Risto Radunovic schiet Nederlands elftal in minuut 97 te hulp

Woensdag, 1 september 2021 om 22:44Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 22:51

Turkije heeft de koppositie in Groep G van de WK-kwalificatie niet kunnen verstevigen. Het team van bondscoach Senol Günes leek woensdagavond met 2-1 van Montenegro te gaan winnen en daarmee optimaal te profiteren van de remise tussen Noorwegen en Nederland (1-1). In minuut 97 (!) tekende Risto Radunovic echter op schitterende wijze voor de 2-2. Turkije heeft een punt meer dan zowel Noorwegen als Nederland en gaat komende zaterdag op bezoek bij Gibraltar, dat woensdag met 3-1 van Letland verloor en na vier duels één punt en een doelsaldo van min veertien heeft.

Turkije had slechts negen minuten nodig om aan de leiding te gaan. Na een goede loopactie van Burak Yilmaz aan de rechterkant sneed Cengiz Ünder naar binnen en schoot hij de bal via het linkerbeen van Aleksandr Scekic net over de uitgestrekte hand van doelman Milan Mijatovic: 1-0. Het team van Günes verdubbelde dankzij een heerlijke teamgoal de voordelige marge na een half uur spelen. Kenan Karaman, Zeki Celik en Ünder raakten allen de bal één keer, waarna Yusuf Yazici de bal in de doelmond binnenwerkte.

De aansluitingstreffer van Montenegro, enkele minuten voor de pauze, was een smet op de eerste helft van Turkije. De defensie van de Turken zag er hoe dan ook niet niet goed uit: Adam Marusic liep aan de rechterkant weg bij zijn tegenstander, ontving een heerlijke pass van Nebojsa Kosovic in het hart van de defensie en passeerde doelman Altay Bayindir met een laag schot: 2-1. Dat leek uiteindelijk ook de eindstand te gaan worden in het Vodafone Park, waar Orkun Kökçü na 66 minuten inviel voor Yazici. In de zevende minuut van de extra tijd eindigde een heerlijke vrije trap van Radunovic echter in de linkerkruising.

Alleen de nummer één in de poule plaatst zich rechtstreeks voor het WK in Qatar. De nummers twee uit de tien verschillende groepen en de twee beste poulewinnaars uit de Nations League van 2020/21 die buiten de top twee van hun WK-kwalificatiegroep vallen, doen aan de play-offs mee. De in totaal twaalf landen worden verdeeld in drie play-offpaden, die elk twee halve finales over één wedstrijd en één finale bevatten. De thuisploegen in de play-offs worden bepaald door loting, waarbij de zes beste nummers twee geplaatst zijn en elkaar dus niet kunnen treffen. De winnaar van elk pad kwalificeert zich voor het WK.Gerelateerd

Meer sportnieuws

103 reacties (laatste reactie door rayvg)

Pijnlijk goaltje voor Turkije

1 september 2021 om 22:48

Het lijkt me toch echt vermoeiend om fan te zijn van het Turkse elftal. Die laten het altijd liggen tegen dit soort tegenstanders. Ze hadden kwalificatie veilig kunnen spelen aankomende wedstrijd.

1 september 2021 om 22:49

Hoe kom je daar nou bij? Als die gelijkmaker niet wordt gemaakt hadden ze bij een nederlaag tegen Oranje alsnog onder Nederland gestaan. Als ze beide de volgende pot hadden gewonnen dan natuurlijk.

1 september 2021 om 22:50

Letland ook al vergeten? Dat was ook zo’n wedstrijd 3-1 voor en nog weggeven.

1 september 2021 om 22:51

Dan was het verschil alsnog maar 5 punten geweest en was kwalificatie ook niet zeker.

1 september 2021 om 22:53

Nee maar dan hadden ze het deze week toch kunnen beslissen door een gelijkspel tegen Nederland te behalen. Bedoelde het meer ze laten het zelf afweten terwijl ze eigenlijk favoriet waren in de poule na de overwinning tegen Nederland en Noorwegen uit. Want buiten Noorwegen uit en Nederland om hoor je normaal gesproken geen punten te verspelen in deze poule.

1 september 2021 om 22:54

A, zo. Ja, fair enough. Turken laten het ook afweten. Als Nederlander wel eens lekker. Normaal gesproken wint een land alles en had het WK weer eens heel ver weggeweest.

1 september 2021 om 23:09

Turkije had makkelijk deze poule al kunnen winnen. Geen idee hoe ze dit keer op keer verprutsten. Maar goed daar klagen wij niet om natuurlijk.

1 september 2021 om 23:51

Inderdaad, Als ze het niet in de laatste minuten hadden weggegeven tegen Letland en Montenegro stonden ze gewoon 5 punten los van Noorwegen en Nederland

2 september 2021 om 07:35

Als hadden komt, komt hebben te laat.

1 september 2021 om 23:11

Classic Turkije

Kunnen van iedereen winnen maar ook van iedereen verliezen.

Wat Senol Gunes vandaag voor wissels uitvoert is echt bizar..

Matige spelers als Kökcü, Kerem en Alpaslan Öztürk er in brengen en de wedstrijd verkloten die gewonnen was..

Ook bij 2-0 voorsprong was het trouwens niet goed.

We missen goede centrale middenvelders.

2 september 2021 om 04:15

Hahahahha. Matige spelers inbrengen en de wedstrijd verkloten? Dat Karaman mocht beginnen is al een grap. Kerem is inform en Karaman raakt geen knikker en wie mag er starten? Tuurlijk, Kenan Karaman. Doe je besiktas bril ff af svp.

Toch prettig dat er nog een land is die medelijden heeft met Nederland , hoe speelde Turkije ??

Hoe is het mogelijk dat ze punten verspillen tegen Letland en nu Montenegro na 2 doelpunten voorsprong bij beide wedstrijden? Winnen van Turkije en we geven ze echt een mentale tik. Turkije had makkelijk kunnen uitlopen op zowel Nederland als Noorwegen.

Vandaag 2 toto’s gezet. Oekraïne en Turkije minuut 96 en 97… heel pijnlijk wel lekker voor het Nederlands elftal

Senol gunes als je een echte man bent neem je over een half uur ontslag.

1 september 2021 om 22:49

Waarom nu al niet dan?

1 september 2021 om 22:57

Na de wedstrijd houd hij altijd een praatje, dat duurt meestal een half uurDenk dat iedereen het al aanvoelde in de 96e minuut. Dit is toch werkelijk schandalig? Onze backs waren de eerste helft nutteloos. Over Burak wil ik niet eens beginnen. Hetzelfde liedje als tegen Letland. Triest dit

1 september 2021 om 23:53

Burak mag van geluk spreken dat Cenk geblesseerd is…

Turkije heeft ook een hartstikke slecht team, dat je daar uberhaupt achter kunt staan. Als we ons niet plaatsen voor dat corrupte feestje in Qatar is t echt een schande

1 september 2021 om 22:50

moet je nagaan dat Nederland pak slaag heeft gekregen van Turkije

1 september 2021 om 22:52

Onder Frank de Boer ja en volop counteren. Snap niet waarom jullie dat steeds blijven herhalen. Zelfs Tsjechiã« heeft Oranje verslagen onder De Boer. Feit is als jullie het spel zelf moeten bepalen dan kan Turkije niks. Dus als Nederland zijnde winnen van Turkije en we geven ze een enorme tik. Want winnen van de kleintjes gaat moeizaam.

1 september 2021 om 22:55

Nederland is ook belachelijk slecht. Wat een matige poule is dit zeg.

2 september 2021 om 00:15

Nederland heeft Turkije jarenlang pak slaag gegeven. Met alle respect van dit Turkije moet dinsdag met gemak kunnen winnen onder de boer verloor Nederland zelfs van Tsjechië

2 september 2021 om 00:39

Jarenlang? Volgens mij ben je de laatste kwalificatie ook vergeten waar ze samen in de groep zaten

2 september 2021 om 01:30

In 2015. Wat knap zeg toen verloor Nederland ook van IJsland. De jaren ervoor heeft Turkije niks te vertellen gehad.

2 september 2021 om 01:49

Gebruik je google translate?
Ga eerst onderzoek doen voordat je met een discussie begint, ze hebben daarvoor niet vaak tegen elkaar gespeeld

2 september 2021 om 05:46

En overal een reden voor hebben..Nederland verloor ook van IJsland dus??wat zegt dat?

2 september 2021 om 09:55

Ik heb geen Google translate nodig ik doe dit allemaal uit mijn hoofd ze hebben vaak genoeg tegen elkaar gespeeld Nederland heeft toch echt vaker gewonnen.

2 september 2021 om 10:10

Dat IJsland versloeg ook Argentinie en Engeland op eindrondes.

1 september 2021 om 23:55

Moet je eens voorstellen hoe slecht Nederland dan is? Nee maar slaat echt nergens op jouw reactie. Je steunt een team niet vanwege de prestaties. Je bent gewoon irritant en hypocriet. Hopelijk Turkije en Nederland samen door.

2 september 2021 om 08:55

Heren ik weet het goedgemaakt, zowel Nederland als Turkije zijn de laatste maanden heel erg slecht.

Kan toch niet. A.k altijd tot laatste seconde gespannen kijken. Je kan nooit achterover leunen en denken 3 punten zijn binnen. Stelletje amateurs

Het zou toch echt een gigantische blamage zijn als je achter een land eindigt dat niet kan winnen van Montenegro en Letland. Die Turkse spelers mogen zich trouwens ook wel echt doodschamen.

1 september 2021 om 22:51

Waarom moet ik mij doodschamen om elf van die debielen en één hoofdclown als coach. Laat hun maar schamen. Stelletje financieel onafhankelijke idioten!

1 september 2021 om 22:54

Ik doelde ook op de spelers, ik heb het even verduidelijkt 😉.

1 september 2021 om 22:56

@Lierse Ik schaam me wel dood, telt dat ook?

1 september 2021 om 23:05

Ik zou maar niet te vroeg juichen. Eens zien wat Nederland er zaterdag van bakt. Geloof maar dat zij net zo gaan verdedigen als de Noren vanavond. Word nog een hele klus om daartegen te scoren

Manmanman, overtuigend winnen uit in Noorwegen maar thuis tegen de kleintjes uit de poule gelijkspelen. Het kan verkeren.

Turkey is ook niet heel goed hier moet je als Nederlands elftal gewoon van winnen maar dat moeten we sowieso vanaf nu anders verdien je het niet

Bij wie moet ik beginnen ? Senol gunes, Altay, Alpaslan, Burak of Hakan ? We staan lekker 2-0 voor en Senol gunes gaat verdedigend spelen waardoor we weer een wedstrijd weggeven, Altay die vandaag heel slecht heeft gekeept, Alpaslan heeft helemaal niks te zoeken bij Milli Takim en dankjewel voor je hele mooie onnodige overtreding, Burak 90 minuten op het veld niks goeds gedaan, Hakan die keer op keer geen moer doet bij Turkije. Enigste positieve was dat ik Senol Gunes istifa hoorde van de supporters.

1 september 2021 om 22:53

Kenan Karaman? Enes Unal? Wees niet selectief en denk eens realistisch. Adem Buyuk scoort de competitie bij mekaar, maar wordt niet opgeroepen. Enes Unal wordt opgeroepen, stiefkind van Senol gunes. Kerem verkeert in vorm van zijn leven, maar Kenan Karaman, die bij de eerste goal zijn veters loopt te strikken. Stelletje onkunde is die gast.

1 september 2021 om 22:59

Denk je serieus dat ik nog iets ga zeggen over Kenan en Enes? Doe ik al 2 jaar maar ze worden maar opgeroepen dus doe geen moeite meer om hun op te noemen. Als Senol de trainer blijft dan weet je dat die twee er altijd bij zitten

1 september 2021 om 23:12

Dus dan komen wij samen uit op het feit dat Senol Gunes een emotioneel selectiebeleid hanteert. Een beleid, wat is gebaseerd op oneerlijkheid, vriendjespolitiek en het negeren van verdiensten van bepaalde spelers. Ik hoop dat Turkije vanaf dit moment alle wedstrijden verliest en compleet afgaat. Zelfs dan twijfel ik of Senol Gunes mans genoeg is om ontslag te nemen. Bovendien ben ik ook nog eens bang dat als hij zich toch één keer als een vent opstelt en ontslag neemt, Terim weer aan de beurt is als bondscoach. Nee. Dat bond en bijbehorende fossielen als Senol Gunes, Fatih Terim en Mustafa Denizli zijn allemaal één pot nat. Ik wil een Okan Buruk of een Sergen Yalcin, desnoods zelfs een Cagdas Atan of Murat Yakin zien. Ik wil Europese invloeden zien, geen abi/kardes-cultuur.

1 september 2021 om 23:22

Vriendjespolitiek zeker ja. Cagdas Atan zou ik ook wel willen zien bij Milli takim

1 september 2021 om 23:24

Ben idd ook bang dat Terim aan de beurt is als Senol weggaat. En dan ga je gewoon door met vriendjes politiek en al dat gedonder. Ik ben een beetje klaar met het Turkse elftal na vandaag. Na de 2-0 gaf ik al op de groeps app aan, dat als ze geen 3-0 maken ik niet rustig op de bank ga zitten. En ja hoor… daar was ie dan.

1 september 2021 om 23:35

Mee eens betreft de abi cultuur. Helaas is dit ook bij veel spelers nog aan de orde wat de professionaliteit en groei binnen een ploeg absoluut niet ten goede komt.

Dit geld overigens net zo voor het Turkse club voetbal. Wat ik altijd heb gewaardeerd aan de Nederlandse mentaliteit op het gebied van sport, is de ; het kan altijd beter mentaliteit. 5-1 gewonnen, volgende keer moet er meer op dit of dat worden gelet om die tegengoal de volgende keer te voorkomen. Of toch nog een 6 of 7e goal hadden moeten maken. Wanneer hoor je een Turkse coach na een (matige)overwinning zelfkritisch zijn??? Wat dus oa resulteert in dit soort blamages.
Ipv denken bij een 2-0 voorsprong, het kan/moet nog altijd beter en er moet gespeeld worden voor laten we zeggen 4 of 5-0, dan wordt er in Turkije al snel gedacht ach het is al 2-0, we hebben ons werk gedaan.

Tenzij er op het gebied van mentaliteit niks veranderd zal het Turkse voetbal er structureel nooit echt op vooruit gaan.

1 september 2021 om 23:17

Als je niet ziet dat Hakan bij Turkije wordt misbruikt dan snap je er niet veel van.

Hij moet bij Tr als controlerende middenvelder of op links spelen terwijl hij bij Milan en nu bij Inter achter de spits speelt en lekker kan strooien met schoten en assists..

1 september 2021 om 23:19

Hakan speelt nu al 5/6 jaar bij Turkije? In die tijd heeft hij zeker vaak genoeg op 10 gespeeld maar daarin zagen we ook niks. Hij kan wel mooie insta foto’s plaatsen van Milli takim en met zijn hoofd omhoog lopen als een soort vedette

2 september 2021 om 10:13

Alpaslan krijgt niet eens speelminuten bij GS, een team dat 7-1 onder ging tegen PSV, hoe komt Senol er bij om hem in de 82e minuut in te brengen??? Het verschrikkelijke is dat hij ongegeneerd aan zal blijven als coach, want die 3 Miljoen euro voor slechts 8 wedstrijden per jaar krijgt hij NERGENS anders.

Senol Gunes, Fatih Terim en Mustafa Denizli moeten afstand doen van Turks voetbal. Dit elftal is geen stuiver waard. Heer-lijk, laat het Turkse voetbal maar op zijn bek gaan. Stelletje arrogante zoutzakken. Gunes, neem je Kenan Karaman en Enes Unal mee. Met jullie abi/baba-cultuur.

Dit is erg zuur, dan denk je dat je met een goede voorsprong naar Amsterdam gaat krijg je dit in de laatste seconde. Wij moeten het weer hebben met individuele kwaliteiten.
Senol Gunes met zijn wisselbeleid, om van te janken. Ik zie dit turkije niet winnen in Amsterdam.

Als Nederland hulp nodig gaat hebben in deze matige poule van Risto Radunovic dan kunnen we beter ophouden. Turkije is goed begonnen iets wat waarschijnlijk met de stand van de maan te maken heeft. Maar als men het afgelopen EK heeft gezien dan begrijpen we toch wel dat Turkije blij mag zijn met plek 2 achter Nederland. Turken en discipline gaat gewoon niet samen het zit in ons bloed helaas. In ons hoofd hebben we al 3 punten bijgeschreven. Sinds ik Turk ben is dit zo helaas het onderschatten van kleinere ploegen. Bravo!

Senol, het is klaaar. Jij bent hoofdverantwoordelijke voor deze wanvertoning. Niet alleen tegen Letland, maar ook tegen Montenegro. Je verpest de nations leauge, je verpest het EK en nu verpest je onze kansen voor het WK. 2 keer een voorsprong uit handen gegeven, omdat jij een fetish hebt voor bepaalde spelers. De koek is op

Ik stond altijd achter Gunes, maar zelfs voor mij is dit te veel. We hebben letterlijk in eigen huis de bus geparkeerd tegen Montenegro, niemand kan deze puntverlies goedpraten. Gemiste kansen, slecht verdedigd, etc., zulke dingen gebeuren altijd. Om dit goed te maken moet je winnen tegen Gibraltar en Nederland, doe je dat niet dan moet die wat mij betreft opstappen.

1 september 2021 om 22:56

Hahaha pas nadat die wedstrijden verloren zijn, mag die zijn biezen pakken zeg je. Kom op abi hoezo heb je nog vertrouwen in hem?

1 september 2021 om 23:03

Omdat je over 2 en 4 dagen een wedstrijd hebt. Wie gaat het op zo'n korte termijn overnemen en resultaten boeken? Zelfs met 4 punten uit de volgende 2 wedstrijden heb je nog perspectief.

1 september 2021 om 23:22

Ik zeg je eerlijk ik heb meer vertrouwen als jij de bondscoach zou zijn. Vooral als je je naam eer zou doen. Clutchness is wat we nu nodig hebben.

1 september 2021 om 23:16

Senol Gunes is een egocentrische, zelfingenomen en tevens een zeer koppige clown. Lafaard! Nadat er gevraagd werd waarom Emre niet zijn assistent is geworden, gaf hij aan dat de gesprekken uitliepen tot niks. Daarna gaf hij letterlijk aan;”De aankomende periode ga ik het ook zelf doen, laat de last op mijn schouders maar stijgen”. Wat een arrogante kwal. Pak je je verantwoordelijkheid nu dan? Welke last? Je komt met 0 punten en 1 goal op een eindtoernooi weg, nota bene door jezelf bestempelde “gouden generatie”.

1 september 2021 om 23:28

Ik geloof niet dat Senol Emre echt wilde als assistent, waarschijnlijk drong de tff er op aan maar gasten als Senol en Terim willen geen sterke persoonlijkheid naast hun op de bank. Die willen ja-knikkers.

Ik begrijp oprecht niet hoe Hakan de nummer 10 durft op te eisen bij het Turkse elftal. Hoe kan die jongen bij een AC Milan en Inter spelen?

Hoe die filosoof Cengiz eruit haalt en Hakan erin laat staan om vervolgens Enes samen met Burak te laten spelen, is echt een lachertje.

Als Cengiz erin stond, dan was die laatste pass die Hakan naar Milaan had gestuurd gewoon een binnentikker voor die Akturkoglu.

Nederland en Noorwegen gaat Turkije pakken, mark my words.

1 september 2021 om 23:20

Bro

Bij Turkije speelt hij toch niet op 10?

Hij moet meer verdedigen dan dat hij kan aanvallen en dan heb je niks aan hem

1 september 2021 om 23:24

Eerlijk b die laatste pass op Kerem moet je toch met je ogen dicht kunnen geven. Dan was het 3-1 en was het over en uit. Het is gewoon een net niet speler in mijn ogen.

Cengiz is de beste aanvallende speler van Turkije en de team moet ook rond hem gebouwd worden. Nu heb je met Hakan en Yusuf twee boys die denken dat zij de man zijn. Dan heb ik het niet eens over Burak gehad.

1 september 2021 om 23:30

Precies vandaag speelde eerst Yusuf Yazici op 10 en daarna speelde Orkun op 10. Hakan moest de gehele wedstrijd spelen als een soort van controlerende middenvelder van deze bondscoach.
Snap ook niet hoe je na zo'n wedstrijd gefrustreerd kan zijn op Hakan.

Het is toch duidelijk dat je een bondscoach hebt die niet op eigen kracht durft te spelen. Zelfs niet tegen Letland en Montenegro. Dat hij keuzes maakt als Cengiz eruit voor Enes (omdat hij kopsterk is) en Okay eruit voor Alpaslan is daar genoeg bewijs van.

1 september 2021 om 23:38

Brodie met nummer 10 bedoelde ik niet de positie maar letterlijk de nummer 10 achter de shirt. Misschien ben ik nostalgisch, maar degene die de 10 draagt, moet in mijn ogen de beste speler van je ploeg zijn.

Dat hij als controlerende middenvelder speelt, is inderdaad niet zijn schuld maar nogmaals die laatste pass zou voor een overwinning gezorgd hebben. Een beetje balgevoel is toch niet te veel gevraagd.

2 september 2021 om 00:16

In het land der blinden is eenoog koning.

Ben het volledig met je eens betreft het bovenstaande. Hakan had natuurlijk een betere pass moeten geven. Datzelfde geldt voor Kerem die 2 minuten daarvoor ook een slechte pass gaf op een volledig vrijstaande Burak.

Helaas gaat het probleem van deze wedstijd en het turkse voetbal veel verder. We hebben gewoon een middelmatige team en een slechte/ouderwetse bondscoach. Dit was ook zichtbaar op het EK waarin we slechter waren dan Wales en Zwitserland.

Daardoor is Hakan helaas één van onze beste aanvallende spelers. Aanvallend is alleen Cengiz consistent beter bij het nationaal elftal. We hebben simpelweg geen betere spelers.

2 september 2021 om 00:15

Het feit dat die Cengiz eruit heeft gehaald voor Enes Unal. Ik kon het niet geloven! De Montenegrijnse spelers en bondscoach konden waarschijnlijk niet geloven dat we onze beste speler eruit halen! De enige speler waar ze bang van zijn…

De speler die met een doelpunt en assist speelt. Die moet plaats vrijmaken voor een nogmaals matige Hakan en Burak.

Waarom verstoor je de verdediging in de laatste minuten en zet je Alpaslan erin? Je graaft jezelf thuis in met alle respect tegen Montenegro! Deze gelijkspel staat op de conto van Senol Gunes! We hebben 4 punten verloren op deze manier dankzij hem.

2 september 2021 om 00:26

Het is al lang tijd voor een vernieuwing van het Turkse voetbal. Helaas is wordt het voetbal daar geleid door mensen zonder visie.
Het feit dat er na een rampzalige EK geen enkele verandering plaatsvindt binnen een nationaal elftal is daar kenmerkend van.

Maar we hebben het ook over een nationaal elftal waarbij de linker flank bestaat uit Mert Muldur (wissel rechtback van Sassuolo) en Kenan Karaman (niveau zondag 4e klasse).

2 september 2021 om 00:33

Het woord dat je zoekt is zelfreflectie!!! Zolang onze Turkse spelers, coaches en bestuursleden daar niet over willen beschikken ga je geen vooruitgang boeken. Allemaal ego’s die denken dat ze van het niveau Sir Alex Ferguson / C. Ronaldo zijn!

2 september 2021 om 00:47

Precies dat is ook de reden dat er totaal geen les wordt getrokken uit de blamerende uitslagen op het EK en tegen Letland.

Vandaar dat ik tegenwoordig minder teleurgesteld raak om dergelijke wedstrijden. Het is nu eenmaal een land dat 18de staat op de UEFA-coefficienten lijst (onder Cyprus en Tsjechie) en 39ste op de FIFA-ranglijst (onder Hongarije en Slowakije)

Hoe is het mogelijk. Is Nederland nog de morele winnaar ook deze ronde, met een punt uit bij Noorwegen.

Het lijkt er wel op dat zowel Turkije als Nederland geen 1ste wil worden.

1 september 2021 om 23:40

Nouja morele winnaar...
Als je tegen de verhouding in gelijkspeelt tegen Noorwegen vind ik nou niet dat je echt kunt spreken van een morele winnaar.

1 september 2021 om 23:53

De mathematiese winaar dan...moreel betekent iets heel anders

Weet je, als vannacht Turkse hooligans Senol Günes en de hogere pieten van de Turkse voetbalbond zouden opwachten thuis en hen met geweld zouden dwingen op te stappen, dan had ik er 100% achter gestaan. Het pijnlijke is niet dat dit team niets kan, want dat kan het zeker wel. Nee, het pijnlijke is dat Senol Günes dit team zo openlijk ver******. En heel Turkije kijkt er naar. We hebben het over een man die 0, ja 0, punten pakte met Turkije tijdens een EK. Dat was het op een na slechtste Turkije aller tijden op een eindtoernooi. En het feit dat er niemand, maar dan ook helemaal niemand - zowel binnen de technische staf van het nationaal team als binnen de Turkse voetbalbond - zijn verantwoordelijkheid heeft genomen en is opgestapt om zodoende plek te maken voor mensen die het beter kunnen, doet gewoon aan mijn ogen en hart. Echt werkelijk waar schandalig.

1 september 2021 om 23:21

Als je geweld goed keurt ben je niet goed wijs.

1 september 2021 om 23:56

Tja, als egoïstische overbetaalde staf- en bestuursleden van het nationaal team en bond, ondanks herhaaldelijk falen, weigeren op te stappen, wat moet je dan?

1 september 2021 om 23:48

Tijd om Cagdas Atan te benaderen alleen hij kan dit Turkse elftal redden met zijn speelstijl aanvallend en mooi voetbal dat willen we zien niet dat laffe verdedigende voetbal van Senol Gunes

Gibraltar gaat gewoon feestvieren tegen ons want ze gaan voor het eerst punten pakken. Wat ik niet begrijp is hoe Kenan Karaman wordt opgeroepen terwijl in de Turkse competitie 8 spelers lopen die beter zijn.

1 september 2021 om 23:20

Senol Gunes ziet Kenan als een laken, terwijl hij een zakdoekje is. Zichzelf ziet hij als de messias, terwijl hij een dorpsgek is.

Huh? Wat doet Gunes nog hier?

Een Turkse bond die weigert om een zwaar falende trainer te ontslaan en een Turkse trainer die geen greintje eer heeft om zijn ontslag in te dienen na het zwaar falen. A match made in heaven!

1 september 2021 om 23:07

Geld is belangrijker dan eer ( volgens Senol ) €3.5miljoen per jaar he haha

Had ik na de nederlaag tegen de Turken al voorspeld. Niet onlogisch dat ze nog wat punten zouden verliezen. In Amsterdam gaan ze voor de bijl, maar laten we eerst maar eens van Montenegro winnen zaterdag. Dat kan nog wel eens een lastig potje worden.

Turkse bond moet nu Senol Gunes per direct ontslaan als ze de ballen hebben en vol voor Cagdas Atan gaan anders zie ik het heel somber in de komende jaren

Meelij met de Turken, altans de fans. Spelen ze Nederland van de mat, ligt kwalificatie voor t oprapen laten ze het 2 x liggen tegen Letland en nu Montenegro, beide nog thuis ook..
Ik zou van nationaliteit veranderen

Ik snap niet dat mensen op hakn staan te jammeren was beste man op veld, kwam balen halen en strooide met pases.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Turkije

FIFA ranking: 32
357 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Wales41
4.Turkije0-7
Voor de complete stand: EK 2020
SpelersPositieW
B. YılmazAanvaller
S. BolatKeeper
B. YılmazAanvaller30
U. ÇakırKeeper30
K. AyhanVerdediger30
Z. ÇelikVerdediger30
M. DemiralVerdediger30
Voor de complete selectie: Clubpagina Turkije.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Turkije.

173 fans
Aanvaller, 36 jaar

In de wandelgangen

Zondag 16 januari
Internazionale heeft zijn pijlen gericht op Morten Thorsby. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren