Derksen: 'Hoe kan zo'n man in godsnaam 1,4 miljoen per jaar verdienen?'

Zaterdag, 23 januari 2021 om 08:40Jeroen van Poppel • Laatste update: 08:49

Johan Derksen heeft met verbazing kennisgenomen van de verhuurperiode van Luciano Narsingh bij FC Twente. Vrijdag werd bekend dat Feyenoord de dertigjarige aanvaller de rest van het seizoen uitleent aan de Tukkers, maar Derksen vraagt zich vooral af hoe het zit met de financiële voorwaarden. "Weet je waar ik benieuwd naar ben: hoe zou FC Twente dat doen met dat salaris van hem, van 1,4 miljoen euro?", aldus Derksen in Veronica Inside.

Derksen zet meer vraagtekens bij de huurdeal. "En waarom neemt Twente hem?", aldus de analist in het praatprogramma. "Want hij heeft overal waar hij gezeten heeft bewezen dat hij het niet waarmaakt. Ik vond hem bij PSV vroeger ook al niks. In Engeland (bij Swansea City, red.) heeft hij het niet gemaakt, bij Feyenoord niet. Hoe kan zo'n man in godsnaam 1,4 miljoen euro verdienen?"

René van der Gijp is het met Derksen eens. "Bizar dat je hem dat geeft voor twee jaar. Die heeft de laatste vier jaar geen goede wedstrijd gespeeld." Wilfred Genee voegt toe dat Narsingh transfervrij overgenomen werd van Swansea City en dat daarom budget was voor een hoog salaris. "Dan zal Feyenoord een deel van het salaris blijven betalen waarschijnlijk", zegt Derksen daarop nog.

Ook Marcos Senesi, centrumverdediger van Feyenoord, passeert de revue in de talkshow. "Die verhalen over die Senesi, vind ik leuk, tegen Ajax (1-0 verlies) na de rust was hij goed, maar voor de rest is het ook geen geweldenaar, hoor", zegt Valentijn Driessen. Ook Derksen is niet overtuigd van Senesi. "Henk Timmer is zijn makelaar, die pusht hem steeds, maar het is een heel normaal centraal verdedigertje, hoor, niks bijzonders. Kijk: hij heeft een Italiaans paspoort, waardoor hij makkelijk te verkopen is. Het is geen speler die opschuift naar het middenveld en mee gaat voetballen."

Dat laatste was ook Van der Gijp opgevallen. "Hij levert veel ballen in, hij levert veel ballen in!", aldus de oud-rechtsbuiten. "Ook naar waar helemaal geen Feyenoorder staat. Heel vaak dat ik denk: wat ben je nou aan het doen, joh."Gerelateerd

Meer sportnieuws

70 reacties (laatste reactie door ijsmuts)

Uiteraard, nadruk op het negatieve. Zijn we anders gewend van Derksen en Driessen? Geforceerd 'de realist' uithangen, want dat komt over alsof je er verstand van hebt. Veilig pessimisme, makkelijk scoren. Ik hoor Derksen alleen als er een slak is om zout op te leggen, want dat komt zijn oorspronkelijke (kortzichtige) mening ten goede. Die gaat hij nooit herzien

22 januari 2021 om 22:24

Eigenlijk hebben ze allang hun beste tijd gehad. Het is dat ze nog entertainment brengen maar inhoudelijk is het al meer dan 6 jaar helemaal niets. Dan heb je die zure Driessen die denkt hij het voetbal heeft uitgevonden. Vind het jammer dat Gijp meegaat met die 2, want hij heeft nog best goede analyses.

22 januari 2021 om 22:34

Ik ben naar de theatervoorstelling van Gijp geweest. Eens en nooit meer. Je mag heus iets instuderen hoor, maar in anderhalf uur heeft hij hooguit eenmaal naar het publiek gekeken. Leek net VI, veel praatjes maar geen inhoud

22 januari 2021 om 22:41

René van der Gijp en Jan Boskamp nemen duidelijk de tijd om binnen- en buitenlands voetbal op de voet te volgen, waardoor ze nog iets zinnigs kunnen zeggen over de traditionele topclubs. Natuurlijk slaan ze soms de plank mis, maar dat maken ze goed door een vermakelijke analyse. Johan Derksen en Valentijn Driessen zoeken al jarenlang geforceerd naar een negatieve invalshoek zonder dat ze enig idee hebben waar ze het over hebben, zeker als het gaat om internationaal voetbal. Het zou in mijn ogen geen slecht idee zijn om Driessen en Derksen te vervangen door persoonlijkheden als Nico Dijkshoorn, Hugo Borst of minder serieuze persoonlijkheden als Rafael van der Vaart, Theo Janssen of Andy van der Meyde. Maar moet je eerlijk zeggen dat het programma al langer z'n waarde heeft verloren.

22 januari 2021 om 22:55

Lol en dan kom je met Nick Dijkshoorn, die gast is nog slechter dan Driessen en Derksen

22 januari 2021 om 23:12

Tjsa, in ieder geval begrijpt Dijkshoorn de waarde en nuance van cynisme een stuk beter dan Driessen en Derksen. Volgens mij begint het merendeel van het Nederlandse publiek behoorlijk moe te worden van die gedwongen negativiteit van die twee die er nu zitten.

23 januari 2021 om 00:35

Zo gaat het al jaren hoor. Van Der Gijp moet het ook maar zelden van z'n 'goede analyses' hebben en vooral van z'n humor. Kieft praat met afstand het meest verstandigst over voetbal aan die tafel met daarachter Boskamp.

23 januari 2021 om 00:44

Tot dit seizoen had ik ze, vanwege hun geestelijke onafhankelijkheid (driessen uiteraard uitgesloten), altijd wel hoog zitten. Maar zoals bijna alle praatprogramma's over voetbal dit seizoen, lijkt de waan van de dag te regeren en bij Veronica Inside vooral de manier waarop de vriendjespolitiek en het zwartepieten bedreven wordt. Steevast kun je er donder op zeggen dat Bas Nijhuis, Dick Advocaat en Van Seumeren ongeacht alles uit de wind worden gehouden of zelfs op bijval kunnen rekenen. Daarentegen zullen bijvoorbeeld Ten Hag en Schmidt het werkelijk nooit goed kunnen doen. Ik geef het niet graag toe, want het was de afgelopen jaren ongeveer het enige tv-programma waarvoor ik uberhaupt nog een tv-abonnement heb, maar misschien heb je gelijk: het is tijd voor iets nieuws. Persoonlijk ben ik wel fan van een aantal voetbalpodcasts. Zowel inhoudelijk als qua humor en uitstraling vind ik de Derde Helft Podcast een team gasten hebben die op tv verfrissing zouden kunnen brengen, misschien in combinatie met FC Afkicken. Zet er dan VI-man Pieter Zwart bij voor de tactische meerwaarde en je hebt al gauw een heel interessant format.

23 januari 2021 om 09:29

Dan ga je naar Gijp en dan verwacht je dat de show inhoud heeft, volgens mij heb je het dan ook niet helemaal begrepen beste Rutger.

23 januari 2021 om 09:35

Wat Derksen in ieder geval voor elkaar krijgt is dat figuren die zichzelf veel te serieus nemen op een voetbalforum allemaal achter hun toetsenbordje gaan kruipen bij elk artikel over hem waarin ze afgeven op al die negativiteit terwijl ze zelf juist niks anders doen dan bewust negativiteit spuien in dit soort artikelen.

En als je het een goed idee vind dat Andy van der Meijde aan tafel gaat zitten dan kunnen we ook wel de conclusie trekken welk niveau qua humor je hebt.

23 januari 2021 om 09:41

Kunnen ze niet beter die Wietze er neerzetten. Die volgt het voetbal op de voet en is altijd positief en enthousiast. Aangevuld met Van der Gijp, Boskamp (vast) en idd Raffie/theo en je hebt weer een groepje mensen zitten die iig wat wedstrijden kijken. (en daardoor ook kunnen analyseren) Ik heb bij Derksen het idee dat hij al een jaar of 3/4 geen wedstrijden meer kijkt. Blijft maar bashen op spelers die een paar jaar geleden een mindere fase hebben gehad en zegt maar zelden iets over het voetbaltechnische gedeelte.

22 januari 2021 om 22:38

En toch blijven 'we' reageren hier op hun onzin! Altijd maar zulke onzin eruit schreeuwen. Alsof zijn salaris bij Talpa fatsoenlijk is. Zoveel geld om enkel onzin uit te spugen, anderen af te kraken. Agh wat een hypocriet en een vreemde type is het. Maar ja zolang wij hier er steeds aandacht aan geven, zullen deze artikelen blijven komen!

22 januari 2021 om 23:02

Ik kijk het programma nog altijd ontzettend graag, hoor. Ook voor Johan Derksen, maar dat is meer vanwege z'n verhalen, want rondom voetbal is het echt niks (meer). Hij heeft ook één keer gezegd dat Senesi niks is en dat heeft hij inderdaad nooit herzien en het doet 'm pijn om er ook maar iets positiefs over te zeggen lijkt het. Ook de zin ''het is geen speler die opschuift naar het middenveld en mee gaat voetballen." is natuurlijk ridicuul als je ook maar enigszins een wedstrijd meepakt van Feyenoord. En het negatieve (ik kijk zelden nog een aflevering met Driessen) overheerst inderdaad.

22 januari 2021 om 23:12

Ik sla ook geen aflevering over, want het blijft altijd lachen. Zeker ook Derksen. Maar inderdaad, als je Feyenoord nauwgezet volgt zijn zij niet serieus te nemen. Zeker niet als Krabbendam aanschuift. En als Driessen er zit baal ik meteen

23 januari 2021 om 00:36

Hoewel je niet ongelijk hebt met je opmerking, gaat je post totaal niet in op de constatering van Derksen. Waarmee de man wel degelijk een punt heeft. Ik ben het volledig met hem eens dat het werkelijk te bezopen voor woorden is dat Sjaak Troost hem uberhaupt heeft vastgelegd, hij een belachelijk hoog salaris verdiend en FC Twente in hem een versterking ziet. Die jongen presteert sinds zijn blessure bij PSV nergens meer. Er is geen enkele grond om zowel sportief als financieel zoveel vertrouwen in hem te hebben. Pleur hem bij RKC neer en dan steekt-ie er daar niet eens bovenuit.

23 januari 2021 om 02:16

Hoezo gaat het niet in op de constatering? Ik heb het over zijn uitspraak over Senesi. Gaat er weldegelijk op in

23 januari 2021 om 10:50

Nee, dat doe je niet. Ten eerste staat het woord Senesi niet eens in je post waar ik op reageer, laat staan dat duidelijk wordt dat je de verdediger bedoelt. En als je het bericht even leest gaat het over Luciano Narsingh, waarvan Derksen zich (wel degelijk terecht) verbaast dat Feyenoord hem heeft aangetrokken en nog meer dat hij 1,4 miljoen salaris verdient. En daar ga je helemaal niet op in. Je komt gewoon met een heckle naar Derksen dat-ie altijd negatief en pessimistisch is. Als je het in deze niet met hem eens bent, leg dan uit waarom Narsingh wel en voor dat salaris een goede beslissing zou zijn geweest voor Feyenoord.

23 januari 2021 om 03:33

Babel verdient 4,1 miljoen per jaar, dus dan klinkt die 1,4 voor Narsingh niet zo raar meer.

23 januari 2021 om 08:21

En Zahavi 3 miljoen naar het schijnt zo heeft of had iedereen wel te dik betaalde spelers in de selectie. Maar goed, bij Narsingh was vooraf al duidelijk dat hij niks ging toevoegen.

23 januari 2021 om 10:50

Want de 4,1 miljoen per jaar voor Babel is wel normaal?

23 januari 2021 om 13:04

Nee, natuurlijk is dat belachelijk, maar zo werkt het nou eenmaal in de voetballerij. Het is meer om aan te geven dat zulke missers er ook af en toe bij horen.

Ben het mee hun eens dat Narsingh weinig gepresteerd heeft. Maar dhr. Derksen heeft in de tijd dat hij bij PSV en oranje zat vaak genoeg verkondigd dat hij de beste rechtsbuiten was voor oranje.

22 januari 2021 om 22:22

Beetje lullen hoe de wind waait van Derksen. Iets wat hij al jaren doet.

22 januari 2021 om 23:10

De echte vraag die je zou moeten stellen is of Derksen levert voor zijn salaris? Is zelden op de hoogte, heeft enkel meningen in extremen (meestal negatief maar wanneer hij dan positief is, ook altijd in superlatieven).

23 januari 2021 om 09:39

hahaha deze reactie geeft de kern aan dat je de hele insteek van het programma niet snapt en allang geen realistisch beeld meer hebt op basis waarvan hij zou worden beoordeeld of hij levert ja of nee. Als jij denkt dat John de Mol ook maar een stuiver geeft over wat Derksen voetbal inhoudelijks te melden heeft dan heb je het zo ontzettend mis, als dat is wat je van hem verwacht zit je ook verkeerd.

Hij levert op grandioze wijze voor die 7 ton, het is entertainment waarbij voetbal slechts bijzaak is. Beter als afgelopen zomer met die hele rel erbij had Derksen niet kunnen leveren.

23 januari 2021 om 09:43

En tuurlijk is het altijd in extremen, wat denk je nou zelf hoe media werkt ? Als er een of andere kwibus aan tafel zit die altijd de pure middelmatige mening van kantoor werkend komt verkondigen dan kijkt er natuurlijk geen hond. Het moet juist schuren, je hebt mensen die dat geweldig vinden en fan zijn en je hebt daardoor mensen zoals iedereen die hier de moeite neemt te reageren die het afschuwelijk vinden. En laat dat laatste nou ook precies het doel zijn, commotie, reuring, sensatie, nieuwswaardig. Ik vind het helemaal top en hij snapt precies wat er gevraagd wordt van hem.

23 januari 2021 om 17:04

Ik snap hoe deze vergiftigde wereld werkt, maar dat zou je je moeten afvragen, of het inderdaad leuk is te leven in een cynische maatschappij waarin alles in extremen wordt gescandeerd. Al dat post-moderne cynisme, dat is iets voor Derksen zijn generatie maar is enkel destructief.

1.4 Miljoen vind ik moeilijk te geloven. Derksen zit er wel vaker naast. Twente kan hier nog geen 20% van betalen want die hebben een salaris plafond van 2 ton dacht ik. Kan een Feyenoorder bevestigen dat Narsingh dit echt verdiende?

22 januari 2021 om 22:23

1.4 weet ik niet precies , maar meer fan een miljoen werd wel altijd gezegd

22 januari 2021 om 22:24

Ik denk 1.4 miljoen in de 2 jaar dat ie bij Feyenoord speelt.. Dus 7 ton per seizoen?

22 januari 2021 om 22:24

Narsingh verdient veel. 1,4 miljoen denk ik niet, maar rond het miljoen zal het wel liggen. Ik denk dat Feyenoord al blij is als het twee ton bespaart. En wellicht levert Narsingh zelf ook wel wat in om weer te kunnen spelen

22 januari 2021 om 23:01

Hij is transfervrij gekomen, dan valt 1.4 miljoen per jaar voor een tweejarig contract best mee. Een gok van in totaal 2.8 miljoen die verkeerd is uitgepakt, veel geld, maar geen ramp verder denk ik.

23 januari 2021 om 07:28

Ik denk dat Feyenoord een deel van zijn salaris blijft betalen . En Jans heeft volgens mij eerder met hem gewerkt

Twente betaald maar een klein gedeelte van deze 1.4miljoen.

Derksen is zo koppig dat hij het niet kan hebben dat Senesi de beste centrale verdediger van NL is. Deze man gaat Feyenoord miljoenen opleveren en Derksen voelt zich te groot om zijn mening te veranderen.

22 januari 2021 om 22:37

Eens, hij is de beste CV op dit moment, echter is het niveau/de vorm van de centrale verdedigers in de Eredivisie bij de topploegen verder wel erg matig.

22 januari 2021 om 22:45

Maar hoe beoordeel je zoiets dan? Ik ga zeker niet beweren dat die van Ajax het best zijn, daarvoor maken ze teveel fouten. Maar Feyenoord speelt veel meer met de kont in de 16, terwijl verdedigers van Ajax meer ruimte weggeven vanwege de speelstijl. Toch krijgt ajax niet meer doelpunten tegen. Eigenlijk vind ik die Doekhi en Bazoer meer indruk maken dan Senesi op basis van wat je van tevoren verwacht.

22 januari 2021 om 23:16

Dat is lastig te bepalen. Eigenlijk spelen Ajax, Feyenoord, PSV en Vitesse op redelijk verschillende manieren met hun verdediging. Echter vind ik dat Senesi zijn rol op dit moment het beste in vult en het belangrijkst is voor zijn team. Bazoer doet dat ook wel maar die reken ik meer als valse nummer 6.

22 januari 2021 om 23:47

ik zou die Vd Ven graag naar Feyenoord zien komen. die jongen vind ik echt een groot talent en zijn lengte van 1.93 meter is natuurlijk ook een voordeel. of hij er gelijk staat weet je nooit maar als je al bijna een half miljoen betaald voor een half jaar Pratto dan kan je het volgend seizoen ook wel eens proberen met zo een talent die nog restwaarde heeft ook

23 januari 2021 om 11:49

Ik snap niet waar die onzin van dat verdedigen van Feyenoord vandaan komt. Feyenoord heeft 60 minuten lang op de helft van zowel Ajax als Vitesse gespeeld. Ze maakten de kansen niet af maar waren een stuk beter dan de nummer 1 en 2 en hadden dus eigenlijk terecht bovenaan moeten staan.Ook tegen andere tegenstanders staat Feyenoord vaak gewoon op de middenlijn met de verdediging.

22 januari 2021 om 23:15

Senesi de beste verdediger in Nederland, jeetje dan zijn we wel erg afgezakt. De man maakt onder druk kinderlijke fouten en levert de bal meer in bij de tegenstander dan bij zijn teamgenoten.

22 januari 2021 om 23:23

Jij bent een trouwe fan van Derksen en hebt al een jaar Senesi niet zien spelen. Welke kinderlijke fouten?

22 januari 2021 om 23:25

Ach, Erik is ook weer iemand die de eerste helft tegen Ajax heeft gezien en dat als standaard neemt voor de kwaliteiten van Senesi. Dat heel Feyenoord op dat moment stil stond en Senesi de bal nergens kwijt kon vergeet hij even, maar dat bekt natuurlijk niet zo lekker.

22 januari 2021 om 23:30

Toch bijzonder dat hij dan een passnauwkeurigheid heeft van 83% en op helft van de tegenstander 71%. En dat is bij een Feyenoord waar het middeveld wordt overgeslagen geen slecht percentage. Maar ook een vd Gijp baseert zich op die eerste 20 minuten tegen Ajax. Een Blind die door de heren als verdediger met beste passing wordt gezien zit maar 4% hoger

22 januari 2021 om 23:42

Ik vind Senesi in potentie een verdediger die kan eindigen in de Europese subtop, maar Blind is in de passing toch wel twee klasses beter (let op: alleen in de passing). Percentages zeggen weinig als je ziet dat Blind als CV een soort spelverdeler is.

23 januari 2021 om 08:18

Nou Suárez7 dat heeft ook te maken met het spel van Ajax. Daar is veel meer beweging en Blind kan vaker de bal kwijt. Senesi heeft een meer dan behoorlijke trap in de benen. Dus 2 klassen beter vind ik overdreven eh ik haal de percentages van Blind aan om te onderschrijven dat ze overdrijven over het inleveren van Senesi. Statistieken zeggen in die zin wel iets.

23 januari 2021 om 11:05

@jeroenf222, haha dat je dat zo even met droge ogen durft te zeggen. Ik durf keihard, zonder onderbouwing te zeggen dat Blind ongeveer 10x meer passes naar voren geeft dan senesi die aleen maar balletjes breed geeft. Met passes vooruit heb je gewoon meer kans op foutieve passes. Zelfs dan zit Blind dus op het niveau van senei... Moet je nagaan als blind alleen maar balletjes breed zou geven

23 januari 2021 om 11:34

Het enige dat ik hier beweer is dat het nergens op gebaseerd is dat Senesi "zoveel inlevert", dus je hoeft niet zo butthurt te reageren, ik geef net al aan dat Blind meer ballen naar voren kan spelen omdat zijn medespelers zich meer aanbieden. Nogmaals, ik leg de cijfers alleen naast elkaar om te bewijzen dat het wel meevalt met inleveren van ballen van Senesi. Enkel mensen die Senesi w weinig zien spelen en de eerste 25 minuten tegen Ajax als standaard nemen zullen dit beweren. Waarom jij je aangevallen voelt over Blind weet ik niet, ik zeg namelijk niks negatief over Blind

23 januari 2021 om 14:18

@maradungatje: ik durf keihard met onderbouwing te beweren dat jouw stelling voor geen meter klopt Even op een rij per 90 minuten in procenten: Naar voren - zijwaarts - naar achteren 44 - 50 - 6 Senesi 49 - 46 - 5 Blind bron: squawka Edit: toevoeging: Blind verstuurt ongeveer 40 procent meer passes dan Senesi per 90 minuten. Hoe je het ook wendt of keert. Zowel in procenten als absolute aantallen zit je aanname flink naast de werkelijkheid.

23 januari 2021 om 15:09

Ben benieuwd wat maradungatje op jouw comment te zeggen heeft, Ijsmuts. Je hebt even de feiten op zn neus gedrukt

Ik vond Narsingh niet eens zo bijzonder slecht bij Psv, heeft toch belangrijke goals gemaakt tegen onder andere Ajax. Tuurlijk, het is geen Malen, maar in zijn Psv periode was het denk ik een prima aanvaller voor op de bank. Daarna heeft hij echter niets meer laten zien, ook bij Feyenoord niet. Des te knapper dat hij multimiljonair is. Wie is er dan de sukkel.. de speler of de club(s)

23 januari 2021 om 00:47

Na zijn blessure was het niks meer. Sowieso was het een bezopen aankoop. Hij gooide hoge ogen bij Heerenveen vanwege het rappe counterspel met Dost en vooral Assaidi. Vond het belachelijk dat de scouting van PSV er geen rekening mee hield dat Narsingh in Eindhoven hoog op het veld van de tegenstander zou worden aangespeeld. In de kleine ruimte richt die jongen niets uit, heeft hij niet de swung en de techniek voor.

Narsingh verdient ongeveer 1 miljoen per seizoen. Is natuurlijk een Engels salaris gewend en dat kreeg hij toen hij transfervrij kwam. Over Senesi zitten ze er compleet naast. Is de beste CV van de eredivisie

Ik als Twente supporter heb ook totaal geen vertrouwen in Narsingh. Ik heb hem weinig goede dingen zien doen de laatste jaren, het is alleen heel hard rennen en oogkleppen op. Ben het dan ook volledig eens met beide heren. Dat hij 1,4 miljoen verdiend weten we allemaal niet, maar het zou zomaar kunnen natuurlijk. Senesi is nu aardig bezig, maar voetbalt in een team dat over het algemeen niet bijzonder goed voetbalt. Wil hem wel eens bij Ajax zien, kijken of hij zon niveau ook aan kan.

22 januari 2021 om 23:26

Dat liet hij ruim 65 minuten zien tegen Ajax. Dat hij dat niveau aan kon.

23 januari 2021 om 03:58

Het is bijna onmogelijk om te zeggen of hij het niveau van ajax aankan. Hiermee bedoel ik of hij past in het systeem dat ajax wil spelen en niet dat hij een slechte verdediger is.

Toegegeven, een absurd salaris. Echter is het zeer makkelijk selectief te wijzen naar zij die niet presteren. In plaats van kritiek te geven op de voetballer Narsingh zou het hem sieren als hij de salariëring in de voetballerij benoemd, wat immers het eigenlijke probleem is. Want wie praat het goed dat deze labiele idioot ook royaal wordt uitbetaald voor anderhalf uur lopen azijnzijken op de televisie? Ik vind het kwalijker dan het salaris van Narsingh.

Aldus de man die jaarlijks zeven ton opstrijkt door twee avondjes in de week de grootst mogelijke onzin uit te kramen over wedstrijden die hij maar half gezien heeft.

23 januari 2021 om 09:33

Toch kijk ik met meer plezier naar Derksen dan naar Narsingh. Dus wat mij betreft mag hij ook meer verdienen. Narsingh verdiend het door te trainen, want voetballen doet die jongen niet.

Een miljoen voor Narsingh is veel te veel natuurlijk, dat is een hele modale voetballer, momenteel niet eens meer goed genoeg voor de subtop. Maar Derksen's collega Wilfred verdient net zo veel.

Helemaal met beide eens , eerste helft toen Feyenoord onder druk stond had hij bij een een paar kopballen een foute timing waardoor hij onder de bal ging. Voorzetten die hij inleverde of uit gingen, stond verkeerd te dekken. 2e helft ging beter omdat Ajax niet meer aan aanvallen kwam .

Blijft maar afgeven op donkere spelers en allochtonen tering racist

Blijft maar afgeven op donkere spelers en allochtonen tering racist

Vraag me af hoe derksen veel geld kan verdienen met zijn gezeur

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5755
2.PSV5129
3.AZ4921
4.Vitesse4514
5.Feyenoord4320
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller2313
B. LinssenAanvaller216
L. SinisterraAanvaller113
J. BijlowKeeper80
L. PrattoAanvaller50
N. MarsmanKeeper160
R. ten HoveKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

163 fans
Aanvaller, 30 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 FC Twente 7 0 0 0
2020/2021 Feyenoord 9 1 0 0
2019/2020 Feyenoord 15 2 0 0
2018/2019 Swansea City U23 2 0 0 0
2018/2019 Swansea City 2 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Cadeautje Hélène Hendriks bezorgt Heracles geen winst in Twentse derby

De Twentse derby tussen Heracles Almelo en FC Twente heeft zaterdagavond geen winnaar opgeleverd. De ontmoeting in Erve Asito eindigde in 2-2 en daar schieten beide teams op de ranglijst relatief...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 3 maart
Rangers maakt zich zorgen over de situatie van Jürgen Klopp bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren