Arnesen: ‘Hij heeft een salaris waar Feyenoord niet bij in de buurt kan komen’

Maandag, 27 september 2021 om 10:43Yanick Vos • Laatste update: 10:43

De kans dat Guus Til na dit seizoen voor Feyenoord speelt is volgens technisch directeur Frank Arnesen klein. De aanvallende middenvelder wordt gehuurd van Spartak Moskou en keert normaal gesproken na dit seizoen terug. Feyenoord-supporters hoeven er niet voor te vrezen dat Til tussentijds al terugkeert naar Moskou. Alleen als Til niet of nauwelijks aan spelen zou toekomen in Rotterdam, zou de Russische topclub er voor kunnen kiezen om hem eerder terug te halen.

“Hoe beter hij het doet, hoe kleiner die kans wordt,” reageert Arnesen als hij door RTV Rijnmond wordt gevraagd naar de mogelijkheid om Til langer te binden. “Hij gaat uiteindelijk terug naar Moskou, zo is dat afgesproken tussen de drie betrokken partijen. Dat zijn Spartak, Til zelf en Feyenoord. Daar doen we ook niet moeilijk over, we zijn heel blij met de deal zoals die er nu is, dat wij hem hebben kunnen halen, in onze parameter van geld. Hij heeft in Moskou een salaris waar Feyenoord niet in de buurt van kan komen. Dat heeft hij ook verdiend nadat hij het zo goed heeft gedaan bij AZ.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Til is het seizoen uitstekend van start gegaan. In de Eredivisie scoorde hij al vijf keer in zes wedstrijden, terwijl hij in Europees verband al zes keer scoorde in zeven wedstrijden. Zijn goede prestaties zullen niet leiden tot een korter verblijf in De Kuip. Spartak Moskou beschikt over een clausule waarmee de 23-jarige Til eerder teruggehaald kan worden. Volgens de regionale omroep gaat het dan echter om een situatie zoals de Oranje-international meemaakte in Duitsland, toen hij amper aan spelen toekwam bij Freiburg. Bij Feyenoord is Til vaste basisklant. Bovendien heeft Spartak Moskou een brede selectie en is er vooralsnog geen behoefte aan zijn rentree, zo klinkt het.Gerelateerd

Meer sportnieuws

77 reacties (laatste reactie door hangover96)

Niet alleen salaris, qua transfersom ook. Wij helpen hem een jaar, hij helpt ons een jaar. Toch prima zo ook.

27 september 2021 om 10:54

Precies maar moet de visie niet verder zijn dan een jaar? Dus na dit seizoen moet je weer zoeken en lever je “kwaliteit” in. Is het dan niet beter om even niet te zoeken naar kort termijn oplossingen maar naar spelers die je over 3-4 seizoenen veel geld opleveren. Feyenoord heeft de luxe dat de aanhang niet gaat zeuren als er geen prijzen worden gewonnen. Ga dan even paar jaar lekker bouwen met jonge gasten, probeer de EL te halen en over 3-4 seizoenen heb je zodanig een buffer om dit soort spelers wel aan je te kunnen vinden.

27 september 2021 om 10:57

Til zorgt op korte termijn voor meer kwaliteit in het elftal waardoor jonge spelers ook beter kunnen renderen in een goed lopend team en dus voor meer geld weg kunnen.

27 september 2021 om 10:59

In het geval van Til ben ik het absoluut niet met je eens. Je ziet direct de meerwaarde van deze speler bij Feyenoord. Tuurlijk moet uiteindelijk het doel zijn om op lange termijn waarde op het veld creëeren, maar dat neemt niet weg dat je sportief zo succesvol mogelijk wilt zijn dit seizoen. Met of zonder Til, dat scheelt aanzienlijk. Bovendien is het volgens mij letterlijk de enige huurling in de selectie van Feyenoord, dus waar hebben we het over?

27 september 2021 om 11:00

@barca ik denk dat Feyenoord die keuze niet heeft. Feyenoord is nu niet in staat om da soort aankopen te doen. Met Til sta je er direct, is goedkoop, je haalt resultaten en andere spelers ontwikkelen zich.

27 september 2021 om 11:05

Als hij nu eigen talent in de weg zou staan dan misschien wel. Maar dat is niet het geval. Tevens is het voor de andere jonge spelers ook van belang dat zij in een zo'n sterk mogelijk team zitten. Hoe beter Feyenoord presteert, hoe meer andere jongens waard worden. En we moeten ons ook weer zien te plaatsen voor Europees voetbal. Ook dat is erg belangrijk.

27 september 2021 om 11:44Van Til kan wel bepalend worden of Feyenoord wel of niet overwintert en of ze volgend jaar misschien wel voorronde CL gaan spelen. Het mes snijd hier aan 2 kanten waar beide partijen winst uit kunnen halen.

27 september 2021 om 11:45

@Jk dan kijk je toch naar een speler die je ook voor lange termijn vast kan houden? Zie Tadic bij Ajax en Psv met Götze

27 september 2021 om 11:50

@barcalover, kijk dan meteen naar de salarissen die Tadic en Götze verdienen bij die clubs. Feyenoord kan dat niet betalen.

27 september 2021 om 11:58

Je hoeft niet na het seizoen te zoeken. Ze zijn nu al lang aan het zoeken naar een vervanger. Door deze huur hebben ze tijd zat om ondertussen een speler te vinden die betaalbaar is en die ze uiteindelijk ook weer geld op zal leveren.

27 september 2021 om 12:08

Een Tadic of een Gótze is toch niet te betalen voor Feyenoord, wat is dat dan weer voor optie? Ze moeten geld kweken en daar is Til een goed middel voor. Ze presteren Europees dankzij hem vooralsnog goed en als ze hoog eindigen in de eredivisie levert dit ook weer geld op met Europees voetbal. Dat kan je steken in een opvolger.

27 september 2021 om 12:25

Bovendien kan het weleens van twee kanten werken. Als Til bij Feyenoord de grote man wordt en in Rusland niet uit de verf komt.. Wie weet is de liefde aangewakkerd en komt hij een keer terug, voor wat minder. Of Kan Feyenoord tegen die tijd wat meer.

Normaal zie ik de hoop in Rotterdam altijd onrealistische hoogtes bereiken na een goed begin, waarna het als een pudding in elkaar zakt. Maar dit jaar lijkt er iets te zijn veranderd. Ik ben overtuigd dat ze boven psv gaan eindigen.

27 september 2021 om 12:32

Die visie is er ook gewoon. Volgend seizoen pikken we Veerman op voor een paar miljoentjes. En de kans is denk ik ook wel aanwezig dat Til toch gewoon gaat komen. Zijn genoeg voorbeelden van spelers die veel salaris inleveren om zich weer in de kijker te spelen.En laten we ook niet vergeten dat Antonucci er ook nog is en natuurlijk Milambo en Hartjes die dan weer een jaartje verder zijn.De salarissen van Texeira en Diemers zullen vrij komen dus daarin is er ook genoeg mogelijk.

27 september 2021 om 12:53

Nelson is ook gehuurd.

27 september 2021 om 13:16

Er is zat visie maar er is weinig geld dan moet je combineren, als je kijkt naar de eerste 14 man (basis elf + Geertruida, aursnes en dessers) heb je 4 zelf op geleide spelers die straks waarschijnlijk 10+ miljoen waard zijn, 3 aangekochte jonge spelers die al veel meer waard zijn, 5 goede spelers met ervaring, dan heb je er nog 2 gehuurd, 1 is na 1 jaar en dat is niet ideaal maar dan hij til(t) je hele selectie wel naar een hoger niveau, zo'n speler is onmisbaar in de tactiek van slot en de meeste zijn te duur om afgelopen zomer te halen, dan heb je nog 1 spits die als die het goed doet voor een klein bedrag kan over nemen en zo niet was het (waarsschijnlijk) een leuke aanvaller voor de breedte. Ik vind het geen slecht beleid het kon gewoon niet anders met die beperkte budget, aursnes, pedersen en trauner halen voor 2,5 miljoen vind ik al een ongelofelijke prestatie.

27 september 2021 om 14:51

Veerman, Milambo, Hartjes, Antonucci. Allemaal geen lopers. En dat is wat Slot wil. Daarom blijf ik zeggen: Flemming

27 september 2021 om 16:11

Daarom moeten de investeerders dat ook doen. Juist omdat Feyenoord de middelen niet heeft en de investeerders wel. We gaan het zien.

27 september 2021 om 20:05

Ik denk juist dat het beleid en de visie binnen feyenoord juist de goede kant op gaat. Er wordt geïnvesteerd in jonge spelers voor de langere termijn en een til is voor de korte termijn. Feit is gewoon dat we met een paar jumbo zegels op de bank weinig kunnen in de categorie til, dus is een huur constructie prima. Op de,e manier op korte termijn wat vermogen genereren en langzaam weer groeien

27 september 2021 om 11:21Na Guus Til staat er wel weer een andere aanvallende middenvelder op. Feyenoord is nu HOT toch?

27 september 2021 om 11:29

Ik weet niet of dat wel prima zo is. Voor een Vitesse zou het prima zijn, maar voor Feyenoord niet denk ik. Met gehuurde spelers kom je niet echt vooruit, maar het geeft nu even tijd om de problemen binnen de club te fixen (ik hoop dat ze dat ook doen).

27 september 2021 om 12:07

Waarom voor Feyenoord niet? Hij heeft al een heel groot aandeel gehad voor plaatsing CL wat ons geld opgeleverd heeft. Het blijft van belang dat we Europees voetbal blijven halen. Het is natuurlijk een korte termijn oplossing. Maar hij zorgt ervoor dat het team sterker word, we beter presteren en zo andere spelers meer geld waard worden. Aan Arnesen de taak om alvast uit te kijken naar een nieuwe middenvelder die hem volgend seizoen kan vervangen.

27 september 2021 om 12:12

De gehuurde Marco van Ginkel schopte PSV naar twee titels, dus of gehuurde spelers je niet vooruit helpen...

Dit is wel jammer, maar realistisch uitgelegd door Arnesen. Hoewel ik denk dat een type Til (loper en afmaker) vrij goed te vinden is tegen een lager budget. Wellicht is het nog een optie dat hij zelf water bij de wijn wilt doen, alleen wilt Sparta Praag ook nog wel een bedrag zien gezien de transfersom.

27 september 2021 om 10:59

Spartak Moskou 🙃

27 september 2021 om 11:01

Lopers en afmakers zijn niet echt goedkoop. Doelpunten worden duur betaald. Klaassen.kostte destijds ook al €27 mln, vd Beek zelfs €40mln.Til speelt overigens in Moskau en niet in Praag.

27 september 2021 om 11:12

Ik vind Vlap wel een vergelijkbare speler. Misschien iets minder goed maar wel goedkoper.

27 september 2021 om 11:28

Toornstra, hebben we al in huis.

27 september 2021 om 11:46

Alleen is Toornstra een momentvoetballer die in de regel eigenlijk al drie jaar erg matig speelt.

De moderne nummer 10. Een bijna box to box type, met scorend vermogen en diepgang. Ben zelf veel meer fan van de traditionele nummer 10, maar Til, Klaassen en Van de Beek laten zien dat het zeker in de Eredivisie een misschien nog wel effectievere invulling van die positie is dan de luie, technische kunstenaar die strooit met assists.

27 september 2021 om 11:05


@totti

"laten zien dat het zeker in de Eredivisie "

Bizar ook dat zo een type het erg goed doet in NL maar flopt in het buitenland.

Klaassen (redelijk), v Beek (twijfel, afhankelijk welke stap na Man U), Til (mislukt), Vlap mislukt).

Waar zou het aanliggen?

27 september 2021 om 11:32

Toch werkte Van de Beek in de CL als een tierelier. Liep samen met Tadic de verdediging van Juve helemaal kapot en kreeg sowieso gedurende het toernooi enorm veel kansen. Klaassen in het jaar dat Ajax de EL-finale ook. De tegenstander weet dan toch niet wie te dekken en hoe je de gaten van een uitzakkende spits opvangt.

Ik denk dat het komt omdat het spel er dan helemaal afgestemd wordt op de wisselwerking tussen de 10 en spits. Bij United of Everton gaan ze het spel niet afstemmen op Van de Beek of Klaassen.

27 september 2021 om 11:49

Het niveau. Klaassen en Van De Beek kunnen wel mee in een grote competitie afhankelijk van de club en de rol, maar het tempo van een top competitie gaat voor Til veel te snel, terwijl Vlap momenteel niet eens zozeer veel toevoegt aan FC Twente.

27 september 2021 om 12:02

Je kan Klaassen en vd Beek niet vergelijken met Til en Vlap. Klaassen en vd Beek hebben het ook in de CL laten zien. Zij kunnen dat niveau aan. Beide kwamen in Engeland weinig aan spelen toe door keuzes van de trainers. Maar elders zou het gewoon weer prima met hun gaan, als ze gewoon twee keer per week spelen. Niet elke club koopt zoveel goede middenvelders dat peperdure aankopen de bank warmhouden.

27 september 2021 om 15:28

Til is veel beter als die 2 flops uit Amsterdam.

27 september 2021 om 15:53

Doe mij maar de “ouderwetse” 10. Van der Vaart, Sneijder, Litmanen, Rivaldo, Riquelme, Nedved! Als je echt zo goed bent qua inzicht, techniek en passing heb je aspecten als loopvermogen, diepgaan in de 16 en scorend vermogen veel minder nodig. Op 10 moet je gewoon stylisten hebben imo!

27 september 2021 om 17:46

Doe mij maar de “ouderwetse” 10. Van der Vaart, Sneijder, Litmanen, Rivaldo, Riquelme, Nedved! Als je echt zo goed bent qua inzicht, techniek en passing heb je aspecten als loopvermogen, diepgaan in de 16 en scorend vermogen veel minder nodig. Op 10 moet je gewoon stylisten hebben imo!

Blijft toch jammer dat Feyenoord zo een skere club is. Was leuk geweest voor de Eredivisie als Ajax/Feyenoord een soort van Real/Barca strijdt was. Nu is het meer een BVB/Bayern verhaal

27 september 2021 om 11:04

Aan de andere kant pakken ze het nu goed aan. Tuurlijk gaan ze ook nog mindere periode krijgen door ook Europees actief te zijn. Ben bang dat ze dit in de breedte niet op kunnen vangen. Al geeft het de jeugd weer extra kansen , als ze het psv toch echt moeilijk kunnen maken voor plek 2 dan vind ik dat super knap. Vooral omdat feyenoord ook weer meer waarde op het veld aan het creëeren is. Als psv fan benoem je dit maat volgens mij heeft jou club dit jaar weer veel geld geleend en een aantal jaar terug grond van stadion moeten verkopen. Dan is het extra pijnlijk dat feyenoord nu gelijkwaardig lijkt en je als psv geen cl hebt gehaald.

27 september 2021 om 11:07

Ajax/psv is eerder een Real/barca strijd, echter laat PSV het de laatste jaren hopeloos afweten. Ik denk dat je Feijenoord eerder als Atletico kan zien. Een sterke derde club, alleen nu inderdaad de financiën weer op orde brengen. Voor Covid waren ze hard op weg sterker en gezonder te worden op dat gebied. Nu kunnen we weer opnieuw beginnen, met gelukkig meer waarde op het veld dan in de voorgaande jaren.

27 september 2021 om 11:53

@JSH, ik vind dat wel een prima vergelijking. En het is inderdaad fijn dat Feyenoord weer op de weg terug is. Overwinteren in Europa is ook goed voor de spelers. Die krijgen daardoor meer waarde en leren ook op ander niveau spelen.

27 september 2021 om 12:24

Ajax is al jaren financieel een stuk sterker dan PSV, ik denk niet dat je die als gelijkwaardige rivalen kan zien. Er zitten grote financiele gaten tussen Ajax, PSV en Feyenoord, en die worden eerder groter dan kleiner.

27 september 2021 om 18:53

Ik zeg toch eerder, zeg nergens gelijkwaardig..

27 september 2021 om 12:22

Het is zelfs erger dan een Bvb/bayern verhaal - die twee clubs pakken elk jaar dezelfde CL miljoenen, maar doordat Nederland maar 1 ticket heeft groeit het gat tussen de clubs die regelmatig CL spelen en de clubs die dat maar incidenteel doen steeds groter. Ik blijf erbij dat we in NL (en andere landen ook trouwens) een "niet meer dan eens in de 3 jaar" regel moeten hebben voor CL tickets, zo maak je de top breder.

27 september 2021 om 12:50

Dat is misschien in theorie een goede regel maar in de praktijk straf je dus de club met goed beleid en beloon je slechter beleid. Ik ben wel benieuwd hoe je dat voor je ziet?

27 september 2021 om 13:23

Heel simpel, als je in de afgelopen 2 seizoenen al CL speelde en kampioen wordt, dan schuift het ticket gewoon door naar de nummer 2. De nummer 1 is nog steeds landskampioen met alle eer, geld en feest in de stad die daarbij komen, dus niemand wordt bestraft, en je speelde al CL het jaar daarvoor dus de zilvervloot is al binnen. En de nummer 2 krijgt ook niets "cadeau", immers die heeft 16 andere ploegen verslagen. Als je slecht beleid hebt krijg je dat ticket ook niet, het is geen liefdadigheid, je moet ervoor knokken met alle ploegen in de competitie. Kijk voor de grap maar eens wie er, met deze methode, de afgelopen 10 jaar CL hadden gespeeld. Ik bedoel, als je je als land tot doel stelt om 1 club groot te maken zodat ze (een beetje) mee kunnen doen met grotere landen, dan moet je het houden zoals het is. Wil je een brede top creeeren, dan moet het anders. Ofwel meer tickets (lastig), ofwel het ene beschikbare ticket breder verdelen.

27 september 2021 om 14:28

Dat het anders moet ben ik met je eens maar dan kunnen b.v. PSV en Feyenoord 2 jaar de hand op de knip houden en in het 3e jaar alles op de eerste of 2e plek gooien en dat kunnen andere clubs zo ook redeneren. Net als Ajax dan het 3e jaar de competitie redelijk kan laten lopen. Dus alle haken en ogen tackelen zal erg lastig zijn.
PSV had geld genoeg om hun selectie op pijl te krijgen en als ze misschien andere beleidskeuzes hadden gemaakt hadden ze ook CL gespeeld. We zijn die tickets kwijtgeraakt door niet presteren en dat zal je toch eerst moeten veranderen anders wordt iedereen slapper i.p.v. een bredere sterke top.

27 september 2021 om 14:30

De dynamiek verandert dan ook dus kijken naar de laatste 10 jaar is geen eerlijke vergelijking.

27 september 2021 om 15:16

Dat kunnen ze nu ook al doen, twee jaar hand op de knip en dan in jaar 3 vol voor de titel gaan. Bovendien, een jaar als halve zolen spelen maakt je niet bepaald sterker voor het volgende jaar (bovendien, een landstitel is een prijs op zichzelf), het is niet zoals nu dat je competitie A kan laten lopen, en je spelers meer rust krijgen voor competitie B.

"beleid" is ook een ietwat leeg woord. Als Club A (bij wijze van spreken) met een 100 miljoen budget spelers koopt die 90 miljoen waard zijn ("slecht beleid", en je speelt tegen Club B die met een budget van 50 miljoen spelers koopt die 60 miljoen waard zijn ("goed beleid", dan nog wordt Club A doorgaans kampioen en behoudt zijn financiele voorsprong. Je zal iets moeten vinden om de budgetten gelijker te trekken zodat je een beter beeld krijgt wie er nou "goed beleid" voert, het huidige "winner takes it all" systeem is er eentje die een competitief evenwicht heel moeilijk maakt. Ironisch gezien is er binnen de CL zelf wel een veel evenwichtiger verdeling van geld dan binnen individuele landen.

27 september 2021 om 12:32

Damn straattaal boy

Past perfect in het huidige Feyenoord. Moet zeggen dat ik het een slimme deal vind, Feyenoord heeft gewoon geen geld om zelf zulke spelers te kopen dus dan moet je het met dit soort slimme huurdeals doen.

Beetje zelfde situatie als Berghuis, zie dit op zich nog best goed komen.

27 september 2021 om 11:07

Zou zeker wel kunnen, alleen is het wel de vraag hoeveel geld hij na dit seizoen op moet leveren want hij scoort gewoon heel veel. Misschien wil Spartak wel 10 miljoen. Het salaris zal niet zo'n probleem zijn verwacht ik, denk niet dat Til een speler is die het echt voor het geld doet. Uit interviews die ik van hem gezien heb denk ik dat hij het hier toch stukken meer naar zijn zin heeft dan in het buitenland.

27 september 2021 om 11:35

Nou dat kun je nu wel zeggen maar voor minder als 1,5 / 2 miljoen zal hij zeker niet gaan spelen hoor ,

27 september 2021 om 12:38

Dat weet je nooit. Hij geeft zelf aan dat die mentaal kapot ging in het buitenland en dat hij het erg onderschatte. Vorig seizoen moest hij met het 2e van Freiburg mee doen. Nu is hij als middenvelder topscorer van de eredivisie en zat hij zelfs weer bij het Nederlands elftal en dat alles binnen een paar maanden. Geld is natuurlijk hartstikke leuk maar natuurlijk niet alles.

Ik zelf denk dat het best mogelijk is om een mooie deal te maken met Til, zeker ook met het wk in aantocht. Maar denk dat het meer om de transfersom zal gaan.

27 september 2021 om 13:54

Is toch nog wel een flink andere situatie denk ik, dat jaar werd feyenoord kampioen en kregen ze 30 miljoen binnen aan transfers en veel champions league geld, dan was er wel geld om hem te halen. Maar berghuis had in zijn eerste jaar 12 goals/assists in de eredivisie, niet slecht maar er stonden vast niet clubs voor hem in de rij. Til maakt denk ik alleen al 20 goals in de eredivisie, als middenvelder. Die zal wel meer aanbiedingen hebben dan, en zal wel een hogere transfersom worden dan de 6,5 miljoen van berghuis toen. Dus alleen als feyenoord van de zomer echt 30+ miljoen binnen haalt zie ik dit gebeuren anders gaan ze denk ik vooral werken aan de breedte en spelers die hun flinke transfer winst opleveren. Ik denk trouwens ook wel dat til geld wil inleveren, maar niet zomaar als er ook veel andere clubs in de rij staan.

Toen ik vorig jaar over belangstelling van PSV in Til las stond ik allerminst te springen; vond t typisch zo’n weinig creatief idee om weer een overschatte speler die in het buitenland geflopt was te halen. Die dan een domper a la Stijn Schaars zou worden. Maar Til verrast vriend en vijand, dus hulde aan Feyenoord om de gok te hebben aangedurfd.

Intussen moet ik wel weer glimlachen om allesweter Valentijn Driessen, die nu om Dehaes wekelijks de plank misslaat. Nadat Haller uitermate geschikt bleek voor de CL en de ambitieloze Götze na de openingsweek van de EL verkozen wordt tot beste speler gaat nu de bewering dat Til - die itt Toornstra niet wist te scoren tegen PSV - te weinig scorend vermogen heeft mank. De man zet bijna eigenhandig Heerenveen en NEC aan de kant. Dus opgelet Ajax, deze week heeft Driessen zijn ‘Bayern van Nederland’-stokpaardje weer van stal gehaald. Grote kans op een zeperd dus volgende week!

27 september 2021 om 11:18

Dat Bayern van Nederland zal uit moeten wijzen, begin er alleen wel steeds banger voor te worden. Als PSV nou eens 'gewoon' z'n wedstrijden gaat winnen en Feyenoord financieel sterker wordt moet het toch lukken dat ze in Adam niet elk jaar de CL miljoenen opstrijkt.

27 september 2021 om 11:55

Zo erg verrast Til toch niet? In de Eredivisie krijgt hij de tijd en de ruimte en kan daardoor die drive naar de goal bewerkstelligen. Echter is het geen toeval dat dit soort middenvelders alleen in middelgrote competities renderen. Kijk namelijk puur naar het voetballende aspect en dan blijft er gewoon heel weinig over. In Oranje zag je ook duidelijk dat het voor hem allemaal veel te snel gaat, ondanks z'n aardige goal.

Dat is zeker jammer voor feyenoord zijn salaris ligt bruto per jaar 5 miljoen, verder doet hij het prima bij feyenoord

Afhankelijk van de transfersom zou ik toch proberen om Til naar Feyenoord te halen. Stel hij zou bij Feyenoord een grootverdiener worden, 1 miljoen +, in een vol stadion spelen, belangrijk zijn, dicht bij familie wonen en (terecht of niet) in de picture komen bij Oranje, is dat geld dan echt belangrijker? Met een miljoen per jaar voor een aantal jaren, hoef je je financieel niet meer heel druk te maken.

27 september 2021 om 11:12

Dat kan je wel vergeten een miljoen, transfers
was 18 miljoen naar moskou, dan moet hij heel veel geld inleveren, hij zou dan de duurste speler van feyenoord ooit worden

27 september 2021 om 12:50

Jahanbakhsh kostte Brighton ook 25 miljoen.Aan het einde van dit seizoen heeft Til ook nog maar een 1-jarig contract. En zijn zakken zijn al goed gevuld. Die kan best nog een extra jaartje bij Feyenoord gaan spelen om daarna weer ergens anders te gaan cashen.

27 september 2021 om 13:25

Wat denk je dat feyenoord iedere keer voor een dubbeltje voor aan zit met spelers

Enorm jammer. Ik was geen voorstander van de komst van Til maar hij heeft mijn mond gesnoerd. Hij is echt superproductief en nu al een steunpilaar van dit Feyenoord

5 doelpunten in 6 wedstrijden zijn ongeveer 28-29 over de gehele competitie. Laten het er 20 zijn, dan zal Feyenoord toch een serieuze poging ondernemen om hem definitief over te nemen. Niet voor 18 miljoen natuurlijk, maar Spartak wil ook graag van hem af, want hij speelt niet. En Til, was ongelukkig in Moskou en is in Rotterdam opgebloeid.

27 september 2021 om 12:14

Als ie er 20 maakt en af en toe in oranje speelt, zullen er ook wel andere clubs komen die wel 8 miljoen kunnen aftikken.

Toch jammer. Je ziet duidelijk dat de combi Til en Slot goed werkt. Het is maar weer afwachten of Til bij een andere club ook weer zo goed gebruikt wordt. En dus zo hoog rendement haalt

Het lijtk erop dat Moskou hem mag terugroepen. Het is voor Feyenoord maar te hopen dat ze Til niet komende winter willen gaan verkopen want dan halen ze hem waarschijnlijk gewoon terug.

27 september 2021 om 12:17

Tekst lezen, als hij weinig speelt, zoals bij Freiburg, kan Spartak hem terughalen

27 september 2021 om 12:20

Lezen. Dat kan dus niet.

27 september 2021 om 12:41

Feyenoord TM denkt daar dus heel anders over: Er is nog geen duidelijkheid", schrijft het Feyenoord-transferaccount. "het ligt allemaal aan de nieuwe trainer en of het Spartak lukt om spelers te verkopen. Op dit moment is er geen ruimte in de selectie."

27 september 2021 om 14:14

Alleen als hij minder dan de helft vd wedstrijden zou spelen zouden ze contractueel het recht hebben hem terug te halen.

Prima uitspraak, echter was het voor iedereen al duidelijk dat Till niet haalbaar is. Wellicht dat feyenoord het team bij elkaar kan houden en met twee of drie gerichte aankopen een volgende stap kan zetten. Wanneer Feyenoord de helft van selectie verkoopt is het maar afwachten wat er volgend jaar staat. We weten ook dat Feyenoord geen nee kan zeggen tegen een zak geld.

Persoonlijk zou ik graag Ekkelenkamp zien als opvolger, wat een zelfde type voetballer is met neusje voor de goal al is hij redelijk onhaalbaar denk ik. Anders misschien een Vloet die ik rijp acht voor een stap omhoog en mij iemand lijkt die past bij de speelstijl van de club. Nog mooier zou zijn als Feyenoord onverwacht toch Til weet te behouden voor een 2e seizoen, want hij doet het echt geweldig in de Kuip.

Als ze hem zitten kunnen lenen tot zijn contract afloopt zouden ze hem transfervrij over kunnen nemen mss, en dan hopen op een mooie compromis over het salaris..

Daarom moeten de investeerders dat doen. Juist daarom!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
5.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder87
J. ToornstraMiddenvelder83
J. BijlowKeeper80
B. LinssenAanvaller85
A. JahanbakhshAanvaller71
L. SinisterraAanvaller73
C. DessersAanvaller52
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

5 fans
Middenvelder, 23 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Feyenoord 8 7 2 0
2020/2021 SC Freiburg 7 0 1 0
2020/2021 Freiburg II 4 4 0 0
2020/2021 Spartak Moskou 3 0 0 0
2019/2020 AZ 0 0 0 0
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren