Klaas-Jan Huntelaar spreekt geruchten tegen: ‘Geen klappen gehad’

Vrijdag, 23 april 2021 om 18:14Chris Meijer • Laatste update: 18:18

De degradatie van Schalke 04 naar de 2.Bundesliga heeft dinsdagavond voor een ongekende chaos gezorgd bij de Veltins-Arena. Direct daarna werd al duidelijk dat er sprake was geweest van een 'gewelddadige aanval' op de spelers, maar langzaam maar zeker worden in de Duitse media steeds meer schokkende details duidelijk. Zo zouden supporters de auto van Mark Uth hebben vernield en werden verschillende spelers, onder wie Klaas-Jan Huntelaar, fysiek aangevallen. Laatstgenoemde ontkent vrijdagmiddag tegenover Veronica Inside de geruchten: Huntelaar zegt zelf géén klappen te hebben gehad. Ook zijn ploeggenoten Ralf Fährmann en Amine Harit zijn ongedeerd zijn gebleven, in tegenstelling tot wat Express eerder op de dag meldde.

Schalke verloor dinsdagavond met 1-0 van Arminia Bielefeld, waarmee de degradatie naar de 2.Bundesliga officieel een feit is. De spelersbus werd vervolgens in Gelsenkirchen opgewacht door vijf- tot zeshonderd woedende supporters, die met eieren gooiden en vuurwerk afstaken. Schalke sprak in een statement via de officiële kanalen van een ‘kortstondige confrontatie tussen de spelersgroep en supportersgroepen bij de Veltins-Arena’.

"Ondanks alle begrijpelijke frustratie en begrijpelijke woede over de degradatie naar de 2. Bundesliga, zal de club nooit accepteren dat de fysieke integriteit van zijn spelers en medewerkers in het gedrang komt. Dit is wel gebeurd. De club veroordeelt dit gedrag ten zeerste en voelt zich uiteraard verantwoordelijk voor de veiligheid van zijn mensen”, schreef Schalke. Nu druppelen via Duitse media langzaam maar zeker details naar buiten van wat zich heeft voorgedaan tijdens die bewuste nacht in Gelsenkirchen.

Express schrijft dat de spelers eenmaal bij het stadion op de vlucht sloegen voor de woedende menigte. Doelman Ralf Fährmann, Amine Harit en trainer Dimitrios Grammozis zouden zijn geslagen, terwijl Huntelaar en assistent-trainer en clubicoon Mike Büskens ‘fysiek belaagd’ zouden zijn. Deze berichtgeving is door Huntelaar inmiddels dus ontkend. De voormalig Ajacied laat aan Veronica Inside weten niet aangevallen te zijn en dat ook Fährmann en Harit ongedeerd zijn gebleven.

“Ik zal de angst in de ogen van Buyo (Büskens, red.) nooit vergeten”, zegt teammanager Gerald Asamoah aan WAZ. De oud-spits van Schalke, die direct na afloop van het duel met Arminia Bielefeld al in tranen voor de camera stond, vertelt tevens dat een niet nader genoemde werknemer van Schalke op de grond lag en geschopt werd.

“Het gaat nog steeds niet goed met me, het was een moeilijke situatie. Zo ken ik Schalke helemaal niet. Dat de fans zo dichtbij zijn, is juist altijd onderdeel van Schalke geweest”, stelt Asamoah. Aanvankelijk zou de aanwezigheid van de politie de staf en selectie van Schalke nog een gevoel van veiligheid hebben gegeven. “De eerste vijf minuten nadat we de spelersbus verlieten, was ik nog niet bang. We wisten dat we onze mond moesten houden en moesten luisteren. Daarna gebeurden ineens allerlei andere dingen.”

Het is niet direct duidelijk waarom de vlam in de pan sloeg. Een speler verklaarde eerder al anoniem in gesprek met Sport1 dat ze het op een lopen zetten, toen de supporters hen aanvielen. “Sommigen van ons zijn geschopt. Ik ben geschokt en ik weet niet hoe we de komende wedstrijden nog kunnen spelen. Ik snap ook niet waarom we aan de fans werden overgeleverd. De politie stond gewoon beneden te wachten.” De fans belaagden niet alleen de spelers, maar molesteerden ook de auto’s van Omar Mascarell en Uth. De voormalig aanvaller van Heracles Almelo en sc Heerenveen bleef uit voorzorg bij ploeggenoot Goncalo Paciencia. Suat Serdar waagde het er wel op om naar huis te rijden en werd tot daar gevolgd door tien woedende supporters.

“De vraag waarom de situatie zo escaleerde baart me zorgen”, geeft Peter Knäbel, sportief directeur van Schalke, te kennen in een videoboodschap aan de fans. De club zou aanvankelijk zelf de politie hebben afgehouden, omdat men ervan overtuigd was dat er een dialoog mogelijk was. Toen de vlam in de pan sloeg, moest de politie alsnog ingrijpen en werd verdere escalatie voorkomen. “We moeten dingen ophelderen, voordat we met een uitleg kunnen komen. Wat de staf en de spelers hebben moeten doormaken, heeft niks te maken met Schalke.”

“Het draait erom hoe de spelers en de staf eraan toe zijn, jongens als Buyo Büskens en Asamoah. Sommigen moesten in een hotel blijven, dat is een absolute no-go”, stelt Knäbel. Los van materiële schade, kneuzingen en lichte verwondingen zijn er volgens Knäbel geen ‘ernstige gevolgen’. “Maar de emotionele schade is een stuk groter.” Schalke hoeft door de corona-uitbraak bij Hertha BSC komende zaterdag niet in actie te komen. Gelukkig maar, concludeert Express, want de selectie was daar vermoedelijk niet toe in staat geweest.Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door justmark)

Ik had de beelden van Uth eerder inderdaad gezien. Vreselijk. Dat supporters ook niet weten dat dit juist vreselijk is voor Schalke. Spelers zullen willen vertrekken. Andere spelers denken wel twee keer na wanneer Schalke aanklopt. En dan zal je terug moeten komen. Ongelofelijk hoe supporters een club kunnen vernielen. En ditmaal gun ik het deze neanderthalers ook van harte

23 april 2021 om 10:35

De supporters vernielen niet de club het bestuur doet dit al jaren. Wat de supporters hier doen is niet goed te praten, want de spelers kunnen er niks aan doen. Dat zij gewoon middelmatig zijn is de fout van het bestuur. Spelers als Bentaleb ontvangen 6,5 miljoen per jaar. En ik overdrijf niet als ik zeg dat hij bij Utrecht niet eens zou spelen. Er moet bestuurlijke een grote schoonmaak doorheen want in alles is Schalke eigenlijk de derde grootste club van Duitsland. Maar naar jaren wanbeleid zat dit er aan te komen. Hopelijk kunnen de opvolgers volgend jaar een beter team aan trekken met een minder budget. De tweede Bundesliga wordt nu wel steeds leuker met clubs als HSV, Hannover, Düsseldorf etc.

23 april 2021 om 10:43

Als je als supporter je eigen spelers aan valt, dan ben je je eigen club wel aan het vernielen en veel meer dan dat. Het zou de Schalke spelers sieren om aangifte te doen tegen dit tuig. Uiteraard heeft Schalke al jarenlang wanbeleid gevoerd. Maar dat geeft je als fan van de club geen enkel recht om verhaal te gaan halen bij de spelers. Ook het aanvallen van beleidsbepalers was fout geweest. Maar voetbalfans denken tegenwoordig dat ze mee kunnen praten, en het recht te hebben verhaal te halen. Zo werkt het natuurlijk niet.

23 april 2021 om 12:36

Het geeft je wel recht om verhaal te halen, maar natuurlijk niet om spelers te belagen en hooligan te spelen. Fans betalen natuurlijk wel geld. Bovendien vind ik het nogal hypocriet door te stellen dat fans tegenwoordig denken dat ze mee kunnen praten, terwijl je zelf hier ook jouw mening staat te ventileren. Zoals ik al aangaf: Meepraten is niet erg, geweldpleging, bedreiging en vandalisme natuurlijk wel. Het grote probleem is altijd dat meer dan 95 procent van alle supporters van clubs het ook laten bij meepraten, maar die laatste 5 procent maakt het meeste roering door extreme acties. Het zijn dan ook geen supporters, maar simpele hooligans die niet vooraan stonden toen intelligentie werd uitgedeeld.

23 april 2021 om 10:35

Dit kan bij veel meer clubs gebeuren. Bij bijna iedere club zitten wel van dit soort gekken, dit zou bij Psv, Ajax of Feyenoord ook wel kunnen gebeuren als ze daar ineens zouden degraderen. We hebben gezien dat voor minder de bus opgewacht is en volgens mij is bijvoorbeeld Ziyech ook ooit aangevallen door een eigen supporter. Dit moet gewoon heel erg hard aangepakt worden, want deze hooligans verpesten het voor een hele grote groep normale mensen.

23 april 2021 om 12:11

@memphisdepay Klopt inderdaad, ook bij degradatie van deze clubs zou het flink uit de hand kunnen lopen. Enkele seizoenen terug had je ook die bizarre actie van de fans van Sporting Lissabon richting eigen spelers, toen nog met Dost en die stonden nou niet bepaald in degradatiegevaar

Bizar dat sommige mensen zo weinig zelfbeheersing hebben...

Bizarre beelden. Lijkt wel een scène uit 28 days later. Sprinten voor je leven. Zouden allemaal de bak in mogen van mij.

23 april 2021 om 12:05

Verban ze daarbij voor het leven uit het stadion en gooi ieder beeld dat je in je handen krijgt online. Als ze uberhaupt een werkgever hebben, mag die ook even zien wat voor vlees hij/zij in de kuip heeft. Dit is de laagste vorm van zinloos geweld.

Dit doet me echt denken aan praktijken in de 19e eeuw in de VS, wat een gekken zeg. Ik zou het wel weten als Huntelaar zijnde, lekker vertrekken en niet meer terugkeren bij die club

Waarom zou je huntelaar aanvallen, die is gekomen om schalke proberen te redden

23 april 2021 om 10:26

Waarom zou je uberhaupt iemand aanvallen? Maar inderdaad, Huntelaar is nog wel extra dom ja. Opsluiten zulke figuren...

23 april 2021 om 11:10

Opsluiten? Dit volk is zo compleet achterlijk dat je ze gewoon een spuitje moet geven. Het geld dat detentie kost zijn ze niet eens waard.

23 april 2021 om 12:45

Strafkamp voor de rest van hun leven. Geld laten verdienen voor ons, zodat we er nog iets nuttigs aan hebben. Wat een idioten zeg. Ongelofelijk.

23 april 2021 om 20:15

Trainingskamp onder Felix Magath misschien een idee? Heb anekdotes gehoord dat die erg leuke trainingen gaf. Zou als spelersgroep gewoon besluiten te vertrekken. Waarom zou je als spelersgroep ook maar iets doen komend seizoen als je word aangevallen door fans. Ik had gezegt bekijk het maar.

23 april 2021 om 11:44

Leg dat maar eens aan iemand zonder verstand uit!

Wat een ongelooflijke idioten. Ik snap de frustratie dat de club gedegradeerd is maar dit soort mensen horen achter tralies te zitten. Ik zou de selectie van Schalke groot gelijk geven als ze weigeren om nog te spelen voor deze groep debielen.

Verbaas me ook dat deze woede nu zo tot explosie komt. De degradatie is nu definitief maar een paar maanden geleden was Schalke ook al kansloos voor lijfsbehoud. Dit zagen ze toch al maandenlang aankomen?

Dit gaat wel erg ver, ik kan het nog steeds niet snappen. Schalke heeft enkele goede namen en eigenlijk geen slechte ploeg en degradatie voorkomen zou toch haalbaar moeten zijn. Dan zie ik hun voetballen en dan begrijp je wel waarom zo amper punten kunnen sprokkelen, de vlam is eruit, de spelers hebben zich erbij neergelegd precies. Jammer de grote Schalke die toch altijd subtop is geweest in verval. Hopelijk escaleert het niet verder en komen ze binnen 1 jaar weer terug in de bundesliga.

23 april 2021 om 19:08

Ik was bijna vergeten dat ze Mustafi en Kolasinac daar hadden spelen. Drama spelers bij Arsenal maar je zou verwachten dat ze het beter zouden doen daar. Ik las dat zij ook aangevallen waren dus hopelijk niks ernstigs. Schalke is een van de grote 6 van de Bundesliga. Dit is vreselijk nieuws voor de club en fans. Stel je voor dat Spurs of Arsenal ten onder gaat, ik praat het niet goed maar ik snap dat sommige fans dan loco zouden gaan.

Wat zal Huntelaar spijt hebben van zijn keuze... Hij had lekker met Ajax kampioen kunnen worden (wat pas zijn tweede landstitel ooit zou zijn geweest) en de beker kunnen pakken, nu is hij gedegradeerd en krijgt hij ook dit er nog eens bij...

23 april 2021 om 10:28

Hij wordt ook kampioen met Ajax. Daarvoor heeft hij dit seizoen genoeg gespeeld en belangrijke goals gemaakt bovendien. Hij is alleen niet fysiek aanwezig bij het kampioenschap.

23 april 2021 om 10:35

Ik denk dat er weinig eer aan te behalen is als wissel. Ik snap hem in dat opzicht wel. Alleen is er ook weinig eer aan dit Schalke te behalen. Een De Graafschap naar de Eredivisie schieten was veel leuker geweest denk ik bijvoorbeeld. Dat zou echt een mooi prestatie zijn en bovendien een haalbare prestatie

23 april 2021 om 10:49

Ik snap nog steeds weinig van zijn keuze. Wellicht had hij een visioen dat hij de reddende engel zou zijn door ze eigenhandig voor degradatie te behoeden waarna ze een standbeeld voor hem zouden oprichten. Dit was alleen totaal onrealistisch, al had Schalke Lewandowski, Haaland of Weghorst gehaald. Ze waren er toch wel uitgevlogen. Een 38-jarige Huntelaar ging daar zeker geen verandering in brengen.

23 april 2021 om 12:40

Op zich nobel van 'm, maar hij heeft zichzelf gewoon schromelijk overschat. Ik denk dat niemand een andere uitkomst had voorspeld. Huntelaar was al jaren niet goed genoeg meer voor de Bundesliga. Wel sneu voor 'm natuurlijk. Huntelaar verdient meer dan zo'n aftocht.

Had altijd wel een hoge pet op van Schalke, maar dit is toch wel schandalig om te zien. Huntelaar zal wel spijt hebben.

Vreselijk... Waarom zou je je zo laten gaan tegen de spelers, alsof zij dit expres doen. Wat wilden ze doen? De spelers het ziekenhuis inslaan? Wat schiet je daar nou mee op? Dit soort mensen... Misschien dat Schalke en zijn fans mee willen doen aan de ESL? Dan kunnen ze in ieder geval niet degraderen

Echt bizar dat de club dit zo slecht heeft gemanaged. Als je de harde kern daar een beetje kent, weet je dat er een serieuze kans is dat het escalleert. Zeker op basis van de laatste anderhalf jaar qua resultaten, spel en het feit dat ze niet op de tribune aanwezig mogen zijn en dus op geen enkele manier hun directe frustratie kunnen uitten. Niet dat dit rechtvaardigd dat je dan je eigen spelers moet gaan aanvallen. Maar het risico dat dit zou gebeuren was wat mij betreft dermate groot, dat je als club je spelers moet beschermen en niet na zo'n dramatische degradatie even dezelfde avond terug naar je eigen stadion rijdt, terwijl je weet dat daar een boze menigte staat te wachten.

23 april 2021 om 12:08

Ironie is dat ze hiermee nogmaals bevestigen hoe slecht Schalke in alle lagen wordt gemanaged.

Waarom stap je uberhaupt uit, waarom regel je dit niet fatsoenlijk?

Gigantisch dom van de club om zo iedereen in gevaar te brengen en dan heb je weer die achterlijke 'supporters' die eigenlijk geen supporters zijn.

Je hebt vandaag de dag alleen maar gefrustreerde debielen die willen rellen, niet meer niet minder.

23 april 2021 om 10:32

Het gebeurt heel vaak bij zulke teleurstellingen dat spelers in gesprek gaan met de supporters, hier is dus niks raars aan, vaak gaat dit gewoon normaal, de mensen die spelers hebben geslagen zijn geen echte Schalke supporters maar gewoon mensen die willen rellen, zoals je zegt, nadat het uit de hand liep ben ik het wel met je eens dat de politie er dichter op had mogen staan, raar dat dit niet gebeurt is

23 april 2021 om 10:36

Niks raars aan? De keren dat ik het heb gezien bij Ajax/psv/feyenoord/... vond ik het ook raar genoeg. En dan zie je die spelers uitstappen en denken ''wtf is dit'' en ongemakkelijk in gesprek gaan met zo'n 'supporter' voor je. Je moet niet in gesprek gaan met dat soort supporters want wat haalt het uit. Het is een spelletje, je verliest, geen titel of je degradeert en that's it. Wat ga je dan nog uitleggen? Dat je je als speler moet excuseren? Lachwekkend. De mensen die spelersbussen doen stoppen zijn niet goed in hun hoofd.

23 april 2021 om 11:43

Het is een blijft een spelletje hé Joost.. Vergeet nooit dat het op een pleintje of iets is begonnen ook al draait het om prijzen en geld. Respect is en was altijd het belangrijkste bij het voetballen. Hierdoor ben ik verliefd geworden op de sport. Dit is gewoon respectloos naar Schalke, de selectie en de sport zelf. Volwassen kerels zonder beperking die daarbij waren moeten zich diep diep schamen. Wat zeg je tegen je kind als die vraagt papa waarom waren jullie zo boos dat jullie de spelers gingen aanvallen...

23 april 2021 om 12:11

Zonder beperkingen? Wat zeg je? Dit volk is geestelijk volstrekt beperkt.

Wat erg zeg, het is en blijft maar een spel jongens om nou zo te keer te gaan als je 1 keer degradeerd in 30 jaar. Ik snap het het doet zeer maar je blijft wel met respect omgaan met anderen ik hoop dat deze mensen gevonden worden en allemaal een levenslang stadion verbod en een straatverbod opleggen dat ze niet meer in de buurt van het stadion kunnen komen

Als speler zou je subiet je contract willen inleveren na zoiets lijkt me. En ik zou het nog begrijpen ook als bestuur zijnde, maar goed, je spelers die nog een bepaalde waarde vertegenwoordigen zomaar laat vertrekken is ook niet echt handig.

Wat een beelden om te zien, lijken wel razzia's. Deze oproer om een spelletje, eind van de dag moet je er toch afstand van kunnen nemen? Iedereen snapt dat voetbal en je club diep in je hart kunnen zitten maar dit soort gedrag van supporters is totaal onacceptabel!

Ik snap dit soort volk dus echt niet Wat gaat er toch in het hoofd rond bij die gasten Gaan die nu stoer vertellen van we hebben ze een lesje geleerd of ben ik nu te naïef om te denken dat dat volk überhaupt Kan nadenken voor ze iets doen?

Ik neem aan dat de aangevallen spelers allemaal gratis en voor niets hun contract mogen verscheuren? Wat een stompzinnige idioten. Het erge is dat ze zelf ook nog zullen vinden dat niet zij, maar de spelers Schalke-onwaardig zijn.

Echt iedereen, op Huntelaar na, zag aankomen dat zijn overstap een groot drama zou worden. Maar zo groot, is toch wel heftig.

23 april 2021 om 10:55

Je begrijpt er werkelijk geen reet van. Huntelaar houdt van die club. Hij wist dat de kans op degradatie groot was, maar hij wil(de) de club helpen. Wellicht ook in de 2. Bundesliga. Hij speelt niet alleen bij een club als het goed gaat, maar dus ook als het door diepe dalen gaat. Dat is prachtig en daar kan je alleen maar diep respect voor hebben. Zoals velen hebben, maar jij ziet dat blijkbaar niet.

23 april 2021 om 11:01

Als hij van die club houdt, had hij ze beter 15 mln voor een spits kunnen voorschieten. Een spits die niet ver in de dertig is en wél wedstrijdritme had. Sorry hoor, maar hier was echt sprake van waanzinnige zelfoverschatting. Iedereen snapt zijn clubliefde, en bijna iedereen begreep ook dat hij de club juist niet kon helpen door er te gaan spelen.

23 april 2021 om 11:45

Hij houdt van de club.. Speelt ie daar op vrijwillige basis of kent zijn liefde ook grenzen?

23 april 2021 om 12:56

Zij hadden hem nodig. Zij vroegen of ie terug wilde. Zijn liefde voor de club was groter dan nog wat succes bij Ajax. Prachtig. Dat het alsnog fout zou kunnen gaan, dat wist hij ook wel, maar dat neemt niet weg dat ie het niet had moeten doen. Hij zal er echt geen spijt van hebben. 15 miljoen voorschieten...mooie denkbeelden heb je.

23 april 2021 om 12:56

Sterke opmerking Renato. Heel logisch ook....

23 april 2021 om 13:40

Als Schalke echt dacht dat ze hem 'nodig hadden' en Huntelaar daar wel eventjes Schalke van degradatie zou redden snap ik dat ze gedegradeerd zijn....wat een wanbeleid en in wat voor fantasiewereld leven ze daar?

23 april 2021 om 17:40

Daar wel eventjes... Weer zo een rare gedachtegang van weer iemand die wonderen verwacht. Huntelaar is nog steeds een zeer nuttige spits. Schalke had en heeft scorend vermogen nodig, dus vroegen Klaas-Jan. Niets geks aan en men verwacht daar al helemaal niet dat hij Schalke "wel eventjes" van degradatie afhoudt.

Degraderen doet enorm veel pijn voor een club die dat niet gewend is. Weet wat het is.
Maar dit soort dingen zijn nooit goed te praten.

Heel bijzonder dat sommige mensen in barbaren veranderen bij een simpele voetbalwedstijd... Degradatie is natuurlijk niet leuk, maar om nou daarvoor mensen te gaan aanvallen is echt zulk dom gedrag.

Wat ik niet helemaal snap, de degradatie kon toch voor niemand nog als een verrassing komen? Schalke stond lichtjaren achter, je zag in februari al dat ze dood en begraven waren. Hoe kun je dan nog zo emotioneel reageren. Zo'n reactie is altijd fout, maar als je nou in de laatste speeldag in de allerlaatste minuut door een eigen goal degradeert dan zou ik me de woede meer kunnen voorstellen.

Van de beker pakken en kampioen worden met Ajax, naar degraderen en in elkaar geslagen worden bij Schalke. Het is toch allemaal iets anders uitgepakt voor Hunterlaar dan hij gehoopt had denk ik.

Nou ik wist het wel, contract inleveren en lekker rentenieren. Laat ze het uitzoeken met die zooi daar.

Het valt absoluut niet goed te praten, maar begrijpelijk is het zeker. Hoe kun je als “top” ploeg zo’n slecht seizoen spelen. Schalke heeft tot nu toe het laagst aantal punten in de Bundesliga in ieder geval sinds 1999. Het zijn een stel individuen die alleen maar voor geld spelen en niet meer voor de eer. Zoals ik al aangaf is het gedrag van de supporters niet goed te praten en keur ik af, maar hoe toevallig is het dat dit gebeurd tijdens het seizoen dat er uitgerekend geen supporters aanwezig zijn in se stadions.

Schandalige actie, vooral ook een speler als Huntelaar die uit liefde voor de club en fans ze nog een half jaar kwam helpen. Droevig voor Huntelaar hoe zijn terugkeer bij Schalke 04 verlopen is. Blessures, degraderen en dan nog even fysiek belaagd worden door paar pannenkoeken.

Mensen die zo reageren zijn gewoon ongeschikt voor de samenleving en zijn een schande voor de sport. Dat zijn geen fans, maar gewoon relschoppers die de club imagoschade bezorgen terwijl de club er vaak weinig aan kan doen.

Schalke de grote verliezer
De supporters de grote losers...

Als speler had ik mijn contract ingeleverd, zoek het uit.
En anders maar gewoon kappen met elkaar...
Laten de wissels en het 2e de rest maar spelen.

Die Köningsblauen, aartsrivaal van mijn cluppie Dortmund.... Pfoe.... Wat een verval heeft deze club ingezet. Ga de Kohlenpott derby missen. Laatste keer dat ik daarbij was trilde die Gelbe Wand onder mijn voeten weg, speelde Schalke met Raul en Huntelaar en won BVB erg makkelijk met 2-0. Daarna een gigantische after-pils-match in der Alte Markt 😀. Kom maar gauw terug Schalke. Nu hopen dat VFL Bochum terugkeert. De ene derby voor de andere. En wat die supporters betreft.... keihard aanpakken en een stadionverbod voor het leven geven.

Je moet niet aan Klaas gaan zitten want dan worden we echt boos. Wat een sof, zo’n mooie club helemaal toegetakeld door verschrikkelijk beleid en dan op de klap op de vuurpijl dit soort gewelddadig gedrag. Ik heb veel respect voor hunter maar jammer dat het er zo aan toe is gegaan, je blijft altijd van spelers af wat een dwazen

Kom maar terug naar Ajax Klaas. Je hebt je best gedaan, maar dit zooitje valt niet te redden. We kunnen je wel gebruiken als reserve spits of anders spitsen trainer.

Ze kunnen wel rennen, slecht teken dat beterent tijdens de wedstrijd te weinig gegeven...
Ot: De Hunter dacht de rol van de opgestane Messias te gaan vertolken voor Schalke maar speelt helemaal niks klär. Kom volgend jaar maar terug naar de Graafschp speel je ook tweede divisie.

Dan toch liever een Superleague met wat extreem rijke supporters ipv dit soort volk.

Onvoorstelbaar. Namaak supporters.

Gewoon voortaan alles zonder publiek, zijn we nu toch gewend. Niks meer praten met 'supporters' laat ze het uitzoeken.

Sorry, maar dit zijn geen Schalke supporters. Dit zijn randdebielen. Een ander woord heb ik er niet voor. Als je echt een clubhart hebt, voor welke club dan ook, dan steun je je club en dan uit je je woede en frustratie op een fatsoenlijke manier. Schrijf met je supportersvereniging een statement dat het beter moet, maak een spandoek, weet ik veel wat, maar fysieke belaging is onacceptabel. Ik hoop dat Schalke deze idioten opspoort, aangeeft bij de politie en zelf een levenslang stadionverbod oplegt.

Afsluiten als held bij Ajax, of met pek en vereren de stad worden uitgezet.. het is een verschil! Maar ik had het eerste gekozen als leuke afsluiter voor een top carrière.

Het is gewoon realiteit je bent als club verantwoordelijk voor het beleid en als speler van die club verantwoordelijk op het veld het is en was al jaren een rommel en dan krijg je toch een keer de degradatie neem Werder Bremen. Doorgaan met oude beleid terwijl de wereld door draait, ze hadden allang moeten ingrijpen verjongen en niet kopen want al het geld is verbrast en met een slecht beleid eindig je uiteindelijk in de s?!t

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Schalke 04

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.Hertha BSC30-11
17.1. FC Köln29-24
18.Schalke 0413-58
Voor de complete stand: 1. Bundesliga
SpelersPositieW
A. HaritMiddenvelder241
Omar MascarellMiddenvelder241
S. SerdarMiddenvelder241
B. RamanAanvaller232
M. HoppeAanvaller185
R. FährmannKeeper180
M. UthAanvaller182
Voor de complete selectie: Clubpagina Schalke 04.

553 fans
Aanvaller, 37 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 8 mei
De naam van Mohamed Salah prijkt op het verlanglijstje van Chelsea en Thomas Tuchel. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren