ze toch echt gaan proberen om de beste spelers te houden.

27 november 2021 om 02:07

Ik schaar haller niet onder de beste spelers van Ajax eerlijk gezegd.

27 november 2021 om 05:07

Mick00: welke andere Ajax-speler zie je er 9 in de Champions League inschieten?

27 november 2021 om 07:35

Begrijp me niet verkeer,Haller doet het fantastisch tot nu toe. Echter hoort hij toch niet bij de beste spelers van Ajax? Ik geloof ook niet dat je met hem de Europese top gaat bestormen. Echter gaat Ajax ook geen spitsen halen die veel beter zijn, want die willen echt niet naar de Eredivisie.

27 november 2021 om 13:26

Dus? Conclusie? Wat zeg je nog eigenlijk Tees. Houden dan maar toch die Haller als je toch geen betere kan vinden. Dan maar een spits met wat mankementen. Hij heeft ook zo zijn kwaliteiten.

27 november 2021 om 20:59

Misschien niet de beste maar wel een hele belangrijke. Dat bleek in de CL weer.

27 november 2021 om 00:10

Helemaal eens, Ajax moet helemaal niemand weg doen. Tien jaar terug was er geld nodig, toen voetbalde Ajax de centen niet bij elkaar. Nu wel, er is een overvloed aan geld en een elftal wat ver kan komen in de champions league. Houden zo.

27 november 2021 om 01:11

Tien jaar geleden was er geld nodig en in die situatie willen ze niet nog eens komen. Spelers als Neres, Tagliafico en Onana had je kunnen verkopen toen het ijzer heet was. Nu dalen ze in waarde en met dikke contracten op de bank. Begrijp me niet verkeerd, het is zeker goed om een bepaalde kern lang bij de club te houden, maar op dit moment werden er bij Ajax al vervangers gehaald voor spelers die niet eens zijn vertrokken. (Berghuis, Haller, Daramy zonder dat er een aanvaller vertrok.)

27 november 2021 om 13:31

Lekker makkelijk lullen achteraf. Onana mocht gewoon weg voor zijn doping gedoe. Er is uiteindelijk niemand voor gekomen. Neres had geen zin in een Chinees avontuur en waren het nogal vage geruchten. En al zou het kloppen is het wel handig als de speler ook wil. Tagliafico heeft 5 miljoen gekost en was een van de populairste spelers een paar jaar geleden. Na de Europese successen kwam er genoeg binnen om de selectie is een keer wat betere contracten te geven en langer bij elkaar te houden. Iedereen vond dat geweldig dat spelers niet direct weggingen maar nog een keer een Europees avontuur wouden beleven. Tja dan moet je niet achteraf gaan janken over vage transfer geruchten. Wees blij dat Ajax de afgelopen jaren veel punten heeft binnen gehaald en zichzelf weer op de kaart heeft gezet. Dat is toch veel belangrijker dan dat klote geld.

27 november 2021 om 01:56

Omdat Ajax nog steeds maar gewoon Eredivisie speelt en buiten 2 successen in de afgelopen jaren niks heeft klaar gespeeld in Europa. Blijf realistisch, dat het nu even weer heel goed gaat met Ajax betekend nog steeds niet dat spelers liever bij Ajax spelen dan bijvoorbeeld een middenmoter in Engeland, Spanje of Duitsland. Nogmaals, blijf realistisch.

27 november 2021 om 13:14

Jij belicht een heel ander deel dan wat hij bedoelt. Dat Haller wellicht weg wil na dit seizoen is totaal anders dan dat Ajax hem graag wil verkopen aan het einde van het seizoen. Daar ben ik het wel met hem eens, ik hoop dat Haller nog jaren bij ons speelt.

27 november 2021 om 06:03

Ajax is nu eenmaal in de eerste plaats een beursgenoteerde onderneming en pas daarna een topsportvereniging. Op de eerste plaats staat de bottom line en daarna komen pas de sportieve prestaties. Gelukkig gaan die meestal hand in hand, maar helaas niet altijd.

27 november 2021 om 13:16

Welke speler moest Ajax verkopen omdat het beursgenoteerd is in al die jaren? Beurs is een handig instrument geweest om destijds extra geld aan te trekken maar heeft weinig extra’s nu (zowel negatief als positief). Alleen bij bedragen boven de 5 miljoen (ongeveer dacht ik) moeten ze openheid geven. Maar dan heb je het wel gehad. Een beursgenoteerd bedrijf kan ook gewoon verlies maken. De vereniging Ajax is meer dan 70 procent aandeelhouder dus kunnen zelf alle beslissingen nemen.

27 november 2021 om 08:23

Omdat Ajax wel eens moeite heeft met het verlengen van contracten..

27 november 2021 om 08:26

Daar begrijp ik ook niets van. Want diezelfde zuurpruim is dan vervolgens de eerste die gaat lopen mekkeren als de vervanger van Haller niet presteert. Dan krijg je weer: Ajax had Haller nooit weg moeten doen bla bla bla.

27 november 2021 om 11:40

Helemaal eens... wat moeten ze met meer geld? Omdat die walgelijke Engelse clubs alleen maar alles kopen wat beweegt... haal maar eens een effectievere spits dan Haller... met hem doe je gewoon mee voor de halve finale CL... levert veel meer op overigens ook...

27 november 2021 om 16:50

Dat is het verkoopmodel van De Telegraaf: onnodig onrust creëren en kritiek leveren op dingen die prima gaan. En kijk eens wat voor treurig clubje op de sportredactie zit: een cynische azijnzeiker die er wekelijks aantoonbaar naast zit en een verkapte autoverkoper die met zijn visboerhoofd al drie jaar roept dat Ajax met het halen van Bergwijn bezig is.

Okay, houden dus. Ajax moet helemaal nergens een strik omheen doen. En bedoelt Verweij dan ook nog eens in de winterwindow? Want dan zou het transferrecord van Ajax gebroken moeten worden om hem te verkopen. Dit is toch een gouden aankoop, Ajax moet het kapitaal op het veld hebben staan. Op de bank staat al meer dan genoeg, we hebben het over een van de gezondste clubs van Europa. Weer eens super korte termijn gedacht door die zogenaamde Ajaxkenners. Ze hebben er echt de ballen verstand van, lachwekkend.

27 november 2021 om 00:11

Echt belachelijk idd. Ajax heeft het geld helemaal niet nodig en heeft nu eindelijk een top spits staan. Leuk al dat geld dat binnen komt, maar daar win je geen prijzen mee.

27 november 2021 om 01:01

Deze mensen hebben totaal geen binding of feeling met Ajax als club noch met de supporters. Ze snappen totaal niet wat er leeft. Het zal ze echt een rotzorg zijn of Ajax het goed of slecht doet, als ze maar kunnen hakken en zagen.

27 november 2021 om 02:03

Onzin wat je zegt, en dat weet je zelf ook wel. Iedereen hoopt dat alle Nederlandse clubs scoren in Europa en punten binnenhalen. Ook deze journalisten zijn lyrisch over Ajax als ze het fantastisch doen in Europa, zoals in het jaar dat ze de halve finale bereikte. Het liefst hakken en zagen ze helemaal niet. Maar een kritische noot als het even minder gaat of verkeerde beslissingen worden genomen is toch niets mis mee? Grow up. Er is sowieso helemaal niks mis met dit hele artikel. Snap je reactie echt totaal niet.

27 november 2021 om 13:38

Je bedoel die Driessen die tegen elke Europese tegenstander zei dat Ajax eruit zou vliegen? Sow wat lekker lyrisch waren ze toen zeg..... 😏

27 november 2021 om 21:02

Bij een goed bod zou ik direct een strik om Neres, Labyad, Klaiber of Danilo doen.

Ja, want voor weer de helft van dat geld haalt Ajax een spits die Haller momenteel (statistisch) doet vergeten? Haller geniet niet alleen ongekende statistieken, het is ook nog eens een hele sterke allrounder die meer waarde toevoegt in de as en daarmee het middenveld en de flanken. Nee, Haller mogen en moeten ze blij mee zijn. Lekker houden.

27 november 2021 om 12:29

Ik vind persoonlijk mitrovic van fulham een betere spits. Zelfde type, maar nog sterker en betere afmaker. Die heeft fulham paar jaar geleden alleen 20 miljoen gekost, dus weet niet wat hij nu zou moeten kosten.

27 november 2021 om 13:18

Hoeveel cl-goals heeft mitrovic gemaakt dit seizoen? 😅 Waarom zou je nu Haller weg willen doen? Zou zo kunnen dat als Mitrovic bij ons zou zijn (puur hypothetisch), hij totaal niet in het systeem rendeert. Gewoon houden die Haller!

Dat ze deze dorpsgek nog uitnodigen is mij een raadsel.

27 november 2021 om 16:28

Nou ja, misschien wil Barcelona wel. Toch een verbeterde versie van Luuk

Man man, die beide zijne cht gek.

Dit ga je toch niet doen? Ik heb al eerder geschreven, Haller is echt perfect voor Ajax en Ajax is perfect voor Haller. Hij heeft hier alles wat hij wil, een basisplaats, kan het verschil maken en speelt championsleague. Hij heeft een heerlijke prive situatie nu en kan ook nog eens een enorm goed voorbeeld zijn voor de jongen spitsen.
Ajax heeft echt de perfecte spits nu waar ze de jeugd de komende jaren aan kunnen spiegelen en laten optrekken. Ik zie Haller gewoon lang blijven bij Ajax, ala Blind en Tadic, en terecht, waarom zou je dat niet doen? Die 20 miljoen pak je zo terug via de championsleague, hij schiet er 1 per wedstrijd in! Dat zijn gewoon 30-40 goals per jaar. Dat hebben we niet achter hand.

Ja laten we Alvarez wegdoen voor 18 miljoen, amper meer dan zijn aankoopbedrag. Nu moeten we Haller wegdoen voor 40. Tadic werd ook te oud dus daar moest je ook 15 miljoen voor pakken. We houden geen enkele speler meer over volgens de mannetjes van het schoolkrantje. Iedereen moet maar weg. Haller is uitstekend gescout, past precies in de stijl van Ajax, mentaal ijzersterk en hij past zich moeiteloos aan tegen de grote tegenstanders. Voor 40 mag je zijn linkerschoen hebben.

27 november 2021 om 13:54

Sterker nog. Ze hadden het lef om te zeggen dat Tadic graag naar Milan wilde. Tadic wil juist afsluiten bij zijn droomclub Ajax. Maar hij kan het tig keer zeggen…..deze 2 verzinnen gewoon alles bij elkaar om maar weer een paar minuten vol te kunnen praten. Maar ze doen het ook met opzet. Kijkers/luisteraars trekken voor hij showtje. Daar draait alles om.Bij AFC Ajax N.V. wordt gewoon gekeken naar twee vragen: Hoeveel verder kunnen we realistisch gezien komen met Haller dan zonder Haller en hoeveel levert dat op? (A), en hoeveel kunnen we verdienen op een verkoop van Haller? (B). Als A is groter dan B, dan blijft Haller, als A is kleiner dan B, dan vertrekt Haller. Simpel.


27 november 2021 om 07:10

Nu is het geen absolute wetenschap natuurlijk. Daarnaast zijn nog enorm veel factoren in spel van groepsdynamiek tot selectieopbouw. Gaat Ten Hag in zomer weg? Wilt volgende trainer met dit soort spits spelen? Halen ze in de winter een spits om klaar te stomen? Wat is financiële last bij een langdurige blessure? Maar zoals je zegt, uiteindelijk gaat de afweging gemaakt worden met financiële positie van de club in gedachte. En dat is naar mijn mening ook beste manier om het te doen, ik heb liever een gezond, dominante club dan een club die zich blind staart op korte termijn en te grote risico's neemt waar het niet uit kan komen. Zeker wanneer bepaalde vastigheden wegvallen op bestuurlijk niveau, betreffende trainer of zelfs selectie.

Dat is te makkelijk. Ajax heeft jarenlang een spitsen probleem gehad. Haller zal vast niet de beste voetballer zijn, maar hij schiet ze er wel gewoon aan de lopende band in. Zie maar weer een vervanger te halen die dat even doet.

27 november 2021 om 07:57

Precies dit. Waarom gaat het hierover? Hij knalt er afgelopen week 2 in en sleept daarmee mede de overwinning binnen op Besiktas, en dan een paar dagen later komt er kritiek en bij elke bod met winst moet hij maar weg, belachelijk zeg. En dan volgend seizoen weer commentaar leveren dat er bij Ajax geen echte spits rond loopt ...

Wat hebben we aan 40 miljoen? Kan 40 miljoen 9 goals maken in de CL?

27 november 2021 om 13:47

Daar kun je 2 Hallers voor kopen

Een garantie op doelpunten niet wegdoen, wel een talentvolle jonge spits erbij. Zal best nog wat te vinden zijn in Brazil

27 november 2021 om 13:03

Waarom zou de club die 40 miljoen voor Haller betaalt die talentvolle spits uit Brazilië niet direct zelf halen?

Waarom zou hij opeens wegmoeten? hij scoort aan de lopende band in zowel Cl als de Eredivisie, wordt ook veel meer in het spel betrokken dan vorig jaar.

Kortom, hij is 1 van de sleutels waarmee Ajax succes mee kan halen dit seizoen. Waarom zou je hem dan opeens moeten verkopen? Typisch weer journalisten gelul dit.

Wat lult Verwey voor onzin.
Mede dankzij Haller sleept Ajax in de CL miljoenen binnen.
Ik geef ze kans om de laatste 8 te halen, dat levert ook veel geld op en Haller wordt, als hij blijft scoren, nog meer waard.

Die strik er omheen zie ik wel zitten, maar dan gewoon in de kerstboom.
Vanaf dag 1 heeft Haller goed gepresteerd. IK denk dat Ajax zonder hem vorig jaar niet als eerste was geëindigd
Het is zoals we gewend zijn, een analist roept dit en de meute volgt. Vooral zei die er totaal geen kijk op hebben.
Ajax heeft genoeg spelers die een man kunnen uitspelen, dat hoeft Haller niet te doen, beter dat moet hij niet doen. Laat die anderen maar pingelen en hij schiet ze er gewoon in.
Klaar is kees en kees is klaar

Sorry hoor maar als je hem verkoopt voor 40 miljoen dan verdien je 18 miljoen. Maar wat dan gaan we dan Danilo er neer zetten? Als je een ronde verder komt in de CL verdien je een 10 miljoen dat is bijna beter dan overhaast verkopen. Daarnaast wordt de opvolger van Haller ook duurder want zie maar iemand die dezelfde cijfers gaat halen voor onder de 20 miljoen te halen. Nee deze jongen moet je zeker dit seizoen behouden en kijken wat je gaat laten zien in de CL. Ik ben wel van mening dat als je weer een top seizoen in de CL zou meemaken dat je dan de uitblinkers absoluut moet verkopen voor de hoofdprijs om zulke taferelen a la Neres te voorkomen. Dat kost je als club uiteindelijk toch meer maar kies maar eens het juiste moment om iemand te verkopen dat is het moeilijkste.

Die twee gasten van de T zijn echt compleet gestoord. Driessen en nu Mike Verweij. Wat een totale nonsens slaan die uit. Haller verkopen voor 40 miljoen? Strik eromheen? Wtf! Hij schiet ons eigenhandig of -voetig naar de knock out fase, dat levert toch veel meer geld op. We hebben geen vervanger. Wtf gewoon.

Het erge is nog dat deze pannekoek zichzelf serieus neemt en zich erg geweldig vindt. Dit soort gezwets zegt ie keer op keer over verschillende spelers. De meerwaarde is ver te zoeken. Goede sport journalistiek is uitgestorven in Nederland.

Ja meteen doen. Net zoals Ajax meteen 18 miljoen moest pakken voor alvarez want die was zogenaamd niet goed genoeg he? De Jut en Jul show begint met de dag lachwekkender te worden. Niet te geloven zeg.

Haller kan ze erin schieten, maar hij komt toch wel te kort en is al 27. Als er een bod komt van 40 miljoen, moet Ajax hem meteen de deur uit doen. Ik zie dit seizoen als een uitschieter en ik denk niet dat hij dit nog een keer kan herhalen. Brobbey is volgens mij een prima optie om terug te halen en Bergwijn zou ook zomaar weer op kunnen bloeien bij Ajax. Luuk de Jong zie ik daarentegen absoluut nier zitten. Laat die maar weer naar PSV of zo gaan.

Eindelijk zegt Driessen een keer wat ergens op lijkt. Volgens mij heeft Haller zijn transfersom al wel zo’n beetje eruit gehaald dus waarom zo snel verkopen?

Deze heren moeten bij een roddelkrant gaan werken
Allemaal onzin, en heel vaak zitten ze er (ver) naast
En zeker de roddelkoning Valentijn Driesen

Gelukkig dat sportjournalisten niet over de financiën gaan van Ajax want dan waren meteen failliet gegaan. Met andere woorden, schoenmaker hou je bij je leest.

Als iemand een snicker biedt op Mike en Driessen, moet de televaag gelijk accepteren!

Ongelofelijk dat we altijd meningen van een nobody als Driessen hier moeten mee krijgen. Vervelende bent zeg

Wat een gelul! Gewoon houden en de selectie versterken, versterken en nog eens versterken. Als je CL wil winnen moet je dat doen en niet meer het team leeg laten trekken om vervolgens weer opnieuw te moeten bouwen aan een team.

Sjongejonge. Wanneer een Ajax spelers een geruime tijd goed presteert moet hij direct voor (veel meer) geld weg. Ja, dit is de huidige positie van Ajax in de markt. Ja, het is een mooie winst. En ja, ze zullen het geld vast goed investeren. Maar kom op, het is en blijft ook gewoon een voetbalteam dat voor de prijzen wilt gaan. Daarnaast zat Ajax jarenlang met het welbekende 'spitsenprobleem'. Haller is happy en maakt Ajax happy: 40 mil? No deal!

40 miljoen of meer weg doen strik er om en zwaaien. Waarom zou je hem nog houden . Je hebt geld zat om iets moois terug halen of een nieuwe spits komen . Brobbey en er lopen er nog wel een paar n

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4856
2.PSV4622
3.Feyenoord4227
5.AZ3613
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder201
D. TadićAanvaller207
S. BerghuisAanvaller195
D. KlaassenMiddenvelder173
R. PasveerKeeper170
S. HallerAanvaller1712
AntonyAanvaller167
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

37 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 17 12 3 0
2020/2021 Ajax 19 11 2 0
2020/2021 West Ham United 16 3 0 0
2019/2020 Eintracht Frankfurt 0 0 0 0
2019/2020 West Ham United 32 7 1 0
Laatste voetbalnieuws

Ajax ziet voorstel afgewezen worden en rekent op volgend transfervrij vertrek

Danilo heeft enkele maanden geleden een voorstel van Ajax om zijn aflopende verbintenis te verlengen naast zich neergelegd, zo meldt het Algemeen Dagblad. De 22-jarige aanvaller is na dit seizoen transfervrij...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 25 januari
Ousmane Dembélé is op de radar van Chelsea verschenen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren