Manchester City brengt bod van 117 miljoen euro uit op Harry Kane

Maandag, 21 juni 2021 om 14:46Dominic Mostert • Laatste update: 15:42

Manchester City heeft een officieel bod uitgebracht op Harry Kane, zo meldt Fabrizio Romano maandagmiddag. Volgens de voetbaljournalist bestaat het bod uit een gegarandeerde transfersom van 100 miljoen pond, omgerekend circa 117 miljoen euro, plus de mogelijkheid om andere spelers in de deal te betrekken. Kane ziet een overstap zelf zitten, maar Tottenham Hotspur heeft het bod afgewezen. Eigenaar Daniel Levy wil de spits voor de club behouden, zo klinkt het.

De belangstelling van Manchester City voor Kane is niet nieuw. Begin deze maand meldde de Daily Mail dat de regerend kampioen van Engeland bereid is om Nathan Aké of Gabriel Jesus in te zetten om de komst van Kane mogelijk te maken. Het tweetal kan onder Josep Guardiola niet rekenen op een basisplaats. Romano laat in zijn berichtgeving de namen van Raheem Sterling, Aymeric Laporte en Gabriel Jesus vallen. Voorlopig lijkt het er echter op dat Tottenham aan geen enkel bod medewerking wil verlenen. Zelf probeert Kane zich momenteel bovenal te focussen op het EK. Pas na het toernooi worden de knopen doorgehakt, is de verwachting. Engeland is met vier punten uit twee duels op weg om zich te kwalificeren voor de achtste finale.

Manchester City hengelt overigens niet als enige club naar de diensten van Kane. Ook trainer Thomas Tuchel van Chelsea is gecharmeerd van de veelscorende spits van Tottenham. "Als je ergens in de wereld een coach kan vinden die Harry Kane niet in zijn team zou willen hebben, bel me dan nog eens", zo zei de Chelsea-manager onlangs op een persconferentie. Kane heeft volgens eerdere berichtgeving van Sky Sports zijn vertrekwens kenbaar gemaakt bij Levy. Naast Chelsea en Manchester City is ook Manchester United serieus geïnteresseerd in de topscorer van het afgelopen Premier League-seizoen (23 doelpunten).

Tuchel kondigde aan dat hij graag eens'met Kane zou praten over 'zijn ideeën over het maken van doelpunten en aanvallen'. "Iedereen vindt Harry Kane geweldig, maar laten we heel, heel duidelijk zijn: hij is een speler van Tottenham. Hij heeft een langdurig contract (tot medio 2024, red.) en we zullen dan ook geen oneerbiedige opmerkingen daarover maken", voegde hij er evenwel aan toe. De 27-jarige Kane werd in zijn carrière al driemaal topscorer van Engeland. Hij was in 242 competitieduels voor Tottenham goed voor 166 doelpunten en wordt vrijwel iedere zomer met een transfer in verband gebracht, hoewel hij nog nooit bij een andere club onder contract stond. Wel werd hij in het begin van zijn loopbaan viermaal verhuurd.


Poll

Doet Tottenham Hotspur er goed aan om het bod op Harry Kane te weigeren?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

143 reacties (laatste reactie door millonario)

Haha en Kane kan nog niet eens 1 bal fatsoenlijk controleren dit EK..

21 juni 2021 om 14:51

Hoeft ie ook niet, hij moet ballen in het netje schieten. En dat kan ie beter dan wie dan ook in de PL.

21 juni 2021 om 14:55

Dat heeft ie ook nog niet gedaan dit EK, laat staan een balletje vast houden. Denk dat overloadofred het meer op die manier bedoelt. Echter zie ik hem nog wel gaan scoren en op belangrijke momenten staat hij er voor Engeland als Southgate zijn aanvoerder tevens spits niet elk potje na 60 min wisselt

21 juni 2021 om 15:13

Maakt niet echt uit hoe OverloadOfRed het bedoelt toch. Hij beoordeelt Kane, die al jaren op rij absolute topspits in de PL blijkt, nu op 2 mindere potten bij Engeland. Dat slaat natuurlijk nergens op. Die vent volgt de Premier League en stelt doodleuk dat Kane een matige spits is (ander topic), dan ben je niet heel erg serieus te nemen lijkt me

21 juni 2021 om 15:37

Sander, je hebt ook helemaal gelijk. Gaf het meer aan omdat jij wel inhoudelijk ingaat op zijn onzin reactie door iets te stellen over de PL waar hij het EK aan kaart. Neemt niet weg dat de bovenstaande meneer vrij weinig verstand heeft van spitsen of voetbal in het algemeen.

21 juni 2021 om 16:23

Wel eens dat Kane, net als heel Engeland sowieso, vooralsnog een beetje tegenvalt dit EK. Maar dat zal City verder een worst wezen natuurlijk. Die willen een goede spits, liefst een die zich bewezen heeft in de PL en op Europees niveau. En laat Kane nou net een van de beste nummers 9 op de planeet zijn. En ja, 117 miljoen is wel enorm veel geld, dat dan weer wel.

21 juni 2021 om 16:41

Hoezo wilt city dat dan? Vooralsnog vanuit de club heeft guardiola aangegeven dat ze niet voor een gearriveerde vedette gaan om aguero te vervangen? Een Italiaanse journalist die buiten de club staat zou het dan beter weten? Op basis van wat dan?

21 juni 2021 om 17:46

Ik denk dat ze weinig 'wilten' maar wat ze wel willen.. dat weet niemand.

22 juni 2021 om 10:44

Als er hard genoeg tegen hem aangeschoten wordt.

21 juni 2021 om 14:54

Fijn, een speler beoordelen op alleen 2 wedstrijdjes van een EK. Dan kan Mbappe er dus ook vrij weinig van volgens jou logica.

21 juni 2021 om 15:00

Depay is dan niveautje KKD en heel Spanje kan beter richting het korfbal. Wel leuk om zo oppervlakkig te zijn.

21 juni 2021 om 15:01

Lord Dumfries voor de gouden bal dus.

21 juni 2021 om 15:04

Mbappe heeft in beide wedstrijden leuke dingen laten zien...

21 juni 2021 om 15:06

@ JK-Ajax:Dat lijk me een zekerheid.

21 juni 2021 om 15:10

@marieke90 Niet mee eens, vind Mbappe tot zover vrij ontzichtbaar bij Frankrijk (vergeleken met wat hij kan). Tegen Hongarije had ik zelfs het idee dat hij helemaal niet meespeelde. Eigenlijk net als Kane bij het Engelse elftal, maar we weten allemaal dat het absolute toppers zijn. @JK-Ajax Als Kane 117m waard is na dit EK dan is Dumfries wat, 320m waard? Ik weet al wie er kampioen gaat worden in de Eredivisie dit seizoen.

21 juni 2021 om 15:11

Eens dat je Kane niet op 2 wedstrijdjes EK kan beoordelen, aangezien het hele Engelse elftal nogal teleurstelt tot op heden (in mijn ogen). Verder laat hij ook zijn beste winger (sancho) niet eens opdraven. Apart figuur die Southgate.

Overigens oneens met Mbappé. Hij gaf een ''assist'' tegen Hongarije. Dat was één van de spaarzame goede acties van het Franse elftal die pot.

Verder speelde Mbappé tegen Duitsland echt wel goed. Hij scoorde zelfs (helaas afgekeurd). Speelde gewoon een goede pot tegen Duitsland zeg!

21 juni 2021 om 15:25

Ja maar als je Dumfries verkoopt voor 320 miljoen kan je natuurlijk nooit een gelijkwaardige vervanger kopen en ga je er als PSV zijnde alleen maar op achteruit! Dus daarom denk ik dat Ajax komend seizoen de meeste kans maakt, mits die de selectie bij elkaar kunnen houden! Ik heb namelijk nog nooit een zak geld een doelpunt zien maken

Pfft 117 miljoen is maar weinig voor een speler als Harry Kane. Snap wel dat hij weg wil want bij de Spurs lijken ze maar telkens net geen prijzen pakkers te zijn. Als hij als pure afmaker kan spelen bij City is dat echt een geweldige aankoop, al denk ik wel dat Jesus en Aguero betere voetballers zijn.

21 juni 2021 om 15:42

Heb je de gelijkmaker van Frankrijk gemist?
Mbappe speelt zich op rechts met 1 simpele voetbeweging vrij, trekt voor en Griezmann heeft een niet te missen kans.
Er zijn er maar weinigen met zo'n snel, kort en accuraat voetenwerk. Verdediger heeft geen tijd om de reageren.

21 juni 2021 om 15:59

@oranjewit Zeker niet gemist. Maar heb wel de gehele wedstrijd gezien en niet alleen die actie van Mbappe
Ik bedoel alleen te zeggen dat Mbappe het nog niet echt heeft dit EK net als Kane. Overloadofred heeft net 2 wedstrijdjes van Kane gezien bij Engeland en denkt dat hij er vrij weinig van kan, Mbappe heeft in die 2 wedstrijden ook niet laten zien waar hij normaal toe in staat is. Naast die geweldige goal tegen Duitsland wat buitenspel was en die assist op Griezmann tegen Hongarije, vind ik Mbappe nog niet heel sterk spelen. Veel aannammes en acties lukken nog niet helemaal. Ik heb van Mbappe dan ook een heel hoog verwachtingspatroon dit EK omdat we allemaal weten wat hij kan, net als Kane.

21 juni 2021 om 15:00

@ Overload: Kane heeft er natuurlijk nog 'maar' 166 gescoord in de PL, die kan er uiteraard niets van...

21 juni 2021 om 15:07

Doe even normaal man. Kan laat al seizoenen (nadruk op meerdere) zien dat hij alles facetten van spits zijn beheerts. kan geweldig schieten, koppen, passen, teweebenig uitzakken en spel maken, kaatsen en killen in de 16. Maakt er bij spus dat toch onder ponch en mou nou niet super aanvallend spelen standaard +20 per jaar ondanks blessures. Dit is ook het enige vraagteken dat omtrent Kane ligt; kan ihij 40+ wedstrijden per jaar spelen?

Je koop letterlijk de beste spits van de competitie in zijn prime. Dit terwijl het ook een fijne jongen is die alles voor de club geeft en niet iedere week wilt feesten. Denk oprecht de 100m waard, ware het niet dat hij nog maar 1 jaar (vls mij?) contract heeft.

Hoop stiekem dat hij naar united gaat, doordat city dan echt te sterk wordt, maar goed

21 juni 2021 om 15:08

Lewandowski ook niet...

21 juni 2021 om 15:09

Ja maar Lewa heeft al een goal gemaakt en verder kijken dit soort scorebord journalisten niet hoor...

21 juni 2021 om 15:14

Topscorer en meeste assist in de PL dit seizoen. Denk dat zij wel verder kijken dan hun neus lang is...

21 juni 2021 om 15:47

Haha je opinie over een speler baseren op 2 potten tijdens een EK :,)

Wauw, dat lijkt me duidelijk dan. Strik eromheen en laten gaan.

21 juni 2021 om 15:04

Lijkt me juist een perfecte match. In mijn ogen een aanwinst voor elk team dat niet op de counter speelt

Serieus? Goede spits maar dit is echt iets te veel van het goede... Gooi er wat meer bij en ga vol voor mbappe!

21 juni 2021 om 14:55

Grapje zeker? Kane laat al tijden zien dat hij een absolute topspits is.

21 juni 2021 om 16:39

Dat zeker, maar dit bedrag voor een 27 jarige vind ik toch wel wat veel.

Belachelijk. Leuk zon zogenaamde financial fairplay maar die bestaat dus helemaal niet.

21 juni 2021 om 15:09

Want City heeft geen inkomsten?

21 juni 2021 om 15:34

City heeft na de crisis hoogstens 600 miljoen aan inkomsten. Als je in de midden van een megacrisis zo een kwart van je hele jaarlijkse inkomsten aan een speler kan besteden dan is het wel heel scheef.

21 juni 2021 om 15:36

100 miljoen is in je berekening rustig 150 geworden zie ik. Zo gaat het wel rap ja.

21 juni 2021 om 16:22

117 miljoen, nog geen 600 miljoen.

21 juni 2021 om 17:57

Hoezo scheef? Al geven ze 500 miljoen uit, is het in ieder geval minder dan dat er binnenkomt. Dus is er met de FFP toch niets aan de hand?

21 juni 2021 om 15:21

En wat barca doet is beter? 500mil lenen en nu net nog eens 525mil bovenop de 1.2miljard schulden die er al waren. Dus geld lenen en spelers kopen goed. Maar geld van de eigenaar fout, tja toch gek hoe veel mensen denken.

21 juni 2021 om 15:32

De dingen die jij benoemt moeten niet per definitie iets te maken hebben met de FFP.

21 juni 2021 om 15:34

Geld is ook niet meer van de eigenaar, daar waren ze tijdje geleden wel klaar mee. Die club heeft gewoon veel inkomsten, kampioen PL, CL finalist. Die miljoenen komen wel binnen daarzo.

21 juni 2021 om 15:35

Die lening komt er niet bovenop. Die is ter vervanging van een kortlopende lening. Daarnaast moet je als onderneming altijd wat geld in cash hebben.

21 juni 2021 om 15:40

@MCFC, Barcelona leent het geld om andere, duurdere schulden mee af te betalen. Er is nadrukkelijk afgesproken dat van het geld geen nieuwe dure spelers worden gehaald. Beter informeren dus.

21 juni 2021 om 15:49

Boeit mij waar het heen gaat jullie praten het allemaal maar goed wat barca doet. Of het van de eigenaar komt zou dezelfde regel moeten zijn als van de bank. Zo simpel is het, je spoort nu clubs aan om te gaan lenen.

21 juni 2021 om 15:51

Jij bent de meest rare bizare fan ooit wql zo plastic als het kan zijn, maar jij praat alles goed wat laporta doet. En maar extra schulden maken. Je koopt een lening af om een andere opnieuw af te betalen. Lonen betalen die achterstallig waren. Dus lonen die je u eigen eigenlijk niet kon veroorloven. Competitie vervalsing dus. Droevig dat de mensen leningen goedkeuren, maar geld van de eigenaar afkeuren. En city heeft zelf ook geld maar ja barca fans zijn doemdenkers.

21 juni 2021 om 16:24

City fan die andere fans plastic noemt. Humor.

21 juni 2021 om 16:52

Ik ben wsl al meer gaan kijken naar city dan jij ooit naar barca bent gaan kijken. Ik ga al meer dan 15jaar kijken naar man city. Maar goed benoem hoe jij het wil successupporter. Ik heb city in the championship zien spelen.

21 juni 2021 om 15:49

Huh - Waar maak jij je druk om gozer?

21 juni 2021 om 16:21

Tuurlijk bestaat het niet. Als er op aankomt stuurt City of PSG een leger aan topadvocaten en lullen ze zich onder alles uit. Ondertussen lekker geld printen in VAE en alles opkopen. Ze hebben pech dat Levy echter dit niet gaan aanvaarden en Kane zal echt iets moeten forceren zoals niet meer trainen ofzo om kans te hebben op een transfer. Dat gaat hij nooit doen natuurlijk en is ook niet echt goed voor de imago.

Ben ik de enige die dat echt niet waard vind? 60, hooguit.

21 juni 2021 om 14:55

60 miljoen? Voor de beste spits in de prem en samen met lewa en lukaku de beste spits ter wereld op dit moment? Wat een koopje zou dat zijn zeg.

21 juni 2021 om 14:55

PL topscoorder en meeste assists. Hij legt constant iedere seizoen mooie cijfers af en kan daarnaast goed meevoetballen. Hij is Brits, homegrown en volgens mij pas 27 dus 100 miljoen vind ik persoonlijk niet zo'n heel gek bedraf

21 juni 2021 om 14:56

Ja, je bent de enige. Kane is min 90m waard imo.

21 juni 2021 om 15:19

Kane is Max 90 waard, laten we niet overdrijven, hij is een fantastische intikker a la Van Nistelrooy maar buiten dat om heb je echt niks aan hem. City heeft altijd wel creatieve spelers op het middenveld dus dat komt wel goed.

21 juni 2021 om 15:23

Ben bang dat je nooit naar de PL hebt gekeken of naar Tottenham zelf. Kane is voetballend ook gewoon ijzersterk, speelt bij Tottenham als een soort valse nummer 9, voetbalt vanuit het middenveld mee met het team omdat hij voetballend juist sterk is. Het is niet alleen een ''fantastische intikker''.

Beetje jammer dat er zoveel mensen met meningen zijn op dit forum zonder ook maar ooit een wedstrijd van Kane gezien te hebben ..

21 juni 2021 om 15:32

@aycaramba Kane is veel meer dan een intikker. Hij ziet er lomp uit met zijn techniek, maar heeft een uitstekende pass in huis. Hij heeft ook wat snelheid in huis en kan in een rush spelers voorbij spelen. Al zal je dat hem niet zoals Messi zien doen in de kleine ruimte.

21 juni 2021 om 15:32

Ik geef toe dat hij mooie passes heeft en balvast is maar hij gaat echt geen verdediging openbreken en ik kijk bijna alleen maar naar de Premier League. Bovendien is hij op een slechte dag echt super slecht.

21 juni 2021 om 15:34

@ayCaramba, daarom heeft Kane dit seizoen natuurlijk ook de meeste assists in de Premier League gegeven.

21 juni 2021 om 15:59

@aycaramba, elke spits heeft heel slechte dagen, dat is nu eenmaal het lot van een spits aangezien ze elke match door meerdere verdedigers gedekt worden. Op een slechte dag speelt Lewandowski graag verstoppertje en passt Lukaku de bal meer naar zijn opponents dan eigen teammaats.

21 juni 2021 om 16:05

Heb speciaal ingelogd om op jouw reactie te reageren.

Ik dacht dit namelijk eerst ook, maar voordat ik wat zei toch even paar wedstrijdjes mee gepikt en kane is de meest complete spits ter wereld naar mijn mening. Kan namelijk ALLES. Die kan je zomaar op 10 zetten ivp spits. Hij scoort van alle hoeken + geeft absolute beauty passes.

21 juni 2021 om 16:09

@aycaramba Het is maar net wat je zoekt in een spits. City heeft altijd de bal en is echt op zoek naar iemand die bediend kan worden in de 16 en nog een beetje mee kan voetballen. Vanaf het middenveld en de vleugels wordt al genoeg gevaar gesticht. Met Kane heeft City eindelijk lengte en hij is in tegenstelling tot Jesus wel echt een afmaker. Er zijn overigens weinig spitsen die wel defensies kunnen opbreken. Dat is ook niet echt hun hoofdtaak. Met de kwaliteiten van De Bruyne achter zich moet hij zich voornamelijk gaan richten op doelpunten maken. Ik heb overigens de assists van Kane er bij gepakt. Dan zie je dat hij wel echt een defensie open gaan splijten met een steekbal of voorzet. Geweldige speler man.

21 juni 2021 om 15:07

Je kan toch niet serieus zijn met 60 miljoen? Weet je zeker dat je voetbal volgt?

21 juni 2021 om 15:42

Ik ben het met hem eens maar niet vanwege de kwaliteiten van Kane maar vanwege de absurde bedragen die er tegenwoordig worden betaald.

21 juni 2021 om 16:12

@kyle Je weet dat clubs tegenwoordig ook een begroting hebben van een miljard. Een transferbudget van 200m is voor de absolute top vrij haalbaar. Dan is 60m voor een absolute topper niet bizar veel. De transferbedragen zijn inherent aan de economische groei van de voetbal industrie. Je kan beter zeggen dat het geld dat in de voetbal wereld omgaat bizar is. Dit is een logisch gevolg daarvan.

Zou voor zowel City als Kane een mooie stap zijn natuurlijk. Na het vertrek van Aguero een nieuwe topspits die wel een tijdje mee kan en Kane kan eindelijk om de prijzen gaan spelen wat een speler van zijn klasse ook verdiend.

21 juni 2021 om 15:04

Voor Kane is het moment inderdaad aangebroken om prijzen te gaan pakken. Bij Tottenham gaat dat niet gebeuren, dat mag ondertussen duidelijk zijn! Zou een prachtige stap zijn voor Kane... en stel je voor: Kane en De Bruyne in een elftal

De perfecte spits voor city, maar is die levy wel goed in z’n hoofd om zo’n bod af te wijzen? Ik zal als city zijnde proberen sterling erin te betrekken

21 juni 2021 om 19:29

Laporte of B. Silva zou voor Spurs interessanter zijn.

Ik heb het idee dat Levy nog in staat is om het dubbele te weigeren, dit bod volstaat natuurlijk helemaal niet. Kane zal daarnaast ook zelf een transferverzoek in moeten gaan dienen, anders dan acht ik de kans helemaal klein dat Levy hem laat gaan..

Lekker een arbitragezaak aanspannen, je laat je toch niet gijzelen door Levy? Je gaat er echt op vooruit bij City, dan moet je gewoon los proberen te breken.

21 juni 2021 om 14:54

Hij heeft zelf met zn volle verstand zn contract getekend. Geen poot om op te staan.

21 juni 2021 om 15:23

Ach dit is zo'n achterhaalde gedachte in het profvoetbal tegenwoordig. Spelers tekenen geen 5 jarige contracten meer om daar zo lang te spelen, maar veelal zodat ze ergens 2/3 jaar spelen en de club hen dan goed kan verkopen omdat ze nog een lang contract hebben.
Wie weet heeft Kane daarnaast wel afspraken gemaakt met Levy een paar jaar geleden over de situatie bij Tottenham. Levy is een keiharde onderhandelaar, maar heb vaak het idee dat hij de realiteit helemaal kwijt is als het om Spurs gaat.

Ik denk dat het een goed bod voor spurs is als je dus 100 miljoen krijgt met eventuele bonussen en dus Ake of jesus. Dat zijn prima spelers voor spurs. Als Levy ook een beetje netjes is gaat hij dat bod (eventueel nog wat hoger zonder spelers) accepteren. Kane wil graag weg en heeft veel gedaan voor spurs. City komt dan wel met een zeer compleet team te staan.

21 juni 2021 om 15:59

Een goed bod voo wie? Spurs vind dit helemaal niet een goed bod voor hun belangrijkste speler. En dan aankomen met Ake? En jij bepaald dat die wel goed zijn voor de Spurs terwijl je een van de beste spitsen moet laten gaan. Volgens mij heeft Kane een contract getekend bij de Spurs en hoort daar zijn loyaliteit te liggen. Spurs heeft ook veel gedaan voor Kane.

21 juni 2021 om 16:11

Een speler als ake of jesus zijn beide van waarde voor spurs. Als 1 van de 2 naar spurs gaat komt je transfersom op 140 miljoen. Dat is gewoon netjes voor Kane in coronatijd. De verdediging is zo lek als een mandje bij spurs dus is ake gewoon een goede aankoop. Een vervanger voor Kane kan ook in de zin van Jesus. Zijn beide gewoon prima spelers, dus waarom zouden die niet goed genoeg zijn voor spurs? Als het gebeurd op de manier die jij schets dan is dat wel erg zuur. Kane heeft ze nota bene in zijn eentje in de subtop geschoten. Die jongen bleef al te lang bij spurs, dat is loyaliteit. Als hij dan een transfer kan maken en je krijgt er een goede deal mee terug gun je hem dat toch?

21 juni 2021 om 16:31

Hij heeft zijn contract zelf langdurig gemaakt bij het verlengen. Je kunt ook met 2 jaar verlengen als speler en jezelf de ruimte gunnen om in controle te blijven. Bij langdurige contracten doen ze dat vaker omdat je meer salaris eruit kan halen.

Daarbij heeft Kane de Spurs veel gebracht maar andersom net zoveel natuurlijk. En volgens mij bepaald de Spurs of een Ake geschikt is en past en niet City of Kane. Dat is alles wat ik bedoel. Als Spurs Kane een transfer gunt zullen ze zeker water bij de wijn doen.

Paar maanden geleden nog claimen dat ze geen geld hebben voor een grote transfer, die Guardiola kent geen schaamte heren. Maar ook met Kane win je de CL niet.

21 juni 2021 om 15:13

Ja zeggen dat hij 150 miljoen te besteden heeft is natuurlijk een veel slimmere strategie

21 juni 2021 om 15:29

Niks nieuws toch, ale clubs en trainers liegen erop los tegenwoordig.

Levy kan hem wel willen behouden maar Levy heeft niks te willen, Kane wilt duidelijk een stapje hogerop naar de absolute top, waar hij thuis hoort. Ik vind 117 al een flink bedrag, niet geheel des Manchester City om zoveel uit te geven voor 1 speler maar goed, bij City weten ze ook dat Kane alle problemen van afgelopen seizoen in een keer weg kan werken. Hopelijk gaat Levy zich niet al te idioot gedragen en accepteert hij gewoon een bod.

21 juni 2021 om 15:27

Levy heeft letterlijk alle macht.. Hij hoeft Kane niet te verkopen, zeker niet zolang Kane zelf niet raar gaat doen en wegblijft van de training of geen transferverzoek indient. Manchester City kan wel een stap hogerop zijn, laten we eerlijk zijn op dit moment is Aston Villa dat ook, maar zolang Levy alle macht heeft en Kane aan zijn contract kan houden zal er geen enkele schot in de zaak komen en ik denk dat City eerder richting de 200 miljoen zal aan moeten zitten en misschien zelfs wel het transferrecord moeten verbreken om Kane weg te lokken bij Tottenham..

Ik snap dat je t onderste uit de kan wilt halen, maar als een speler weg wilt, moet je m niet tegen zn zin behouden, dat is uiteindelijk voor niemand een goede optie. Ik denk dat 100 miljoen pond + een speler, zoals Romano aangaf, een uitstekende optie is voor Spurs. Als je dan bijvoorbeeld Jesus of Ake erbij krijgt, heb je óf een vervanger van Kane, óf alvast een versterking voor achterin wat hard nodig is. Bovendien kan je met die 100 miljoen pond je selectie op in elk geval 2 posities flink versterken, dus ik denk dat je misschien over de gehele breedte gezien niet te veel hoeft in te leveren...

21 juni 2021 om 15:11

100 + een goede speler (vooral verdediger) zou ik ook accepteren.

21 juni 2021 om 19:38

Laporte, Mahrez, Cancelo of B. Silva lijken me interessante opties voor Spurs, hoewel ik Cancelo liever niet zie vertrekken bij mijn club

Goed voor Daniel Levy, Lekker je poot stijf houden. Het enige lichtpuntje in Londen wat er rondloopt voor Tottenham. Nog even zo door gaan en je hebt een ontevreden Kane en dan gaat het nog structureel knokken worden voor Europa League kwalificatie. Ik zou als ik Tottenham was eieren voor m'n geld kiezen. Pak die zak met geld en versterk dat team gelijk op 3 linies, want op deze manier wordt het helemaal niks meer. Nog even en we zien clubs als Tottenham en Arsenal in het rechter rijtje. Man wat een droevenis.

21 juni 2021 om 15:08

En een fantastisch signaal naar je eigen spelers en toekomstige spelers: teken bij Tottenham en je geraakt nooit meer weg Hoe belangrijk Kane ook is voor Tottenham, een speler tegen zijn zin houden is nooit een goed idee. En ze zouden er een enorme transfersom voor krijgen...

21 juni 2021 om 16:00

Zou idd een erg goed signaal zijn. Als je een langdurig contract tekent voor voor veel poen, dan teken je met de intentie om zelf te blijven. Zou een perfect signaal zijn naar alle voetballers en zouden meer clubs moeten doen. Helaas zijn de meeste clubs hier toe niet in staat.

Pff, zou wat zijn. Pep met een spits als Kane is denk ik slecht nieuws voor de rest van Engeland. Zie Man City de komende 5 jaar alles winnen daar dan.

21 juni 2021 om 15:01

Mocht Haaland naar Chelsea komen met Pau Torres of Kounde, zijn the Blues niet veel minder als City.

21 juni 2021 om 15:12

Dromen mag altijd. Al die spelers die jij opnoemt moeten allemaal voor de hoofdprijs verkocht worden en er zijn wel meerdere clubs die geinteresseerd wat de prijzen alleen zal opdrijven..

21 juni 2021 om 15:20

Haha ik volg Chelsea op de voet en de geruchten die rondgaan zijn realistisch. Chelsea heeft zoveel spelers in de verhuur, die ze makkelijk voor 100 miljoen kunnen verkopen. Verder is geld het probleem nooit bij Cfc, na het winnen van de CL en het jonge frisse team dat er staat, is het ook aantrekkelijk om te komen. Nu is het nog geen wereld team, maar met een spits + CV zeker wel.

Zei guardiola niet een maand geleden nog impossible, not gonna happen over het kopen van een spits omdat het te duur was in deze tijd? Geeft wel weer aan hoe ongelofelijk vermogend City is. Zou wel echt een top aankoop zijn waarmee ze denk ik weer makkelijk kampioen worden. KDB die ballen klaar legt voor Kane, heerlijk. En denk dat Kane ook prima kan meevoetballen met city, al laat hij het dit EK niet echt zien

Ik lach me mijn ballen uit de broek als dit een Andy Caroll verhaal wordt. Alle ingrediënten en uiteraard de veel te hoge transfersom zijn in ieder geval aanwezig. Kane is zeker een goede afmaker maar is imo veel te statisch. Dat zag je ook de afgelopen keren bij Engelse ploeg. Je hebt daar bij City qua type een vergelijkbare aanvaller lopen, die Jesus. Die zal dan wel een transferverzoek indienen, lijkt me. Ook vraag ik mij af wat er is gebeurd met de Guardiola filosofie (elftal opstellen zonder spits). Aan de andere kant zou je zeggen dat ie voetbaltechnisch zo goed is omringd bij City dat het een koud kunstje zou moeten zijn om alle ballen erin te tikken. Hij is in ieder geval zeker geen 117 miljoen waard.

21 juni 2021 om 15:07

Andy Caroll? Die spits wie op jonge leeftijd er flink wat inknalde bij Newcastle en vervolgens op jonge leeftijd verkaste naar Liverpool om te floppen? Kane is 27 en heeft zich al een aantal jaren bewezen in de PL, de beste spits in de PL van de afgelopen 3/4 jaar. Die twee zijn toch totaal niet vergelijkbaar?

21 juni 2021 om 15:12

@ AK: sorry maar dat risico bestaat dan toch bij Elke Engelse speler die een binnenlandse transfer maakt? Voor een Engelse spelers wordt immers altijd veel en veel te veel betaald. Hier heb je nog het verschil dat Kane een bewezen spits is, die er jaar na jaar minstens 20 in het mandje legt. Hoe je deze transfer met die van Andy Carroll wil vergelijken is me dan ook een raadsel...

21 juni 2021 om 15:26

@Thenry_228 Ja, maar daarom zei ik ook dat het evengoed een koud kunstje kan zijn voor hem om de doelpunten aaneen te rijgen, iets verder in de tekst. Het is een goede aanvaller. Ik zei niet dat er niets van kon.

21 juni 2021 om 15:28

@MoTheSpur ik zou niet weten wat mijn mond hiermee te maken heeft maar omdat je het zo lief vraagt ga ik mijn handen wel wassen. Onvolwassen kneus. Nu blij?

Al dat gebazel over dat Kane er niks van kan, 60 mil tops.. kom op zeg! Elke pond dubbel en dwars waard.. onhoudbaar voor Levy

Dan speel je jarenlang voor Spurs, jaar in jaar uit ben je top 3 topscoorders van de PL, in een team wat niet in de buurt komt van een prijs in Engeland. Wordt er fucking 100 miljoen geboden en dan gun je de speler alsnog de overstap niet. Wat een grap deze man

Levy wordt weer een heel karwei. Die gast is niet makkelijk om te praten. Maar goed zijn beleid is waarom Tottenham nu niet in goeie doen is. Ze zijn nog steeds op zoek naar een coach terwijl hij Pochettino en Mourinho heeft ontslagen en niemand wil meer komen. Met name Pochettino wou nieuwe spelers en zag het volgens mij al aankomen. Dus vindt het wel logisch dat Kane weg wil. Hij wil prijzen pakken en Tottenham heeft de spelers daar niet voor. Dier, Alderweireld, Aurier, Doherty, Hojbjerg, Moura zijn degelijke spelers maar niet om mee te doen.

Waarom zou je 117 miljoen betalen voor Harry Kane? Als hij nou altijd fit was dan was het misschien te verdedigen maar nu is hij een net niet topspits die al redelijk op leeftijd is en er eigenlijk ieder seizoen maanden lang uit ligt. Voor Kane zou het leuk zijn als hij ook nog ooit een keer iets wint maar City kan wel beter krijgen denk ik.

21 juni 2021 om 15:08

Net niet? 😂😂 ga maar even zijn cijfers bekijken jongen.

22 juni 2021 om 07:10

Voor mij is een topspits een spits die zijn club naar prijzen schiet of ongelofelijk goed kan voetballen. Kane mist het beide een beetje. Er waren zeker kansen voor spurs om een prijs te pakken maar dan was Kane telkens net geblesseerd of net niet in vorm. Hij is geen Ronaldo die altijd fit is en opstaat als het belangrijk wordt. Als een club uit alle spitsen van de wereld kon kiezen denk ik dat vrijwel niemand voor Kane gaat.

21 juni 2021 om 15:10

27 jaar redelijk op leeftijd? Hij heef nog minstens 4 top jaren in zich.

21 juni 2021 om 15:23

Hij kan makkelijk nog 6/7 jaar mee, moet het niet van zijn snelheid hebben dus dat is geen probleem.

22 juni 2021 om 07:13

Hij is redelijk blessuregevoelig en je gaat hem dus niet meer doorverkopen. Dan is 117 miljoen gewoon best wel veel. Het zou me verbazen als hij nog 4 topseizoenen heeft. Kane moet maar is beginnen met fit blijven voor 1 seizoen.

Goed bod maar niet genoeg voor ons of Levy denk ik. Meeste goals en assists afgelopen seizoen en ook nog eens Engels, maar belangrijker nog hij heeft nog een 3-jarig contract. Dit zal Levy denk ik nog niet overtuigen ook gezien de prijzen van spelers als Maguire en Coutinho de laatste jaren.

21 juni 2021 om 15:15

Maar wat ben je met een ontevreden Kane? Die man zorgt er persoonlijk voor dat jullie min of meer kunnen blijven aanhalen bij de (sub)top... Wil je die echt tegen zijn zin houden? Ben je dan niet beter dat je 100 miljoen + een speler incasseert? Tottenham is geen rechtstreekse concurrent van Man City toch?

21 juni 2021 om 15:20

Hij heeft al gezegd dat hij niet lastig zou zijn als het dit jaar niet zou lukken en heeft niet absolute haast gezien hij denkt dat hij makkelijk nog 7 jaar mee kan. (Interview) Ook is hij uiterst professioneel en zie ik hem dat ook niet doen. Mensen moeten ook eerlijk zijn, hoe belachelijk de prijzen ook zijn tegenwoordig als je kijkt naar zijn contract, zijn goals en assists in alle jaren dan is hij gewoon meer waard als Engelsman. Het is onze beste speler en voor ons onvervangbaar met één speler.

Is hij niet waard. Guardiola kan hem ook niet gebruiken.
Ik denk steeds vaker dat het kopen/verkopen meer bedoeld is om iets te maskeren wat we niet weten noch te weten zullen komen. Het heeft niets met voetbal te maken

Kijk, ik snap best dat Levy niet direct ja gaat zeggen en dat hij zo veel mogelijk geld wilt vangen.
Misschien kan City er nog een leuke speler bij betrekken, maar ik denk dat ht er wel van gaat komen.

Wat heb je als Spurs zijnde nu aan een ongemotiveerde Kane? Hij presteert in de BPL al jaren top (gezien zijn stats), probeert het al jaren met Spurs, maar hij wint maar niks. Dan snap ik best dat je hem een stap kan ''gunnen''. Ook al is dit naar een concurrent (zo zou Levy Man City zien, persoonlijk staat Spurs voor mij ver verwijderd van de topteams).

Kane wilt zelf weg. City wilt Kane graag hebben. City heeft bakken met geld. City heeft spelers die eventueel ook in de ruildeal kunnen worden gestopt. Ik denk dat het (uiteindelijk) er wel van gaat komen.

Geloof dat een Bernardo Silva ook graag weg wilt, maar die zie ik dan niet snel naar Spurs gaan (kan beter krijgen).
Ik denk dat hoogstens een CV van City interessant kan zijn. Een Aké of een Laporte. Maar of die nar Spurs willen, weet ik niet.

90 miljoen + Aké voor Kane? Dan kan je een opvolger voor Kane zoeken en heb je defensief een prima opvolger voor Vertonghen. Kan je lekker met Toby - Aké gaan spelen.

Of wellicht Gabriel Jesus. Die kan dan de main man voorin worden met Son. En leuke link-up met Moura?

Boys iemand beoordelen op 2 wedstrijden, komop zeg. Hij heeft toch allang bewezen dat het een topspits is. City heeft dit nodig en dan zijn ze compleet

Wat lees ik hier allemaal haha. 'overrated', 'maximaal 60 miljoen', 'levy heeft niets te willen'. Kane is de beste spits ter wereld met een contract van nog 3 jaar, hij heeft de meeste doelpunten en de meeste assisten in de beste competitie ter wereld. Iedereen hier doet ook net alsof City een bedrag van 150 miljoen pond niet kan ophoesten.

21 juni 2021 om 15:25

Ik denk dat hij onder Lewa valt maar alsnog volledig eens met je. Hij is voor ons niet te vervangen ook en zal ook niet onprofessioneel zijn als het niet doorgaat. Dit bod zou volgend jaar genoeg zijn maar nu is dat gewoon nog niet genoeg denk ik.

Voetbalwereld is echt veranderd paar jaar geleden betaalde je 40 miljoen voor Suarez nu moet je 117 miljoen betalen voor Kane.ik dacht Man city liever voor cash plus een speler deal ging.ik zou zelf Gabriel Jesus aanbieden en 90 miljoen.want wie zou Tottenham nu kunnen aantrekken met dat geld.zo hebben ze een vervanger direct in huis en kunnen ze gaan voor bijvoorbeeld een David en hun defense sterker maken.

Nou als dit geaccepteerd zou worden heeft Guardiola, als de geruchten kloppen deze zomer nog 183 miljoen te besteden. Los van uitgaande transfers. Tottenham gaat hier toch niet over nadenken mag ik hopen. Als ja voor Kane 117 miljoen kunt krijgen zeg je meteen Ja

City heeft 127m verlies gedraaid dit seizoen. Hoe willen ze dat gaan doen? Mocht het kloppen dan ben ik wel benieuwd welk plan City heeft om Kane te gaan halen.

21 juni 2021 om 16:40

Nee daar praat nu niemand over. Maar owee als het om barca of Real zou gaan, dan is de wereld te klein. Kijk die dubbele maat in de reacties alleen. City bied even doodleuk 100mil plus aan. Ze maken verlies, Pep riep nog doodleuk dat ze geen grote bedragen gaan uitgeven, onmogelijk en kijk nu eens. Agh ze vinden die staatsolie clubs vast wel cool. Agh, wat een hypocriet gedoe! Wat betreft Kane, dat is natuurlijk gewoon een topspits, als het door gaat heeft City een top vervanger vior Aguero binnen.

21 juni 2021 om 20:51

@socio De voetbalwereld is dan ook bijzonder hypocriet. Vanuit het City perspectief merk ik juist veel haat naar City m.b.t de Ffp, terwijl Barcelona een schuld mag hebben van 1.2 miljard en honderden miljoenen mag blijven lenen. Iedereen bekijkt altijd alleen alles door de bril van hun eigen club. Andere clubs zijn altijd fout bezig. Een City fan zou nu tegen je zeggen dat ze dan misschien voor het eerst weer verlies draaien, maar dat City geen schuld van 1.2 miljard open heeft staan. Ik moet zeggen dat dit bericht mij wel echt heeft verbaast. Als je 127m verlies draait dan mag en kan je geen 100m voor een speler neer kunnen leggen als het waar is.

De Spurs zouden het bod moeten accepteren en dan als speler die mee mag Kevin de Bruyne er bij nemen. Van die 117 miljoen bied je 80 miljoen op Lewandowski en voor het restant probeer je Sergio Ramos op te pikken, prima team krijg je dan.

Die komt toch voetballend enorm te kort voor een topclub? Hooguit in een counter ploeg maar meer ook niet.

As expected, toen Kane aangaf weg te willen en gezien de huidige stand van zaken bij City, leek me dit al de meest logische match. Boven de 100 had ik ook wel verwacht, anders zal Spurs hem sowieso niet laten gaan. Ben benieuwd waar het op uit gaat komen, maar gok dat City nog wel iets zal moeten bijplussen.

Wordt wel een combinatie hoor, de Bruyne en Kane...

Benieuwd wat Son dan gaat doen, kan me niet voorstellen dat die dan wil blijven, eerlijk gezegd.

Zou een hele goede aankoop zijn voor City. Die missen wel echt een topspits. Ik denk dat Kane momenteel na Lewandowski, Benzema en Lukaku de beste spits ter wereld is.

Denk dat Kane gewoon een hele goede aankoop voor Manchester City zal zijn.

Natuurlijk zal er heel veel voor hem betaald moeten worden en ja, Kane maakt tot dusver een slechte indruk op het EK. Maar hij rijgt al jaren de goals aaneen in de Premier League en is vrij compleet als nummer 9: een aanspeelpunt, maar ook iemand die een speler vrij voor de goal kan zetten.

Kan in combinatie met Guardiola gewoon zeer goed uitpakken.

Strik eromheen en verkopen voor dat geld. Dat zou voor Kane ook goed zijn.

Tottenham kan momenteel het verschil niet maken in PL. Selectie op meerdere posities versterken/verjongen.

Bijna 120 miljoen, maar dan haal je wel een van de meest complete spitsen ter wereld binnen. Dit is wel wat je in de PL voor een Engelse speler van deze kwaliteit betaalt. Ik vind het belachelijk, maar met mijn clubvoorkeur heb ik weinig recht.

Manchester City trekt dan wel een van de beste spitsen van de Premier League aan. Ik vermoed dat hij het goed gaat doen bij City. Echter ben ik wel benieuwd wie hem dan gaat vervangen bij de Spurs. Ze hebben niet directe en vervanger lopen bij Tottingham zover ik weet.

21 juni 2021 om 19:47

Daka zou goede vervanger zijn. Of Edouard

Als dat echt waar is moet Spurs dat altijd doen. En Kane wil ook een keertje kampioen worden. Beetje het Van Persie verhaal.

Als je Laporte en Sterling kan krijgen, plus nog een dikke som geld. Zou ik het zeker doen.

Heb je er een hele sterke verdediger bij en winger, alleen moeten beide ook willen en betwijfel of ze zo 1 2 3 naar Spurs zouden gaan. Een club die dan net zijn beste speler heeft verkocht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester City

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Chelsea1913
2.Liverpool1816
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
R. SterlingAanvaller81
R. MahrezAanvaller61
Ferran TorresAanvaller42
Z. SteffenKeeper10
N. AkéVerdediger30
C. SlickerKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester City.

58 fans
Aanvaller, 28 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Tottenham Hotspur 7 1 2 0
2020/2021 Tottenham Hotspur 35 23 1 0
2019/2020 Tottenham Hotspur 29 18 4 0
2018/2019 Tottenham Hotspur 28 17 5 0
2017/2018 Tottenham Hotspur 37 30 5 0
Laatste voetbalnieuws

Dagen van Bruce lijken geteld na nederlaag in gestaakt duel met Tottenham

Tottenham Hotspur heeft zondagavond de uitermate bewogen uitwedstrijd tegen Newcastle United naar zich toe getrokken. The Magpies - waar alles vooraf in het teken stond van de overname door een investeringsmaatschappij...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren