‘Een klootzakje, maar Frank de Boer wist hem perfect te triggeren’

Donderdag, 24 september 2020 om

De KNVB maakte woensdagavond wereldkundig dat Frank de Boer de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal tot en met het WK van 2022 is. Na het EK van volgend jaar wordt met de voormalige coach van Ajax geëvalueerd. Als de samenwerking dan bevalt, gaat De Boer door tot en met het mondiale eindtoernooi. De vraag is wat hij heeft opgestoken van zijn harde leermomenten in het buitenland en wat hij meeneemt naar Oranje. Is hij bijvoorbeeld slimmer geworden in zijn omgang met vedetten?

De Boer botste bij Ajax met Mounir El Hamdoui en had in zijn tijd bij Internazionale en Atlanta United ook met excentrieke voetballers te maken. “Kijk naar Josef Martínez bij Atlanta'', zegt Ronald de Boer donderdag in het Algemeen Dagblad. “Dat was echt de Romario van dat elftal, een klootzakje, maar die heeft Frank perfect getriggerd. Soms door hem hard aan te pakken, dan weer door het wat gevoeliger aan te pakken.”

Guido Albers, jeugdvriend en zaakwaarnemer van Frank de Boer, begrijpt dat de oud-verdediger als bondscoach eerst wat scepsis zal moeten overwinnen omdat hij wordt verweten dat Ajax in zijn tijd saai en traag voetbal speelde. “Alsof dat bij Ajax óók niet gewoon aan het spelersmateriaal lag”, countert de belangenbehartiger. “Maar ik ben ervan overtuigd dat Frank klaar is voor Oranje. Als hij zich helemaal op het voetbal kan richten, en met een staf die hij kan vertrouwen, is hij een geweldige coach. Op het veld is hij dat altijd geweest. Daarbuiten is hij alleen maar rijper en wijzer geworden.”

Johan Derksen vrijdagavond bij Veronica Inside: ??????

Geplaatst door voetbalzone op Woensdag 23 september 2020

Ronald de Boer benadrukt dat zijn broer van nature te goeder trouw is en zelf geen dubbele agenda’s heeft. Daarom verwacht hij dat bij anderen ook niet. Bij Internazionale en Crystal Palace vertilde hij zich vooral aan de randzaken. “Soms helpt het om van tevoren de valkuilen te zien, de lijntjes. Bij Atlanta is hij daar wél meteen goed mee omgegaan”, stelt de voormalig middenvelder annex aanvaller. Albers beaamt dat Frank de Boer geen natuurlijk talent voor politieke spelletjes heeft. “Hij wil gewoon werken met mensen waar hij van op aankan, lekker met voetbal bezig zijn, het team sterker maken.”

“Dat is zijn kracht en zwakte tegelijk. Enerzijds maakt het dat tot zo'n goede, gedreven en eerlijke coach. Anderzijds is hij daar soms ook naïef in geweest. Je kunt bepaalde krachtenvelden niet altijd ontkennen, je moet er mee dealen.” Albers sluit niet uit dat zijn cliënt te lang heeft gedacht dat de manier van werken bij Ajax, ‘waar hij in alle geledingen werd gerespecteerd als mens en trainer’, elders óók kon. “Maar bij Inter stonden er opeens een paar Chinezen op het veld om de training te filmen.”

“Moest van de Chinese eigenaar. Bij zo'n club word je onherroepelijk meegezogen in het hele machtsspel.” De Boer start per direct met zijn werkzaamheden als bondscoach. Daardoor zit hij al op de bank bij de eerstvolgende oefenwedstrijd van Oranje, een duel met Mexico op 7 oktober. De Boer wordt vrijdag officieel gepresenteerd in Zeist.

Moet Frank de Boer de nieuwe bondscoach van het Nederlands Elftal worden?
Meer video's


Gerelateerd

Meer sportnieuws

71 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Ik denk dat De Boer het nog best goed gaat doen voor oranje. Ik verwacht bij hem zo’n manager van waarom hem!!! En toch dat hij het ver weet te schoppen met oranje.

24 september 2020 om 07:18

Snap ook niet waarom iedereen zo wegloopt met Koeman. Ronald heeft af en toe ook licht arrogante trekjes en heeft in de veel langere carrière als coach minder kampioenschappen gepakt dan Frank. Daarnaast werd gesproken over Ten Cate, en die zijn prijzenkast is ook met een veel langere carrière als hoofdcoach niet veel meer gevuld . Dus ik begrijp de diverse onderbuikgevoelens dat anderen veel beter zijn. Alleen is dat niet perse feitelijk aantoonbaar.

24 september 2020 om 07:36

Koeman haalde echt het maximale eruit met het nederlands elftal. Wat ook echt nodig is anders is het niks meer dan een aardig elftal. Voor de rest hebben we geen trainers klaar staan waarvan je weet dat ze het maximale eruit gaan halen. Het waren allemaal gokjes geweest.

24 september 2020 om 07:40

Maximale valt toch wel mee? Je hebt het beste centrum ter wereld. Met Gini en Frenkie heb je daarvoor ook een geweldig middenveld. De succes tegen oa Frankrijk en Duitsland zijn heel knap, maar wat Koeman heeft gepresteerd mogen we toch gewoon verwachten met dit materiaal?

24 september 2020 om 07:44

Louis van Gaal was hatuurlijk de beste geweest.

24 september 2020 om 07:47

Hij heeft babel laten functioneren. Dan verdien je sowieso de titel trainer van het jaar. Je hebt het verschil toch gezien voor en tijdens Koeman? Dat kun je echt niet alleen afschuiven op frenkie de jong. Dat is omdat Koeman een team van de groep maakte.

24 september 2020 om 07:54

@messibazoer Mwah, beste centrum misschien, maar dat is de enige plek op het veld waar je het wint van Duitsland. Middenveld van de Duitsers is even goed, aanval, backs en keeper zijn beter. Volgens mij is het belangrijkste wat Koeman bereikt heeft een team ervan te maken.

24 september 2020 om 07:55

Hoe kun je nu weten of Koeman het maximale eruit heeft gehaald bij Oranje? We weten niet eens de limieten van dit oranje. De Boer zal alvast geen zorgen hebben over de verdediging, want die staat als een huis. Hij zal zich dus volledig kunnen focussen op het aanvallende.

24 september 2020 om 07:56

@Feye88, Tuurlijk, onder Koeman ging het goed en dat is mede zijn verdienste als je ziet waar we vandaan komen. Vooral de kern is echt sterk. Verder schuif ik het helemaal niet op Frenkie de Jong af? Ik zeg alleen dat we niet zo’n slecht elftal hebben als men soms doet voor komen. Met deze kwaliteit moet je je makkelijk plaatsten voor een EK, dat heeft hij gedaan. Hij heeft het goed gedaan, maar ook niet meer dan dat toch?

24 september 2020 om 08:10

Ik doe niet of het een slecht elftal is, ik denk juist dat het nederlands elftal overschat word. Buiten de plaatsing om zijn er knappe resultaten gehaald tegen Frankrijk en Duitsland. Die schat ik echt nog wel een niveau hoger dan Nederland. Er stond in ieder geval een team dat wel weer kon winnen van de toplanden. Ik ben benieuwd of dat de nieuwe bondscoach ook gaat lukken.

24 september 2020 om 08:37

Vvd en frenkie zorgden ervoor dat Koemans oranje begon te lopen. Voordat zij opgesteld werden ( door Koeman) liep t niet. Strootman en hoedt stonden op die plekken, en die waren verschrikkelijk. Wijnaldum kwam totaal niet uit de verf. Beste man van oranje tijdens Hiddink en Danny blind was Daley blind op links back. Koeman had het geluk (en de wijsheid)om frenki op te stellen en vvd Kwam toen van een blessure terug. Je hoort t vaak genoeg: soms heeft een team twee of drie aankopen nodig en dan begint t te lopen.

24 september 2020 om 09:14

Kampioenschappen pakken is niet het enige dat telt. Als jij met Southampton in de PL 6e kunt worden terwijl die normaal gesproken tegen degradatie spelen, is dat minimaal hetzelfde waard als een kampioenschap in de eredivisie.

24 september 2020 om 09:16

Ik vind dat je Virgil van Dijk moet weglaten. Met Frenkie de Jong begon Oranje te lopen. Dat was voor mij in ieder geval de ommekeer.

24 september 2020 om 09:41

Dat snap ik ook niet dat enthousiasme over Koeman en de kritiekloosheid waarmee deze man benaderd wordt. Hij flikt het zijn hele carriere al, zomaar iets uit zijn handen laten kletteren omdat het ergens ander beter is. Met Oranje doet hij het weer en zet daarmee iedereen voor het blok.

24 september 2020 om 10:13

@Heidihallo neeeee Heidi dat was Louis niet, de groep wilde hem niet en had geen vertrouwen in zijn aanpak. Wk90 all over again ... Hou daar toch mee op!

24 september 2020 om 11:04

En nu met Frank de boer krijg je een Louis van gaal Light.... neem dan de originele

24 september 2020 om 12:29

@feye88 - Nou ja, laten renderen? Een kapotte klok duidt ook tweemaal daags de juiste tijd. Stel iemand vaak genoeg op en dan zitten er altijd wel een paar leuke wedstrijden tussen. Promes bakt er bijna structureel niets van, maar speelt zo'n 1 of 2 keer per jaar ook een redelijke wedstrijd in Oranje. Babel is natuurlijk niet van het niveau Keuken Kampioen Divisie.

24 september 2020 om 13:43

@messibazoer alleen twee centrumverdedigers hebben van topniveau maakt je elftal niet meteen top natuurlijk. het middenveld heeft nul creativiteit, de aanval is een drama op Depay na maar hij is ook geen wereldtop, onze backs zijn een drama en onze keeper is pure middelmaat. ik vind deze Oranje selectie best pover eerlijk gezegd en dan vind ik het persoonlijk echt een wereldprestatie als je met dit materiaal resultaten weet te behalen tegen toplanden als Duitsland, Frankrijk, Belgie en Engeland die imo vele malen beter materiaal hebben

24 september 2020 om 13:45

@toppertje ouwe imo waren Depay en Wijnaldum de grote mannen. die zijn samen verantwoordelijk geweest voor zowat al onze doelpunten

Zullen we hem een kans geven? Al die oud spelers en voetbalkenners hebben eigenlijk nooit gezegd dat hij ongeschikt is he, wat wel wordt gezegd is dat je betere alternatieven hebt zoals Lvg.

24 september 2020 om 07:22

LvG is tactisch beter, maar of dat nou op dit moment een goede trainer was voor deze gasten? Ik betwijfel het.

24 september 2020 om 07:41

Maar dat is toch niet waar de knvb aan moet denken? Ik vind de beste persoon moet de positie vullen. Daarbij vind ik het raar om te denken dat Lvg niet met deze spelers om zou kunnen gaan. Dan ligt het toch aan hen?

24 september 2020 om 10:18

@Taxidriver zij moeten het toch doen?!?!

24 september 2020 om 07:50

Nou ja. De boer is een veldtrainer. Iemand die spelers beter wil maken. Tactisch is hij nogal gericht op balbezit. Zeg maar de fout die Nederlandse teams veel te vaak maken omdat ze Cruijff niet goed hebben begrepen. Voor oranje heb je een manager nodig die om kan gaan met mensen als depay en een logische opstelling maakt op basis van de kwaliteiten die er zijn. Dan was ten Cate echt een betere optie geweest.

De Boer weet wel prima om te gaan met jonge gasten, lag ook gewoon altijd lekker in de groep bij Ajax ( uitzonderingen daargelaten ). Hij weet ook heus wel dat hij nou niet in een keer het baasje moet gaan spelen, maar gewoon onderdeel van het team moet worden.

24 september 2020 om 08:43

Ja, jonge gasten bij Ajax. Maar of hij die halve vedettes van het Nederlands elftal onder controle krijgt, betwijfel ik.

Laten we gewoon afwachten hoe het gaat. Dat Frank een geschiedenis heeft met het onderhouden van een moeizame relatie met wat meer uitgesproken spelers is bekend. Eens kijken of hij daar echt van geleerd heeft zoals gesuggereerd wordt bij Martinez. Toen hij vertrok bij Atlanta waren aan de andere kant spelers niet echt rouwig, dus wat dat betreft kunnen we ook nog zeggen dat dit probleem helemaal weg is. We gaan het merken hoe hij met spelers zoals Memphis omgaat. Dat is nou typisch zo'n karakter speler waar Frank vroeger moeite mee zou hebben gehad. Nu is het veruit zijn beste aanvaller, dus hij heeft geen keuze dan hem te gebruiken en met hem aan de slag te gaan.

24 september 2020 om 13:30

Niet rouwig, maar ze verliezen bijna alles sinds het vertrek van de boer. En als een groot gedeelte van de selectie niet achter de trainer staat, dan zou hij nooit deze resultaten hebben kunnen behaald.

Op alle kandidaten (incl. De Boer) was wel wat aan te merken. Het is De Boer geworden, het zij zo. Zullen we nu weer gewoon Oranje supporteren, inclusief De Boer?

24 september 2020 om 15:21

Zodra ze spelen sta ik volledig achter ik het team en ik hoop ook echt van harte dat De Boer het goed gaat doen, maar ik zie het gewoon niet. Je haalt een coach die vooral goed is in het neerzetten van een goede (defensieve) organisatie bij een team waar dat al helemaal op orde is en dat vooral schreeuwt om creatieve/aanvallende oplossingen. Er is qua persoonlijkheid een enorm risico dat hij gaat botsen met Depay. En hij mist elke steun vanuit de achterban en de media. Ik zie gewoon echt geen aanknopingspunten waarom ik vertrouwen in deze aanstelling zou moeten hebben.

Hahaha zijn zaakwaarnemer en broer zijn wel bezig om het beeld over hem te veranderen. Altijd handig om mensen om je heen te hebben die voor goede pr zorgen. Leuk om te zien hoe ze altijd hun vriendjes in de media gebruiken om te laten zien waarom ze wel geschikt zijn.

De Boer kan alleen omgaan met spelers die ja-knikken. Bij Ajax zag ik amper donkere spelers onder leiding van De Boer. Bij Oranje is het grootste gedeelte donker, ook de basisspelers. Spelers zoals Memphis, Wijnaldum en Van Dijk zijn ook nog eens persoonlijkheden met een mening. Moet jij eens zien hoe snel De Boer dat om gaat gooien. Mijn grootste angst is een middenveld met Siem de Jong, Klaassen en Vd Beek.

24 september 2020 om 07:48

Mijn grootste angst is een opbouw bij Oranje waarbij de back steeds vroegtijdig wordt aangespeeld die niets anders kan dan terugspelen op de keeper wat reuslteert in eindeloos gebrei achterin.

24 september 2020 om 12:18

Mijn grootste angst is dat er niets verandert en dat de backs nog steeds betrokken zijn bij het aantal tegendoelpunten. Ik denk dat het allemaal reuze meevalt en dat De Boer het minstens naar behoren gaat doen. Voor aantrekkelijk voetbal hoef je Oranje eigenlijk nooit op te zetten, dus ik snap niet waarom mensen nu ineens doen alsof Oranje normaal wel aantrekkelijk voetbal op de mat legt. Met uitzondering van 1 of 2 wedstrijden per jaar is het altijd saai, fantasieloos en zakelijk.

24 september 2020 om 14:04

Er is een verschil tussen zakelijk en dodelijk saai. Hoe Ajax opbouwde onder Frank de Boer was gewoon hopeloos ouderwets. Backs die laag staan in de opbouw en voortdurend aangespeeld worden en niets anders kunnen dan terugspelen op de keeper. Keeper weer op de centrale verdediger die weer op de back en weer terug naar de keeper. En zo eindeloos door. Ik weet niet of er statistieken van zijn, maar ik denk dat er geen club is geweest waar de keeper vaker de bal had dan bij het Ajax onder Frank de Boer. En blijkbaar was dit de opdracht, want het veranderde niet. Dus dat is mijn angsbeeld voor Oranje. Ik hoop dat Frank de Boer zich ontwikkeld heeft op tactisch vlak.

24 september 2020 om 13:33

Wil je de boer nu van racisme betichten? Hij stelde in zijn ook de beste spelers op. Hij haalde trouwens duarte als vervanger van een blanke speler. Hij had de selectie van ajax maar met 1 speler een probleem en laat die speler nu verder bijna overal een problemen hebben.

24 september 2020 om 13:47

ik denk dat niemand De Boer een racist vind maar jongens met een wat moeilijker karakter wil hij wel meteen lozen altijd. hij wil alleen met ideale schoonzonen werken

Wij van wc eend adviseren wc eend aldus de goede vriend en broer van de persoon in kwestie... Vind de Boer geen logische aanstellen, maar vooral een veilige keuze van de KNVB om zo min mogelijk blauwtjes te lopen. Hoop dat hij het goed gaat doen, wie de bondscoach is maakt me weinig uit zolang er maar resultaten geboekt worden.

24 september 2020 om 08:11

@ TriometMSN, het klopt inderdaad dat de Boer moeite had(heeft) met eigengereide persoonlijkheden/spelers die n sterke eigen mening hebben. Ik had ook sterk het gevoel dat n type voetballer en persoonlijkheid als Ziyeck niet onder zijn leiding was aangekocht. Ik herinner mij nog n interview met de Boer als trainer van Ajax en hij werdt gevraagd welke speler hij van PSV graag bij zijn selectie wilde, hij noemde Jorrit Hendrix....toen wist ik al welke types zijn voorkeur heeft. De Boer zijn persoonlijkheid zag je in het spel van Ajax terug, behoudend, saai en voorspelbaar. Google eens terug naar het aantal punten waar Ajax kampioen is mee geworden onder zijn leiding. Schrikbarend laag en mede dankzij de herhaaldelijk falende concurrentie kon Ajax kampioen worden(gelukkig), het voetbal was werkelijk ondervoed en aankopen waren n afspiegeling van de trainer. En dan wil ik het niet eens over de wedstrijden hebben in de EL(celtic, Molde en nog n club waar ik nog eerder van gehoord heb)dat was Ajax onwaardig los van de wedstrijden tegen Red Bull Salzburg. We zijn nu ruim 5jaar verder en hij is nu bondscoach op basis van wat eigenlijk? Men wist het in Zeist ook niet meer en kozen voor de makkelijkste weg en hadden door dat de Boer vermoedelijk met alle voorwaarden akkoord ging. Probleem opgelost dacht men in Zeist. Zijn karakter zal wel zo blijven want zo is ie nu eenmaal hoop wel op technisch/tactisch dat ie vooruit durft te spelen, met risico's. En niet steeds over de controle zeurt en niks weggegeven.

24 september 2020 om 13:37

we zijn de wedstrijden tegen milan, city en barcelona vergeten? Eertst 1,5 jaar was gewoon goed. Daarna werd het minder. Hij kocht inderdaad geen goede spelers, maar had ook weinig andere keuzes. Er was immers geen geld. Ajax stond er financieel gewoon slecht voor. Ja hij wilde v dijk niet hebben, maar dat was op dat moment helemaal niet vreemd. Beide spelers waren op dat moment beetje van hetzelfde niveau.

24 september 2020 om 13:37

we zijn de wedstrijden tegen milan, city en barcelona vergeten? Eertst 1,5 jaar was gewoon goed. Daarna werd het minder. Hij kocht inderdaad geen goede spelers, maar had ook weinig andere keuzes. Er was immers geen geld. Ajax stond er financieel gewoon slecht voor. Ja hij wilde v dijk niet hebben, maar dat was op dat moment helemaal niet vreemd. Beide spelers waren op dat moment beetje van hetzelfde niveau.

Altijd leuk dat terugkerende verhaal dat zijn vreselijke spel niet lag aan zijn spelopvatting maar aan het materiaal. Hij begon immers zo voortvarend. Klein detail was echter dat hij Sigthorsson wilde hebben en consequent liet spelen onder het mom “het komt er bijna uit”. Klein detail was dat hij Gudelj perse wilde hebben. Klein detail is dat hij van der Hoorn verkoos boven van Dijk.Klein detail is dat hij durfde te starten met een middenveld van Gudelj, Poulsen en Klaassen.Klein detail is dat hij ter vervanging van Eriksen Duarte wilde hebben.Klein detail is dat hij koos voor een aanval met Sigthorsson linksbuiten, Siem de Jong spits en Boerrighter rechtsbuiten.Deze man kan niks. Heeft een visie van niks en teert al jaren op een redelijk goede selectie waar hij mee begon en langzaam maar zeker veranderde naar hemzelf. Saai, statisch en ongeïnspireerd.

24 september 2020 om 08:33

Klein detail is ook dat Ajax destijds ook in dat kaliber spelers moest gaan zoeken ...

24 september 2020 om 08:49

Vd Hoorn was ook de betere van hun twee. Vvd speelde bij Groningen dat ergens in de middenmoot eindigde en van de Hoorn had een geweldig jaar bij Utrecht. Sigtorson was een prima az spits en gudelje was noodzakelijk op t middenveld omdat er alleen maat van die tuinkabouters op middenveld stonden. Bovendien deed gudelje t ook naar behoren. Boerrigter was ook er meer dan logische aankoop omdat hij t gewoon goed deed bij willem2 en een goedkope terugkoop optie had. Als t niet door die blessures was geweest had boerigter, zeker toen, van waarde kunnen zijn. Hij had diepte snelheid en kon een man voorbij komen. Allen was hij te vaak geblesseerd. Duarte was gekocht om om te turnen tot linksback wat overigens helemaal mislukte.

24 september 2020 om 13:26

Wat zeg je nou allemaal.. Dus omdat het van tevoren bij matige clubs leuke spelers leken zijn het goede aankopen geweest? Zijn toch allemaal miskopen geworden. Inschatten of iemand genoeg talent heeft en ajax aan kan heet scouten. Een oogje voor talent. Dat heeft de Boer niet. Helemaal eens met Cacciatore.

24 september 2020 om 14:38

Waar heb jij het nou allemaal over? Ten eerste had Utrecht een veel betere selectie en trainer, want na de verkoop van Tadic en Matavz, kwam ten eerste Maaskant als opvolger voor Huizinga en speelde Kostic helemaal niet bij dat seizoen. Van Dijk speelde in een matiger selectie en toch is Groningen 7de geworden, terwijl Utrecht 5de stond (wel met 20 punten voorsprong). En Boerrigter bij Willem II, lol... Zegt wel dergelijk dat je alles wat buiten Amsterdam afspeelt, niet goed volgt, want beste man kwam toch echt van Rkc. En eerlijk is eerlijk, hij speelde aan het begin goed, alleen die blessure gooie roet inderdaad.

24 september 2020 om 15:36

Ik heb t puur over dat die aankopen te verdedigen zijn. Ook al zijn de meeste achteraf via de achterdeur vertrokken. Om verschillende redenen. Maar op dat moment waren die keuzes (imo) de juiste. Gudelje vd Hoorn sigtorson. Achteraf weten is makkelijker...

24 september 2020 om 16:31

Niks achteraf weten, de meningen waren gewoon verdeeld, maar Van der Hoorn kon niet mee met de tempo van Jong Oranje en hij maakte die kolderieke eigen doelpunt. Enige wat je Van Dijk kon verwijten is dat hij laconiek verdedigde als hij een makkelijke wedstrijd had. Maar als hij even aanzette, dan was hij gewoon weer een van de betere verdedigende talenten van Nederland. Gudelj en Kolbeinn snapte ik nog wel, want die deden het gewoon heel goed bij AZ en de enige stap hogerop was Ajax.

24 september 2020 om 17:49

Cacciatore doet alsof elke aankoop vd boer onzin was. Ik zeg dat vd Hoorn sigtorson boerichter gudelje en zelfs duarte als aankoop niet onlogisch waren. En dat ze niet uitpakken is niet de schuld van de Boers inszicht in talent

Ihattaren kan zich alvast voor de Atlas Leeuwen beschikbaar stellen. Met deze bondscoach komt die jongen niet aan spelen toe joh.

24 september 2020 om 08:31

Als hij geen bal raakt bij PSV en zich met overgewicht bij Oranje meldt mag hij wat mij betreft op zijn verstandige besluit terug komen. In tegenstelling tot Ziyech hoeft hij niet op enig respect te rekenen indien hij terugkomt op zijn beslissing. Frank de Boer kan het prima gaan doen. Hij heeft in ieder geval een hoop ervaring.

24 september 2020 om 08:56

En als hij dit jaar de beste speler van de eredivisie wordt en een toptransfer maakt wordt hij net als Ziyech met open armen weer ontvangen. Doorzichtig hoor.

24 september 2020 om 09:48

Wat een bullshit. Waar baseer je dat op? Omdat hij niet goed met El Hamdaoui om is gegaan? Dat was ook een vervelend irritant stuk vreten in zijn Ajax tijd. En daarna ook als je zijn carriere gevolgd hebt. Ik zou De Boer gewoon eens de tijd gunnen. En laten we voorop stellen dat ook Schmidt bij PSV Ihattaren al terechtgewezen heeft. Dus ook daar heeft hij nu al een akkefietje gehad. Moet hij daarom ook PSV maar verlaten?

24 september 2020 om 12:20

Waarom niet? Als De Boer iets goed onder de knie heeft, is het wel dat hij veel uit jonge spelers weet te persen en dat hij het lef heeft ze een kans te geven. Ihattaren heeft zelf overigens ook nog wel wat te overbruggen, want die lijkt momenteel even met zichzelf in de clinch te liggen. Daar moet die jongen even overheen.

Kijk er lekker zelf naar Ronald, ik heb echt geen zin in die MLS-troep 😖 Overigens redelijk treurig met zo’n onbekend argument te moeten overtuigen. Geen vergelijkbare voorbeelden bij Crystal Palace of Inter?

24 september 2020 om 12:22

Ach ja, dit zijn ook wel de argumenten die je verwacht van zaakwaarnemer en broer. Toch blijf ik erbij dat er geen betere beschikbare kandidaten waren. De overige kandidaten hadden helemaal niets relevants op hun CV staan of ze waren niet beschikbaar.

25 september 2020 om 20:48

Dat laatste is zonder meer waar, maar staat ook los van elk argument om te beweren dat De Boer ook bovengemiddeld geschikt is.

Vijd het jammer dat de boer met 10-0 achter staat. In zijn begin periode heeft hij bij ajax het gewoon goed gedaan. Toen werd er geroepen dat hij bondscoach moest worden. Nadien in het minder gegaan bij ajax had dit deels met het materiaal te maken. In het buitenland met hele andere zaken en Mischien ook wel met zichzelf. Nu is hij bondscoach en als je dan kijkt staat er wel een man met passie voor de sport. Er staat geen saaie man naast de zijlijn. Met een goede staff kan dit echt wel wat worden daarvan ben ik overtuigd.

De Boer was net als van vele andere hier niet mijn favoriet om bondscoach te worden. Maar nu hij het is geworden moeten we gewoon achter hem staan en hem niet teveel naar beneden praten. Heeft het bij Ajax gewoon uitstekend gedaan, 4 titels met goedkopere elftallen dan de concurrentie. Verder moeten we nou ook niet doen alsof Koeman alles goed deed bij Oranje, Nederland deed het goed tegen grote landen maar kwam heel vaak eerst op een achterstand. Vaak omdat Koeman te behoudend begon. Ook het vasthouden aan De Roon en Babel vind ik nou niet echt goede beslissingen.

Van mij mag hij direct Depay uit het elftal zetten. Ik denk echt dat hij een negatief invloed heeft op het spel.

24 september 2020 om 10:37

Je bedoelt degene die de afgelopen 2,5 jaar met afstand bij de meeste goals betrokken is? Als je hem niet mag kun je het ook gewoon zeggen.

24 september 2020 om 12:24

Zullen we dan gelijk Van Dijk, De Vrij, De Jong en Wijnaldum passeren? Gaan we voortaan gewoon lekker in League C van de Nations League voetballen. Die jongen geeft bijna net zoveel assists als dat hij doelpunten maakt en dat zijn er aardig wat. Hoe is hij dan negatief voor het spel? Memphis doet het gewoon goed in Oranje.

Onbegrijpelijk dat de Boer de bondscoach is geworden. Dat word een kort EK voor oranje en het WK van 2022 daar zijn we helemaal niet bij. Dit is gewoon een gevalletje Blind. Het ging ook weer veel te goed met oranje en dat moet snel gestopt worden. Ze zijn binnen de korste keren uit de top 20 verdwenen.bedankt Knvb dat jullie de spelers laten beslissen wie er bondscoach moet worden.die gasten hebben helemaal niks te willen. Als er een of meerdere spelers het niet eens zijn met de aanstelling van bijvoorbeeld van Gaal dan moeten ze maar gaan.ook binnen de Knvb zijn het gewoon een stel lafbekken dat ze voor de weg van de minste weerstand kiezen.

24 september 2020 om 12:22

Wie had het dan moeten worden? Waarom zou die persoon een betere kandidaat zijn? Was die persoon uberhaupt beschikbaar?

Wij van WC eend adviseren WC eend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 13
2217 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
T. KrulKeeper
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
F. de BoerVerdediger
S. de VrijVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

183 fans
Coach, 50 jaar
SeizoenClub
2020- Nederland
2018-2020 Atlanta United
2017-2017 Crystal Palace
2016-2016 Internazionale
2010-2016 Ajax

In de wandelgangen

Woensdag 21 oktober
Frank Lampard is bereid om in januari de bezem door zijn selectie te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren