‘Investering van 90 miljoen in Feyenoord: spelersbudget krijgt enorme boost’

Maandag, 22 november 2021 om 22:42Jeroen van Poppel • Laatste update: 22:49

Feyenoord is zeer dicht bij een overeenkomst met 'vijf vermogende Rotterdammers', zo meldt Chris Woerts in Veronica Inside. De investeerders zijn van plan om uit clubliefde een bedrag van negentig miljoen euro in de club te stoppen. Een deel daarvan, dertig tot veertig miljoen euro, moet naar het spelersbudget gaan. "Zolang ze niet getekend hebben is het niet helemaal zeker, maar dit is wel heel serieus", verzekert Woerts.

"De gesprekken lopen al heel lang", weet de sportmarketeer, die gelooft dat de contracten binnenkort getekend worden. "Vijf vermogende Rotterdammers gaan negentig miljoen euro in de club stoppen. Waarom? Clubliefde, ze doen het voor de club. Het is in twee delen opgesplitst: ze moeten Goldman Sachs uitkopen, dan ben je al 24 miljoen euro kwijt. Dat kan nog wel een probleem zijn, want niemand weet eigenlijk hoe het contract met Goldman Sachs eruitziet." Deze maand kwam De Kuip in handen van de investeringsbank, omdat Stadion Feijenoord niet meer aan zijn verplichtingen kon voldoen. De Stadion N.V. is een onafhankelijk van de club Feyenoord opererend bedrijf.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

"Dan is er de mogelijkheid voor de Vrienden van Feyenoord om uit te stappen voor degenen die dat willen, die krijgen dan hun inleg terug", vervolgt Woerts. "Het moet allemaal nog getekend worden, maar het betekent wel dat het stadion terug naar de club gaat. Dan heb je alles in één beheer, dat is natuurlijk het allerbeste voor de club. Stadion Feijenoord heeft een grotere raad van commissarissen dan Heineken, en die praten allemaal maar mee. Dat kost alleen maar geld. Je hebt én de club én het stadion, dat is nooit één entiteit geweest."

Ook wordt een deel dus in nieuwe spelers gestopt. "Een van de doelstelling is om het resterende bedrag in het elftal te investeren. Je weet niet hoeveel erover blijft, maar ongeveer dertig of veertig miljoen euro", aldus Woerts. "Ze hebben twee voorwaarden gesteld: geen Feyenoord City, en ze willen af van de STICO." De Stichting Continuïteit Feyenoord is een van de hoogste organen binnen de club. De stichting beheert onder meer het zogeheten ‘gouden aandeel’, heeft daarmee bijzondere zeggenschap en bewaakt het cultureel erfgoed van de club. In het orgaan zitten onder meer Yvo Opstelten (oud-burgemeester van Rotterdam) en investeerder Pim Blokland. "Die hebben nu nog beslissings- en benoemingsbevoegdheid, en daar willen ze vanaf", aldus Woerts. "Ze willen snel kunnen beslissen."

Feyenoord heeft Dennis te Kloese aangesteld als opvolger van de vertrokken algemeen directeur Mark Koevermans. "Dennis komt donderdag weer naar Nederland, en dan wordt alles formeel afgewikkeld", aldus Woerts. "Hij is vorige week officieel benoemd en hij gaat 15 januari beginnen. Hij komt naar Nederland toe, gaat huizen bekijken en een school voor zijn kinderen uitzoeken. Hij wil zijn kinderen naar de internationale school in Den Haag brengen, dus hij gaat daar ook wonen."Gerelateerd

Meer sportnieuws

124 reacties (laatste reactie door enriqued)

Moet het nog maar zien. Chris Woerts heeft er aardig vaak naast gezeten met Feyenoord berichten.

22 november 2021 om 22:54

En al is het waar, dan lijkt het te mooi om waar te zijn. Lijkt mij dat dit van mensen/bedrijven komt die erbij gebaat zijn dat Feyenoord City niet doorgaat. Anders kan ik het mij niet voorstellen, want als je zo voor de club bent ga je juist voor vernieuwing.

22 november 2021 om 23:08

Dat klopt. Je kan de namen uitschrijven als je een beetje de artikelen zoekt en je kent de rijke rotterdammers. Het project van tafel de huidige Kuip renoveren dat was de grootste eis van deze groep heren. De 90 miljoen die zij met z’n alle ophoesten ik gok dat ze met 5 a 6 man zijn is voor hen wisselgeld

22 november 2021 om 23:33

Zo mooi is het niet hoor, zeker als de StiCo weg moet. Dat betekent dat deze investeerders Feyenoord volledig in handen zullen krijgen en de club is overgeleverd aan de grillen van een paar investeerders.

22 november 2021 om 23:51

Er is toch niets bekend over een eventuele tegenprestatie? Blokland cs wilde volgens mij 1 stoel bij de RvC en ze kochten een minderheidsbelang aandelen.

Geen idee of er aandelen worden gekocht en welke garanties er zouden moeten komen, maar ik geloof er niets van de Feyenoord de zeggenschap uit handen gaat geven.

23 november 2021 om 04:22

Lijk me wel een groep die er alles voor zou doen om dit plan er door te drukken. Gaat toch om flinke bedragen .

23 november 2021 om 10:13

De stico staat nog boven de rvc, daaronder heb je nog het dagelijks bestuur. Ze zeggen niet dat ze de plek van de stico willen, dan zou het inderdaad een probleem zijn. Maar met Chris woerts is het wachten tot hij een keer gelijk zal krijgen, zelfs een kapotte klok staat 2x per dag goed dus ooit zal dat bij deze “clubwatcher” ook wel zo zijn

23 november 2021 om 08:57

Dat valt mij sowieso op met Chris Woerts. Elke keer bij VI een "nieuwtje".
En dat nieuwtje is elke keer gelijk aan nieuwtje van de vorige keer dat hij er zat.

De enige variabele zijn vaak de investeerder, het bedrag en de tijdsduur.

Zoooo, dat zou lekker zijn! Het gonst natuurlijk al veel langer van de geruchten en in de haven zit veel geld. Met 40 miljoen wat je overhoudt aan speelgeld om spelers te kopen kan je echt wat neer gaan zetten. Met Arnesen op de troon kan Feyenoord weer vooruit kijken qua goede investeringen in de spelersgroep.

22 november 2021 om 22:58

Nou nou, Van Geel deed het in het verleden ook beter met een beperkt dan met tientallen miljoenen, dus meer geld is niet direct een garantie op beter transferbeleid.

22 november 2021 om 23:12

Bij Anderlecht was het ook niet echt Hosannah onder Arnesen. Op de lange termijn gaat alleen Arnstadt daar mogelijk een echt goede aankoop geweest zijn denk ik. En die kwam voor weinig geld.

22 november 2021 om 23:37

Zijn werk bij Anderlecht lijkt me niet representatief voor zijn kwaliteiten. Daar had hij dacht ik vooral "last" van Kompany.

22 november 2021 om 23:38

@lierse1997 Volgens mij (of misschien is dit gewoon hoop) draait Arnesen nu vooral goed omdat hij samen met Slot en een eigen gekozen scouting team zit. Ik heb geen idee eigenlijk hoe het precies bij Anderlecht verlopen is, maar ben daar wel benieuwd naar. Met Arnesen krijg ik tot op heden het idee dat hij een goed compleet team bij zich nodig heeft, en het niet alleen kan.
Mocht het lukken (met of zonder investeringen) om wat kapitaal op te bouwen wordt het wel een uitdaging om de verkoop en inkoop goed te laten verlopen natuurlijk. Dat is ook iets waar hij, zover ik weet, geen ervaring in heeft.

22 november 2021 om 23:41

Vlap en luckassen hadden toch een vrij Nederlands tintje. En het is nu ook niet dat het daarvoor zo geweldig was bij Methalist Kharkiv, PAOK en Hamburg. Het is een goede TD, maar echt geen wonderdokter of iets in die aard. Ik ben er dus wel benieuwd naar wat hij met wat meer budget aan kan vangen. Want dat het een heel goede TD is als het aankomt op goedkope kwaliteit, vind ik wel naar boven komen de laatste jaren. Alleen is dat zoals hierboven vermeldt wel iets anders dan duurdere spelers halen.

22 november 2021 om 23:45

Inderdaad. Je zag ook dat het professioneel niet boterde tussen Arnesen en Advocaat. Bozenik en Pratto werden door Advocaat al heel snel afgeschreven. Of het terecht is, laat ik even in het midden. Maar feit blijft wel dat Advocaat zijn gewenste versterkingen op de spits kreeg, om ze dan meteen af te schrijven. Dat zie ik Slot niet zo snel doen.

22 november 2021 om 23:49

@Lierse, noem mij eens maar een goede TD. Vond je van Holsbeeck dan wel een goede TD? De man die Anderlecht nota bene naar de afgrond heeft gebracht met zijn gekke constructies. Misschien dat de Conde ook nog een goede is, maar het blijft wel makkelijker om bij een subtopper spelers te halen, dan bij een nationale topploeg waar de verwachtingen immens zijn.

22 november 2021 om 23:57

Van Holsbeeck had zijn goede en slechte kanten. Het Anderlecht van begin jaren 2010 was wel echt een heel goed team. Maar met dat laatste heb je wel gelijk natuurlijk. Ik ben dan ook benieuwd wat Arnesen ervan zal bakken. Want tot nu toe waren de verwachtingen ook niet heel hoog (zeker dit seizoen) aangezien er weinig geld was en het woord “titel” bij niemand ook maar in gedachten opkwam.

23 november 2021 om 00:26

Als je ziet wat hij in de korte tijd dat hij er nu is allemaal heeft veranderd heb ik er vertrouwen in. Er is niemand van het vorige scoutingsteam over, iedereen er uit 7 nieuwe erin (en je ziet hoeveel goede aankopen nu binnen komen) word veel meer gekeken naar data. Veel meer aandacht voor de jeugd. Duidelijk alle koppen de goede kant op, 1 beleid. En dan nog slot, ik heb er ook wel vertrouwen in dat hij ook veel beter spelers kan selecteren.

Allright then 💪🏽💪🏽

22 november 2021 om 22:56

020 we komen, hahaha. Die 30-40 miljoen die je eventueel overhoud, hebben wij met CL allang weer verdient. Zelfs met die investering, lopen we financieel alsnog uit.

Daarnaast zal die groep investeerders een behoorlijke stem in de club willen hebben. Wederom een groep ‘vrienden’ die geld inleggen en wederom een andere groep die inspraak wil. Het wordt er allemaal niet makkelijker op Bonne Feyenoord.

Het getuigt wederom van een korte termijn visie. Wanneer gaan ze in Rotterdam eens echt beleid voren met een helder toekomst perspectief. Gewoon zelf opbouwen, zonder allemaal externe groepjes die macht willen binnen de club.

23 november 2021 om 00:42

Een investering hoeft niet te betekenen dat ze geen goed beleid gaan voeren. Het was voor ons ook makkelijker geweest als we direct met een zak geld hadden kunnen beginnen met goed beleid. Ipv zondee geld beginnen.

22 november 2021 om 22:58

Nee joh, Antony is al meer waard...

22 november 2021 om 23:41

Ah, omdat 1 iemand het zegt is hij dat waard?

22 november 2021 om 23:04

Met 30 a 40 miljoen voor spelers kom je er niet hoor. Bovendien is het Chris die het zegt. Die roept al maanden dingen die niet kloppen

22 november 2021 om 23:29

Maanden? Woerts roept dit al jaren, en er komt nooit wat van. Waarschijnlijk maar beter ook, voor er weer zo'n VvF opzet komt...

23 november 2021 om 00:04

Heren, met name Garrincha, doe alsjeblieft gewoon normaal, het is een forum voor voornamelijk volwassen mensen lijkt me, gedraag je daar dan ook naar.. Je zet niet alleen jezelf voor schut maar creëert daarmee onnodige frictie tussen Ajax en Feyenoord supporters op dit forum, totaal onnodig

Geloof er geen reet van. Al jarenlang word hier over gepraat. Allemaal sprookjes. Er staat nog eerder een nieuw stadion dan dat er inversteerders komen. Ben Chris Woerts moe

Mocht dit gerealiseerd worden dan wordt Feyenoord binnen de kortste keren de grootse club van NL en wellicht van Europa.

22 november 2021 om 22:49

Ik weet niet wat jij en Woerts ophebben. Maar dat wil ik ook haha😂

22 november 2021 om 22:49

Maar als dat niet lukt, is grootste club van Rotterdam ook een mooie titel

22 november 2021 om 22:50

Met een investering van 90 miljoen? 😂 neem aan dat je sarcastisch bent haha

22 november 2021 om 23:38

Begin moet er wezen. Spelers als Sini/Senesi/Malacia kunnen ook zo 40 miljoen opleveren. Dan heb je een mooi budget hoor.

22 november 2021 om 23:46

Dan kunnen ze antony kopen XD

23 november 2021 om 02:32

@Tomasson2001 Bij elkaar opgeteld 40 miljoen bedoel je?dan moet Sinistera wel heel veel opleveren wil dat zo zijn

23 november 2021 om 08:08

Dat is 13,3 miljoen per speler. Denk niet dat er 1 van die 3 voor minder weggaat.

22 november 2021 om 22:54

1 april duurt nog even he!

22 november 2021 om 22:59

Zo zeg, dat moet wel een sterke drank zijn wat je daar gestookt hebt.

22 november 2021 om 23:47

Jij denkt zeker ook dat je met 1500,- de mediamarkt kan leeg kopen..

22 november 2021 om 23:59

Het is wel bijna Black Friday

Aldus meneer Woerts. De man die dit zo vaak heeft aangekondigd en er continu naast zat.

Achja meneer Woerts met zijn investeerders. Dit roept hij nou al zo'n jaar of 8 inmiddels. Zou leuk zijn natuurlijk, maar ik geloof er inmiddels weinig meer van

Hopelijk een keer echt “Geen woorden maar daden” in plaats van “Geen daden maar woorden”

Ah daar is Chris Woerts weer met z’n maandelijkse fabeltjes. We horen sinds de GKL weg is bij Feyenoord al de verhalen dat “de havenbaronnen met veel geld in gaan stappen” en tot op heden is er niets van gekomen.

Alleen al het afgelopen jaar hebben we uit de mond van Woerts al minimaal 5 keer gehoord dat “de investeerders er echt aan komen!” en “het is allemaal bijna rond”. Eerst zien dan geloven Chris.

Tot die tijd geloof ik geen snars wat die vent allemaal bij VI verkondigd.

22 november 2021 om 23:11

Dit zullen niet de havenbaronnen zijn die instappen. Dit zijn mannen met een vastgoed achtergrond heb ik sterk het vermoeden

23 november 2021 om 10:53

Yep, en hoogstwaarschijnlijk ook met wat 'belangen' in het gebied rond de Kuip. Denk dat de namen wel redelijk in te vullen zijn voor iedereen die bekend is met de Rotterdamse bonton van vastgoedmannen.

23 november 2021 om 00:20

En het is ook gewoon afwachten of Feyenoord hier uiteindelijk echt beter van zou worden, want deze voorwaarden kunnen uiteindelijk ook slecht uitpakken voor de club. Gratis geld bestaat niet.

Zou mooi zijn, maar aangezien Chris Woerts het inmiddels al wie weet hoeveel jaar over die investeerders heeft betwijfel ik het ten zeerste. Met zeggen dat het "al heel lang loopt" lijkt hij zich daar ook een beetje over in te dekken.

Is dit wel wenselijk en is Feyenoord straks nog baas in eigen huis? Dat die gasten dit doen uit clubliefde verkoopt goed maar elke investering draait om winst. Je zit dus zo weer in een wurggreep net zoals toen met de Vrienden van Feyenoord. Nu de club daar eindelijk een goede koers vaart en er wat kapitaal op het veld staat zou ik zeggen, hoop juist op wat cash vanuit Europees voetbal. PSV doet het helemaal niet geweldig. Dus 2de worden is reeël. Met een beetje geluk zit je dan in de CL. Of een seizoen later mochten er 2 directe tickets zijn.

22 november 2021 om 23:01

Bij de eerste 2 komen bedoel je?! Als Feyenoord de inhaalwedstrijd wint staat Feyenoord bovenaan, dus er is ook een reële kans op de titel.

22 november 2021 om 23:06

Vergeten te kijken naar de selectie, speelwijze en resultaten van Ajax?

22 november 2021 om 23:10

Heb inderdaad gekeken naar de CL en dan de eredivisie. De concentratie is hun eigen valkuil

22 november 2021 om 23:20

Naja de resultaten moet je juist niet naar kijken toch. Daarom staat Feyenoord boven Ajax als ze dat potje winnen. 1 keer 13-0 en 1 keer 0-0 is alsnog maar 4 punten.

23 november 2021 om 01:18

@Migi En na dat potje is de competitie klaar of wat?

Ik weet oprecht niet of dit een goed idee is. De voorwaarden klinken logisch, maar geeft wel meer zeggenschap aan een kleine groep. Ik ken die groep niet. Maar geen feyenoord city laat mij vermoeden dat ze een bepaalde agenda hebben.

Wel fijn, eindelijk een booster waar ik geen bedenkingen bij heb.

22 november 2021 om 22:58

Opmerking van de dag +1

Het zou mooi zijn als dit op basis is van een gift.. Maar de ervaring leert dat het terugbetaald dient te worden en dat ze er ook wat voor willen (inspraak etc...).

22 november 2021 om 23:14

Je kunt hopen dat het slechts 1 van de twee is, of inspraak of geld terug. Maar dan moet je ook nog eens hopen dat ze goede dingen doen met die inspraak.

22 november 2021 om 23:21

Rijke mensen zijn niet rijk omdat ze geld weggeven

Chris Woerts/Valentijn Driessen de koningen van het fake nieuws.

Ivo Opstelten ???????, ja da's een echte voetbalman, waar is het bonnetje Ivo?.

Als het waar is lijkt het me een beweging rond de eerder genoemde Aat van Herk te zijn. De eisen die Woerts noemt komen overeen met de eisen van Van Herk, alleen het bedrag is hoger. Ik neem het bericht dan ook wel serieus.

22 november 2021 om 23:16

Hier zit inderdaad naar alle waarschijnlijkheid Aat van Herk achter. Ga er vanuit met een groep investeerders en ik schat zo dat Michel Perridon ook een duit in het zakje doet

22 november 2021 om 23:25

Wat zou Perridon er aan kunnen verdienen? Volgens een artikel van het AD van maart dit jaar ("feyenoord sloeg enorme investering van Rotterdamse miljardair Aat van Herk af" heeft Van Herk financieel belang bij de plannen van De Moderne Kuip. Volgens hun plannen stijgt de waarde van de grond die Van Herk naast de Kuip bezit naar €63 miljoen. Als die plannen opnieuw door worden gerekend ben ik benieuwd of dat nu boven de €100 miljoen uit gaat komen. Wie er anders geld in gaat leggen gaat dan wel een heel interessante vraag zijn.

30 miljoen voor spelers en de overige 60 miljoen om de boetes van het Europees Voetbal te betalen lijkt me.

Ah het gerucht van de haven baronnen is er weer. Dit verhaal is hetzelfde als dat er aan het einde van de regenboog een pot met goud staat. Je komt nooit aan het einde! En de haven baronnen komen ook nooit, maar het gerucht zal altijd van tijd tot tijd weer oplaaien.

dat zou echt prachtig zijn. dan heeft Slot in wie ik veel vertrouwen heb ook wat mogelijkheden

Voor de geïnteresseerde lees dit en oordeel zelf : https://www.quotenet.nl/sport/a35955403/feyenoord-slaat-euro50-miljoen-van-quote-500-miljardair-aat-van-herk-af/

Dit soort verhalen zijn al zo vaak verteld en ik denk al -tig jaar, en er komt nooit wat van uit. Ik gun het ze van harte hoor, maar in mijn ogen is het een hardnekkige broodje aap verhaal.

Woerts met z’n gelul. Gast wordt met de week ongeloofwaardiger. Zit er nog vaker naast dan Valentijn Driessen.

Dit is goed nieuws. We hebben zonder geld al 1 verliespunt minder dan het o zo rijke en machtige ajax. Moet je nagaan als we ook nog eens geld te besteden hebben. Dan kunnen we helemaal serieus mee gaan doen.

Ach die investeerder gaan feyenoord niet redden met de supporters die ze hebben en bij alle europese wedstrijden alleen maar zorgt dat ze boetes krijgen, nog even en ze mogen geen europees voetbal meer spelen. (En dat noemen zich de beste supporters van nl, ze helpen alleen maar de club verder na de klote) zinkend schip is het door de beste supporters van Nederland

Als dit daadwerkelijk gebeurd, zou het de boostershot voor Feyenoord zijn, paar nieuwe spelers zijn altijd welkom, maar dan wel goede spelers zonder kuipvrees

Waarom nog meer geld in feyenoord steken, ook willen ze nog nieuw stadion, handje op en het geld komt wel lol

Lijkt psv wel

Is Chris Woerts lid van het OMT omdat hij er nogal vaak naast zit.....maar goed ben benieuwd of dit wel waar is en wat dan de voorwaarden etc. echt zijn. Ik kan mij zo voorstellen dat als iemand miljoenen ergens instopt dit niet zonder (verregaande) voorwaarden zal zijn. Maar als je ziet wat ze bij Feyenoord al hebben gehaald zonder veel geld dan hoop ik dat ze met 40 miljoen echt kunnen vlammen.

Ik moet het allemaal nog maar zien. Als iemand de laatste tijd veel onzin heeft verkondigd is het die Chris Woerts wel. Eerst van de daken schreeuwen dat er Amerikaanse investeerders komen om vervolgens nu te zeggen dat zij al heel lang uit beeld zijn. Echt geloofwaardigheid heeft deze beste man niet meer. Desalniettemin blijf ik toch hopen dat hij gelijk heeft én dat dit dan ook daadwerkelijk een keer gaat gebeuren. Het gonst al jaren van de geruchten en een financiële injectie zou Feyenoord een flinke duw in de goede richting kunnen geven. Het lukt immers niet om op andere wijze structureel mee te doen om de knikkers. Als Feyenoord de baas is in de Kuip én flink kan investeren in de selectie, dan zie ik de toekomst echt wel rooskleurig in. Echter zullen we vast over een paar maanden weer iets van Woerts horen, zouden het dan Saudische investeerders zijn die ineens op de deur kloppen?

Ik geloof er werkelijk niets van. Feyenoord moet lekker doorgaan waar ze mee bezig zijn dan komt het geld vanzelf. En waarom hebben we zoveel extra geld nodig? We hebben nu ook een prachtig elftal staan waar ik iedere wedstrijd van kan genieten. Of ze nu 0 of 100 miljoen op de bank hebben staan verandert daar niets aan. Wat er in het Maasgebouw gebeurt maakt mij als supporter niet zo veel uit als er maar leuk gespeeld word. En dat lukt dus blijkbaar ook met heel weinig geld. En Succesvol zijn door creatief te zijn is toch ook veel mooier en geeft veel meer voldoening.

Er wordt nu wel heel makkelijk overheen gepraat. Maar Goldmann Sachs is sinds deze maand de eigenaar van De Kuip?? Hahahahahaha. Nou, succes Feyenoord. Als er 90 miljoen op tafel komt, dan gaan zij echt meer willen dan 24.

Hoe kan dit nou gebeurd zijn? Dit is echt wanbeleid.

Zitten wel wat fouten in, zo is de Kuip nog helemaal niet van Goldman. Stadion heeft drie jaar om lening af te lossen. Daarna kan de Kuip in handen Goldman vallen.

Daarnaast hebben de mensen die willen investeren belang bij falen nieuw stadion, omdat door hun aangekochte grond dan minder waard wordt. Dit alles heeft dus niets met beste voor Feyenoord te maken, maar bij Feyenoord city was dit een hot topic onder de tegenstanders, nu maakt dit niets uit.

Daarnaast als dit doorgaat in deze vorm zit je nog steeds met een Kuip waar flink in geïnvesteerd moet worden en al eerder is gebleken dat voor die renovatie geen financiers te vinden zijn. Dus als deze vrienden niet uit eigen zak ook flink investeren in de Kuip, wordt dit een extra probleem.

Enige optie om het toch extern te financieren, wordt dan vernieuwbouw en hè dan wordt de Kuip toch gesloopt en loop je tijdens bouw jarenlang inkomsten mis. Al met al helemaal geen goed nieuws dus, tenzij de investeerders minstens driedubbele er tegen aan gooien.

Niks om
Voor te juichen dus.

23 november 2021 om 11:01

Exact, daarom ook geen Stico, geen controle of regulatie voor onze speculanten. Ze zien nu het momentum omdat de publieke opinie over FC bijdraait en denken op dat sentiment een soort halve staatsgreep te kunnen plegen.

23 november 2021 om 11:51

Precies dit. In de oude kuip blijven is geen oplossing. Al het geld dat je er nu tegenaan gooit is weggegooid geld.

Chris Woerts maakt een karikatuur van zichzelf. Iedere keer heeft hij 'nieuws' dat een paar weken later alweer niet waar blijkt te zijn. Sowieso is dat aandachtsgeile gedrag van hem niet bepaald in het voordeel van Feyenoord. Te midden van alle chaos zullen die mogelijke investeerders rust en anonimiteit willen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3341
2.Feyenoord3219
3.PSV3113
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder148
J. ToornstraMiddenvelder143
B. LinssenAanvaller148
L. SinisterraAanvaller136
J. BijlowKeeper120
A. JahanbakhshAanvaller121
C. DessersAanvaller104
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren