Transfer Robin Pröpper zet kwaad bloed bij supporters Heracles Almelo

Donderdag, 1 juli 2021 om 12:01 • Laatste update: 12:03

De aanstaande transfer van Robin Pröpper naar FC Twente heeft bij de supporters van Heracles Almelo kwaad bloed gezet. De aanvoerder staat op het punt om transfervrij de overstap te maken van Almelo naar de aartsrivaal, iets wat de verdediger niet in dank wordt afgenomen door supportersvereniging Vak'74. De fanatieke aanhang uit via Facebook zijn onvrede over de gang van zaken. "We kijken nu uit naar het moment dat je weer huilend van het veld stapt", verwijzen de fans naar de zware knieblessure die Pröpper in 2018 opliep.

Pröpper besloot zijn aflopende contract bij Heracles niet te verlengen in de hoop een nieuwe uitdaging te vinden en kan bij FC Twente onder meer over een hoger salaris beschikken. "Voor het geld?", vraagt bovengenoemde supportersvereniging zich allereerst af. "Dat clubliefde onder spelers nagenoeg niet meer bestaat, weten we allemaal. Dat Heracles soms alleen wordt gezien als tussenstap, is pijnlijk. Maar er loopt altijd wel een speler met een gunfactor. Iemand die veel voor de club doet, het gezicht is van het team en ondanks een zware blessure de kans krijgt om volledig te herstellen. Een speler met wie iedereen te doen heeft als hij huilend van het veld stapt naar een ogenschijnlijk nieuwe blessure."

Pröpper raakte in september 2018 in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen zwaar geblesseerd aan zijn knie en lag bijna een jaar uit de roulatie. "Zo’n jongen gun je veel. Hard gewerkt, gestreden, niet altijd perfect, maar wel een hart voor de club", gaat het verhaal verder. "Een keuze om je zakken te vullen snappen we. Succes wensen we je dan, bedankt voor alles en we hopen je weer te zien bij onze club. We wensen je in dit bijzondere geval veel. Veel wat we niet zouden wensen als je had gekozen voor een mooie club in het buitenland. We kijken nu uit naar het moment dat je weer huilend van het veld stapt", besluit de supportersgroep.

TC Tubantia wist woensdag te melden dat Pröpper zo goed als rond is met FC Twente over een overgang. De verdediger ondergaat donderdag zijn medische keuring en ondertekent aansluitend zijn contract als de laatste plooien zijn gladgestreken. Het vertrek van Pröpper is een hard gelach voor Heracles, dat zijn sterkhouder graag langer in Almelo zag blijven. Pröpper stond sinds de zomer van 2016 onder contract bij de Almeloërs en groeide uit tot aanvoerder en een vast gezicht van de club.Gerelateerd

Meer sportnieuws

93 reacties (laatste reactie door almachtig)

Tsja, mensen die zich verenigen in zo'n fanclubje zijn door de bank genomen ook vreselijk simpele, inferieure exemplaren van het menselijk ras. Totaal triest.

1 juli 2021 om 13:56

Inderdaad. Vermoedelijk slaat Vak '74 ook op het gemiddelde IQ van die jongens. Het is werkelijk te triest voor woorden. Ik zou me in hun geval drukker maken over het feit dat je een voetbalclub support zonder grasveld...

1 juli 2021 om 17:20

Er zijn lijkt me inderdaad dingen in de wereld waar je je drukker om zou moeten maken dan dat een speler van Heracles naar FCT vertrekt. Zou hier nou echt iemand van wakker liggen?

1 juli 2021 om 21:00

Nou, ze maakten zich in Amsterdam anders ook flink druk om de transfer van Vermeer... Dat jij het niet boeiend vindt zegt niets over de lokale gevoelens.

Man man wat laten ze zich weer kennen.. hoeveel spelers zijn er wel niet van Twente naar Heracles gegaan de afgelopen paar jaar? Pelupessy (aanvoerder kampioensjaar Jong FCT), Breukers, Plet enz. Ja het was jullie aanvoerder, maar verstand komt vaak met de jaren Edit: Vergeet ik Te Wierik nog even te melden!

1 juli 2021 om 12:40

Jammer van die laatste sneer. Pröpper liep uit contract, wilde verder kijken, geef hem eens ongelijk. Ik kan alleen maar jaloers zijn op wat FC Twente opbouwt en neerzet, als Almeloër. Maar even op je namenlijstje in gaan. Breukers en Plet, kwamen van Heracles, zijn naar FC Twente gegaan. (breukers is daarna teruggekeerd bij Heracles). Maar ik vind het apart hoeveel haat bepaalde mensen in Almelo nog tegen FC Twente hebben. De hele opleiding is in elkaar verweven, alleen de 2 senioren selecties zijn los van elkaar. Ze vissen in dezelfde vijver en ook qua begroting ontlopen ze elkaar niet veel. Als Almeloër kan ik er alleen maar jaloers op zijn, elke 2 weken een zo goed als volle veste, een gemeente die wel mee denkt en helpt. En gewoon een fantastische sfeer.

1 juli 2021 om 12:51

Die laatste sneer moet kunnen, verder met je eens hoor! De haat naar elkaar wordt er door familie en supporters bij elkaar in gepraat. Je hebt tenslotte een gezamelijke opleiding waarin je ook nog eens met beide logo's (overigens de lelijkste tenues ooit) op je borst speelt. Niemand kijkt er écht gek van op als Oosterwolde voor de FC kiest en Marsman voor Heracles. Moet uiteindelijk ook allemaal kunnen.

1 juli 2021 om 13:39

De haat komt vanuit een ver verleden. Destijds was FC Twente de enige BVO in Twente, toen Heracles de wens uitsprak om over te stappen vanuit AM naar Bvo, is dat vanuit Twente ontzettend tegengewerkt op alle mogelijke manieren die destijds mogelijk waren. Daar komt de originele haat onderling vandaan. Maar ik ben van mening dat de haat van tegenwoordig gewoon afgunst is, en daar heeft de hele Munsterman affaire niet aan meegeholpen natuurlijk.

1 juli 2021 om 13:26

Verstand komt met de jaren is tegenwoordig prima te veranderen in Eigenwijsheid komt met de jaren, gezien afgelopen jaar.

"We kijken nu uit naar het moment dat je weer huilend van het veld stapt", verwijzen de fans naar de zware knieblessure die Pröpper in 2018 opliep.”

Dit soort gasten hebben een paar minuten klem gezeten bij hun geboorte. Hoe krijg je het voor elkaar om zoiets, vanwege een transfer, op papier te zetten 😕

1 juli 2021 om 12:19

@apocalyps, je zou haast denken dat dit type droeve en doorgesnoven aanhangers van een historische en gerespecteerde Almelose voetbalclub destijds bij het uitdelen van de hersencellen voor het verkeerde loket stonden.

1 juli 2021 om 12:26

Tja, ik kan hier niet eens meer verbaasd om zijn. Ik vind het hilarisch dat deze mensen, die zichzelf supporter van Heracles Almelo noemen, denken dat ze ook maar 1 iemand choqueren met dit soort teksten, iedereen lacht ze uit. Zeker afgekeken van de F-side. De volgende zin deed mij in huilen van het lachen uitbarsten:
'dat Heracles soms alleen wordt gezien als tussenstap is pijnlijk.'

De eerste speler die Heracles als eindstation ziet moet nog geboren worden.

1 juli 2021 om 12:34

Heracles profileert zich als opleidingsclub. Die halen jonge goedkoper spelers om ze daarna te verkopen voor veel meer. (dost en Weghorst zijn 2 grote voorbeelden daarvan). Dat de zelfbenoemde harde kern als vak 74 dan zoiets de wereld in slingert, zegt meer over de mensen dan over een club. Ze hebben geen enkel benul hoe hun club werkt.

1 juli 2021 om 14:13

Ik heb ook absoluut niets tegen Heracles (oké misschien het kunstgrag) maar ik doelde op de supporters en hun uitlatingen. Het is een beetje aandoenlijk gewoon.

1 juli 2021 om 14:47

@daviddein ik kan alleen Folkert Velten bedenken, die man heeft toch een tijdje rondgelopen en na zijn actieve carriere ook nog als scout werkzaam geweest als ik het me goed herinner dat was een echte cultheld en je wist ook dat hij bij heracles zou eindigen.

Tegenwoordig is dat niet meer, en als twente de enige club is die aan de eisen van propper wilde voldoen dan is het toch zijn goed recht.

1 juli 2021 om 21:26

Folkert speelde altijd op zondag foutloos...

1 juli 2021 om 12:38

Proper ging toch een keer jankend het veld af en had toen helemaal niks? Misschien verwijzen ze daar wel naar. Dat was ook wel triest.

1 juli 2021 om 14:40

Het grote probleem is dat dat soort imbecielen vaak het meeste lawaai maken bij een voetbalclub. Wat ik vooral een probleem vindt bij dergelijke statements van supportersverenigingen, is dat zo'n bericht vaak door meerdere mensen gelezen word alvorens het online word gezet. Dat er dan geen mensen zijn die zeggen: "dat kan wel een aantal tandjes minder", zegt alles over dat soort simpele personen.

Haha. Het wordt is tijd dat hier enorm hard op gestraft gaat worden. Seizoenkaart afpakken en verbieden om een Espn abonnement af te sluiten. Wat een enorm droevige en zielige mensen hebben we toch rondlopen. Hetzelfde geldt inderdaad voor Berghuis. Het gaat verdomme het leven van deze voetballers, niet om de levens van doorgesnoven mannetjes die hun club aan zien als een bepaalde religie.

Wat kan ik soms toch moe worden van de verschillende "harde kern" supportersgroepen. Staat de 74 voor het maximale IQ voordat je hier bij mag horen?
Ik snap de overstap heel goed. Sportieve uitdaging, grotere club en een beter salaris.

En dan ook nog afsluiten met het hopen dat hij weer zo'n soortgelijke blessure oploopt.. zucht

1 juli 2021 om 12:18

Vanuit de supportersvereniging ook echt, je zal er maar bijhoren.

1 juli 2021 om 13:40

Denk dat het qua salaris elkaar weinig verschilt. Gezien eerdere berichtgevingen. Echter snap ik vanuit ambiance de overstap zeker.

Je hoeft ook echt niet persé in Rotterdam of Amsterdam te wonen om je als debiel te gedragen. Mag Propper zich ook bemoeien met de vraag waar al die debielen werken ?

1 juli 2021 om 14:43

Elke club heeft dit soort imbecielen. De lachwekkende onzin die supportersverenigingen vaak onder officiele titel de wereld in slingeren, is echt schrijnend.

Nou kinderachtige mensjes. Ga maar snel op sociale media met een anoniem account zijn hem en z’n gezin met de dood bedreigen. Dat is toch helemaal in tegenwoordig. De hype van deze jaren? Kinderachtig gedoe allemaal. Waar gaat het over. Er zijn ergere dingen op deze wereld. Dat hebben we de afgelopen tijd wel gezien. Grow up.

1 juli 2021 om 16:11

Dus omdat er bij Ajax net zulke leeghoofden lopen als hier, mag/kan soccerfan deze reactie niet geven? Wat is dat voor stierepoep... Hij heeft het daarnaast niet over "grow up' over/tegen Heracles, maar tegen deze stoere supporters.

Waarom ranten over "je eigen club" en "jij kan dat niet zeggen" alsof dat enig verband met elkaar heeft. Alsof Ajacieden niets mogen zeggen omdat een paar van de harde kern nogal stoute dingen heeft gedaan... Er zijn trouwens genoeg Ajacieden die het gedrag van enkele van deze gasten veroordelen. "enkele" want die zijn niet perse representatief voor heel Ajax.

In jouw ogen mogen ook Feyenoorders deze actie van de Heraclieden dus niet veroordelen want er zijn er een paar die een 'eigen' speler hebben bedreigd. Of weleens ruiten van de Ajax-bus ingegooid?

Zo heeft elke club wel een paar van die mafkezen...

Alleen als je het verstand van een garnaal hebt denk en doe je zo. Zo’n reactie zegt heel veel over dit soort mensen.

Logisch toch dat hij de overstap maakt.
Spelen op écht gras is toch het lekkerst als voetballer zijnse, bovendien is FC Twente de 4e club van Nederland, heeft fantastische supporters die er altijd staan, machtig mooi stadion met altijd een geweldige voetbalsfeer. Succes in Enschede!

1 juli 2021 om 16:57

4e club van Nederland is een persoonlijke mening. Ik vind Utrecht en AZ ook hoge ogen gooien als het aan komt op de top clubs. Machtig mooi stadion zeg je, maar ik vind grachten (en beton) in een stadion helemaal niets. Net als kunstgras trouwens. FCT heeft een mooi stadion hoor, ik heb er nog even in mogen werken. En de sfeer zoals je zegt, dat is altijd goed in Enschede.

1 juli 2021 om 19:02

Hij zal hierbij doelen op de eeuwige ranglijst, dat is geen mening, maar een statistiek. Zo'n historische lijst is alleen bar weinig waard en Twente zal het nog druk krijgen om die plek te claimen op de huidige ranglijst. Al is de potentie zeker aanwezig.

1 juli 2021 om 21:45

Heb net die eeuwige ranglijst opgezocht, FCT staat 4e op basis van punten, maar Utrecht heeft meer wedstrijden gespeeld en zou op basis van wedstrijden 4e staan. Het is maar net waar je naar kijkt en welke statistiek je neemt. Ik zie het wel als een mening

Jammer dat ik met zulke mensen volgend seizoen weer op de tribune moet zitten die Propper dan zulke dingen toewensen..Ik snap best dat de overstap pijnlijk is en je voelt je genaaid misschien als supporter maar hem weer de ergste blessures wensen gaat me te ver. Net zoals ik mensen bij fr12.nl zie die hopen dat Berghuis verongelukt onderweg naar Amsterdam

Wat naast het grotere stadion, meer supporters, een beter salaris etc. ook nog een hele belangrijke reden zou kunnen zijn is het kunstgras waarop gevoetbald wordt op het erf in Almelo. Juist in verband met zijn knie denk ik dat het spelen op echt gras natuurlijk veel beter is voor zijn knie. Dat zou zijn loopbaan alleen maar kunnen verlengen. En ja de haat vanuit Almelo richting FC Twente gaat steeds meer bizardere vormen aannemen. Ik woon zelf nu al een geruime tijd in Almelo en heb ruim 40 jaar een seizoenkaart van FC Twente maar als je soms ziet wat er tegen me gezegd wordt ( en niet alleen door het Tokkievolk in Almelo ) vraag ik me af hoe gezond in hun hoofd een heleboel mensen hier zijn. Terwijl op bestuurlijk niveau en met de jeugdopleiding die haat allang weg is.

1 juli 2021 om 12:27

Bij FC Twente ook zat tokkievolk. Kan me een spandoek herinneren met iets van 'hasj, coke & pillen' over de breedte van een hele zijde? Wat betreft de dingen die ze tegen je zeggen gaat natuurlijk helemaal nergens over, moeten ze niet doen.

1 juli 2021 om 13:31

Maar daar vallen ze niemand mee lastig met zo'n doek en is ook voor of tegen iemand bedoeld. maar Heracles begint zoals deze meneer aangeeft echt vreselijk agressie te vertonen tegenover Twente. Een paar weken geleden heeft de harde kern in Almelo nog een Twente supporter in elkaar geslagen na een wedstrijd van Oranje. Deze jongen was nog beperkt ook. Ja sorry hoor dan heb je toch zelf ook een steekje los zitten.

1 juli 2021 om 14:11

Of dat belachelijke doek dat Kosovo terug naar Servië moet. Dit soort volk zit er helaas bij elke club wel op de tribune.

1 juli 2021 om 14:31

Dat in elkaar slaan is natuurlijk schandalig, maar je gaat me niet wijs maken dat dit andersom niet zou (kunnen) gebeuren. Elke club heeft er wil idioten tussen zitten.

1 juli 2021 om 14:55

@thorbenpouwels ach ja zo heeft elke ploeg malloten rondlopen, als je met 1 vinger naar iemand wijst, dan wijzen er altijd nog 3 vingers naar jezelf. ik kan me nog voor de geest halen dat Utrecht spelers bij twente klappen kregen omdat ze daar op het parkeerterein liepen na een wedstrijd, die ze als geblesseerde spelers met de auto hadden bezocht.

1 juli 2021 om 19:02

@PietertjeFC anders om is de haat een stuk minder. Veel Twente supporters zien de wedstrijd tegen Heracles ook niet als echte derby.

1 juli 2021 om 19:06

Dan begrijpen ze de term niet.

1 juli 2021 om 19:18

Waarom dan? Waarom zouden wij als Twente een hekel hebben aan Heracles? Omdat ze toevallig in de buurt liggen??? Dat is toch nog geen reden om iemand te haten.. Ik zie het meer als een verhouding als met Liverpool en Everton dan tussen Galatasaray en Fenerbache. Er waren ooit tijden waar supporters verenigingen bij elkaar op bezoek gingen

Jammer om te zien dat clubliefde inderdaad niet bestaat. Er zijn inderdaad mensen die leven voor de club en in hun ogen kun je het gewoon niet maken om naar de aartsrivaal te gaan. Alle argumenten van betere club, hoger salaris etc. kunnen de prullenbak in, aangezien er zat andere clubs zijn om naar toe te gaan. Maar goed, ik zal nu wel worden neergezet als internetheld met een IQ van 74. Alvast mijn excuses voor het hebben van een andere mening!

1 juli 2021 om 12:30

Genaaid of verraden voelen is ook niks mee maar spelers nare dingen toewensen gaat te ver.

1 juli 2021 om 13:51

Het salaris is om het even was al uitgekomen. Er zit minimaal verschil tussen FC Twente en Heracles. Als clubliefde had bestaan, was die ook nooit bij ons gekomen, dan was die voor altijd een speler van de Graafschap gebleven.

Daarnaast kan ik mij heel goed voorstellen voor de overstap. FC Twente heeft eenmaal een veel betere ambiance, een beter plan en een grotere achterban. Daarnaast is het bij Heracles ook zo dat je elk jaar moet wennen en bouwen aan een nieuwe selectie, nu is dat in het huidige FC Twente ook zo, maar ik zie daar sneller in veranderen dan Heracles dat zich als opleidingsclub profileert. En ik denk dat je als Pröpper zijnde ook rieel moet zijn, en moet inzien dat de grote clubs je niet hoeven, en dat het als zon kans krijgt om bij FC Twente te spelen, je hem eigenlijk met beide handen moet aangrijpen.

1 juli 2021 om 14:48

Maar waarom zou Robin Propper clubliefde voor Heracles moeten hebben dan? Hij is geboren in Arnhem, opgeleid door Vitesse en De Graafschap, later doorgebroken bij die laatste en vervolgens is hij getransfereerd naar Heracles. In die context zou iedereen nooit meer weg moeten gaan bij z'n eerste club. Het probleem in deze is dus niet het feit dat je een mening hebt, maar dat die mening selectief en subjectief is.

1 juli 2021 om 15:26

Daarom is het ook mijn mening. In mijn ogen kun je het niet maken om naar je aartsrivaal te gaan, zeker niet als je zo een belangrijke rol voor de club hebt gespeeld. Niet naar een andere club mogen is mijn woorden verdraaien. In NL alleen al, kan hij praktisch overal naartoe, in het buitenland al helemaal. Daarnaast ben ik niet voor Heracles, dus zie ik 0 problemen met mijn mening.

1 juli 2021 om 15:56

Jij gaat er dan vanuit dat hij naast de aanbieding van Twente en Heracles er nog 'veel' meer clubs uit binnen en buitenland hem een aanbieding hebben gedaan.

Dit is de zoveelste actie van deze supportersgroep wat ze in een kwaad daglicht zetten, volkomen terecht dat ze steeds meer uitgekotst worden.

Daarnaast vind ik het een begrijpelijke stap na zijn knieblessure, ondanks mijn hart voor Heracles, vind ik het kunstgras afschuwelijk op eredivisie niveau, en hoop dan ook dat het snel over gaat naar hybride of gras.

Even over Pröpper, geweldige voetballer met het hart op de juiste plaats, had hem graag een stap hogerop zien maken richting Utrecht of iets. Denk dat het bij Twente niet veel verschild qua niveau (zie Heracles zelfs een stap hoger dan FC Twente, maar dat kan ook voorkeur zijn), maar voor de ambiance, elke 2 weken in een volle veste, daar kan je als supporter en voetballer alleen maar van genieten.

Succes Robin, bedankt voor al het moois wat je Heracles hebt gebracht en wat je FC Twente mag gaan brengen.

Het is nou met Robin Propper ook weer niet zo dat Heracles zonder hem degradeert ofzo. Heracles is altijd een club met 'de ambitie om linkerrijtje te halen'. Je pushed een keertje voor Europees voetbal, maar that's it. Er zit geen rek in. Met Twente kun je die verwachting wel uitspreken, want dat lukte al een keer (natuurlijk met enorm financieel gesjoemel). Niet degraderen en niet pontificaal voor gek staan is reden zat voor een feestje in Almelo, bij Twente moet er op een gegeven moment weer aanstalten worden gegeven voor de top 3 te gaan.

1 juli 2021 om 13:44

Denk dat FC Twente en top 3 een combinatie is waar de komende 10-15 jaar geen rekening mee gehouden hoeft te worden. Gezien het aankoop/huur beleid, weinig eigen gelden, en de positie die AZ, Feyenoord, Ajax en PSV hebben. Ik zou graag zien dat ze eerst een goede selectie opbouwen waaruit verder gebouwd kan gaan worden. Heracles daarin tegen moet gewoon rieeel en eerlijk worden, en de ambitie om in de top 8 te eindigen hardop uit te spreken. Ze hebben nu al een aantal jaar bewezen daar gewoon aanspraak op te kunnen gaan maken.

1 juli 2021 om 14:35

Op het kunstgras in Almelo hoeven er geen wonderen te worden verwacht. De top 8 is ook niet zoveel. Buiten de 'top 4' zijn die andere vier plekken heel fluide. Meestal eindig je daar met een soort strijd tussen ploegen als Heerenveen, Utrecht, Vitesse en een uitschieter van de middenmoot. Dat kan dan Heracles zijn. Het kan evengoed Heerenveen zijn, Groningen of afgelopen seizoen zelfs Sparta. Het is geen reden om een coach te ontslaan als je 12e wordt met Heracles, en de groeipotentie is ook geen indicatie om dat ineens radicaal om te gooien. Tsja. Twente heeft wel die mogelijkheid om dat, zeker in een kortere tijdsperiode die jij aangeeft (eerder 5 dan 15 jaar) structureel te kunnen doen. Van Heracles moeten we vooral niet te veel verwachten.

1 juli 2021 om 14:50

Het is sowieso eerst zaak voor FC Twente om de financiele positie weer op orde te krijgen alvorens gedacht kan worden over de structurele subtop. Daar zijn ze ook keihard mee bezig. Tot die tijd is het een gevalletje: "roeien met de riemen die je hebt".

1 juli 2021 om 19:11

"...en niet pontificaal voor gek staan..." dat is bij deze dus al finaal mislukt :D

Wat een ongelooflijk triest statement geeft dit clubje van mensen af. Helaas kom je dit soort figuren bij elke club tegen. Ze denken wat in de melk te brokkelen te hebben. Maar dit geneuzel
Is zo ontzettend triest dat ik er ergens nog om kan lachen ook.

Tja echte clubliefde is heel zeldzaam, maar ik begrijp deze overgang wel. FC Twente is in alle opzichte een vooruitgang voor Propper. maar goed na 5 jaar bij Heracles gevoetbald te hebben zou die wel weten dat de overstap heel gevoelig ligt. en nee, ik probeer dit soort leuzen/bedreigingen niet goed te praten

Zielige figurantjes die alleen op deze manier wat aandacht op hun verder diep trieste leven weten te vestigen.

In alles ademt Twente toch veel meer voetbal dan in Heracles. Snap de overgang dan ook wel. Twente gaat op den duur best wel weer richting het linker rijtje met het elftal. En zolang ze in Almelo voetbal niet zo serieus nemen met dat tapijtje in het stadion, hoef je die supporters ook niet serieus te nemen toch.

Ik knijp mezelf zo nu en dan om te checken of het de realiteit is of dat ik een een aflevering van South Park zit, hoe krijg je dit soort dingen in godsnaam op papier. Ik begrijp de onderbuikgevoelens, maar als volwassen persoon hou je die toch onder controle? Ben geen fan van beide clubs, maar ik wens die jongen het allerbeste en ik hoop dat hij nooit meer een ernstige blessure krijgt

1 juli 2021 om 14:45

Je zou zeggen dat leeftijd correleert met volwassenheid; het tegendeel wordt zo nu en dan bewezen. Natuurlijk komen enkel uitwassen in het nieuws, want: interessant. Mannen en/of vrouwen die dergelijke dingen opschrijven en het vervolgens ook een uitstekend idee lijkt om het te verspreiden als zijnde statement, zullen nooit volwassen zijn of worden. Daarbij ervan uitgaande dat dit niet geschreven is door een stel 19-jarigen.

Uiteraard is het gevoelsmatig vervelend dat een speler van jouw club overstapt naar de concurrent.
Maar het beste is er wel vanaf, van Propper.
Daarnaast is hij ook een 13 in een dozijn speler die prima vervangbaar is voor een club als Heracles.

@pietertjefc Waar het om gaat is dat niet jij of ik uitmaakt wat een ander met zijn leven doet. Laat jij je vader of moeder bepalen welk werk jij doet en of je wel of niet naar Heracles gaat ? Ik neem maar even aan van niet. En ik neem ook niet aan dat een van die gasten uit vak 74 dat voor jou bepaalt. En zo is het dus niet anders bij Robin Propper. Hij kan in zijn eigen omgeving blijven als hij bij FC Twente gaat spelen, wellicht gaat hij wat meer verdienen dan bij Heracles deed en zo kunnen er nog wel tien argumenten voor hem zijn om naar Enschede te verkassen. En dat hoeft hij dus helemaal niet te verantwoorden aan een stel kanslozen die zichzelf verschrikkelijk te kijk zetten met hun gedrag. Maar goed, jij gaat dat dan nog verdedigen ook.

1 juli 2021 om 14:40

Mag ik je vragen waarom je dit als losse reactie maakt, in plaats van een reactie op pietertje? Nu ziet hij je reactie namelijk nooit. Bovendien verdedigt hij de extreme acties helemaal niet, alleen suggereert hij dat Propper ook een andere overstap had kunnen maken dan transfervrij naar de aartsrivaal, die niet meer meedoet om de titel zoals 10 jaar geleden, maar in dezelfde regionen op de ranglijst verkeert als Heracles. En dat, bovendien, na al de dikke steun die Propper van de fans heeft ontvangen de afgelopen twee jaar vanwege zijn harde blessures.

Dat er idioten zijn die dit soort dingen veel te ver nemen is een gegeven feit, dat je het uit de weg kan gaan door een andere eredivisieclub te kiezen of zelfs naar het buitenland te gaan ligt voor de hand. In plaats daarvan pakt hij de volle laag nu van een groep waarvan hij weet dat ze bestaan.

1 juli 2021 om 15:59

Heeft naast Twente en Heracles nog 'veel' meer clubs uit binnen en buitenland hem een aanbieding gedaan dan?

Wat een stelletje zielepoten bij elkaar. En kom niet aan met de dooddoener dat deze reactie is ingegeven door zogenaamde clubliefde want daar heeft dit helemaal niks mee van doen. Dit is pure afgunst en jaloezie, niks meer, niks minder. Dit tuig heeft gewoon een steekje los.

Wat is dit toch voor nare gewoonte om tegenwoordig spelers te belagen via van alles en nogwat omdat ze een switch maken in hun carrière.
Is er nu niet gewoon iemand die hem gewoon "succes kan wensen, alleen niet tegen ons".
Het is echt een haat cultuurtje aan het worden ondertussen in de voetballerij.
Dingen gaan nu eenmaal zo......bedank hem liever voor bewezen diensten ipv de kleutergroep te gaan uithangen,

Stelletje sneue kneuzen daar in Almelo om een speler iets ergs toe te wensen. Zo zie je maar weer dat de meest simpele zielen in een supportersverenigingen zitten en niet verder kunnen denken dan aan zichzelf en primitief kuddegedrag vertonen. Clubliefde is er best nog wel, maar de huidige voetballer is een. broofvoetballer en er moet een dakboven het hoofd zijn en brood op de plank. En als Heracles en Propper niet verder gaan mag hij gaan en staan waar hij wil.

Het trieste van de capuchonnetjesafdeling van Heracles is dat ze zelf als metselaar, timmerman, ict er of wat dan ook zelf ook gewoon van werkgever veranderen binnen hun eigen regio zodra ze elders een paar centen meer kunnen verdienen. En dat begrijpt dan wel weer iedereen. Want brood op de plank enzo. Maar zodra een speler van hun speeltje Heracles dat doet moet die bedreigd worden. Wat zijn de capuchonnetjes dapper.

Een hard gelag denk ik, niet een hard gelach: zo leuk lijken ze het niet te vinden.

On: classic reactie van een stel trieste figuren die zich supporters noemen. Laat die jongen lekker, zijn leven, zijn keuze.

Ergens wel jammer dat clubliefde onder spelers niet of nauwelijks bestaat. Een jongen die jarenlang het gezicht van Heracles is en dan naar FC Twente overstapt; mooi vind ik het niet. Zelfde verhaal met Ajax / Feyenoord, Vitesse / Nec, Willem II / NAC en vroeger Haarlem / Telstar. Neemt niet weg dat de reactie van deze zogenaamde supporters te triest voor woorden is. Wat een primitieve, eencellige wezens zijn dat...

1 juli 2021 om 14:18

En Cambuur / Heerenveen helaas

Als voetballer ben je in de eerste plaats werknemer en kies je voor een club omdat die op dat moment bij je past. Na 5 jaar is hij op zoek naar iets anders, dat mag toch, hij is toch geen eigendom van een groepje supporters en zijn werkgever?
Deze jongen gaat naar een andere club waarschijnlijk op zoek naar een nieuwe uitdaging en denk ook een beter salaris. Een normale gang van zaken..
Ben wel benieuwd wat die gasten zouden doen als een ander bedrijf ze zou uitnodigen om daar te komen werken en je krijgt meer loon en misschien ook nieuwe kansen om je te verbeteren.
Wen er maar aan beste Heracles fans, ook voetballers zijn net mensen die soms een andere werkgever zoeken, ook al is het de concurrent voor een nieuwe uitdaging en een beter salaris.

Haha wat mooi. Wat die gasten niet doorhebben is dat dit de berichten zijn waar je je als Twente supporter aan zit te verkneukelen. Wat kunnen sommigen zich kleinzielig gedragen.

1 juli 2021 om 22:38

Meer van zulks!

"we kijken nu uit naar het moment dat je weer huilend van het veld stapt". Jeetje.. Je zou maar zo treurig zijn dat je het nodig vindt om dit in een statement te zetten. Nu zal het vermoedelijk komen van diegenen met de grootste mond (en vermoedelijk niet de gezelligste personen, waardoor de rest er niet tegenin durft te gaan), maar toch. Wat een armoe. Maar goed, wat doe je er tegen.

'een hard gelach' Het staat echt in de tekst.... Haha

Gatverdamme. Wat een smerige idioten. Zulke gekken ben je als club toch liever kwijt dan rijk. Als ik als directie zou weten wie zo'n bericht heeft getypt, zou ik ervoor zorgen dat die een jaartje of 10 de binnenkant van het stadion niet te zien krijgt.

Pröpper is gewoon werknemer bij een werkgever.

Ik denk als morgen een concurrent van mijn werkgever mij belt en aangeeft mij €200.000 per jaar meer te willen betalen ik niet heel lang over nadenk...

Terwijl ik het ook best naar mijn zin heb bij mijn huidige werkgever.

Ja het is wat,te triest voor woorden deze supporters weren van de stadions.het is echt vreselijk.dit is echt calimero gedrag.van mij mag Heracles Almelo uit de competitie worden gezet echt walgelijk dit.robin Propper veel succes bij onze mooie club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Heracles Almelo

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. KnoesterVerdediger190
L. de la TorreMiddenvelder180
O. KiomourtzoglouMiddenvelder172
J. BlaswichKeeper170
S. BakışAanvaller172
L. SchoofsMiddenvelder160
D. BurgzorgAanvaller164
Voor de complete selectie: Clubpagina Heracles Almelo.

0 fans
Verdediger, 28 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 19 januari
Girondins de Bordeaux hoopt Thierry Henry aan te stellen als nieuwe trainer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren