Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz hakt knoop door over Noa Lang

Laatste update:

Het duel tussen FC Twente en PSV is de absolute kraker in speelronde 13 van de Eredivisie. De koploper uit Eindhoven verspeelde nog geen punt dit seizoen, terwijl FC Twente al anderhalf jaar ongeslagen is in de eigen Grolsch Veste. Lukt het PSV, in tegenstelling tot Feyenoord en Ajax, wél om te winnen in Enschede? FC Twente - PSV vangt om 18:45 uur aan en is te zien op ESPN 2.

Het duel met FC Twente is voor PSV de eerste in een serie cruciale wedstrijden. Woensdag reist de ploeg van trainer Peter Bosz af naar Sevilla voor het vijfde groepsduel in de Champions League, waarna volgende week zondag in De Kuip de confrontatie wacht met titelconcurrent Feyenoord.

Nadat eerder Feyenoord en Ajax onderuit gingen in Enschede, hoopt PSV geen averij op te lopen in de jacht op de landstitel. De Eindhovenaren hebben Noa Lang terug in de selectie. De aanvaller kampte sinds 8 oktober met een blessure, maar is fit genoeg om aan te treden tegen FC Twente. Toch lijkt Bosz hem achter de hand te houden.

"Noa is honderd procent fit, hij kan vanaf het begin starten", zei Bosz vrijdag tijdens de persconferentie. "We gaan de voors en tegens tegen elkaar afstrepen." Bosz gaat op bezoek bij FC Twente vermoedelijk starten met een voorhoede bestaande uit Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Hirving Lozano.

Verder kent de opstelling van PSV weinig verrassingen. Dat betekent dat Guus Til opnieuw als aanvallende middenvelder speelt, met Jerdy Schouten en Joey Veerman in zijn rug. Laatstgenoemd tweetal keerde zonder kleerscheuren terug van de interlandperiode met Oranje.

FC Twente
Twente-captain Robin Pröpper weet hoe moeilijk ploegen het kunnen hebben in de Grolsch Veste. "De manier waarop de supporters meeleven is zo mooi. Daar genieten we elke wedstrijd weer van. Ik denk dat je in Nederland alleen bij Feyenoord ook zo’n bijzondere sfeer hebt. We voelen ons heel sterk met het geweldige publiek achter ons."

Pröpper kijkt uit naar de persoonlijke duels met Luuk de Jong. "Hij is fysiek zo sterk. Je moet er echt bovenop zitten en fysiek de strijd met hem aangaan, want hij kan enorm goed koppen en werkt ook nog eens keihard. Hij heeft uitzonderlijke kwaliteiten. Dat worden leuke duels die we gaan uitvechten."

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Unnerstall; Sampsted, Hilgers, Pröpper, Smal; Sadílek, Kjolo, Steijn; Rots, Ugalde, Vlap.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez, Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano.

FC Twente - PSV:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nooit in Deventer geweest Robin qua sfeer?

25 november 2023 om 09:28

Absoluut een geweldige sfeer daar. Maar Twente heeft gemiddeld 29.500 bezoekers per wedstrijd, Go Ahead 6.500. Dat is natuurlijk wel een flink verschil, zeker wanneer je op het veld staat.

25 november 2023 om 09:29

Jawel, toen werd de sfeer zou goed dat het uitvak werd afgebroken.

Maar goed, door de sfeer thuis halen we meer punten. Dat verschil is in NL nergens zo groot.

25 november 2023 om 09:37

“ Maar goed, door de sfeer thuis halen we meer punten. Dat verschil is in NL nergens zo groot.”

Laten we hopen dat PSV hier verandering in gaat brengen!😜

25 november 2023 om 09:48

Ben best vaak bij de Eagles geweest en de sfeer is er echter niet zo massaal als in de Kuip of in de Veste is wel uniek in Nederland.

Psv is op elke positie beter, behalve de CV's en de linksback. Vanavond aanvallend spelen met hoge druk, dan kan Twente wellicht een resultaat halen.

25 november 2023 om 09:45

PSV en uitwedstrijden tegen de grote clubs, dat is geen gelukkig huwelijk… Misschien heeft PSV een beter team, FC Twente is een beter collectief, ik zie dit (helaas) een 2/3-1 worden.

25 november 2023 om 10:20

Vorig seizoen tegen de 'grote' clubs alleen uit tegen Twente verloren en 7 punten gehaald bij Ajax, Feyenoord en AZ. Daarnaast de laatste drie Supercups uit gewonnen bij Ajax en Feyenoord. Volgens mij gaat het uit best prima

25 november 2023 om 10:25

Dat was een tijdje zo, maar dat sentiment is idd allang verleden tijd.

25 november 2023 om 09:57

De keeper en rechtsback vind ik ook wel beter. Sampsted maakt een erg goed seizoen door. Unnerstal is gewoon de koning achter in. Ook het teamverband van twente is beter. Dat kan zo maar de doorslag geven.

25 november 2023 om 12:50

Unnerstal is gelijk aan Benitez of Benitez is beter. Unnerstal is echt niet beter dan Benitez hoor. En Teze speelt enorm sterk, klasse beter dan Sampsted. En in teamverband is PSV zeker niet minder hoor, die zijn ijzersterk ook als ze achterkomen.

25 november 2023 om 14:04

Denk dat dat de kleur van je bril is, ik persoonlijk vind unnerstal ook beter.Helemaal als je hem in de vorm vanVorig seizoen ziet. Maar kan me voorstellen dat je als psv supporter hem niet meer beter vind.... alleen al omdat je hem zeer dom hebt laten gaan en drommel er voor terug hebt gekocht.

25 november 2023 om 14:07

Unnerstal is met afstand de beste keeper in de eredivisie

25 november 2023 om 14:11

Haha en toen werd je wakker. Vanavond kan ie in iedergeval 4x vissen 1-4 Psv

25 november 2023 om 10:12

Linksback? Dest is toch klasses beter dan zo’n Smal?

25 november 2023 om 11:47

Hebben het hoog in hun bol daar in Twente. Psv is serieus op elke positie beter alle 11.met hun praatjes dat hun collectief beter is als psv 😂

25 november 2023 om 12:27

We zullen het zien vanavond. Maar smal in vorm is echt wel beter dan dest.

25 november 2023 om 12:31

Ryan030 heeft elke supporter v Twente het hoog in de bol als een paar het zeggen? Ik denk dat we hoogstens gelijk zullen spelen nl. Maar: als het spelverloop mee zit + het publiek erachter komt kan het spoken. Of mag dat niet gezegd worden v zijne Koninklijke Hoogheid Ryan030?

25 november 2023 om 13:45

Dat het een spannende wedstrijd word geloof ik zeker maar heb al zoveel Twente fans gehoord die er gewoon vanuit gaan dat ze winnen..dan vraag ik me af waar die hoogmoed op gebasseerd is? 2 weken geleden had je nog alle moeite met NEC..

25 november 2023 om 14:40

Je hebt er altijd een paar roeptoeters bij, maar over het algemeen is de gedachte dat een gelijkspel mogelijk is toch groter.

25 november 2023 om 16:48

Ryan, ik zeg toch niet zoveel geks? Ik zeg juist dat PSV veel sterker is. Jullie verdediging is gelijkwaardig aan de onze, verder zijn jullie wel een paar maatjes groter.

Als ik de FC Twente supporters op social media moet geloven gaat het een 3 of 4-1 worden, ik ben benieuwd.

25 november 2023 om 10:45

Vraag mij af of socialmedia de juiste
graadmeter is. In mij omgeving wordt er door 3 vd 5 getekend voor een gelijk spel.

25 november 2023 om 11:49

Snap die hoogmoed niet zo vanuit Twente. Psv moet hun gewoon oprollen is gewoon een sub top team.als je een lens kan verslaan moet Twente gewoon verslagen worden ook uit

25 november 2023 om 13:39

Dit word gewoon een simpele 1-3 overwinning voor psv KLAAR.

25 november 2023 om 14:08

Welke hoogmoed @Ryan030? Omdat iemand op facebook iets plaatst?

25 november 2023 om 12:33

Parelmoer je bent stemming aan het maken want het staat op feesboek. De meest opvallende uitspraken daar vallen nou eenmaal het meeste op. Niemand hier gaat er blind vanuit te winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren