Zaakwaarnemer Veerman: ‘Weet bij God niet waar Valentijn dat vandaan haalt’

Zaterdag, 1 mei 2021 om 11:00Rian Rosendaal • Laatste update: 10:46

Nikkie Bruinenberg heeft de uitspraken van Valentijn Driessen over Joey Veerman met verbazing aangehoord. De chef voetbal van De Telegraaf verklaarde vrijdag namelijk dat de middenvelder van sc Heerenveen wegens heimwee nog niet in actie is gekomen voor Jong Oranje. Hierdoor kan de begeerde Veerman maar beter in Nederland blijven, zo oordeelde Driessen in zijn analyse. Volgens Bruinenberg, verbonden aan makelaarskantoor Muy Manero, klopt er niets van dat zijn cliënt met heimwee kampt.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

39 reacties (laatste reactie door fcbogarde)

Okee..? Dikke onzin dus. Ik geloof zo'n zaakwaarnemer toch meer dan Valentijn Driessen. Ik hoef die privéredenen ook niet te weten. Ik hoop dan ook niet dat Driessen nu gaat roepen dat Veerman dan maar moet zeggen wat de reden wel is, want blijkbaar heeft hij een goede reden om het privé te houden.

30 april 2021 om 22:07

De reden die Veerman heeft is gewoon om Driessen op de kast te krijgen. Gaat hem goed af! On: Die zaakwaarnemer geloof ik zonder kennis al 1000x eerder dan Driessen. En laat Veerman het maar lekker privé houden, is zijn goed recht.

30 april 2021 om 22:47

Ik geloof maar weinig mensen minder dan Driessen. PSV zou wel moeten doorvragen als ze hem willen kopen. Maar goed, dat komt ook van diezelfde Driessen en is volgens mij ook niet meer dan simpele logica, zonder enige bron van waarheid

1 mei 2021 om 14:23

Lekkere vriend ben jij.

Ik snap best dat zo een verhaal voor zo een zaakwaarnemer ook niet helemaal lekker uitkomt, maar dat hij in het verleden uit heimwee een keer naar huis is gegaan is een publiek geheim. Natuurlijk mag je prive prive laten, maar dan is er dus altijd ruimte voor speculatie zeker onder journalisten.

30 april 2021 om 20:16

Die ruimte laat je dan wel, maar het zou ook een keer mooi zijn als ze het respecteren. Journalisten doen altijd wel of ze alles moeten weten, maar naar dit soort privézaken hoeven ze niet te gissen. Zeker bij voetballers zou het best eens wat meer over voetbal mogen gaan. Hij zal er zijn redenen voor hebben dat hij er niet mee naar buiten treedt

30 april 2021 om 20:49

Ik vind sowieso dat journalisten tegenwoordig veel en veel te ver gaan, niet alleen in de voetbalwereld. Van pure leugens verspreiden tot ronduit schofterig informatie proberen los te peuteren tot stalking in het geval van celebrities bijvoorbeeld. Dat gaat gewoon te ver in mijn optiek, maar het kan en mag allemaal maar gewoon...

30 april 2021 om 20:55

Eigenlijk zo zonde. Ik zou veel meer gerichte vragen willen zien en horen hoe een wedstrijd werd gespeeld, tactiek, het idee er achter, spelopvatting, ... enzovoort. Maar het is eerder ''vind je dat de coach gelijk had door je er uit te halen in de 80ste minuut'' en dan frictie te veroorzaken.

30 april 2021 om 22:27

Driessen een journalist noemen is hetzelfde als Eddy the eagle een schansspringer, ze doen mee maar daar is alles mee gezegd. Daar doe ik Eddy natuurlijk tekort maar het gaat om de vergelijking.

1 mei 2021 om 00:26

Hahaha sorry maar deze is vermakelijk en dat moet ook bij berichten van Driessen. Valentijn is het al een lange tijd helemaal kwijt maar schijnbaar vind de mediagroup dit prima. Gewoon onzin en roddel verspreiden maar wel andere terecht wijzen.

1 mei 2021 om 05:04

In een ideale wereld zeggen journalisten alleen wat ze zeker weten. Een serieuze journalist brengt nieuws en geen roddels. Maarja, de telegraaf is geen serieuze journalistiek. Die schrijven sowieso maar wat. Zelfs als Veerman hier wel over zou vertellen zou de telegraaf er een sensatieverhaal van maken.

Valentijn neemt de laatste jaren zijn werk niet meer serieus. Komt zovaak met onzin berichten en zogenaamde afgeronde transfers.
Sind hij bij vi komt is hij iets te veel inzicht zelf gaan geloven. Onterecht natuurlijk want hij voegt niets toe aan dat programma. Overig in geen elk programma.

30 april 2021 om 20:20

Valentijn past prima bij de heren van VI. Dat programma is toch vaak gebaseerd op meningen en onderbuikgevoelens en minder op feiten en objectiviteit. Het kan je stijl niet zijn natuurlijk, maar Valentijn past prima bij zowel de Telegraaf als bij VI. Er zijn genoeg mensen die dit soort journalistiek wel waarderen. De een houdt van een beetje sensatie, de ander van wetenschappelijke stukken.

30 april 2021 om 20:26

Want Rondo en Studio voetbal staan bol van de feiten en objectiviteit? Denk eerder dat dat soort programma's het willen benaderen als wetenschappelijke gebeurtenissen, terwijl je gewoon het voetbalweekend moet analyseren en samenvatten? Wat er aan alle tafels wordt gezegd is echt geen hogere wiskunde hoor. Zijn vaak een stel open deuren en wat eigen ervaringen. Studio voetbal probeert het vooral te brengen als een soort van wetenschappelijke studie met dat geforceerde gedoe dat 1 van de tafelgasten voor het scherm moet uitleggen dat dumfries zijn voortzetten onder de maat zijn, wat ze 9 van de 10x zijn.

30 april 2021 om 22:40

Eens kan me nog de uitspraak van Derksen herinneren dat ie ihattaren eruit haalde dat hij tijdens een interview in zijn eigen kleding stond. Genee: euh Johan dit is de kleding de sponsor van PSV.

1 mei 2021 om 00:29

@Duck zal allemaal best maar voor mij is grootste verschil dat er bij Rondo en StudioSport vaak meerdere meningen aan tafel zitten daar waar VI een mond is zonder ook maar een mm kritische nood of afwijkende mening. Mocht die er af en toe wel zijn in de vorm van Hans dan wordt ie belachelijk gemaakt ter eigen vermaak.

Het mag aan mij liggen maar ik vind deze reactie minstens net zo vaag. Wat ik hier namelijk niet uit kan halen is of dit bedanken wegens privé redenen eenmalig is geweest. Het zou natuurlijk wel erg vreemd zijn als iemand nooit interlandvoetbal wil spelen wegens privé redenen. Het nationale elftal is toch het hoogst haalbare voor een voetballer.

30 april 2021 om 20:28

Kan vreemd zijn maar als hij er een goeie reden voor heeft dan hebben wij dat maar te accepteren. Hij hoeft niet alles te verklaren.

1 mei 2021 om 09:32

Natuurlijk Cuco, zeg ik dat hij de reden moet openbaren dan? Maar dit zou uitzonderlijk zijn, natuurlijk krijg je dan aandacht en roddels. Dat zal zo blijven, dus als meneer de zaakwaarnemer daar op wil blijven reageren gaat hij een drukke tijd tegemoet. Zeker als Veerman op hoger niveau gaat spelen.

Valentijn zit er altijd naast. Gewoon vanalles roepen en dan 1 op de 100 keer toevallig gelijk hebben. Laten we die man geen aandacht meer geven.

Wat een misselijke opmerking ook zeg van die Driessen, serieus, heimwee? Doe echt ff normaal.

Hahaha, Valentijntje. De fake news fabriek draaide weer op volle toeren. Best vreemd eigenlijk hoe hij ongemoeid alles keihard aan elkaar mag blijven liegen. De Telegraaf kan toch op zijn minst eisen dat er op zijn minst ergens een al dan niet vergezochte kern van waarheid inzit?

Achja, Driessen meld ook dat Ihattaren al weg is bij psv, alsof dat al een voldongen feit is. Irritant als mensen zo praten terwijl er niks zeker is. Maargoed, zijn we gewend van hem.

Waar zijn nu de mensen uit het andere topic die riepen dat dit allemaal oud nieuws was en dat het in 2019 al lang bekend was via onder andere Kwakman. Blijkt Valentijn het gewoon uit zijn duim gezogen te hebben. Wat dat betreft zijn die mensen uit het andere topic geen haar beter dan Valentijn.

Op Veerman zijn sociale media staan vakantie foto's vanuit Spanje en dergelijke. Lijkt mij niet dat je een paar uur in een vliegtuig gaat zitten voor een vakantie als je veel last hebt van heimwee. Zal wel een typisch Valentijn gevalletje zijn neem ik aan: van het geen wat hij zegt blijkt juist het tegenover gestelde de waarheid te zijn.

Ik zou zijn baan nog niet willen al verdient hij een gods vermogen om 9 van de 10 keer onzin te praten...

Bizar dat deze man een podium blijft krijgen. Niet de eerste keer dat er door hem op lucht gebaseerde verhalen de wereld in worden geslingerd. Voetbalzone zou er goed aan doen, hiermee als een van de eerste voetbalmedia, te stoppen. Wishful thinking ben ik bang.

Tja een voetballer met heimwee is natuurlijk niet zo makkelijk in deze internationale sport. Mocht dat waar zijn , dan daalt zijn marktwaarde natuurlijk wel een stuk. Ik ben wel benieuwd wie hier bij voordeel heeft om dit in de media te laten verschijnen

Sowiezo beetje slap van Veerman om te zeggen “priveredenen” Ik hou ook niet van dit gegis zoals Driessen doet maar komop, Joey kan toch gewoon aangeven waarom die niet in actie wil komen. Vind dit nogal laf overkomen eigenlijk. Precies wat iemand anders al vermelde net: voor je land uitkomen is het hoogst haalbare! Als je dat niet wilt/kunt opbrengen kom je maar met een reden.

1 mei 2021 om 00:03

Misschien ligt er een familielid op sterven en heeft deze persoon verzocht aan Veerman dit niet aan de media te vertellen? Wat de reden ook is, Veerman is niets aan jou of mij verplicht.

@ patertje. Ik zou niet weten waarom Veerman jou en mij moet vertellen waarom hij niet voor oranje uit wil komen. Morgen maakt hij dat bekend en dan ligt weer half Nederland over hem te wauwelen. Want dan vinden we zijn privéreden weer niet steekhoudend. Volgens mij heeft Veerman een contract met SC Heerenveen en heeft hij daar dus verplichtingen. Maar bij mijn weten heeft hij niet in Zeist ook een contract dus hij moet helemaal niks als hij dat niet wil.

een twee driessen probeert weer een headliner te halen en op de meeste websites (inclusief voetbalzone) lukt dat weer aardig. Wanneer wordt het een keer tijd dat we afscheid nemen van deze man? Het enige wat deze man probeert te brengen is onrust en meestentijd lukt het hem ook aardig. Ontopic: Wanneer een speler gewoon aangeeft dat hij niet mee kan op een trainingskamp / internationaal toernooi/wedstrijd vanwege privé redenen kan dit ook echt gewoon zo zijn en hoeven reporters dit niet te gaan wantrouwen.

Een ieder met een half gram verstand begrijpt niet waarom die walgelijke vent, die niets toevoegt en enkel teert op geruchten over anderen, ruimte krijgt om zijn volslagen nutteloze mening en verhalen te ventileren.

Daarnaast is Veerman niemand uitleg verschuldigd. Waarom iemand vindt dat hij dat zou moeten uitleggen, is mij een vraag.

1 mei 2021 om 16:31

Toch zouden we het allemaal wel stiekem
Willen weten. Veerman wil de top bereiken nou de top is goed inzicht hebben op je toekomst en je privé aan de kant te zetten zeg nou eerlijk topsporters hebben geen privé tenzij ze het zelf willen dan is het een sporter privé het moet verd.... een eer zijn ok
Voor
Oranje uit
Te komen kom nou gaan we het
In bescherming nemen zo worden spelers alleen maar softer

Geen idee wat hiervan waar is. Het is Veerman's goed recht om dit privé te houden. Alleen hierdoor werk je wel speculaties in de hand. Het moet wel iets bijzonders zijn om Oranje te ontlopen. Maar nogmaals daar heeft hij z'n redenen voor. Wij moeten het hiermee doen en Veerman en zijn zaakwaarnemer zullen genoegen moeten nemen met de meest uiteenlopende speculaties !

Dikke nonsens niet de diep erop in gaan maar veerman moet gewoon na jong oranje wedstrijden spelen op het hoogste niveau. Wat privé dus elke keer oranje speelt bedankt hij om privé redenen ik zeg je wel heel eerlijk zou wel willen weten waarom hij niet speelt bij oranje en wat de beweegredenen zijn van hem om niet op te komen dagen. Sorry je bent verplicht en het moet een eer zijn voor je land uit te komen privé of geen privé dit is geen top speler zal ie ook niet worden als elke keer privé de redenen zijn dat ie niet komt opdagen heimwee is nonsens want Heerenveen waar ik zelf
Vandaan kom is opzich zelf ook een ander oord ander accent dus moet veerman elke dag heimwee hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland U21

Actuele wedstrijden

3 fans
Middenvelder, 22 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 sc Heerenveen 0 0
2020/2021 sc Heerenveen 31 7 3 0
2019/2020 sc Heerenveen 22 4 3 0
2019/2020 FC Volendam 3 0 0 0
2018/2019 FC Volendam 8 2 2 0
Laatste voetbalnieuws

De Telegraaf: Feyenoord wil transfer Joey Veerman afdwingen met spelersruil

Feyenoord wil sc Heerenveen er met een spelersruil van overtuigen Joey Veerman te laten vertrekken, zo meldt De Telegraaf zondagavond. De Rotterdammers zouden niet over het budget beschikken om de middenvelder...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 2 augustus
Noa Lang staat bij Sevilla op de radar om de concurrentie aan te gaan met Oussama Idrissi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren