Carragher pakt Wijnaldum aan in tweet: ‘Schakel je meldingen uit’

Zondag, 25 juli 2021 om 13:25Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 13:35

Georginio Wijnaldum voelde zich niet altijd gewaardeerd bij Liverpool, zo heeft hij onthuld in een uitgebreid interview met The Times. De middenvelder tekende vorige week een meerjarig contract bij Paris Saint-Germain, waar hij te spreken was over de manier waarop ze hem binnenhaalden en presenteerden. Wijnaldum zei dat hij het gevoel had dat ze bij PSG blij waren met zijn komst. Die waardering ontbrak bij Liverpool regelmatig, met name wanneer the Reds verloren hadden, zo vertelt Wijnaldum.

Er zijn een aantal zaken die Wijnaldum graag van het hart wil. De details rond de contractonderhandelingen bijvoorbeeld, die zeer moeizaam verliepen. Wijnaldum vindt dat de supporters van Liverpool recht hebben op het verhaal. "Het komt wel, maar ik denk niet dat het nu het juiste moment is", aldus Wijnaldum. "Ik zou het graag willen zeggen, maar ik denk niet dat het nu past." Wel sprak hij openlijk over de manier waarop hij werd onthaald bij PSG. Het was een bepaalde liefde die hij niet altijd voelde tegen het einde van zijn tijd bij Liverpool.

"Er was een moment dat ik me niet geliefd en gewaardeerd voelde", zegt Wijnaldum. "Het waren niet mijn teamgenoten of de mensen bij Melwood. Van hen die ik ken, kan ik zeggen dat ze allemaal het beste met me voor hadden. Het kwam niet van die kant, meer van de andere kant. Mensen op sociale media. Toen het slecht ging, was ik altijd de speler die ze de schuld gaven. Ze zeiden dat ik moest vertrekken. Ik heb elke dag op de training en tijdens wedstrijden alles gegeven om het tot een goed einde te brengen. Door de jaren heen heeft Liverpool zoveel voor me betekend en ook de manier waarop de fans in het stadion me hebben behandelden was super."

"Als we verloren, kreeg ik op sociale media alleen de schuld", gaat Wijnaldum verder. "Er was een moment waarop ik dacht: wauw, ze moesten eens weten wat ik deed om fit te blijven en elke wedstrijd te spelen. Er zijn speler die in hun laatste jaren zeggen: 'Ik speel niet omdat het een risico is'. Ik deed het tegenovergestelde. Ik trainde hard, ik gaf alles. Ik speelde niet altijd goed, maar na de wedstrijd kon ik in de spiegel kijken en tegen mezelf zeggen: 'Ik heb er alles aan gedaan om beter te worden'. De fans in het stadion en de fans op sociale media zijn twee verschillende dingen. Over de mensen in het stadion kan ik geen slechte dingen zeggen. Die hebben mij altijd gesteund."

Het vertrek van Wijnaldum viel in lijn met het beleid van de club. De eigenaren van Liverpool, de Fenway Sports Group (FSG), wilden niet toegeven aan hun strikte beleid om lange, lucratieve contracten uit te delen aan spelers boven de dertig. "Ik moet ook zeggen dat de media niet hebben geholpen", zegt Wijnaldum. "De media brachten verhalen naar buiten en de fans geloofden dat verhaal. Maar ze weten niet of het waar is of niet. Ze hebben er een mening over. Dat was echt moeilijk. Ik had soms het gevoel dat iedereen tegen mij was, als een collectief. Gelukkig had ik dat gevoel binnen het team nooit."

De uitspraken van Wijnaldum kunnen op weinig sympathie rekenen bij Jamie Carragher. De clubicoon reageerde zaterdag via Twitter op de uitlatingen van Wijnaldum aan de Liverpool-fans. "Ik hou van Gini, maar dit klopt niet", slingert Carragher de wereld in. "Social media is een circus en elke club heeft clowns. Schakel je meldingen uit en als je er zoveel last van hebt, verwijder dan de app. Hij wilde meer geld, maar de club zei 'nee'. Dat is voetbal!"Gerelateerd

Meer sportnieuws

105 reacties (laatste reactie door theo uphus)

Je werd op handen gedragen door de fans! Maarjah Daily Mail.... Ken nog beter de Story geloven.

24 juli 2021 om 20:34

Er is nog wel een verschil tussen transfergeruchten verzinnen en de inhoud van een interview verzinnen.

24 juli 2021 om 20:38

Zo ver gaan deze idioten dus. Vrij snel zal Wijnaldum openbaren dat hij nooit gesproken heeft met deze pannenkoeken. Een trieste bron om te raadplegen…

24 juli 2021 om 20:45

Een interview verzinnen ze echt niet zomaar lijkt me.

24 juli 2021 om 21:05

Heb je het verhaal van vorige week met Van Dijk niet meegekregen? Bleek heel het interview er nooit te zijn geweest. Dan geloof ik een week later niet dat Wijnaldum dit gezegd heeft.

24 juli 2021 om 21:48

Dat was geen interview. Dat was “inside information”. Daarnaast is de bron ook plots veranderd naar “the times”.

24 juli 2021 om 22:24

Lierse, helaas geloven teveel mensen in dit soort onbetrouwbare verhalen. Op deze manier kunnen ze dit soort onzin blijven verkondigen en worden de spelers er keihard op afgetekend.

25 juli 2021 om 12:10

@SashaHaha….En als Wijnaldum ontkent weet jij zeker dat dat waar is? Je weet hoe vaak voetballers liegen hè.

24 juli 2021 om 20:38

Het zijn uitspraken van Wijnaldum zelf.. dus heeft weinig met de krant te maken.

24 juli 2021 om 20:41

Het waren laatst ook uitspraken van Van Dijk. Wat hier staat is gewoon verzonnen en Wijnaldum heeft geen interview gegeven aan deze krant.

24 juli 2021 om 22:56

En jij kan dat als feit neerleggen, zonder dat je ook maar enig bewijs voorlegt dat dit hele interview met Wijnaldum verzonnen is anders dan het gebeuren rondom het zogenaamde interview met Van Dijk? Wijnaldum tweette zelf bij zijn afscheid de cryptische boodschap dat de fans het hele verhaal verdienen achter zijn vertrek. Dus zou zomaar kunnen dat dit interview daarop ingaat...

24 juli 2021 om 21:15

Wijnaldum heeft zich in het verleden ook al eens uitgelaten over een zogenaamd gebrek aan waardering bij Oranje. Daarnaast was hij 1 van de voorlopers bij de boycot van VI. Wat dat betreft vind ik dit helemaal niet zo ongeloofwaardig. Hij lijkt een jongen te zijn die heel slecht tegen kritiek kan en zich alles persoonlijk aantrekt. Misschien is PSG dan ook wel een goede keus, zij hebben toch amper supporters om nare facebook berichten te plaatsen...

25 juli 2021 om 00:44

Geheel met deze reactie eens. De weerbaarheid van Wijnaldum is ver te zoeken. Als ik het interview mag geloven, begrijp ik niet dat je als ervaren proffesionele voetballer je zo druk kan maken over wat de Social Media figuren te vertellen hebben. Het lijkt me toch nu wel algemeen bekend dat het meerendeel over alles en iedereen negatief is. Wijnaldum moet misschien eens stoppen met Social Media. Alle accounts verwijderen, lekker richten op het voetbal en je vrouw, kinderen en het leven.

25 juli 2021 om 01:50

Kijk maar uit, als hij dit leest, komt ie 1 week zn kamer niet uit!

25 juli 2021 om 05:35

Natuurlijk begrijp jij dat niet. Jij hebt niet duizenden tot miljoenen mensen die je doodwensen nadat jij iets minder geld hebt binnengehaald voor je bedrijf. De oplossing is zeker social media verwijderen, maar de beste oplossing is identificatie voor social media.

25 juli 2021 om 08:19

@Herosennin44: Nee dat klopt, aan de andere kant heb ik ook geen duizenden mensen die mijn naam scanderen wanneer ik goede prestaties lever. Je neemt dit soort facebook-reacties nog niet serieus man, kom op. Hij kiest zelf voor een beroep in de spotlights. De enige reden dat hij miljoenen verdient is dat zoveel mensen naar hem kijken en dus een mening hebben. Als hij daar niet tegen kan, had hij beter een normale baan kunnen nemen. Dan verdien je wat minder, maar heb je ook geen last van gezeik.

Moet ook wel erg triest zijn. Ben je een profvoetballer die in de absolute top speelt, zitten er een paar zolderkamer-rukkertjes je op het internet af te zeiken. Boe hoe.

24 juli 2021 om 21:03

Zo kwam het bij mij ook over het verhaal. Gewaardeerd door spelers, kenners, de club, de coach en de fans. Maar een stelletje debielen op 'social media' vinden je niet zo. Lekker belangrijk, als je daar niet tegen kan of op je teentjes voelt getrapt moet je inderdaad opdonderen.

24 juli 2021 om 21:09

Ik vind het ook gehuil om niets. Hier heeft Wijnaldum vaker last van gehad. Een tijd terug zei hij ook al dat hij zich in Oranje niet gewaardeerd voelde door het publiek. Als je elk bericht op social media serieus gaat nemen krijg je een zwaar leven. Daarnaast speelt hij ook lang niet altijd zo geweldig, dus een beetje zelfkritiek is ook wel op zijn plaats.

24 juli 2021 om 23:00

Echt gehuil om niks en zo ken ik hem ook niet. We komen uit dezelfde buurt Rotterdam schiemond. Hij was juist die jongen die schijt had wat andere van hem vonden en als ik nu dit lees. Het komt niet uit de kleedkamer niet van het bestuur maar door een paar toetsenbord gangsters. Kom op man neem dat niet serieus. Er is altijd wel een groepje dat het nergens me eens is of gaan haten of schelden en dat zal altijd zo blijven tot het einde van de wereld. Krijg je 100 reacties dan lees je er 10 die negatief zijn dus sla dat gewoon over mits het kritiek is waar je iets mee kan waarvan je beter wordt.

25 juli 2021 om 09:51

Ach Wijnaldum is de laatste jaren sowieso drukker met verongelijkt doen dan met voetballen. Wordt een erg slap mannetje die continu aan het vingertje wijzen is, maar als het er echt omgaat is hij zelf de persoon die niet thuis geeft. Dit zeggende, realiseer ik mij dat Wijnaldum mij misschien wel een racist vindt. Sorry Gini je bent gewoon een slappe zak.

Dit geldt zo'n beetje voor ieder bekend persoon op aarde. Niet fijn natuurlijk, maar staat volledig los van de persoon Wijnaldum aanzieg en gebeurd zo'n beetje ieder andere topvoetballer ook?!

Wat een gejank zeg. Daar moet je toch mee om kunnen gaan als je bij een topclub speelt? Is heel normaal dat je van hero to zero gaat als je in de top speelt… zolang je team je maar waardeert, die supporters moet je maling aan hebben

24 juli 2021 om 20:40

Ik zou vooral rekening houden met de bron. Als je deze krant en Wijnaldum kent dan zie je heel snel dat dit gebakken lucht is.

Sneu voor deze man dat hij dat zo aanvaard en dus moet meemaken. Maar hij heeft de CL met Liverpool gewonnen en is belangrijk geweest met al zijn basisplaatsen dan moet je daar ook een dikke huid voor hebben.
Hopen dat ie bij PSG weer de pretbek kan zijn want persoonlijk is hij echt wel een cool persoon.
Even in Frankrijk de titel ophalen, en dan knallen voor onsoranje op het WK.

O nee... wat verschrikkelijk dat je altijd de schuld kreeg van Nederlagen! en al helemaal door de wetenschappers op de Socials. kan me heel goed voorstellen dat dat heel erg moeilijk te verdragen is!

Sorry dat ik het zeg, maar ik vind dit echt een heel slap verhaal. Het kan prima dat Wijnaldum vaker de sjaak was op Sociale media, maar laten we wel wezen, Sociale media zit voor een groot deel gevuld met mensen die eigenlijk niets kunnen en hun frustratie dan maar uiten op succesvolle mensen.

De eigenaren van Liverpool stonden natuurlijk in hun volste recht om te zeggen: "we willen wel verlengen, maar niet zonder voorwaarden." Uiteindelijk kiest Gini daarna voor een club die meer geld en/of meer contractjaren bied. en dat is zijn volste recht. maar ik snap nooit zo goed dat je daar omheen praat.

Geef gewoon aan: "ik ga naar een gelijkwaardige club die mij een langer contract aanbieden en daarbij meer salaris" er kan toch niemand zijn die dat raar vind?

24 juli 2021 om 21:34

Wacht eerst even af of dit interview wel echt heeft plaatsgevonden, en of dit wel de woorden van Wijnaldum zelf zijn. De bron is nogal dubieus.

Liverpool zal dit niet lang volhouden teren nu al jaren op dezelfde groep mensen. Alisson, van dijk, henderson, robertson, fabinho, mane, firminho en salah. Vorig jaar was wel gebleken dat hun vaste groep redelijk smal is. Keita, shaqiri, minamino, 2 centrale verdedigers die uit noodzaak moesten spelen zijn niet goed genoeg. Thiago heeft ook (nog) niet gebracht wat hij zou kunnen.

24 juli 2021 om 21:15

Snapt er niks van idd. Mooi wel mensen beetje napraten

24 juli 2021 om 22:39

Zoveel raars zegt hij toch niet? Dat eerste deel is nogal kort door de bocht, maar dat de selectie van Liverpool smal is, is wel gebleken. Liverpool heeft best een aantal spelers die je niet in de top van Europa zou verwachten. Daarin is Liverpool niet de uitzondering overigens, maar om het af te doen als "snapt er niets van", is ook weer het andere uiterste.

24 juli 2021 om 23:36

Natuurlijk moet elke selectie vers bloed hebben. Maar Henderson is net 31, Virgil net 30 en Salah en Mane pas net 29. Deze spelers zitten allemaal nog in hun prime. Natuurlijk laat je dat staan. En pas je her en der wat aan: zie aankopen zoals Jota, Thiago en Kounate. Haal daar dit seizoen nog 2/3 jonge spelers bij en er staat over 2/3 seizoenen en paar transferwindows verder weer een compleet nieuw geraamte met Gomez, Kounate centraal, Elliot, Jota voorin. En TAA en Robertson nog steeds over de flanken.

Zo zwak weer dit. Wijnaldum zeg dat dan als je bij Liverpool speelt. En niet net direct na je overstap je "supporters" een steek na geven. Het had sterker overgekomen als je dit zei toen je nog bij Liverpool speelde.

Wat een huilebalk zeg, gaat hij nu ook bij het Nederlands elftal stoppen omdat we hem geen leider vinden en niet op heeft gestaan als de man met ervaring op het laatste EK.

24 juli 2021 om 20:56

Volgens mij was hij topscorer van Nederland op het EK, als middenvelder. Maar goed, voor nederlanders is dat niet genoeg natuurlijk.

24 juli 2021 om 21:03

Nee natuurlijk is dat niet genoeg. Een paar goals gemaakt in de groepsfase, wat de allerslechtste poule in de geschiedenis van het EK was. Bij de eerste belangrijke wedstrijd (tegen ook een matige tegenstander) was Wijnaldum misschien wel de slechtste man op het veld, waarna we direct naar huis konden. Gek he, dat Nederlanders dan kritisch zijn...

24 juli 2021 om 21:20

Gaat er niet om dat hij topscorer was, het ging mij er om dat hij niet moet janken.
Wees is een kerel en krom je rug, kijk is naar die Italianen die vechten voor elke meter.

25 juli 2021 om 00:28

Die eer lijkt me voor De Ligt die ons persoonlijk naar huis heeft gestuurd met z'n 387e handsbal als prof.

25 juli 2021 om 00:34

Hoe je het ook went of keert, ik noem het pure pech, je had het ook anders kunnen formuleren maar dat is Had, als Malen vlak daarvoor 1-0 had gemaakt was uit die aanval niet die rode kaart gevallen

25 juli 2021 om 11:54

‘Hoe je het ook went of keert, ik noem het pure pech, je had het ook anders kunnen formuleren’Het verkeerd positioneren, het ‘wegglijden’ terwijl hij op datzelfde moment probeerde weg te draaien om naar de bal te gaan noem jij pech? Nah... De Ligt is gewoon verantwoordelijk voor de rode kaart en z’n actie heeft (in-)direct bijgedragen aan de nederlaag. Dat Malen zo’n kans miste is een enorme blunder, maar het missen van die kans staat los van de Ligt z’n catastrofale fout.

25 juli 2021 om 17:17

We liggen eruit omdat De Ligt de bal met zijn handen had aangeraakt. Verder is Nederland in jaren geen EK favoriet. Laatste keer was in 2012 en toen haalde ze 0 punten in de groepsfase. Dit EK was misschien niet helemaal mooi, maar toch prima voor ons doen.

25 juli 2021 om 00:08

Ik hoop het....goed bij liverpool wegens betere spelers om hem heen...bij oranje toch vaak erg matig, zeker in de potjes waar het op aan komt.

Als je je serieus druk maakt om wat die gekkies op sociale media allemaal roepen vanuit hun eenzame kamertje.....sorry hoor.
Die mensen zijn wel de laatste die je serieus neemt. Blij dat ik geen sociale media heb. Wat een mafkezen daar. Allemaal makkelijk beinvloedbare mensen die er een hobby van maken om anderen verrot te schelden.

24 juli 2021 om 22:03

VZ maakt gewoon deel uit van de sociale media hoor ...

Niet iedereen is keihard he. Sommige mensen raakt zoiets nou eenmaal we zijn niet allemaal ridders in harnassen. De mensen die nou doen lijken dat het maar een paar mensen op zolder zijn die zo reageren. Zijn dezelfde mensen die dit nu af doen als niet aanstellen en door gaan. Nogmaals niet iedereen kan dat.

24 juli 2021 om 21:02

Eens. Ik zou ook zeggen dat hij daar helemaal niet mee bezig zou moeten zijn en zich erover heen moet zetten, maar dat is natuurlijk makkelijk gezegd vanaf de zijlijn. Toch zou ik hem wel willen adviseren om zich meer te focussen op het positieve en niet te veel hier mee bezig te zijn want dat kost gewoon onnodige energie.

Zelf niks van meegekregen, en volg hem op alle social media. Kan me ook niet voorstellen dat je dit gaat verzinnen, want dan kan je er net zo goed niks over zeggen (heeft er zelf geen baat bij).

Hahahaha. Geloof nooit dat dit interview klopt. Zo wel dan moet hij zo snel mogelijk zichzelf voorzien van een ruggengraat. Wijnaldum is bij 90% van de achterban zeer gewaardeerd. Er zijn een paar lui die graag van FSG af willen(dat begrijp ik soms nog wel) en niks zien in spelers zoals Wijnaldum, Matip, The Ox en Keita.
Maar Wijnaldum was bij de fans zeer geliefd.

Gini werd gewoon op handen gedragen, als je 100 positieve reacties krijgt en 1-2 negatieve en je onthoudt alleen de negatieve ja dan ligt het wel een beetje bij je zelf. Maar ik vind dit gewoon een slap excuus, zeg gewoon dat je meer wou verdienen maar kom niet met de deze onzin af. Maar goed je blijft een legende en ik zal je in ieder geval hard missen.

24 juli 2021 om 22:02

Als ik aan Liverpool legendes denk, dan denk ik aan een St. John, Keegan, Hansen, Dalglish, Rush en Gerrard.. Schaar jij Wijnaldum tussen deze name? Zo ja? Wauw...

25 juli 2021 om 00:30

Naja hij heeft wel meer landstitels gewonnen dan Gerrard.

Als dit waar is vind ik het echt een heel slappe attitude van Wijnaldum. Wat een macht geven wij social media toch ook altijd, onvoorstelbaar eigenlijk. Een paar meningen van mensen, hemeltjelief zeg als je dat maar te boven komt.

25 juli 2021 om 05:39

Jij krijgt geen duizenden tot miljoenen doodswensen naar jou en je familieleden na een mindere dag op werk. Dan zal het snel onvoorstelbaar zijn, als je dus niet hetzelfde meemaakt en het niet alleen kneusjes op hun zolder zijn die dit sturen, maar bijv ook Neo-Nazi hooligans.

Dus fijn dat dit voor jou en de meesten onvoorstelbaar is.

25 juli 2021 om 13:17

Dat klopt allemaal wat je zegt Herosennin44, maar helaas is dat de realiteit. Ik vind het ook belachelijk dat het gebeurd en ik wil het absoluut niet goed praten. Maar is het voor voetballers onmogelijk om zoiets te minimaliseren? Zij weten toch ook hoe de wereld werkt? Dat Wijnaldum hier last van heeft is heel legitiem, maar als dat zo is, waarom doet hij er zelf dan niks aan om dat voor hemzelf te minimaliseren? Ik weet dat het niet zo zou moeten zijn, maar je moet de wereld nemen zoals die is en niet zoals jij wil dat de wereld is (zolang dit niet veranderd). 95% van de mensen om hem heen en de fans waarderen hem. Waarom laat je dan je oren hangen naar die 5%? Schakel dan bijvoorbeeld reacties uit op de profielen. Zet daar desnoods een bericht van op waarom je het doet, om zo nog wel een statement te maken ertegen.

hahahaha, tot 10 maanden geleden nog roepen dat je op handen werd gedragen door het L.pool publiek en nu dat je gratis voor een mega salaris bij psg hebt getekend even natrappen (?) kom op zeg, hoe laag kan je vallen.
Hoop dat van Gaal Gini lekker als niet meer nodig ziet.. Broodvoetballer!

Bijzonder. 'ze moesten eens weten wat ik deed om fit te blijven en elke wedstrijd te spelen.' dus mensen die een oordeel geven over de prestatie van een speler in een wedstrijd, moeten daarin meenemen dat die speler mogelijk wel alles doet om fit te blijven en elke wedstrijd te spelen. Dat raakt kant noch wal. Altijd fit blijven en maximale inzet getuigt van een goede profmentaliteit en Wijnaldum is juist een erkend (!) voorbeeld van iemand die het maximale uit zijn carriã¨re haalt. Ik heb respect voor Wijnaldum maar deze jongen heeft wel een huilebalk-randje.

Vind dat men een beetje kinderachtig reageert op de uitlatingen van Wijnaldum. Zijn opmerking over de eigenaren begrijp ik wel. Hij is een van de weinige spelers die nooit geblesseerd is en altijd een redelijk niveau haalt, gewoon een zekerheidje. En hij verdiende minder dan een Shaqiri of Oxlade, is tenminste ooit uitgelekt zo. Verdient zeker meer dan die twee gasten, schijnbaar niet op waarde geschat door die owners. Kijken of ie een gaatje achter laat, zou wel geinig zijn.

25 juli 2021 om 00:09

Vaak een 6 nooit een 8.

Als je op Twitter even rond kijkt geven heel veel Liverpool fans toe dat ze Wijnaldum shit hebben behandeld. Dus mochten de uitspraken van Wijnaldum waar zijn dan beamen de Liverpool fans dit ook.

Het was ook niet bepaald een gezellige jongen meer een watje. Kwam eigenlijk kwaliteit te kort maar speelde veel ivm veel blessures.

Hij kan nu even lekker pitchen, binnenkort ziet ook hij in dat hij niet goed genoeg is. Klopt heeft hen zoveel krediet gegeven, hem een topspeler gemaakt, het is echt schrijnend dat hij dit nu zegt. Totaaal niet snappend wie hij is en waar hij staat. Wijnaldum is een van de meest overschatte voetballers ooit.

Die Wijnaldum is af en toe wel een zeikertje en moraalridder zeg. Kom op zeg, die werd super gewaardeerd in Liverpool. En dan geef je nog een trap na via zo’n interview en kies je ordinair voor de poen, al snap ik ook wel dat je op dit moment voor het sportieve bij PSG wil voetballen. Maar hij heeft af en toe vreemde maniertjes of uitspraken.

De nieuwe seedorf.....minderwaardigheidscomplex...wordt eens een vent....dat eeuwige gesmeek om respect. Natrappen is sowieso niet chique.

Als dit al waar blijkt te zijn dan komt Wijnaldum hier toch weer over als een lul. Maarja tis al de vraag of t waar is natuurlijk.

Leren ze het dan nooit om social media gewoon te negeren. Je gaat toch niet elke mening op twitter, instagram, facekook en zelfs op voetbalzone serieus nemen? Dan maak je jezelf ook gek. De kranten moeit je ook niet lezen. Zo hou je jezelf mentaal scherp. Nu piept ie gewoon een beetje. Maar dat geld voor heel Engeland trouwens. Al die acties omdat mensen zich beledigd voelen online. Zet de comments uit. Werkt ook. Beter voor Wijnaldum dat hij mijn waardeloze mening ook niet komt te lezen haha.

Tja, neem geen Twitter of Instagram als bekend persoon, of trek je er in ieder geval niets van aan.
De gekkies hebben een podium gekregen, al helemaal als je er zo op in gaat. Ik vind Carragher er ook wel duidelijk op reageren. Dit klinkt wel heel zielig.

Ja Wijnaldum is naar PSG gegaan voor de 'waardering' .. hou toch op! Hij wilde gewoon een grote zak met geld niet meer niet minder! Geldwolf!

25 juli 2021 om 07:13

Het zou heel goed kunnen dat dit ook een reden is van zijn vertrek bij Liverpool. Wat weet jij nu van zijn gevoel bij Liverpool af? Misschien was hij het daar wel helemaal beu na alle kritiek. Lekker gemakkelijk oordelen als je alleen maar kijkt naar geld.

Ik sluit me aan bij Carragher. Wat een huilebalk die Gini. Je weet toch dat social media een smeltkroes van sociaal gestoorde gekken is die eindelijk een publieke stem kunnen hebben? Daar staat zoveel rotzooi op. Zelfs als je als onbekend iets op die kanalen plaatst zitten er wel zieke reacties tussen. Who cares. Ik lees het eigenlijk al niet, laat staan als ik bekend zou zijn.

Lekker oordelen zo jongens. Lekker makkelijk allemaal weer. Wie zijn wij om te oordelen over een gevoel van een persoon.
Maar het valt me zwz de laatste tijd vaker op dat Gini, bij de meesten het nooit goed zal doen.

25 juli 2021 om 13:12

We kunnen inderdaad moeilijk over gevoelens oordelen, maar Carragher heeft hier toch wel een punt? Je wordt gewaardeerd door je medespelers, coach, staf, medewerkers en 90% van de fanbase. Maar omdat er een paar idioten op Social media zitten, ga je dat als reden opvoeren om Liverpool te verlaten? Natuurlijk kan het vervelend voor hem zijn, dat ontken ik absoluut niet. Maar als 95% je waardeert, dan ga je dus vanwege 5% van club veranderen? Of is hij gewoon niet eerlijk en heeft hij andere motieven? Dat laatste lijkt mij waarschijnlijker. Gelijkwaardige clubs, maar de één biedt een langer contract en meer salaris. Waarom durven zo weinig voetballers dat toe te geven? In het normale leven gaat dat net zo.. Nieuwe uitdaging + meer geld + meer zekerheid (contractsduur). Toch hele valide redenen om van club te switchen? Wees daar dan gewoon eerlijk over...

25 juli 2021 om 17:25

Ik weet niet hoe jij aan 90% van de fanbase?? al je percentages zijn natte vingerwerk. Als je enig besef had over hoe de Engelse fans en met name de club fans zijn weet je hoe verrot ze kunnen zijn. Je zag al hoe schandelijk die fans zich gedroegen tijdens de verloren EK finale en er zijn zoveel debielen die openlijk op een zeer negatieve wijze spelers afkraken. Dit zijn kanalen met aanzien en niet perse een anoniem persoon. Ook hier roept Carragher eigenlijk ook zomaar wat en verwijt hij de slachtoffer. Als je ergens lekker kunt voetballen met passievere fans zoals in Spanje of Frankrijk dan neem ik het Wijnaldum niet kwalijk. Heeft meer dan genoeg voor Liverpool gedaan.

Ik vind het altijd makkelijk om achteraf gal te spuwen. Had het geuit op t moment dat je daar nog speelde joh. Dit komt zo zielig over. Maar goed, dit zijn we ook wel een beetje gewend van hem. De "lastige" vragen over moderne slavernij in Qatar kunnen niet want BLM...

Ahhh geeeermmm... hoeveel heb je er ondertussen verdiend daar?

25 juli 2021 om 08:33

Je weet als je voor een grote club als Liverpool speelt dat je onder een vergrootglas ligt. De commentaren van oa social media zijn daar ook onderdeel van. Daar zal hij mee moeten dealen

altijd achteraf zodra een speler een transfer maakt krijg je zo'n uitspraken.... is lullig voor hem maar achteraf is er weinig aan te doen zie het meer om even na te trappen of een excuse te zoeken voor zijn transfer. iedereen weet dat hij bij Paris meer geld krijgt dan bij Liverpool en dat Liverpool waarschijnlijk gezien zijn leeftijd niet meer het maximale aan hem ging bieden.Dat had hij naar buiten moeten brengen in plaats van deze rare uitspraken.

Pfff wordt nu echt vermoeiend. Al die NL spelers zoeken continu naar bevestiging, Wijnaldum voorop. Dan krijg je dus van die taferelen dat mensen met andere mening (Derksen en co) geboycot worden en slappe meepraters (Van Gelder types) een podium krijgen. Dit gaat nog clashen met LvG.

Sinds die BLM protesten heeft hij nooit weer zijn topniveau gehaald en nu dit weer. Ik kan me best voorstellen dat dit verhaal klopt want hij lijkt me erg gevoelig voor kritiek en voor gekkies op Social Media. Maar je kiest er zelf voor om die accounts te hebben, dus dan moet je ook gewoon een grote jongen zijn. Als dit soort voetballers de kar moeten trekken bij Oranje, dan snap ik dat we zo hebben gepresteerd op het afgelopen EK.

Als t waar is da is t jammer dat hij zo reageert. Je hebt er mooie jaren gehad en bent er sinds lange tijd kampioen geworden.
Geniet daarvan en na afloop v contract kun je bijtekenen of vertrekken. Van beide kanten maak je dan keuzes.

Wat een zeikerd, wie gaat er nou social media lezen? En je er dan ook nog door laten beïnvloeden en je er óók nog zo over uitlaten? Hij doet ook zelf aan die poespas mee met z'n zgn statements richting VI en Derksen en ander zinloos geneuzel. Ga lekker voetballen en doe niet zo kinderlijk.

Die Wijnaldum is zo'n jankerd bij het EK had ik dat ook al. Ben benieuwd hoe hij straks met van Gaal omgaat. Heb het gevoel dat hij niet zo erg tegen kritiek kan. Op de socials heb je altijd wel van die stakkers die de heleboel proberen op te naaien. En meningen mogen gedeeld worden. Huid vol schelden is een ander dingetje, maar je weet dat dat gebeurd, laat het lekker links liggen. De manier om er van verlost te raken is je accounts op te zeggen, kan je er ook niet aan storen.

Begint een vervelend mannetje te worden die Wijnaldum.
Jankt wel erg veel de laatste tijd over zaken waar hij zich helemaal niet mee bezig moeten houden.
Wij voelen ons ook allemaal door jou en je maten in de steekl gelaten tijdens het EK Wijnaldum.
Get over it en ga door met je voeten te laten spreken en verder hoef je niets te doen!

Mocht dit interview echt zijn, laat het wel zien wat een naar mannetje Wijnaldum geworden is. De nieuwe Seedorf. De alwetende. Natuurlijk is hij voor het geld naar PSG gegaan en als je je zo uit het veld laat slaan door een paar keyboardwarriors dan ben je wel echt een beetje triest.

Precies het probleem van het NL elftal allemaal zo snel op hun teentjes getrapt bij een beetje kritiek.

En nu komt de aap dus uit de mouw. Ik schrijf dus niet dat Wijnaldum een aap is!
Dat het om geld ging was wel duidelijk. Ook gelet op het feit dat hij vol aan het onderhandelen was met Barça en toch maar koos voor de hele vette hap van Psg dat Barça wilde naaien
Let wel Wijnaldum mag dit doen, maar zeg het gewoon en hou je kletspraat voor je.
Zijn zaakwaarnemer heeft ook een hele grote rol gespeeld

Onder het mom van ik wordt door een paar op social media niet gewaardeerd tekent hij niet bij wat een slap verhaal zeg als je mede spelers jou waarderen is dat toch goed genoeg maar meneer kreeg niet genoeg respect , zeg gewoon dat je bij PSG het dubbele krijgt en een contract voor 4 jaar toch niets mis mee maar nee hoor het draait weer om niet genoeg waardering tuurlijk .

Fiorenoord leuke opmerking maar helaas 80%
Doet hier aan mee is makkelijk achter een schuilnaam net wat hij zegt een grote circus met veel heel veel Clowns 🤡🤡🤡

Mensen moeten begrijpen dat de jongere generatie dus ook Wijnaldum opgegroeid is met social media en dat dat voor een heel groot deel bepalend is voor hun beeldvorming van mensen om hun heen mensen in het algemeen, dagelijkse dingen die ze doen denkwijze over het hedendaagse leven etc etc. Dus dat Gini hiermee zit is niets vreemds aan en hij mag dat ook gewoon aangeven niets mis mee.
Carragher's opmerking kenmerkt dat generatie verschil door te zeggen ''schakel je meldingen uit'' en dan is er niks aan de hand maar dat gaat niet op voor de jongere generatie het is (helaas) geheel in hun leven verweven en die zijn hiervoor gewoon erg gevoelig. Ik en ik denk ook een groot deel van de reageerders op dit forum is van een generatie hiervoor voordat alles met social media verbonden werd wij denken daar gewoon anders over en wij hebben denk ik ook geen duizenden volgers die je zodra ze het kunnen gelijk proberen af te zeiken.

Gini is te goed voor deze wereld. Kritiek leveren is makkelijk geworden, over de schreef gaan wordt nauwelijks bestraft etc. Maar Gini moet eens een dikkere huid gaan hebben en zich niet zo zwakjes opstellen. Het is een zachte jongen in een harde wereld maar laat je niet kennen joh. Hij was echt wel gewaardeerd bij Liverpool, gelukkig zegt ie dat ook maar hij zou die zure zeikerds op social media geen aandacht moeten geven! Het is jammer, die ontwikkeling daarin maar ja wat doe je eraan. Het is vandaag de dag een trieste gewaarwording op het internet en de overheid die er niets aan doen want ja hey vrijheid gaat voor he. Maar kom op, wees eens sterk en laat je niet leiden door die gastjes die een zielig leventje hebben.

spot on van Carragher. Excuses vinden om je vertrek te verklaren.

Wat is het toch met die voetballers en hun e-penis waarbij social media van een onmens hoog belang is. Een paar likes en opmerkingen van randoms die heel zwaar mee wegen in je gevoel, stel je niet zo aan en haal anders idd de app er af. Maar de honger voor likes is blijkbaar ook een verslaving ofzo

Ik merk de laatste tijd dat ik die Wijnaldum een enorme jankerd vindt.. hij is wel heel erg goed om zich in een slachtofferrol te manoeuvreren om vervolgens via de media zijn verhaal te doen.. erg makkelijk.

Ik denk echt dat Gini Wijnaldum in ieder geval ook niet in Nederland moet komen afbouwen na PSG. Want ook hier en nu hebben veel mensen commentaar op hem. Dat gebeurt nu eenmaal op social media, o.m. omdat alles lekker anoniem gebeurt. Dat is weliswaar het laffe daar aan, maar dat gebeurt natuurlijk niet alleen in Liverpool, maar ook in Parijs, Barcelona, Amsterdam en Rotterdam. Ik vind het dan ook een geweldig slap argument van Wijnaldum, die aangeeft dat de club Liverpool inclusief alle personeel en stadionbezoekers wel geweldig waren. Hij heeft ze een jaar aan het lijntje gehouden met zijn posts dat het wel goed zou komen met die contractverlenging. Maar ondertussen deed hij niks en komt hij meteen nadat hij in Parijs is geland met zijn mes in de rug van Liverpool FC, dat hem altijd keurig heeft behandeld . Ik ben wel klaar met die Wijnaldum, hoop ook dat hij het leest en lekker weg blijft van de Nederlandse velden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Liverpool

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Chelsea1311
2.Liverpool1311
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
AlissonKeeper50
V. van DijkVerdediger50
S. ManéAanvaller53
Mohamed SalahAanvaller54
Diogo JotaAanvaller52
Thiago AlcântaraMiddenvelder40
Voor de complete selectie: Clubpagina Liverpool.

258 fans
Middenvelder, 30 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Paris Saint-Germain 5 0 0 0
2020/2021 Liverpool 38 2 1 0
2019/2020 Liverpool 37 4 0 0
2018/2019 Liverpool 35 3 3 0
2017/2018 Liverpool 33 1 1 0
Laatste voetbalnieuws

Paris Saint-Germain start met Messi, Mbappé én Neymar tegen Club Brugge

De opstellingen van Club Brugge en Paris Saint-Germain zijn bekend. Trainer Mauricio Pochettino kiest voor een driemansvoorhoede met Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé. Daarmee maakt de 34-jarige Argentijn zijn basisdebuut...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren