‘Barcelona gaat optie tot koop niet lichten na veranderde plannen van Koeman’

Dinsdag, 26 oktober 2021 om 10:32

Yusuf Demir komt niet meer in de plannen van Ronald Koeman voor, zo weet Sport te melden. De achttienjarige Oostenrijkse vleugelaanvaller wordt dit seizoen door Barcelona gehuurd van Rapid Wien en kwam in het begin van het seizoen nog geregeld aan spelen toe, maar is het vertrouwen inmiddels verloren. Het ligt daarom op dit moment niet voor de hand dat de optie tot koop aan het einde van het seizoen geactiveerd gaat worden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

41 reacties (laatste reactie door mkvali)

Haha wat is dit nou weer voor bericht?
VZ ik mag aannemen dat jullie dit scharen onder gossip?
Yusuf Demir staat er bij Barca juist ontzettend goed op! Hij wordt gezien als een van de nieuwe pijlers van toekomstig Barca…

26 oktober 2021 om 11:03

Hoezo staat hij er goed op? Die jongen heeft er letterlijk niks van gebakken en komt duidelijk op alle fronten zwaar tekort. De zoveelste barca hype waar mensen in trappen

26 oktober 2021 om 11:08

onvoostelbaar , op welke basis baseer je uw bevindingen , heb je die jongen zien trainen , hij heeft sinds de start van de competitie amper gespeeld. Die jongen heeft steun en vertrouwen nodig , terwijl die Koeman verwacht dat hij er elke keer 3 scoort. Demir verdient een kans als aanvallende midddenvelder en aanvaller

26 oktober 2021 om 11:11

Een mannetje van 18....probeer nou eens op berichten van spelers van Barca dezelfde toon aan te slaan als dat je bij Real doet joh. Zo doorzichtig dat je alles van Barca neersabelt.

26 oktober 2021 om 11:13

Natuurlijk speelt hij niet want elke keer dat hij speelde bewees hij het niveau totaal niet aan te kunnen. In welke realiteit leven jullie? Koeman heeft daar niks mee te maken die speelt met een 17 jarige Gavi op het middenveld

26 oktober 2021 om 11:15

@Samcro Je hoeft niet gelijk persoonlijk te worden. Ik vertel gewoon de waarheid dat weet iedereen met twee ogen. Nergens zeg ik dat het erg is dat hij het niet aankan, dat kunnen niet veel op 18 jarige leeftijd. Maar dat eeuwige gehype neemt extreme vormen aan bij jullie. Die gozer speelt een goede voorbereiden tegen derdeklassers en is gelijk weer het nieuwste 'supertalent'. Beetje vermoeiend

26 oktober 2021 om 11:16

Die jongen is 18 hé? Hij komt van een Oostenrijks clubje en staat ineens in Laliga en de CL, zo heel gek is het niet dat hij dan ondersneeuwt en extra tijd nodig heeft? Jij wilt een 18-jarige, die net verhuist naar een ander land, naar een ander team (die op zijn zachts gezegd niet lekker draaien momenteel), die de taal niet eens spreekt. Die wil je al afschrijven na 3 maandjes? Dat is wel erg snel.

26 oktober 2021 om 11:20

Extra tijd? Deze jongen heeft nog 5 jaar ontwikkeling nodig. Helemaal niet erg, maar gewoon de realiteit. En ontwikkelen gaat niet vanaf de bank

26 oktober 2021 om 11:21

Sosuh, jullie? Ik ben geen Barca fan en ook geen sympathisant, maar het valt mij wel op dat jij als Real fan alles wat met Barca te maken heeft meteen kapot wilt maken. Het zijn vast mooie tijden voor Real fans om Barca zo te zien spartelen, maar je kunt ook objectief blijven.

26 oktober 2021 om 11:26

Ik hoef niet objectief te zijn om de waarheid te spreken. Truth hurts

26 oktober 2021 om 11:35

Hahah, dat is er 1 voor in de boeken.

26 oktober 2021 om 12:26

Het probleem is juist dat bij barca alles wat 17 jaar is en een paar minuten maakt, gelijk een super talent is. Wat Sosuh probeert te zeggen is dat ze eens rustig aan moeten doen met het hypen van al die jonge ventjes. Laat ze nou eerst maar eens 20 worden en 50 wedstrijden spelen op het hoogste niveau. Dan kunnen we kijken of ze (super) talenten zijn. @pedri, degene die hem wil afschrijven is de trainer van barca, die ziet hem elke dag trainen en vindt hem blijkbaar niet goed genoeg.

26 oktober 2021 om 12:34

Of op een tegeltje, samen met "wij hebben alternatieve feiten".

On topic: de competitie is pas 10 speelronden onderweg en de verplichte optie geldt pas bij 20 wedstrijden van tenminste 45 minuten, hij zit nu op 2 wedstrijden dus pas op 10%. Oftewel: je hebt nog 90% van de tijd om hem goed te beoordelen. Ik kan me echt niet voorstellen dat Barca nu al de knoop heeft doorgehakt om die optie niet te lichten. Mogelijk heeft Demir op het moment het welbekende jeugd-dipje en speelt hij zich over een tijdje weer terug in de selectie.

26 oktober 2021 om 13:45

Puig en Collado zijn altijd bij de beste in de partijtjes op de training. Als je geen vriendje van Koeman bent dan speel je niet.

26 oktober 2021 om 13:56

Andersen was op trainingen bij Ajax ook de beste. Dat hoeft niet per se iets te zeggen.

26 oktober 2021 om 11:24

Hij bakt er niks van.

26 oktober 2021 om 11:29

Ze zagen de bodem van de portemonnee daar zat nog steeds niets in om te kopen

Huh niet? Wordt de optie tot koop niet ingediend? Dat kan ik me haast niet voorstellen. Koeman moet straks toch de weg ruimen dus lijkt me een kleine kans dat er verder gekeken wordt in de toekomst met Koeman aan het roer.

Ach wat is dit nu weer voor kul bericht? Als dit echt zo is, zou ik dit zeer kwalijk vinden. Die jongen is 18! Geef hem even de tijd. Zoals ook in het artikel staat: de voorbereiding was indrukwekkend. Dat zou wat mij betreft al voldoende moeten zijn om die optie tot koop te lichten. Het is toch lang niet gek dat La Liga en CL te veel zijn voor een jongen van 18? Je hebt met Pedri, Gavi en Fati het geluk dat je talenten hebt die meteen op een tamelijk constant niveau meedraaien in de top maar dat betekent niet dat je dat van iedereen kunt verwachten. Kijk naar Vinicius van Real. Met sommige talenten moet je een beetje geduld hebben en dan komt het er vanzelf uit.

26 oktober 2021 om 12:10

Op basis van een goede voorbereiding, waar de druk eraf is en je tegen laaggeklasseerde tegenstanders speelt, koop je in de huidige positie van Barca financieel gezien toch 18-jarige voor tien miljoen? Vooral als ie daarba helemaal niets laat zien.

Iedereen weet dat Laporta zijn eigen coach wil aanstellen. Echter omwille van het feit dat hij respect heeft voor de persoon van Koeman en het gebrek aan financien kiest hij ervoor om hem te houden. Als Barca fans hadden we sowieso verwacht dat dit een overgangsjaar ging worden, omdat je in deze huidige slechte financiele situatie en overbetaalde spelers en dood hout niet kon verwachten dat je een nieuw selectie kunt vormen in 1 a 2 transferperiodes. Probleem is dat door het aanouden van Koeman dit een verloren jaar gaat zijn want de verwachting is dat hij ontslagen zal worden en de selectie opnieuw van nul moeten beginnen met een nieuw coach. Het had beter geweest als die nieuwe coach er nu al stond dan waren de huidige spelers al ingewerkt op zijn manier van spelen en moesten enkel de nieuwe spelers zich moeten aanpassen. Demir is een sterke talent die zeker een kans verdient en zeker voor die prijs. Ik verwacht niet van Koeman dat hij elke wedstrijd wint maar we willen een gebalanceerde ploeg zien , die balbezit kan houden , deftig kan verdedigen en kansen creeert en dat zien we gewoon niet of het nu tegen toppers zijn of kleinere teams.

26 oktober 2021 om 12:34

Denk dat het eerder een paar overgangs jaren worden maat. Ben ook wel benieuwd waarop je baseert dat Demir een “ sterke” talent is?¿?¿ ik heb het namelijk nog niet gezien. De minuutjes die hij heeft gemaakt laten mij meer denken dat deze jongen gewoon nog niet klaar is voor het senioren voetbal of iig niet in laliga

26 oktober 2021 om 13:46

Demir zou nu ook in het B-team moeten spelen zoals gepland. Als je hem toch niet opstelt laat hem dan minuten maken. Anders is het zonde voor zijn ontwikkeling.

26 oktober 2021 om 20:38

je kunt hem niet opstellen en dan zeggen dat hij het niveau van de eerste ploeg niet aankan. Die jongen is binnnegekomen als talent voor de B ploeg maar werd opgesteld tijdens de vele blessures , daar heeft hij flitsen laten zien maar ook laten zien dat te voorzichtig speelt en dat heeft vaak te maken met slechte coaching.

"nog voor Fati en Agüero terugkeerden van hun blessures, had Koeman echter al genoeg gezien van Demir."

En dit geldt niet voor Luuk, Depay en Dest?

van een 18 jarig talent wat pas net aangesloten is, mag je nog wel wat tijd geven. Zelfs oudere spelers hebben soms een jaar nodig om te wennen.

26 oktober 2021 om 13:02

Ten eerste is dit een gerucht en ten tweede is 10 miljoen euro veel geld voor Barcelona op 't moment. Dat ga je dan niet neertellen voor een 18-jarig talent waar twijfels over bestaan.

26 oktober 2021 om 13:42

Door Koeman zijn we ook Konrad de La Fuente kwijt die bij Marseille flink minuten maakt. Hij was een beter alternatief op rechtsvoor dan dat Dest is. We raken Puig ook al kwijt door Koeman. Collado is niet eens speelgerechtigd nu. Dat Luuk speelt en dat Collado niet eens speelgerechtigd is dat vind ik echt kansloos beleid.

Ik hoop dat Overmars al aan de lijn hangt

26 oktober 2021 om 12:30

Wat moet ajax nou met dit mannetje?

Sport als bron.... Tsjaa daar werken een beetje de valentijn driessens en mike verweijs van catalonie...

Ik vind hem ook niet goed genoeg voor FC Barcelona denk dat zijn niveau Mallorca is die richting.

Aldus Ronald ‘ik heb geen enkele rechtsbuiten’ Koeman. Heeft even Yusuf Demir en Alex Collado bestempeld als niet goed genoeg zonder ook maar enig wedstrijd vertrouwen te hebben gegeven. Maar wel leuk met Luuk de Jong willen spelen

26 oktober 2021 om 11:54

Vergeet Depay niet.

26 oktober 2021 om 12:22

Depay is de nieuwe Messi in Koemans ogen. Die mag de vedette uithangen en nooit meeverderdigen. En dan ga ik het niet eens hebben over zijn balverlies.

26 oktober 2021 om 13:43

Als dat Puig was geweest die niet meeverdedigde na balverlies dan had hij hem meteen gewisseld. Koeman meet met 2 maten.

26 oktober 2021 om 15:30

en het breed uitgesmeerd in de media ook om hem even in zijn onderbroek te zetten en de schuld in de schoenen te schuiven

26 oktober 2021 om 13:43

En wat te denken van Konrad de la Fuente die voor een habbekrats weg mocht. Dat Collado niet speelgerechtigd is nu dat is echt kansloos.

Ze hebben gewoon geen geld anders was koeman ook al weggestuurd de club en de fans moeten gewoon accepteren dat barca niets meer als een middenmoter is de komende 10 jaar

Koeman heeft liever Dest, Depay en Luuk de jong samen alle drie tegelijk op rechtsbuiten dan dat hij Demir laat spelen

Na een week willen ze hem al kopen. Na 2 maanden toch niet. Na 4 maanden is er al een voorcontract getekend, na 7 maanden staan ze op het punt om het huurcontract te ontbinden en hem terug te sturen, na 9 maanden willen ze extra betalen bovenop de afgesproken som om de concurrentie zeker af te troeven.... Ruis. We zullen het wel zien in juni. Alles tussen nu en dan is onzin van toiletrolletjes als Sport

Grimmige tijden als barca fan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4943 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
H. LarssonAanvaller
M. DepayAanvaller148
GaviMiddenvelder120
Riqui PuigMiddenvelder70
L. de JongAanvaller61
M. ter StegenKeeper120
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

91 fans
Coach, 58 jaar
SeizoenClub
2020-2021 Barcelona
2018-2020 Nederland
2016-2017 Everton
2014-2016 Southampton
2011-2014 Feyenoord
Laatste voetbalnieuws

Barcelona en Koeman akkoord over afbetaling; Sport onthult bedrag

Barcelona heeft overeenstemming bereikt met de belangenbehartigers van Ronald Koeman over het uitbetalen van diens salaris, meldt Sport. De Catalaanse club heeft toegezegd dat de Nederlander voor het einde van het...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 29 november
Orkun Kökçü wordt al een aantal weken gevolgd door drie Europese clubs. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren