Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Unibet: Een odd van 3.50 als FC Twente in eigen huis Fiorentina uitschakelt

Laatste update:

FC Twente hoopt zich donderdagavond ten koste van Fiorentina te verzekeren van een ticket voor de groepsfase van de Conference League. De Tukkers hebben hierop nog alle kans na de 2-1 nederlaag van een week geleden in Florence. Weet het elftal van trainer Ron Jans over twee duels af te rekenen met de Italiaanse club? In samenwerking met Unibet blikt Voetbalzone vooruit op deze return.

FC Twente kreeg van de KNVB de gelegenheid om zich optimaal voor te bereiden op het beslissende playoff-duel met Fiorentina, daar de Nederlandse voetbalbond de competitiewedstrijd tegen Excelsior uit de derde speelronde heeft verplaatst naar 31 augustus. Jans beschikt bij FC Twente over een nagenoeg fitte selectie. De 63-jarige oefenmeester kan alleen geen beroep doen op Julio Pleguezuelo, die kampt met een buikspierblessure. De Spaanse verdediger raakte tijdens het heenduel met Fiorentina geblesseerd en werd in de rust vervangen door Mees Hilgers. De verwachting is dat hij het hart van de defensie van de Tukkers samen met Robin Pröpper gaat vormen.

Zie jij FC Twente in eigen huis de volgende ronde bereiken? De quotering is 3.50!

Waar FC Twente afgelopen weekend rust kreeg van de KNVB, moest Fiorentina wel gewoon in actie komen in de Serie A. La Viola kwam op bezoek bij Empoli niet verder dan een 0-0 gelijkspel, ondanks dat de ploeg van trainer Vincenzo Italiano ruim een half uur met een man meer speelde. In de selectie van Fiorentina die naar Nederland is afgereisd zijn er geen verrassingen te ontdekken. Vaste waarde Igor keert terug van een blessure en volgens Corriere dello Sport is hij fit genoeg om Enschede aan de aftrap te verschijnen. In dat geval zal hij de plek innemen van Matija Nastasic, die in het heenduel nog tot de basiself van Italiano behoorde.

Verwacht jij dat Fiorentina weet te winnen in Enschede? Een Italiaanse zege is te spelen tegen een odd van 2.45!

Bij Fiorentina kan Italiano in de punt van de aanval kiezen voor Nicolás González of Luka Jovic. González was in de heenwedstrijd tegen FC Twente al na twee minuten trefzeker met het hoofd en de kans lijkt groot dat de Argentijnse aanvaller in De Grolsch Veste opnieuw de voorkeur zal krijgen. Ricky van Wolfswinkel was trefzeker tijdens een 3-0 zege op Fortuna Sittard, maar kon vorige week in het Stadio Artemio Franchi niet het verschil maken. Weet hij donderdagavond wel zijn waarde te tonen?

Zie jij Nicolás González of Ricky van Wolfswinkel scoren? Bekijk de quoteringen!

Speciaal voor de Eredivisie
Uniboost! Ajax wint op bezoek in Utrecht! 50x je inzet! Max inzet is €1, €50 winst. Speel nu!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren