‘Afwezigheid bij shirtpresentatie duidt op transfer naar Manchester City’

Zaterdag, 31 juli 2021 om 14:47Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 15:11

Het heeft er alle schijn van dat Jack Grealish nog deze zomer de overstap maakt naar Manchester City. De smaakmaker van Aston Villa is door zijn huidige club bewust buiten schot gelaten tijdens de lancering van het nieuwe uittenue. Aston Villa presenteerde vrijdag het nieuwe uitshirt aan de hand van foto's van Ollie Watkins en John McGinn. Dat Grealish niet in de presentatie is meegenomen duidt op een aanstaande transfer naar de regerend Premier League-kampioen, zo klinkt het in Engeland.

De afwezigheid van Grealish bij de shirtpresentatie is opmerkelijk te noemen, aangezien hij zich eerder bij de presentatie van het thuistenue wel op de gevoelige plaat liet vastleggen. De Manchester Evening News beweert dat de foto's van de nieuwe shirts voor aanvang van de zomervakantie zijn genomen, wat erop duidt dat Grealish onderdeel uitmaakte van de campagne. The MEN voegt daar aan toe dat ook de mannequins met het shirt van Grealish zijn weggehaald uit de fanshop van Aston Villa.

Ook Fabrizio Romano meldt dat de transfer zich in de afrondende fase begeeft. De transferexpert twitterde vrijdagavond dat Manchester City aandringt om de deal de komende dagen te beklinken. "De medische keuring kan worden voltooid zodra volledige overeenstemming wordt bereikt met Aston Villa", slingerde Romano de wereld in. Eerder op de dag pakte The Athletic uit met het verhaal dat City een bod van omgerekend 117 miljoen euro heeft neergelegd voor de middenvelder bij Aston Villa. De leiding van the Citizens hoopt dat dit monsterbod voldoende is om de Engels international nog deze zomer binnen te halen.

The Athletic schrijft verder dat er om commentaar is gevraagd bij Manchester City, Aston Villa en het management van Grealish. Alle betrokken partijen echter weigeren momenteel om inhoudelijk te reageren op de transferperikelen. Manchester City wordt ook al enige tijd in verband gebracht met Harry Kane, al weigert men om te voldoen aan de vraagprijs van 187 miljoen euro van Tottenham Hotspur. Ondertussen is Grealish door Josep Guardiola aangemerkt als de meest belangrijke transfertarget van deze transferperiode.Gerelateerd

Meer sportnieuws

53 reacties (laatste reactie door silvacity)

Zonde. Zo’n rasvoetballer zie je het liefst niet onder guardiola voetballen. Die zal de scherpe randjes er vast uithalen en een dertien in een dozijn aanvaller van maken.

31 juli 2021 om 14:55

Je verward Guardiola met Mourinho...

31 juli 2021 om 14:55

Want dat zijn spelers als Sterling en Mahrez ook geworden..?

31 juli 2021 om 15:25

Ja net zoals rasvoetballers als Xavi Iniesta Messi ens zijn zoveel slechter onder hem geworden...

31 juli 2021 om 16:43

Ja De Bruyne is onder Guardiola ook getransformeerd van een geniale middenvelder naar een ‘13 in een dozijn middenvelder’…🙄 Zucht…

31 juli 2021 om 18:26

Wat een comment is dit 🤣 klopt helemaal niks van

Wereld speler hoort bij een wereld club deze man heeft alles om het hoogst haalbare te bereiken en heeft een goede stap gezet

31 juli 2021 om 16:38

Je vraagt je wel af waar Grealish komt te spelen in dit Starensemble.
Het is dringen geblazen op het middenveld bij Man City.

31 juli 2021 om 18:53

Gelukkig voor Grealish dat hij eigenlijk altijd op de flank speelt dan!

Wat een speler is dit. City heeft een niet normale goede selectie, maar ze hebben geen spits. United en Chelsea zullen sterker zijn dan vorig seizoen. Zolang City geen spits koopt dan kan het spannend worden, als City Kane naast Grealish ook nog koopt dan wordt City met 10 punten verschil kampioen.

31 juli 2021 om 14:56

Daarom snap ik deze transfer ook niet. Daar ligt de prioriteit toch helemaal niet voor City? Betaal dan iets te veel voor Kane misschien, maar die schiet je wel naar de titel zoals jij al aangeeft.

31 juli 2021 om 15:13

Ik snap het ook niet als city fan zijnde, waarom je zoveel geld zou betalen voor een positie die niet nodig is. En dan gaat pep weer zeggen we hebben geprobeerd maar kane was te duur. Tja zo heeft hij altijd gelijk vind het zonde. Want jesus is te plat, die kan beter naar la liga gaan.

31 juli 2021 om 15:15

Met Mahrez, Bernardo Silva, Sterling, Torres, evt De Bruyne hebben ze toch al waanzinnig veel spelers voor de positie van Grealish, Vind dit dan ook een totaal onnodige transfer zoals je zegt.

31 juli 2021 om 16:24

Guarduola wisselt veel itt de bruyne hij laat iedereen spelen maar vermoed dat silva gaat vertrekken wordt laatste tijd weinig ingezet

31 juli 2021 om 20:31

Ja, en foden kan op zich ook wel een aardig balletje trappen. Spitspositie is wat dat betreft meer een prioriteit

Erg mooi shirt, Grealish naar City ben ik dan weer niet zo'n fan van, city heeft meer dan genoeg buitenspelers, en dan ook nog voor dat geld..

31 juli 2021 om 15:37

Ik vind het ook zonde, Grealish bij Villa was echt een genot om te kijken! Nu komt hij in het roulatie systeem van City. Betekent dat hij of Foden/Mahrez regelmatig zullen banken. Had hem liever als grote man bij bv Spurs gezien.

Zou erg zonde zijn. Overigens was Grealish op vakantie ivm zijn late EK, dus non news.

31 juli 2021 om 15:22

Vaak word dit al ver van te voren gedaan. Meestal zelfs voor het einde seizoen.

31 juli 2021 om 18:24

Klopt, maar bij de (uit) strip van dit jaar was het niet het geval!

31 juli 2021 om 15:52

Als je het zonde vindt dan ga je toch niet? Dat heb je zelf in de hand.

Ik ben ergens toch verbaasd dat er nu een top transfer aan zit te komen bij Manchester City, nadat Pep bij hoog en laag beweerd heeft dat er geen geld was bij City.. Grealish zal denk ik Sterling moeten vervangen, ik snap niet dat hij zo lang in de basis heeft gespeeld bij een club als Manchester City

31 juli 2021 om 15:20

Dat is al ontkracht door de voorzitter, deze heeft aangegeven dat er grote aankopen zullen komen, maar Grealish is niet de juiste. Het is heel dubbel, hij is totaal niet nodig maar het is echt een geweldige speler met pit. Als er geen spits gehaald wordt (al is het een Schick) kan het een lang seizoen worden.

31 juli 2021 om 16:34

Joh, al die Engelse clubs kunnen en kopen nog steeds alles wat los en vast zit. Die hebben gigantische budgets. Die wilden enkel de Super League om ieder jaar zeker te zijn van het hoogst haalbare.

Maar hij werd wel "genoemd" Bij Arsenal.

Uitstekende move voor zowel Grealish als City. Ik hoop wel dat Villa een goede vervanger op het oog heeft want ze waren velen malen minder toen Grealish geblesseerd was. Villa mag nooit meer degraderen.

31 juli 2021 om 15:26

Rent free

Hoop echt dat ie niet naar city gaat hij past maar mijn mening niet bij city had ook gelezen
Dat city bereid is om 117 miljoen voor hem te betalen wat al helemaal belachelijk is maar het is wel een top speler hoop echt dat ie gewoon blijft bij aston villa
Fijn weekend allemaal

31 juli 2021 om 15:07

Messi_123, je bent een nobele man. Telkens maar weer wens je ons een fijne dag of in dit geval weekend. Ik hoop van harte dat die een Totti carriere tegemoet gaat bij Aston Villa, de clubliefde is er iniedergeval alleen de vraag is of die het grote geld kan weerstaan. Salarissen die City biedt zal Villa nooit kunnen bieden verwacht ik.

31 juli 2021 om 15:10

Snap echt totaal niet hoe hij 117 miljoen moet kosten er zijn zoveel spelers die meer bereikt hebben dan Graelish, wat is dat toch met dat Engelse overschatting en die prijzen man man man.

31 juli 2021 om 15:13

@Beanquinho zeker waar grealish is naar mijn mening rond de 60-70 miljoen waard,

31 juli 2021 om 15:15

Mwa. Kijk naar de wedstrijden van hem bij Villa. Die jongen is abnormaal goed, en dat al een flinke periode ook.

31 juli 2021 om 15:21

Jack Grealish is abnormaal goed aldus Jack Grealish. Ik denk dat hij veel hier zal verbazen, zeker de La Liga volgers. Geweldige speler maar geen 100 miljoen pond waard.

31 juli 2021 om 15:23

@jackgrealish aan je naam is al te zien dat je een grote fan van hem bent
maa ff ja hij is zeker goed ben het helemaal met je eens maar hij is echt niet boven de 100 miljoen waard

31 juli 2021 om 16:46

@Jack GrealishIk vind het ook een topper en hoop dat hij bij Man City nog een stap gaat zetten.

Kijk geen Premier League, echter hoorde ik vaak lovende geluiden over Jack Grealish. Dus videos gekeken en het EK heb ik hem gevolgd in de minuten die hij kreeg, maar wauw wat een heerlijke voetballer om naar te kijken ben zelfs een beetje fan geworden, alleen vertik ik het om ook maar 1 PL wedstrijd te kijken helaas. Diep van binnen hoop ik dat die voor een Totti carriere gaat. Helaas hoort een goede voetballer bij een goed elftal. Daarnaast ik vind het Villa shirt echt heel mooi. Puik werk geleverd dus!

Jammer dat zn goeie voetballer naar zn vreselijke club gaat .
Man city heeft net een zaak ivm ffp verloren , maar mag wel rustig meer dan 100 miljoen uitgeven aan 1 speler . Wordt tijd dat er daadwerkelijk wordt opgetreden tegen deze club

31 juli 2021 om 15:16

Wat een droevig leven moet jij hebben seg, heeft city jouw geld daarvoor gebruikt? Weet niet hoeveel lolly's ze afgepakt hebben van je maar het moet echt hard geweest zijn. Ik weet niet welke club jij fan van bent. Maar het zal zeker een club zijn die meer dan 74mil voor 1 speler betaald heeft. City duurste aankoop was kdb 74mil.

31 juli 2021 om 15:21

Ik heb een prima leven hoor kinderachtig om het persoonlijk te maken .
Feit is gewoon dat city de regels van de ffp heeft gebroken

31 juli 2021 om 16:34

Blijkbaar niet he ze zijn vrijgesproken en hebben een boete gekregen omdat ze niet wouden meewerken met de malafide uefa. Zo corrupt zoals het groot is, en ik vind het jammer dat de britse ploegen uit de SL zijn gestapt. Want de rest krijgt zijn gelijk. Dus GO SL en bye bye uefa. Illegaal verkregen bewijzen tellen niet in de rechtzaal mss wist je dat niet 😉.

Ik denk dat jij niet graag 30jaar in de cel wil zitten als er vals bewijs tegen je is.

31 juli 2021 om 17:51

Volgens mij ben je niet helemaal op de hoogte , maar ze zijn wel schuldig de enige reden waarom ze vrijgesproken zijn is omdat het bewijs illegaal verkregen was , maar dat doet niks af aan het feit dat ze daadwerkelijk schuldig zijn .

Niet voor niks dat de organisatie vanuit de PL en dus niet de uefa nu een onderzoek is gestart naar man city , waarna city de papieren niet wou geven en in beroep ging en dat beroep hebben ze dus verloren

Als je niet schuldig bent dan span je ook geen rechtszaak aan lijkt me 😉

31 juli 2021 om 18:41

@lfchee Dat is ook niet waar. De CAS heeft geen overtuigend bewijs gevonden in haar eigen onderzoek om Man City te kunnen straffen. Ze hebben het illegaal verkregen bewijsmateriaal wel ingezien en meegenomen in hun beslissing. De Premier League is zelf ook een onderzoek gestart. Man City heeft geprobeerd het aan te vechten dat de details van dit onderzoek geopenbaard zullen worden. Het onderzoek is al meer dan 2 jaar gaande en het is nog niet bekend welke conclusie daar uit zal worden getrokken.

Is hij echt zo goed? Ik ken hem niet echt, maar als hij echt zo goed was zou hij met zijn leeftijd toch al hoger hebben gespeeld? Bijna 26 al

Wanneer gaat deze gast nou eens wat aan dat belachelijke kapsel van hem doen?

Mooi filmpje, shirt is niet geweldig.Ik heb nog zo'n mooi gestreept shirt van AVFC in claret and blue (Reebok)Prachtige beelden overigens uit de Kuip, toen AVFC de EC1 won tegen Bayern in 82.

Ik hoop stiekem dat hij gewoon blijft. Grealish op 10 geflankeerd door Buendia en Bailey klinkt heel veel belovend voor Villa

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester City

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Chelsea1913
2.Liverpool1816
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
R. SterlingAanvaller81
R. MahrezAanvaller61
Ferran TorresAanvaller42
Z. SteffenKeeper10
N. AkéVerdediger30
C. SlickerKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester City.

3 fans
Middenvelder, 26 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren