Verliezend Turkije degradeert naar League C; Servië vernedert Rusland

Woensdag, 18 november 2020 om 22:55Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 08:15

Turkije speelt zijn komende Nations League-wedstrijden in League C. Het team van bondscoach Senol Günes verloor woensdagavond in en tegen Hongarije met 2-0 en degradeert op basis van onderling resultaat tegen Servië uit League B. Hongarije promoveert met elf punten uit zes duels juist naar League A. In het resterende duel deed Servië wat het moest doen: winnen van Rusland en dat gebeurde ook nog eens met een geweldige overmacht (5-0). Rusland stond tot de laatste speeldag gelijk met Hongarije, maar zakte volledig door de ondergrens.

Na negen minuten spelen verscheen de 1-0 op het scorebord. Een aanval van Servië verschoof van links naar rechts, waarna Nemanja Radonjic naar binnen sneed en zijn ferme schot door Daler Kuzyayev van richting werd veranderd. Doelman Guilherme was volslagen kansloos: 1-0. Een kwartier later volgde een heerlijke teamtreffer van Servië. De bal ging over diverse schijven zonder dat er ook maar een Rus aan te pas kon komen en na een voorzet van Filip Mladenovic vanaf links kopte Luka Jovic de bal van dichtbij binnen: 2-0.

Servië sloeg in de slotminuten voor rust nog tweemaal toe. Guilherme kon een schot van buiten het zestienmetergebied maar half keren, waarna Dusan Vlahovic de rebound van dichtbij benutte: 3-0. De vierde treffer in de extra tijd was een kopie van de 2-0: Mladenovic gaf de bal heerlijk door vanaf de linkerkant, waarna Jovic zijn hoofd tegen de bal zette en Guilherme opnieuw versloeg. Daar kwam in de tweede helft nog maar één goal bij: Mladenovic kreeg de bal tijdig van Vlahovic en schoot diagonaal binnen.

De treffers bij Hongarije - Turkije vielen na rust. In de 56e minuut tikte Mert Gunok een schot van invaller Kevin Varga tegen de linkerpaal, waarna David Siger sneller reageerde en de rebound van dichtbij verzilverde. Diep in de extra tijd viel de genadeklap voor Turkije. Een corner werd afgeslagen, waarna Varga net iets eerder bij de bal was dan Nazim Sangare. De invaller completeerde een rush van circa zeventig meter met een schot in de linkerhoek. Gunok zat weer aan de bal, maar niet voldoende: 2-0. De twee duels tussen Turkije en Servië (0-0, 2-2) eindigden gelijk, maar de doelpunten vielen op Turkse bodem.Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door the_redds)

Wat kan dat snel gaan zeg, van bijna naar groep A naar gedegradeerd naar groep C. Kom op zeg, zo slecht mag je toch niet spelen tegen Hongarije? Het Turkse elftal begint net als Fenerbahce te spelen, iedere keer een voorzet van de linksback Caner. We hebben zoveel kwaliteit waar we geen gebruik van maken. Hongarije kan je met het materiaal wat we hebben kapot spelen door veel beweging en goed combinatiespel. Al die wanhopige voorzetten zijn helemaal niet nodig. Senol Gunes maakt ook opmerkelijke beslissingen, net als vorige wedstrijd tegen Rusland. Het is zo zonde dat we met de ‘gouden generatie’ degraderen in de Nations League. Ik zie dit toch wel als een soort voorbereiding voor het EK.

18 november 2020 om 23:03

Zolang Kenan Karaman wordt opgeroepen wil ik niemand meer horen over een zogenaamde “gouden generatie”. Wat is hij slecht, en hij speelt zelfs in de 2de Bundesliga

18 november 2020 om 23:13

Die Kenan is zo nep echt niet normaal .

18 november 2020 om 23:35

Wie ga je dan roepen???

18 november 2020 om 23:16

Onze milli takım speelt al jaren zonder enige tacktiek of gedachte in hun voetbal. Alles vloeit voort uit emotie. Die voorzetten ben je inderdaad wel op uitgekeken naar een paar wedstrijden. Maar die voorzetten komen puur door armoede in onze creativiteit. Er wordt volgens mij niet 1 goede kans gecreëerd. En eerlijk is eerlijk, al onze dreiging komt uit de voorzetten van links. Als die er ook niet waren komen we volgens mij niet eens over de middenlijn.

18 november 2020 om 23:51

Senol mag echt zijn biezen pakken en wegwezen. Deze man is gewoon echt een grap. De basis elf sloeg al nergens oo en dan zijn wissels? Vooral Kaan ayhan, last minute!! Hoe dan? En dan nog interessant dingen op papier schrijven, ben echt benieuwd wat daar op staat. Mijn zoontje van bijna zes leest een wedstrijd beter dan dit koppig mannetje.

Zit je dan als relatief groot voetballand Turkije (en Griekenland) tussen Luxemburg, Kosovo, Gibraltar en Faroer in poule C. Niets meer dan schandalig.

18 november 2020 om 23:25

Wat een situatie inderdaad. Bij winst wordt Turkije gewoon 1ste in de poule en bij verlies 4de. Schandalig wat er over 6 wedstrijden is gepresteerd, al zegt zo'n Nations League niet veel. Turkije is gewoon geplaatst voor het EK en dat telt zwaarder.

19 november 2020 om 08:10

Eens, maar anderzijds is de Poule Rusland, Servië, Turkije en Hongarije dus wel redelijk aan elkaar gewaagd. Bij iedere verliezer van deze poule zou ik hetzelfde hebben gezegd (misschien alleen niet bij Hongarije, maar deze winnen de poule...).

Het geeft meer de gap tussen Poule B en C weer.


In 2018 waren we al van B naar C gedegradeerd maar toen werd de groep samenstelling veranderd waardoor we toch weer in B terecht kwamen. Misschien moeten we nu accepteren dat we toch maar een wisselvallig C land zijn. Het spel was schandalig slecht en de hoofdschuldige is Senol Gunes, net als in de wedstrijd tegen Rusland. Tegen rusland hadden we het geluk dat de tegenstander rood kreeg maar dat overkomt je geen tweede keer. Iedereen die riep om Cenk Tosun ziet nu dat Burak het zo slecht nog niet deed. Kenan Karaman speelt gewoon in de 2de Bundesliga (!) en hij staat in de basis. Absurd. Met hoeveel spelers zonder diepgang wilt Senol gaan spelen? Er moet snel wat veranderen willen we wat kunnen bereiken op het EK. Ik keek er nog zo naar uit maar met dit spel...

19 november 2020 om 00:24

Nou ja, Kenan Karaman had 3 doelpunten en een assist in de laatste 4 interlands, nu hij een slechte wedstrijd speelt kan die er opeens niks meer van volgens velen hier. Het heeft er ook een beetje mee te maken dat hij nu meer als rechtsbuiten speelde, wat je Senol wel kan aanrekenen. Als Cengiz wegvalt spelen we op rechts met een totaal andere type die daar bijna nooit staat. Hij heeft een bepaalde pikorde en sommige spelers krijgen daardoor de voorkeur, desnoods in een andere rol maar ik denk niet dat dat tot nu toe heel goed heeft uitgepakt.

19 november 2020 om 01:43

Hij kan individueel net zo veel goals maken als maar kan, maar hij voegt 0,0 toe. Zet daar iemand anders en het team scoort dat doelpunt ook wel, misschien niet de speler die op zijn plek speelt maar als team.

19 november 2020 om 09:30

Hij is balvast, hij pakt overtredingen mee, hij verricht ook zijn verdedigende taken. Daarnaast scoort die dus nog. Het gaat niet alleen maar om doelpunten en assists.

2 wedstrijden van radonjic en hij scoort 2 keer. Waarom speelt doen gozer niet tegen Schotland? Ik snap ook echt niet waarom die Stefan mitrovic speelt ipv pavlovic. Maar goed.

Ik vraag me af of het wel zo voordelig is om als servie zijnde in poule B te blijven. Mocht je je niet plaatsen voor het EK kan je het beste in poule D zitten haha

18 november 2020 om 23:24

Omdat Radonjić al jaren niks laat zien. Altijd foute aannames en passes in de voeten van zijn tegenstanders. Nu geblesseerd eraf voordat hij iets fout kon doen. Ik wil hem eens een wedstrijd of 5 zien spelen zonder amateurismes die je bij FC Bal op het dak niet eens ziet. Met alleen hard rennen komt hij er niet. Zelfde geldt voor Kostić en Gaćinović, maar die twee hebben al een tijdje niks goeds kunnen doen, Radonjić nu wel.Stefan Mitrović doet het gewoon goed, ik snap niet waarom Gudelj centraal achterin moest tegen Schotland. Poule a, b of c maakt niet veel uit. De tegenstanders in play offs zullen allemaal niet geplaatst zijn dus grote kans dat je er alsnog bij zit uiteindelijk. Persoonlijk zie ik Tumbaković nu liever blijven. De bond zelf moet een plan van aanpak vanaf de jeugd maken en zich daaraan houden. Er is geen tijd nu voor een nieuw iemand en een bewezen topcoach komt er toch niet. Tumbaković is geen amateur en er zit enigszins een idee achter zoals er ook een idee was bij Mihajlović. Gewoon doorbijten de komende 2 jaar. Ieder jaar een nieuwe coach zal toch niks brengen.Later als zich een kans voordoet om een Ivić, Jokanović, Milojević, Nikolić of Paunović, die dan ook meer ervaring op topniveau zullen hebben, te contracteren moeten ze het maar doen. Dit zijn onbeschikbare, nog jonge maar zeer perspectiefvolle coaches. Daar moeten we nu even geduld mee hebben.Maar allereerst moet er een structuur in het nationale elftal komen. We hebben genoeg tijdelijke oplossingen gehad. Tumbaković selecteert goed, heeft geen vijanden onder de spelers en itt Krstajić, Ćurčić, Đukić, Petrović en Advocaat probeert hij er wat van te maken en is overtuigd van een proces dat gaande is over een langere periode. Zoiets mag ik wel en is ook wel wenselijk. Muslin was de enige die resultaat voetbal kon overleggen. Dat werkte ternauwernood in een zeer zwakke groep, maar het werkte. Een ontslag was onbegrijpelijk maar toch ergens begrijpelijk. Helaas leek er geen goed plan achter te zitten om dat ontslag te rechtvaardigen. Wat het Servische elftal nodig heeft is een plan, weinig verwachtingen, veel arbeid en stabiliteit. Dat zie je ook in elke wedstrijd onder Tumbaković terug. Tegen voetballende ploegen doen we het erg goed, tegen bunkers hebben we zelfs moeite met het kaliber Luxemburg. Dat komt vanwege een gebrek aan stabiliteit en automatismen. Het komt goed, als ze het niet weer verpesten zoals in 2014 met het ontslag van Mihajlović en het aanstellen van elk jaar een nieuwe amateur die nog nooit een fatsoenlijke club heeft gecoacht (op Muslin na dan, maar die is niet beter of slechter dan Tumbaković).Ik was klaar met ons nationale elftal, dat klopt want ik begin weer met 0% aan verwachtingen. Wat de Turken betreft, die moeten niet zo negatief zijn. Je bent geplaatst voor het EK en dat is het belangrijkste. De NL heeft op dit moment geen belang.

18 november 2020 om 23:34

De negativiteit is niet zozeer omdat we de NL belangrijk vinden, tuurlijk is het EK op dit moment het aller belangrijkst, maar dit toernooi is ook belangrijk om op te bouwen voor dat EK, en wat onze coach nu doet heeft hier letterlijk 0.0 voor bijgedragen. Daarnaast is de negativiteit omdat je weet dat er meer inzit in het team dan wat het vandaag liet zien. Oke we misten een paar spelers, maar Hongarije ook, en dan is het gewoon vernederend, ongeacht welke competitie het is.

19 november 2020 om 00:00

...ik snap niet waarom mijn alinea's constant verdwijnen, maakt het wel een heel vermoeiende lap tekst.

Ik snap jullie wel, geen team in deze groep had van Hongarije moeten verliezen. Zeker niet een Rusland dat tot voor kort in de beste vorm sinds 2008 verkeerde, een Turkije met een talentvolle lichting en een Servië met op elke positie veel keus voor een bondscoach en een team dat op papier (ondanks veel jeugd) zeer waardevol is. Toch speelt Hongarije verrassend solide ondanks dat. Ik snap dat het heel zwaar is om geen idee achter het spel te zien. Dan kan je voor ontslag opteren, maar om heel boos te zijn over een verliespartij die werkelijk nergens om gaat is ook weer niet nodig. Dit helpt het team absoluut niet en zal als jullie niet oppassen alleen maar averechts werken. Kop op, er is een EK aanstaande

19 november 2020 om 00:33

Hongarije was de zwakste tegenstander van deze groep ja, de reden dat ze dan zelfs de groep winnen is dan ook geheel te wijten aan onze 2 lelijk weggegeven verliespartijen. Zo bedreigend was het veldspel van de Hongaren bijvoorbeeld niet. Maar goed, zo loopt het soms met voetbal. Alleen doen wij dit erg regelmatig, goed spelen tegen grote ploegen en niets in brengen tegen zwakkere. Zowel Servie als Turkije missen gewoon discipline en consistentie. En dat is dan jammer, want je benut je potentie niet, maar gelukkig hebben we inderdaad een talentvolle lichting, en van die talenten stond er vandaag bijna niemand op het veld op Kabak en Demiral na. Daarom is iedereen ook boos op de trainer, veel van de spelers die startten vandaag hoorden niet eens op de bank te zitten.

19 november 2020 om 04:09

Ik moet wel eerlijk zijn dat ik nooit live kijk en dus niet weet hoeveel ballen Radonjic inlevert. Ik weet ook dat ze hem in Frankrijk nogal eens belachelijk maken dat hij alleen kan rennen.

Wat ik wel weet is dat hij op dit moment als hij het op zijn heupen heeft de meest onvoorspelbare speler van zowel Servie als Marseille is.

Heeft als invaller vorig seizoen voor Marseille ook regelmatig leuke dingen laten zien. Ik hoop dat hij het vertrouwen krijgt en het een keer wat consistenter kan laten zien.

Je kan hem echt niet vergelijken met Kostic vind ik die is technisch veel minder begaafd. Ik had tegen Schotland wel gekeken hij was echt dramatisch inderdaad.

Wat een droevig en trieste Elftal... fysiek waren ze er maar zaten met hun hoofd helemaal ergens anders.
De wissels kwamen weer eens zoals gewoonlijk te laat, een Caner in de basis kan gewoon niet meer.
Een Middenveld waarbij iedere duel verloren wordt en zelfs een middelmatige ploeg als Hongarije je helemaal dol tikt.
Şenol moet echt nadenken over hoe hij het Turkse elftal liet renderen voor de pandemie en wat hij nu anders doet.. want dit.. ja jongens.. ik heb er serieus gewoon geen woorden voor...

Oef toch pijnlijk voor de Turken.. Qua spelersmateriaal heb ik wel het idee dat ze beter en beter aan het worden zijn, dan is dit toch even een domper.

Het is allemaal te houterig en te terughoudend. Teveel leunen op toeval voetbal. Merih moet zich even gaan concentreren op het voetballende gedeelte, verdedigen kan hij wel maar er komt meer bij kijken tegenwoordig. Caner ? No comment. Het is gewoon allemaal net niet en Senol Gunes is een net niet bondscoach helaas.

19 november 2020 om 00:28

Eerste helft vond ik Caner eigenlijk heel goed spelen maar in de tweede helft gingen alle ballen weer naar hem en liet hij bij de 1-0 zijn mannetje lopen. Als Caner jouw primaire optie is wat betreft het creeeren van kansen heb je een probleem. Dat is niet zijn schuld maar van de trainer.

Hoe makkelijk moet het zijn man. Servie helpt ons en Hongarije heeft een paar van zijn beste spelers er niet bij en dan gaan ze 2-0 verliezen. Letterlijk iedereen vandaag was troep. Ik vind al een paar jaar dat Caner gewoon linksbuiten moeten spelen bij Milli takim want verdedigen kan hij niet eigenlijk al 10 jaar niet. We hebben nog steeds geen goede spits, Cenk doet ook maar wat. Ozan Tufan en Mahmut herkende ik vandaag niet normaal zijn het beide hard werkernde middenvelders. Senol weer met zijn gekke opstelling. Begin van de tweede helft moesten Deniz Turuc en Yusuf Yazici samen erin en Hakan en Irfan eruit. Wat doet senol hij wisselt de ene 12-13 min later. Wat ik ook niet begrijp is waarom die Nazim is opgeroepen die man speelt bij Fenerbahce niet en kan er helemaal niks van. Je hebt Mert op de bank die basis speelt in dr Serie A. Hakan mag ook banken wat een speler is dat zeg loopt erbij alsof hij de Ronaldo is van Turkije maar doet helemaal niks goeds. Wat een team wat een spelers letterlijk drama.

19 november 2020 om 00:31

Yusuf Yazici kwam er in en die leed alleen maar balverlies. Het is geen goed draaiend elftal en dan maakt het niet veel uit of er Hakan of Yazici op het shirtje staat. Laat Yazici spelen en na 3 wedstrijden schreeuwen we allemaal om Calhanoglu.

19 november 2020 om 11:24

Ik zou nooit schreeuwen om Hakan. Ik heb hem nog nooit iets goeds zien doen. Doet alsof hij de Ronaldo is maar kan er niks van. Elke vrije trap willen nemen maar ze komen niet verder dan de muur en zijn ballen die niet aankomen. Ik zou Yusuf vanaf het begin op nummer 10 willen zien en niet linksbuiten/rechtsbuiten wat Senol doet.

19 november 2020 om 12:28

Maar dat bedoel ik dus, zolang er qua spel niks verandert zal Yazici ook niet bepalend kunnen zijn.

Senol bedankt! Wat heb ik genoten zeg. Ik vind het helemaal niet erg dat we zijn gedegradeerd als jij lekker oprot. Ik heb letterlijk geen een uitgespeelde kans gezien. Mensen zeuren over Caner maar al het gevaar komt van hem. Mahmut, Ozan, Irfan drama vandaag. Waarom wissel je niet in de rust? Yusuf mag echt nooit meer geselecteerd worden wat een drama, Hakan is de superster bij Milan, bij ons speelt die als een pion. Senol Gunes is gewoon waardeloos 0,0 voetbal verstand, dat er nog mensen zijn die hem in bescherming nemen.. in 2002 was ik ook 3e geworden met een super ingespeelde 'gala' elftal.

Dit is echt een regelrechte schande. Een voetbalgekke natie als Turkije met 83 miljoen inwoners en een hele talentvolle lichting kan niet winnen van een zwaar gehavend Hongarije? Een incident kun je zeggen, de vorige partij gingen ze er ook al met 1-0 af, met een prachtgoal van een prachtige speler Szobozlai weliswaar. Maar alsnog, er is gewoon meer mogelijk met dit team. De trainer lijkt maar wat te doen. Neem vorige wedstrijd tegen Rusland, zwaar ondermaats. Echt totaal niet goed te praten. Er is geen gedachte achter de opstellingen, wordt nooit ingespeeld op de sterktes/zwaktes van de tegenstander. Al jaren dramatisch wisselbeleid. Ik bedoel het bondscoachschap is al een semi sabbatical, ben je echt toe aan pensioen, aarzel niet en doe ons een plezier. Want het Turkse nationale team is nog zowat het enige waar we met plezier naar konden kijken gezien de dramatische prestaties in Europa laatste jaren, maar daar heb ik nu met het oog op de EK komende zomer sterk mijn twijfels over.

Gefeliciteerd Hongarije. Verdiend gewonnen. Ik ben trouwens blij dat we verliezen in plaats van gelijkspelen, ga liever naar C dan het risico dat deze oelewappers gaan vieren dat ze in B bleven. Wellicht dringt het nu beter door hoe waardeloos ze deze NL campagne hebben gespeeld. Geen enkele wedstrijd echt goed gespeeld zoals bijvoorbeeld de afgelopen EK kwalificaties. Het is gewoon duidelijk dat we op dit moment maar 2 echte toppers hebben die er elke keer staan, dat zijn Cengiz en Caglar. Als je dan ook nog beide mist dan blijft er gewoon een ongemotiveerde bananenploeg over. Senol had voor mij veel krediet omdat we voor deze wedstrijd slechts 2 wedstrijden hadden verloren dit hele jaar, en ik ben die Terim en Lucescu periodes niet vergeten. Maar met deze wedstrijd heeft Senol dat laatste beetje krediet verspeeld. Zijn opstellingen zijn echt om te janken. Ik wil gewoon spelers zoals Omur, Altay en Kutucu zien. Wat er hier vandaag stond is gewoon het oude bekende formule dat altijd uitloopt op hetzelfde; teleurstelling. Voor mijn part debuteert hij 18 jarige Yusuf Demir, en spelen we met een tiener als spits. Ik wil geen Cenk of Burak meer zien. Ze zijn waardeloos wanneer je ze niet zo aanspeelt dat het een 101% kans is.

Boodschap van Jovic voor Zidane. Gun die jongen meer speeltijd en vertrouwen. Ik weet zeker dat hij zijn doelpunten zal maken en belangrijk kan worden. Vandaag zag ik in een ander topic een statistiek voorbij komen dat hij 2 doelpunten had in 21 wedstrijden. Degene was vergeten te melden dat het vooral invalbeurten waren van een paar minuten.

Senol Gunes: 1. Waarom geen Ugurcan ipv die prutser Mert Gunok?2. Waarom tegen Hongarije zo defensief spelen?3. Waarom wordt die Turuc uberhaupt opgeroepen met zijn hoofdklasse capaciteiten? 4. Waarom nog Caner oproepen, voor zijn voorzetten? Ik meen het wanneer ik zeg dat mijn 13 jarige neefje beter kan voorzetten als hem! 5. En waarom niet beginnen met Yazici, Dogukan, Yokuslu? 6. Waarom zit Emre Kilinc, Abulkadir, Emre Akbaba niet in de selectie?7. En mijn allerbelangrijkste vraag is waarom wordt die Hakan als untouchable gezien, die mafkees heeft de afgelopen wedstrijden in het Turkse tenue niks laten zien, niet 10% van wat hij bij Milan laat zien! Face it jongens we hebben het dubbel en dwars verdient om te degraderen!!! Als onze diva’s niet worden toegejuicht kan zelfs liechtenstein van ons winnen! AMINA KODUMUN COCUKLARI..

19 november 2020 om 07:11

Hij moet als eerst een keuze maken onder de lat. Kijk nou naar grote voetballanden die hebben ook 2-3 topkeepers rondlopen maar kiezen steevast voor 1 doelman wie heeft na Demirel als keeper 50 interlands in het doel gestaan? Eerst was het Babacan nu die prutser Gunok geen idee waarom die gozer worst geselecteerd en nog in de basis staat met zijn nonchalante houding en zogenaamd mee voetballen alle lange ballen waarmee hij wil opbouwen vormen gevaar en is voor de tegenstander. Er moet een keuze gemaakt worden tussen Cakir en Bayindir en deze moet dan gewoon 10 jaar lang de eerste keus blijven.

Niet de eerste keer dat we pas beginnen te spelen na een achterstand, dit kun je geen incident meer noemen. Hele sterke kwalificatiereeks, maar een hele zwakke Nations League. Senol kan wel roepen dat we weinig verliezen, maar ik heb liever dat we verliezen met goed spel. Nu verlies je weinig met matig voetbal, maar ben je alsnog gedegradeerd. In maart heb je al 3 kwalificatiewedstrijden voor het WK, nou ik hou mijn hart vast. Ik hoop nog steeds dat hij de Nations League niet zo serieus neemt en we in maart weer de oude Senol zien, maar we laten hier een back-up voor het WK lopen. Hij moet hopen dat we de groep minstens als 2e eindigen, anders gaat die er van langs krijgen door de media en criticasters.

Je hebt Mert muldur die notabene in de Serie a speelt en dan stel je een blinde paard van een Nazim Sangare op en waarom Deniz Turuc? En Caner erkin? Genoeg kwaliteiten en talenten en toch worden er middelmatige spelers opgeroepen en telkens zo verdedigend spelen. Zonder Cengiz stellen we geen drol voor het is te hopen dat hij deze vorm vasthoudt tot aan het Ek want zonder hem ga ik niet eens 1 wedstrijd kijken op het ek

Het verval van Turkije is wel heel erg zeg, als ze niet uit gaan kijken worden ze nog een voetbaldwerg. knappe overwinning op rusland, die totaal niks te vertellen hadden, tweede helft was het gelopen en toen werd er niet echt meer doorgezet door beide ploegen..

Dit is gewoon te schandalig voor woorden. Heel beschamend. Ik ga hier geen woorden aan vuil maken...

Die Senol Gunes is te ouderwets. Hij speelt met voorzetten en een ruit op het middenveld. Anno 2020 zijn er bijna geen ploegen meer die zo spelen.
4-4-2 is ook mijn favoriete opstelling, maar dan moet je met twee spitsen spelen die met de bal aan de voet kunnen spelen en dat de middenvelders er dan overheen kunnen lopen.
Turkije heeft genoeg spelers daarvoor. Yazıcı zou ik altijd basis zetten en wat is die Sangare slecht zeg.
Waarom roepen ze hem op?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Turkije

FIFA ranking: 32
357 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Wales41
4.Turkije0-7
Voor de complete stand: EK 2020
SpelersPositieW
K. AyhanVerdediger30
Z. ÇelikVerdediger30
U. ÇakırKeeper30
M. DemiralVerdediger30
Ç. SöyüncüVerdediger30
H. ÇalhanoğluMiddenvelder30
İ. KahveciMiddenvelder31
Voor de complete selectie: Clubpagina Turkije.

2 fans
Aanvaller, 23 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 28 juli
Aston Villa heeft de definitieve vraagprijs voor Anwar El Ghazi bepaald. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren