Van Aanholt drijft op sociale media de spot met Guendouzi na heet avondje

Vrijdag, 1 oktober 2021 om 10:35Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 10:39

Patrick van Aanholt heeft zich via sociale media gericht tot Mattéo Guendouzi, nadat de middenvelder van Olympique Marseille in de slotminuut van de wedstrijd tegen Galatasaray (0-0) een strafschop claimde. Guendouzi kwam in botsing met de Nederlandse verdediger en ging neer, maar kreeg nul op rekest van scheidsrechter Pawel Raczkowski. Na afloop van het duel richtte Van Aanholt zich via Twitter tot de Fransman, waarbij hij met name de spot dreef met het kapsel van de middenvelder.

Het duel tussen Marseille en Galatasaray blonk sowieso al niet uit in sportiviteit, daar supporters van beide clubs elkaar bekogelden met vuurwerk gedurende het duel. Raczkowski onderbrak de wedstrijd daarop zo'n tien minuten. Voor Van Aanholt hield het duel na negentig minuten niet op. Na het vermeende penaltymoment werd Raczkowski door de VAR naar het scherm gehaald, waarna de Pool besloot om geen strafschop toe te kennen, tot woede bij Guendouzi. De middenvelder van Marseille botvierde zijn woede op Van Aanholt, met wie hij een lange woordenwisseling had.

Van Aanholt richtte zich via Twitter tot Guendouzi en postte een gif van de beroemde actie waarbij Marouane Fellini Guendouzi bij zijn haar vastpakte tijdens een wedstrijd tussen Manchester United en Arsenal, in december 2018. "Je moet je mond houden als de VAR je ongelijk heeft gegeven", luidt de begeleidende tekst. "Likkleman (kleine man, red.) moet even ontspannen voordat ik de pruik van je hoofd trek. Gefeliciteerd aan mijn leeuwen voor een welverdiend punt."

De tweet van Van Aanholt werd om half een 's nachts de wereld in geslingerd en kon 's morgens op ruim vijfduizend retweets en bijna dertigduizend likes rekenen. Op donderdag 25 november staan beide kemphanen wederom tegenover elkaar, dan in Istanbul. Het is overigens niet voor het eerst dat Van Aanholt en Guendouzi elkaars tegenstander zijn. In het verleden kwam het ook al tot een ontmoeting in de Premier League, daar Van Aanholt een verleden heeft bij Crystal Palace en Guendouzi bij Arsenal.Gerelateerd

Meer sportnieuws

105 reacties (laatste reactie door arsenallz)

En wat is het weer lekker volwassen. Wellicht een leuk idee om Van Aanholt, Babel, Memphis, Elia en Promes is een keer mee te laten doen met Expeditie Robinson. Denk dat dat mooie verongelijkte televisie op gaat leveren.

1 oktober 2021 om 10:51

Dit is dus wat je krijgt als je jongens vanaf 10,11 jaar op een verhoging trekt, doet alsof ze meer zijn dan andere leeftijdsgenootjes die niet goed zijn in voetbal, vanaf 18 meer laat verdienen dan de grootste chirurg in een ziekenhuis, en een private jet leventje faciliteert....school is eigenlijk vanaf 15 niet meer belanrijk en de ontwikkeling stopt op alle vlakken behalve voetbal.
Grote kans dat je de weg kwijt raakt en echt gaat geloven dat je de koning vh universum bent.....

1 oktober 2021 om 12:11

Clarkkent, helemaal mee eens. Die gasten moeten toch tegen zichzelf in bescherming genomen worden. Maar de zaakwaarnemer doet dat ook niet, omdat ze dan gewipt worden. Dus die gasten krijgen never nooit tegenspraak en anders ligt het in ieder geval nooit aan hen.

1 oktober 2021 om 12:12

Dat is wel het geval bij types zoals Babel inderdaad. Er zijn echter ook genoeg voetballers die buiten het voetbal om hun verstand gebruiken, sommigen ronden ook een opleiding aan een universiteit af, zoals Giorgio Chiellini, cum laude zelfs. Nuri Şahin (oud Dortmund) studeert aan Harvard, om een paar voorbeelden te geven. Het ligt echt aan de aard en interesses van het beestje en ook het iq. Ik denk gewoon dat Babel, Elia, Van Aanholt, Promes en Memphis niet zo slim zijn.

1 oktober 2021 om 10:59

Dan wil Babel bij de samensmelting de hutjes van Kamp Noord en Zuid kopen om volgend seizoen te kunnen verhuren

1 oktober 2021 om 16:46

En alles zelf opeten, want belasting betalen doet hij niet aan.

1 oktober 2021 om 11:11

Wellicht de wedstrijd kijken en dan je mond openen, tijdens de wedstrijd toen Guenduzie ofzo de penalty uiteindelijk niet mee kreeg begon hij agressief te doen tegen van Aanholt, ik weet het niet zeker maar leek alsof hij hem zelfs bedreigde met zijn agressieve kop en praatjes, hij laat met deze foto zien dat hij weer terug op zijn plek gezet moet worden.

1 oktober 2021 om 11:37

Dat staat toch compleet los van het feit dat het een kinderachtige reactie is. Volwassen, volgevreten miljonairs die op social media anderen 'pesten'

1 oktober 2021 om 11:40

@Sheva: zou dan leuk zijn dat Van Aanholt dat doet zonder schrijffouten… ‘likkle man’? Best gênant wanneer hij iemand wil ‘dissen’, hij het niet eens correct weet te schrijven🤷‍♂️

1 oktober 2021 om 11:57

@shevanr7.

Dit is toch puur stoerdoenerij voor de bühne? Ik vind het nogal zielig van Van Aanholt. Net zoals ik Guendouzi een triest persoon vind. Als je in het veld ruzie hebt gehad prima, maar dan laat je daar toch lekker bij als Van Aanholt zijnde? Sta hier toch boven joh. Altijd maar dat moeten reageren op anderen.. Zwijgen is goud af en toe.

Plus, als het je echt hoog zou zitten, stuur dan gewoon een persoonlijk bericht naar Guendouzi... Wees dan ook een vent.

1 oktober 2021 om 11:58

@thenry: dat is bewust zo geschreven, en geen schrijffout.

Maar kinderachtig is het zeker.

1 oktober 2021 om 12:55

@Michiel: is dat ‘slang’ dan? Ik zal er wel niets meer van snappen…😂

1 oktober 2021 om 11:18

Inderdaad, kleuters zijn het. Daarnaast vindt Van Aanholt discriminatie toch zo erg? Maar blijkbaar vindt hij het wel kunnen om andermans uiterlijk belachelijk te maken.

1 oktober 2021 om 11:28

@Steve, sommige mensen schreeuwen moord en brand over racisme maar hebben er zelf geen problemen mee om andere mensen belachelijk te maken of uit te lachen.

1 oktober 2021 om 11:59

Ik wil niet zeggen dat dit niet heel kinderachtig is, maar discriminatie en racisme is toch echt niet vergelijkbaar met anderen belachelijk maken of uitlachen.

1 oktober 2021 om 12:47

@michiel, iemand publiekelijk uitlachen en belachelijk maken kan ook kwetsend zijn. Kinderen die gepest worden, hebben daar jaren later nog last van.

1 oktober 2021 om 12:32

Is het toevallig dat je alleen donkere voetballers opnoemt?

1 oktober 2021 om 12:42

Fijn dat jij mij daar op attendeert, maar het was mij niet opgevallen. Ik denk namelijk niet in kleur, wellicht jij wel? Deze spelers kwamen in mij op omdat zij wel vaker via (social) media nogal verongelijkt uit de hoek kunnen komen. Een beetje de 'haters' generatie...

1 oktober 2021 om 12:48

@manufcd, misschien omdat het toevallig deze spelers zijn die dat doen? Ongeacht hun huidskleur?

1 oktober 2021 om 13:35

@manufcd: is het toevallig dat je daarover valt maar niet reageert op het feit dat Van Aanholt Guendozi discrimineert op basis van uiterlijke kenmerken?

1 oktober 2021 om 15:07

Ok noem eens een bekende blanke Nederlandse speler die hij had op moeten noemen die dit soort gedrag vertoond? Liefst een international, en niet iemand die in de KKD speelt en niemand kent.

1 oktober 2021 om 14:07

... sprak hij verongelijkt.

😅

1 oktober 2021 om 14:48

Andy vd meyde is ook zo'n mooi voorbeeld. Dit soort figuren weten ook van gekheid niet wat ze met hun roem moeten, dus gaan ze domme filmpjes maken of een kameel kopen..

Normaal gesproken is dit een beetje sneu maar Guendouzi is zo'n naar figuur dan mag je wat mij betreft alles flikken

1 oktober 2021 om 10:46

Ik had het zelf niet beter kunnen zeggen. Guendouzi is echt een irritant ventje

1 oktober 2021 om 10:46

Wees dan gewoon een vent en regel dit op het veld of in een reactie voor de camera na de pot. Nee we moeten weer op Instagram ..

1 oktober 2021 om 10:56

- Scheidsrechters zijn niet zo van de langdurige verhitte uitwisselingen; het spel moet weer door op een gegeven moment.
- Voor de camera? Dan moet je wel voor de camera worden gevraagd en dan praat je alsnog indirect erover, net zo goed als op twitter. Geen idee hoe dat je een 'vent' maakt.

1 oktober 2021 om 11:08

Om vervolgens hem via een voetbalforum de les te lezen. Ik zou zeggen schrijf m een mail of bel hem? Wees n vent!

1 oktober 2021 om 11:18

Zegt ook genoeg over fatsoen van jou kant. Jij vindt dus dat mensen bij Guendouzi alles mogen flikken? Lekker derdewereldland-stijl.

1 oktober 2021 om 11:25

Guendouzi doet het zelf ook dus hij mag ook wel incasseren, eeuwige talent van Arsenal die het alleen maar moet hebben van vies spelen en irritant zijn.

1 oktober 2021 om 11:51

War is Van Aanholt dan het eeuwige Chelsea talent?

1 oktober 2021 om 12:05

Guendouzi is momenteel de best presterende speler bij OM.

1 oktober 2021 om 12:32

Nou gister totaal niet, volg Marseille sowieso niet heb niks met die club.

1 oktober 2021 om 14:33Zie je ergens Guendouzi iets op social media zetten? Eeuwige talent? Hij is letterlijk 22. Dat je ook nog eens duimpjes omhoog krijgt zegt genoeg over het niveau hier. Ik had natuurlijk ook geen objectiviteit moeten verwachten van de enclave van aanhangers van het Turkse voetbal. Dat is jullie volledig vreemd, getuige de topics over teams zoals Gala etc.

1 oktober 2021 om 14:33

@sheva

Je noemt iemand een eeuwig talent maar kijkt niet eens naar de club waar hij speelt? Zwijg dan ook...

1 oktober 2021 om 14:44

Maak je je nou druk om duimpjes? Triest hoor… Guenduazi werd bestempeld door Arsenal fans alsof hij de grootste talent was, na gister kan ik concluderen dat het een nare voetballer is die denkt dat hij alles is.

1 oktober 2021 om 14:46

Kom maar met de voorbeelden van wie hem als het grootste talent hebben bestempeld. De Arsenal supporters hier zijn gigantisch kritisch op Guendouzi. Iedereen weet dat Guendouzi een nare vent is. Dat betekent niet dat je het gedrag van van Aanholt moet goedkeuren door non-info te verspreiden.

Duimpjes zeggen iets over hoeveel mensen het met jou eens zijn en dat is in dit geval kwalijk.

Hij weet hoe hij zich geliefd moet maken bij Galatasaray fans

Zo jammer dit....waarom dit nu weer. Ik bedoel je verdiend bakken met geld en je speelt een spel. Als je klaar met spelen bent dan ga je toch lekker naar je vrouw en kinderen. Nu ga je weer iets opstarten, dat op het veld al was beslist.
Beetje jammer...je bereikt er echt helemaal niets mee.

Wat is dat toch met dat laffe social media gedrag? Eerst Bryan Roy en nu weer dit. Allemaal volwassen mannen die elkaar niet durven aankijken of aanspreken als ze tegenover elkaar staan, om vervolgens vanaf je telefoon tof te doen en een kort lontje hebben als mensen het niet met je eens zijn. Kansloze ontwikkeling als je het mij vraagt.

1 oktober 2021 om 10:49

Ik vind de reactie van Van Aanholt ook wat kinderachtig, maar dit kun je niet in hetzelfde rijtje plaatsen met Bryan Roy.

De Babel-Elia-Van Aanholt-Promes generatie moeten het niet van hun intelligentie hebben ... het blijven toch echt kinderen in een oudere lichaam.

1 oktober 2021 om 11:12

Als je gister de wedstrijd had bekeken wist je waarom hij dit doet.

1 oktober 2021 om 11:43

En dan nog is het sneu Sheva, kom op man. Wat op het veld gebeurt hou je op het veld. Als volwassen man ga je daarna niet op sociale media nog ff iemand zwart maken.

1 oktober 2021 om 12:34

Het is 2021, alles word tegenwoordig via social media gespeeld, van Aanholt doet hier 2 dingen. Ten eerste Guenduezi belachelijk maken en ten tweede de fans vermaken, meer ook niet, er is een persoon die zichzelf het meest belachelijk heeft gemaakt en dan is Guenduezi door zich te gedragen als een zogenaamde Favela jochie.

1 oktober 2021 om 13:13

Of het nou 2021 is of 2049 het is en blijft sneu gedrag.

1 oktober 2021 om 13:30

Verschillen wij in mening, is niet erg.

Ik als gs fan vind dit gedrag echt niks. Wedstrijd is al klaar en dan ga je verder op sociale media. Babel ook zo eentje.

Guendo is een kleine bitch. Irritant mannetje.

1 oktober 2021 om 15:17

Klopt, wel een mooie speler vind ik het, heeft dit niet nodig. Maar van Aanholt laat zich wel erg kennen zo, had wat volwassener mogen reageren ipv laf op twitter was te plaatsen, dan moet ie ook een grote man zijn ipv online beledigen. Vind Guendo's haar wel mooier dan die van Patrick

1 oktober 2021 om 17:01

Hahah held. Beetje cucurella achtig qua gif. Waar speelt cucu nu eigenlijk.

Beetje zielig om je zo populair te willen maken richting je achterban en eigenlijk een collega in diskrediet brengt. Tijdens de wedstrijd gebeuren er allerlei dingen en dat hoort erbij. Na afloop is dat klaar, althans, dat hoort klaar te zijn.

1 oktober 2021 om 11:14

Ja maar Guenduazi gaat elke keer een stap te ver, gister deed hij ook alsof hij de man was en zo ontzettend stoer, vervelend mannetje is het.

1 oktober 2021 om 11:20

Oke prima, maar dan moet Van Aanholt een vent wezen en hem op dat moment aanpakken en niet achteraf via Twitter popi jopi doen...

1 oktober 2021 om 11:27

Vervolgens een kaart pakken zeker? Enige die popi jopi deed was Guenduazi, die denkt echt dat hij een gekke mannetje is en niemand hem wat kan maken ofzo.

1 oktober 2021 om 11:33

Met aanpakken bedoel ik verbaal en niet fysiek.En Guendouzi kan dat misschien wel wezen maar die zegt het tenminste in zijn gezicht . Dat kan je over Van Aanholt niet zeggen. Die gaat pas achteraf veilig op z'n zolderkamertje die gekke mannetje uithangen...vind ik maar zielig

1 oktober 2021 om 12:36

Volgens mij reageerde hij op het moment zelf ook verbaal er op, ik kan niet liplezen maar ik zag wel dat hij niet gediend was van wat Matteo zei.

Voetballers verdienen bakken met geld maar het blijven toch echt laaggeschoolde kleuters. Babel met z’n “dissrap” op zijn 34ste. Als je echt lekker in je vel zit dan ga je niet zulke belachelijke videoclips maken. En nu Van Aanholt, alsjeblieft zeg, ga lekker voetballen! Beetje elkaar “dissen” op internet, wat een bedenkelijk niveau.

Guendouzi kan uitdelen dus moet ook kunnen incasseren. Blij dat hij weg is bij ons, ik zie hem met zijn gedrag ook niet meer terug keren. Saliba weer erg sterk btw, die moeten we sws proberen te behouden. We kunnen discussieren over de reden dat hij nog niet meedoet bij ons, dat hij zelf niet in Engeland verhuurd wilde worden etc., maar het is er zeker 1 voor de toekomst - als hij zelf ook wil blijven.

1 oktober 2021 om 10:59

Het lijkt me heel sterk dat Saliba nog gaat willen blijven. Die is echt voor lul gezet door Arteta. Wie haalt er nou een verdediger voor zoveel geld en huurt hem dan jaar na jaar uit, terwijl je zelf met David Luiz, Pablo Mari of Gabriel staat?

1 oktober 2021 om 11:23

Nouja, ook vanuit de club dan Bongiorno. Emery heeft in principe Saliba gehaald, niet Arteta. En toen is ook deels in de clubleiding wat veranderd. Dus ik heb zo het vermoeden dat Arteta en Edu en anderen vooral hun eigen aankopen wilden doen en met die spelers wilden werken.

Daar ben ik het overigens vanaf het begin al niet echt mee eens geweest, maar goed. Ik denk wel dat je het een beetje hebt verbruid bij Saliba als Arsenal zijnde inderdaad. En dat vind ik toch erg zonde. En ik betwijfel of hij nu dan back-up wil zijn volgend jaar bij ons. Want nu hebben we natuurlijk ook White voor een belachelijk dik bedrag gehaald, dus die zal sowieso meer speeltijd krijgen.

Overigens vind ik het niet terecht dat je Gabriel in dat rijtje zet. Dat is namelijk gewoon een erg goede verdediger en juist een goede aankoop gebleken. Heeft alleen vorig jaar een dipje in vorm gehad na zijn corona besmetting, waar hij langer last van had. Maar qua prestaties gewoon echt solide.

Maar dat Saliba onder Holding, Chambers, Mari en Kolasinac in de pikorde stond sloeg gewoon nergens op... David Luiz qua prestaties vond ik ook niet bijzonder, maar daar kon je nog het puntje van 'ervaring' inbrengen. Ik ben dus benieuwd naar volgend seizoen. Het lijkt mij dat je Gabriel, White en Saliba hebt die de meeste kansen zullen krijgen. Wie dan de 4e CV wordt weet ik niet.

1 oktober 2021 om 12:16

Bongiorno, tja..ik begrijp er ook weinig van en hoop echt dat we de waarheid nog eens te weten komen. Wat we al wel weten is dat hij het erg lastig had met het sterfgeval in de familie en daardoor liever nog een jaar in Frankrijk wilde spelen. Vervolgens wilde de club hem in Engeland uitlenen, maar wilde hij zelf terug naar Frankrijk. Als ik hem zie spelen denk ik dat hij er klaar voor is om in de PL te spelen, maar blijkbaar zien ze het bij Arsenal anders of is er een andere reden. Geen idee.

Zoals Jackie ook terecht aangaf, Gabriel mag je uit dat rijtje laten want dat is met stip onze beste verdediger.

1 oktober 2021 om 11:01

Dan zal er wel wat moeten veranderen Samcro, wil hij blijven..

Je kunt over alles discussiëren inderdaad, maar het feit blijft wel dat hij geen goede verstandshouding heeft met Arteta nu door de hele geschiedenis erachter. De kans is dus best groot dat hij zelf niet wil blijven, wat ik persoonlijk erg vervelend zou vinden! Gewoon een erg groot talent die absoluut goed genoeg is voor ons, zowel nu als in de toekomst.

En ik snap de frustratie van Saliba wel degelijk. Gewoon flink fout gehandeld vanuit de club/arteta.

1 oktober 2021 om 14:04

Jackie, geen idee of zijn verstandhouding met Arteta slecht is, niets over gelezen. Ik zou het me wel voor kunnen stellen dat het zo is, als al de verzinsels die voorbij gekomen zijn ook enige kern van waarheid bezitten. Ik wacht het wel af, hopelijk wil hij blijven/bijtekenen want dat het een goede voor de toekomst is is wel duidelijk.

1 oktober 2021 om 14:20

Klopt hoor Samcro . Ik hoop het vooral, want ik ben erg gecharmeerd van Saliba! Het is allemaal niet bevestigd natuurlijk, maar in bepaalde uitlatingen van Saliba/zijn management richting Arsenal/arteta proef je toch wel wat oud zeer. Dus het zal in ieder geval niet helemaal top zijn qua relatie. Maar dat hoeft niets uit te maken natuurlijk .

Qua bezetting zou White - Saliba als RCV en Gabriel plus een aankoop (ben geen fan van Mari) als LCV wel een zeer goede dubbele bezetting zijn op de centrale verdedingsposities!

1 oktober 2021 om 14:57

Guendouzi komt ook gewoon kwalitatief te kort. De statistieken zijn ook schrijnend wanneer hij meespeelde. Werden nagenoeg geen punten gepakt. Hij kan niks echt goed en is een naar persoon met een attitude van Ronaldo.

Saliba is zeker een voor de toekomst. Helaas heeft Arteta een bord voor zijn kop en stelt hij liever Pablo op..

1 oktober 2021 om 15:05

En naast Pablo Mari ook nog liever Holding, Kolasinac en Chambers. Zullen nooit het hele verhaal weten gok ik, maar van buitenaf lijkt het erg gewoon heel erg op dat Arteta en de 'nieuwe' mensen boven hem gewoon vooral met hun eigen aankopen wilden spelen. En dat was Saliba niet..

1 oktober 2021 om 15:07

Onze doodhout-eenheid!

Arteta lijkt me ook een heel koppig iemand als je dit zo leest. Je ziet dat Saliba wederom heel goed presteert terwijl hij bij Arsenal weer geen kans heeft gekregen. Jongens zoals Kolasinac kwamen er zelf in de onderste regionen van de Bundesliga niet aan te pas maar hebben alweer minuten gemaakt.

Holding, Chambers en Kolasinac zijn ook geen Arteta aankopen, dus dat zou het niet moeten zijn.

Wat een sneu gedrag dit. Daar moet je gewoon boven staan. Als je hier onderling nog even een momentje over hebt, in het heetst van de strijd, dan kan ik dat nog wel begrijpen. Publiekelijk op Twitter zo'n kinderachtig bericht plaatsen, dan ben je gewoon een kleuter. Je kunt het ook gewoon houden op het feit dat je blij bent met een punt.

Ik lees hier dat Guendouzi blijkbaar een vervelend mannetje is.
Nou vind ik die van Aanholt ook serieus van een bedenkelijk niveau. Dat ventje reageerde volgens mij ook op Babel met zijn haatberichten, en nu ook weer via social media tegen iemand proberen populair te doen. Als je er problemen mee hebt, regel het dan gewoon op het veld met hem zeg. Daar zal die niet welbespraakt genoeg voor zijn als je dit zo ziet.
Via instagram een wit voetje willen halen bij de Turkse supporters, ik vind het echt tenenkrommend.

Niks mis mee. Beetje trash talk

Patrick laat zich hier wel lekker kennen zeg, zet zichzelf meer voor paal met deze Instagram post dan Guendouzi. Spreek de speler in kwestie er op aan in de wedstrijd of desnoods net na het laatste fluitsignaal, maar zo via Instagram is gewoon een beetje laf populair doen.

Bij een tiener had ik het al zwak gevonden, maar Patrick is zelfs al 31...

Stoere gast die Van Aanholt. Waarom zeg je zoiets niet op het moment dat je tegenover Guendouzi staat? In plaats daarvan de stoere toetsenbord held uithangen, grote jongen hoor..

Van Aanholt is ook gewoon een kindje met het IQ van een baksteen. Niet meer oproepen voor het Nederlandse Elftal lijkt me een goede start. Ben benieuwd of ze hier tegenwoordig ook straffen voor uitdelen.

Ryan, geef Patrick zijn telefoon eens terug!

1 oktober 2021 om 11:47

Zeker dat het Ryan was? Ik vind geen tenenkrommend slechte rap terug in het bericht… al kan de schrijffout wel wijzen op tussenkomst van Ryan ‘ gangsta rapper’ Babel.

1 oktober 2021 om 11:52

Wat een juweel van een opmerking zeg!

Van aanholt wat een overschatte speler is dat dan zeg.
Is zowat overal mislukt of in iedergeval nooit ergens vaste basisspeler geweest voor een x aantal seizoenen.
Wat een grap deze man op twitter dan maar proberen succesvol te zijn.
Aanholt jij doet net niks grootse flop wat ooit bij het Ned. Elftal zat

Nooit fan geweest van Van Aanholt is een klein kind van 3p jaar meer niet .

Ik merk dat de nodige moraalridders weer van de partij zijn. Van Aanholt wordt opzichtig bedreigd door die Cypres Hill look-al-like, in plaats van het op te nemen voor hun landgenoot, word hij weer voor alles en nog wat uitgemaakt. Goedzo Van Aanholt, opkomen voor jezelf in plaats van te schuilen als een &%#$&

1 oktober 2021 om 12:59

Dat ‘opkomen’ doet hij beter op het moment zelf en niet als keyboard warrior achteraf.

Vraag me ook af waarom je Guendozi moet bespotten omwille van zijn uiterlijk… lijkt me nogal overbodig.

1 oktober 2021 om 13:33

Je kletst echt uit je nek, op het moment zelf zei van Aanholt er ook wat van, weet niet precies wat maar je zag aan zijn houding en reactie dat hij er niet van gediend was. Beelden bekijken dan pas reageren ipv zoals gezegd is “moraalriddertje” te spelen op VZ.

1 oktober 2021 om 13:50

Je weet niet wat er gezegd is, maar je denkt adhv zijn houding en reactie dat hij er niet van gediend was. Ik lees veel aannames in je reactie, maar geen feiten.

Misschien moet je je in het vervolg wat meer op feiten baseren en niet op je eigen aannames, alvorens iemand 'aan te vallen' ( ik klets uit mijn nek, ben een moraalridder) die een andere kijk heeft op de zaken.

Oh ja, en wat de beelden betreft: die had ik gisteren al gezien en ik zie twee jongens die blaffen naar elkaar maar nooit zouden bijten. Wat op het veld voorvalt, blijft op het veld. Achteraf op Twitter dan wat 'grote praat' verkopen, is onnodig en zwak.

1 oktober 2021 om 14:00

Jij weet de feiten ook niet dus wat klets je nu weer precies? “Dat ‘opkomen’ doet hij beter op het moment zelf en niet als keyboard warrior achteraf. “ dus hoe weet jij dat hij dat niet gedaan heeft?

1 oktober 2021 om 14:24

Het enige waar ik op reageer,net zoals de meesten hier, is Van Aanholt zijn tweet. Die staat immers zwart op wit en daarom als een feit te beschouwen.

Deze tweet werd trouwens (kort) NA de wedstrijd, en dus na het akkefietje, gepost. Hierdoor is het ook een feit dat Van Aanholt uithaalt naar Guendozi vanachter zijn keyboard (mobiel of pc).

Toch allemaal vaststaande feiten, lijkt me? Dat hij tijdens het akkefietje gereageerd heeft, is mogelijk maar niet bewezen en dus geen feit.

Maar wel fijn dat je toegeeft dat je de ware toedracht niet kent (ik citeer uit je bovenstaande post: 'jij weet de feiten OOK niet) en je dus eigenlijk zo maar wat roept.

Dus nogmaals, verkondig je eigen aannames dan ook niet als waarheden en val niemand aan die enkel op de feiten reageert.

Fijne dag verder.

1 oktober 2021 om 14:36

@thenry.

het heeft geen nut om op mensen zoals Sheva in te gaan. Zodra het over het Turkse voetbal gaat schieten ze massaal in de verdedigen. Fatsoenlijke dialogen bestaan dan niet meer, getuige hun steun voor van Aanholt. Ze gaan roeptoeteren zonder kennis. Guendouzi is toch een eeuwig talent van al welgeteld 22 jaar Sheva?

1 oktober 2021 om 15:41

Thierry,

Duidelijker kun je niet zijn, ik heb sommige teksten verkeerd begrepen mijn excuses daarvoor, ik ben het er mee eens dat de actie van van Aanholt kinderachtig is, maar een type als Guenduazi verdient het ook, zelden zo geïrriteerd aan een speler.

1 oktober 2021 om 14:35

Of je moet niet altijd alles verdedigen ten koste van Turkse teams. Misschien ook een ideetje hoor. Zegt genoeg over je attitude als je dit goed vind. Een kleuter die via social media afgeeft op een jongen van 22. Goede mentaliteit.

1 oktober 2021 om 18:10

Prima. Laten we helemaal niet meer praten op social media. Laten we ook niet reageren op elkaar. Het is entertainment, af en toe lollig, af en toe nijd. Wat loop je er nou zo zwaar aan te tillen joh.

Is dit nodig? Jeetje, wat een niveau.
Misschien kan hij een rapsong maken.

1 oktober 2021 om 15:42

Een voordeel, Babel kan hem bijstaan 🤪

Met dit rommel (social media) platform zit in ons systeem geïntegreerd dat reageren simpel naar de persoon met wie je aanvaring mee had de berichten makkelijker kan versturen. Jong of oud het maakt niet uit. Je sta wellicht voor de kassa en je typ wat teksten tussendoor en druk op verzenden. Vervolgens doe je de boodschappen in de tas en je zegt tegen de kassière "tot ziens". Dat bericht die je net had verzonden is voor jou totaal geen waarde. Dit is puur voor de achterban om mee te krijgen. Best zielig eigenlijk. Mensen met social media die niet weten te gebruiken hebben vast vermoeiend leven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Galatasaray


1149 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
B. KutluMiddenvelder130
Mostafa MohamedAanvaller134
O. MoruțanMiddenvelder123
F. MusleraKeeper150
M. DiagneAanvaller122
R. BabelAanvaller110
H. DervişoğluAanvaller112
Voor de complete selectie: Clubpagina Galatasaray.

13 fans
Verdediger, 31 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Galatasaray 14 0 1 0
2020/2021 Crystal Palace 22 0 2 0
2019/2020 Crystal Palace 29 3 0 0
2018/2019 Crystal Palace 36 3 3 0
2017/2018 Crystal Palace 28 5 7 0

In de wandelgangen

Dinsdag 7 december
Barcelona heeft Andreas Christensen benaderd voor een transfervrije overgang. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren